ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος
α, καρπούζι με φέτα τρώω κι εγώ
δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί, αλλά ταιριάζει
επίσης κρητική γραβιέρα με μέλι
Κοίτα, ο βασικός λόγος που φρικάρω με αυτό είναι ότι δεν τρώω τυριά.
Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να χαλάω γεύσεις.
Ένας γνωστός μου τρώει τη μερέντα/νουτέλα μαζί με βιτάμ, το βλέπω και παθαίνω σοκ.
Τελικά στο φαγητό είμαι πιο ...παραδοσιακή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Κοίτα, ο βασικός λόγος που φρικάρω με αυτό είναι ότι δεν τρώω τυριά.
Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί να χαλάω γεύσεις.
Ένας γνωστός μου τρώει τη μερέντα/νουτέλα μαζί με βιτάμ, το βλέπω και παθαίνω σοκ.
Τελικά στο φαγητό είμαι πιο ...παραδοσιακή
Δεν χαλάς γέυση, βρήσκεις νέα, είναι ωραίο να βλέπεις πώς δεν είναι όλα στ'άνταρ, αν δοκιμάσεις νουτέλα με ρέγγες θα δείς πώς η γέυση που θα βγεί είναι τελείως διαφορετική, το λέω εγώ που δεν δοκιμάζω νέα φαγητά απο σέφ έυκολα, αλλα απο μόνα τους τα βασικά άν τα αναμήξεις είναι υπέροχα..
Αντε και άνοιξε η όρεξη μου εδώ μέσα
Παιδιά το αυγό με το γιαούρτι πρέπει να μπέι μέσα στο γιαούρτι ή απλά να το βάλες πάνω στο ασπ΄ραδι σαν επικάληψη; υπάρχει κίνδηνός με τον ένα ή άλλο τρόπο να πάθεις τροφική;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Ναι, και σαλμονέλα, και πολλά άλλα, αν είναι ωμό.
Αλλο αυτό, σαν συνδιασμός αν υπάρχει πρόβλημα, όπως π.χ. το γάλα με το ψάρι που προκαλούν αντίδραση όχι σαν υλικό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν ξέρω αν παθαίνεις κάτι, καλύτερα ρώτα κάποιον πιο ειδικό πριν το κάνεις.
Εγω ανακάτευα το κρόκο από τηγανητο αυγό με το γιαούρτι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Θες να το δοκιμάσεις?
Δεν ξέρω αν παθαίνεις κάτι, καλύτερα ρώτα κάποιον πιο ειδικό πριν το κάνεις.
Εγω ανακάτευα το κρόκο από τηγανητο αυγό με το γιαούρτι
Αρα δεν παθαίνεις τίποτα, καλά είσαι, αρα μπορώ να δοκιμάσω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KOULA
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Στιμμένος χυμός πορτοκάλι με ψωμί!
Επίσης κοκα-κόλα με ψωμί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθάνατη συνταγή!Επίσης κοκα-κόλα με ψωμί!
Καμιά φορά βάζω κινέζικη σόγια στο τοστ.Του πάει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εννοείται, κλασικό σνακ: κουλούρι Θεσσαλονίκης να βουτιέται μέσα στο χυμό!Στιμμένος χυμός πορτοκάλι με ψωμί!
Αγγούρι με μπισκότα κανέλας.
Όου μάι γκοντ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beauty4life
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peter panpan100
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Franky5465
Νεοφερμένος
ε και πρόσφατα δοκίμασα τον χυμο (ο θεός να τον κάνει) μηλο&κάστανο στις δυο γουλιές νοκ αουτ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειδικά τα λιπαρά ψάρια, και ειδικά με θυμάρι ή/και μουστάρδα! Και κάππαρη... ΓΙΑΜΙ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.