Palermo #44 - Lord of the Rings

Ψηφοφορία Τρίτη 3/8 - Ποιός θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
@ικαριονας: η αληθεια ειναι οτι σε αυτο το γκεημ μου χεις λειψει :P (οσο κι αν σε εβριζα στο προηγουμενο. ελπιζω να καταλαβαινεις γιατι γινοσουν κουραστικος και να παρατηρεις περισσοτερο τα σεντονια του δημητρη και του ιορδανη απο αποψη δομησης και λογου ;) )


παω για μπυριτσες παιδες! καλο σας βραδυ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
@ικαριονας: η αληθεια ειναι οτι σε αυτο το γκεημ μου χεις λειψει :P (οσο κι αν σε εβριζα στο προηγουμενο.
Ναι, στο προηγούμενο σε εκνεύριζε μουσίτσα άρα ας φάει μία προφυλάκιση, τώρα καλός είναι ο ikarionas και μας έλειψαν τα σεντόνια του :P (με αγάπη πάντα :kissing: )
Θα βάλω κι εγώ τραγούδι, να κάνω τη διαφορά :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
ιορδανη δε θα σου αφησω το ποστ σημερα αν και εχω σχολιασει σχεδον το 30% των ποστ που εχω παραθεσει.. τελικα ειναι πολλα αυτα τα ποστ

Άραξε μαν μου, έχουμε ολόκληρο ΣΚ πριν να πρέπει να πάρουμε νέα απόφαση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Επίσης, κάποια στιγμή μέσα στο Σ/Κ περιμένουμε και τα τελευταία λόγια σου, Σπυράκo, να μη ξεχνιόμαστε! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Πάμε σε ένα post για εμάς τους άτυχους που δε θα περάσουμε το ΣΚ μας σε κάποια παραλία...

Ας δούμε λίγο τον Ιορδάνη:
Κεφάλαιο Libertus:
#52|
#57|
#62| Ασχολείτε με Χιμέλα
#69|
#103|
#106 - Αλλάζει ψήφο σε dimijim
#112 - Λέει χαρακτηριστικά "Ο dimijim δεν είναι με τους πολίτες" - Που σημαίνει ότι μπορεί να είναι μαφία ή ΔΑ/πόρνη έτσι;
#125 - "Ο dimijim είναι ΔΑ ή πόρνη" - Αφαιρέσαμε την μαφία και μείνανε μόνο οι ΔΑ/πόρνη
#127 - Αποτρέπει ντετέκτιβ ή παίκτη με όνειρο να ρωτήσει για dimijim. Γιατί άραγε;;;
#137 - "Αν ο dimijim είναι πολίτης..." - Πλέον φύγαμε και απο τους ΔΑ/πόρνη
#154 - Ψήφος σε dimijim και "εάν είσαι πολίτης"
#159 - Αναφέρεται στον Dume, και λέει ότι δεν αθωώνει τον dimijim. Ναι δεν τον έχεις αθώωσει ακόμα αλλα απο μαφία τον έχεις φέρει σε πιθανό κακό πολίτη.
#165 - Και εδώ βρίσκει πάτημα για να πάει σε Deutsch
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δολοφονία Νεφέλης​
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#203 - Και πάλι αναφέρεται στον dimijim σαν κακός πολίτης
#226 - "Η Deutsch πως σου φαίνεται;" - Σήμα ότι θα κινηθεί τελικά προς Γερμανίδα και να μην ανυσηχεί η μαφία;
#241 - Ψήφος σε Deutsch και καρτα.
#247 -
  1. Αθώωνει πλέον τον Δημήτρη
  2. Είναι ανάμεσα σε Claire και Γερμανίδα
  3. Η ψηφοφορία ανάμεσα σε αυτόν και τον Δημήτρη τον ανυσηχέι, μήπως γτ είναι ψηφοφορία ανάμεσα σε ΔΑ και Μαφία;
#261 - Νο.1 ύποπτη η Γερμανίδα πλέον
#277 - Ξαφνικά όμως η bilire είναι πιο ύποπτη απο την Γερμανίδα
#350 -
  1. Η Γερμανίδα πλέον είναι αθώα
  2. Και πιστεύει στον Ultra (?)
#353 - Ισχυρίζεται ότι δεν κάνει λάθος για τον Wild_Boy
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αποτυχία Δολοφονίας​
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#419 - Αλλάζει η Himela σε Claire
#421 - Και αφού βλέπει ότι μάλλον με τον Wild δεν θα του βγει αλλάζει και αυτός σε Claire

Έτσι λοιπόν για εμένα ο Χάρης είναι ο ΔΑ.
Χτύπησε καταλάθος τον μαφιόζο dimijim την πρώτη μέρα, η μαφία στράφηκε εναντίον του και αυτός καταλαβαίνοντας το λάθος του αρχίζει να αθωώνει τον Δημήτρη και αρχίζει να προκαλέι χάος.
Κατηγορείς τον Χάρη για ΔΑ: Λάθος.
Τη δεύτερη ημέρα κρύβεσαι πίσω από Σύλβια και Χάρη και ψηφίζεις την αθώα Ντόιτς: Λάθος.
Την τρίτη ημέρα κρύβεσαι πίσω από Σύλβια και Χάρη και ψηφίζεις το Μέντιουμ Claire, σε οριακή ψηφοφορία απέναντι στη σίγουρη Μαφιόζα birile: Λάθος.
Χθες αρνείσαι να ψηφίσεις τη σίγουρη Μαφιόζα και λες ότι αυτή είναι αθώα: Λάθος.
Πόσα λάθη μαζεμένα μπορεί να κάνεις Ιορδάνη; Παίζεις όντως τόσο τραγικά; Δε νομίζω... Για μένα κάνεις την παιχνιδάρα της ζωής σου...

Ας εξετάσουμε ένα σενάριο.
Ξεκαθαρίζω εξ αρχής ότι θα αναφερθώ σε συγκεκριμένους ρόλους. Ξέρω ότι αυτό είναι ενάντια στη φιλοσοφία μου που προστατεύει τους ρόλους, αλλά αφενός η Μαφία, πιθανόν και οι περισσότεροι απ όλους μας, έχει καταλάβει σίγουρα το ρόλο που θα αναφερθώ κι αφετέρου, αν δε μιλήσω ανοιχτά υπάρχει περίπτωση να παραμείνουμε όπως είμαστε τώρα και να χάσουμε. Όλη η Μαφία είναι εντός παιχνιδιού και τα περιθώρια πλέον στενά.

Ο Τάσος λοιπόν είναι η Μάγισσα.
Πώς αποδεικνύεται αυτό;
Πρώτον, από την κίνησή του να παίξει την τυμβωρυχία στη Σύλβια κι όχι σε κάποιο από τα υπόλοιπα φαντάσματα, που σε εκείνο το σημείο ήταν πιο λογικό. Ο Τάσος είχε επιφυλάξεις για της Σύλβια εξ αρχής και μετά την αποκάλυψη του Μέντιουμ τη θεώρησε σίγουρα Μαφιόζα κι έτσι τη δολοφόνησε. Έχοντας λοιπόν το πτώμα της το μεσημέρι, παίζει την τυμβωρυχία για να επιβεβαιώσει ότι έκανε σωστή κίνηση και να βοηθήσει τους πολίτες να δουν μια Μαφιόζα. Βλέποντας όμως ότι η Σύλβια είναι αθώα αρχίζει και φωνάζει πόσο μεγάλο λάθος και πόσο τεράστια μαλακία έκανε. Τι εννοεί; Ότι έκανε μαλακία που σκότωσε τη Σύλβια. Σχετικά με τα δύο θύματα της Μαφίας που σώθηκαν (Τετάρτη και Πέμπτη), ένα τουλάχιστον από αυτά σώθηκε από πόρνη/αλεξίσφαιρο/γιατρό. Μπορεί και τα δύο να σώθηκαν έτσι κι ο Τάσος να έχει ακόμη τη δυνατότητα να σώσει κάποιον.
Δεύτερον, ο Τάσος θεωρεί 100% αθώο τον Ιορδάνη και τον ακολουθεί πιστά. Πώς εξηγείται αυτή η σιγουριά του Τάσου για τον Ιορδάνη; Ο Τάσος δεν έχει Όνειρο γιατί έχει παίξει και τις δύο του κάρτες φανερά. Άρα, ο Ιορδάνης ήταν το θύμα της δολοφονίας της Τρίτης που σώθηκε. Κι έχοντας αυτή τη γνώση ο Τάσος τον θεωρεί σίγουρα αθώο. Είναι όμως σωστό να θεωρηθεί γι αυτό ο Ιορδάνης σίγουρα αθώος; Θα μου πείτε, θα χτυπούσε η Μαφία από τη δεύτερη ημέρα ένα δικό της άτομο; Και θα σας απαντήσω ότι θα μπορούσε... Follow me:
Η Μαφία καταλαβαίνει από αυτό το post ότι η Claire είναι το Μέντιουμ κι έχει ρωτήσει για τη Guest 278211 και τη βλέπει ως Μαφιόζα. Η Μαφία γνωρίζει τα μέλη της άρα καταλαβαίνει ότι η Guest 278211 είναι η ΑΜ. Η Σύλβια όμως έχει ρίξει τη Νεκροφάνειά της κι επαναφέρει τη Guest 278211. Κι εκεί η Μαφία βρίσκει την ευκαιρία για μια μεγάλη κίνηση. Πηγαίνει το ίδιο βράδυ να δολοφονήσει τον Κρυφό Μαφιόζο της, τον Ιορδάνη. Στη συνέχεια έχει στόχο να αποδείξει ότι η Claire είναι το Μέντιουμ. Ψηφίζοντας της και ρίχνοντας σ αυτήν την Τυμβωρυχία της bilire (όπως άλλωστε έγινε). Όταν αποδειχθεί ότι η Claire είναι το Μέντιουμ τότε η Μαφία θα υποστηρίξει ότι η Guest 278211 είναι η Μαφιόζα κι η Σύλβια αυτή που έπαιξε τη Νεκροφάνεια της Μαφίας (μέχρι τη νύχτα που έστελνε το πμ της δολοφονίας του Ιορδάνη, η Claire δεν πρόλαβε να πει ότι η Guest 278211 είναι ΑΜ). Έτσι, η Μαφία έχει δύο σίγουρες ένοχες για αποχώρηση με ψηφοφορία κι επιπλέον την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τη δική της Νεκροφάνεια για να επαναφέρει το δικό της Ιορδάνη και παράλληλα να αθωώσει και το Μαφιόζο που θα επανέφερε τον Ιορδάνη ως δολοφονημένο και σίγουρα αθώο. Ποια ήταν τα δύο πιθανά προβλήματα της Μαφίας σ αυτό; Ο κίνδυνος να πέσει η μοναδική Τυμβωρυχία που απέμενε στον Ιορδάνη. Αλλά με ποια λογική κάποιος θα ρίξει Τυμβωρυχία σε δολοφονημένο; Κι ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί ο ρόλος της Guest 278211 ή της Σύλβιας. Στην πρώτη περίπτωση θα μπορούσαν ίσως κάπως να το σώσουν, στη δεύτερη το πρόβλημα θα ήταν μεγαλύτερο. Αλλά μέχρι να συνέβαιναν όλα αυτά, οι πολίτες θα είχαν μπερδευτεί τόσο που η Μαφία θα κέρδιζε στο τέλος με κατά μέτωπον πόλεμο κι αριθμητική νίκη.
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη περίεργο που κάνει ο Ιορδάνης. Προσπαθεί να φανεί ως Ντετέκτιβ! Στο πρώτο του post μετά την πρώτη νύχτα, έρχεται και κατηγορεί ως Μαφιόζο εμένα και δίνει μάλιστα και την ψήφο του σ εμένα. Θα το έκανε αυτό ο Ντετέκτιβ; Αν εγώ ήμουν Μαφία και με είχε βρει την πρώτη νύχτα, θα ερχόταν και θα με έδινε έτσι στο πρώτο του post μετά την ερώτηση; Δε θα ήταν πολύ μεγάλο κάρφωμα αυτό; Κι αν εγώ ήμουν Μαφία, δε θα το είχα υποψιαστεί και δε θα τον είχα καρφώσει; Ο μόνος λόγος να παίξει τόσο προκλητικά είναι ότι ήξερε πως δε μπορεί να καρφωθεί, άρα δεν είναι ο Ντέτεκτιβ που ρώτησε για εμένα! Παίζοντας το Ντέτεκτιβ, προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, για να τον ακολουθούμε πιστά κι αυτός να ενοχοποιεί και να αθωώνει όποιους θέλει. Έχει μέχρι στιγμής ψηφίσει μόνο αθώους και χθες, ενώ στην ψηφοφορία ήταν mvp η birile, η Μαφιόζα που μας έχει δώσει η ΑΜ, αυτός βγαίνει και λέει ότι δεν πιστεύει στην ενοχή της; Γιατί; Σε περίπτωση που κάποιοι το βλέπουν ως Ντέτεκτιβ, να τον πιστέψουν και να μην ψηφίσουν τη Δευτέρα τη σίγουρη Μαφιόζα.

Είναι τραβηγμένο σενάριο το παραπάνω; Ναι.
Είναι ρίσκο να παίξει έτσι η Μαφία; Ναι.
Δείτε όμως που βρισκόμαστε. Έχουμε μείνει 11 άτομα στο παιχνίδι, με 4/4 Μαφιόζους, μαζί με τον ΔΑ και μαζί με την πόρνη. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να αναθεωρούμε απόψεις που θεωρούσαμε αξιωματικά σωστές γιατί έτσι έχουμε οδηγηθεί σ αυτό το σημείο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
off-topic:
Δημήτρη δεν είσαι ο μόνος που θα μείνεις σπίτι από το ΣΚ :P
η πιο κοντινή παραλία από εδώ είναι 3-3.5 ώρες μακριά :P
τραγουδάκι για όλους!
Καλό ΣΚ :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
1η μέρα:
dimijim:
1η ψήφος που κατατέθηκε σε αυτό το παλέρμο, στον JKaradakov, γιατί λέει στο προηγούμενο δεν τον τιμήσαμε. Μάλιστα. Λίγο παρακάτω γράφει το πρώτο του μικρό σεντόνι, όπου προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο την methexys. Και 20.10 κάνει την αλλαγή και ψηφίζει Guest 278211. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που στο σεντόνι έδωσε έμφαση στην methexys, έκανε μια μικρή αναφορά στην spy, κάτι σαν "πρόλογος" για την επικείμενη αλλαγή στο 5λεπτο...

Libertus:
Χαιρετάει το συνάδελφο μαφιόζο του. Και πετάει ελαφρά πυρά έναντι της Αυτοκράτειρας. Η Himela του απαντάει και αυτός ρίχνει ψήφο στην methexys. Αλλά συνεχίζει να την πιέζει. H διαμάχη συνεχίζεται για αρκετά post, θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να παραθέσω ένα προς ένα όλο το καυγαδάκι Χάρη-Σύλβιας.:P Και εκεί που έχει μπει σε μία ρότα φαινομενικά καλή, πάει στο 20.09 και ψηφίζει dimijim.

JKaradakov:
Ανταποκρίνεται στην αλληλεπίδραση του dimijim. Και να σου η ψήφος στην Guest 278211, mvp της πρώτης μέρας. Αργότερα μπαίνει ξανά και σχολιάζει τον Libertus.
Ως αποτέλεσμα, η spy αποχωρεί την 1η μέρα. Ωστόσο, όχι για πολύ, καθώς η Himela την επανέφερε σχεδόν άμεσα με τη Νεκροφάνειά της. Και εδώ κάπως χάλασαν τα σχέδια των μαφιόζων.

2η μέρα:
dimijim:
Και να το 1ο μεγάλο σεντόνι του παιχνιδιού. α) methexys αθώα... μάλιστα. β) libertus ένοχος... θολώνει τα νερά? γ) bilire ένοχη... 1ο κύμα εναντίον της? Βασικό στοιχείο που αξίζει να προσέξει κάποιος είναι ότι κατηγορεί τον libertus ότι εξαπέλυσε πυρά 1ος στην methexys ότι είναι μαφιόζα, όταν αυτός ήταν που σχολίασε πρώτος την αιτιολογία της στην 1η ψηφοφορία και την είπα πλαγίως μαφιόζα... Δίπολο libertus/bilire. Και ξημερώνοντας Τρίτη, τσουπ, ψηφαλάκι στον Libertus. Α και το βασικότερο: Εξαπολύει κατηγορίες εναντίον σε Deutch (αποχώρηση 2ης ψηφοφορίας, δύσκολα μαφιόζα), Nefeli (1η δολοφονία των μαφιόζων), kleop, totaled, methexys κι εμένα... Για 2η μέρα αυτή είναι μια καλή λίστα πολιτών για να αρχίσει να ξεπαστρέφει στις ψηφοφορίες μέχρι την 7η μέρα.. Και, αναλόγως τα γεγονότα, αναπροσαρμόζει (πχ, το γεγονός ότι έριξα ακύρωση ψήφου για να βοηθήσω την Claire και αυτή αποδείχτηκε Μέντιουμ, μάλλον του χάλασε τα σχέδια λίγο...).
Και να το 2ο μεγάλο σεντόνι: Ο Libertus είναι μαφία (συνεργός), προσπάθησε να ξεσκεπάσει τον Δήμαρχο και εγώ πήγα να τον καλύψω, πετώντας έξω κάποιον πολίτη. Ουσιαστικά πετάνε ο ένας το μπαλάκι στον άλλο για το ποιος είναι ΔΑ και στο τέλος μένουν και οι δύο στο παιχνίδι, γιατί κανένας δεν νοιάζεται να βρει και να βγάλει τον ΔΑ όταν υπάρχουν μαφιόζοι μέσα. "Η νεφέλη ήταν ήσυχη και την έφαγε η μαφία. Μιλάτε περισσότερο, δίνετε μας περισσότερα στοιχεία να σας βγάλουμε με ψηφοφορίες, ώστε να μην μπαίνουμε στον κόπο να σας δολοφονούμε. ΥΓ Μαφία". "Ο Libertus είναι ΔΑ και εγώ πολίτης". Και ο Δημήτρης συνεχίζει να ωρίεται με τον Δήμαρχο. Το αξιωσημείωτο είναι ότι, ενώ λέει ότι άλλαξε την ψήφο του πρώτη μέρα για να σώσει τον Δήμαρχο... του πήρε μερικές ωρίτσες κάτω από το air condition σπίτι του να σκεφτεί πώς θα το επικοινωνήσει αυτό... Ή μήπως του πήρε ώρα να σκεφτεί την μπαρούφα με τον Δήμαρχο? "O Libertus έχει κακό ρόλο".

Libertus:
"O dimijim δεν είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Αλλά δεν παίζει να είναι καθαρός μαφιόζος, οπότε ας τον αφήσουμε για την ώρα και πάμε να κυνηγήσουμε κάποιον άλλον." "O dimijim είναι ΔΑ ή Πόρνη". "Καλώ τον Ντετέκτιβ ή όποιον έχει όνειρο να μην το παίξει στον Δημήτρη, γιατί θα φανεί πολίτης". Η αιτιολογία που προσφέρει για αυτό είναι ότι οι βοηθητικοί ρόλοι παίζουν πιο απροκάλυπτα από τους δολοφόνους.... Όπως απροκάλυπτα παίζει αυτός. Contradiction, not? Και ενώ μάλωνε όλη μέρα τη Δευτέρα με τον Ιορδάνη, ξαφνικά συμφωνεί μαζί του και ρίχνει ψήφο στον dimijim. Στην πορεία ο Libertus παίρνει αμυντική στάση και αποκρούει τις κατηγορίες του dimijim ότι είναι ο ΔΑ. Και συνεχίζει να τρώγεται με τον dimijim.

JKaradakov:
Απολογείται ότι δεν ήθελε να συμμετέχει στην αποχώρηση της spy. Μα κάποιος πρέπει να φύγει και κάποιοι θα είναι υπαίτιοι για την αποχώρησή του. Μήπως δεν ήθελε, αν η spy αποδεικνυόταν πολίτης, να τραβήξει υποψίες πάνω του? Το βασικότερο ωστόσο μου φαίνεται ότι είναι το εξής: Στο post του σχολιάζει methexys, που προηγουμένως o dimijim έκανε μια πρώτη απόπειρα να παρουσιάσει ως ένοχη, καλεί τον dimi σε απολογία για ψήφο στη spy και το libertus για την ψήφο του στον dimi. Γίνεται ο 2ος στην 3άδα που κατηγορεί methexys...
Κατόπιν κάνει μια απροκάλυπτη προσπάθεια να βοηθήσει τον Libertus, αποδεχόμενος τη δικαιολογία του για την αλλαγή ψήφου προς dimijim, στρέφοντας ο ίδιο την προσοχή του προς dimi και υπερασπιζόμενος τον libe στον wildboy. Και αφού περνάει την υπόλοιπη μέρα μαλώνοντας με τον Libertus, Τρίτη πάει και ψηφίζει dimijim, γιατί είναι ο πιο ύποπτος.
Και ενώ παραμένει αμέτοχος και αφήνει dimijim να ξεμαλλιαστει με τον Libertus, για το ποιος είναι τελικά ο ΔΑ, κάποια στιγμή, αφού ο Δημήτρης τα έχει χώσει πολύ στον Libertus, μπαίνει και τον κατηγορεί. Μια ιδιαίτερα διπλωματική στάση, όπου αφήνει τους άλλους να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους, ενώ ο ίδιος μένει στην αφάνεια και, όταν δει ότι χάνεται η ισορροπία, επεμβαίνει και επαναφέρει τα πράγματα στην τάξη. Καλό Αρχιμαφιόζος θα έλεγα... Και ενώ οι άλλοι δύο μαλώνουν για την επιπλέον ψήφο του Libertus στην Deutch, αυτός ξαναχάνεται.

Η δεύτερη ψηφοφορία έρχεται σε ισοπαλία. Deutch ψηφίζουν Himela, JKaradakov και Libertusx2. Libertus ψηφίζουν οι bilire, dimijim, DumeNuke και ultraviolence.
Τελικά, πετάμε έξω την Deutch. Το αξιοσημείωτο είναι ότι, ενώ ο dimijim έκραζε φουλ Libertus καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας... Δεν αξιώθηκε να έρθει να τον ψηφίσει. Πολύ ενδιαφέρον, δεν βρίσκετε?


Συνολικά:
Πιστεύω ότι ο Libertus συνεργάζεται στενά με τον JKaradakov, ως μέλη της μαφίας. Επίσης, θεωρώ ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος που ψήφισε Libertus, για ξεκάρφωμα. 3ος μαφιόζος δηλαδή ανάμεσα bilire, DumeNuke, Totaled και ultraviolence. 4η μαφιόζα, λίγο πιο θεωρητικά, ανάμεσα σε methexys, Mάιρα και spy. Την spy, παρόλο που την διώξαμε πρώτη μέρα (και δύσκολα διώχνουμε μαφία 1η μέρα), όταν η Himela την επανέφερε, η Claire εναντιώθηκε... Η Claire ήταν Μέντιουμ, 1η μέρα είχε μόνο 1 άτομο να ρωτήσει και όταν αυτό επανήλθε προσπάθησε διακριτικά να μας πει ότι μπορεί να είναι μαφιόζα.

Προσωπικά, θεωρώ ως μαφία τους Libertus, bilire, JKaradakov και spy, με αυτή τη σειρά. Και, στον ρόλο του ΔΑ τον dimijim, που γράφει τα ίδια ασυνάρτητα σεντόνια (βλ. Δήμαρχος) που έγραφε ο ΔΑ Libertus στο Παλέρμο #43.
Ο Libertus έφυγε με ποινή, οπότε αμέσως επόμενος ύποπτος είναι ο bilire. Σε έναν βαθμό, η κίνηση του ΔΑ Δημήτρη συνδράμει στο γεγονός αυτό, καθώς όταν πήγαμε να τον βγάλουμε mvp, χρησιμοποίησε την ιδιότητά του, για να διώξει τον πολίτη (λογικά) Σπυράκο.

Για τον λόγο αυτό, ψηφίζω bilire, για την αποχώρηση της Δευτέρας.

ΥΓ. Ελπίζω να βρω περισσότερο χρόνο και να σχολιάσω και τις υπόλοιπες μέρες μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Αλλά αυτές οι πρώτες δύο μέρες συνιστούν το 50% του θέματος, οπότε σε έναν βαθμό πιστεύω αποτελούν ικανοποιητικό δείγμα για την διεξαγωγή ορισμένων συμπερασμάτων.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Πάμε σε ένα post για εμάς τους άτυχους που δε θα περάσουμε το ΣΚ μας σε κάποια παραλία...

Ας δούμε λίγο τον Ιορδάνη:
Κατηγορείς τον Χάρη για ΔΑ: Λάθος.
Τη δεύτερη ημέρα κρύβεσαι πίσω από Σύλβια και Χάρη και ψηφίζεις την αθώα Ντόιτς: Λάθος.
Την τρίτη ημέρα κρύβεσαι πίσω από Σύλβια και Χάρη και ψηφίζεις το Μέντιουμ Claire, σε οριακή ψηφοφορία απέναντι στη σίγουρη Μαφιόζα birile: Λάθος.
Χθες αρνείσαι να ψηφίσεις τη σίγουρη Μαφιόζα και λες ότι αυτή είναι αθώα: Λάθος.
Πόσα λάθη μαζεμένα μπορεί να κάνεις Ιορδάνη; Παίζεις όντως τόσο τραγικά; Δε νομίζω... Για μένα κάνεις την παιχνιδάρα της ζωής σου...

Ας εξετάσουμε ένα σενάριο.
Ξεκαθαρίζω εξ αρχής ότι θα αναφερθώ σε συγκεκριμένους ρόλους. Ξέρω ότι αυτό είναι ενάντια στη φιλοσοφία μου που προστατεύει τους ρόλους, αλλά αφενός η Μαφία, πιθανόν και οι περισσότεροι απ όλους μας, έχει καταλάβει σίγουρα το ρόλο που θα αναφερθώ κι αφετέρου, αν δε μιλήσω ανοιχτά υπάρχει περίπτωση να παραμείνουμε όπως είμαστε τώρα και να χάσουμε. Όλη η Μαφία είναι εντός παιχνιδιού και τα περιθώρια πλέον στενά.

Ο Τάσος λοιπόν είναι η Μάγισσα.
Πώς αποδεικνύεται αυτό;
Πρώτον, από την κίνησή του να παίξει την τυμβωρυχία στη Σύλβια κι όχι σε κάποιο από τα υπόλοιπα φαντάσματα, που σε εκείνο το σημείο ήταν πιο λογικό. Ο Τάσος είχε επιφυλάξεις για της Σύλβια εξ αρχής και μετά την αποκάλυψη του Μέντιουμ τη θεώρησε σίγουρα Μαφιόζα κι έτσι τη δολοφόνησε. Έχοντας λοιπόν το πτώμα της το μεσημέρι, παίζει την τυμβωρυχία για να επιβεβαιώσει ότι έκανε σωστή κίνηση και να βοηθήσει τους πολίτες να δουν μια Μαφιόζα. Βλέποντας όμως ότι η Σύλβια είναι αθώα αρχίζει και φωνάζει πόσο μεγάλο λάθος και πόσο τεράστια μαλακία έκανε. Τι εννοεί; Ότι έκανε μαλακία που σκότωσε τη Σύλβια. Σχετικά με τα δύο θύματα της Μαφίας που σώθηκαν (Τετάρτη και Πέμπτη), ένα τουλάχιστον από αυτά σώθηκε από πόρνη/αλεξίσφαιρο/γιατρό. Μπορεί και τα δύο να σώθηκαν έτσι κι ο Τάσος να έχει ακόμη τη δυνατότητα να σώσει κάποιον.
Δεύτερον, ο Τάσος θεωρεί 100% αθώο τον Ιορδάνη και τον ακολουθεί πιστά. Πώς εξηγείται αυτή η σιγουριά του Τάσου για τον Ιορδάνη; Ο Τάσος δεν έχει Όνειρο γιατί έχει παίξει και τις δύο του κάρτες φανερά. Άρα, ο Ιορδάνης ήταν το θύμα της δολοφονίας της Τρίτης που σώθηκε. Κι έχοντας αυτή τη γνώση ο Τάσος τον θεωρεί σίγουρα αθώο. Είναι όμως σωστό να θεωρηθεί γι αυτό ο Ιορδάνης σίγουρα αθώος; Θα μου πείτε, θα χτυπούσε η Μαφία από τη δεύτερη ημέρα ένα δικό της άτομο; Και θα σας απαντήσω ότι θα μπορούσε... Follow me:
Η Μαφία καταλαβαίνει από αυτό το post ότι η Claire είναι το Μέντιουμ κι έχει ρωτήσει για τη Guest 278211 και τη βλέπει ως Μαφιόζα. Η Μαφία γνωρίζει τα μέλη της άρα καταλαβαίνει ότι η Guest 278211 είναι η ΑΜ. Η Σύλβια όμως έχει ρίξει τη Νεκροφάνειά της κι επαναφέρει τη Guest 278211. Κι εκεί η Μαφία βρίσκει την ευκαιρία για μια μεγάλη κίνηση. Πηγαίνει το ίδιο βράδυ να δολοφονήσει τον Κρυφό Μαφιόζο της, τον Ιορδάνη. Στη συνέχεια έχει στόχο να αποδείξει ότι η Claire είναι το Μέντιουμ. Ψηφίζοντας της και ρίχνοντας σ αυτήν την Τυμβωρυχία της bilire (όπως άλλωστε έγινε). Όταν αποδειχθεί ότι η Claire είναι το Μέντιουμ τότε η Μαφία θα υποστηρίξει ότι η Guest 278211 είναι η Μαφιόζα κι η Σύλβια αυτή που έπαιξε τη Νεκροφάνεια της Μαφίας (μέχρι τη νύχτα που έστελνε το πμ της δολοφονίας του Ιορδάνη, η Claire δεν πρόλαβε να πει ότι η Guest 278211 είναι ΑΜ). Έτσι, η Μαφία έχει δύο σίγουρες ένοχες για αποχώρηση με ψηφοφορία κι επιπλέον την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τη δική της Νεκροφάνεια για να επαναφέρει το δικό της Ιορδάνη και παράλληλα να αθωώσει και το Μαφιόζο που θα επανέφερε τον Ιορδάνη ως δολοφονημένο και σίγουρα αθώο. Ποια ήταν τα δύο πιθανά προβλήματα της Μαφίας σ αυτό; Ο κίνδυνος να πέσει η μοναδική Τυμβωρυχία που απέμενε στον Ιορδάνη. Αλλά με ποια λογική κάποιος θα ρίξει Τυμβωρυχία σε δολοφονημένο; Κι ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί ο ρόλος της Guest 278211 ή της Σύλβιας. Στην πρώτη περίπτωση θα μπορούσαν ίσως κάπως να το σώσουν, στη δεύτερη το πρόβλημα θα ήταν μεγαλύτερο. Αλλά μέχρι να συνέβαιναν όλα αυτά, οι πολίτες θα είχαν μπερδευτεί τόσο που η Μαφία θα κέρδιζε στο τέλος με κατά μέτωπον πόλεμο κι αριθμητική νίκη.
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη περίεργο που κάνει ο Ιορδάνης. Προσπαθεί να φανεί ως Ντετέκτιβ! Στο πρώτο του post μετά την πρώτη νύχτα, έρχεται και κατηγορεί ως Μαφιόζο εμένα και δίνει μάλιστα και την ψήφο του σ εμένα. Θα το έκανε αυτό ο Ντετέκτιβ; Αν εγώ ήμουν Μαφία και με είχε βρει την πρώτη νύχτα, θα ερχόταν και θα με έδινε έτσι στο πρώτο του post μετά την ερώτηση; Δε θα ήταν πολύ μεγάλο κάρφωμα αυτό; Κι αν εγώ ήμουν Μαφία, δε θα το είχα υποψιαστεί και δε θα τον είχα καρφώσει; Ο μόνος λόγος να παίξει τόσο προκλητικά είναι ότι ήξερε πως δε μπορεί να καρφωθεί, άρα δεν είναι ο Ντέτεκτιβ που ρώτησε για εμένα! Παίζοντας το Ντέτεκτιβ, προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, για να τον ακολουθούμε πιστά κι αυτός να ενοχοποιεί και να αθωώνει όποιους θέλει. Έχει μέχρι στιγμής ψηφίσει μόνο αθώους και χθες, ενώ στην ψηφοφορία ήταν mvp η birile, η Μαφιόζα που μας έχει δώσει η ΑΜ, αυτός βγαίνει και λέει ότι δεν πιστεύει στην ενοχή της; Γιατί; Σε περίπτωση που κάποιοι το βλέπουν ως Ντέτεκτιβ, να τον πιστέψουν και να μην ψηφίσουν τη Δευτέρα τη σίγουρη Μαφιόζα.

Είναι τραβηγμένο σενάριο το παραπάνω; Ναι.
Είναι ρίσκο να παίξει έτσι η Μαφία; Ναι.
Δείτε όμως που βρισκόμαστε. Έχουμε μείνει 11 άτομα στο παιχνίδι, με 4/4 Μαφιόζους, μαζί με τον ΔΑ και μαζί με την πόρνη. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να αναθεωρούμε απόψεις που θεωρούσαμε αξιωματικά σωστές γιατί έτσι έχουμε οδηγηθεί σ αυτό το σημείο;
Το σενάριο σου είναι πιο απίθανο από την πεποίθηση ότι υπάρχουν εξωγήινα σκάφη στην σκοτεινή πλευρά της σελίνης και μας παρακολουθούν. Μπορείς να καταλάβεις πόσα moving parts υπάρχουν στο παραπάνω σχέδιο της μαφίας;

Επίσης δίνεις έναν ισχυρό ρόλο εικάζοντας ότι έχει χρησιμοποιήσει και τις δύο του ιδιότητες. Εάν κάνεις όμως λάθος;
Έδωσες στην μαφία το επόμενο τους θύμα έτσι ώστε αν όντως ο Τάσος είναι η μάγισσα να τον βγάλουν έξω αν δεν έχει την δυνατότητα να σωθεί, ή να κάψουν την ικανοτητά του στοχεύοντάς τον δεύτερη φορά; Γιατί; Την μόνη άλλη φορά που έκανες κάτι τέτοιο ήταν όταν ήσουν ΔΑ. Τώρα τι είσαι;

Το μόνο σενάριο, δυστηχώς, στο οποίο μπορείς να είσαι κακός ρόλος είναι αν η spy ήταν η πόρνη και εσύ ο ΔΑ που ήθελες να σκορπίσεις το χάος.

1η μέρα:
dimijim:
1η ψήφος που κατατέθηκε σε αυτό το παλέρμο, στον JKaradakov, γιατί λέει στο προηγούμενο δεν τον τιμήσαμε. Μάλιστα. Λίγο παρακάτω γράφει το πρώτο του μικρό σεντόνι, όπου προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο την methexys. Και 20.10 κάνει την αλλαγή και ψηφίζει Guest 278211. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που στο σεντόνι έδωσε έμφαση στην methexys, έκανε μια μικρή αναφορά στην spy, κάτι σαν "πρόλογος" για την επικείμενη αλλαγή στο 5λεπτο...

Libertus:
Χαιρετάει το συνάδελφο μαφιόζο του. Και πετάει ελαφρά πυρά έναντι της Αυτοκράτειρας. Η Himela του απαντάει και αυτός ρίχνει ψήφο στην methexys. Αλλά συνεχίζει να την πιέζει. H διαμάχη συνεχίζεται για αρκετά post, θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να παραθέσω ένα προς ένα όλο το καυγαδάκι Χάρη-Σύλβιας.:P Και εκεί που έχει μπει σε μία ρότα φαινομενικά καλή, πάει στο 20.09 και ψηφίζει dimijim.

JKaradakov:
Ανταποκρίνεται στην αλληλεπίδραση του dimijim. Και να σου η ψήφος στην Guest 278211, mvp της πρώτης μέρας. Αργότερα μπαίνει ξανά και σχολιάζει τον Libertus.
Ως αποτέλεσμα, η spy αποχωρεί την 1η μέρα. Ωστόσο, όχι για πολύ, καθώς η Himela την επανέφερε σχεδόν άμεσα με τη Νεκροφάνειά της. Και εδώ κάπως χάλασαν τα σχέδια των μαφιόζων.

2η μέρα:
dimijim:
Και να το 1ο μεγάλο σεντόνι του παιχνιδιού. α) methexys αθώα... μάλιστα. β) libertus ένοχος... θολώνει τα νερά? γ) bilire ένοχη... 1ο κύμα εναντίον της? Βασικό στοιχείο που αξίζει να προσέξει κάποιος είναι ότι κατηγορεί τον libertus ότι εξαπέλυσε πυρά 1ος στην methexys ότι είναι μαφιόζα, όταν αυτός ήταν που σχολίασε πρώτος την αιτιολογία της στην 1η ψηφοφορία και την είπα πλαγίως μαφιόζα... Δίπολο libertus/bilire. Και ξημερώνοντας Τρίτη, τσουπ, ψηφαλάκι στον Libertus. Α και το βασικότερο: Εξαπολύει κατηγορίες εναντίον σε Deutch (αποχώρηση 2ης ψηφοφορίας, δύσκολα μαφιόζα), Nefeli (1η δολοφονία των μαφιόζων), kleop, totaled, methexys κι εμένα... Για 2η μέρα αυτή είναι μια καλή λίστα πολιτών για να αρχίσει να ξεπαστρέφει στις ψηφοφορίες μέχρι την 7η μέρα.. Και, αναλόγως τα γεγονότα, αναπροσαρμόζει (πχ, το γεγονός ότι έριξα ακύρωση ψήφου για να βοηθήσω την Claire και αυτή αποδείχτηκε Μέντιουμ, μάλλον του χάλασε τα σχέδια λίγο...).
Και να το 2ο μεγάλο σεντόνι: Ο Libertus είναι μαφία (συνεργός), προσπάθησε να ξεσκεπάσει τον Δήμαρχο και εγώ πήγα να τον καλύψω, πετώντας έξω κάποιον πολίτη. Ουσιαστικά πετάνε ο ένας το μπαλάκι στον άλλο για το ποιος είναι ΔΑ και στο τέλος μένουν και οι δύο στο παιχνίδι, γιατί κανένας δεν νοιάζεται να βρει και να βγάλει τον ΔΑ όταν υπάρχουν μαφιόζοι μέσα. "Η νεφέλη ήταν ήσυχη και την έφαγε η μαφία. Μιλάτε περισσότερο, δίνετε μας περισσότερα στοιχεία να σας βγάλουμε με ψηφοφορίες, ώστε να μην μπαίνουμε στον κόπο να σας δολοφονούμε. ΥΓ Μαφία". "Ο Libertus είναι ΔΑ και εγώ πολίτης". Και ο Δημήτρης συνεχίζει να ωρίεται με τον Δήμαρχο. Το αξιωσημείωτο είναι ότι, ενώ λέει ότι άλλαξε την ψήφο του πρώτη μέρα για να σώσει τον Δήμαρχο... του πήρε μερικές ωρίτσες κάτω από το air condition σπίτι του να σκεφτεί πώς θα το επικοινωνήσει αυτό... Ή μήπως του πήρε ώρα να σκεφτεί την μπαρούφα με τον Δήμαρχο? "O Libertus έχει κακό ρόλο".

Libertus:
"O dimijim δεν είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Αλλά δεν παίζει να είναι καθαρός μαφιόζος, οπότε ας τον αφήσουμε για την ώρα και πάμε να κυνηγήσουμε κάποιον άλλον." "O dimijim είναι ΔΑ ή Πόρνη". "Καλώ τον Ντετέκτιβ ή όποιον έχει όνειρο να μην το παίξει στον Δημήτρη, γιατί θα φανεί πολίτης". Η αιτιολογία που προσφέρει για αυτό είναι ότι οι βοηθητικοί ρόλοι παίζουν πιο απροκάλυπτα από τους δολοφόνους.... Όπως απροκάλυπτα παίζει αυτός. Contradiction, not? Και ενώ μάλωνε όλη μέρα τη Δευτέρα με τον Ιορδάνη, ξαφνικά συμφωνεί μαζί του και ρίχνει ψήφο στον dimijim. Στην πορεία ο Libertus παίρνει αμυντική στάση και αποκρούει τις κατηγορίες του dimijim ότι είναι ο ΔΑ. Και συνεχίζει να τρώγεται με τον dimijim.

JKaradakov:
Απολογείται ότι δεν ήθελε να συμμετέχει στην αποχώρηση της spy. Μα κάποιος πρέπει να φύγει και κάποιοι θα είναι υπαίτιοι για την αποχώρησή του. Μήπως δεν ήθελε, αν η spy αποδεικνυόταν πολίτης, να τραβήξει υποψίες πάνω του? Το βασικότερο ωστόσο μου φαίνεται ότι είναι το εξής: Στο post του σχολιάζει methexys, που προηγουμένως o dimijim έκανε μια πρώτη απόπειρα να παρουσιάσει ως ένοχη, καλεί τον dimi σε απολογία για ψήφο στη spy και το libertus για την ψήφο του στον dimi. Γίνεται ο 2ος στην 3άδα που κατηγορεί methexys...
Κατόπιν κάνει μια απροκάλυπτη προσπάθεια να βοηθήσει τον Libertus, αποδεχόμενος τη δικαιολογία του για την αλλαγή ψήφου προς dimijim, στρέφοντας ο ίδιο την προσοχή του προς dimi και υπερασπιζόμενος τον libe στον wildboy. Και αφού περνάει την υπόλοιπη μέρα μαλώνοντας με τον Libertus, Τρίτη πάει και ψηφίζει dimijim, γιατί είναι ο πιο ύποπτος.
Και ενώ παραμένει αμέτοχος και αφήνει dimijim να ξεμαλλιαστει με τον Libertus, για το ποιος είναι τελικά ο ΔΑ, κάποια στιγμή, αφού ο Δημήτρης τα έχει χώσει πολύ στον Libertus, μπαίνει και τον κατηγορεί. Μια ιδιαίτερα διπλωματική στάση, όπου αφήνει τους άλλους να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους, ενώ ο ίδιος μένει στην αφάνεια και, όταν δει ότι χάνεται η ισορροπία, επεμβαίνει και επαναφέρει τα πράγματα στην τάξη. Καλό Αρχιμαφιόζος θα έλεγα... Και ενώ οι άλλοι δύο μαλώνουν για την επιπλέον ψήφο του Libertus στην Deutch, αυτός ξαναχάνεται.

Η δεύτερη ψηφοφορία έρχεται σε ισοπαλία. Deutch ψηφίζουν Himela, JKaradakov και Libertusx2. Libertus ψηφίζουν οι bilire, dimijim, DumeNuke και ultraviolence.
Τελικά, πετάμε έξω την Deutch. Το αξιοσημείωτο είναι ότι, ενώ ο dimijim έκραζε φουλ Libertus καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας... Δεν αξιώθηκε να έρθει να τον ψηφίσει. Πολύ ενδιαφέρον, δεν βρίσκετε?


Συνολικά:
Πιστεύω ότι ο Libertus συνεργάζεται στενά με τον JKaradakov, ως μέλη της μαφίας. Επίσης, θεωρώ ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος που ψήφισε Libertus, για ξεκάρφωμα. 3ος μαφιόζος δηλαδή ανάμεσα bilire, DumeNuke, Totaled και ultraviolence. 4η μαφιόζα, λίγο πιο θεωρητικά, ανάμεσα σε methexys, Mάιρα και spy. Την spy, παρόλο που την διώξαμε πρώτη μέρα (και δύσκολα διώχνουμε μαφία 1η μέρα), όταν η Himela την επανέφερε, η Claire εναντιώθηκε... Η Claire ήταν Μέντιουμ, 1η μέρα είχε μόνο 1 άτομο να ρωτήσει και όταν αυτό επανήλθε προσπάθησε διακριτικά να μας πει ότι μπορεί να είναι μαφιόζα.
Προσωπικά, θεωρώ ως μαφία τους Libertus, bilire, JKaradakov και spy, με αυτή τη σειρά. Και, στον ρόλο του ΔΑ τον dimijim, που γράφει τα ίδια ασυνάρτητα σεντόνια (βλ. Δήμαρχος) που έγραφε ο ΔΑ Libertus στο Παλέρμο #43.
Ο Libertus έφυγε με ποινή, οπότε αμέσως επόμενος ύποπτος είναι ο bilire. Σε έναν βαθμό, η κίνηση του ΔΑ Δημήτρη συνδράμει στο γεγονός αυτό, καθώς όταν πήγαμε να τον βγάλουμε mvp, χρησιμοποίησε την ιδιότητά του, για να διώξει τον πολίτη (λογικά) Σπυράκο.

Για τον λόγο αυτό, ψηφίζω bilire, για την αποχώρηση της Δευτέρας.

ΥΓ. Ελπίζω να βρω περισσότερο χρόνο και να σχολιάσω και τις υπόλοιπες μέρες μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Αλλά αυτές οι πρώτες δύο μέρες συνιστούν το 50% του θέματος, οπότε σε έναν βαθμό πιστεύω αποτελούν ικανοποιητικό δείγμα για την διεξαγωγή ορισμένων συμπερασμάτων.

Καλή η σκέψη σου αλλά αν ισχύει όπως τα λες, ο ΔΑ Δημήτρης έχει βγάλει 2 φορές μέλος της μαφίας εκτός, δίνει 2ο μαφιόζο - bilire - και βγάζει στο προσκύνιο και εμένα τον 3ο. :P Dude, o ΔΑ κερδίζει με την μαφία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Λοιπόν... Αφού ξεκίνησα να διαβάζω τα μηνύματα στις 10:30 σχεδόν (ειχα αρχισει χθες και σταματησα καπου στην 3η σελιδα αλλα ειπα να ξεκινησω απ την αρχη ξανα σημερα) και με ενα διαλειματακι για καφέ (insta: astrovirus οποιος θελει να δει φωτο απ τη θαλασσα οταν γυρνουσα σπιτι ). Δηλαδή τσίμα-τσιμα φάγαμε ένα 7ωρο διάβασμα και θα ηθελα τουλαχιστον απο τον ιορδανη να διαβασει πρωτα τα παραθεμενα μηνυματα και μετα τις απαντησεις μου και μετα να απαντησει σε ο,τι θελει. Σας εχω συνηθισει να βαζω αυτο [...] οταν θελω να επιμεινω σε καποιες γραμμες και να αφαιρεσω αλλα λογια ωστε να αποφυγω τα σποιλερ. Σε αυτο το ποστ θα προτιμησω τα σποιλερ ωστε να μπορουν οι πολιτες να διαβασουν ΟΛΟ το παραθεμενο μηνυμα. Bold θα αποφυγω να κανω...
σσ τυχον βρισιες του τυπου: μ@λ@κια, βλακα, ηλιθιε, μ@λ@κα δε θελω να εκληφθουν ως προσωπικες επιθεσεις αλλά ως καθημερινός λογος (8/10 λεξεις που λεμε ειναι μ@λ@κας αλλα δεν κανουμε μηνυσεις καθε μερα και δεν παρεξηγιεται κανεις μας αυτο θελω να πω :P εχει διαφορα να πω ρε μαλακα ακριβε κι αλλο να τον βρισω επι προσωπικου). Στα αστερακια (*) θα βρισκονται δικες μου διευκρινησεις για το ποστ. Ιορδανη ξανα τονιζω ΠΡΩΤΑ θα δινεις βαρυτητα στα παραθεμενα ποστς και σε ΔΕΥΤΕΡΗ μοιρα το τι λεω. Ειναι απλα σχολια και δε θελω να μιλησω για 4αδες χωρις να σε ακουσω.
ειλικρινα γιατι προσπαθησες να δικαιολογησεις την ψηφο σου; ο,τι ειπες για τη μαιρα ισχυουν για ολους. Προσπαθουμε να καλυφθουμε οσο γινεται;;
εδώ λοιπόν εγώ πέταξα μια κατηγορια για τη μεθεξις (που αντε να πουμε ειναι απειρη - δεν καταλαβαινω γιατι αυτο ειναι επιχειρημα αλλα οκ) την οποια χρησιμοποιησαν εναντιον της καποια ατομα...
Δεν με πείθεις επ' ουδενί.
Εσύ σε κάθε παιχνίδι που είσαι πολίτης, δεν μπαίνεις μέσα και ανακρίνεις τους πάντες; Τώρα δεν κατηγορείς κανέναν και δίνεις μια ψήφο στην τύχη.
Θα συμφωνήσω απολύτως και ήταν αυτό που σχολίασα και στην πρώτη της δημοσίευση. Νέα παίκτρια και τόσες δικαιολογήσεις; Εξαιρετικά δασκαλεμένη η methexys.
Ο χάρης ίσως το πηρε πιο γλυκα και έβγαλε γλωσσιτσα στην αθωα (?) μεθεξις...
Λοιπόν... Πολλή ησυχία έπεσε και ειδικά για πρώτο γύρο. Θα σχολιάσω ένα-δύο σημεία, χωρίς προφανώς να μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμη. Αγνοώ οτιδήποτε είναι spam, συμπεριλαμβανομένες και τις τυχαίες ψήφους.
Βλέπω τον Τάσο να έχει διάθεση για το παιχνίδι. Βρίσκεται εδώ, γράφει και ζητάει να γράψουμε κι οι υπόλοιποι. Πιθανόν να του έχει αρέσει ο ρόλος, πιθανόν να έχει περισσότερη διάθεση γιατί το προηγούμενο δεν το ευχαριστήθηκε λόγω έλλειψης χρόνου. Το θεωρώ καλό ότι συμμετέχει κι ελπίζω το ίδιο να κάνετε κι οι υπόλοιποι που ακόμη δεν έχετε μιλήσει καν.
Βλέπω επίσης και τη Guest 278211 να έχει όρεξη. Έκανε το πρώτο μικρό σεντόνι, έστω κι αν αρκέστηκε σε σχόλια τυχαίων ψήφων. Δείχνει διάθεση να ψάξει κι είναι η πρώτη που δίνει δεύτερη ψήφο σε ένα άτομο για να ξεκολλήσουμε από τον πρώτο γύρο.
Βλέπω και τη methexys να ψηφίζει τη Μάιρα επειδή έχει λίγα ποστ και λέει μόνο καλημέρες. Όλοι όσοι έχουμε μιλήσει όμως έχουμε 2 ή 3 ποστ, εκ των οποίων το πρώτο είναι για να πούμε καλό παιχνίδι και τα συναφή. Άρα στην πραγματικότητα η ψήφος προς τη Μάιρα είναι τυχαία, αφού την επέλεξε μεταξύ πολλών ατόμων με το ίδιο προφιλ. Ίσως να έγινε λόγω απειρίας αυτό, ίσως να πιστεύει πως έτσι θα αρχίσει η συζήτηση και στην πραγματικότητα όντως μπορεί να αρχίσει έτσι η συζήτηση αλλά μ αυτήν στο προσκήνιο. Θα έβγαινε όμως να το κάνει αυτό ένας μαφιόζος ενώ η ψηφοφορία είναι ισορροπημένη κι η Μαφία δε θα έπρεπε θεωρητικά να ενοχλείται;

Οχι και ολοι..οι μαφιοζοι μια χαρα βαδιζουν..
Πλακα κανεις;Ολοι αυτο κανουμε και αλλοι ειδικα εγω τωρα κανω το δευτερο post μου.Επειδη ειμαι εξω και οντως η πρωτη ψηφος ειναι τυχαια και με προβληματισε αυτη η σταση παω για METHEXYS. Συγνωμη που δε μεγενθυνω ειμαι απο κινητο.
και ο σπυράκος πιάστηκε απο αυτο που ειπα και ψηφισε τη μεθεξις...
Υποτίθεται ότι ένας πολίτης προσπαθεί να πιέσει τους υπόλοιπους παίκτες, ούτως ώστε να βρει μια άκρη. Το να συμφωνείς απλά με παίκτες στον πρώτο γύρο εγώ το βρίσκω ύποπτο. Και είναι ακόμα πιο ύποπτο για τη Himela.
1) Δεν ξέρω Himela μου, αυτό θα το αποδείξεις.
2) Προσωπικά δηλώνω δημόσια ότι για εμένα είναι ένα εύλογο επιχείρημα. Εάν πείθει εμενα, γιατί να μην το χρησιμοποιήσω; Αν είναι τόσο ανεπαρκές επιχείρημα, τότε απλά δεν θα πειστούν οι συμπαίκτες μου. Απλό το βρίσκω.
3) Ναι, αλλά δεν κατηγορείς και κανέναν...
Θα ψηφίσω τη methexys, γιατί θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στην ισοψηφία Himela-methexys και επιφυλάσσομαι να αλλάξω την ψήφο μου.
Πάραυτα ομως η Himela απεδειχθει αθωα. Ισως ο Χάρης εκτος του να φανερωσει στη μαφια ενα σιγουρο αθωο ρολο (κι οχι τον αλεξισφαιρο ή τον ΑΜ γιατι στη μια περιπτωση δε θα υπαρξει δολοφονια και στην αλλη θα εχει 2 θυματα) ήθελε στην ουσια να βρει και τους μαφιοζους του.. Ο ΔΑ δεν μπορει να ειναι διοτι μολις αλλαξαν οι ψηφοι της bilire με σπυρο
Αληθεια τωρα? Ολο αυτο επειδη δικαιολογησα την ψηφο μου? Δεν νομιζετε οτι θα με ειχαν δασκαλεψει καλυτερα οι μαφιοζοι? Δεν ηξερα οτι θα επρεπε να πεταξω απλα ενα "ψηφιζω τον ταδε",χωρις ουτε ενα επιχειρημα... Την Μάιρα την ψήφισα τυχαία,θα μπορούσα να είχα ψηφίσει οποιονδήποτε αλλον και πάλι θα σχολίαζα κάτι που μου έκανε εντύπωση. Ακόμα και από αυτά τα 2-3 ποστς που έχουμε κάνει μέχρι τώρα φαίνεται ας πούμε πως ο Τάσος και ο Libertus έχουν πολλή όρεξη για το παιχνίδι, αν ψήφιζα αυτούς θα το σχολίαζα αυτό.
Νομίζω παρεξηγήσατε την όρεξη μου για παιχνίδι ως άπειρη παίκτρια. Αλλά μάλλον προσπαθειτε να γυρισετε και τους υπολοιπους εναντιον μου, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο γιατί το επιχείρημά σας για την δικαιολόγηση της ψήφου μου μου φαίνεται υπερβολικό. Anyway, αλλαζω και εγω την ψηφο μου,ψηφιζω Σπυράκος (^^)
για ποιο λογο θες να μας παρουσιαστεις ως απειρη παικτρια; Δεν καταλαβαινω γιατι θες να μας περασεις αυτη την εντυπωση και νομιζω πως εν τελει αυτο σε συμφερει να μας περασεις, οτι εισαι απειρη παικτρια και να κρατιεσαι στο παιχνιδι. Ενας απειρος παικτης (eg bilire) κανει λαθη, αντιθετως εσυ προς το παρον εχεις παιξει πολυ ησυχα και ηρεμα και αρκετα κομψα.
Δεν θα περιμένουν όλοι τις τελευταίες ώρες. Επίσης, φαίνεται περίεργο η μαφία να έκανε κάτι τέτοιο. Δεν θα το υποψιαζόταν κάποιος (όπως εσύ καλή ώρα);
Απλά φαίνεται περίεργο να προσπαθείς να δικαιολογήσεις την ψήφο σου από τον πρώτο γύρο, ειδικά με επιχειρήματα που ισχύουν για τους περισσότερους και παράλληλα να λες ότι είναι και τυχαία η ψήφος.
Θα μπορούσες κάλλιστα να επιλέξεις και κάποιον άλλο για να ψηφίσεις και όχι εμένα επειδή απουσίαζα το μεσημέρι. Άλλοι έκαναν την παρουσία τους λιγότερο αισθητή.
Πέρα από τη δικαιολόγηση της ψήφου που έχει δώσει και για πολλούς φάνηκε περίεργο για πρώτο γύρο και την αλλαγή που έκανε μετά από τις κατηγορίες, πιθανότατα για να σωθεί δεν βρίσκω λόγο να την ψηφίσω. Μπορεί να είναι στην μαφία και να είναι δασκαλεμένη και να κρύβεται πίσω από την απειρία της στο παιχνίδι, μπορεί και όμως να είναι πολίτης και όλα αυτά να οφείλονται πράγματι στην απειρία.
Δεν θα ακολουθήσω κανένα από τα κύματα που δημιουργήθηκαν.
Όσο για τον Χάρη, κατηγορείς την Himela για τον τρόπο που παίζει και παράλληλα ψηφίζεις την methexys για να δεις πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι δημιουργώντας εσύ πρώτος ισοψηφία στο παιχνίδι και μετά την λες στην methexys που δημιουργεί το 2-2-2.
Η ψήφος μου είναι τυχαία. Ψηφίζω την Totaled.
ισως ενα απ τα καλυτερα πραγματα που ειπες σε αυτο το παιχνιδι... Την ιδια στιγμη Χαρης και μεθεξις προσπαθουν να αποκαλυψουν το δημαρχο διοτι αυτο συμφερει τη μαφια...
Χαιρετώ ξανά! Δεν έχω δει κάποια περίεργη κίνηση ( αν εξαιρέσουμε τον ενθουσιασμό της μεθεξις που μου θυμίζει τον εαυτό μου στο 42) ώστε να μπορώ να καταλάβω κάποιον ένοχο.
Θα πω όμως ότι έχω δει αρκετή συμμετοχή από τους Libertus,Himela,Σπυράκος,methexys,Deutsch.Δε σας κατηγορώ or whatever απλά είστε από τους πρώτους που μπήκαν στο "ψητό" με αναλύσει κτλ,όχι απαραίτητα με κακό σκοπό.
Επειδή δε θέλω να είμαι η αιτία που θα διώξει έναν αθώο,θα ψηφίσω (από τους παίκτες που έχουν πάρει μια ψήφο) την Guest 278211 μιας και η ίδια θέλει ισοψηφίες όπως είπε.In case που κάποιος ρωτήσει γιατί δεν έδωσα τη ψήφο μου σε κάποιον που δεν έχει πάρει,η απάντηση είναι η εξής: δεν έχουμε κάποιο στοιχειο,οπότε με πολλές ισοψηφίες θα μπορέσουμε να αντλήσουμε πληροφορίες από κάποιες αλλαγές ψήφων ή από κάποια κάρτα ( καλά οκ,λίγο ασυνήθιστο για πρώτο γύρο.) ή βρίσκοντας τον δήμαρχο.
εριξες την ψηφο σου σε καποιον διοτι ειπες πως φοβασαι να βγαλεις εναν αθωο, σωστα; Τοτε γιατί στην ισοβαθμια Libertus vs Deutsch ψήφισες; Οχι τον mvp, δεν ησουν δα και βλακας...
Επαναλαμβάνουμε όλοι πόσο τυχαίες είναι οι πρώτες ψήφοι.
Έρχεται η methexys, ψηφίζει όπως είπε στην τύχη με μία πρόχειρη δικαιολόγηση και για κάποιο λόγο οι Libertus, Nefeli Graf και Τάσος σπεύδουν να την "κατηγορήσουν", γιατί δικαιολογεί την ψήφο της κτλ.
Συγγνώμη, αλλά η κοπέλα μου φαίνεται ότι απλά δεν ήθελε να γράψει ένα απλό "ψηφίζω τον τάδε" και τέλος. Ψάχνετε από που να πιαστείτε;
Προφανώς και είναι όλα τυχαία.
Όσο για το ότι "είναι δασκαλεμένη" του Libertus, αν ήταν δασκαλεμένη δε θα έκανε κάτι τέτοιο πιστεύω..
Anyway, συνεχίζουμε.
σαφως και ψαχνεις καπου να πιαστεις wild πως αλλιως θα ξεκινησουμε; εσυ εμεινες αρκετα κρυφος μεχρι να αρχισουν να σε υποψιαζονται. Δασκαλεμενη παντως φαινεται να ειναι αυτο δεν το αρνουμαι.
Ελα τωρα,και εσυ συμφωνουσες.
Πες το παρορμητικοτητα αν θες, πες το αντιποινα,πες το δειλια,παντως δεν ήθελα να παρω στο λαιμο μου καποιον απο τον πρωτο γυρο. Και αφου η ψηφος στη Μαιρα ηταν τυχαια,οπως ειπα τοσες φορες, αποφασισα να την αλλαξω γιατι πραγματικα θεωρω υπερβολικες τις κατηγοριες σας.Το ξαναλέω, ναι,ειμαστε στην πρωτη μερα ακομα και ειναι λογικο να μην εχουμε απο που να πιαστουμε, αλλα οχι και να με θεωρειτε μαφια επειδη δικαιολογησα μια ψηφο! Και μάλιστα, και οι τρεις σας έχετε ακριβώς την ίδια άποψη και "πέσατε να με φάτε". Και το μονο που απαντησες στο προηγουμενο ποστ παραπανω ειναι οτι "ζοριζομαστε". Συγνωμη κιολας που ήθελα να αναπτυξω λιγο την απαντηση μου και δεν ηθελα να πω ενα ξερο ονομα,δεν θα ξαναγίνει.
αν θελαμε (εγω οχι γιατι ειμαι και αθωος πλεον βλεπεις....) να πεσουμε πανω σου θα ειχες φαει πορτα στη δευτερη ψηφοφορια αλλα βλεπεις δεν επεσε κανεις να σε φαει γιατι μαζευτηκες και δεν εκανες μ@λ@κια....
Δε σας λέω να ψηφίσετε methexys ουτε Σπυράκο που θεωρώ κι εγώ αθώους. Σας φαίνομαι όμως εγώ ένοχη; Ποιος με υποστήριξε; Θα άφηναν οι μαφιόζοι πρώτη μέρα μαφιόζο να φύγει με 4 μόνο μαφιόζους; Σκεφτείτε.
i miss you :'(

Και πάμε στις επιμαχες αλλαγές:
Αλλάζω σε dimjim.
και καπως ετσι φευγει η σπαυ και σωζεται η μεθεξις...
Μάλιστα.

Για όσους τους νοιάζει δεν ήθελα να συμμετέχω στην αποχώρηση της spy και προσπάθησα να αλλάξω ψήφο αλλά ήμουν εκτός του χρονικού ορίου.
Τώρα θα ήθελα να ακούσω δύο πράγματα:
1. Methexys, γιατί δεν προαπάθησες να σώσεις τον εαυτό σου; Ακόμα και αν ξενέρωσες πες το μας, κακό δεν είναι και θα μας γλυτώσεις απο το να ψαχνόμαστε, άντε καλά, ίσως απο το να ψάχνομαι.
2. dimijim, γιατί Guest 278211;
3. libertus, γιατί dimijim;
[...] *διεγραφην (ελα σκαει και παθητικος αοριστος :P ) γιατι δεν ελεγε τιποτα ηταν απλως σημειωση προς ΣΕ*
θα σου απαντησω σε δευτερη φαση εγω: (υποθετουμε οτι η μεθεξις ειναι μαφια)
1) σωθηκε απο το δημητρη και τον libertus δε χρειαζεται να κανει κατι αλλο συν του οτι θα παιζοταν νεκροφανεια και θα επανερχοταν αμεσως μετα την ψηφοφορια χωρις να αφησουν περιθωρια στο μεντιουμ να ρωτησει οπως πχ εκανε η χιμελα
2, 3) για να σωθει η μεθεξις

υποθετουμε οτι η μεθεξις ειναι πολιτης
1) σχεδον πολυ σπανια ενας πολιτης θα παει να σωθει (γκουυυχ δημητρη) οποτε το αφησε στην τυχη του
2, 3) ετσι ωστε να φυγει η αθωα Guest 278211 και να ενοχοποιθηθει η μεθεξις πραγμα που ομως ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ!

αρα αφου η μεθεξις δεν ενοχοποιηθηκε θα συμπαιρανω πως η μεθεξις ΤΕΙΝΕΙ να ειναι στη μαφια. (ιορδανη δωσε προσοχη σε αυτο το στοιχειο εαν ειναι να στοχοποιησουμε τη μεθεξις)
Νομίζω είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο dimijim δεν είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Ωστόσο, δεν ξέρω αν έχει και νόημα να τον βγάλουμε, γιατί αυτή η τόσο απροκάλυπτη κίνηση με κάνει να πιστεύω ότι είναι ΔΑ ή πόρνη. Εγώ τον ψήφισα για να κάνω τετραπλή ισοψηφία και να κόψουμε αντιδράσεις και αυτός αποφάσισε με το έτσι θέλω ποιος θα βγει. Σε άγχωσε η ισοψηφία, Δημήτρη;
Γιατί μου έκανε εντύπωση που ψήφισε εσένα τυχαία και ύστερα δεν πήρε θέση στη διαμάχη που έγινα. Τον ψήφισα λοιπόν για να γίνει τετραπλή ισοψηφία και να κόψουμε αντιδράσεις. Απ' ό,τι φαίνεται, παίζει να χτυπήσαμε λαβράκι.
Σαφως και εχει νοημα χαρη να βγει ΚΑΙ ο ΔΑ ΚΑΙ η πορνη. Γιατι; Διοτι ο πρωτος αλλαζει ψηφους και λεμε αντιο σε πολιτες (βλεπε σημρινη ψηφοφορια) και ο αλλος κοιμαται οπου κατσει και ρολοι τυπου γιατρος, μαγισσα, αλεξισφαιρο, ντεντεκτιβ, μεντιουμ δεν μπορουν να μας βοηθησουν. Αφου εσύ λοιπον αδιαφορεις για το γεγονος αυτο εγω θα σε θεωρησω συνασπισμενο με τους μαφιοζους και ειμαι σιγουρος πως μαλλον θα επιστρεψεις με νεκροφανεια απο βδομαδα....
Βασικά περιμένω εξηγήσεις κυρίως απο Libertus.
Ας πούμε ότι προσπάθησε να σώσει την methexys και να φέρει την ψηφοφορία σε ισοψηφία, αλλά ψηφίζοντας dimjim, τον "ανάγκασε" να υπερασπιστεί τον εαυτό του.. Μπορούσε να είχε ψηφίσει τόσους άλλους..
Edit: Γιατί είναι κάτι παραπάνω από φανερό;
Τι να σου πω, μέχρι στιγμής αυτός που με προβληματίζει περισσότερο με τον τρόπο που παίζει είσαι εσύ..
τον αναγκασε; lol σιγα μην του βαλε και το μαχαιρι στο λαιμο.. Μαλλον πας να υπερασπιστεις το δημητρη για καποιο λογο γουαιλντ...


Μάλιστα... Πάει η spy μπαμπέσικα. Το οτι η methexys δεν έσωσε τον εαυτό της σημαίνει οτι ξέρει την αθωότητά της και δε θέλει να πέσει τόσο χαμηλά ώστε να σώσει τον εαυτό της θυσιάζοντας κι άλλο πολίτη. Ας μας πει αν είναι έτσι. Το ίδιο ένιωσα κι εγώ.
Libertus σού ζητάω ανακωχή γιατί κατάλαβα τι πήγες να κάνεις και συμφωνώ μαζί σου.
Μου κάνει εντύπωση που ο dimijim ψήφισε τυχαία χτες το απόγευμα πρώτος πρώτος, βγαίνει και υποστηρίζει την spy και μετά, ενώ είχε όλο το χρόνο μπροστά του πάει και την ψηφίζει ακριβώς στη λήξη της προθεσμίας.
Οι βραδυνοί ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.
αχ χιμελα που (μαλλον) παρεσυρθης... Η μεθεξις βεβαια θα μπορουσε να ηταν και μαφιοζα. Μονο 3 ατομα την ειχαν ψηφισει οποτε ισως και να μη θεωρηθηκε ως κινδυνος για τη μαφια. Ιορδανη περιμενω την αποψη σου περι μεθεξις...
Γιατί οι βοηθοί παίζουν πιο ανοιχτά. Ο μαφιόζος δεν εκτίθεται έτσι, εκτός κι αν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος. Στην ισοψηφία που έκανα δεν υπήρχε άμεσος κίνδυνος να φύγει ο Δημήτρης , ούτως ώστε να υπάρχει ανάγκη να καρφωθεί. Εάν ήταν μαφιόζος, θα περίμενε να πάμε σε δημοσκόπηση με τους άλλους τρεις. Εκτιμώ μάλιστα ότι δεν τον ενδιαφέρει καν που καρφώθηκε, ίσα ίσα πιθανόν να είναι και ο στόχος του να τον βγάλουμε αύριο για να καρδίσει γύρους η μαφία (συνολικό κέρδος: 2 γύροι).
Γι' αυτό και θα πρότεινα στον ντετέκτιβ ή όποιον έχει κάρτα όνειρο να μην μπει στον κόπο να ρωτήσει για τον Δημήτρη, γιατί θα φανεί πολίτης.
Εδω ειναι το σημειο που σε θεωρησα ΔΑ... Γιατι δινεις κατευθυντηριες οδηγιες και μαλιστα στον ντεντεκτιβ; Θα κανει ο,τι εκεινος νομιζει δε χρειαζεται βοηθεια. Και ναι αν ο δημητρης καρφωθηκε δινει προβαδισμα 2 γυρων.
Dimijim, αποφάσισα να υπερασπιστω την γνώμη μου και δεν ήθελα να αλλαξω ψήφο μέχρι τέλους. Αν αυτό φαίνεται ύποπτο τότε τι να πω..... από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω τον πρώτο γυρο και αν δε ψήφιζα τη methexys, θα ψήφιζα αναγκαστικά κάποιον αλλον που θα κινδυνευε να φύγει.
Λοιπόν libertus, νομίζω η λογική σου έχει ένα point και συμφωνώ μαζί σου
πολύ ευκολα συμφωνησες εσυ με τον πιο λαθος μαλλον ανθρωπο (οχι ενταξει πιο λαθος παιζει να ειναι ο δημητρης)
Εντάξει, αυτό ήταν πολύ άδικο και πολύ γρήγορο. Σε ένα παιχνίδι μπορούσα να παίξω σοβαρά και να βοηθήσω, και με πετάτε έξω από τον πρώτο γύρο. Πολλά μπράβο στη μαφία, έκανε καλή δουλειά. Επίσης, αυτό που ξαφνικά και οι 3 ψηφοφόροι μου δεν ήθελαν τελικά να φύγω από το παιχνίδι, με εκνευρίζει περισσότερο. Φεύγω με κακό τρόπο. Ελπίζω να επιστρέψω πάλι στο παιχνίδι.

Με αλφαβητική σειρά, σχολιάζω έναν-έναν τους παίκτες.

bilire: Με καλύπτει ο Δημήτρης. Παίρνει στο λαιμό της μια παίκτρια, δίνοντάς της την 3η αυτή ψήφο, με ελλιπέστατη δικαιολόγηση. Επίσης, όταν κάποιος τη στριμώχνει με ερωτήσεις, τα μαζεύει λίγο, ενώ αρχικά έχει ένα πιο επιθετικό ύφος. Δείτε τα μηνύματά της και επιβεβαιώστε αυτό που λέω. Ύποπτη.

Claire Rentfield: Δεν έχω αρκετές πληροφορίες.

Deutsch… Lover: Το ίδιο.

dimjim: Άδικα με έδιωξες από το παιχνίδι. Έχεις σωστή λογική αλλά έκανες λάθος που ψήφισες εμένα. Νομίζω πως αναγκάστηκες να βγάλεις κάποιον, και εντελώς λανθασμένα επέλεξες εμένα.

DumeNuke: Μια ψήφος κι έφυγε. Δεν ξέρω.

Himela: Εδώ είναι περίεργα τα πράγματα. Αμέσως (!) μετά τη δεύτερη ψήφο, Libe, Σπυράκος και bilire πάτησαν σε αυτό που έλεγε ο Τάσος και έσπευσαν να ψηφίσουν methexys. Θα μπορούσε να είναι μια κίνηση για να σωθεί η Himela; Ίσως.

JKaradakov: Αθώος μάλλον. Έχουν λογική τα ποστ του και ζητάει εξηγήσεις για τις κινήσεις των υπολοίπων.

kleop: Άκυρη ψήφος σε κρίσιμο μέρος του παιχνιδιού. Ύποπτη. Κυρίως επειδή δεν είπε ούτε κουβέντα, κανένα ουσιαστικό σχολιασμό σε όσα γίνονταν.

Libertus: Δε νομίζω ότι θα έπαιζε πολίτης έτσι. Με έχει μπερδέψει πολύ η συμπεριφορά σου στο παιχνίδι. Ουσιαστικά, εξαιτίας σου έφυγα, άρα για εμένα είσαι από τους πιο ύποπτους. Ένας από τη μαφία, θα έκανε τέτοια κίνηση ΜΟΝΟ εάν ήταν σίγουρος ότι στην ισοψηφία δεν υπάρχει ούτε ένας δικός του (ή ότι οι δικοί του ΔΕΝ κινδυνεύουν: 2 ψήφοι γνωστών ρόλων). Δεν κατάλαβα την 3η ψήφο στο Δημήτρη. Πιστεύω ότι ο Libertus τον ψήφισε επειδή γνώριζε ότι ο dimijim θα έκανε προσπάθεια να σωθεί. Όπως κι αν το πάρουμε, έγινε μια ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΚΟΠΗ ισοψηφία. Αλήθεια, τι συμπέρασμα έβγαλες από όλα αυτά; Πιο μεγάλο μπέρδεμα παρά ξεκαθάρισμα. Προσπαθώ να βρω λόγο για να παίξει πολίτης έτσι και δε βρίσκω. Και πάλι, εάν ήμουν στο παιχνίδι, δε θα σε ψήφιζα ακόμα, γιατί άλλοι παίκτες έχουν κάνει περισσότερο ενοχοποιητικές κινήσεις χωρίς καμιά δικαιολόγηση και θα ήθελα τη στάση σου απέναντι σε αυτούς.

methexys: Ακατανόητη στάση. Εάν ήθελε να σώσει τον εαυτό της, έπρεπε να ψηφίσει Χιμέλα, που είχε ήδη 2 ψήφους. Αντί αυτού, έδωσε μια ( σχετικά άκυρη ψήφο στο Σπυράκο. Αν είσαι πολίτης, φρόντισε να παίξεις πολύ καλά, διαφορετικά έφυγα πραγματικά τζάμπα. Δεν αποκλείεται να μιλάμε για στάση τακτικής.

Nefeli Graf: Δεν έχω άποψη.

Totaled: Ούτε εδώ.

ultraviolence: Επειδή από τους 3 που με ψήφισαν νομίζω ότι υπάρχει ένας μαφιόζος, ο πιο πιθανός κατά την άποψή μου είναι αυτός.

Wild_Boy: Έχει σωστές σκέψεις, για την ώρα δε μοιάζει ένοχος.

Μάιρα: Χωρίς αρκετές πληροφορίες.

Σπυράκος (^^): Ψηφίζει πρώτα methexys επιθετικά και μετά τα παίρνει πίσω. Πολύ κοντινός τρόπος με αυτόν της bilire, όμως επειδή είναι ο πρώτος που την ψηφίζει, είναι λιγότερο ύποπτος, χωρίς βέβαια να αθωώνεται.

Τάσος97: Προσπαθεί να βάλει το παιχνίδι σε κίνηση, θεωρώ ότι είναι αθώος.

Τάσος97 & JKaradakov είναι κατά τη γνώμη μου σχεδόν σίγουρα αθώοι.
Αντίθετα εξαιρετικά ύποπτοι είναι οι kleop, ultraviolence, bilire, Libertus, Himela (με αυτήν τη σειρά). Πολίτες, να τους προσέξετε και να τους στριμώξετε.
Φέρτε με πίσω να παίξω!!!
Καληνύχτα και καλή συνέχεια!!
ο ΑΜ λοιπον οπως λετε ηταν η σπαυ. Και μας δινει λοιπον τους εξης που αναφερει απο πανω. Εαν λοιπον ειναι ο ΑΜ ο πρωτος στη λιστα ειναι και ο μαφιοζος που γνωριζει δλδ η κλεοπ. Δεν ξερω γιατι εχετε ολοι (στη μαφια) κολλησει στο οτι κατηγορει τη bilire ενω κατηγορει ΚΥΡΙΩΣ και ΑΜΕΣΑ την κλεοπ.
Καλημερα και πάλι στην πόλη του Παλέρμο. Δεν έχω απαντήσει μέχρι τώρα γιατί δεν είχα τη δυνατότητα,έλειπα,για όσους αναρωτιουνται.
Δεν υπήρχε νόημα να αλλάξω την ψήφο μου. Δεν ήθελα να ψηφίσω κάποιον και να είμαι αυτή που θα τον διώξει, καθώς ακόμα δεν είχα αρκετά στοιχεία και δεν μπορούσα να ήμουν τόσο σίγουρη ώστε να διώξω κάποιον. Και ακόμα και σε ισοψηφία να πηγαίναμε, δεν μπορούσα να ξέρω πού ήταν η ψήφος του δημάρχου. Ίσως να έφευγε πάλι ένας αθώος,ίσως να ήταν σε εμένα και να έφευγα εγώ όπως θα γινόταν έτσι και αλλιώς. Ο dimjim σε ποστ παραπάνω έγραψε
Εγώ το είδα λίγο διαφορετικά. Έτσι και αλλιώς θα έδινα πάλι στόχο, ότι προσπαθώ πάση θυσία να μείνω στο παιχνίδι και ίσως να έφευγα στην επόμενη ψηφοφορία.
Όσο για την κίνηση του Χάρη, είστε πιο έμπειροι παίκτες από εμένα οπως και να το κάνουμε,ίσως τελικά η ισοψηφία που απέρριψα εγώ ως επιλογή να ήταν τελικά καλύτερη λύση. Μάλλον κατάλαβε και ο ίδιος ότι είμαι αθώα, ή ήθελε να κόψει αντιδράσεις και τα κατάφερε. Πάντως δεν μου φαίνεται αρκετά ένοχος ακόμα, θέλω να μελετήσω λίγο ακόμα τα μηνύματα.
Και μετά βλέπουμε ότι ο dimjim ψηφίζει κατευθείαν Guest 278211 και την διώχνει. Είναι μέρος της φιλοσοφίας του,ότι θα κάνει τα πάντα για να σωθεί ή έχει κάποιο λόγο πίσω από αυτό? Γενικά,θέλω να διαβάσω άλλη μία τα μηνύματα των LIbertus και dimjim ώστε να βγαλω κάποια συμπεράσματα.
Θα ήθελα και εγώ να δω μεγαλύτερη συμμετοχή από άτομα που δεν γράφουν πολύ. Δεν γίνεται να γράφουν συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι. Προσπαθείτε για κάποιο λόγο να μείνετε στην αφάνεια ή απλά δεν σας ενδιαφέρει? Όπως επίσης θα ήθελα να δω και την bilire να γράφει περισσότερο. Εδωσε μια καθοριστική ψήφο αλλά κατα τ'αλλα δεν συμμετέχει και πολύ στις συζητήσεις και δεν εκφέρει γνώμη. Επειδή πρέπει να φύγω σε λίγο και το απόγευμα θα είμαι απασχολημένη και ίσως να μην προλάβω να μπω, θα ψηφίσω από τώρα την bilire. Aν υπάρξουν εξελίξεις στο παιχνίδι μέχρι το απόγευμα και μπορεσω να συνδεθώ,ίσως αλλάξω την ψήφο μου.
γιατι επιμενεις στην εμπειρια του καθενος; νομιζω οτι απλα το κανεις καραμελα για να περνας στην αφανεια τελειως. δε θεωρεις αρκετα ενοχο το χαρη τη στιγμη που πολλοι απο εμας τον θεωρουν, που βασιζεις αυτη σου τη θεωρια; ναι σου ζητω να ανατρεξεις πισω και να το αιτιολογησεις.
DumeNuke: Φίλε δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που γράφτηκαν λάθος ή αν θες να αποπροσανατολίσεις, απλά ξαναδές μία φορά τα μηνύματα, δεν ξέρω τι παίζει μαζί σου.
Libertus: Συνεχίζω να λέω ότι τα επιχειρήματα που παραθέτεις ΔΕΝ έχουν ισχύ. Ακόμα και οι λόγοι που παρουσιάζεις και λες ότι σε ώθησαν να δημιουργήσεις την ισοψηφία δεν στέκουν. Λες ότι θα ήταν χρήσιμο να δούμε αντιδράσεις. Παρ' όλα αυτά ο dimijim έχει δίκιο. Οτιδήποτε προέκυπτε από την τετραπλή, περισσότερο θα βοηθούσε τη μαφία, παρά τους πολίτες.
Και ο μόνος λόγος που συνεχίζεις να τον κατηγορείς είναι επειδή έσωσε τον εαυτό του.
Πιο πολύ μπερδεύεις εσύ το πλήθος παρά αυτός. Αν είσαι πόρνη, το παίζεις ιδανικά.
Έπειτα βλέπω πως πολλοί θεωρείτε ΣΙΓΟΥΡΑ αθώους την Guest 278211 και τον JKaradakov και αναρωτιέμαι που βασίζεται αυτή η σιγουριά...
Anyway, ψηφίζω προς το παρόν ultraviolence, για να προλάβω πριν τη δολοφονία. Εννοείται πως μπορεί να αλλάξω ψήφο αργότερα..
Ο χαρης συγκεντρωνει αρκετες πιθανοτητες να ειναι η πορνη. Εαν ειναι πολιτης ειναι ενας παρα πολυ κακος πολιτης. Προς το παρον θα θεωρησω οτι ειναι η πορνη.
Οσον αφορα τον dume εχει μεινει στην αφανια το ιδιο βεβαια κι εσυ που μεχρι τοτε δε συμμετειχες εντελως ενεργα.
Σε αυτη τη φαση θα ηθελα να σε ρωτησω: θεωρεις τον ιορδανη ενοχο; και αν ναι γιατι; επισης ποιους θεωρεις ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ μαφια;
Θα τα γράψω λίγο γρήγορα για να προλάβω τη δολοφονία. *ανοιξτε το σποιλερ για το μηνυμα σε αυτη την περιπτωση με το σποιλερ δεν κρατω αυτα που θελω να σχολιασω*
Dume, πότε με αθώωσε ο Χάρης; Εγώ γιατί νομίζω ότι με θεωρεί ένοχο και προσπαθεί να με πετάξει έξω; Δεν το κατάλαβες ή έκανες ότι δεν το κατάλαβες;
Επίσης, θεωρώ αδύνατον να είναι ο Ιορδάνης στη Μαφία. Καταρχάς θεωρώ πολύ τραβηγμένο να έκανε αλλαγή ψήφου στο τέλος ξέροντας ότι έχει περάσει το χρονικό όριο έτσι ώστε να έχει ένα πάτημα να σωθεί. Κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς ανήθικο και δε θέλω να πιστεύω ότι παίζουμε τόσο βρώμικα εδώ. Επιπλέον, πιστεύω ότι εξ αρχής πήγε ο Ιορδάνης να προστατέψει τη Guest 278211 με την τυχαία ψήφο του τόσο νωρίς, ποντάροντας ότι θα υπήρχαν μικρότερες πιθανότητες να της δώσει 2η ψήφο κάποιος. Ξέρω ότι ακούγεται κουλό, αλλά αν το σκεφτείς καλά θα καταλάβεις ότι μπορεί να στέκει. Τέλος, η Guest 278211, που κατά γενική ομολογία είναι κι αθώα, στα τελευταία της λόγια αθώωσε τον Ιορδάνη. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι σωστή, αλλά θέλω να το κρατήσω κι αυτό προς το παρόν. Για μένα, ο Ιορδάνης, είναι κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα αθώος. Και τον καταλαβαίνω γιατί με κατηγορεί και θα τον παρακαλέσω να σκεφτεί ότι δεν είχα πολλές άλλες κινήσεις για να σώσω τον εαυτό μου. Enough said όμως για αυτό.
Το δεύτερό σου σενάριο στέκει περισσότερο, θα ήθελα όμως να δεις και το σενάριο που έγραψα για Χάρη να είναι ΔΑ/πόρνη. Δε θέλω να γράψω παραπάνω για το Χάρη, βιάζομαι να προλάβω πριν τη δολοφονία και τα έχω πει και νωρίτερα.
Θα ήθελα γενικότερα λίγο περισσότερη και προσεχτικότερη συμμετοχή απ σένα, δε με έχεις πείσει ακόμη για την αθωότητα σου, ούτε όμως και πολύ για την ενοχή σου.

Himela, σίγουρα χαίρομαι που ήρθε η νεκροφάνεια κι επέστρεψε η αθώα spy και χαίρομαι γιατί ξέρω ότι όπως ήρθαν τα πράγματα έφυγε άδικα. Σε βλέπω όμως να θες πολύ να αποδείξεις ότι είσαι αθώα. Εσύ δεν ήσουν χθες της άποψης ότι οι αθώοι δεν πρέπει να πέφτουν σε πολύ χαμηλό επίπεδο για να αποδείξουν την αθωότητά τους; Ή κατάλαβα κάτι λάθος; Τώρα εσύ γιατί να φωνάζεις τόσο πολύ ότι είσαι αθώα; Μέχρι και τους κανόνες έκανες quote. Δε σε κατηγορώ ότι είσαι ένοχη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο βιαστικό συμπέρασμα ότι αφού έφερες πίσω μια αθώα, είσαι κι εσύ σίγουρα αθώα. Θα ήθελα να σκεφτώ καλύτερα την κίνησή σου, αλλά όπως έγραψα και πάνω, βιάζομαι ν προλάβω να βγάλω το post, οπότε αργότερα ίσως έρθει κάτι αναλυτικότερο.
Προς το παρόν, αναμένουμε τη δολοφονία.
Πρόλαβα;
Η σπαυ θεωρουνταν αθωα (ή ΑΜ). Στο πρωτο μερος δεν εισαι τοσο σιγουρος αλλα στο δευτερο μερος της απαντησης σου φαινεται να λες οτι η σπαυ ειναι οντως αθωα. Μπερδευτηκες; Επισης η χιμελα απεδειχθη αθωα απο εμενα και εσυ προσπαθησες να την κατηγορησεις και μαλιστα να δωσεις μερικα χιντς για τη δηθεν ενοχη της.
Η σπαι είχε για 2 ώρες 2 ψήφους. Αν ήταν μαφία, δε θα έβγαινε κάποιος να την προστατεύσει; Θα την άφηναν να ισοψηφεί επί 2 ώρες με άλλα 2 άτομα τη στιγμή που ένα άτομο να άλλαζε από μέθεξυς σε σπάι η σπάι θα έφευγε; (όπερ και συνέβη, ο λίμπερτους άλλαξε ψήφο, ο ντίμι άλλαξε ψήφο σε σπάι κι έφυγε η σπάι). Πολλοί συμφώνησαν για την αθωότητα της σπάι αλλά κανείς δε διαφώνησε οπότε εγώ παίρνω σαν δεδομένο οτι μια αρκετά μεγάλη πλειοψηφία την θεωρεί αθώα. Έλεος, εδώ αυτοί που την ψήφισαν τη θεωρούσαν αθώα!
Τι ακριβώς έκανε ο Libertus από την αρχή του παιχνιδιού; Στρίμωξε εμένα λόγω της αλλαγής στάσης μου από άλλα παιχνίδια που θυμάται (απέδειξα γιατί είχα αυτή τη στάση, λόγω της νεκροφάνειας), πήγε να φέρει σε ισοψηφία την ψηφοφορία για να δει ποιος θα αντιδράσει και ουσιαστικά ανάγκασε τον dimijim να κάνει σπασμωδική κίνηση και να προσπαθεί να τα μπαλώσει όπως όπως. Σπάι, Σπυράκος, Χιμέλα και μέθεξυς που βρίσκονταν στο χείλος της αποχώρησης δεν αγχώθηκαν τόσο, ο dimijim όμως αγχώθηκε. Ποια είναι η στάση του Libertus λοιπόν που τον καθιστά πόρνη; Για πες τη μας κι εμάς μπας και βγάλουμε άκρη.
Για εκεί πάει η ψηφοφορία εννοώ οτι εφόσον 2 άτομα ψήφισαν dimijim τον οποίο κι εγώ θεωρώ ένοχο δε θα ψηφίσω άλλο άτομο που θεωρώ ένοχο παρά θα ψηφίσω κι εγώ dimijim ώστε να συσπειρωθούμε και να τον βγάλουμε. το να μοιράζονται οι ψήφοι των πολιτών από δω κι από κει μόνο τη μαφία βοηθάει.
Συγγνώμη παρακολούθησες τη χτεσινή ψηφοφορία; είχα 2 ψήφους, η μέθεξυς 3. Αν ένας που είχε ψηφίσει μέθεξυς ψήφιζε εμένα θα είχα φύγει. Γι' αυτό βιάστηκα με την κάρτα, για να μη μου μείνει στο χέρι. Και όχι, δε θα ξαναγυρνούσα γιατί τη μόνη νεκροφάνεια την είχα εγώ, οι μαφιόζοι δε θα με έφερναν σίγουρα. Δεν μπορούσα να ξέρω αν θα φύγω με δολοφονία ή οτι ο αυτοκράτορας θα επιλέξει να μου δώσει ασυλία στην σημερινή ψηφοφορία (thanks btw, θα προσπαθήσω να σε βγάλω ασπροπρόσωπο/η υψηλότατε/υψηλοτάτη ). Και ναι, ήθελα τη συγκεκριμένη παίκτρια γιατί έφυγε μπαμπέσικα και πίστεψα στην αθωότητά της. Παίρνω την ευθύνη πάνω μου αν έκανα λάθος.
Οι πολίτες για να βγάλουν άκρη συζητούν μεταξύ τους, ανταλάσσουν απόψεις, θεωρίες. Εσύ πώς ακριβώς συμμετείχες σε αυτό όλη μέρα χτες; Έχοντας ψηφίσει τελείως άκυρα και τυχαία και διατηρώντας αυτή την ψήφο ως το τέλος;
@Spy να είδες και τη στάση της Κλερ. Βγαίνει, αθωώνει dimijim και deutsch, κατηγορεί εμένα, εσένα και λίμπερτους. Τυχαίο; Δε νομίζω...
εαν ηταν μεσα η χιμελα θα τη ρωτουσα εαν θεωρει τη μεθεξις μαφιοζα ή αν εφυγε για να σωθει το τομαρι του δημητρη. Δεν ξερω, γιατι τωρα εαν ειναι μαφιοζα η μεθεξις με την κινηση του δημητρη σωθηκε ΚΑΙ ο Δημητρης ΚΑΙ η μεθεξις. Δεν ειναι μονο η σταση του χαρη που τον καθιστα συνασπισμενο με τη μαφια αλλα περισσοτερο η σταση του δημητρη απεναντι στο χαρη...
Τι ακριβώς να σχολιάσω; Στο πρώτο γύρο ήμασταν,οι ψήφοι ήταν τυχαίες.Η λογική λέει ότι περισσότεροι μαφιόζοι βρίσκονται στις μονές ψήφους παρά στις διπλές.Ακόμη,αν ήμουν μαφιόζος όπως υπαινίσσεσαι,θα με άφηναν να κάνω υπεκφυγές; Σκεψου λίγο..
Νευρίασες που βγήκες πρώτη,το καταλαβαίνω.Δεν είναι απαραίτητο στις ψήφους σου όμως να βρίσκονται μαφιόζοι.
Σήμερα νομίζω ότι βοήθησα για κάτι ,μη με κάνεις να το μετανιώσω.
αυτο που λες οτι η μαφια μπορει να μην κρυβεται στις ψηφους της ειναι αληθεια. Στην πρωτη ψηφοφορια μπορει να υπαρχει μια διασπορα ψηφων ωστε να υπαρχει καλυψη και εν προκειμενω θεωρω πως μαλλον συνεβη αυτο. οι υπεκφυγες ειναι ενα νορμαλ χαρακτηριστικο των πολιτων διοτι δεν ειναι σιγουροι για κατι και ως μαφια προσπαθεις να υποδυθεις το ρολο του πολιτη...
Guest 278211, διαφωνώ μαζί σου και πιστεύω ότι υποσυνείδητα το βλέπεις προσωπικά το θέμα.
Μάλιστα... Συμφωνώ για τους ήσυχους παίκτες. Για τον δήμαρχο νομίζω ότι δίνεις μεγάλη έκταση, για να είμαι ειλικρινής. Αφενός δεν είναι ρόλος που καρφώνεται και αφετέρου εμένα προσωπικά θα με παρηγορούσε να ξέρω ότι κάποιος είναι σίγουρα αθώος. Συνήθως όταν αποδεικνύεται ότι κάποιος είναι αθώος 100% αυτό προκαλεί δυσφορία στη μαφία και μάλιστα δύσκολα τον δολοφονεί, γιατί υπάρχει και ο γιατρός μέσα. Είναι και θέμα οπτικής... Η Deutsch πώς σου φαίνεται; Δεν έχει πολύ ύποπτη συμπεριφορά; Θα την ψήφιζες εσύ σήμερα, αν το έκανα εγώ;
σε τι θα σε παρηγορουσε ρε χαρη; σοβαρεψου λιγο. Θα σε παρηγορουσε να μαθεις πως ειναι η μαιρα πχ δημαρχος;(δεν υπονοω οτι εχω παιξει καρτα ή γνωριζω ρολο, φερνω απλως ενα παραδειγμα). γιατι ομως ηθελες να σε ακολουθησει; ή ηταν ερωτηση να δεις την αντιδραση του;

Πωπω χαμος,ειχα κανει πολλαπλες παραθεσεις,αλλα στην πορεια χαθηκαν.Τελος παντων θα σχολιασω αυτες τις 2 και μετα θα γραψω μια γενικη εικονα.
Ωραια ολοι συμφωνουμε οτι η Μαιρα τρολαρει τον κοσμο,αυτο δεν την καθιστα και ενοχη.Δεν διαφωνω μαζι σου,οτι μπερδευει το παιχνιδι ισχυει,αλλα υπαρχουν και πιο σημαντικα ατομα να κατηγορησουμε αυτη την στιγμη.
Στο δια ταυτα,νομιζω οτι εχουμε κολλησει σε ενα κομματι και δεν λεμε να προχωρησουμε.Guest 278211 καταλαβαινω οτι θυμωσες χτες που εφυγες,αλλα γυρισες πισω.Γιατι να διατηρεις αυτον τον θυμο ακομα;Προχωρα παρακατω και ξεγραψε το.Δεν γινεται να λεμε ο πρωτος γυρος ειναι random και μετα οτι δεν ειναι.Τοσο οι μαφιοζοι οσο και οι ποολιτες τακτικη εχουν,το θεμα ειναι ποιος παιζει καλυτερα.
Για τον αποπροσανατολισμο που ελεγα πριν,αναφερομουν στην bilire.Οτι εδωσε την 3η ψηφο στην methexys δεν ειναι τυχαια και αυτα που εγραψε το μεσημερι δεν με επεισαν τοσο.Ας γραψει περισσοτερα να δουμε την σταση της.
Για αυτο τον λογο ριχνω την ψηφο στην bilire.Και ο dimijin vs libertus εχουν μια δοση υποψιας,αλλα νομιζω η bilire επειγει πιο πολυ.
κανεις τα στραβα ματια στο ΦΛΕΓΟΝ ζητημα dimijim vs libertus για να ψηφισεις bilire που ειναι αρκετα πιο ασημαντο. Το κανεις αυτο για να μπορεις να εχεις πατημα στο μελλον να την ξαναψηφισεις, οπως και εκανες. Ομως η bilire εμεινε μεσα (αθωα ή οχι ο θεος - ΣΕ το ξερει), ο libertus εφυγε μα ο δημητρης εμεινε μεσα. Τι θεωρεις λοιπον για το δημητρη; Απεφυγες πολυ φανερα το ζητημα αυτο και μολις απεκτησες το αργυρο μεταλλιο στα 100μ ενοχης μετεμποδιων
Χαίρομαι που βλέπω ότι το παιχνίδι εξελίσσεται. Επίσης, χαίρομαι που πήρα κάποιες απαντήσεις από kleop και ultra και που έλαβαν θέση στο παιχνίδι.
Ακόμα όμως, περιμένω απαντήσεις από bilire.
Ψήφος στην bilire για τριπλή ισοψηφία. Για να δούμε τι θα γίνει. Η ψήφος μένει τουλάχιστον μέχρι να πάρει θέση, να κατηγορήσει ή να αθωώσει παίκτες.
Εδω λοιπον θα αρχισω να ανησυχω. Εχει σε προηγουμενο ποστ πει η σπαυ την εξης σειρα στους παικτες: kleop, ultraviolence, bilire, Libertus, Himela. Και ξαφνικά έρχεται και λέει οτι ειναι καλυμμένη από κλεοπ και ultra; Μας δουλευεις; Ειλικρινα τωρα. Ιορδανη προσεξε αυτο το σημειο και ελπιζω να καταλαβαινεις γιατι μου φαινεται τελειως κουλο.

Libertus, δευτερη ακατανόητη κίνηση. Με έχεις ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΨΕΙ.
Το σκέφτομαι σοβαρά να σε ακολουθήσω, μήπως και ξέρεις κάτι παραπάνω, αλλά έτσι θα ρίσκαρες κάρφωμα. Αν είσαι με τους πολίτες, γιατί; Αν δεν είσαι, απλά παίζεις με τις αντοχές μας.
Τέλος πάντων, bilire, περίμενα περισσότερα από εσένα, αυτά που λες, δε μου αρκούν. Ωστόσο, δε θέλω να "προστατέψω" με την ψήφο μου τον Libertus και να φέρω ισοψηφία, γιατί μόνο βοήθεια δεν προσφέρει, αλλά ούτε και να τον καταδικάσω. Ας τα βγάλει πέρα μόνος του, έτσι όπως παίζει.
Ψηφίζω DumeNuke
σπαυ εαν ησουν οντως ο ΑΜ που ολοι θεωρησαν γιατι δεν επεμεινες σε καποιον απο τους 4 εστω που ειχες πει πιο πριν; Αρχιζω και αμφισβητω τελειως το γεγονος να εισαι ΑΜ διοτι πλεον δε βγαζει νοημα. Νομιζω πως μαλλον εισαι η πορνη και καταμπερδευτηκες απο τις κινησεις του δηθεν μαφιοζου χαρη...

Γνώμη μου είναι οτι ο Libertus έχει δείξει οτι είναι με τους πολίτες. Προτείνω στους πολίτες να τον υπερασπιστούμε. Σίγουρα αυτή η αλλαγή κι η σιγουριά του από κάπου θα προκύπτουν.
μπορει να ειναι μαφια βρε χιμελα...
Deutsch? πάμε για Deutsch. Δεν τη θεωρούσα ύποπτη, ή τουλάχιστον τόσο ύποπτη για να την ψηφίσω και να τη βγάλω έξω. Παίζεις πολύ ριψοκίνδυνα, ανεξαρτήτως ρόλου. Είσαι πολίτης αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω τις αλλαγές από τον ένα παίκτη στον άλλο.
Για bilire συμφωνώ ότι είναι ύποπτη.
πολυ ευκολα ακολουθας καποιον εσυ.. και καλα παρασυρεσαι ξερω γω... εδω ομως επιμενεις σε bilire να μας το παιξεις ΑΜ με στοχο την bilire πλεον; χμμμ
Ο Χάρης έχω την αίσθηση ότι έριξε τη διπλή στη Ντόιτς, η οποία είπε ότι δε θα είναι online, έτσι ώστε να δει αν με κάποιο μαγικό τρόπο εμφανιστεί online σε κρίσιμο σημείο ή αν θα έρθει κάποιος να τη σώσει. Αν γινόταν κάτι από τα δύο, η Ντόιτς θα ήταν Μαφιόζα. Έρχεται λοιπόν η bilire και ψηφίζει τον Χάρη. Δε θέλω να σχολιάσω την αλλαγή γιατί υποθέτω ότι την έκανε για να σωθεί η ίδια. Περιμένω όμως να μου απαντήσει γιατί επέλεξε τον Χάρη κι όχι τη Ντόιτς.
Η κίνηση αυτή του Χάρη, μου τον δείχνει πιο αθώο, αν και θα ήθελα να το δω κι αργότερα με πιο καθαρό μυαλό. Αν ο Χάρης καταλήξει αθώος, τότε η bilire είναι ένοχη, όχι γιατί άλλαξε την ψήφο της, αλλά γιατί πιστεύω ότι ανάμεσα στους δύο βρίσκεται τουλάχιστον ένας κακός ρόλος. Να είναι κι οι δύο κακοί ρόλοι νομίζω πρέπει να αποκλειστεί γιατί τότε η bilire θα άλλαζε σε Ντόιτς.
Με όλα όμως τα παραπάνω μου μένει το ερωτηματικό, τι είναι η Ντόιτς;
Προς το παρόν θα απέχω από τη δημοσκόπηση κι αναμένω σίγουρα την απάντηση της bilire και τα σχόλια και των υπολοίπων.
κι εδω ο δημητρης εκει που κατηγορουσε το χαρη αρχιζει να τον αθωωνει.. σιγα-σιγα παντα. Και αφου ειναι ο χαρης αθωος ειναι η bilire ενοχη. Γελαω ομως ξερεις γιατι; διοτι αφοτου χαραμιστηκε η 2η τυμβωρυχια δε χρειαστηκε να αναφερθειτε ξανα στο χαρη και στο ποσο ενοχη ειναι η bilire αφου πλεον ο χαρης μπορει να επανελθει και να βγει εκτος πολυ ευκολα η bilire..
Από αυτούς που ψήφισαν τον Libertus:
Bilire: Προφανώς το έκανε για να σώσει τον εαυτό της. Δε θεωρώ οτι κάτι σημαίνει. Συν του γεγονότος οτι χτες την κατηγορούσε ο dimijim, θεωρώ οτι είναι αθώο εξιλαστήριο θύμα.
dimijim: Δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Αυτά που έκανε χτες και ο τρόπος που πάει να αποπροσανατολίσει τους πολίτες χωρίς να βοηθάει τελικά (ποιος ο λόγος να σωθείς με τέτοιο τρόπο χτες Δημήτρη αφού σήμερα δεν έχεις βοηθήσει σε τίποτα παρά να κατηγορείς τον Libertus που έκανε την "κακή κίνηση" να αποκαλύψει το δήμαρχο με οδηγεί στο συμπέρασμα οτι έχει κακό ρόλο.
Dumenuke: Με ένα ποστ που απλά μας κορόιδευε μες στα μάτια μας στο οποίο του απαντάω και του ζητάω εγώ και άλλοι εξηγήσεις στις ασυναρτησίες του και δε μου απαντάει κατηγορεί απλά τον Libertus ο οποίος έχει δείξει οτι είναι αθώος. Αλλά τον ντιουμ δεν τον νοιάζει τίποτα. Δεν τον νοιάζει να βοηθήσει τους πολίτες, το μόνο που τον ενδιαφέρει σε αυτό το γύρο είναι να βγάλει το Χάρη και να σώσει το Δημήτρη.
ultraviolence: Από τα τόσα που συμβαίνουν γύρω του εκείνος πέφτει πάνω στον λιμπερτους. Είναι κι αυτουνού σκοπός του σημερινού γύρου να σώσουν τον dimijim.
Συμπληρωματικά: ο Libertus λογικά έπαιξε κάρτα όνειρο κι έμαθε για την ντοιτς αφού πρωτύτερα στο παιχνίδι εκείνη έλεγε ασυναρτησίες. Ο Libertus λοιπόν βλέποντας πως ίσως φύγει έπαιξε την κάρτα του κι όταν έμαθε για τη ντοιτς είπε να την ψηφίσει και να παίξει κι επιπλέον ψήφο παίζοντάς τα όλα για όλα. Δεν μπορώ να οδηγηθώ σε άλλο συμπέρασμα. Μιλάω σε αυτούς που μπορούν να σκεφτούν: ο Libertus είναι αθωος, σκεφτείτε αυτά που σας λέω κι αυτά που έχουν γίνει.
Χιμελα ο χαρης και να ηταν πολιτης δε θα χαραμιζε οπως ειπαμε την καρτα για την ντοιτς. Θα τη χαραμιζε για το δημητρη και θα μας ελεγε στα τελευταια του λογια εαν ο δημητρης ηταν μαφια ή οχι. Σκεψου το, αυτο το σεναριο θα βοηθουσε περισσοτερο τους πολιτες. Θεωρω κι εγω πλεον πως η bilire ειναι το εξιλαστηριο θυμα σε αυτη τη φαση. Ουλτρα και dume μαλλον ειναι για τη μαφια και δε διαφωνω σε αυτα που λες.
Νομίζω έχετε αποσυντονιστεί όσο δεν πάει. Δεν έκατσα να φάω καν, προσπαθώ να οργανώσω τις κινήσεις σας στο μυαλό μου. Πιο μεγάλη τρελοπεταλουδίτσα από τον Libertus αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Η bilire δεν μου αρέσει ούτε κι εμένα. Θα ήταν ωραίο να την είχαμε σε ισοψηφία, αλλά δεν έκατσε. Ανάμεσα σε Deutsch και Libertus, εγώ θα πάω στην τρελοπεταλουδίτσα Libertus χωρίς να συμφωνώ απαραίτητα με τα λεγόμενα του dimjim.
Το σενάριο να έπαιξε όνειρο στην Deutsch ο Libertus ξεπερνά, κατά τη γνώμη μου, κάθε φαντασία! Όσο κι αν ο αυτοκράτορας σε θεώρησε αθώα, Himela, δεν πιστεύω καθόλου στην αθωότητά σου. Πήγα να αποδώσω τη βιαστική κίνησή σου να επαναφέρεις τη spy στο παιχνίδι σε ενθουσιασμό, ξέρω πως παίζεις ενθουσιωδώς. Με όλους τους ρόλους μέσα, χωρίς να κινδυνεύεις άμεσα, αφήνω ανοιχτό μόνο το ενδεχόμενο να φοβήθηκες τη δολοφονία γιατί έπαιξες την κάρτα μισή ώρα πριν από αυτή, ωστόσο θα μπορούσε και αυτό να είναι τέχνασμα. Δεν θα ακολουθήσω τις φωνές σας, ο Libertus δεν μου μοιάζει καθόλου αθώος αν και θα ήθελα να μείνει μέσα λίγο ακόμη. Βρισκόμαστε σε θέση να διαλέξουμε, ωστόσο, και προτιμώ να φύγει εκείνος.
Το οτι τονιζεις το γεγονος οτι δεν ακολουθεις και καλα την αποψη του δημητρη με κανει να σου βαζω μερικα ερωτηματικα.
Η δημοσκόπηση έχει κλείσει.
Με 6 ψήφους στη σημερινή δημοσκόπηση, αποχωρεί η Deutsch... Lover και μεταφέρεται στη χώρα των φαντασμάτων.
Την Deutsch... Lover ψήφισαν οι:
Claire Rentfield, Himela, JKaradakov, Libertus, methexys, Mάιρα, Guest 278211
Τον Libertus ψήφισαν οι:
bilire, DumeNuke, Totaled, ultraviolence
Deutsch... Lover, περιμένουμε τα τελευταία σου λόγια.
Είμαι ΣΕ, δε ψήφισε ούτε η ΣΕ!
Παμε στην ψηφοφοριας. Κλαιρ, Χιμελα, Καραντακοβ ειναι οι σιγουροι αθωοι. Οι υπολοιποι που ψηφισαν ντοιτς τι εχουν να πουν σε αυτη τη φαση του παιχνιδιου για την επιλογη τους;
Ένα σχόλιο.
Χάρη σε εμπιστεύτηκα και βγάλαμε μπαμπέσικα για δεύτερη συνεχόμενη ψηφοφορία παίκτη. Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ, ότι γίνει απο εδώ και πέρα φταίω και δέχομαι το βάρος τον πραξεών μου. Ελπίζω απλά να έκανα την σωστή επιλογή.
δεν εκανες τη σωστη επιλογη ιορδανη..
Καλά που το έμαθα κι αυτό, οπότε όσοι το έκαναν στο προηγούμενο παιχνίδι, αθώων και με καλό παίξιμο παικτών κατά γενική ομολογία συμπεριλαμβανομένων, ήθελαν να περάσουν τους υπόλοιπους για ανόητους.
Τελικά είχε δίκιο ο αρχαίος μας πρόγονος που είπε όσο ζω μαθαίνω.
Στο δεύτερο έχεις μια καλή λογική οφείλω να ομολογήσω, το σκέφτηκα κι εγώ αλλά είπα πως είναι η εφαρμογή της χαζομάρας του πρωτάρη...


Γιατί μπαίνουν στο στόχαστρο όσοι την ψήφισαν; Για ρίξε μια ματιά στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, 4 μαφιόζους έχει το παιχνίδι και δεν θα είναι η πρώτη φορά που στους πρώτους γύρους ειδικά, θα φύγει κάποιος τυχόν αθώος και από επίσης αθώους.
Αν ρίξεις μια ματιά στους κανόνες του παιχνιδιού θα δεις πως δεν έχουν μόνο οι μαφιόζοι ειδικές γνώσεις.


Α τώρα σου φαίνεται βρώμικο το γεγονός, όταν γινόταν σε μένα στο προηγούμενο Παλέρμο;
Και τέλος πάντων γίνονται και τζέρτζελα σε κοπέλες και σε μη κοπέλες, τι να κάνουμε τώρα; Παιχνίδι είναι και για την ώρα πορευόμαστε με τα ελάχιστα στοιχεία που έχουμε και προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.
Αν η Deutsch είναι αθώα, θα είναι μια καλή ευκαιρία για το μέντιουμ να το μάθει και να μας το πει με κάποιο τρόπο. Και ακόμα και αν δεν γίνεται να επιστρέψει αυτή την εβδομάδα, ίσως επιστρέψει την επόμενη.
δυστυχως κλαιρ μας εφυγες και δεν εχουμε στοιχεια για τα φαντασματα... παραυτα θα θεωρησω πως η ντοιτς ηταν αθωα...
Himela, εξήγησα, νομίζω. Κάνει απίστευτες κωλοτούμπες. Εμένα η διαφωνία του με τον dimjim μου φάνηκε στημένη με την ξαφνική αλλαγή του, δεν έβγαζε καθόλου νόημα αυτό που έκανε και στράφηκε (συνειδητά ή όχι) ενάντια σε παίκτη που ήταν εύκολη λεία καθώς απουσίαζε και το είχε δηλώσει από πολύ νωρίς. Δεν υπήρχε κανείς να υπερασπιστεί την Deutsch. Αν ήταν στη μαφία, δεν θα εμφανιζόταν κάποιος να βοηθήσει;
Θέλεις να θεωρήσουμε ότι αυτή που πήγε να βοηθήσει ήταν η bilire; Η οποία άλλαξε την ψήφο της από το Σπυράκο στον Libertus τελευταία στιγμή; Ύποπτο, βέβαια, δεν διαφωνώ. Η κίνηση της spy να επιδιώξει τριπλή ισοψηφία θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε, αλλά ανάμεσα σε έναν παίκτη που δημιουργεί αντιπαραθέσεις διαρκώς και τελικά δεν στηρίζει τις υποθέσεις του και ένα άτομο που πάει ως πρόβατο σε σφαγή, θα κρατήσω το πρόβατο. Αν είστε τόσο σίγουροι πως το πρόβατο ήταν μαύρου χρώματος, παίξτε τυμβωρυχία. Δεν ξέρω τι να σας πω. Απορώ ειλικρινά γιατί δείχνετε τυφλή εμπιστοσύνη. Μόνο στραβά μπορώ να το πάρω.
σχετικα με την ντοιτς το ειχα πει οτι θα συμβει, ηταν ενα πολυ ευκολο θυμα που κανεις απο εμας εδω δε θα μπορουσε να σωσει. κι εγω απορω γιατι η σπαυ δεν εκανε την ισοψηφια..
Παιδιά καλησπέρα,
λυπάμαι αν άργησα τα τελευταία μου λόγια, αλλά γύρισα πριν λίγο και τώρα τελείωσα με την ανάγνωση όσων έχουν γίνει.
Λιμπέρτους: Απορώ πραγματικά γιατί ασχολήθηκες τόοοσο πολύ πια μαζί μου. Επειδή σε είχα ψηφίσει λόγω του πόστ του Dume? Ή επειδή φοβήθηκες μήπως εξ αιτίας μου δημιουργηθεί κύμα προς το πρόσωπό σου?
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε όλο αυτό.
Χιμέλα: Επειδή σε θεωρούσα αθώα, αν η υποψία μου για τον Λιμπερτους είναι σωστή, μην τον ακούς!
Βάρος μεγάλο δεν ξέρω αν ήμουν στην μαφία, πάντως κατάφεραν να βγάλουν αθώο
Να προσέξετε εκείνους που ''πιάστηκαν'' από την ψήφο μου στον Λιμπέρτους. Αν και την Χιμέλα την βγάζω εκτός καθώς και την spy που θεωρώ αθώα επανέφερε,
Καλό υπόλοιπο και Λιμπέρτους... Θα στο χρωστάω σε άλλο παιχνίδι... Γιατί είναι κρίμα - αν είσαι με τους πολίτες- που έβγαλες έναν σύμμαχο.
Ίσως πλήρωσα και το λάθος μου.
Πάω να αναπαυτώ στον τάφο μου ελπίζοντας να μου δωθεί η ευκαιρία να μιλήσω ξανά αν υπάρχει κάρτα ηχούς...
τα τελευταια λογια της ντοιτς δε δειχνυον να προσπαθει να υποννοησει καποιο ρολο και για αυτο θεωρω πως μαλλον ηταν μια απλη πολιτης. Κραταμε ομως την κατηγορια της προς τον λιμπερτους.
Ας επεκταθούμε όμως και στους υπόλοιπους πέραν των πρωταγωνιστών της ψηφοφορίας... Δεν θα χρησιμοποιήσω σχεδόν καθόλου παραθέσεις, θα κάνω μια μικρή περίληψη του τι έχει συμβεί και πώς τα βλέπω.
Θα σταθώ σε παίκτες και μερικά γεγονότα που τους αφορούν. Δεν αντέχω να γράψω για όσα θέλω να σχολιάσω καθώς από όταν μπήκα στο σπίτι μου ασχολούμαι με το παιχνίδι, έχω ανάγκη να χαλαρώσω.

bilire - Ενδεχόμενο νο1: ψήφισε τη methexys εμπιστευόμενη όσους την ρωτούσαν γιατί κατηγόρησε ανοικτά τη Μάιρα γιατί είναι εντελώς άπειρη και της φάνηκε λογικό. Ενδεχόμενο νο2: ακολούθησε ένα κύμα ώστε να μείνει στην αφάνεια. Θα άφηνε η μαφία έτσι ανεξέλεγκτη μια νέα παίκτρια;

dimjim - Έχει φανερή όρεξη για παιχνίδι και εξετάζει αναλυτικά τα ενδεχόμενα, αιτιολογεί, γράφει πολύ λογικά και εξηγεί τις κινήσεις του. Ένα ανοιχτό βιβλίο; Είναι υπέροχο παιχνίδι μαφιόζου αυτό όμως. Σκεφτείτε το. Θα δούμε στην πορεία.

Himela - Τροποποιεί τον τυπικό, επιθετικό τρόπο παιχνιδιού της αφού έχει δει πως αυτό την απομακρύνει από το παιχνίδι νωρίς. Θα μπορούσε να είναι δασκαλεμένη; Ίσως. Αλλά δασκαλεμένη ή όχι, έχοντας παρακολουθήσει τόσα παιχνίδια, ξέρει πώς να παίξει ώστε να μην γίνεται στόχος. Προβλημάτισε η κίνησή της να παίξει πολύ νωρίς στο παιχνίδι τη Νεκροφάνεια. Θα ήταν εξαιρετικό άλλοθι καθώς κάθε στρατόπεδο έχει από μία. Ακολουθεί σχεδόν τυφλά τον Libertus στις επιλογές του. Μπορεί να την πείθει η επιχειρηματολογία του, δεν λέω. Αλλά δεν με πείθει πως το κάνει πάντα με καλή πρόθεση.

kleop - Ψηφίζει στοχευμένα προσπαθώντας να εμπλέξει όσο περισσότερους παίκτες μπορεί. Ίσως να είναι ύποπτη η τακτική της γιατί δεν εμπλέκεται η ίδια φανερά σε κόντρες με δυαδική φύση.

Libertus - Αριστοτεχνικά στον πρώτο γύρο προσπαθεί να δημιουργήσει μια ισοψηφία ώστε να πάρει παράταση η ψηφοφορία. Καλή κίνηση αν σκεφτούμε πως στον πρώτο γύρο φεύγουν συνήθως αθώοι και είναι όλα σκοτεινά. Ο dimjim έχει άλλη γνώμη και καθώς φοβάται για τον εαυτό του, θέτει εκτός μιαν άλλη παίκτρια. Τότε ξεκινά μια επική διαμάχη μεταξύ των δύο και ενώ κατάφωρα ο Libertus έχει πει το ρόλο που πιστεύει πως έχει ο dimjim, τελευταία στιγμή αλλάζει την ψήφο του δίνοντας μάλιστα επιπλέον ψήφο στην Deutsch με επιχείρημα πως προβληματίστηκε που συγκεντρώθηκαν ψήφοι μεταξύ των δυο τους και εκείνη πιστεύει ενστικτωδώς πως είναι περισσότερο ένοχη. Αν είναι ποτέ δυνατόν...
Δείτε όμως πώς προσπαθεί να τον καλύψει ταυτόχρονα και γιατί εμένα μου μπήκαν ψύλλοι στα αφτιά πως ίσως να πρόκειται για μια συντονισμένη κίνηση...

methexys - Η methexys ήταν η πρώτη που δέχθηκε πυρά. Θεωρήθηκε πως κατηγόρησε τη Μάιρα αδίκως και σε άμυνά της άλλαξε ψήφο με κατεύθυνση ένα άτομο μακριά από όσα την κατηγορούσαν εκείνη την ώρα. Νομίζω ότι ήταν ειλικρινής και απλώς μπήκε δυναμικά για να γίνει παιχνίδι. Ο τρόπος της δεν έπεισε για τις καλές προθέσεις της. Δεν θεωρώ πως οι παίκτες που της ζήτησαν εξηγήσεις είναι απαραίτητα ένοχοι.

Guest 278211 - Μου φαίνεσαι τόσο αθώα, αλλά τόσο μακριά νυχτωμένη ώρες ώρες. Επειδή κάποιος σε έσωσε, δεν είναι αθώος αυτόματα, συγγνώμη.

Wild_Boy - Πολύ μετρημένα τα λόγια του. Καθοδηγείται σίγουρα από λογική. Μιλά, ωστόσο, λίγο. Ουδέτερα συναισθήματα τρέφω.

Μάιρα - Στοχευμένα ή όχι, δεν δρα υπέρ των πολιτών. Τι είναι προφανώς και δεν μπορώ να το γνωρίζω. Θα φανεί.

Θα έχει και sequel μετά το μεσημέρι αν είμαστε ζωντανοί. Να θυμίσω κι εγώ με τη σειρά μου πως η απουσία δεν σημαίνει ούτε αθωότητα, ούτε ενοχή. Ορισμένοι έχουν/με υποχρεώσεις οι οποίες δεν μπορούν να μείνουν πίσω και να περάσουμε όλη την ημέρα μπροστά στις οθόνες μας. Χωρίς να παραμελούμε το παιχνίδι.
για την bilire θα συμφωνησω οπως και για το δημητρη. το αφηω περισσοτερο εδω για ιστορικους λογους να βλεπουμε ποιους εχει κατηγορησει.
Σκέψη: Μήπως η ντοιτς ήταν ΔΑ και οι μαφιόζοι την άφησαν να φυγει ώστε να ρωτήσει το μέντιουμ για αυτήν σήμερα, να δει ότι ειναι πολιτης κι αύριο να τη φέρουν πίσω με νεκροφάνεια και να βγάλουν εμένα ενοχη που έπαιξα τη νεκροφάνεια;
@Totaled
Δε θεωρώ ότι ο λιμπερτους μπερδεύει τα πράγματα με την κακή έννοια. Η χθεσινή του απόπειρα για ισοψηφία 4 ατόμων δημιούργησε μια ιστορία η οποία εκ των υστέρων κάτι μας έδειξε.
Ξαναλέω αφού λες ότι το ότι έφερα πίσω αθώα δε με κάνει αθώα: Αν ειμαι μαφιοζα κι έχω τη μονη νεκροφάνεια της μαφίας θα την παίξω πρωτο γυρο για να φερω πίσω αθώο παίκτη;
Έχω εξηγήσει επίσης ότι ο αρχικός συντηρητικό μου τρόπος παιξίματος είχε να κάνει με τη νεκροφάνεια που δεν ήθελα να μου μείνει στα χέρια. Απο κει και έπειτα μπορείς να παρατηρήσεις ότι εχω επανέλθει στον παλιό καλό εαυτό μου ;P γιατι θεωρώ ότι έκανα το χρέος μου κι αν φυγω δε με νοιάζει.
η ντοιτς δεν μπορει να ειναι ο ΔΑ αφου ειδαμε πως οι ψηφοι αλλαχτηκαν. ο ΔΑ ειναι ενεργος στο παιχνιδι λοιπον...
Ένα ποστ για καληνύχτα :
Totaled στο γιατί ψήφισα 20:09. Περίμενα πως θα εξελιχθουν τα πράγματα, μήπως και δε χρειαζόταν η αλλαγή της ψήφου μου . Αν πηγαίναμε και οι τρεις για ψηφοφορία νομίζω τα πράγματα θα γινόταν πιο πολύπλοκα και δε θα έβγαιναν και συμπεράσματα -όχι ότι τώρα υπάρχει κάτι σιγουρο- επίσης υπερασπιζομουν τον εαυτό μου.
Dimijim: σχετικά με το γιατί ψήφισα τον libertus. Αυτό που εννοούσα είναι ότι οι ψήφοι οι δικοί του ήταν κλειδωμενοι και δε μπορούσε μετά να αλλάξει ψήφο ο libertus. Ενώ η deutsch... Θα έβλεπε τη ψήφο και θα μπορούσε να με ψηφίσει.Δε το σκέφτηκα από τη πλευρά που το εξηγησες εσύ.επισης έχεις τόσο καιρό που πιστεύεις ότι έχω κάποιο κακό ρόλο. Δυστυχώς όσο και να προσπαθώ δε μπορώ να βρω κάποιο επιχείρημα για να καταρρίψω την επιχειρηματολογια σου ( πέφτει το αεροπλάνο).
Επιπλέον δεν είναι απαραίτητο κάποιος που έχει ψηφίσει το ιδιο άτομο με έναν άλλον να έχει τους ίδιους στόχους.
Libertus :δε φαγωθηκα να σε βγάλω,αν δεν ερχόμουν σε αυτή τη θέση δε θα το έκανα και η συμπεριφορά σου μου προκαλεί ενδιαφέρον.
Deutsch, δυστυχώς κάποιος έπρεπε να φύγει, νομίζω δε εκπληρώσες το ρόλο σου στο μέγιστο αλλα οι μέρες θα δείξουν τις συνέπειες τις αποχώρησης σου.

Γενικά προσπαθώ να σας ψυχολογισω και να βρω δυνατά επιχειρήματα πριν βγω να κατηγόρησω άμεσα κάποιον και να μην το κάνω από διαισθηση η συμπεράσματα από αυτά που έχω διαβάσει. Επίσης θα πω κάτι και ελπίζω να μην παρεξηγηθει αλλά γράφονται τόσα που προσωπικά μου είναι δύσκολο να απαντάω με παραθέσεις.Ισως και να βαριέμαι λίγο. Αλλά οποίος έχει πράγματι τους κακούς ρόλους το παίζει πολύ καλά και μπερδεύει τις ισορροπίες. Τη μια μέρα νομίζεις είναι κάποιος, την άλλη είναι κάποιος άλλος. Συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα θεώρησα ύποπτο τον Τάσο97 και ίσως τη methexys. Μετά την άλλη μέρα με μπέρδεψε λίγο παραπάνω ο libertus. Δε μπόρεσα να καταλάβω τη λογική του, τι στρατηγική είχε. Ο dimijim τουλάχιστον κρατάει μια κάπως σταθερή θεση- αν και εμένα δε με συμφέρει - και δε με μπέρδεψε τόσο. Αύριο μάλλον θα είναι κάποιος άλλος που θα υφανει τα δίκτυα του.
Τέλος παρατήρησα ότι αρκετοί παίρνουν πολύ προσωπικά κάποιες πράξεις.Δε νομίζω ότι πρέπει να γίνεται αυτό π.χ το οτι ο Γιώργος ψήφισε τη Γεωργία κάποια συγκεκριμένη στιγμή δε σημαίνει ότι η Γεωργία θα τον έχει στο μάτι σε όλο το παιχνίδι. (τα ονόματα είναι τυχαία δεν έχουμε κάποιον με αυτό το όνομα έτσι?) . Τα πράγματα αλλαζουν. Υποθεσεις και λάθη είναι φυσικό ότι θα γίνουν.και να υποπτευεσαι τους πάντες είναι λογικό αλλά μου φαίνεται κάποιες στιγμές υπάρχει ένα άσχημο συναίσθημα στο περιβάλλον της συζήτησης. Don't do that guys please.
(μη μου ζητάτε συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή βαριέμαι να κοιτάξω πίσω και να παραθέσω)
εδώ έχουμε το πρώτο μεγάλο ποστ της bilire. Προσπαθει να μας δειξει τον τροπο με τον οποιο σκέφτηκε για τις πρώτες 2 μέρες. Για μένα αυτό το ποστ δε θα μπορούσε να είχε γίνει από κάποιον μαφιόζο διότι δειχνει οτι ειναι υπερβολικα μπερδεμενη. Και τι αλλο; Α ναι... Δε λέει οτι ειναι άπειρη (ναι μέθεξις σε εσένα απευθύνομαι)
Βλέπω τώρα οτι ο dimijim αρχίζει να αθωώνει τον Libertus ενώ δυο μέρες τον ψήφιζε και τον κατηγορούσε.
Απείχε από την ψηφοφορία για να μπορέσει μετά να τον αθωώσει; Βλέπει οτι ο Λιμπερτους έχει αθωωθεί από αρκετούς και οι πολίτες θα τον ακολουθήσουν οπότε λέει καλύτερα να τον πάρω με το μέρος μου; Ο dimijim λοιπόν στον πρώτο γύρο έκανε τα αδύνατα δυνατά για να σωθεί ο ίδιος αποφασίζοντας και διατάζοντας να βγάλει εκείνος μια αθώα παίκτρια, σύμφωνα και με τα δικά του λεγόμενα. Δεν είδα όμως να χρησίμευσε σε κάτι αυτό το σώσιμό του αν είναι πολίτης: το μόνο που έχει κάνει είναι να κατηγορήσει την bilire (ίσως ξέροντας οτι είναι νέα και άπειρη παίκτρια που δεν έχει και πολύ χρόνο για να τη βγάλει κάποια στιγμή) και να προσπαθεί να αποδείξει την ενοχή του Λίμπερτους, όταν όμως βλέπει οτι ο Λιμπερτους έχει ρεύμα με τους πολίτες οπισθοχωρεί. Ουσιαστικά λοιπόν δεν έχει συμμετάσχει σε τίποτα από όσα συμβαίνουν γύρω του παρά μόνο κοιτάει να απαντά σε αυτούς που θέλει και μόνο προωθώντας αυτά που θέλει αυτός. Αυτό δεν είναι παίξιμο πολίτη για μένα. Εγώ που κάποιοι ακόμα αμφισβητείτε την αθωότητά μου τουλάχιστον συμμετέχω σε όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι και προσπαθώ να απαντώ σε όσα περισσότερα μπορώ. Ο dimijim κατευθύνει τη συζήτηση εκεί που θέλει μόνο. Μάλιστα χρησιμοποιεί και χτυπήματα κάτω από τη μέση παραπληροφορώντας τον κόσμο κατά μου χρησιμοποιώντας πράγματα από άλλα παιχνίδια. Εγώ παιδιά βρίσκομαι ανάμεσα στους παλιότερους σε αυτή τη βερσιόν του παιχνιδιού (είχα κάνει ΣΕ στο πρώτο παλέρμο extreme που παίχτηκε), όπερ σημαίνει οτι ξέρω τους περισσότερους από τους παίκτες πώς παίζουν και πώς φέρονται, Με έχετε δει όμως να χρησιμοποιώ κάποιο τέτοιο επιχείρημα για να υποστηρίξω ή να κατηγορήσω κάποιον; Σέβομαι τη ΣΕ που στα πρώτα ποστ είπαν τα παιδιά "μη χρησιμοποιείτε επιχειρήματα τύπου "ξέρω πώς παίζει αυτός κλπ". Ο dimijim δεν το σέβεται αυτό κι εμένα αυτό με ενοχλεί. Παρ' όλα αυτά εγώ ψηφίζω τον dimijim για τους λόγους που είπα πιο πάνω, οτι δεν έχει βοηθήσει τους πολίτες παρά μόνο κατευθύνει τη συζήτηση σύμφωνα με δικούς του σκοπούς. Libertus περιμένω κι από σένα να ψηφίσεις το Δημήτρη αφού από την πρώτη μέρα τον κατηγορείς και τον θεωρείς ένοχο.

Τάσο εκτιμώ το γεγονός οτι δεν εμπιστεύεσαι κανέναν και έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε όλα τα ενδεχόμενα όπως κάνει ένας πολίτης. Θέλω όμως να σκεφτείς αυτά που έχω πει πολλές φορές και κανείς ρε παιδί μου δεν μου έχει απαντήσει: Η σπαι είναι το πιθανότερο αθώα που έφυγε μπαμπέσικα στον πρώτο γύρο. Είναι λογικό να είμαι εγώ μαφιόζα και να παίζω τη μοναδική νεκροφάνεια των μαφιόζων (δε θα πάρουν άλλη για άλλες 5 μέρες από χτες που την έπαιξα) για να φέρω πίσω μια αθώα; Πες μου αν βγάζει νόημα αυτό. Αν δεν μου απαντήσεις ούτε κι εσύ δε θα το επαναλάβω γιατί γίνομαι και κουραστική και μετά θα μου λέτε οτι μιλάω πολύ. Ε αν δε μου απαντάει κανείς και λένε τα ίδια πράγματα στα οποία έχω απαντήσει τι να κάνω;
Θα σταθώ σε αυτό που προσπάθησε να πει η χιμελα, πως δηλαδη ο δημητρης κρατάει αυτά που τον συμφέρουν, τα διαστρεβλώνει κατά τον όποιο τρόπο θέλει και μας το παρουσιάζει όπως εκείνος το θέλει. Ο ΔΑ μην ξεχνάμε πως είναι ακόμη ενεργός στο παιχνίδι.
Καλημέρα!
Χθες χάσαμε τη Ντόιτς. Γιατί χάσαμε τη Ντόιτς; Ήρθε ο Χάρης, προς το τέλος της ψηφοφορίας, της έδωσε διπλή ψήφο, ακολούθησε κι η Σύλβια, η Γερμανίδα βγήκε σε ισοψηφία με Χάρη και bilire, η bilire άλλαξε σε Χάρη για να σώσει τον εαυτό της και τελευταία στιγμή ο Ιορδάνης άλλαξε σε Ντόιτς. Στη συνέχεια πήγαμε σε δημοσκόπηση κι εκεί η Ντόιτς έφυγε καθαρά ως mvp.
Άρα έχουμε τρεις κινήσεις που έφεραν, αρχικά, τη Ντόιτς στο προσκήνιο:
• Ο Χάρης που ξεκινάει τη διπλή κι η Σύλβια που τον ακολουθεί γιατί τον εμπιστεύεται. Όπως είπα και χθες θεωρώ ότι ήταν ένα τέχνασμα του Χάρη, ο οποίος διάβασε πως η Ντόιτς δε θα μπει στο τέλος της ψηφοφορίας κι ήθελε να δει έτσι τι θα γίνει αν κινδυνέψει η Ντόιτς, αν θα βρεθεί κάποιος να τη σώσει ή αν ξαφνικά θα την ενημερώσουν να μπει να σωθεί μόνη της, ενώ αρχικά είπε ότι δε μπορεί. Θα μπορούσε να είναι κίνηση κακού ρόλου αυτή; Ναι. Θα μπορούσε να είναι ένα έξυπνο τέχνασμα πολίτη για να καρφωθεί η Μαφία, εφόσον ήταν πετυχημένο το τέχνασμα; Ναι. Βάζω άνω τελεία και θα επανέλθω στο Χάρη σε λίγο.
• Η bilire, η οποία άλλαξε ψήφο και πήγε στον Χάρη τελευταία στιγμή για να σώσει τον εαυτό της. Η αιτιολόγησή της γιατί Χάρη κι όχι Ντόιτς, προσωπικά δε με έπεισε ιδιαίτερα. Δε συνέβαλε η ίδια άμεσα στην αποχώρηση της Ντόιτς, αλλά συμμετείχε στη δημιουργία της ισοψηφίας Χάρη-Ντόιτς και γι αυτό την αναφέρω στις τρεις κινήσεις.
• Ο Ιορδάνης, που τελευταία εντελώς στιγμή άλλαξε σε Ντόιτς, καθώς όπως είπε εμπιστεύτηκε το Χάρη και τον ακολούθησε. Για εμένα ο Ιορδάνης είναι από τους λίγους σίγουρα αθώους του παιχνιδιού και δε μπορώ να δω δόλο στην κίνησή του. Μόνο ως κακή κίνηση πολίτη θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω.
Με τις παραπάνω κινήσεις η Ντόιτς ήρθε στην ισοψηφία κι ύστερα αποχώρησε στη δημοσκόπηση. Και ρωτάω: αν η Ντόιτς ήταν Μαφιόζα, δε θα γινόταν η οποιαδήποτε κίνηση για να σωθεί; Καταρχάς, θα ενημερωνόταν, θα έμπαινε η ίδια μισό λεπτό από το κινητό της, θα άλλαζε την ψήφο της στην παράταση και θα έσωζε τον εαυτό της. Τόσο απλό ήταν να σωθεί. Αλλά κι έστω να μη μπορούσε να γίνει αυτό. Δε θα βρισκόταν ένας να αλλάξει μια ψήφο, να παίξει μια κάρτα; Αλλά κι έστω ότι έτσι θα καρφωνόταν αυτός. Στη δημοσκόπηση δε θα βρισκόταν κάποιος να την υπερασπιστεί; Αν ήταν Μαφιόζα θα έφευγε τόσο εύκολα στη δημοσκόπηση; Τι έκανε τόσο πολύ και θεωρούταν ένοχη; Όλη η στάση της στο παιχνίδι μέχρι στιγμής, καθώς τα γεγονότα της ψηφοφορίας εμένα με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Ντόιτς ήταν αθώα.
Κι επιστρέφω λοιπόν στην ερώτηση: τι είναι ο Χάρης; Εγώ όπως λέω από προχθές, υπάρχει τουλάχιστον ένας κακός ρόλος στο ζεύγος Χάρη/bilire. Το γιατί, το έχω αιτιολογήσει σε προηγούμενα post και βασίζεται στα γεγονότα της πρώτης ψηφοφορίας και τις ψήφους προς τη methexys. Το κρατάω ως δεδομένο και βλέπω τα σενάρια:
• Είναι κι ο Χάρης κι η bilire κακοί ρόλοι. Το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο γιατί η bilire ψήφισε Χάρη στην παράταση. Αν ήταν κακοί κι οι δύο, η bilire θα ψήφιζε Ντόιτς, είχε καλύτερη δικαιολογία όπως της απάντησα και θα μπορούσε να κρυφτεί και πίσω από τους σίγουρους αθώους (Σπαι, Ιορδάνη, Σύλβια) που ψήφισαν τη Ντόιτς.
• Είναι ο Χάρης κακός ρόλος κι η bilire αθώα. Άρα ο Χάρης δημιουργεί ένα σκηνικό που οδηγεί στην αποχώρηση της Ντόιτς και σώζει τον ίδιο κι η bilire είναι αθώα που δίνει τη σωστή ψήφο στον κακό Χάρη.
• Είναι ο Χάρης αθώος κι η bilire κακός ρόλος. Άρα ο Χάρης προσπαθεί με το σκεπτικό που εξήγησα παραπάνω να βοηθήσει να βρεθεί η Μαφία κι η Μαφιόζα bilire έχει να διαλέξει στην ισοψηφία μεταξύ δύο αθώων. Κι οδηγούμαστε σε μια δημοσκόπηση μεταξύ δύο αθώων.
Εγώ προσωπικά αυτή τη στιγμή τείνω να πιστέψω το τρίτο σενάριο. Η κίνηση του Χάρη θα μπορούσε να είναι κακή κίνηση πολίτη που έπαιξε ένα τζόκερ με τη Ντόιτς κι η bilire συνεχίζει να φαίνεται ένοχη στα μάτια μου. Δείτε λίγο όλη της τη συμπεριφορά. Σε όλο το παιχνίδι μπαίνει, γράφει λίγα post των 2-3 σειρών, στην πρώτη ψηφοφορία χτυπάει την αθώα methexys γιατί ήθελε να δώσει μια δυνατή ψήφο, στη δεύτερη ψηφοφορία όμως δίνει ψήφο στο Σπυράκο για να μείνει στην αφάνεια. Αιτιολογήσεις επαρκείς δε δίνει και χθες το βράδυ κάνει το πρώτο της μεγάλο post. Η εικόνα της δε μ αρέσει καθόλου, δε φαίνεται να έχει βοηθήσει κάπου ουσιαστικά τους πολίτες και το χθεσινοβραδινό μεγάλο της post ίσως ήταν κι οδηγία από τη Μαφία καθώς είδε πως έπρεπε να αντιδράσει και να πει κάτι για να σωθεί και σήμερα. Δε θέλω να βγάλω το Χάρη 100% αθώο και τη bilire 100% ένοχη, αλλά δεδομένου ότι μεταξύ των δύο υπάρχει κακός ρόλος, πιστεύω αυτή τη στιγμή ότι είναι πιθανότερο αυτός να είναι η bilire κι όχι ο Χάρης. Γι αυτό κι η σημερινή μου ψήφος ξεκινάει από bilire, ωστόσο αν με αυτά που γραφτούν δω ότι κάνω λάθος κι ο Χάρης εμφανιστεί περισσότερο ύποπτος, τότε ίσως αλλάξω σ αυτόν. Πιστεύω όμως ότι η bilire είναι η Μαφιόζα που ψάχνουμε.
Αυτά ήθελα να πω για τη χθεσινή ψηφοφορία. Θα ήθελα απ όλους σας σχόλια και feedback για το ζεύγος Χάρη/bilire, τι πιστεύετε ότι είναι ο καθένας και γιατί;

Τέλος θα ανεφερθώ συνοπτικά και σε κάποια άτομα ακόμη. Αργότερα, εφόσον ζω, θέλω να κοιτάξω κι αναλυτικότερα τα post τους, προς το παρόν όμως θα αρκεστώ σε μικρό σχόλιο, ίσως και με στόχο να τους ταρακουνήσω λίγο και να μας πούνε τη γνώμη τους.
@DumeNuke. Το ξέρω ότι είσαι διακοπές, αλλά λίγη περισσότερη συμμετοχή; Ή έστω να απαντήσεις και σχολιάσεις κάποια βασικά πράγματα που έχουν γραφτεί; Φαίνεσαι λίγο στον κόσμο σου και δεν ξέρω αν αυτό είναι λόγω ρόλου ή απλά είσαι χαμένος επειδή δεν έχεις χρόνο.
@Σπυράκος. Χθες πήρες απουσία. Δέχομαι ότι δεν είχες χρόνο. Σήμερα θα πεις κι εσύ τη γνώμη σου για όσα έγιναν χθες; Τι πιστεύεις εσύ για το παιχνίδι; Πώς το βλέπεις;
@methexys. Ωραία αθωώθηκες στην πρώτη ψηφοφορία, μπορείς τώρα να συμμετέχεις κι εσύ λίγο παραπάνω; Να δεχθώ ότι κι εσύ δεν είχες χρόνο στις κρίσιμες στιγμές αλλά και τώρα λίγη περισσότερη συμμετοχή;
@Claire. Προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις στα post σου αλλά δυσκολεύομαι. Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο; Σε κάποιο επόμενο post σου αντί να απαντήσεις σε παραθέσεις να δώσεις τη γενικότερη εικόνα που έχεις για το παιχνίδι μέχρι στιγμής και τα άτομα που θεωρείς πιο ύποπτα;
Τέλος, παρατηρώ ότι ultra και wild διατηρούν μια πιο ήπια και διακριτική στάση. Γράφουν τα post τους, λένε κάποια πράγματα αλλά ακόμη δεν έχουν μπει αρκετά στο προσκήνιο. Θα μπορούσε ανάμεσά τους να κρύβεται κάποιος Μαφιόζος;
Και με τη Μάιρα τι θα γίνει; Μόνο τρολλάρει. Δε βοηθάει καθόλου το παιχνίδι. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει κακό ρόλο κι η Μαφία on purpose να την παρουσιάζει ως troll για να μη μπορούμε να καταλάβουμε τι παίζει μ αυτήν. Πιστεύω ότι πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί σε δύσκολη θέση, να πάρει ψήφους, να βρεθεί κοντά στο να αποχωρήσει, για να δούμε τότε τι κινήσεις θα γίνουν κι αν θα βρεθεί άτομο να την υποστηρίξει ή σώσει. Άλλον τρόπο να καταλάβουμε τι παίζει μαζί της δε βρίσκω. Είναι αρκετά νωρίς για να χαραμιστεί κάρτα ή ρόλος για πάρτι της.
Edit: Τώρα είδα ότι γράφτηκαν κι άλλα post όσο ετοίμαζα το δικό μου. Το δικό μου γράφτηκε με τελευταίο post εκείνο της Άννας που ψηφίζει Χάρη. Τα επόμενα θα τα διαβάσω τώρα.
Δημήτρη φάσκεις και αντιφάσκεις. Αφού πλέον κατ εμε η bilire είναι αθώα μας λες ότι ο Χάρης είναι κακός ρόλος ομως αυτο αντικρουεται των τωρινων σου πεποιθήσεων αφού φτάσαμε να θεωρείς το χάρη εντελώς πολίτη. Έπαιξες κάρτα; ΟΧΙ. Γιατί; Διοτι η μεταστροφή σου δεν είναι απότομη αλλά πολύ transient (δεν εχω τα ελληνικα τωρα γιατι κρατιεμαι να μη βρισω) και αρκετά προσεγμένη για να μη σε κατηγορήσει κανείς. Η Χιμέλα το πήρε χαμπάρι και τη σκοτώσατε.
Καλημερα Παλερμο!
Δυστυχως ειχα μια υποχρεωση χτες και δεν προλαβα να σχολιασω τα τεκτενομενα.Δεν θα κανω πολλαπλες παραθεσεις αυτην την φορα,αλλα θα σχολιασω την κινηση καθε παικτη.
bilire:Συνεχιζω να την θεωρω υποπτη.Δεν μπορει να μου φυγει απο το μυαλο το γεγονος οτι εριξε 3η ψηφο στην methexys.Επισης χτες προσπαθησε απροκαλυπτα να σωσει τον εαυτο της και στην δημοσκοπηση ριχνει ψηφο στον Libertus.Απαντησε γιατι το εκανε αυτο,αλλα εμενα δεν με πειθει.
Το παιχνιδι καλως ή κακως ετσι λειτουργει με σεντονια,γιατι ειναι πολλα τα ατομα και εκφραζονται πολλες αποψεις.Δεν σου λεω οτι ολοι μπορουμε να γραψουμε κατεβατα αλλα το κατα δυναμην.
Claire Rentfield: Θα συμφωνησω μαζι σου για την Deutsch...Lover.Το οτι ψηφισε την Νεφελη δεν ηταν τυχαιο.Αλλαξε λιγο γνωμη για τα ατομα που κατηγορεις.Σε καποια μπορεις να πεφτεις μεσα σε καποια αλλα οχι.
Deutsch...Lover: Δεν νομιζω οτι ηταν κριμα τελικα που εφυγες.Ισως αν ησουν μεσα εκεινες τις ωρες να σε υπερασπιζοταν η ομαδα σου,αλλα δυστυχως δεν εγινε.
dimijim: Με ποιανου το μερος εισαι δεν εχω καταλαβει.Την μια μερα εισαι κατα του Libertus,την αλλη υπερ.Αποφασισε επιτελους.Δεν μπορω να πω παντως επιχειρηματολογεις καλα.Ρομποτικα οπως λεει και ο Ιορδανης.
DumeNuke: Ερχεσαι γραφεις ελαχιστα και φευγεις..Θα ηθελα να ακουσω μια πιο αναλυτικη αποψη απο σενα.
Himela: Πιστευω στην αθωωτητα σου.Εξαλλου το εκανε και ο/η αυτοκρατορας.Ποια ειμαι εγω να το αμφισβητησω;Με την σταση σου δειχνεις οτι επιθυμεις το καλο των πολιτων
Jkaradakov: Και εσυ καλα το πας,ομως γιατι να ψηφισεις Μαιρα;Ενταξει για να φυγει ενα τρολ,αλλα επειγει να φυγουν αλλα ατομα αυτη την στιγμη
Libertus: Ομολογω οτι η κινηση σου με εξεπληξε.Ριχνεις 2πλη ψηφο στην Deutsch ενω ειχες στραφει κατα του dimijim.Προφανως καποιος λογος θα υπηρχε και δεν εχω να διαφωνησω.Θεωρω πως εφυγε μια υποπτη
methexys: Συμφωνω με το τελευταιο σου ποστ.Θα δουμε στην πορεια του παιχνιδιου τι θα γινει.Γραφεις ωραια,συνεχισε ετσι
Guest 278211: Πιστευεις οτι βγαλαμε αθωα,αλλα την ψηφισες.Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου.Επισης στηριζεσαι πολυ για το τι θα πει ο Libertus.Για να δουμε πως παει...
Totaled: Καπου τα λες σωστα καπου οχι.Συμμετειχε πιο πολυ εχουν ενδιαφερον αυτα που λες.
ultraviolence: Εχεις καπως low profile.Θα ηθελα να ακουσω και απο σενα περισσοτερα.Μην εστιαζεις τοσο στα προηγουμενα παιχνιδια.
Wild_Boy: Δεν συμμετεχεις τοσο πολυ.Γιατι;Θελω να ακουσω την αποψη σου για αυτα που γινονται
Mάιρα: Σταματα να τρολαρεις για το καλο ολων.Αν ανηκεις στην μαφια δεν ξερω που εξυπηρετει το τρολαρισμα.Κανονικα επρεπε να σε ειχαν μαζεψει καπως.Αν ανηκεις στους πολιτες νομιζω πως πρεπει να μας βοηθησεις να εξιχνιασουμε τους υποπτους.
Σπυράκος(^^): Δεν μπορω να σε καταλαβω.Αν εγραφες πιο πολυ θα βοηθουσε να καταλανω τις κινησεις σου.
Τάσος97: Συμμετεχεις και σου αρεσει πολυ.Εχεις μια καχυποψια που μπορει ειτε να ειναι σωστη ειτε λανθασμενη.

Επειδη δεν ξερεις τι μπορει να συμβει μεχρι το μεσημερι ριχνω την ψηφο μου απο τωρα στην bilire.Συνεχιζω και επιμενω σε εκεινη.Αν παλι αλλαξουν τα δεδομενα ισως αλλαξω και εγω την ψηφο μου.
Το μονο ατομο που κατηγορεις απροκαλυπτα (οπως μας λεγαν στο λυκειο οταν καπνιζαμε στο προαυλιο :P ) ειναι η bilire. Προσπαθείς να βάλεις ερωτηματικά σε Deutsch, Σπυράκο, εμένα και εχεις μερικως αθωωσει dimijim (δεν τον υποστηριζεις αλλα και ουτε τον κατηγορεις), Libertus, methexys, Totaled, ultraviolence κ Wild_boy. Σου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφει η μεθεξις (κι εμενα μου αρεσε το ποσο κομψα απεφυγε το να φυγει μετα τον πρωτο γυρο). Πιστευω οτι μεταξυ των ατομων που εχεις αθωωσει (σχετικα) βρισκονται τουλαχιστον 3 μαφιοζοι. Για το δημητρη δε σχολιαζω ειναι καραμπαμ το που ανηκει. Η bilire ειναι αθωα και πατε να τη φατε.
Για την ώρα θέλω να δω τοποθέτηση από Libertus και bilire, πριν καταθέσω ψήφο σε έναν από τους δύο. Αλλά, δεδομένου ότι η δολοφονία πλησιάζει, θα ακολουθήσω την πεπατημένη του αγαπητού Ιορδάνη και θα ρίξω το ψηφαλάκι μου στην Mάιρα.
αναγνωριζω οτι εισαι διακοπες, εχεις 1002 δουλειες και δε συμμαζευεται. Ειναι απολυτως αποδεκτο και κατανοητο και δε σε κατηγορω. Θα ηθελα ομως σε αυτη τη φαση του παιχνιδιου να μας πεις τι σκεφτεσαι. Οπως λεει κι απο κατω η χιμελα ναι μας αγνοεις και ΠΑΛΙ επιδεικτικα. Εχεις διατηρησει σιγη ιχθυος (γενικοτερα) και δεν ξερω εαν αυτο μας βοηθαει.
Μας αγνοείς και πάλι επιδεικτικά. Δε σχολιάζεις τίποτα, δεν πείθεσαι με τίποτα γιατί ο μοναδικός σκοπός σου είναι να πας το παιχνίδι κι εσύ εκεί που θες. Μάτια έχει ο κόσμος και βλέπει.
(ειναι απαντηση της χιμελας στο απο πανω ποστ του ντιουμ)
Μέχρι στιγμής έχουν κατηγορηθεί 4 άτομα κυρίως:
1. dimijim, κυρίως λόγω αυτών που έγιναν στην πρώτη ψηφοφορία. Η δικαιολόγηση του ήταν αρκετά πειστική, αλλά γενικότερα ο τρόπος που παίζει φαίνεται ιδιαίτερα προσεγμένος. Ναι μεν με επιχειρήματα, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος για την ενοχή του.
2. Libertus, κυρίως για το γενικότερο μπέρδεμα που προκαλεί από την αρχή του παιχνιδιού. Για μένα, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να είναι μαφιόζος, γιατί κρατάει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια στάση και τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Ένας έμπειρος παίχτης, θα προσπαθούσε να καλυφθεί παραπάνω.
3. Deutsch.... Χωρίς να έχει μπλεχτεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, πήρε τη διπλή ψήφο του Libertus, ακολούθησαν Himela και μερικοί ακόμα και τέλος αποχώρησε. Παράξενο γενικά, αν και ΙΣΩΣ να ήξερε κάτι παραπάνω ο Libertus που οδήγησε εκεί την κατάσταση.
4. bilire Πάλι εξαιτίας της πρώτης ψηφοφορίας, κατά τη γνώμη μου κάπως υπερβολικό το να κατηγορείται τόσο έντονα. Φαίνεται σχετικά άπειρη παίχτρια, όχι ότι αυτό την αθωώνει πλήρως.
Γενικά πάντως, υπάρχουν πέραν των 4, κι άλλοι παίχτες που επηρεάζουν ψηφοφορίες και τις μεταχειρίζονται με τον τρόπο τους και παρ'όλα αυτά μένουν στην αφάνεια ΣΧΕΤΙΚΑ.
• Himela, έφερε χθες την ψηφοφορία στο 3-3 "ακολουθώντας" τον Χάρη (σαν να έχουν συμμαχήσει, μετά την πρώτη μέρα)
• JKaradakov, κράτησε τον Libertus τελευταία στιγμή στο παιχνίδι για να πάμε σε δημοσκόπηση και να φύγει τελικά η Deutsch...

Περισσότερο για τον δεύτερο, θέλω να ακούσω από όσους συνεχώς λέτε "είναι σίγουρα αθώος" ένα γιατί. Δεν λέω πως για μένα είναι ένοχος, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση σιγουριά.
Τέλος υπάρχουν κι άλλοι που έχουν μείνει ακόμα περισσότερο στην αφάνεια, τουλάχιστον στις ψηφοφορίες, όπως η kleop, ο Τάσος και ο ultraviolence.

Ψηφίζω προς το παρόν ultraviolence για να προλάβω και τη δολοφονία. Πιθανόν να αλλάξω αργότερα.
δεν εισαι σιγουρος για την ενοχη του δημητρη #πρωτο_ενοχοποιητικο_στοιχειο
αυτα που λες για τους υπολοιπους δεν τα συμμεριζομαι. Τον libertus θεωρει σιγουρο πλεον αθωο ο δημητρης οποτε ρωτησε εκεινον. Ή μηπως γνωρίζεις να μας πεις κι εσυ;
Θα απαντήσω γενικα,χωρις παραθέσεις γιατι ειμαι απο κινητο.
Η bilire μας λεει οτι ψήφισε την Deutsch επειδη θα μπορούσε να μπει και να αλλάξει την ψήφο της τελευταια στιγμή για να σωθεί. Η Deutsch μας ειχε πει ομως πως θα έλειπε και δεν θα μπορούσε να μπει αργότερα. Ειναι κατι παραπάνω απο φανερό οτι δεν θα μπορούσε να αλλάξει την ψήφο της και να σωθεί. Γι'αυτο και μου φαίνεται περίεργη η κίνηση της,θα μπορουσα να σκεφτώ οτι έκανε καθαρά απο φόβο μην φύγει αλλα και παλι. Η κοπέλα ειχε πει οτι δεν θα μπορούσε να μπει,όποτε δεν ειναι λιγο άκυρο να στηρίζεις τη ψήφο σου στο οτι θα έβλεπε την ψήφο της bilire και θα προσπαθούσε να σωθεί;
Οσο για τον Libertus εχω εξηγήσει πως πιστευω οτι με τις κινήσεις του θέλει να κόψει αντιδράσεις και να καταλαβει κάποια πραγματα και γι'αυτο δεν τον κατηγορώ μέχρι τωρα. Και επισης τα επιχειρήματα του dimjim μου φαίνονται πειστικά και ούτε εγω ειμαι σίγουρη για την ενοχή του ακομα.

Και εχουμε και παίκτες όπως τον Dume,τον ουλτρα και τον Wild που θα ελεγα πως μας έχουν επισης μπερδέψει. Απο τη μια ο Dume μπαίνει λίγες φορες και δεν απαντά πάντα στα ποστς που αναφέρονται σε αυτον, ο Wild δεν εχει πει πολλα και ψηφίζει τον ουλτρα και ο ουλτρα δηλώνει σίγουρος πως η Deutsch δεν ειναι μαφιόζα.
Προς το παρόν και για να προλάβω τη δολοφονία θα ψηφίσω και εγω Μάιρα. Αν ειναι όντως πολίτης,δεν την ενδιαφέρει καθολου το παιχνίδι και συμφωνώ οτι ισως δεν θα έπρεπε να επικεντρωθούμε σε αυτη ακομα αλλα δεν θέλω να πάρω θεση στις διαμάχες ακομα μέχρι να δω κάποιο ποστ του Libertus. Μέχρι το απογευμα (αν είμαστε εδω ) εχω καιρο για να αλλάξω τη ψήφο μου.
διαλεγεις κι εσυ εναν ακυρο παικτη να ριξεις την ψηφο σου τη στιγμη που μπορεις πχ να ψηφισεις εμενα. Τι ακριβως φοβασαι; Γιατι να ψηφισεις καποιον που δεν προκειται ουτως ή αλλως να βγει απο την ψηφοφορια διοτι εαν ειναι πολιτης θα την αφησετε για το τελος που θα βγει και ευκολα. Το ποστ σου αθωωνει την ντοιτς (rational choice or was it a decision? maybe just a simple thought). Και αθωωνεις Libertus ΚΑΙ Δημητρη. Γραφεις πολυ ωραια συνεχισε ετσι (συμφωνεις κλεοπ; )
Παιδιά, καλημέρα. Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο μέχρι τη δολοφονία, θα κάνω κάποια σύντομα σχόλια τα οποία είναι σημαντικά όμως.
Αρχικά, ίσως ακουστεί πολύ προκλητικό αυτό που θα πω, αλλά πιστεύω ότι η Deutsch συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ήταν αθώα. Ξέρω ότι εγώ έκανα κατ' ουσίαν το κύμα εναντίον της, αλλά μου φαινόταν ύποπτη και προς το παρόν δεν το μετανιώνω, γιατί προσωπικά έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα και φυσικά επειδή θα μπορούσε να είναι κακός ρόλος.

Ultraviolence: Καταλαβαίνω γιατί με ψηφίζεις, γιατί εγώ πιστεύω στην αθωότητά σου και γι' αυτό σε καλώ να πιστέψεις κι εσύ στην αθωότητά μου. Μπορεί να κάνω λάθη και να τα έχεις διαπιστώσει εσύ, αλλά δεν είμαι κακός. Εγώ βασίζομαι σε εσένα.

Claire Rentifield: χθες ψήφισε τη Γερμανίδα για αποχώρηση, σήμερα ψηφίζει εμένα. Ειδικά αν η Γερμανίδα ηταν αθώα, η στάση της είναι εξαιρετικά ύποπτη , αφού ψηφίζει ό,τι την βολεύει. Είναι πολύ ύποπτη.

Totaled & DumeNuke: Βασικά, νιώθω γι' αυτούς τους 2 ότι παίζουν απροκάλυπτα κακούς ρόλους και προβληματίζομαι για το τι τελικά μπορεί να είναι. Totaled, γιατί θεωρείς τη Himela ένοχη;

Τους bilire, Σπυρακος και Τασος97 θέλω να τους παρακολουθήσω λίγο.

Wild_boy: έχει ψηφίσει 3 φορές άτομο που εγώ προσωπικά θεωρώ αθώο. Επιπλέον, δεν τον έχει υποπτευθεί κανείς, ακριβώς επειδή δεν κάνει τίποτα για να τον υποπτευθούμε. Χθες δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει την δημοσκόπηση. Τι πιο βολική κάλυψη από αυτό, ειδικά αν είμαστε με την Γερμανίδα και οι 2 αθώοι; Γι' αυτό η ψήφος μου θα πάει στον Wild_boy και θα παρακαλέσω Iορδάνη, Himela, ουλτρα και όποιον άλλον είναι πολότης εν πάση περιπτώσει να σκεφτεί.

Α, και για dimijim: Δεν είμαι σίγουρος για την ενοχή του πλέον. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την παρουσία του.
Εσύ βασίζεσαι στον ουλτρα. Πόρνη που κάνει συνιάλο ή μαφιόζος που κάνει συνιάλο σε πιθανή πόρνη; Ή μαφιόζος που κάνει δήθεν τάχα συνιάλο ώστε να πάρει η μπάλα τον ουλτρα. Μάλλον τείνω προς το πρώτο/δευτερο. Γιατί; Διότι πολύ εύκολα ξεχάστηκε η κίνηση αυτή του χάρη. Αν ο χάρης ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ αθωος η μαφία θα είχε ΚΑΤΑΠΙΕΑΣΤΕΙ από αυτή τη μικρή φράση για να πάρει πόδι ΚΑΙ χαρης ΚΑΙ ουλτρα. Ιορδάνη σκέψου το.
Μετά το ποστ του Χαρη αρχίζω κι έχω άλλες θεωρίες. "Εγώ βασίζομαι σε εσένα" λέει ο λιμπερτους στον ουλτρα.
Είναι η πόρνη που μιλάει στο μαφιόζο; Σε συνδυασμό που ο χάρης εντελώς ξαφνικά κατηγορεί τον wild boy που φαίνεται ο ρόλος που έχει ψηφίζοντας 3 φορές ούλτρα χωρίς αιτιολόγηση, μήπως τελικά βγαίνει νόημα σε αυτά που έγιναν τόσες μέρες; Η πόρνη λιμπερτους προσπαθεί να παγιδεύσει τον ντιμι στον πρώτο γύρο προσπαθώντας να προκαλέσει χάος για να δει τι παίζει. Όταν βλέπει στην πορεία οτι ο dimijim είναι μάλλον μαφιόζος ή ΔΑ, κάνει πίσω και ψηφίζει ντοιτς παρασύροντας κι άλλους που τον πιστεύουν. Ο ντιμι καταλαβαίνει τι γίνεται και τον αθωώνει. Ο γουαιλντ πια με την 3η φορά ψήφο του στον ούλτρα δείχνει στον λίμπερτους οτι ο ούλτρα είναι μαφιόζος και του δίνει σήμα να μην τον ψηφίζει.

Δεν ξέρω αν βγάζουν νόημα αυτά που λέω. Αν μείνω, θα τα συζητήσουμε κι άλλο. Αν φύγω σκεφτείτε τα κι αν σας βοηθάνε κρατήστε τα.
Και το παρατηρει το σχολιάζει και η χιμελα, εστω και ελαχιστα αλλα δινει τροφη. Η χιμελα ειναι πλεον αποδεδειγμενα αθωα (πιο αποδεδειγμενα πεθαινεις, ουπς οντως πεθανε, mi scusi :redface:) Ακριβως αυτο συνεβη μαλλον χιμελα... Ιορδανη τσεκαρε το κι αυτο το σεναριο που ισως οδηγει πιο κοντα στη λυση. ο Δημητρης ειναι ΔΑ.
Ωωω κανένα πτώμα σημερα; Ή καποιος έκανε καλη δουλεια ή πέτυχαν τον αλεξίσφαιρο. Ο,τι και να έγινε, τουλάχιστον δεν έφυγε άλλος ενας αθώος σημερα
Αλλα αληθεια τωρα,θα καρφωνόταν ετσι ο Libertus με τον ουλτρα; Μου φαίνεται υπερβολικό. Και ο Wild 3 συνεχόμενες ψήφους στο ίδιο άτομο; Παλι μου φαίνεται πως ενας μαφιόζος δεν θα το έκανε αυτο,για ποιο λόγο να θέλουν να καρφωθουν ετσι; Εκτος και αν έχουν κάποια στρατηγική στο μυαλό τους και θέλουν να μας οδηγήσουν κάπου με αυτα τα ποστς. Περιμένω να δω την απάντηση του ουλτρα και αν θα πει κατι αλλο ο Wild.
Ο Γουαιλντ μπορει αν εχει αλλο ρολο που δινει στεγνα τον ουλτρα. Αλλα τελευταια τον εχει ξεχασει λιγο οποτε κανω πισω και δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο αθωος μπορει να ειναι. Ισως να επαιξε και καρτα δεν ξερω.
Ο Wild είναι ένας σχετικά άπειρος παίκτης. Αυτά που λέει έχουν ή δεν έχουν νόημα, αλλά εγώ δεν κοιτάω αυτό.
Κοιτάω τα γεγονότα. Τα γεγονότα είναι οτι ψηφίζει 3 φορές συνεχόμενες ούλτρα χωρίς αιτιολόγηση και ο ούλτρα δεν τον ρωτάει καν "μα ρε άνθρωπε, γιατί με ψηφίζεις;". Αν η θεωρία μου είναι σωστή αυτό συμβαίνει λόγω του οτι ο μαφιόζος ούλτρα καταλαβαίνει οτι ο γουαιλντ είναι πληροφοριοδότης ή ΑΜ, τον αφήνει στην ησυχία του και τον βάζει στο σχέδιο για κάρφωμα κάποια στιγμή.
Και για να συνεχίσω τη σκέψη μου γιατί κάποιοι θα ρωτήσετε γιατί ο Λίμπερτους αθώωσε τη ντόιτς. Μα πάει να προλάβει το μέντιουμ ή κάποιον με κάρτα όνειρο φυσικά που θα δει οτι η ντόιτς ήταν αθώα και θα τον κατηγορήσει ή πάει να προλάβει τους μαφιόζους που θεωρούν τη ντοιτς πόρνη να μην παίξουν την νεκροφάνεια και τη φέρουν πίσω. Ο Λίμπερτους βρίσκεται στη δύσκολη θέση λοιπόν α) να τον κατηγορήσει το μέντιουμ ή κάποιος με όνειρο οτι ψήφισε πολίτη (την ντοιτς) και/ή β) να φέρουν οι μαφιόζοι πίσω την ντοιτς που πιθανόν να τη θεωρούν πόρνη, οπότε βλέπει την τρίτη ψήφο του γουάιλντ στον ούλτρα, σιγουρεύεται οτι ο ούλτρα είναι μαφιόζος και προσπαθεί να του "μιλήσει" ("εγώ βασίζομαι σε εσένα") ώστε να καταλάβει ο ούλτρα οτι ο λιμπερτους είναι η πόρνη.
Όλα αυτά βασίζονται σε μία θεωρία. Ζητώ κι από άλλους πολίτες σύμφωνα με τις απόψεις, πληροφορίες, γνώσεις και διαισθήσεις (όλα τα θέλουμε) που έχουν να βοηθήσουν να ξεδιαλύνουμε αν αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο. Για την ώρα φεύγω πάλι από την αρχική μου ψήφο πηγαίνοντας στον ultraviolence μιας που κι ο Ιορδάνης που θεωρώ αθώο τον ψηφίζει.
ναι κανει αρκετη εντυπωση το γεγονος οτι ο ουλτρα δε μιλαει καν για τις 3 ψηφους που πηρε. Αφηνω το ποστ εδω γιατι ο χαρης πιθανως να επιστρεψει την επομενη εβδομαδα.


Ωραία, βλέπω οτι ούτε πολίτες σχολιάζουν τη θεωρία μου εκτός του Ιορδάνη ούτε οι πιθανοί μου ένοχοι κι αυτό με κάνει να πιστεύω οτι τους τελευταίους τους συμφέρει να με αφήσουν στην πλάνη μου. Κάθισα και διάβασα ξανά όλα τα ποστ του ούλτρα και ξέρω οτι είναι στροφή 180 μοιρών αλλά βλέπω κάποιες άλλες πιθανές εκδοχές που συμφωνούν με τον Libertus. (ναι το ξέρω, είμαι παλαβή και παρορμητική και αυθόρμητη και λέω ό,τι σκέφτομαι γιατί πάντα έτσι παίζω και έχετε κάθε δικαίωμα να πέσετε να με φάτε. Τι προτιμάτε όμως, εμένα που σκέφτομαι και βγάζω συνέχεια θεωρίες ή κάποιον που δεν ασχολείται καν με το παιχνίδι
Και πάω στις ερωτήσεις του ενός εκατομμυρίου:

Ούλτρα, τι θα ψηφίσεις τώρα που ο Libertus έχει ασυλία;

Wild Boy θα σε ρωτήσω ευθέως: γιατί ψηφίζεις 3 συνεχόμενες φορές τον ούλτρα χωρίς αιτιολόγηση;

Από αυτές τις απαντήσεις θα εξαρτηθεί η ψήφος μου.

Ιορδάνη παρακολούθα πλζ.
τι ψηφισε τελικα ο ουλτρα; wild_boy ! Ουλτρα γιατι ψηφισες εκεινον;
Ultra με μπερδεύεις όντως τώρα όμως.
Σου ειπα σε ψήφιζα για να μην εμπλακώ κι επειδή δεν κινδύνευες. Αλλά δε σου έφτασε αυτό, κατάφερες να φτιάξει το πιο ακραίο σενάριο που μπορούσες για να με ενοχοποιήσεις. Δηλαδή όλα τα άλλα πιθανά σενάρια δεν ισχύουν, ισχύει το ότι είμαι μαφιόζος και το παίζω πληροφοριοδότης; Σοβαρέψου λίγο. Δεν σε κατηγορώ καν.
Αλλάζω ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ σε JKaradakov.
συμφωνω...
Κοιτάτε τώρα έχουμε κολλήσει σε bilire, ultra και wild. Οι υπόλοιποι δεν επεμβαίνουν. Τους συμφέρει να βγει ένας από τους τρεις. Ας ψηφίσουμε κάποιον μεταξύ των dimijim, Dumenuke να δούμε τι θα γίνει. Αφήστε προς το παρόν την κόντρα μεταξύ wild - ultra, ας τη σκεφτούμε μετά την ψηφοφορία με πιο καθαρό μυαλό, ας της δώσουμε χρόνο.
kleop το οτι σε κατηγορεί η σπαι εμένα κάτι μου λέει. Παράλληλα μπαίνεις, κάνεις γενικόλογα σχόλια, ψηφίζεις την bilire παρ' όλο που έχω δώσει τόσα επιχειρήματα οτι η κοπέλα δεν μπορεί να είναι μαφιόζα ή ένοχη κι εξαφανίζεσαι πάλι. Μπες σε παρακαλώ να συμμετέχεις πιο πολύ και πιο ουσιαστικά, τόσα γίνονται εδώ.
Κραταμε ξανα σημειωση οτι η κλεοπ οντως μπαινει κανει γενικολογιες (την εχει κατηγορησει ΠΟΛΛΑΚΙΣ η σπαυ...) και γενικως δε συμμετεχει (με την αποψη προσπαθει να μην εμπλεκεται, γιατι καμαρι μου δεν εχεις παρει γραμμη του τι συμβαινει ή δε θελεις να σε παρουν γραμμη; )
Για τις ψηφους στον ultra δε θα επαναληφθω ξανα, διαβάστε τα προηγούμενα ποστ.
Κοίτα, αρχικά απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι στα πιο hot ονόματα οπως λες κι εσυ ΔΕΝ υπάρχει ενοχος.
Όμως, οπως και να το δω, καθαρό συμπέρασμα δε βγαινει. Ο dimijim ειναι πειστικος, η Himela λιγο λιγότερο αλλά και παλι, ο ultra και ο dume όντως δεν έχουν πει πολλά.
Κι εμένα ο Libertus ήταν ο νουμερο 1, αλλα για έμπειρος παιχτης παιζει λαθος ΑΝ είναι ενοχος, οποτε δεν ξερω.
Πάντως εσυ τον "εσωσες" χθες...
Ρωτω ευθεως και θελω απαντηση: Αθωωνεις το δημητρη; Η απαντηση σου να μεινει μεταξυ ναι ή οχι το ισως δεν το δεχομαι σε αυτη τη φαση του παιχνιδιου και θα το χρησιμοποιησω εναντιον σου.
Ναι το έκανα, και όπως βλέπω δεν με έχει βοηθήσει στο να καταλάβω κάτι παραπάνω...

Έχουμε 3 ώρες ακόμα και πολλοί έχουν χαθεί, θα περιμένω λίγο ακόμα και μετά θα δω τι θα κάνω.

*το μηνυμα αναφερεται στην κλεοπ*
Ehmm... what?
Εμένα κακός ρόλος μου μυρίζει εδώ.

*το μηνυμα αναφερεται στο χαρη*
Δεν τα θέλω όλα στο πιάτο.

Συμφώνησε μαζί σου τελικά πότε;
1. Στο τέλος του πρώτου γύρου; Γιατί πίστευε ότι αυτό που έκανες ήταν καλοπροαίρετο και σωστό και λόγο της συμπεριφοράς του dimijim.
2. Στην ψήφο της για την Γερμανίδα; Γιατί πίστευε ότι κάτι ξέρεις και ήθελε να σε στηρίξει για να δει που θα μας βγάλει.
Αν έχω χάσει κάτι πείτε μου, γιατί αυτή την στιγμή, εγώ την βλέπω το ίδιο μπερδεμένη με εμένα για το ποιόν σου.
Κακος ρολος βρωμαει απο χιλιομετρα στην κλεοπ την οποια καλω να αιτιολογηση την αμυντικη και μη επιθετικη σταση που εχει υιοθετησει.
Και να μη συμωνησε ο δημητρης μαζι του ρε ιορδανη, πλεον ο δημητρης τον εχει κανει το χαρη πολιτη της κακιας ωρας και θα τον επαναφερουν απο δευτερα. Δε θελει πολλη σκεψη το θεμα.
Ωραία, μήπως να βγάλουμε την Κλαιρ που συμφωνούμε; Η οποία παρεμπιπτόντως έγραψε χθες στην Totaled ότι χαίρεται που υπάρχει στο παιχνίδι. Λετε να ήταν σήμα;

Σε αυτό που λέγαμε για τον ούλτρα και τον wild_boy και με θέωρησες ύποπτο...
μ@λ@κα χαρη ειλικρινα εισαι ή ηλιθιος ή παιζεις τελεια το ρολο σου. Τι παει να πει ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ; Στο δευτερο/τριτο γυρο του παιχνιδιου, ΠΑΜΕ; Με κατι τετοια κατεληξες ενοχος.
Συμφώνησα μαζί του μετά τη σημερινή δολοφονία και τις θεωρίες που έλεγα για εκείνον και τον ούλτρα ενώ τελικά βλέποντας ξανά τα ποστ του ούλτρα κατάλαβα τι γίνεται και εμπιστεύθηκα (ξανά ) το Χάρη.
Κοίτα αυτή τη στιγμή τον θεωρώ σχεδόν 100% αθώο όπως κι εσένα και τον ούλτρα. Εξακολουθώ να θέλω να μου πει όμως ο Χάρης τι πιστεύει για τον ντιμι.
Εγώ λέω για την Κλερ εδώ και μέρες. Πάμε να την ψηφίσουμε, δεν έχω πρόβλημα.
Claire Rentfield
(σόρρυ ΣΕ, σας έχω πρήξει με τις αλλαγές)
Έστω οτι το δέχομαι. Οτι την ψηφίζουν όμως άτομα που θεωρώ ύποπτα (dimijim, Dume, kleop που κι εσύ την κατηγόρησες χτες και τελείως τυχαία μόλις την ανέφερα εμφανίστηκε κι άλλαξε την ψήφο της προς κάποιον άλλο πολίτη κατά τη γνώμη μου προσπαθώντας να μου το παίξει καλή κι οτι συμφωνεί μαζί μου ) την αθωώνει στα μάτια μου.
αχ βρε χιμελα πως παρεσυρθης... Ο χαρης θα μας πει τι πιστευει για τον ντιμι απο δευτερα αλλα θα σου πω εγω τι θα πει: Φαινεται πως ειναι με το μερος των πολιτων και βοηθαει στο να προχωρησει το παιχνιδι τωρα που προσπαθει να αμφισβητησει καποια δεδομενα (μη νομιζεις ντιμι και δημητρη οτι τα νεα ποστ δεν τα βλεπω θα φτασουμε και εκει ;) )
Kleop με πείθεις. Όλα οκ.

Για αυτό που λέτε Totaled & ultra συμφωνώ. Απλά θεωρώ ότι με τόσο μικρό αριθμό μαφιόζων δε θα αφήσουν τον έναν απο τους τέσσερεις να φυγει ελαφρά τη καρδία. Αλλα δε θα το ξαναπώ εφόσον μου το επισημαίνετε.
δεν ειναι δυσκολο να αφησουν καποιον να φυγει. Η κλαιρ ήταν προσχεδιασμενο να παει προς αποχωρηση και ηταν εμφανες πως ειναι το μεντιουμ οποτε διωχνοντας εναν δε θα υπηρχε θεμα. Για αυτο γινεται η αθωωση για το χαρη ωστε να επανελθει τη δευτερα/τριτη..
Για ποιο πράγμα;
Άσχετο αλλά νομίζω ότι στη συνέχεια θα έπρεπε να σκεφτούμε και τον Τάσο. Περιμένει πάντα τελευταία στιγμή να ψηφίσει, αναζητούσε κι αυτός την Totaled χθες... Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά έχει πέσει υπέρμετρο ενδιαφέρον για την κυρία Totaled.
μη με ξαναπιασεις στο στομα σου εσυ και ολοι εκει στη μαφιαρα σας. Που θα πρεπει να σκεφτειτε κιολας που ειπες και πριν οτι θα με προσεχεις. Την εφαγες την ΑΔ στη μαπα τωρα ομως τι εχεις να πεις; Δεν περιμενω παντα τελευταια στιγμη να ψηφισω, εχουμε κι αλλες δουλειες και προφανως και δε θα ψηφισω στις 10 το πρωι ή στις 3 το μεσημερι. Θα περιμενω ως τις 6-7 να εχω δει τι γινεται.
Αλλάζω την ψήφο μου σε Claire Rentfield. Δεν εχει νόημα να την αφήσω στη Μάιρα, τουλάχιστον ετσι ισως η Κλερ κανει κάποιο ποστ πιο σύντομα. Άντε να δουμε καμια κίνηση.
α δεν εχει νοημα. Με εχεις πεισει τοσο πολυ για την αθωοτητα σου, ειλικρινα. Γραφεις πολυ ωραια συνεχισε ετσι (καλα το λεω κλεοπ; )
Η bilire εχω γραψει πολλες φορες οτι μου φαίνεται ύποπτη αλλα ειπε οτι θα ετοιμάσει ποστ,όποτε περιμένω να δω τι θα γραψει. Προς το παρόν πιστευω οτι η πιο σωστή επιλογή ειναι να αλλάξω τη ψήφο στην Κλερ μηπως και πιεστεί να γραψει κατι,ή να δουμε αν θα τη την σώσει καποιος.
Και εσυ εχεις επαναπαυτεί στο οτι οι περισσότεροι νομίζουν πως εισαι αθώος ομως Μαζί με τη Χιμελα είστε σίγουροι ο ενας για την αθωότητα του άλλου,ψηφίζεις ουλτρα και η Χιμελα σε ακολουθεί.. Θέλω να πιστευω οτι η ψήφος της Μάιρα ηταν απο τις γνωστές της τυχαίες κινήσεις.
ο ιορδανης ειναι αθωος με τη βουλα και το εχει δειξει. Εαν εσυ επιδεικτικα το αγνοεις ειναι αλλο θεμα. Αλήθεια, η δική σου αθωότητα διαφαίνεται από το γεγονος οτι την εχεις βγαλει καθαρη απο τα γεγονοτα της 1ης Αυγούστου. Γραφεις πολύ ωραία συνέχισε έτσι!
Θα σας τα ανοίξω αργότερα... υπομονή.
ελπίζω.
Καλά μιλάμε έπαθα πλάκα με το που μπήκα.
΄Ελειψα κάποιες ώρες και πήρα 3 ψήφους, δεν έχω χρόνο να κάτσω να διαβάσω τι έχετε γράψει πριν ψηφίσω. Είχα σκοπό όπως είπα να γράψω ένα ποστ με τις σκέψεις και τις υποθέσεις μου για το παιχνίδι και τους άλλους παίκτες.
Ξεκίνησα από το πρωί να επεξεργάζομαι τις σημειώσεις μου και να διαβάζω πιο προσεκτικά τα ποστ κάποιων παικτών που μου έχουν τραβήξει την προσοχή για διάφορους λόγους. ΄Επαθα όμως μια ζημιά στο σπίτι και από εκείνη την ώρα τρέχω και δεν φτάνω, συγνώμη που δεν μπορώ να είμαι 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τον υπολογιστή και να διαβάζω τι γίνεται.
Εν τοιαύτη περιπτώση κάντε ότι θέλετε, δεν θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα (χωρίς επαναλαμβάνω να έχω διαβάσει τι έχει γραφτεί τις τελευταίες ώρες αλλά και τις αιτιολογήσεις αυτών που με ψήφισαν).
Σταματήστε να ακολουθείτε κύματα και κατηγορίες που εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά για να γλυτώσουν όσοι κινδυνεύουν. Ζητάω από τον ντετέκτιβ να ρωτήσει για την Guest 278211 και την Himela, αν κάποιος έχει κάρτα που βοηθάει μπορεί να το κάνει κι εκείνος. Απευθύνομαι στους πολίτες και τους θυμίζω πως παίζουμε για να νικήσει η ομάδα των πολιτών και όχι για να φανούμε εμείς, πρώτη μας προτεραιότητα πρέπει να είναι αυτή.
Αυτά από εμένα και αλλάζω την ψήφο μου σε bilire, με σκοπό (προφανώς) να σώσω τον εαυτό μου. Δεν έχω τίποτα συγκεκριμένο με την παίκτρια, μια και ήταν από τους πρώτους που έκανα επανάληψη τα ποστ της.
Αααααν μείνω μέσα, αν λέω, ίσως έχετε αργά το βράδυ το ποστ που υποσχέθηκα αλλιώς τα λέμε στα τελευταία μου λόγια κι αυτό αν δεν φάω καμμιά τυμβωρυχία πάλι.
Η Κλαιρ ήταν αθώα και προφανώς το έκανε για να σωθει, δεν είχε άλλα κινητρα.
Να και οι ακυρώσεις. Κοίτα που δεν τη νοιάζει να φύγει ε;
την ενοιαζε να φυγει γιατι ηταν το μεντιουμ...
Χαχαχα! Άντε, κουνηθείτε οι πολίτες και ρίξτε της μαύρο.
ΡΙΞΤΕ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟ; Ειλικρινα χαρη; γελαω.
αλλαζω τη ψηφο σε wildboy. Σπυρακο ,κλαιρ you forced my hand
to force sb's hand, means to make someone do something they do not want to do or act sooner than they had intented. Περιμένω να σχολιάσεις λίγο αυτό που είπες γιατί δε σε κατανοώ.
Αλλαγή ψήφου σε Claire Rentifield και επιπλέον ψήφος
το ριξτε μαυρο του χαρη ε;
Επιπλέον ψήφος στην Claire (να δούμε πόσες ακυρώσεις θα ξοδέψετε για να τη σώσετε)
και παρασυρθηκα και διασυρθηκα και στα πατωματα για σενα εγω συρθηκα ολα τα εκανα δε συγκρατηθηκα στων περιστάσεων το υψος δεν κρατηθηκα... αυτο παιζει να τραγουδας στο χαρη τωρα. Το τραγουδαει και ο χαρης κωστοπουλος :P


Τι λες κοπελα μου; Με ολο το συμπαθειο..Εδειξα το προσωπο μου επειδη μου εκανε εντυπωση που ξαφνικα πανε ολοι εναντιον ενος παιχτη;; Οπως χτες που εγινε χαμος με την Deutch λες και ηταν υποπτη;; Οχι δε παει ετσι..χτυπαμε εναν,παιρνουμε σβαρνα αλλον,ενας ενας να την κανει..γιατι αυτη αλλουνου τακτικη ειναι οχι πολιτων..Αποκλειεται να εισαι τοσο τυφλη επομενως συγχαρητηρια οπως παιζεις παντως πολιτης δεν εισαι!
Αραξε και λιγο μια αποψη ειπαμε.. Να φανταστω αφου φυγει η Κλαιρ..φευγω κι εγω..ποσο παμε στοιχημα;
Εφυγες αρκετα αργοτερα λογω του ΔΑ. Περιμενω τα τελευταια σου λογια.
Σπυράκο μπορεί και να έχεις αποπροσανατολιστεί, δεν ξέρω τι είσαι, αλλά άμα είσαι πολίτης, ψήφισε την Κλαιρ.
Χαρη, μιλαμε εισαι μεγαλο νουμερο.
Σπυράκο, το ότι πιθανόν έγινε λάθος με την Deutsch δεν σημαίνει ότι είμαστε λάθος και με την Κλαιρ. Δες τι έχει γίνει και ξανασκέψου το.
οχι ρε χαζουλη μην εισαι βλακας. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ. Ποσο ακομα θελετε να πειστετε οτι ο χαρης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ.
Δεν έπαιρνα θέση γιατί πίστευα ότι είμαστε πάλι ανάμεσα σε δύο αθώους, τα γεγονότα μου έδειξαν το αντίθετο...
Λοιπόν την Claire ήρθαν να την σώσουν 2.
Η Bilire απο την άλλη:
Παλεύει μόνη της.
Και η σπι αν δεν κάνω λάθος, θεωρούσε ότι bilire είνια περισσότερο αθώα παρά ένοχη.
Συμφωνώ, εν μέρει. Περισσότερο αν το φάντασμα είναι η Claire.
Αν είναι η Claire μαφιόζος τότε:
1. Claire
2. Dume
3.---
4.---

ΔΑ/πόρνη: Guest 278211
η bilire παλευει γενικως μονη της και για τοσο απειρη παικτρια ειναι αξιοθαυμαστο και δεν εχει πει ΟΥΤΕ μια φορα οτι ειναι απειρη (λες αυτο να ειναι ενοχοποιητικο στοιχειο εναντιον της; χμμμ).
Το ξέρω ότι σου έκανε εντύπωση και είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να καταλάβεις τι ακριβώς έχει συμβεί, γιατί καταλήξαμε στην Κλαιρ και να με εμπιστευτείς, αλλά επιμένω με εσένα γιατί έχεις ενεργή συμμετοχή τώρα και νομίζω πως δεν είσαι κακός ρόλος... Άλλαξε την ψήφο σου και δεν θα το μετανιώσεις.
εσυ το μετανιωσες; προφανως και οχι
Ρε φιλε θα δουμε..Κι αν μπλοφαρεις;Δε μπορω να βασιστω ετσι..Επισης επειδη χρησιμοποιεις το εμεις σορρυ αλλα πως παραπανω απο ενας πολιτες ξερουν κατι που δε ξερω;Γιατθ να μιλατε δε θα πρεπε οποτε πως;
σπυρο;:eek:
Βολικο να φυγει ενα ατομο που δεν ησουν σιγουρος για την ενοχη του.Και επαιξες και καρτα ενω δεν ησουν σιγουρος.
Ακριβως. Παιζει καρτα καπου που δεν ειναι σιγουρος. Καρτα η οποια θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει σε αλλη πιο αμφιλεγομενη ψηφοφορια ή στη χθεσινη με bilire (α ναι ξεχασα ο χαρης εχει φυγει)
Τα ίδια ακριβώς συμπεράσματα θα βγάλεις και απο τυμβωρυχία στην Claire.
Η μόνη διαφορά είναι ότι θα μπορούμε να υποθέσουν περισσότερα πράματα για εσένα και τον Ντιουμ.
και ποιες υποθεσεις κανεις λοιπον;
Θα μου πεις πώς χτες ήμουν 1000000% αθώα και τώρα ειμαι μαφιοζα;
ρε δεν παει καλα ο κοσμος; :hehe:
Το ότι είσαι μαφιόζα εσύ το λες. Εκείνο που είπα είναι ότι δεν είμαι σίγουρη για το πόσο αθώα είσαι. Κι ας με επανέφερες στο παιχνίδι.
Τωρα που το εμαθες τι λες; (το σαπουνι μη σκυβεις να παρεις γιατι εισαι και κοριτσακι :redface: )
Και εγώ λέω Τυμβωρυχία στην Claire. Τα ίδια συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε για τον Χάρη και πολλά περισσότερα!!!
και συνεχιζω να ρωτω, τι συμπερασματα;
Αν ο χάρης είναι αθώος όμως θα έχει φάει άδικα τυμβωρυχια ενώ έχει όρεξη να παίξει ενω η κλερ είτε είναι φάντασμα είτε φάει τυμβωρυχια δεν τη νοιάζει αφού έχει πει ότι δε θέλει να παίξει άλλο. Αν όμως δούμε το ρόλο της Κλερ α) αν είναι αθώα τότε ενοχοποιουμε χάρη και συνεχίζουμε απο κει και β)αν είναι μαφιοζα αθωωνουμε χάρη κι άλλο κόσμο που την έβγαλε και με μια νεκροφάνεια φέρνουμε πια τον χάρη κάποια στιγμή να μας βοηθήσει στη συνέχεια του παιχνιδιού. Η κλερ έχει ζήτησε να ΜΗΝ παιχτεί νεκροφάνεια πάνω της.
και ενοχοποιησαμε το χαρη και συνεχιζουμε να το κανουμε...

Εάν βγάλουμε Libertus, και είναι κακός ρόλος, έχουμε σίγουρα 3 άτομα φαντάσματα με καλό ρόλο, τόσο για ηχώ όσο προφανώς και για νεκροφάνεια, καθώς επίσης και 2 πιθανούς ενόχους Himela και JKaradakov συν όποιον ακόμα βρούμε ψάχνοντας τα ποστ.
Η χιμελα απεδειχθη αθωα, για την αθωοτητα του καραντακοβ αν θες το πιστευεις αν δε θες οχι.
Άλλη μια φορα κατηγορουμενη και επιβιωσα. Δυστυχως η ευτυχως εχουμε σαν απωλεια την claire και θα εξηγησω παρακατω το ευτυχως.
libertus : από τα πιο αμφιλεγόμενα προσωπα του παιχνιδιού. θα καταλάβουμε πολλα αν μαθουμε τον ρολο του.
claire : καταρχήν μην βγαζεις συμπερασματα ότι δε είναι για εσενα το παλερμο :-) . Σοβαρα τωρα η αποκαλυψη του ρολου της θα μας βοηθησει να καταλαβουμε πολλα όχι μονο για τη Claire , τον χαρη αλλα και για τους υπολοιπους που συμμετειχαν και επικοιμωνουσαν μαζι της, συμπεριλαμβανομενου και του προσωπου μου. Επισης το ότι δεν εχει ιδιαιτερο πρόβλημα να παιχτεί τυμβωρυχια πανω της, αφηνει στους πολιτες λιγοτερες ενοχες.
Οποτε για να μην καθυστερούμε άλλο και επειτα από λαικη απαιτηση αποφάσισα να παίξω το τελευταιο μου "χαρτι" . παιζω τυμβωρυχια στη claire rentfield και ας ελπισουμε ότι θα βοηθησει περισσοτερο από το να την επαιζα στον libertus.
εδω ειναι λιγο μαυρα τα πραγματα.. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι λες οτι θα βοηθησει περισσοτερο απο το να την παιξεις στο χαρη...
Σαν γενικό σχόλιο ειναι κριμα να χάνουμε παίχτες επειδη κανουν αντικανονικά σχόλια. Ποσο μαλλον τον Libertus γιατι ηταν πολυ ενεργός παίχτης.
Δυστυχώς ομως βλέπουμε οτι τελικά διώξαμε το μέντιουμ και σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να έχουν φύγει αθωοι. Γενικα πρεπει να είμαστε πολυ προσεχτικοί απο εδω και περα Ειναι πολυ πιθανό η Κλερ να εχει κανει ερωτήσεις και να εχει μάθει κατι. Με μια γρήγορη ματια στα μηνύματα της,είδα οτι αναρωτιόταν πώς θα μπορούσε να μας πει το μέντιουμ αν ξερει κατι χωρις να καρφωθεί αλλα κάνοντας μας να καταλάβουμε ποια ειναι η αληθεια ώστε να το ακολουθησουμε. Απλα οταν είδα αυτο το ποστ της αναρωτήθηκα
θα μπορούσε να εχει μάθει κατι παραπάνω; Απλα οταν έγινε φάντασμα η Guest 278211 την πρώτη μερα όλοι έλεγαν πως ειναι αθώα και πως δεν έπρεπε να φύγει αλλα μπορούσαμε όντως να είμαστε σίγουροι για την αθωότητα κάποιου απο την πρώτη μερα; Θα μπορούσε αυτο να ειχε χρησιμέψει ως ελαφρυντικό και να επαναπαυτεί σ'αυτο η Guest 278211 ώστε να κανει ανενόχλητη τη δουλεια της;
Αφήνω αυτές τις σκέψεις μου εδω λοιπον και θα ξαναδώ τα ποστ της Κλερ το πρωι με καθαρό μυαλό,όπως θα πρεπει να κανουμε όλοι μαλλον. Καληνύχτα Παλερμο.
Λατρευω τα τραγουδάκια και τα σχόλια ολων σας,ειδικα της ΣΕ :
στην πορεια ειπε οτι μαλλον συνεργαζεται με τους πολιτες. Μη μας παρουσιαζεις ο,τι εσυ θες..
Συγκρατώ τη διάθεσή μου να μιλήσω άσχημα για διάφορα γεγονότα και μου στερώ τον ύπνο για το καλό μας. Πάμε ήρεμα, λοιπόν.


Καλή μου κλεοπ, εγώ έβλεπα μπάλα. Δεν ξέρω για τους άλλους. Πολύ θα ήθελα να ήμουν εδώ βέβαια με όσα είδα, αλλά κι εκεί που ήμουν καλά πέρασα, μην παραπονιέμαι.

Είστε ανεκδιήγητοι κι αν τώρα δεν ξυπνήσετε να δειτε επιτέλους με καθαρό μυαλό ποιοι είναι αυτοί που μας έχουν βλάψει με αποκορύφωμα την αποχώρηση του μέντιουμ, δεν έχω λόγια για την σοβαρότητα με την οποία παίζετε τελικά. Πώς ακριβώς σας βοήθησε τώρα αυτή η τυμβωρυχία; Αντί να την πάρει παίκτης με εμπειρία, που έπαιξε αντικανονικά και μας έχει καταμπερδέψει, επιτίθεστε στην Claire!!!! Για όνομα!
Libertus και Himela για εμένα είναι πλέον 100% ένοχοι. Κι αφού ο Libertus μου στέρησε τη χαρά να τον καταψηφίσω, παίρνει την ψήφο μου η επόμενη στη λίστα Himela. Για να ποθεί τόσο διακαώς να μην διωχθεί ο Libertus, είχε ισχυρές πιθανότητες να τον θεωρεί ή να ξέρει πως είναι ένοχος.
ή να θελει να δει τι θα ψηφισουν οι παικτες για να βγαλει καποια συμπερασματα. Παραυτα η χιμελα ηταν αθωα. Για το χαρη συμφωνεις με το δημητρη;
Παραθέτω μόνο το post της Claire όπου πράγματι φανερά προσπαθεί να εκθέσει τη Guest 278211. Είναι φως φανάρι και αν κατευθυνθείτε προς εκείνη, με χαρά μου να αλλάξω ψήφο να τη βγάλουμε.
την εκθετει αλλα αφηνει ερωτηματικα για ΑΜ. Αλλα εσυ πολυ θες να τη βγαλεις...
Χαιρετώ την πόλη του Παλέρμο!
Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου, αλλά είχαμε και μια ΠΑΟΚΑΡΑ να δούμε σήμερα. Κι επειδή η ΠΑΟΚΑΡΑ αυτή μας στεναχώρησε λίγο σήμερα κι είμαστε ήδη και λίγο κουρασμένοι, αναλυτικότερο, μεγαλύτερο post θα κάνουμε αύριο. Προς το παρόν, μόνο τα παρακάτω:

Με συνοπτικές λοιπόν διαδικασίες:
στη Guest 278211
Κι αφού είναι σίγουρη Μαφιόζα γιατί να χρησιμοποιήσω την τόσο πολύτιμη κάρτα και να μην την αφήσω να αποχωρήσει με ψηφοφορία; Γιατί όπως μας δίδαξε το Palermo #42 υπάρχουν πολλοί τρόποι να σωθεί ένας Μαφιόζος στην ψηφοφορία. Να παραθέσω μερικούς;
• Αλλαγή ψήφων από ΔΑ.
• Εξαίρεση ψηφοφορίας.
• Ασυλία από Αυτοκράτορα ή Δικηγόρο. (υποθέτοντας ότι έχουν στείλει το πμ στη ΣΕ προτού δουν την τυμβωρυχία)
• Πόλεμος καρτών.
Γι αυτό λοιπόν, κι επειδή τα νούμερα εν τέλει κρίνουν το παιχνίδι, ΑΠ.

Στάσου όμως ρε Δημήτρη, υπάρχει κι ένας ακόμη ρόλος που αναγνωρίζεται ως Μαφιόζος αλλά δεν ανήκει στην original Μαφία. Δες τι είπε το Μέντιουμ στα τελευταία του λόγια:

Αρχικά, δεν πιστεύω ότι η Guest 278211 είναι ο ΑΜ.
Η Claire την είχε διαθέσιμη για ένα μόνο βράδυ και σε αυτό θα ρώτησε αν είναι Μαφιόζα και πήρε θετική απάντηση. Το αμέσως επόμενο πρωινό η Σύλβια την επανέφερε, άρα η Claire δεν είχε την ευκαιρία να κάνει δεύτερη ερώτηση και να διευκρινίσει άμα η Guest 278211 είναι ο ΑΜ. Κι άμα είχε όνειρο η Claire και το έμαθε έτσι; Θα μπορούσε, αλλά τότε γιατί θεωρεί σίγουρη Μαφιόζα τη Σύλβια; Αν η Guest 278211 ήταν ο ΑΜ τότε η Σύλβια που την επανέφερε δεν είναι σίγουρη Μαφιόζα. Σίγουρη Μαφιόζα είναι αυτή που επαναφέρει σίγουρη Μαφιόζα. Σωστά; Κι άρα τι ήθελε να πει η Claire με αυτά; Δεν ξέρω. Πιθανόν να ήταν κάποια μπλόφα; Λάθος διατύπωση; Δεν ξέρω. Αλλά τα στοιχεία, της ίδιας της Claire, δείχνουν ότι η Guest 278211 ήταν Μαφιόζα.
Και στο σενάριο ακόμη και να μου διαφεύγει κάτι κι η Guest 278211 είναι η ΑΜ κι όχι Μαφιόζα, τότε πάλι φεύγει ένας ρόλος ο οποίος ξεκάθαρα δεν κερδίζει με την ομάδα των πολιτών. Αν όμως καταλήξουμε με οποιδήποτε τρόπο σ αυτό το σενάριο, τότε να δούμε όλα της τα post για να βρούμε τον Μαφιόζο που θα υπέδειξε. Τα post όμως, όχι τα τελευταία της λόγια, καθώς αυτά μπορεί να είναι παραπλανητικά (εκτός κι αν βεβαιωθούμε με τυμβωρυχία για τον ακριβή της ρόλο).
Τυπική ψήφος στη Himela.
Όσο για την ακύρωση της ΑΠ, αν τη δούμε να παίζεται, τότε ξεκάθαρα η Guest 278211 δεν είναι ΑΜ (κερδίζει μόνος του, δεν έχει συμμάχους) κι αυτή ανήκει στην ομάδα της Μαφίας. Τόσο αυτή, όσο κι αυτός που θα παίξει την κάρτα.
Για όλα τα υπόλοιπα, σχολιασμός αύριο.
Καληνύχτα!
Δημήτρη μας δουλεύεις ρε; Αρκετά άτομα ήταν μέσα όταν την έπαιξες και θα μπορούσαν κάλλιστα να τη σώσουν. Η σπάυ ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ η ΑΜ και τη φυλάκισες ώστε να φύγει απ τη μέση και να μην πρέπει να τη δολοφονήσετε.
Αναφέρεις ως πρώτο πρώτο σενάριο τις αλλαγες ψηφου του ΔΑ ωστε να μπορεις πλεον να κατηγορησεις και τη bilire. Εισαι ενας μικρος θεουλης.. Κρατούσες στα χέρια σου μια κάρτα που θα μπορούσες να δωσεις στον ιορδάνη για παράδειγμα και προσπαθείς τώρα να τον κατηγορήσεις!!! Μιλαμε εισαι και τουβλο. Πιο ευκολα εχωνες φυλακη τον ιορδανη τοτε και εβγαζες με ψηφοφορια τη σπαυ αργοτερα παρά το αντιθετο.
Παιδιά τώρα βλέπω τα χθεσινά γεγονότα. Έχετε δίκιο σε ο,τι κι αν λέτε. Εχω μείνει τελείως. Πραγματικά δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, δεν ξερω τι μου γίνεται. Βγάλτε με γιατι σας κάνω κακό τελικά :/
Δυο τρεις σκόρπιες σκέψεις, ξέρω οτι δε μου δίνετε πια σημασία αλλά νιώθω την ανάγκη να τις πω και να μην εγκαταλείψω αυτή τη στιγμή αν και σας διαβεβαιώ η πρώτη μου επιθυμία όταν είδα το ρόλο της Κλερ ήταν αυτό, να εξαφανιστώ.

Ο Λίμπερτους μού την έφερε ωραία. Ξέρει να διαβάζει τους ανθρώπους, να βλέπει τις αδυναμίες τους και να τους κατευθύνει εκεί που θέλει. Τον πίστευα αρκετά πολύ αν και είχα κάποιες αμφιβολίες στο κεφάλι μου, παρ΄ όλα αυτά με παγίδευσε λόγω του οτι ήξερε οτι την Κλερ για κάποιο λόγο την είχα στους υπόπτους μου και με πήγε προς τα εκεί. Κοίτα να δεις, και περνιέμαι για έξυπνη.
Στον ούλτρα να ρωτήσω, γιατί καλέ μου άνθρωπε αθωώνεις με τόση σιγουριά την σπαι και την ντοιτς και υπονοείς πράγματα; Αν είσαι πολίτης να ξέρεις οτι αυτή σου η "βεβαιότητα" με οδήγησε στο να εμπιστευτώ το Χάρη. Δε δικαιολογούμαι απλά λέω τη λογική των σκέψεών μου.

Η Κλερ λοιπόν μας λέει καθαρά οτι η σπαι ήταν ο ΑΜ. Αρχικά την είδε ως μαφιόζα και αυτό προσπαθούσε να μας πει, αλλά με τις περαιτέρω πράξεις της θεώρησε οτι βοηθάει τους πολίτες, οπότε είναι ο ΑΜ. Ποιες είναι οι πράξεις της σπαι που έκαναν την Κλερ να πιστέψει οτι τελικά δεν είναι μαφιόζα αλλά ΑΜ;

Έστω λοιπόν οτι η σπαι είναι ΑΜ. Μήπως πρέπει να σκεφτείτε οτι αν ήμουν μαφία δε θα γυρνούσα ποτέ πίσω τον ΑΜ; Και μήπως ο ντιμι που μόνος του και χωρίς να το συζητήσει με κανέναν παίρνει την πρωτοβουλία να εκμεταλλευτεί αυτό το πάγωμα των πολιτών για να διώξει τον ΑΜ είναι ύποπτος;
Αυτές τις σκέψεις έχω προς το παρόν.
Γιατί ο ουλτρα ή ηθελε να μπερδεψει ή είναι όντως μπερδεμένος. Θα ηθελα να πιστευω οτι η κλαιρ μπορει να κρατουσε και το ονειρο και ρωτησε εαν η σπαυ ηταν ΑΜ. Ειδαλλως οι πράξεις της σπαυ ειναι καπως περιεργες. Εκει που ενω κατηγορει κλεοπ (στα 4 ονοματακια που εδωσε) στην ουσια δεν την κατηγορει ανοιχτα και δεν καταλαβαινω το γιατι.
Έκανα κόμμα με το Χάρη γιατί τον πίστευα. Ακόμα δεν ξέρω αν είναι κακός που με κατηύθυνε όπως ήθελε ή μπερδεμένος πολίτης. Δεν έχω ιδέα πραγματικά. Πάντως με την αθωότητα της Κλερ δεν ενοχοποιούμαι εγώ; Γιατί να ζητάω τυμβωρυχία πάνω της οπότε;
Κι επειδή λοιπόν θεωρώ οτι η σπαι ήταν ο ΑΜ και η σπαι κατηγόρησε έντονα δύο ανθρώπους, τον ούλτρα και την κλεοπ (δεν το ξέχασα κι ας σε αθώωσα προσωρινά), κι επειδή η σημερινή ψηφοφορία έτσι κι αλλιώς είναι άκυρη, ψηφίζω τώρα την kleop και το ξανασκέφτομαι καλύτερα αργότερα αν ζω. Αν δε ζω, σκεφτείτε τους δύο ανθρώπους που κατηγόρησε η σπαι. Ο ούλτρα λίγο δικαιολογείται να τον κατηγορεί γιατί την είχε ψηφίσει. Η κλεοπ όμως μού φαινόταν τελείως άκυρο να την κατηγορεί η σπαι.
Σπυράκο ξανατονίζω: η Κλερ δήλωσε οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να γυρίσει οπότε πια είτε φάντασμα ήταν είτε νεκρή τελείως, το ίδιο μας ήταν. Το μόνο καλό με το οτι μάθαμε το ρόλο της είναι οτι καταλάβαμε κάποια πράγματα.
Ααα το θυμασαι κι εσυ για την κλεοπ μη με βγαλουν τρελο και πουν οτι επεμενε μονο για bilire οπως τοσο περιτεχνα εκανε ο δημητρης.
Λοιπόν, κάποια σχόλια και μετά πάμε σε αυτό που είπα ότι θα κάνω.
1. Αν προσέξετε κάτι πολύ απλό τις δύο τελευταίες μέρες μπορείτε να καταλάβετε τον ρόλο της Himelas, come on. Σόρρυ αν σε καίω.
2. Όποιος και αν έριχνε Τυμβωρυχία στην Claire και αφού θα έβγαινε αθώα, θα σας έμπαινε στο μάτι. Ρε παιδιά, η κοπέλα 2 μέρες παλεύει με ότι έχει και δεν έχει να μείνει μέσα. Ποια μαφία θα άφηνε έτσι μαφιόζο της.
3. Για την Claire - spy κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα με αρκετούς άλλους, ότι η spy ήταν ΑΜ, δεν ξέρω ποιος είναι ο μαφιόζος της, μπορεί να μην μας τον έδωσε καν γτ ισχύει το κάρφωμα Βεντέτα ακόμα.
Κεφάλαιο Libertus:
#52|
#57|
#62| Ασχολείτε με Χιμέλα
#69|
#103|
#106 - Αλλάζει ψήφο σε dimijim
#112 - Λέει χαρακτηριστικά "Ο dimijim δεν είναι με τους πολίτες" - Που σημαίνει ότι μπορεί να είναι μαφία ή ΔΑ/πόρνη έτσι;
#125 - "Ο dimijim είναι ΔΑ ή πόρνη" - Αφαιρέσαμε την μαφία και μείνανε μόνο οι ΔΑ/πόρνη
#127 - Αποτρέπει ντετέκτιβ ή παίκτη με όνειρο να ρωτήσει για dimijim. Γιατί άραγε;;;
#137 - "Αν ο dimijim είναι πολίτης..." - Πλέον φύγαμε και απο τους ΔΑ/πόρνη
#154 - Ψήφος σε dimijim και "εάν είσαι πολίτης"
#159 - Αναφέρεται στον Dume, και λέει ότι δεν αθωώνει τον dimijim. Ναι δεν τον έχεις αθώωσει ακόμα αλλα απο μαφία τον έχεις φέρει σε πιθανό κακό πολίτη.
#165 - Και εδώ βρίσκει πάτημα για να πάει σε Deutsch
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δολοφονία Νεφέλης
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#203 - Και πάλι αναφέρεται στον dimijim σαν κακός πολίτης
#226 - "Η Deutsch πως σου φαίνεται;" - Σήμα ότι θα κινηθεί τελικά προς Γερμανίδα και να μην ανυσηχεί η μαφία;
#241 - Ψήφος σε Deutsch και καρτα.
#247 -
1. Αθώωνει πλέον τον Δημήτρη
2. Είναι ανάμεσα σε Claire και Γερμανίδα
3. Η ψηφοφορία ανάμεσα σε αυτόν και τον Δημήτρη τον ανυσηχέι, μήπως γτ είναι ψηφοφορία ανάμεσα σε ΔΑ και Μαφία;
#261 - Νο.1 ύποπτη η Γερμανίδα πλέον
#277 - Ξαφνικά όμως η bilire είναι πιο ύποπτη απο την Γερμανίδα
#350 -
1. Η Γερμανίδα πλέον είναι αθώα
2. Και πιστεύει στον Ultra (?)
#353 - Ισχυρίζεται ότι δεν κάνει λάθος για τον Wild_Boy
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αποτυχία Δολοφονίας
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#419 - Αλλάζει η Himela σε Claire
#421 - Και αφού βλέπει ότι μάλλον με τον Wild δεν θα του βγει αλλάζει και αυτός σε Claire

Έτσι λοιπόν για εμένα ο Χάρης είναι ο ΔΑ.
Χτύπησε καταλάθος τον μαφιόζο dimijim την πρώτη μέρα, η μαφία στράφηκε εναντίον του και αυτός καταλαβαίνοντας το λάθος του αρχίζει να αθωώνει τον Δημήτρη και αρχίζει να προκαλέι χάος.

Για εμένα σίγουρα μαφιόζος είναι ο dimijim και γι'αυτό τον ψηφίζω.
Ύποπτη μπορώ να πω την Totaled, λόγω της κόντρας της με τον Libertus, ίσως ήταν για ξεκάρφωμα.

Επίσης η spy ήταν η ΑΜ, με την ΑΠ η μαφία βρήκε τρόπο να τον διώξει χωρίς κάρφωμα και χωρίς να χρειάζεται ψηφοφορία.

Αυτά απο εμένα.
πλεον που απεδειχθη οτι ο ΔΑ ειναι εντος παιχνιδιου ποια ειναι η θεωρια σου για το χαρη; Πιστευω πως μαλλον ηταν η πορνη αλλα δεν ειμαι και τελειως σιγουρος για αυτο που λεω.. Θεωρω οτι αρχισε να αθωωνει το ΔΑ δημητρη διοτι καταλαβε πως ειναι στο ιδιο στρατοπεδο (οχι απαραιτητα μελος της μαφιας). και ο δημητρης πλεον δειχνει αδιαφορια γιατι δεν εχει νοημα να ασχοληθει.
Οκ. Πλέον ομολογώ οτι εχω μπερδευτεί εντελώς.
Ψηφίζω εντελώς τυπικα kleop.
Θα ξαναδιαβάσω μηνύματα μπας και καταλάβω τίποτα παραπάνω.
γιατι μπερδευτηκες ακριβως; εισαι ακομα μπερδεμενος;

Αφού βγήκε δεν έχει λόγο να το πάμε γύρο - γύρο.
Η Σύλβια είναι ο Αυτοκράτορας και η μαφία την έβγαλε για να σταματήσει τις Ασυλίες και για να κερδίσουν μια ψηφοφορία στο να την διώξουν.
Δείτε τις ασυλίες.
1. Τον εαυτό της - την στιγμή που ήταν σε κατάσταση παράνιας ότι θα αποχωρήσει
2. Χάρης - Ο παίκτης που εμπιστευόταν με κλειστά μάτια εκείνη την στιγμή
3. Εγώ - Ο μόνος για τον οποίο έλεγε ότι είναι σίγουρη ακόμα για την αθωότητά του
μακαρι να γυριζε πισω ο χρονος και να ειχα διαβασει αυτο το ποστ :/:
Πάμε λίγο να εξετάσουμε το ρόλο της Guest 278211.
Το μέντιουμ ρώτησε γι αυτήν και την έδειξε ως Μαφιόζα άρα η Guest 278211 είναι είτε original Μαφιόζα είτε η Αντίπαλη Μαφιόζος.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τείνω να πιστέψω το σενάριο η Guest 278211 να είναι η ΑΜ, καθώς αυτό ταιριάζει πολύ περισσότερο στα γεγονότα. Για τη χθεσινή μου κίνηση της ΑΠ δε μετανιώνω καθόλου, έχει φύγει ένας ρόλος που δεν κερδίζει με τους πολίτες και κάποια στιγμή θα έπρεπε να φύγει. Κι επιπλέον, μια πιθανή αποκάλυψη της ταυτότητάς της θα μας δώσει με σιγουριά έναν Μαφιόζο (την ίδια ή αυτόν που γνώριζε) για να ξέρουμε πώς να πορευτούμε.

Ας εξετάσουμε όμως αναλυτικότερα το σενάριο να είναι η Guest 278211 η Αντίπαλη Μαφιόζος.
Αρχικά θα πρέπει να κάνουμε μια διπλή παραδοχή.

Πρώτον, ο μόνος τρόπος να ξέρει η Claire ότι η Guest 278211 είναι η ΑΜ είναι να είχε όνειρο. Η Claire είχε διαθέσιμη τη Guest 278211 ένα μόνο βράδυ για να ρωτήσει γι αυτήν, θεωρώ λοιπόν απίθανο να ρώτησε απευθείας αν είναι η ΑΜ. Αρχικά θα ρώτησε ως Μέντιουμ αν η Guest 278211 είναι Μαφιόζα κι αφού πήρε θετική απάντηση, ρώτησε με το όνειρο της εάν η Guest 278211 είναι η ΑΜ. Κι έτσι έρχεται στα τελευταία της λόγια και μας την παρουσιάζει ως ΑΜ.
Δεύτερον, η Claire έκανε λάθος να κατηγορήσει κι ενοχοποιήσει τόσο πολύ τον Χάρη και τη Σύλβια στα τελευταία της λόγια. Ειδικά για τη Σύλβια, αφού ήξερε ότι η Guest 278211 είναι η ΑΜ, δεν είχε λόγο να την πει ότι είναι σίγουρη Μαφιόζος. Αν ήταν Μαφιόζα η Σύλβια κι η Guest 278211 ΑΜ, τότε η Σύλβια γιατί να την επαναφέρει τόσο νωρίς; Γιατί να ξοδέψει μια τόσο πολύτιμη για τη Μαφία κάρτα, που θα μπορούσε να την παίξει σε late game και να κερδίσει στην αριθμητική το παιχνίδι;

Αν δεχθούμε λοιπόν τα παραπάνω και θεωρήσουμε τη Guest 278211 ως ΑΜ, τότε η Guest 278211 γνώριζε ποιος είναι ο Φανερός Μαφιόζος Β. Και θα προσπάθησε διακριτικά να μας τον υποδείξει. Έχω δει όλα της τα post κι η Guest 278211 αναφέρει σταθερά ένα μόνο άτομο. Δείτε:

Άρα, εφόσον η Guest 278211 είναι η ΑΜ τότε η bilire είναι η Φανερή Μαφιόζος Β.
Κι η Guest 278211 κρύφτηκε έτσι πίσω από εμένα που κατηγορούσα εξ αρχής ανοιχτά τη bilire, έτσι ώστε να αποφύγει το κάρφωμα.
Ερώτηση: Αφού όμως εσύ Δημήτρη κατηγορούσες διαρκώς τη Φανερή Μαφιόζο Β, πώς κι η Μαφία δε σε κάρφωσε; Δε θα έπρεπε να είχαμε δει ένα αποτυχημένο κάρφωμα; Ή μήπως είσαι εσύ Μαφία και μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια;
Απαντάω εγώ ότι είναι πολύ πιθανόν η Μαφία να με θεώρησε ως ΑΜ. Είναι πιθανόν όμως να πίστεψαν ότι ο ΑΜ δε θα καρφωνόταν τόσο νωρίς στο παιχνίδι κι ότι εγώ ανακάλυψα τη bilire από τόσο νωρίς εξαιτίας των κινήσεων της. Άλλωστε, εξήγησα αναλυτικά για ποιους λόγους τη θεωρούσα ένοχη. Επίσης, υπάρχει πάντα η πιθανότητα η Μαφία να ρώτησε με όνειρο για την ταυτότητά μου. Και να πήρε αρνητική απάντηση ότι δεν είμαι ο ΑΜ. Και γι αυτό το λόγο εν τέλει να μην έγινε αποτυχημένο κάρφωμα εναντίον μου.

Ας συνεχίσουμε όμως το σενάριο με τη Guest 278211 να είναι η ΑΜ κι τη bilire να είναι η Φανερή Μαφιόζος Β.
Αν ισχύει αυτό, τότε λογικά η Σύλβια είναι αθώα, για το λόγο που εξήγησα παραπάνω με τη Νεκροφάνεια. Εκτός από τη Σύλβια όμως, αθώος είναι κι ο Χάρης. Στην προχθεσινή ψηφοφορία, όταν είχαμε ισοψηφία μεταξύ Χάρη-Ντόιτς-bilire, η τελευταία, για να σώσει τον εαυτό της, άλλαξε την ψήφο της προς τον Χάρη, ενώ κάλλιστα και με πολύ καλύτερη αιτιολόγηση όπως της απάντησα, θα μπορούσε να είχε αλλάξει την ψήφο της στη Ντόιτς. Εάν λοιπόν ο Χάρης ήταν Μαφιόζος ή συνεργός της Μαφίας (τουλάχιστον για τον ΔΑ τον γνωρίζει εξαρχής η Μαφία), για ποιον λόγο η Μαφιόζα bilire να πάει να ψηφίσει προς αποχώρηση το Χάρη κι όχι τη Ντόιτς που ήταν στα μάτια της αθώα; Συνεπώς, εφόσον δεχόμαστε τη Guest 278211 ως ΑΜ και τη bilire ως Φανερή Μαφιόζα Β, δεχόμαστε και τον Χάρη ως γνήσιο αθώο.

Και κάπου εδώ τελειώνει το σενάριο με τη Guest 278211 ως ΑΜ. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι το πιθανότερο αυτή τη στιγμή. Δε θα αναλύσω το σενάριο να είναι η Guest 278211 Μαφιόζα γιατί πιστεύω ότι έτσι θα αποπροσανατολίσω και θα δώσω πατήματα σε κακούς ρόλους να το εκμεταλλευτούν. Θα τολμήσω όμως να ζητήσω και τη δεύτερη τυμβωρυχία για τη Guest 278211. Αν η Guest 278211 είναι η ΑΜ, δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει στο παιχνίδι κι η τυμβωρυχία της θα δώσει πολλές περισσότερες πληροφορίες στους Πολίτες και θα βοηθήσει να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα για παίχτες που ακόμη δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Αν η Guest 278211 είναι Μαφιόζα, τότε, εκτός από τα στοιχεία και συμπεράσματα που θα κερδίσουμε, αποκλείουμε κι οριστικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει με κάποια Νεκροφάνεια προς το τέλος του παιχνιδιού για να βοηθήσει στην αριθμητική επικράτηση της Μαφίας.

Θα περιμένω τώρα feedback και σχόλια για όλα τα παραπάνω. Σήμερα κυριαρχεί πολλή ησυχία, δε μιλάνε πολλοί κι αυτό με προβληματίζει. Πείτε μας τη γνώμη σας όλοι, τόσες εξελίξεις είχαμε. Αφού γίνει ένας γύρος post από τους περισσότερους παίχτες, θα επιστρέψω με ακόμη ένα δικό μου, στο οποίο θα αναφερθώ σε κάθε παίχτη ξεχωριστά και θα προσπαθήσω να συμπληρώσω το puzzle των ενόχων.

Προς το παρόν, τα φιλιά μου!
Στην αρχη στην ΑΠ λες: "Αρχικά, δεν πιστεύω ότι η Guest 278211 είναι ο ΑΜ". Και τωρα ως δια μαγειας πειστηκες πως ειναι η ΑΜ. Γιατι; Γιατι θες πατημα να φυγει η αθωα bilire. Οπως ειχε πει η χιμελα στον ευθυμη: ή εισαι αφελης ή μας περνας εμας για αφελεις. όπα οπα.. Λες: Συνεπώς, εφόσον δεχόμαστε τη Guest 278211 ως ΑΜ και τη bilire ως Φανερή Μαφιόζα Β, δεχόμαστε και τον Χάρη ως γνήσιο αθώο. Γνησιο αθωο; Τωρα εγινε αθωος και με τη βουλα; Και ζητας τυμβωρυχια στη spy πλεον ωστε να επαναφερετε το χαρη 100% γνησιο (!) αθωο αφου θα εχει αποδειχθει σε ολους πως η σπαυ ειναι ΑΜ. Ωραιο σχεδιακι ;)

Κόντρα για ξεκάρφωμα με τέτοια λύσσα; Δε νομίζω, JKaradakov - Ιορδάνη. Τώρα, ας ασχοληθώ λίγο με το σενάριό σου για Himela.

Μου εξηγείς λίγο τώρα εσύ, όμως, με ποιο σκεπτικό έπαιξε τη νεκροφάνεια κι έλεγε ότι φοβόταν μήπως βγει με ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ενώ είχε μια ακόμη ημέρα στη διάθεσή της δίνοντας ασυλία στον εαυτό της; Γιατί δεν περίμενε να αναστήσει το θύμα της πρώτης δολοφονίας που θα ήταν 100% αθώο και επανέφερε βιαστικά τη spy; Έπαιζε κι εκείνη συναισθηματικά παρά λογικά; Θα μπορούσε, εφόσον μιλάμε για τη Himela.

Αν παιζόταν η δεύτερη νεκροφάνεια θα ήταν όλα εξαιρετικά. Αλλά είτε δεν είναι στο παιχνίδι ο πολίτης που την έχει, είτε την έχει η μαφία και η Himela ήταν αθώα.

Εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης.. Ήταν ή όχι η Himela θύμα των μαφιόζων; Πιστεύω ότι ήταν τελικά. Και δεν την άφησαν να φύγει σε ψηφοφορία για να δημιουργηθεί και πάλι χάος από τη στιγμή που δεν υπάρχει στο παιχνίδι πλέον ο Libertus που έπαιζε εξαιρετικά το ρόλο αυτό. Μπορεί να υποψιάσθηκαν όπως κι οι άλλοι πως η Himela έχει έναν ασφαλή ρόλο για δολοφονία και από τη στιγμή που ήταν ύποπτη, ποιος θα πήγαινε να σώσει τη Himela; Η μάγισσα θα ήταν σαν να καίει την ιδιότητά της, ο ιατρός θα έκανε μιαν επιλογή πιο ασφαλή και λιγότερο ηχηρή για να σωθεί από μια ύποπτη. Δεν ήθελα να χάσουν άλλο φόνο κι έτσι επιλέχθηκε η Himela.
η μαφια ειχε καταλαβει πως η χιμελα ηταν ο αυτοκρατορας κι απο το να χτυπησουν σε καποιον αλλον ακυρο επελεξαν τη χιμελα που θα ηταν και σιγουρο οτι θα δολοφονηθει.
Εκατσα και διάβασα όλα τα ποστ από την αρχή και φαίνεται πως η κλεοπ δεν εχει καλό ρόλο. Συνεπώς ψήφος στην κλεοπ
μάιρα θα σου δειξω εμπιστοσυνη μονο για το ΣΚ. Σε παρακαλω κανε ενα ποστ να μας βοηθησεις εαν εισαι πολιτης. Εχω ολη την ορεξη να σε ακουσω/διαβασω κι οχι να σε ειρωνευτω
Εμένα γιατί τα φαντάσματα δε με υποδέχτηκαν καθόλου;

Πραγματικά θεωρώ αστείο το να μην έχετε καταλάβει ακόμα το ρόλο μου. Να σας το ζωγραφίσω θέλετε; Αν είναι δυνατόν, διαβάστε τα ποστ μου. Με βοήθησε το κλίμα και έχω παίξει αρκετά φανερά.
Το πόσο κωλόφαρδη (συγγνώμη για την έκφραση) είναι η μαφία δε λέγεται. Κι εγώ από την πλευρά μου στην ψηφοφορία δεν εκτίμησα σωστά κάποια πράγματα. Θα είχαν βγει περισσότερα συμπεράσματα. Κι εσύ Claire, γιατί βρε κοπέλα μου παίζεις την ακύρωση πριν τις 8; Το είδα και έπαθα εγκεφαλικό. Έδωσες πάτημα σε kleop να παίξει κι εκείνη κάρτα εναντίον σου.

Himela, μην επισημάνω ένα ένα τα λάθη καλύτερα. Εκεί που αθώωσες πλήρως ένα συγκεκριμένο άτομο, λέω δεν μπορεί, στην ίδια ομάδα είναι. Αποκλείεται να αθωώνει έτσι, τόσο εύκολα παίκτες η Himela. Σε ευχαριστώ πολύ που με επανέφερες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο παρασύρθηκες τόσο εύκολα από τον Libertus.

Dimijim, πραγματικά μια απογοήτευση. Για δεύτερη φορά στο ίδιο παιχνίδι με πετάς έξω. Δε σκέφτεσαι καθόλου λογικά, εκτός αν είσαι με το μέρος της μαφίας, οπότε πάω πάσο. Μετά από αυτό το μήνυμά σου, ο Libertus εύλογα έκανε την εξής ερώτηση:


Ρητορική, την αφήνω αναπάντητη.



dimijim, δεν υπάρχει ζεύγος... Μόνο εγώ κατηγορούσα, η bilire με έλεγε αθώα, κάτι που μπορείς πολύ εύκολα να διαπιστώσεις.




Κανένας δε βρέθηκε να σχολιάσει αυτήν την κωλοτούμπα ρε παιδιά; Από εκεί που συμφωνούσε με Libertus, ξαφνικά πάει και τον ψηφίζει. Και στις 2 ψηφοφορίες, το αφήνει για τελευταία στιγμή... Αυτό το κάνει για να μη μαζέψει τα βλέμματα πάνω της.

Δεν είναι η μοναδική βέβαια. Ultra (σε μικρό βαθμό σχετικά) και kleop έχουν και αυτοί στο ενεργητικό τους κωλοτούμπες. Ειδικά η δεύτερη, με επική κωλοτούμπα από bilire σε wild boy, και όταν κινδύνευε η bilire, ψήφος στην Claire με κάρτα.



Το ότι υπάρχουν 2 τυμβωρυχίες, μία στους πολίτες, μία στη μαφία διαφεύγει του σχολιασμού σου; Μεταξύ των bilire και Τάσου υπάρχει ένας μαφιόζος. Μαντέψτε ποιος είναι. (Libertus έπρεπε... )

Σας έχω παραθέσει ένα σωρό στοιχεία. Πάρτε κι άλλο ένα: συνέφερε τη μαφία, με 4 μέλη, να χάσει ένα μέλος επειδή ξέρει το μέντιουμ το ρόλο του; Να βγάλουν δηλαδή έξω το μέντιουμ με τυμβωρυχία; Τι να πω, ένας μεγάλος παραλογισμός. Δεν το περίμενα με τίποτα να φύγω με ΑΠ.

Dume και Τάσο, συνασπιστείτε μήπως και βγει κανένα καλό αποτέλεσμα επιτέλους. Στριμώξετε παίκτες να πάρουν θέση, ειδικά όσους κάνουν κωλοτούμπες. Wild_boy, κι εσύ φαίνεσαι αθώος, όπως και ο Σπυράκος, αλλά για τους τελευταίους δεν έχω απτά στοιχεία. Ύποπτοι: bilire (προφανώς), kleop και μετά κάνετε πολλές ερωτήσεις σε dimijim για την εντελώς άκυρη ΑΠ που δίνει χρόνο στη μαφία να μη χάσει άλλο μέλος άμεσα και γενικά κάνετε ερωτήσεις σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Κανένας δεν είναι αθώος εκτός από εκείνους που το έχουν αποδείξει ή/και είναι πασιφανές. Προσέξτε: περάστε από κόσκινο ΟΛΟΥΣ.

Ήμουν τυχερή στο ότι επειδή ταξίδευα σήμερα, αυτό το ποστ το γράφω τώρα, όπου μπορώ να απαντήσω σε κάποια πράγματα που γράφτηκαν και έγιναν μετά την ΑΠ.

Τέλος πάντων, πάω να στοιχειώσω κανένα σπίτι της Μέσης Γης. Bye!!

edit: Μπέρδεψα τυμβωρυχία με νεκροφάνεια, όσων αφορά το πώς μοιράζονται. Άκυρο αυτό, έχει δίκιο η Totaled
Εστω ΑΜ η σπαυ, λεει πως η bilire ειναι προφανως ενοχη. Αν διαβασει κανεις το ποστ της θα δει πως γινονται περισσοτερες αναφορες σε κλεοπ παρα σε bilire.
Αγαπούλες, υποσχέθηκα ένα post που θα πω τη γνώμη μου για κάθε μία από εσάς ξεχωριστά. Να πω εκ των προτέρων ότι στους περισσότερους θα αρκεστώ σε ένα αθώος/ένοχος προκειμένου να προστατέψω όσους ρόλους υπάρχουν ακόμη μέσα και πρέπει να παραμείνουν κρυφοί. Αν κάπου η αιτιολόγησή μου δεν είναι επαρκής, σκεφτείτε πρώτα μόνοι σας, καθώς δεν έχω σκοπό να πέσω σε κάποια παγίδα της Μαφίας ή σε λάθος κίνηση πολίτη και να αποκαλύψω με ακρίβεια τους ρόλους.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:
bilire: Η πιο σίγουρη Μαφιόζα του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή. Όπως έχω πει και σε προηγούμενό μου post, η Guest 278211 είναι η ΑΜ κι η bilire η Φανερή Μαφιόζα Β. Είναι ο πιο σίγουρος κακός ρόλος αυτή τη στιγμή και πρέπει να αποχωρήσει άμεσα αύριο.

Claire Rentfield: Μέντιουμ.

Deutsch… Lover: Αθώα. Αποχώρησε από τα λάθη του Χάρη και της Σύλβιας, σε μία ψηφοφορία μεταξύ δύο αθώων. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάποιο κακό ρόλο.

dimjim: Σίγουρα όχι ΣΕ όπως συνηθίζεται...

DumeNuke: Αθώος. Έκανε ο,τι περνούσε από το χέρι του για να σώσει το μέντιουμ και προσπαθεί να διώξει την πλέον σίγουρη Μαφιόζα του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να τον ενοχοποιήσω.

Himela: Αυτοκράτωρ.

JKaradakov: Ο παλιός κακός Ιορδάνης. Ξεκάθαρα αθώος για εμένα, ελπίζω να συνέλθει και να βοηθήσει να διώξουμε σίγουρους Μαφιόζους.

kleop: Ερωτηματικό η kleop, πιθανόν αθώα. Με μπερδεύει λίγο αλλά δε νομίζω να έχει κακό ρόλο.

Libertus: Αθώος κι αυτός. Έκανε λάθη αλλά το γεγονός ότι πήγε να τον διώξει σε ψηφοφορία μία σίγουρη Μαφιόζα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη του σε κάποια Ηχώ, δυστυχώς Νεκροφάνεια αυτή τη βδομάδα δεν έχει άλλη.

methexys: Σε εσένα θα ήθελα να σταθώ λίγο παραπάνω. Πιστεύω ότι η χθεσινή σου κίνηση αρχικά να ψηφίσεις την Claire και στη συνέχεια να αλλάξεις την ψήφο σου σε bilire στη δημοσκόπηση ήταν εντελώς λάθος. Μέχρι στιγμής σε θεωρούσαμε αθώα αλλά μάλλον δεν είσαι. Η χθεσινή σου κίνηση δείχνει ρόλο που θέλει να μπερδέψει και να διχάσει. Επίσης, βοήθησες αρχικά το κύμα εναντίον του Μέντιουμ και στη συνέχεια πήγες να κρυφτείς στις ψήφους εναντίον της bilire. Γι αυτό πιστεύω ότι ανήκεις στους συνεργούς της Μαφίας. Αποκλείεται να είσαι ΔΑ, καθώς τότε δε θα σε ψήφιζε η bilire στον πρώτο γύρο. Άρα είσαι η πόρνη.

Nefeli Graf: Αθώα. Θύμα πρώτης της πρώτης δολοφονίας.

Guest 278211: Αντίπαλη Μαφιόζος. Ανατρέξτε στο μεσημεριανό μου post για την αιτιολόγηση.

Totaled: Σε εσένα Άννα κάτι δε μου αρέσει. Κατηγόρησες το Χάρη και τη Σύλβια, σίγουρους αθώους στα μάτια μου, αμφισβήτησες τον Ιορδάνη, σίγουρο αθώο στα μάτια μου και γενικά ενώ φαίνεται ότι προσπαθείς, δε με πείθεις. Θα μπορούσες να είσαι κι εσύ Πολίτης που παίζει πολύ άσχημα αλλά μήπως και μαζεύτηκαν πολλοί τέτοιοι; Τείνω προς την ενοχή σου, αν και προτεραιότητα αύριο έχει η bilire.

ultraviolence & Wild_Boy: Θα φτιάξω μία ακόμη 2αδα εδώ, ας με κατηγορεί ο Τάσος γι αυτές, στο ζεύγος Χάρη/bilire μια χαρά με βοήθησαν. Κι οι δύο παίζουν ύπουλα, γράφουν κάποια post αλλά και προσπαθούν να παραμείνουν στην αφάνεια. Μπορεί να προσπαθούν να προστατεύσουν το ρόλο τους, μπορεί κι ο ρόλος τους να είναι κακός. Είχαν και μία κόντρα χθες η οποία πρέπει να αναλυθεί τις επόμενες ημέρες. Πολύ πιθανόν να υπάρχει ένας Μαφιόζος ανάμεσά τους.

Μάιρα: Ένοχη μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Θα ήθελα πολύ να τη δω σε μια ισοψηφία, αν θα βρεθεί κάποιος να τη βοηθήσει ή να τη σώσει. Μπορεί να είναι Πολίτης που παίζει με troll όπως στο #43, μπορεί να είναι και Μαφιόζα που κρύβεται πίσω από το troll. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να ξεκαθαριστεί η κατάσταση μ αυτήν, καθώς αν είναι Μαφιόζα θα πρέπει κάποια στιγμή να αποχωρήσει.

Σπυράκος (^^): Σπυράκο, εσύ με μπερδεύεις. Από τη μία βλέπω σίγουρους αθώους όπως η Σύλβια κι ο Χάρης να σε κατηγορούν. Βέβαια μπορεί να είσαι ένα από τα λάθη τους κι εσύ. Βλέπω όμως επίσης να μην έχεις ενθουσιασμό. Δέχομαι ότι έχεις πρόβλημα χρόνου αλλά αισθάνομαι επίσης ότι υπάρχει και κάποιος να σου βάζει φρένο. Από την άλλη όμως, στηρίζεις πολύ την αποχώρηση της σίγουρης Μαφιόζας κι αυτό δε μπορώ να το παραβλέψω. Είναι λίγο αντιφατική η στάση σου, γι αυτό, σε παρακαλώ, αν είσαι με τους Πολίτες, βοήθησέ μας λίγο. Κάνε κάποιο μεγάλο post, άσε ένα γενικότερο σχόλιο για το παιχνίδι, πες μας τι πιστεύεις για κάθε παίχτη, προσπάθησε λίγο παραπάνω.

Τάσος97: Η Τυμβωρυχία του εναντίον της Σύλβιας δε με πείθει για την ενοχή του. Έχει δώσει ψήφο στη σίγουρη Μαφιόζα. Κατά πάσα πιθανότητα αθώος κι αυτός.

Άρα, ψήφος στη bilire. Είναι μια σίγουρη Μαφιόζα και πρέπει να αποχωρήσει αύριο. Ακολουθεί ΣΚ, μοίρασμα νέων καρτών και πιστεύω ότι θα πρέπει να ψαχτούμε για να βρούμε και τους υπόλοιπους Μαφιόζους. Totaled και utraviolence/wild_boy σε πρώτο πλάνο πρέπει να ελεγχθούν κι αργότερα και κάποιος ανάμεσα σε Μάιρα/Σπυράκο. Για την πόρνη έχω σχολιάσει και για τον ΔΑ δεν έχω κάτι σοβαρό ακόμη, ίσως είναι κάποιος από το ζεύγος ultraviolence/wild_boy ή ακόμη κι ο Σπυράκος. Και ναι, όπως καταλάβατε, είμαι τόσο αισιόδοξος και πιστεύω ότι ακόμη υπάρχει ολόκληρη η Μαφία στο παιχνίδι.

Ελάτε τώρα όλοι για μια μεγάλη αγκαλιά.
Εχεις αθωωσει τους παντες και κατηγορεις ανοιχτα bilire και ultra Ή wild. Εχεις θεσει καποια ερωτηματικα αλλα δεν εισαι σιγουρος. Εαν αυτο δεν ειναι υποπτο δεν ξερω τι ειναι. Εχεις αθωωσει πλεον τελειως το χαρη τον οποιο μαλιστα και θελεις πολυ να τον ακουσεις σε ηχω απο δευτερα.
Μαλιστα ολοι εχετε στραφει στην bilire.Δεν λεω ειναι υποπτες οι κινησεις και ειδικα μετα το χτεσινο της ποστ.Δεν θα αναφερθω αν εγραψε "στη καρεκλα",αλλα το κειμενο της μπερδευε αρκετα.
Για ευνοητους λογους λοιπον ριχχνω πριν την δολοφονια την ψηφο μου στην bilire.
Συμφωνω με τον ultraviolence να επικεντρωθουμε στον Wild_Boy πιο μετα.Πρεπει αλλα ατομα να φυγουν αυτη την στιγμη.
ποια ειναι τα αλλα ατομα κλεοπ;
Ηταν που εμεις βιαζομασταν να ψηφίσουμε ρε Τάσο Παει άλλος ενας πολίτης. Τουλάχιστον διαβάζοντας ξανα το θεμα,ισως κάποια στιγμη με κάποια κάρτα του δοθεί η ευκαιρία να μας πει αν βρήκε κατι.
Κριμα για τον Τασο γιατι ειχε γραψει και λιγα λεπτα πριν...Αναπαντεχο θυμα να πω την αληθεια.
Να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας δηλαδη;Εξαλλου παιχνιδι ειναι λογικο ειναι ο ενας να θεωρει τον αλλον υποπτο.Ομως με τον τροπο μου εχω δειξει οτι συμμεριζομαι το κοινο καλο,εξου και η ψηφος στην bilire.
Οι υπολοιποι τι εχετε να πειτε για την σημερινη δολοφονια;
Ισως τον φαγανε τον Τασουλη για την τυμβωρυχια που εριξε χτες στην Himela και μετα εδειξε ποσο μετανιωμενος ηταν.Μπορει βεβαια(ακραιο σεναριο αυτο),να θυσιασε ενα μελος της η μαφια για να γλυκανουν καπως τα πραγματα.
αχ μωρε ναι κριμα. Σας χαλασα τα σχεδια μου φαινεται. Και πας να με βγαλεις κλεοπ και μαφια. Μπραβο ρε. Τα λεγε η σπαυ αλλα τωρα θα τα λεω εγω.
Έλα μωρέ,
εγώ την είχα κάνει τη βλακεία τότε στη μαφία και είχε τζιμπήσει ο τζιτζίς. Λες να το λέω σοβαρά; Απλώς πήγα να την πειράξω λίγο την κοπέλα! Αμάν! Πολύ σοβαροί μου γίνατε όλοι.
Σαν τι δεν σου αρέσει; Επισυνάπτω φωτό σύντομα, να μου πεις αναλυτικά... Είμαι τελείως χαμένη, δεν έχω ιδέα τι γίνεται σε αυτό το παιχνίδι και δεν έχω όλο το χρόνο του κόσμου να του αφιερώνω. Που κι αν είχα, πάλι δεν θα ήξερα τι γίνεται. Πάνω που κάνω μια υπόθεση, ανατρέπονται όλα. Τη Σύλβια δεν την κατηγόρησα ποτέ, μην λέτε ψέματα. Απλώς δεν την είχα 100% αθώα. Κατέληξα λίγο πριν τεθεί εκτός, αν διάβασες, πως απλώς ήταν ο εαυτός της => αθώα. Κι ο Τάσος έλεγε πως ήταν σίγουρα ένοχη, μήπως θα ενοχοποιήσεις και τον Τάσο τώρα; Α, δεν μπορείς, είναι σίγουρα αθώος.
back!
Αγαπητή, εγώ εσένα φοβάμαι περισσότερο από τον Wild_Boy.

1ον: Έχω όνομα, δεν είμαι η άλλη! Επειδή ψηλώσατε λίγο και γίνατε όμορφα παιδια ( ) νομίζετε θα μιλάτε έτσι και δεν θα διαμαρτυρηθεί κανείς;
2ον: Απάντησα παραπάνω πως το ποστ μου είχε μια δόση χιούμορ που μάλλον δεν μέτρησα σωστά στη μεζούρα και το πήρατε απόλυτα σοβαρά.

Λιώνω με το video πάντως, είσαι θεούλης.
Το γεγονος οτι εισαι μπερδεμενη με κανει να σε υποπτευομαι αλλα προεχουν καποια αλλα ατομα. Περιμενω την αποψη σου επι totaled ιορδανη.
οφφ:
1) νταξει σε ειπαμε και αλλη μωρε αννα :redface:
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Πάμε σε ένα post για εμάς τους άτυχους που δε θα περάσουμε το ΣΚ μας σε κάποια παραλία...

Ας δούμε λίγο τον Ιορδάνη:

Κατηγορείς τον Χάρη για ΔΑ: Λάθος.
Τη δεύτερη ημέρα κρύβεσαι πίσω από Σύλβια και Χάρη και ψηφίζεις την αθώα Ντόιτς: Λάθος.
Την τρίτη ημέρα κρύβεσαι πίσω από Σύλβια και Χάρη και ψηφίζεις το Μέντιουμ Claire, σε οριακή ψηφοφορία απέναντι στη σίγουρη Μαφιόζα birile: Λάθος.
Χθες αρνείσαι να ψηφίσεις τη σίγουρη Μαφιόζα και λες ότι αυτή είναι αθώα: Λάθος.
Πόσα λάθη μαζεμένα μπορεί να κάνεις Ιορδάνη; Παίζεις όντως τόσο τραγικά; Δε νομίζω... Για μένα κάνεις την παιχνιδάρα της ζωής σου...

Ας εξετάσουμε ένα σενάριο.
Ξεκαθαρίζω εξ αρχής ότι θα αναφερθώ σε συγκεκριμένους ρόλους. Ξέρω ότι αυτό είναι ενάντια στη φιλοσοφία μου που προστατεύει τους ρόλους, αλλά αφενός η Μαφία, πιθανόν και οι περισσότεροι απ όλους μας, έχει καταλάβει σίγουρα το ρόλο που θα αναφερθώ κι αφετέρου, αν δε μιλήσω ανοιχτά υπάρχει περίπτωση να παραμείνουμε όπως είμαστε τώρα και να χάσουμε. Όλη η Μαφία είναι εντός παιχνιδιού και τα περιθώρια πλέον στενά.

Ο Τάσος λοιπόν είναι η Μάγισσα.
Πώς αποδεικνύεται αυτό;
Πρώτον, από την κίνησή του να παίξει την τυμβωρυχία στη Σύλβια κι όχι σε κάποιο από τα υπόλοιπα φαντάσματα, που σε εκείνο το σημείο ήταν πιο λογικό. Ο Τάσος είχε επιφυλάξεις για της Σύλβια εξ αρχής και μετά την αποκάλυψη του Μέντιουμ τη θεώρησε σίγουρα Μαφιόζα κι έτσι τη δολοφόνησε. Έχοντας λοιπόν το πτώμα της το μεσημέρι, παίζει την τυμβωρυχία για να επιβεβαιώσει ότι έκανε σωστή κίνηση και να βοηθήσει τους πολίτες να δουν μια Μαφιόζα. Βλέποντας όμως ότι η Σύλβια είναι αθώα αρχίζει και φωνάζει πόσο μεγάλο λάθος και πόσο τεράστια μαλακία έκανε. Τι εννοεί; Ότι έκανε μαλακία που σκότωσε τη Σύλβια. Σχετικά με τα δύο θύματα της Μαφίας που σώθηκαν (Τετάρτη και Πέμπτη), ένα τουλάχιστον από αυτά σώθηκε από πόρνη/αλεξίσφαιρο/γιατρό. Μπορεί και τα δύο να σώθηκαν έτσι κι ο Τάσος να έχει ακόμη τη δυνατότητα να σώσει κάποιον.
Δεύτερον, ο Τάσος θεωρεί 100% αθώο τον Ιορδάνη και τον ακολουθεί πιστά. Πώς εξηγείται αυτή η σιγουριά του Τάσου για τον Ιορδάνη; Ο Τάσος δεν έχει Όνειρο γιατί έχει παίξει και τις δύο του κάρτες φανερά. Άρα, ο Ιορδάνης ήταν το θύμα της δολοφονίας της Τρίτης που σώθηκε. Κι έχοντας αυτή τη γνώση ο Τάσος τον θεωρεί σίγουρα αθώο. Είναι όμως σωστό να θεωρηθεί γι αυτό ο Ιορδάνης σίγουρα αθώος; Θα μου πείτε, θα χτυπούσε η Μαφία από τη δεύτερη ημέρα ένα δικό της άτομο; Και θα σας απαντήσω ότι θα μπορούσε... Follow me:
Η Μαφία καταλαβαίνει από αυτό το post ότι η Claire είναι το Μέντιουμ κι έχει ρωτήσει για τη Guest 278211 και τη βλέπει ως Μαφιόζα. Η Μαφία γνωρίζει τα μέλη της άρα καταλαβαίνει ότι η Guest 278211 είναι η ΑΜ. Η Σύλβια όμως έχει ρίξει τη Νεκροφάνειά της κι επαναφέρει τη Guest 278211. Κι εκεί η Μαφία βρίσκει την ευκαιρία για μια μεγάλη κίνηση. Πηγαίνει το ίδιο βράδυ να δολοφονήσει τον Κρυφό Μαφιόζο της, τον Ιορδάνη. Στη συνέχεια έχει στόχο να αποδείξει ότι η Claire είναι το Μέντιουμ. Ψηφίζοντας της και ρίχνοντας σ αυτήν την Τυμβωρυχία της bilire (όπως άλλωστε έγινε). Όταν αποδειχθεί ότι η Claire είναι το Μέντιουμ τότε η Μαφία θα υποστηρίξει ότι η Guest 278211 είναι η Μαφιόζα κι η Σύλβια αυτή που έπαιξε τη Νεκροφάνεια της Μαφίας (μέχρι τη νύχτα που έστελνε το πμ της δολοφονίας του Ιορδάνη, η Claire δεν πρόλαβε να πει ότι η Guest 278211 είναι ΑΜ). Έτσι, η Μαφία έχει δύο σίγουρες ένοχες για αποχώρηση με ψηφοφορία κι επιπλέον την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τη δική της Νεκροφάνεια για να επαναφέρει το δικό της Ιορδάνη και παράλληλα να αθωώσει και το Μαφιόζο που θα επανέφερε τον Ιορδάνη ως δολοφονημένο και σίγουρα αθώο. Ποια ήταν τα δύο πιθανά προβλήματα της Μαφίας σ αυτό; Ο κίνδυνος να πέσει η μοναδική Τυμβωρυχία που απέμενε στον Ιορδάνη. Αλλά με ποια λογική κάποιος θα ρίξει Τυμβωρυχία σε δολοφονημένο; Κι ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί ο ρόλος της Guest 278211 ή της Σύλβιας. Στην πρώτη περίπτωση θα μπορούσαν ίσως κάπως να το σώσουν, στη δεύτερη το πρόβλημα θα ήταν μεγαλύτερο. Αλλά μέχρι να συνέβαιναν όλα αυτά, οι πολίτες θα είχαν μπερδευτεί τόσο που η Μαφία θα κέρδιζε στο τέλος με κατά μέτωπον πόλεμο κι αριθμητική νίκη.
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη περίεργο που κάνει ο Ιορδάνης. Προσπαθεί να φανεί ως Ντετέκτιβ! Στο πρώτο του post μετά την πρώτη νύχτα, έρχεται και κατηγορεί ως Μαφιόζο εμένα και δίνει μάλιστα και την ψήφο του σ εμένα. Θα το έκανε αυτό ο Ντετέκτιβ; Αν εγώ ήμουν Μαφία και με είχε βρει την πρώτη νύχτα, θα ερχόταν και θα με έδινε έτσι στο πρώτο του post μετά την ερώτηση; Δε θα ήταν πολύ μεγάλο κάρφωμα αυτό; Κι αν εγώ ήμουν Μαφία, δε θα το είχα υποψιαστεί και δε θα τον είχα καρφώσει; Ο μόνος λόγος να παίξει τόσο προκλητικά είναι ότι ήξερε πως δε μπορεί να καρφωθεί, άρα δεν είναι ο Ντέτεκτιβ που ρώτησε για εμένα! Παίζοντας το Ντέτεκτιβ, προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, για να τον ακολουθούμε πιστά κι αυτός να ενοχοποιεί και να αθωώνει όποιους θέλει. Έχει μέχρι στιγμής ψηφίσει μόνο αθώους και χθες, ενώ στην ψηφοφορία ήταν mvp η birile, η Μαφιόζα που μας έχει δώσει η ΑΜ, αυτός βγαίνει και λέει ότι δεν πιστεύει στην ενοχή της; Γιατί; Σε περίπτωση που κάποιοι το βλέπουν ως Ντέτεκτιβ, να τον πιστέψουν και να μην ψηφίσουν τη Δευτέρα τη σίγουρη Μαφιόζα.

Είναι τραβηγμένο σενάριο το παραπάνω; Ναι.
Είναι ρίσκο να παίξει έτσι η Μαφία; Ναι.
Δείτε όμως που βρισκόμαστε. Έχουμε μείνει 11 άτομα στο παιχνίδι, με 4/4 Μαφιόζους, μαζί με τον ΔΑ και μαζί με την πόρνη. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να αναθεωρούμε απόψεις που θεωρούσαμε αξιωματικά σωστές γιατί έτσι έχουμε οδηγηθεί σ αυτό το σημείο;
Πολύ όμορφο και δομημένο ποστ δημητρη (ικαριονα τουτα να τα βλεπεις :P ). Πάμε να σου απαντήσω στο σενάριό σου να είμαι εγώ το μαγισσάκι του παιχνιδιού.
Πόσο πανίβλακας μπορεί να είσαι; Τη στιγμή που ψηφίζω Χιμέλα ΕΠΙ 2 ΜΈΡΕΣ και με αυτά που λέει μου ειναι ΤΟΣΟ ευκολο να τη βγαλω εξω, ποσο μαλλον αφοτου αρχισε να ακολουθει το χαρη, θα πηγαινα να τη σκοτωσω; Και μετά μάλιστα θα χαλούσα και την κάρτα μου πάνω της; Δηλαδή θα έκαιγα μια ιδιότητα ΚΑΙ μια κάρτα; Αφού όμως δεν έχω την ίδιοτητα έπρεπε να κάψω την κάρτα. Και επισης αν ημουν η πολυποθητη μαγισσα που τοσο περιτρανα με παρουσιαζεις (και ας πουμε οτι δε σκοτωσα εγω τη χιμελα) δε θα εσωζα τη χιμελα αφου θα ειχα δει οτι δολοφονειται; Το σενάριό σου μπάζει πέρα για πέρα.
Είσαι ο ΔΑ αυτού του παιχνιδιού Δημητράκη, κι αν δεν εισαι τοτε εισαι σίγουρα μαφία. Γνωρίζεις ποιοι ειναι ΔΑ και πορνη, ποιος ειναι ο πληροφοριοδοτης, ποιος ο ντεντεκτιβ και το μεντιουμ κλαιρ. Οπότε τι σου έμεινε να μου ρίξεις; Τη μάγισσα. Γιατί δε μου έδωσες τον αλεξίσφαιρο; Γιατί δολοφονήθηκα. Γιατί δε μου έδωσες το γιατρό; Δεν ξέρω. Είσαι με τη μαφία γιατί πας να δώσεις στεγνά έναν πολύ βοηθητικό ρόλο για τους πολίτες και στην ουσία λες στη μαφία να με φάει γιατί κατεσε είμαι η μάγισσα. Αφού λες οτι είμαι η μάγισσα λοιπόν σε ρωτώ το εξης αγαπητε δημητρη για να δεις πως η σεναριαρα σου ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ μαφιοζακι της κακιας πλακας: οταν θα ειδα λοιπον τον ιορδανη να δολοφονειται δε θα τον εσωζα; ΟΧΙ. Γιατι; Διοτι ακομα και τοτε δεν ημουν σιγουρος για την αθωοτητα του. Αν πας πισω θα δεις οτι απορρησα που τον θεωρουν ολοι τοσο αθωο. Οποτε γιατι να τον σωσω εγω και να χαραμισω τοσο νωρις την ιδιοτητα μου για καποιον που δε γνωριζω αφου ουτε ονειρο εχω και το μεντιουμ επισης λειπει; Και αφου μετα ειδα οτι η χιμελα δολοφονειται (!) γιατί να μην τη σωσω ενω τη θεωρουσα ενοχη; Βλεπεις λοιπον οτι εγω δεν ειμαι η μαγισσα οπως θες να με παρουσιασεις και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πας να μου προσαψεις το ρολο αυτο. Για να με κανεις πιο ευκολο θυμα στη μαφια; Εδω ειναι επισης κ η μαγισσα και ο γιατρος για να σου πουν εαν ο ιορδανης σωθηκε ή οχι.
Υπαρχουν και αλλα σεναρια για το πως μπορω να θεωρω τον ιορδανη αθωο δημητρακη αλλα φαινεται πως εσυ θες να προσκοληθεις εκει που θες.
1η μέρα:
dimijim:
1η ψήφος που κατατέθηκε σε αυτό το παλέρμο, στον JKaradakov, γιατί λέει στο προηγούμενο δεν τον τιμήσαμε. Μάλιστα. Λίγο παρακάτω γράφει το πρώτο του μικρό σεντόνι, όπου προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο την methexys. Και 20.10 κάνει την αλλαγή και ψηφίζει Guest 278211. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που στο σεντόνι έδωσε έμφαση στην methexys, έκανε μια μικρή αναφορά στην spy, κάτι σαν "πρόλογος" για την επικείμενη αλλαγή στο 5λεπτο...

Libertus:
Χαιρετάει το συνάδελφο μαφιόζο του. Και πετάει ελαφρά πυρά έναντι της Αυτοκράτειρας. Η Himela του απαντάει και αυτός ρίχνει ψήφο στην methexys. Αλλά συνεχίζει να την πιέζει. H διαμάχη συνεχίζεται για αρκετά post, θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να παραθέσω ένα προς ένα όλο το καυγαδάκι Χάρη-Σύλβιας.:P Και εκεί που έχει μπει σε μία ρότα φαινομενικά καλή, πάει στο 20.09 και ψηφίζει dimijim.

JKaradakov:
Ανταποκρίνεται στην αλληλεπίδραση του dimijim. Και να σου η ψήφος στην Guest 278211, mvp της πρώτης μέρας. Αργότερα μπαίνει ξανά και σχολιάζει τον Libertus.
Ως αποτέλεσμα, η spy αποχωρεί την 1η μέρα. Ωστόσο, όχι για πολύ, καθώς η Himela την επανέφερε σχεδόν άμεσα με τη Νεκροφάνειά της. Και εδώ κάπως χάλασαν τα σχέδια των μαφιόζων.

2η μέρα:
dimijim:
Και να το 1ο μεγάλο σεντόνι του παιχνιδιού. α) methexys αθώα... μάλιστα. β) libertus ένοχος... θολώνει τα νερά? γ) bilire ένοχη... 1ο κύμα εναντίον της? Βασικό στοιχείο που αξίζει να προσέξει κάποιος είναι ότι κατηγορεί τον libertus ότι εξαπέλυσε πυρά 1ος στην methexys ότι είναι μαφιόζα, όταν αυτός ήταν που σχολίασε πρώτος την αιτιολογία της στην 1η ψηφοφορία και την είπα πλαγίως μαφιόζα... Δίπολο libertus/bilire. Και ξημερώνοντας Τρίτη, τσουπ, ψηφαλάκι στον Libertus. Α και το βασικότερο: Εξαπολύει κατηγορίες εναντίον σε Deutch (αποχώρηση 2ης ψηφοφορίας, δύσκολα μαφιόζα), Nefeli (1η δολοφονία των μαφιόζων), kleop, totaled, methexys κι εμένα... Για 2η μέρα αυτή είναι μια καλή λίστα πολιτών για να αρχίσει να ξεπαστρέφει στις ψηφοφορίες μέχρι την 7η μέρα.. Και, αναλόγως τα γεγονότα, αναπροσαρμόζει (πχ, το γεγονός ότι έριξα ακύρωση ψήφου για να βοηθήσω την Claire και αυτή αποδείχτηκε Μέντιουμ, μάλλον του χάλασε τα σχέδια λίγο...).
Και να το 2ο μεγάλο σεντόνι: Ο Libertus είναι μαφία (συνεργός), προσπάθησε να ξεσκεπάσει τον Δήμαρχο και εγώ πήγα να τον καλύψω, πετώντας έξω κάποιον πολίτη. Ουσιαστικά πετάνε ο ένας το μπαλάκι στον άλλο για το ποιος είναι ΔΑ και στο τέλος μένουν και οι δύο στο παιχνίδι, γιατί κανένας δεν νοιάζεται να βρει και να βγάλει τον ΔΑ όταν υπάρχουν μαφιόζοι μέσα. "Η νεφέλη ήταν ήσυχη και την έφαγε η μαφία. Μιλάτε περισσότερο, δίνετε μας περισσότερα στοιχεία να σας βγάλουμε με ψηφοφορίες, ώστε να μην μπαίνουμε στον κόπο να σας δολοφονούμε. ΥΓ Μαφία". "Ο Libertus είναι ΔΑ και εγώ πολίτης". Και ο Δημήτρης συνεχίζει να ωρίεται με τον Δήμαρχο. Το αξιωσημείωτο είναι ότι, ενώ λέει ότι άλλαξε την ψήφο του πρώτη μέρα για να σώσει τον Δήμαρχο... του πήρε μερικές ωρίτσες κάτω από το air condition σπίτι του να σκεφτεί πώς θα το επικοινωνήσει αυτό... Ή μήπως του πήρε ώρα να σκεφτεί την μπαρούφα με τον Δήμαρχο? "O Libertus έχει κακό ρόλο".

Libertus:
"O dimijim δεν είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Αλλά δεν παίζει να είναι καθαρός μαφιόζος, οπότε ας τον αφήσουμε για την ώρα και πάμε να κυνηγήσουμε κάποιον άλλον." "O dimijim είναι ΔΑ ή Πόρνη". "Καλώ τον Ντετέκτιβ ή όποιον έχει όνειρο να μην το παίξει στον Δημήτρη, γιατί θα φανεί πολίτης". Η αιτιολογία που προσφέρει για αυτό είναι ότι οι βοηθητικοί ρόλοι παίζουν πιο απροκάλυπτα από τους δολοφόνους.... Όπως απροκάλυπτα παίζει αυτός. Contradiction, not? Και ενώ μάλωνε όλη μέρα τη Δευτέρα με τον Ιορδάνη, ξαφνικά συμφωνεί μαζί του και ρίχνει ψήφο στον dimijim. Στην πορεία ο Libertus παίρνει αμυντική στάση και αποκρούει τις κατηγορίες του dimijim ότι είναι ο ΔΑ. Και συνεχίζει να τρώγεται με τον dimijim.

JKaradakov:
Απολογείται ότι δεν ήθελε να συμμετέχει στην αποχώρηση της spy. Μα κάποιος πρέπει να φύγει και κάποιοι θα είναι υπαίτιοι για την αποχώρησή του. Μήπως δεν ήθελε, αν η spy αποδεικνυόταν πολίτης, να τραβήξει υποψίες πάνω του? Το βασικότερο ωστόσο μου φαίνεται ότι είναι το εξής: Στο post του σχολιάζει methexys, που προηγουμένως o dimijim έκανε μια πρώτη απόπειρα να παρουσιάσει ως ένοχη, καλεί τον dimi σε απολογία για ψήφο στη spy και το libertus για την ψήφο του στον dimi. Γίνεται ο 2ος στην 3άδα που κατηγορεί methexys...
Κατόπιν κάνει μια απροκάλυπτη προσπάθεια να βοηθήσει τον Libertus, αποδεχόμενος τη δικαιολογία του για την αλλαγή ψήφου προς dimijim, στρέφοντας ο ίδιο την προσοχή του προς dimi και υπερασπιζόμενος τον libe στον wildboy. Και αφού περνάει την υπόλοιπη μέρα μαλώνοντας με τον Libertus, Τρίτη πάει και ψηφίζει dimijim, γιατί είναι ο πιο ύποπτος.
Και ενώ παραμένει αμέτοχος και αφήνει dimijim να ξεμαλλιαστει με τον Libertus, για το ποιος είναι τελικά ο ΔΑ, κάποια στιγμή, αφού ο Δημήτρης τα έχει χώσει πολύ στον Libertus, μπαίνει και τον κατηγορεί. Μια ιδιαίτερα διπλωματική στάση, όπου αφήνει τους άλλους να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους, ενώ ο ίδιος μένει στην αφάνεια και, όταν δει ότι χάνεται η ισορροπία, επεμβαίνει και επαναφέρει τα πράγματα στην τάξη. Καλό Αρχιμαφιόζος θα έλεγα... Και ενώ οι άλλοι δύο μαλώνουν για την επιπλέον ψήφο του Libertus στην Deutch, αυτός ξαναχάνεται.

Η δεύτερη ψηφοφορία έρχεται σε ισοπαλία. Deutch ψηφίζουν Himela, JKaradakov και Libertusx2. Libertus ψηφίζουν οι bilire, dimijim, DumeNuke και ultraviolence.
Τελικά, πετάμε έξω την Deutch. Το αξιοσημείωτο είναι ότι, ενώ ο dimijim έκραζε φουλ Libertus καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας... Δεν αξιώθηκε να έρθει να τον ψηφίσει. Πολύ ενδιαφέρον, δεν βρίσκετε?


Συνολικά:
Πιστεύω ότι ο Libertus συνεργάζεται στενά με τον JKaradakov, ως μέλη της μαφίας. Επίσης, θεωρώ ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας μαφιόζος που ψήφισε Libertus, για ξεκάρφωμα. 3ος μαφιόζος δηλαδή ανάμεσα bilire, DumeNuke, Totaled και ultraviolence. 4η μαφιόζα, λίγο πιο θεωρητικά, ανάμεσα σε methexys, Mάιρα και spy. Την spy, παρόλο που την διώξαμε πρώτη μέρα (και δύσκολα διώχνουμε μαφία 1η μέρα), όταν η Himela την επανέφερε, η Claire εναντιώθηκε... Η Claire ήταν Μέντιουμ, 1η μέρα είχε μόνο 1 άτομο να ρωτήσει και όταν αυτό επανήλθε προσπάθησε διακριτικά να μας πει ότι μπορεί να είναι μαφιόζα.

Προσωπικά, θεωρώ ως μαφία τους Libertus, bilire, JKaradakov και spy, με αυτή τη σειρά. Και, στον ρόλο του ΔΑ τον dimijim, που γράφει τα ίδια ασυνάρτητα σεντόνια (βλ. Δήμαρχος) που έγραφε ο ΔΑ Libertus στο Παλέρμο #43.
Ο Libertus έφυγε με ποινή, οπότε αμέσως επόμενος ύποπτος είναι ο bilire. Σε έναν βαθμό, η κίνηση του ΔΑ Δημήτρη συνδράμει στο γεγονός αυτό, καθώς όταν πήγαμε να τον βγάλουμε mvp, χρησιμοποίησε την ιδιότητά του, για να διώξει τον πολίτη (λογικά) Σπυράκο.

Για τον λόγο αυτό, ψηφίζω bilire, για την αποχώρηση της Δευτέρας.

ΥΓ. Ελπίζω να βρω περισσότερο χρόνο και να σχολιάσω και τις υπόλοιπες μέρες μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Αλλά αυτές οι πρώτες δύο μέρες συνιστούν το 50% του θέματος, οπότε σε έναν βαθμό πιστεύω αποτελούν ικανοποιητικό δείγμα για την διεξαγωγή ορισμένων συμπερασμάτων.
Θεωρεις ως ΔΑ το δημητρη και την ιδια ΑΚΡΙΒΩΣ στιγμη ερχεσαι και γραφεις ο,τι λεει κι εκεινος πως ο ιορδανης ειναι μαφια; Που τα πουλας αυτα ρε ευθυμη. Το τι ειναι ο ιορδανης το εχει δειξει και να πατε να διαβασετε οι πολιτες (κι εσυ ευθυμη που τοσο αθωος θες να φανερωνεσαι)
Το οτι αναφερεσαι στο σπυρακο ως πολιτη με κανει να ανησυχω για τις νεκροφανειες απο δευτερα. Δε νομιζω πως εχει νοημα να απαντησω σε κατι αλλο εαν θεωρεις τον ιορδανη ενοχο.

(ολο το ποστ πηρε γραψιμο 4ωρων... και γραφτηκε ακουγοντας το https://www.youtube.com/watch?v=UprcpdwuwCg )

Ψήφος ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ σε dimijim
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
(η ΣΕ είναι πολύ τυχερή που είχα αποφασίσει να δω πρώτα ως παρατηρητής ένα παιχνίδι πριν ξαναπαίξω, αλλιώς όλο το ΣΚ θα διόρθωνε σεντόνια :P )

Σιγά που θα ζούσες μέχρι το Σαββατοκύριακο. :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
θα παρακαλεσω η ηχω απο το υπερπεραν να παιχτει τη δευτερα καπου στις 18:00-18:30 ωστε να εχουμε αποψη απο τα φαντασματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Επίσης δίνεις έναν ισχυρό ρόλο εικάζοντας ότι έχει χρησιμοποιήσει και τις δύο του ιδιότητες. Εάν κάνεις όμως λάθος;
Έδωσες στην μαφία το επόμενο τους θύμα έτσι ώστε αν όντως ο Τάσος είναι η μάγισσα να τον βγάλουν έξω αν δεν έχει την δυνατότητα να σωθεί, ή να κάψουν την ικανοτητά του στοχεύοντάς τον δεύτερη φορά; Γιατί; Την μόνη άλλη φορά που έκανες κάτι τέτοιο ήταν όταν ήσουν ΔΑ. Τώρα τι είσαι;
Τον έδωσα στη Μαφία ή προσπάθησα να τον προστατέψω; Ας το δούμε λίγο...
Η Μαφία αρχικά θα είχε ήδη καταλάβει το ρόλο του Τάσου. Εξήγησα για την Τυμβωρυχία στη Σύλβια, εξήγησα για τη δική σου δολοφονία και τη μετέπειτα 100% αθώωσή σου από τον Τάσο. Δεν είναι χαζή η Μαφία, βλέπει και καταλαβαίνει. Οπότε στη Μαφία δεν τον έδωσα.
Τον έδωσα μήπως στην πόρνη; Αυτό έγινε αυτομάτως όταν έπαιξε την ΑΔ, δε χρειαζόταν καν να ξέρει η πόρνη ότι ο Τάσος είναι η Μάγισσα. Είμαστε τόσοι λίγοι παίχτες, λες να υπάρχει πιθανότητα η πόρνη να είναι τόσο ηλίθια και να ρισκάρει να κοιμάται με έναν Μαφιόζο ενώ υπάρχει ξεκάθαρα ένας παίχτης που 100% δεν είναι Μαφιόζος;
Άρα πού τον έδωσα τελικά; Μήπως τον έδωσα στους πολίτες; Μήπως το έκανα για να καταλάβουμε όλοι τι έχει συμβεί; Μήπως το έκανα για να αποκαλύψω το σχέδιο σας; Κι εν τέλει, μήπως τον έδωσα στο μοναδικό ρόλο, που εάν είναι ακόμη ζωντανός, μπορεί να τον προστατέψει;
Η πόρνη κι ο γιατρός έχουν μια μικρή διαφορά μεταξύ τους. Η πρώτη πρέπει να αλλάζει το θύμα της κάθε 2ο βράδυ, ο γιατρός μπορεί να δίνει σταθερή ασυλία. Εάν υποθέσουμε ότι ο Τάσος μπορεί ακόμη να σώσει τον εαυτό του, τότε ο γιατρός θα πρέπει να καταλάβει ποια βράδια πηγαίνει η πόρνη στον Τάσο και να τον καλύπτει κι αυτός. Κι αν υποθέσουμε ότι ο Τάσος έκαψε την ιδιότητά του να σώσει, ο γιατρός θα πρέπει να τον καλύπτει κάθε μέρα. Βέβαια, με το ίδιο σκεπτικό μπορεί κι η Μαφία να μη χτυπήσει ποτέ τον Τάσο. Ο Τάσος έχει παίξει ήδη 2 κάρτες, άρα δεν είναι μεγάλη απειλή σε ψηφοφορία, έχει ήδη δολοφονήσει, άρα δεν είναι επικίνδυνος για τη Μαφία και για να δολοφονηθεί πρέπει: να μην έχει την ιδιότητά του διαθέσιμη ή να κοιμάται εκείνο το βράδυ με την πόρνη και να μην τον προστατεύει ο γιατρός. Σαν πολλές δεν είναι οι πιθανότητες να αποτύχει αυτή η δολοφονία; Από τη στιγμή που τα νούμερα μετράνε, γιατί η Μαφία να στραφεί σ αυτόν; Τώρα θα μου πεις βέβαια ότι αποτρέπω το γιατρό να τον προστατεύσει για να το σκοτώσει η Μαφία αλλά όπως και να το δεις, εν τέλει είναι ένα mindgame μεταξύ γιατρού και Μαφίας. Δύσκολες αποφάσεις πλέον για το γιατρό...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Λοιπόν μια ώρα περίπου μου πήρε να σε διαβάσω Τάσο, οπότε θα αρχίσω να σου απαντάω σε αυτά που με ρώτησες.

Methexys: Η αλήθεια είναι ότι την έχω ξεχάσει και την είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου σαν αθώα. Αυτά που λες είναι σωστά και πρέπει να τα ψάξουμε.

Libertus: Πραγματικά για τον Χάρη δεν έχω ιδέα τι είναι.
Σχετικά με το περιστατικό με τον Ultra. Σινιάλο έχουμε στις παρακάτω περιπτώσεις:
- Μαφία σε ΔΑ, πρέπει λοιπόν ο Χάρης να είναι μαφιόζος και ο Ούλτρα ο ΔΑ. Θα μπορούσε ο Ούλτρα να είναι ο ΔΑ; Ναι, νομίζω θα μπορούσε, παίζει ήσυχα και συγκαλυμμένα για να μην ενοχοποιηθεί, από την άλλη ποιος μαφιόζος θα έπαιζε σαν τον Χάρη; Εκτός και αν είναι φανερός και θέλει να μπερδέψει τον Πληροφοριοδότη/ΑΜ του. Μήπως ο Σπυράκος ήταν αυτός γτ δεν τον εμπιστεύτηκε όσο και αν τον πίεζε ο Χάρης;
- Μαφία σε Πόρνη, τα ίδια με από πάνω, Χάρης μαφία και Ούλτρα πόρνη. Ωραία πμ θα έχετε ΣΕ. :P
- Πόρνη σε Μαφία, σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είναι ο Χάρης η πόρνη που κατάλαβε τον μαφιόζο Ούλτρα. Από που τον κατάλαβε;

Guest 278211:
Ας συμφωνήσουμε ότι η Σπι, μπορεί να είναι ένα από τα παρακάτω:
1. Μαφιόζα, τότε δεν μπορεί να είναι ο Δημήτρης ο ΔΑ, γτ θα είχε βγάλει 2 φορές μια μαφιόζα. Θα τον άφηναν έτσι η μαφία; Και αφού η Σπι είναι μαφιόζα τότε η bilire είναι αθώα.
2. ΑΜ, τότε και πάλι δεν μπορεί να είναι ο ΔΑ ο Δημήτρης, γτ θεωρητικά δίνει άλλη μια μαφιόζα, την bilire, την οποία στα τελευταία της λόγια η μαφιόζα Σπι την υπέδειξε σαν Νο. 1 υποπτή της. Αφού λοιπόν έχουν τόσες αστάθειες οι γνώμες της Σπι, γιατί την θεωρείς ΑΜ με Φανερό Μαφιόζο την κλέοπ; Αν ήταν ΑΜ στα τελευταία της λόγια δεν θα μας έδινε σαν νούμερο ένα ένοχο τον Φανερό της;
3. Πόρνη, την οποία ο ΔΑ Δημήτρης έβγαλε κατά τύχη, του έκατσε ότι έβγαλε την πόρνη η οποία είναι στο στρατόπεδό του, η Σπι είδε τι πάει να βγει ότι είναι και είπε να παίξει το παιχνιδάκι του ΑΜ και να κατηγορήσει την bilire όπου πολύ είχαν αρχίσει να λένε ότι έκανε από πρίν. Λίγο τραβηγμένο σενάριο αλλά το πιο πιθανό για την ώρα για μένα.

Δεν μπορεί να είναι απλός πολίτης γτ τότε ποτέ δεν θα το έπαιζε ΑΜ και να κατηγορήσει έναν αθώο.
Τι γνώμη έχεις για τα παραπάνω;

Dume: Παίζει ακριβώς όπως στο προηγούμενο. Τα σενάρια που κάνει είναι τραβηγμένα και αβάσιμα. Θα μπορούσε να είναι μέλος της μαφίας, ένας πολύ καλός κρυφός μαφιόζος.

Totaled: Το μόνο που με έχει προβληματίσει στην Άννα είναι η κόντρα της με τον Χάρη που όπως έχω πει θα μπορούσε να είναι πολύ καλό ξεκάρφωμα, πλέον μεταξύ Φανερού και Αρχιμαφιόζου/Κρυφού.

Μια ερώτηση να σου κάνω. Εφόσον πέσει στα χέρια των πολιτών Τυμβωρυχία αύριο σε ποιον πιστεύεις ότι πρέπει να πέσει; Σε περίπτωση που μας έρθει η ΑΠ;

Δημήτρη δεν έχω κάτι να σχολιάσω σε αυτά που λες, θα το αφήσω να τον κρίνουν οι υπόλοιποι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Τον έδωσα στη Μαφία ή προσπάθησα να τον προστατέψω; Ας το δούμε λίγο...
Η Μαφία αρχικά θα είχε ήδη καταλάβει το ρόλο του Τάσου. Εξήγησα για την Τυμβωρυχία στη Σύλβια, εξήγησα για τη δική σου δολοφονία και τη μετέπειτα 100% αθώωσή σου από τον Τάσο. Δεν είναι χαζή η Μαφία, βλέπει και καταλαβαίνει. Οπότε στη Μαφία δεν τον έδωσα.
Τον έδωσα μήπως στην πόρνη; Αυτό έγινε αυτομάτως όταν έπαιξε την ΑΔ, δε χρειαζόταν καν να ξέρει η πόρνη ότι ο Τάσος είναι η Μάγισσα. Είμαστε τόσοι λίγοι παίχτες, λες να υπάρχει πιθανότητα η πόρνη να είναι τόσο ηλίθια και να ρισκάρει να κοιμάται με έναν Μαφιόζο ενώ υπάρχει ξεκάθαρα ένας παίχτης που 100% δεν είναι Μαφιόζος;
Άρα πού τον έδωσα τελικά; Μήπως τον έδωσα στους πολίτες; Μήπως το έκανα για να καταλάβουμε όλοι τι έχει συμβεί; Μήπως το έκανα για να αποκαλύψω το σχέδιο σας; Κι εν τέλει, μήπως τον έδωσα στο μοναδικό ρόλο, που εάν είναι ακόμη ζωντανός, μπορεί να τον προστατέψει;
Η πόρνη κι ο γιατρός έχουν μια μικρή διαφορά μεταξύ τους. Η πρώτη πρέπει να αλλάζει το θύμα της κάθε 2ο βράδυ, ο γιατρός μπορεί να δίνει σταθερή ασυλία. Εάν υποθέσουμε ότι ο Τάσος μπορεί ακόμη να σώσει τον εαυτό του, τότε ο γιατρός θα πρέπει να καταλάβει ποια βράδια πηγαίνει η πόρνη στον Τάσο και να τον καλύπτει κι αυτός. Κι αν υποθέσουμε ότι ο Τάσος έκαψε την ιδιότητά του να σώσει, ο γιατρός θα πρέπει να τον καλύπτει κάθε μέρα. Βέβαια, με το ίδιο σκεπτικό μπορεί κι η Μαφία να μη χτυπήσει ποτέ τον Τάσο. Ο Τάσος έχει παίξει ήδη 2 κάρτες, άρα δεν είναι μεγάλη απειλή σε ψηφοφορία, έχει ήδη δολοφονήσει, άρα δεν είναι επικίνδυνος για τη Μαφία και για να δολοφονηθεί πρέπει: να μην έχει την ιδιότητά του διαθέσιμη ή να κοιμάται εκείνο το βράδυ με την πόρνη και να μην τον προστατεύει ο γιατρός. Σαν πολλές δεν είναι οι πιθανότητες να αποτύχει αυτή η δολοφονία; Από τη στιγμή που τα νούμερα μετράνε, γιατί η Μαφία να στραφεί σ αυτόν; Τώρα θα μου πεις βέβαια ότι αποτρέπω το γιατρό να τον προστατεύσει για να το σκοτώσει η Μαφία αλλά όπως και να το δεις, εν τέλει είναι ένα mindgame μεταξύ γιατρού και Μαφίας. Δύσκολες αποφάσεις πλέον για το γιατρό...
θα σου πω τι ακριβως πας να κανεις ρε μπαγασα.. Πας να μου προσαψεις το ρολο της μαγισσας και να τους πεισεις ολους οτι εγω εσωσα το θυμα κι οτι εγω σκοτωσα τη χιμελα ωστε η πορνη να παει να κοιμαται με τον ντεντεκτιβ και το γιατρο εναλλαξ. Κι αν δεν κοιμαται με το γιατρο, εκεινος θα με προστατευει καθε βραδυ κι ετσι θα μπορειτε να σκοτωνετε καθε βραδυ καποιον διαφορετικο.
Λοιπόν μια ώρα περίπου μου πήρε να σε διαβάσω Τάσο, οπότε θα αρχίσω να σου απαντάω σε αυτά που με ρώτησες.

Methexys: Η αλήθεια είναι ότι την έχω ξεχάσει και την είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου σαν αθώα. Αυτά που λες είναι σωστά και πρέπει να τα ψάξουμε.
Ναι.. Τη μεθεξις κι εγω την ειχα ξεχασει αλλα οταν αρχισα να διαβαζω τα μηνυματα ειδα οτι εκει που σωθηκε στον πρωτο γυρο ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν της μπηκε να της πει α κοιτα ποσο ευκολα σωθηκες και οτι η μαφια σε κρατησε μεσα. Δεν το συζητησε απολυτως κανεις.
Libertus: Πραγματικά για τον Χάρη δεν έχω ιδέα τι είναι.
Σχετικά με το περιστατικό με τον Ultra. Σινιάλο έχουμε στις παρακάτω περιπτώσεις:
- Μαφία σε ΔΑ, πρέπει λοιπόν ο Χάρης να είναι μαφιόζος και ο Ούλτρα ο ΔΑ. Θα μπορούσε ο Ούλτρα να είναι ο ΔΑ; Ναι, νομίζω θα μπορούσε, παίζει ήσυχα και συγκαλυμμένα για να μην ενοχοποιηθεί, από την άλλη ποιος μαφιόζος θα έπαιζε σαν τον Χάρη; Εκτός και αν είναι φανερός και θέλει να μπερδέψει τον Πληροφοριοδότη/ΑΜ του. Μήπως ο Σπυράκος ήταν αυτός γτ δεν τον εμπιστεύτηκε όσο και αν τον πίεζε ο Χάρης;
- Μαφία σε Πόρνη, τα ίδια με από πάνω, Χάρης μαφία και Ούλτρα πόρνη. Ωραία πμ θα έχετε ΣΕ. :P
- Πόρνη σε Μαφία, σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είναι ο Χάρης η πόρνη που κατάλαβε τον μαφιόζο Ούλτρα. Από που τον κατάλαβε;
Θελω να παω αρκετα πισω σε ολα τα μηνυματα του χάρη. Αν και στο ποστ που εκανα τον κατηγορησα αρκετα οσο ημουν παραλια σκεφτομουν το γεγονος να ηταν απλως ενας αθωος πολιτης. Το γεγονος οτι η χιμελα τον εμπιστευτηκε τοσο γρηγορα μπορουσε να υποδειξει οτι ηταν συγκατοικοι αλλα τελικα η χιμελα ειναι αυτοκρατορας. Επισης το γεγονος οτι ΟΛΟΙ ζητουν τυμβωρυχια στο χαρη με κανει να ανησυχω οτι μπορει να εχει καποιο δυνατο ρολο και δε δισταζω να ομολογησω οτι εαν μου ερθει ονειρο μαλλον θα το ριξω σε αυτον ωστε να σιγουρευτω για την ταυτοτητα του. Οπως επισης το γεγονος οτι ο δημητρης το πηγε πολυ αργα και κομψα να τον αθωωσει παλι με κανει να υποψιαζομαι πως θα μπορουσε να ειναι αθωος. Γιατι; Δες ποσο γρηγορα ο Δημητρης απο εκει που ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΜ τη σπαυ βγαινει και λεει οτι τελικα η σπαυ ειναι ΑΜ.
Αλλά δεν ειμαι τοσο σιγουρος για την αθωοτητα του. Η ολη κοντρα με το δημητρη με προβληματιζει αρκετα.
Guest 278211:
Ας συμφωνήσουμε ότι η Σπι, μπορεί να είναι ένα από τα παρακάτω:
1. Μαφιόζα, τότε δεν μπορεί να είναι ο Δημήτρης ο ΔΑ, γτ θα είχε βγάλει 2 φορές μια μαφιόζα. Θα τον άφηναν έτσι η μαφία; Και αφού η Σπι είναι μαφιόζα τότε η bilire είναι αθώα.
2. ΑΜ, τότε και πάλι δεν μπορεί να είναι ο ΔΑ ο Δημήτρης, γτ θεωρητικά δίνει άλλη μια μαφιόζα, την bilire, την οποία στα τελευταία της λόγια η μαφιόζα Σπι την υπέδειξε σαν Νο. 1 υποπτή της. Αφού λοιπόν έχουν τόσες αστάθειες οι γνώμες της Σπι, γιατί την θεωρείς ΑΜ με Φανερό Μαφιόζο την κλέοπ; Αν ήταν ΑΜ στα τελευταία της λόγια δεν θα μας έδινε σαν νούμερο ένα ένοχο τον Φανερό της;
3. Πόρνη, την οποία ο ΔΑ Δημήτρης έβγαλε κατά τύχη, του έκατσε ότι έβγαλε την πόρνη η οποία είναι στο στρατόπεδό του, η Σπι είδε τι πάει να βγει ότι είναι και είπε να παίξει το παιχνιδάκι του ΑΜ και να κατηγορήσει την bilire όπου πολύ είχαν αρχίσει να λένε ότι έκανε από πρίν. Λίγο τραβηγμένο σενάριο αλλά το πιο πιθανό για την ώρα για μένα.

Δεν μπορεί να είναι απλός πολίτης γτ τότε ποτέ δεν θα το έπαιζε ΑΜ και να κατηγορήσει έναν αθώο.
Τι γνώμη έχεις για τα παραπάνω;
Οσον αφορα τη Σπαυ με εχει προβληματισει αρκετα. Ενω ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜ στην ουσια μπορει οντως να μην ειναι και να ηταν απλως μια πορνη. Αλλα εαν ο δημητρης εβγαλε την πορνη τοτε ειναι ενας αρκετα κακος ΔΑ/μαφιοζος :P Πραγμα που υποδηλωνει οτι ο ΑΜ ειναι μαλλον ακομη μεσα στο παιχνιδι. Θα συμφωνησω πως εχει οντως ασταθειες σε αυτα που λεει και θα πω οτι μαλλον δεν ηταν ο ΑΜ (για την ωρα) Το γεγονος οτι ο γουαιλντ εχει δωσει 3πλη ψηφο σε ultra αδικαιολογητα και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ δε σου κανει εντυπωση;
Dume: Παίζει ακριβώς όπως στο προηγούμενο. Τα σενάρια που κάνει είναι τραβηγμένα και αβάσιμα. Θα μπορούσε να είναι μέλος της μαφίας, ένας πολύ καλός κρυφός μαφιόζος.

Totaled: Το μόνο που με έχει προβληματίσει στην Άννα είναι η κόντρα της με τον Χάρη που όπως έχω πει θα μπορούσε να είναι πολύ καλό ξεκάρφωμα, πλέον μεταξύ Φανερού και Αρχιμαφιόζου/Κρυφού.

Μια ερώτηση να σου κάνω. Εφόσον πέσει στα χέρια των πολιτών Τυμβωρυχία αύριο σε ποιον πιστεύεις ότι πρέπει να πέσει; Σε περίπτωση που μας έρθει η ΑΠ;

Δημήτρη δεν έχω κάτι να σχολιάσω σε αυτά που λες, θα το αφήσω να τον κρίνουν οι υπόλοιποι.
Ναι ο ευθυμης παιζει ακριβως οπως πριν αλλα δεν ειναι και ενοχοποιητικο στοιχειο, μπορει ετσι να παιζει παντα.

Κοιταξε, εαν σου ερθει τυμβωρυχια θα προτεινα να την κρατησεις και να περιμενεις ωστε εαν μου ερθει ονειρο και μαθω την ταυτοτητα του να μη διωξουμε εναν αθωο. Τυμβωρυχια θα εριχνα στη Guest 278211 σιγουρα ή στο σπυρακο (θα εξαρτηθει απο τα τελευταια του λογια). ΑΠ θα επαιζα στον ουλτρα.

Οι υπολοιπου που χαθηκατε; Δημητρη; μεθεξις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
παρατηρητόff
Το μόνο μεγαλύτερο από αυτό, ίσως να είναι η διαδρομή του 140.

Έχει πάθει ikariona ο Τάσος, δεν εξηγείται αλλιώς :P

Και νόμιζα ότι δεν θα μιλούσατε μέχρι Κυριακή απόγευμα ο κουτός :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
οφφ
Τωρα θα μεινει η εκφραση εχεις παθει ικαριονα για τα μεγαλα ποστ; :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Λίγα τα λόγια σας για το 140. Είναι σαν να πηγαίνεις 2ήμερη εκδρομή αν είσαι κοντά στα άκρα. Εν τω μεταξύ, φοβερός ο τύπος στο video. Έχω πεθάνει! :lol:

73 στάσεις! :rofl:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Πάμε να δούμε λιγο και τις ψηφοφορίες....
Ψηφοφορία για Τρίτη 02/08
  1. bilire -----> Libertus
  2. Claire Rentfield -----> Σπυρακος (^^)
  3. Deutsch… Lover -----> Μάιρα
  4. dimjim -----> Libertus
  5. DumeNuke -----> Libertus
  6. Himela ----->Deutsch... Lover
  7. JKaradakov----->Deutsch... Lover
  8. kleop -----> bilire
  9. Libertus ----->Deutsch… Lover (x2)
  10. methexys -----> bilire
  11. Guest 278211 -----> DumeNuke
  12. Totaled -----> Mάιρα
  13. ultraviolence -----> Libertus
  14. Wild_Boy -----> ultraviolence
  15. Mάιρα -----> methexys
  16. Σπυράκος (^^)
  17. Tάσος97 -----> bilire

Ψήφοι
4 Libertus
4 Deutsch... Lover
3 bilire
2 Mάιρα
1 Σπυρακος (^^)
1 ultraviolence
1 methexys
1 DumeNuke
Εχουν ψηφίσει Libertus με αλφαβητικη σειρά οι ηθοποιοι εεε εννοω παικτες..
bilire, dimijim, DumeNuke και ultraviolence.
Deutsch... Lover οι:
JKaradakov, Himela, Libertus (x2)
bilire οι:
Τάσος97, kleop, Totaled.

ας θεωρησουμε πως ο χαρης ειναι αθωος τοτε:
Εάν δημήτρη η bilire ειναι μαφία όπως το παρουσιάζεις το ίδιο μαφία αποδεικνύεσαι κι εσύ από αυτή την ψηφοφορία το ιδιοι και ο dume με τον ουλτρα. Θα πήγαινε ομως όλη η μαφία στο χαρη; ΟΧΙ βεβαια. Ένας ή 2 ναι αλλά όχι όλοι.
Και φιλε μου ιορδανη κοιτα που είναι το κουλο ρε αλανι.. Τώρα γελάω :hehe:
Η δημοσκόπηση έχει κλείσει.
[...]

Την Deutsch... Lover ψήφισαν οι:
Claire Rentfield, Himela, JKaradakov, Libertus, methexys, Mάιρα, Guest 278211
Τον Libertus ψήφισαν οι:
bilire, DumeNuke, Totaled, ultraviolence
[...]
Ποιοι ψήφισαν Libertus;;; bilire, Dume k Ultra (οι προηγουμενοι σταθεροι ψηφοι) και η Αννα (totaled που ειχε ψηφισει bilire)
Ποιοι ψηφισαν Deutsch;;; Himela, JKaradakov, Libertus (οι προηγούμενοι σταθεροί ψήφοι αλλά και η κλαιρ (που ειχε ψηφισει Σπυρο, αλλα ειναι αθωα), η μεθεξις (που ειχε ψηφισει επισης bilire), Guest 278211 (που ειχε ψηφισει Dume κι οχι κλεοπ ή bilire που θελει να φανερωνεται και ως ΑΜ τρομαρα της - καλα ο πραγματικος ΑΜ δεν τα βλεπει αυτα αναρωτιεμαι) και η Μαιρα που ειχε ψηφισει απο τοτε μαλιστα μεθεξις (και τωρα ψηφιζει ξανα μεθεξις).
Οπως βλεπετε 2 ψηφοι της bilire γιναν της ντοιτς και μια εγινε του Χαρη. Και ρωτω λοιπον εσας που ειχατε ψηφισει bilire τι ακριβως σας εκανε να πιστεψετε οτι η Deutsch ήταν πιο ενοχη απο το Χάρη; ή θελατε να σωσετε το χάρη; ή θελατε να τον σωσετε για να τον κατηγορουμε εμεις μετα; περιμενω αιτιολογηση. Καθε αναπαντητο ερωτημα που εχει τεθει θα χρησιμοποιηθει εναντιον σας οχι μονο σε εσας αλλα σε ολους.
Λοιπόν, μετά το πέρας της δημοσκόπησης η Claire Rentfield με 6 ψήφους είναι ο σημερινός μας mvp. Αποχωρεί για την χώρα των φαντασμάτων με δικαίωμα για τελευταία λόγια.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:
bilire:dimijim, DumeNuke, methexys, Guest 278211, Σπυράκος (^^)
Claire Rentfield: bilire, JKaradakov, kleop, Mάιρα, ultraviolence, Wild_Boy

Η τελική λίστα:
Ψηφοφορία για Τετάρτη 03/08[/SPOILER]
  1. bilire -----> Claire Rentfield
  2. Claire Rentfield -----> birile(ακυρώθηκε)
  3. dimjim -----> bilire
  4. DumeNuke -----> bilire
  5. Himela -----> Claire Rentfield(x2)(ακυρώθηκε)
  6. JKaradakov -----> ultraviolence
  7. kleop -----> Claire Rentfield(x2)
  8. Libertus -----> Claire Rentfield (ακυρώθηκε)
  9. methexys-----> Claire Rentfield
  10. Guest 278211 -----> bilire
  11. Totaled -----> Libertus
  12. ultraviolence -----> Wild_Boy
  13. Wild_Boy -----> JKaradakov
  14. Σπυρακος (^^) -----> birile
  15. Μάιρα -----> JKaradakov
  16. Tάσος97 -----> Himela
Ψήφοι
4 Claire Rentfield
4 bilire
1 Wild_Boy
2 JKaradakov
1 ultraviolence
1 Himela
Λοιπον εδω βγηκαμε ΞΑΝΑ σε ισοψηφια.
CR ψηφισαν οι: bilire, kleop, libertus, methexys, Himela (x2)
bilire οι: dimijim, dume, CR, Σπυράκος, Guest 278211

Και βγαινουμε στην ισοψηφια:
bilire:dimijim, DumeNuke, methexys, Guest 278211, Σπυράκος (^^)
Claire Rentfield: bilire, JKaradakov, kleop, Mάιρα, ultraviolence, Wild_Boy

dimijim, dume, spy κ σπυρος επεμειναν στην ψηφο τους για bilire.
Ιορδανη μαγκα κοιτα τώρα τι εγινε.. η μεθεξις αλλαξε απο κλαιρ σε bilire (:confused:) (ενω στην αρχη αρχη το ειχε δωσει ΜΑΙΡΑ). Δεν ειπαμε οτι ειναι απειρη παικτρια; Ναι το ειπαμε και το ειπε. Τι θα εκανε ενας απειρος παικτης τοτε; Αφου ειδε οτι ο dume ακυρωσε την ψηφο της χιμελας προς κλαιρ αυτο θα εκανε να υποψιαστει οτι ο dume παει να προστατευσει την κλαιρ και αρα η κλαιρ ειναι μαφια ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΚΛΑΙΡ. Κι οχι bilire με την εξης δικαιολογια:
Ε εντάξει τωρα,έρχεται o Dume ξαφνικά την κρίσιμη στιγμή και ακυρώνει ψήφο :P Okay...
Εγω παντως διατηρώ επιφυλάξεις για την Κλερ όποτε θα ψηφίσω bilire που ετσι και αλλιως ηταν ύποπτη απο την πρώτη στιγμη. Θα λείψω όποτε περισσοτερα οταν γυρίσω.
Edit: τωρα βλεπω οτι υπάρχει προβλημα με τη δημοσκόπηση όποτε ζήτω αν γίνεται,αν δεν μπορέσω να ψηφίσω ή για κάποιο λόγο δεν μετρήσει η ψήφος μου,να μετρήσει αυτο που εχω γραψει εδω. Ψηφίζω bilire προς το παρόν.
Ακομη και απο το ποστ της καταλαβαινει κανεις οτι κανονικα θα επρεπε να ψηφισει κλαιρ κι οχι bilire.....

Αφου τελειωσαμε με τη μεθεξις παμε στους υπολοιπους...
Στην κλαιρ επεμεναν οι: bilire κ κλεοπ. Τι εγινε με τους αλλους;
ο Ιορδάνης άλλαξε από ιορδάνη σε κλαιρ, η μάιρα από ιορδανη σε κλαιρ, ο ουλτρα από wild σε κλαιρ και ο wild από ιορδανη σε κλαιρ. Ο ουλτρα τον ψηφισε για τους λογους που αναφερει εδω: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4282629&postcount=391
Για το εαν ο wild μας δινει τον ουλτρα ή οχι πρεπει να ανατρεξω στα μηνυματά του πραγμα που θα κανω μολις τελειωσω με το ποστ εδω.

επισης και στις δυο ψηφοφοριες δεν εχουν ψηφισει καποιον που ηταν σε ισοψηφια (ή καποιον με πανω απο 2-3 ψηφους) οι:
3/8: Μάιρα (ψηφος στη μεθεξις), wild (ψηφος στον ουλτρα), totaled κ deutsch (ψηφος στη μαιρα και οι δυο)
2/8: Τάσος97 (ψηφος στη Himela), JKaradakov (ψηφος στον ουλτρα), ουλτρα (ψηφος σε wild), wild κ μάιρα (ψηφος σε ιορδανη)
Ειναι σαφες πως ΜΑΛΛΟΝ καποιος μαφιοζος κρυβεται μεταξυ ολων αυτων που ψηφισαν κατι ακυρο (εγω ειμαι αθωος βεβαια :P το ιδιο θεωρω πως ειναι και ο ιορδανης).
Περιμενω σχολιασμους και παρατηρειτε πως ακομα δεν εχω δωσει ουτε 4αδες, ουτε 5αδες ουτε τιποτα. Περιμενω ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
@ Γενικά, η αλήθεια είναι πως μας ταράξατε στην ισοψηφία! :hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top