Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Kαι από εμένα tsarachaf,
Σε περίπτωση που δολοφονηθώ. Τα λέμε αύριο. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Ας το δούμε λίγο απλά. Αν η Έλενα ρώτησε αν ο Pie είναι μέλος της μαφίας και πήρε την απάντηση ναι δεν σημαίνει ότι είναι στην ενεργή μαφία. Σημαίνει ότι είναι ο Αντίπαλος Μαφιόζος κάτι που ταιριάζει με τις κινήσεις του. Μα να πρέπει να τα λέμε όλα σε αυτό το παιχνίδι.
Ο pie Ήταν φανερός μαφιοζος :) μα να πρέπει να τα λέμε όλα σε αυτό το παιχνίδι :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ξεκίνησα να διαβάζω στις 17.20, με πήρε ο ύπνος στο δεύτερο ποστ του ικαρίωνα που διάβασα, ξύπνησα 19.45. Τώρα είναι 01.40 και αρχίζω να γράφω ποστ. Άντε να δούμε τι ώρα θα ξεμπλέξω. Επίσης, έχω πολλά νεύρα, θα γραφτούν πολλές κακίες...

Παραθέσεις(βγήκαν λίγο πολλές):
αλλα προς το παρον οπως ειχα πει σε προηγουμενο ποστ μου σε εχω στους αθωους μου γιατι επαιξες αυτη την καρτα σε μενα και οχι σε κανεναν μαφιοζο.
προφανως και ειμαι αθωος γιατι εφυγα πρωτη γυρα για να ριξουν (πολυ λανθασμενα) σταχτη στα ματια σας για να βγαλετε καποιον εκ των ικαριωνα η γιαμου που ημασταν το τριπτυχο τοτε. Το θεμα ειναι οτι: αν ενας εκ των 2 ηταν δολοφονος δεν θα εβγαζε κανεναν απο την τριαδα! το γιατι? απλο. εφοσον θα ημασταν και οι 3 ζωντανοι θα επεφταν συνεχεια υποψιες εκει και θα φευγαμε σιγα σιγα μερα οι 2 απο τους 3 που θα ημασταν αθωοι, γιατι ο κανονικος δολοφονος μαζι με την μαφια θα σας επειθε να βγαλετε τους αθωους. η απλα θα γινοταν ενας χαμουλης με την τριαδα η οποια σταματησε μετα το κιλλ μου ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΙΛ.

Μ' αρέσει που όλοι βγαίνετε και λέτε το μακρύ σας και το κοντό σας για το πόσο κακές ήταν οι δολοφονίες, αλλά μαφιόζο ακόμη δεν έχουμε βγάλει... Μήπως δεν είναι και τόσο κακές τελικά;; Εγώ στοχευμένες τις βλέπω μέχρι τώρα και εκ του ασφαλούς.

ναι bro 90% σιγουρος ΔΑ ναι. ακομα δεν μας εχετε δικαιολογησει γιατι αν ειναι ΔΑ να ξοδεψει μια καρτα επιπλεον? την οποια πραξη διικαιολογησε πληρως ο ιδιος γιατι ειχε υποπτευθει τον σπυρακο σαν δημαρχο. ΕΠΙΠΛΕΟΝ εχει αθωωθει απο ντεντεκτιβ οποτε και ΔΑ να ειναι θα τον βγαλουμε αν ζει στις τελευταιες γυρες.
βεβαιως αυτο με τον ultra επιτελους αρχισατε να το καταλαβαινετε. Φυσικα και ειναι κακος ρολος που εκανε τυμβωρυχια για 2 λογους. 1 για να δειξει οτι πεθανε αθωος και να κατηγορηθει ο ικαριωνας. 2 γιατι υποπτευθηκε οτι ειναι ντεντεκτιβ και ηθελε να κλεισει μια και καλη το στομα του πριν πει τελευταια λογια. ομως ισως δεν περιμενε να ειναι και ντεντεκτιβ γιατι με αυτη του την κινηση, ενω στην ουσια την εκανε για να κατηγορησει ικαριωνα ο τελευταιος αθωωθηκε! οποτε σοοορρυ αλλα το φειλαρε

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Θα τα πω ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε. Κατα προτίμηση, προσπάθησε να σκέφτεσαι τι διαβάζεις κι όχι να λες στον εαυτό σου πόσο γαμάτος πιστεύεις ότι είσαι, βοηθάει περισσότερο στην κατανόηση.
Πρώτον ο ικαρίωνας ειδικά στους πρώτους γύρους έκανε παιδαριώδη λάθη στους κανόνες, οπότε δεν με σοκάρει καθόλου η αμπαλιά με την κάρτα, όπως επίσης υπάρχει και μια άλλη λέξη που μπορεί να βοηθήσει εδώ... την λένε ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
Δεύτερον, τόσους και τόσους γύρους τι έκανε ο ικαρίωνας;; Κατηγορούσε όσους του την έλεγαν ή τον ψήφιζαν, έβρισκε το ποιο εύκολο θύμα, μας έπρηζε όλους μέχρι αηδίας και το έβγαζε έξω. Μάλιστα μόλις έφτανε η ώρα να βγει, είχε ήδη διαλέξει το επόμενο θύμα και ψήφιζε αυτό, για να το παίζει και ψιλοαθώος κι ότι δεν φταίει αυτός, άσχετα ότι μέχρι πριν λίγη ώρα έλεγε το κλασσικό και απαίσιο "πρέπει να φύγει άμεσα" και το "σίγουρος μαφιόζος". Το αποτέλεσμα; Έξω Ντετέκτιβ, έξω και Δήμαρχος. Δε λέω κι εγώ τους ψήφισα και έκαναν και οι δύο το λιγότερο τραγικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι λίγο τραγικό που σχεδόν όλοι όσοι έχουν βγει έχουν κατηγορηθεί από ικαρίωνα;
Τρίτον, όσο ήταν μέσα έκανε ό,τι μπορούσε για να καρφώσει όσους ρόλους πολιτών κατάλαβε. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑ ΚΥΡΙΟΙ. Αυτό και να απροσοσανατολίζει τους πολίτες. Και τα έχει πάει περήφημα ως τώρα.

Χαχαχαχαχαχαχαχ νάτος κι αυτός. Πήρε αρκετές ψήφους και θέλει να σωθεί ένα γύρο ακόμη. Δεν πειράζει. Πάμε όλοι στον Pie να φύγει εκείνος πρώτα. Το ίδιο είναι. Αλλά τι εννοεί με το ότι ρίχνει την κάρτα για την ψηφοφορία της Δευτέρας; Αν τον βγάλουμε σήμερα, η κάρτα άχρηστη δεν είναι;

Άλλο ένα πραγμα που δεν θα πω για δεύτερη φορά. Οι κάρτες είναι για να παίζονται. Πέσατε όλοι να με φάτε, ενώ έλειπα, δεν μπορούσα να επιχειρηματολογήσω, οπότε έπαιξα την κάρτα για να μπορέσω να το κάνω αργότερα. Μπορείτε να με κατηγορείται για ό,τι θέλετε, αλλά αυτό δεν ήταν παράλογο. Οποιοσδήποτε στην θέση μου θα έκανε το ίδιο. Όπως επίσης δεν θα απολογηθώ που δεν παράτησα τις διακοπές μου για να είμαι όλη μέρα στο Παλέρμο.

Επίσης, αυτό με τα σινιάλα και τις εντολές που το έμαθες;; Ψηφίστε αυτόν, εκείνον, τον άλλον. Τέσσερις πολίτες έφαγες έτσι. Κι αν βάλω και την αλλαγή ψήφου στην Μάιρα πέντε. Δεν θα έπρεπε να σταματήσεις να το κάνεις σε κάποια φάση;;(Ξέρω δεν μπορείς να απαντήσεις τώρα, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το κάνεις μετά...)


Όταν τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είμαι μαφιόζος, κάποια συγκεκριμένα άτομα άρχισαν το σενάριο ότι είμαι ΔΑ, για να κρύψουν βέβαια τον πραγματικό ΔΑ. Τυχαία αυτά τα άτομα είναι ο Pie Maker και εσύ που μέχρι πρότινος με αθωώνατε σίγουρα, ο ultraviolence και διάφοροι άλλοι. Χμμμ....:hmm:

Ίσως βέβαια κάποιοι να κατάλαβαν πόσο ιδανικά ταιριάζει το παίξιμό σου στον ρόλο του ΔΑ, ειδικά μετά τις τελευταίες 2-3 ψηφοφορίες.

τι εννοει να την δωσει για την ψηφοφορια της δευτερας?
Κι εγώ δεν κατάλαβα.
κατσε ρε δηλαδη σημερα μπορουμε κανονικα να τον ψηφισουμε? και αν πεθανει μετα που παει η καρτα? τοτε γιατι την επαιξε για να μας δειξει απλα οτι την εχει? ακομα δεν καταλαβα τι ειπε
Και τότε γιατί την πέταξε την κάρτα; Αν εμείς μπορούμε σήμερα να τον ψηφίσουμε και τον βγάλουμε, είναι τζάμπα κάρτα. Σαφώς και δεν πείθει για την αθωότητά του το ότι την πέταξε. Απλώς και να μην την έριχνε το ίδιο θα γινόταν.

Ιδού οι μεγάλοι σωτήρες των πολιτών ρε παιδιά!! 15 ποστ ο καθένας για να καταλάβουν κάτι που είπα ξεκάθαρα :P. Την άλλη φορά θα σας τα ζωγραφίζω, εντάξει;

οκ κομπλε δηλαδη την δευτερα πεθαινει ο φιλαρακος ο σιγουρος μαφιοζακος μολις ριξαμε τα φωτα πανω του :) θελει ολοκληρο τριημερο για να σκεφτει σεναριακι εκει με την μαφια του τοσο πολυ τους ζορισε που γυρισα.
ΔΕΥΤΕΡΑ λοιπον πεθαινει ο τσαρα το ξερουμε απο τωρα κομπλε. αν σας πεισει ειστε αξιοι της μοιρας σας.

Να ρωτήσω κάτι τώρα σοβαρά; Τι ακριβώς μου προσάπτετε και είμαι και σίγουρος μαφιόζος;; Ότι δεν υποκλίθηκα στο μεγαλείο του ικαρίωνα;;
Μην ακούσω κανένα αστείο ότι ψήφισα αθώους. Γιατί ποιος δεν ψήφισε αθώους εδώ πέρα;; Κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ το λάθος μου, το οποίο ήταν ότι άφησα τον ικαρίωνα να μπερδέψει κι εμένα και τα έκανα θάλασσα με Σπυράκο και Claire(που ειδικά για την δεύτερη δεν θα πίστευα με την καμία ότι μπορεί να είναι ντετέκτιβ).
Το μόνο που στέκει ως επιχείρημα εναντίον μου είναι το κράξιμο από τον φρικ. Αλλά αυτό θα ίσχυε αν πιστεύατε ότι είναι ΑΜ. Εσείς λέτε ότι είναι μαφιόζος, άρα κάτι δεν ταιριάζει εδώ.
Μήπως να καθίσουμε να σκεφτούμε λίγο σοβαρά τι παίζει αντί να κατηγορούμε στα τυφλά, χωρίς να βγάζουμε νόημα;

Μα βρε παιδιά αν είναι ΔΑ ο Ikarionas ποιους δολοφόνους έχει καταλάβει και υποστηρίζει;
Κ αν είναι ΔΑ γιατί ψηφίζεις ultraviolence ; Αφού είναι από τα άτομα που έχουν κόντρα.Μήπως ο ΔΑ σου είναι ο ultra και όλο αυτό γίνεται για ξεκάρφωμα;
Δεν γίνεται ο ikarionas να δίνει ως ΔΑ ultra και εσένα mafia , να θέλει να βγείτε και οι δυο , να υποστηρίζει άλλους έμμεσα (σαν ΔΑ) και συ να ψηφίζεις τον ultra γιατί στην τελική αν είναι αθώος είναι θύμα σαν και σένα.

Ψήφισα ούλτρα γιατί αυτό με την τυμβωρυχία μου θύμισε πάρα πολύ μία κίνηση που είχε γίνει μια φορά που ήμουν στην μαφία, πάλι με τον ντετέκτιβ. Τότε είχαμε υπερασπιστεί τρελά τον ντετέκτιβ και μετά όταν βγήκε παίξαμε τυμβωρυχία και όταν είδαμε ντετέκτιβ κάναμε πάρτι. Και χτύπησε καμπανάκι, γιατί ΚΑΙ πάρα πολύ γρήγορα ήταν ΚΑΙ από παίκτη που δεν την κατηγόρησε ή την ψήφισε.
Επίσης δεν θεωρώ ότι ο ικαρίωνας κατάλαβε και τους 6 μαφιόζους ώστε να τους υπερασπιστεί όλους.


Πολύ βολική η χρήση της κάρτας τη δεδομένη στιγμή. Θα διαβάσω τα posts σου το σκ αναλυτικά.

Βολικό ήταν ότι είχα την κάρτα, ότι την έπαιξα ήταν απλώς λογικό, είχα πέντε ψήφους και είχαμε και κανα δυο ώρες μέχρι την ανακοίνωση της δολοφονίας.

Είχα γράψει μία προηγούμενη δημοσίευση για τις δολοφονίες. Δεν τις θεωρώ κακές επιλογές, απλά μάλλον είναι σχεδιασμένες με τακτική αριθμητικής υπεροχής και όχι αναγκαία ζημίωσης της δυναμικής των πολιτών, με το δηλαδή να βγει ένας φερόμενος έμπειρος παίκτης.

Καλά αν έβλεπα κι εσένα να λες τέτοια θα τρελαινόμουν, ειλικρινά. Επίσης να λέμε και αλήθειες, δολοφονίες πιο δυνατών παικτών έχουν και μεγαλύτερη πιθανότητα αποτυχίας.

Θέλω να δω την αντίδραση σας όταν δείτε ότι δεν ήμουν ο ΔΑ.

Εγώ πάντως είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν είσαι ΔΑ, για μαφιοζάκι σε κόβω.

Deutsch Lover....Άλλο ένα κακό kill. Αφήστε με μέσα και μένα και το Giamou και την aeglo. Θα φάτε καλά. Εγώ το είχα πει ότι ο ΔΑ έκανε τραγικό λάθος που δεν έφαγε εμένα αντί για την Μαίρα αλλά πλέον είναι αργά.

Τώρα γιατί την Deutsch Lover;

Ίσως επειδή με αθώωνε εντελώς ενώ αρκετοί ακόμη έχουν υποψίες ότι μπορεί να είμαι ΔΑ
Ίσως επειδή κατάλαβαν ότι είχε μάλλον χρήσιμο ρόλο στο παιχνίδι.
Ίσως επειδή αν σκότωναν εμένα να με έσωζε η μάγισσα, η οποία θα έβλεπε πως είμαι και αθώος.
Υπήρχαν αρκετοί λόγοι για να φύγει αλλά ήταν ακόμη ένα λάθος kill.

Δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να είχε. Αν δεν ήταν απλός πολίτης μπορεί κάνας δικηγόρος. Αλεξίσφαιρο δεν μπορεί να ήταν γιατί δεν θα πέθαινε, μάγισσα μάλλον θα έσωζε τον εαυτό της, αυτοκράτορας δεν έχει φανεί απ' αρχή του παιχνιδιού οπότε όχι, πόρνη αποκλείεται, ΔΑ αποκλείεται. Ή δικηγόρος ή απλός πολίτης μου κάνει.

Ό,τι να ναι πάλι. Μανία με τις δολοφονίες. Μήπως να στις δώσουν οι μαφιόζοι να τις κάνεις εσύ, για να δείξεις στον κόσμο πως γίνεται;;
Επίσης κλασσικά, προσπαθείς όσο μπορείς να δώσεις στεγνά ρόλους στην μαφία.

Η εξαίρεση ψηφοφορίας που παίζει ο τσάρα σήμερα και πριν προλάβει καν να δημιουργηθεί κύμα πάνω του, πολύ καλή κίνηση και λίγο σπασμωδική. Μιας και λείπει και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αλλά δεν μπορεί να βάλει και κανέναν άλλον να τον υπερασπιστεί γιατί θα εκτεθεί και εκείνος.

Πέντε ψήφοι στις 11 το πρωί δεν είναι αρκετό κύμα για σένα δηλαδή; Επίσης, ήθελα να πάω για μπάνιο εκείνη την ώρα και δεν θα καθόμουν με το κινητό στο χέρι όλη την ώρα για να αποφασίσω αν θα παίξω την κάρτα ή όχι. Και τέλος, παίζεται η κάρτα πριν την δολοφονία, οπότε δεν είχα την πολυτέλεια να περιμένω να δω τι θα γίνει ξέρεις.


Απευθύνομαι σε εσένα που δείχνεις πιο λογικός. Το ότι όλοι έχουν πρόβλημα με την συμπεριφορά του, κάτι λέει. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του Παλέρμο εδώ, όσο θυμάμαι εγώ, που έπρεπε να παρέμβει τρίτος moderator (όχι μέλος ΣΕ) σαν ουδέτερος και να κάνει σύσταση. Πρωτάκουστο.
Αντιλαμβάνομαι την επιθετική συμπεριφορά ως τρόπο παιξίματος - δεν την συμμερίζομαι. Δεν παίζει όμως μόνος του. Πρέπει να δείξει ότι αντιλαμβάνεται και κάποια όρια. :)
Αυτά, για τώρα, κατά βάση γιατί το θέμα δεν είναι της παρούσης.

Είναι επειδή τα παιδιά έχουν τόσο δυνατά επιχειρήματα που μας φαίνονται σαν προσβολές, δεν είναι ότι απλά κράζουν και δεν λένε τίποτα. Οι υπόλοιποι είμαστε βλάκες που τα παρεξηγούμε :P.

Βρε Tzoum αγόρι μου, μη με κάνεις να μετανιώσω στο μέλλον και να αμφισβητώ τη νεκροφάνεια που σου έριξα.
Αν είσαι στη μεριά των πολιτών και θεωρείς και κάποιον άλλον ύποπτο πέραν της Guest 278211 που ψήφισες, ίσως θα ήταν καλύτερα να ψηφίσεις εκείνον αν αυτός έχει περισσότερες ψήφους.
Αν έχεις κάποια στρατηγική στο νου σου και θες να δεις τι μπορεί να προκαλέσει η ψήφος σου ή κάτι τέτοιο, πάω πάσο.
Και δεν λέω ότι η Guest 278211 είναι αθώα, ιδέα δεν έχω για τη συγκεκριμένη, δεν έχω δημιουργήσει καν μία εικόνα.



Εμένα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την νεκροφάνειά σου. Μου φαίνεται πολύ ύποπτη. Όχι για το άτομο που επανέφερες, όσο για το χρονικό σημείο. Ο τζούμ ήταν τόσες μέρες φάντασμα και αποφασίζεις να τον φέρεις μετά την ηχώ. Αν έχω δίκιο που πιστεύω ότι δεν έχουμε βγάλει μαφιόζο ως τώρα, είναι καλή επιλογή για ξεκάρφωμα. Είναι σίγουρα αθώος(για μένα τουλάχιστον, τον κράζω για άλλους λόγους), αλλά είναι μπαχαλάκιας κι απ' ότι φαίνεται, αν είσαι μαφιόζος, δεν σας απειλεί κιόλας.
Οπότε θεωρώ την κίνησή σου το λιγότερο ύποπτη.

PS: Δεν θέλω να βιαστώ να κρίνω την εξαίρεση του tsarachaf γιατί την πάτησα αντίστοιχα στην περίπτωση της Claire. Για την ώρα, δεν μου τον κάνει ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο ύποπτο απ' ότι ήδη τον θεωρούσα.

Παρόλα αυτά, αυτή ήταν η πρώτη λογική αντίδραση που είδα στην κάρτα μου. Αυτό ισχύει. Δεν είμαι ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο ένοχος παίζοντας την εξαίρεση. Απλώς θέλω να μείνω στο παιχνίδι και στην τελική είναι και δικαίωμά μου, απ' όσο γνωρίζω...


Πολύ ωραία λογική. Γιατί κάνεις spam; Αρκετά post δεν έχουμε να διαβάσουμε όσοι λείπουμε ώρες;

Καλά κι εσύ όμως δεν έχεις ξεσκιστεί και να βοηθάς. Κάτσε και γράψε ένα ποστ της προκοπής, με μερικές σκέψεις μέσα, αντί απλά να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου όταν σου λέει κάποιος κάτι. Δεν είναι κακό, είναι προαπαιτούμενο του παιχνιδιού ξέρεις.

Σαν παίκτρια δεν ακολουθώ εύκολα τα κύματα. Στα παιχνίδια που μέχρι τώρα έχω συμμετάσχει, μου έχει γίνει φανερό ότι κατά βάση έτσι βγαίνουν πολίτες. Ειδικά τώρα με τον Ikariona να έχει κατηγορήσει τους πάντες και να ευθύνεται έμμεσα για την απουσία σημαντικών ρόλων. Δεν ήθελα να ακολουθήσω τις υποψίες του.
Όσο για την ψήφο προς την Deutsch. Η ψηφοφορία ήταν ήδη σε κρίσιμο σημείο. Έτσι προτίμησα να ρίξω μία πιο άκυρη ψήφο για εσάς, παρά να βγάλω έναν (μέχρι τότε πιθανό) ρόλο πολίτη. Για τους υπόλοιπους παίκτες δεν προλάβαινα να ρίξω ματιά στο τι έχουν γράψει μέχρι τώρα και να ψηφίσω με πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Αλλά μετά του Cupid του την μπουμπούνησες στεγνά την ψήφο, το λες και ακολουθώ το κύμα. Δε λέω κι εγώ για ύποπτο τον έχω, αλλά δεν είναι λίγο παράξενο; Να λες από την μία αυτό και μετά να ρίχνεις αυτή την ψήφο;

Πιστεύω ότι ο τσαφ είναι σίγουρα μαφ και έριξε την κάρτα Γιατί πιστεύει ότι θα τα κανετε μπουρδελο μέχρι να τον βγάλετε Γιατί χαωνεστε και θεωρείτε εκατό σενάρια μεταξύ σας και όλα λάθος.

Ναι, επειδή έριξα μία κάρτα που δεν είναι καθόλου παράλογο να παίξει κάποιος που κινδυνεύει είμαι μαφία. Και γαμώ την λογική δεν μπορώ να πω... Στρόγγυλη. Πάλι καλά που έχουμε κι εσένα ρε τζουμ να μας ξεχαώνεις, ω τιτανοτεράστιε μάστερ του Παλέρμο.

Τέλος, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει το ρόλο που ξαφνικά θεωρούμε ύποπτος. Ειλικρινά δεν με πειράζει να βγω, αλλά το μόνο λογικό σενάριο εναντίον μου είναι αυτό που έχεις αναπτύξει εσύ. Ο Ikarionas απλά ρίχνει ονόματα στο τραπέζι, χωρίς να χρησιμοποιεί ουσιαστικά επιχειρήματα και πέρα από τον tsarachaf δεν έχει πέσει ακόμα μέσα σε κανέναν. Εγώ αυτόν είναι που βάζω στο mute φίλε tzoum, γιατί πραγματικά με έχει κουράσει...

Θεωρείσαι ύποπτος γιατί δεν πήγαινες με τα νερά του ικαρίωνα και των φίλων του, είναι τόσο απλό...

Βρε παιδιά εγώ να σας πω που κολλάω;
Έχουμε τον tsara και τον pie σαν μαφια έτσι; Τότε ο pie γιατί τον κατηγορεί τόόσο έντονα; Εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό.Και νομίζω δεν τον κατηγορεί τώρα ξαφνικά αλλά έχει 1-2 γύρους.

Γιατί είμαστε ηλίθιοι και πηγαίναμε να κάνουμε κόντρα ποιος θα βγει mvp άμα πλακωθούμε, δεν είναι προφανές; Βέβαια δεν βγάζει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ να με κράζει έτσι ο φρικ ενώ είμαστε και οι δύο μαφία, αλλά αυτό είναι άσχετο.

Σπάμ:
Ο mintin δηλώνει ότι γύρισε από τη waterland και από τότε που θυμάται τον εαυτό του φέρει ΟΡΧΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΥΛΟΥ.

ΜΙΝΤΙΝ ΘΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!


Δλδ πιστεύεις στο σενάριο:
1. Την ψήφισε
2. Ακύρωσε ψήφο πάνω του
3. Άλλαξε τις ψήφους
Και όλα αυτά για να καλύψει τον κώλο του. Άντε το (1) να το δεχόμουν αλλα το (2), τόσο παρανοϊκός πια;

Το είδες ότι ήταν η βασική γραμμή υπεράσπισής του έτσι; Οπότε ή παρανοϊκός ή μπερδεμένος, όπως ανέφερα πιο πάνω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να φύγεις χωρίς μια ευκαιρία να εξηήσεις τις κινήσεις σου τις τελευταίες μέρες που έχεις δουλειά. Αναμένω.

Καλά δεν έσπαγα πέτρες, Ποσείδι ήμουν :P.
Τώρα που γύρισα όμως δεν στα εξηγώ ωραία;; :P

Θα κάνω κάτι που δεν το συνηθίζω αλλά είναι αναγκαίο, γιατί μάλλον στη διακριτικότητα το χάνουμε το παιχνίδι! :P...:redface:
Βρε α σ τ ο ι χ ε ί ω τ ε, με πόσους διαφορετικούς τρόπους πρέπει να το πούμε για να το καταλάβεις;

ΜΗΝ ΛΕΣ ΡΟΛΟΥΣ!! Τα έχεις κάνει μαντάρα μέχρι τώρα, ΠΟΣΟ θες να κάψεις τους πολίτες πια; Σκέψου πριν ποστάρεις κάτι! Κάτι τέτοια διαβάζουν και σε νομίζουν για ΔΑ.
Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί τα γράφεις έτσι χαλαρά στο δημόσιο!

Kαι πώς θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του αν δεν πει ρόλους ρε Ζωή;;;

Άκη από ουι κατάλαβα πρέπει να λέμε μόνο κακούς ρόλους εδώ μέσα οτιδήποτε άλλο μας κάνει στόχους :) οκευ Θα παίξω με τους κανόνες σας:)

Όχι δεν σας κάνει στόχους. Άσχετους και επικίνδυνους σας κάνει. Βοηθάτε σε επιλογές θυμάτων και πιθανά καρφώματα όταν λέτε ρόλους και δίνετε στεγνά κόσμο.

Έχω πει σε προηγούμενο ποστ πως ο ικαριονας ειναι ΔΑ (https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4274768&postcount=935) στο οποίο δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει καν και το προσπέρασε σα να μην αναφέρθηκε ποτέ. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχει κινήσει κύματα προς διάφορα άτομα εκ των οποίων τα 2 ήταν σίγουροι πολίτες (τα άλλα τα ξέρει το μέντιουμ). Όλο κάπως κάτι γίνεται και ξαφνικά φαίνεται να σώζεται ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο. Εγώ είμαι πεπεισμένος πως είναι ΔΑ και πως με την αποχώριση του θα ξεκαθαρίσουν πάρα πολλά πράγματα εφόσον δε θα υπάρχει ο ΔΑ να τα περιπλέκει. Για το λόγο αυτό παίζω Άμεση Προφυλάκιση στον ικαρίονα.



Εάν κάποιος διαφωνεί τόσο πολύ και θεωρεί πως ο ικαρίονας καλά κάνει που έχει σωθεί τόσες μέρες τότε τον καλώ να παίξει την ακύρωση προφυλάκισης σήμερα και να μας επαναφέρει τον ικαρίονα. Για αιτιολόγηση όποιος θέλει ας διαβάσει το ποστ που άφησα παραπάνω.

Κι εγώ για ΔΑ τον έχω τον ικαρίωνα, αλλά ρε συ Τάσο, ούτε πολύ έχεις μιλήσει και έχεις πει όλο κι όλο 2-3 φορές για τον ικαρίωνα. Και πας και του σκας προφυλάκιση 5 το πρωί; Δεν σε κατηγορώ για την ώρα, με τόσους ακόλουθους που έχει, αλλά ρε συ περίμενα περισσότερη ανάλυση από σένα πριν το κάνεις αυτό. Δεν μας έχεις συνηθίσει να παίζεις έτσι. Περιμένω περισσότερα από σένα και μία καλύτερη εξήγηση του γιατί δεν περίμενες να αναλύσεις καλύτερα τα πιστεύω σου πριν το κάνεις αυτό.

Παίζεις Άμεση Προφυλάκιση σε ένα άτομο που έχει αποδειχθεί πόσες φορές ότι δεν είναι μαφιόζος.
Και αφήστε στην άκρη πια το σενάριο με τον ΔΑ πια, γιατί ως και εμένα έχουν βγεί να πούν ΔΑ ήμαρτον. :hehe:

Αποδείχτηκε ότι δεν είναι μαφιόζος, όχι ότι δεν είναι με το μέρος της μαφίας, σημαντική διαφορά

Με αυτό τον τρόπο δώσατε στα λόγια του δίκιο. :)
Δεν μπορούσατε να τον δολοφονήσετε, ούτε να τον βγάλετε με ψηφοφορία γιατί έχει υποστήριξη τον πολιτών και πάλι θα υπήρχαν αποκαλύψεις.
Εγώ λέω πως αν έχει μείνει κανένας παίκτης με καλό ρόλο και είναι με το μέρος των πολιτών, ας κινητοποιηθεί σιγά σιγά,
γιατί τα πράγματα δεν είναι καλά. :)

Βασικά, είναι πολύ πιο risky κίνηση η ΑΠ θεωρώ. Η δολοφονία είναι πιο εύκολη και πιο καθαρή και μην σου πω ότι έχει και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από την ΑΠ.
Και δεν δίνει αυτό δίκιο στα λόγια του, εσύ πώς το βλέπεις να γίνεται αυτό;

Έλα Ναι εντάξει. Έδωσαν μια ακόμα γυρα στον τσαφ. Πραγματικά αν είσαι πολίτης μη ξαναπαιξεις Παλέρμο. Αν είσαι κακός ρόλος απλά φανερωθηκες και θα φύγεις σύντομα. Μάγισσα σε ικετεύω κοπάνα τον τσαφ σήμερα και βγάζουμε Δευτέρα τον Τάσο να ξεμπερδευουμε από αυτούς. Ο ικαριωνας ήταν αθώος, ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΠΑΙΞΑΝ ΠΡΟΦΥΛΆΚΙΣΗ ΑΓΑΠΗΤΉ για να μπορούν να τον κατηγορούν σαν κακό ρόλο, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΈΘΑΙΝΕ ΒΡΆΔΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΈΦΕΡΕ τους δολοφόνους να φάνε τον πιθανό ΔΑ τους. Ήταν απλά πολίτης που είχε βρει επιτέλους το σωστό δρόμο όπως σας είπα :) μη πας να βγάλεις λάδι τον Τάσο. Είναι μαφία. 5 το πρωί προφυλάκιση ? Άσε ρε.

Τώρα κάνουμε παραγγελίες και σε δράσεις ρόλων ρε μάστορα;; Τι θα γίνει; Θέλετε να σας δώσουμε μήπως όλους τους ρόλους εσένα και του ικαρίωνα να μας δείξετε πώς παίζετε το παιχνίδι; Γιατί μάλλον είμαστε όλοι στόκοι και δεν ξέρουμε τίποτα τόσα χρόνια που παίζουμε.

Α και για να σας βοηθήσω Γιατί μετάνιωσα, θα σας πω την λύση του προβλήματος. Ο ικαριωνας ήταν ΔΑ Μ σκοτωσε η μαφία πρώτο βράδυ ενώ είμαι μαφια, μετά φάγαμε και την aego μείνανε δηλαδή 3 μαφιοζοι μέσα, σας έπεισε ο ΔΑ να μας γυρίσετε και τους δύο Γιατί του είχαμε πει ότι είμαστε μαφιοζοι την πρώτη μέρα μας ήξερε όλους. Επιπλέον μαζί μας είναι και ο γιαμου και η iris οι οποίοι δεν είναι συγκάτοικοι αλλά πόρνη και μαφιοζος, και τους σκοτώσαμε για να τους γυρίσετε πίσω Γιατί τους έχετε τέρμα αθώους και θα κερδίσουν μόνοι τους το παιχνίδι όσο εσείς θα σφαζεστε. Καλό? ΚΑΛΌ? ΙΔΙΟΦΥΈΣ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΜΌΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΈΦΤΗΚΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΕΊΔΑ ΌΤΙ ΈΧΩ ΜΑΦΙΟΖΟ :D

Αχ. Έχεις και χιούμορ εσύ βλέπω.... ΝΟΤ!!

Ω θεοί. Ο ικαριωνας μπλοφες έκανε και έλεγε για να κόψει αντιδρασεις προφανώς και δεν είναι τοσο χαζός πολίτης να τους δώσει την λύση. Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο να σας εξηγώ τα πάντα

Πάλι καλά που γύρισες εσύ και μας άνοιξες τα μάτια. Είσαι ο σωτήρας μας...

Ύποπτοι είναι ο tsarachaf , ο οποίος έχει γλιτώσει 2 συνεχόμενες ψηφοφορίες. Αυτό από μόνο του είναι πολύ ύποπτο.Περιμένω να μπει.
Αν ο tsarachaf είναι μαφία τότε μαζί του ίσως είναι κ ο τασούλης που έκανε άμεση προφυλάκιση.

Συγγνώμη κιόλας που δεν κάθομαι να με βγάλετε με το έτσι θέλω ρε παιδιά. Αν είναι έτσι τον ικαρίωνα γιατί δεν τον ψηφίζατε που ήταν σε τέσσερις ψηφοφορίες σχεδόν mvp και πάντα την γλίτωνε;;
Επίσης μην με μπλέκεις με το τι έκανε ο Τάσος με την ΑΠ. Γιατί δεν έχει νόημα. Και μαζί να ήμασταν μαφιόζοι, γιατί να καρφωθεί για να με κρατήσει μέσα; Αφού είμαι καμμένο χαρτί.

Πολύ καλημέρα σας! :happy:

Αν και ήθελα να πρωτοτυπήσω, αφού η ψήφος είναι για τυπική και να ψηφίσω τον εαυτό μου ( :hehe: ), με πρόλαβε ο Χάρης και τώρα δεν έχει νόημα! :ermm:
Μετά από ώριμη σκέψη όμως ( :look: ) συνειδητοποίησα ότι μπορεί η ψήφος να είναι τυπική αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να είναι ουσιαστική.
Για αυτό το λόγο θα ψηφίσω τον vassilis498

Αν μας πεις και που κρύβεται η ουσία της ψήφου θα σου είμαι υπόχρεος αγαπημένη μου Ζωή... :flowers:


Χαίρομαι που το είδες μόνος σου και εφόσον το λες και μόνος σου απλά από δω και πέρα ανέβα στις πλατουλες μου και στις πλατουλες της aego και ψήφιζε ότι ψηφίζουμε μπας και μειώσουμε το προβάδισμα που έχουν οι μαφιοζοι

Είδαμε και τι έκανε ο φίλος σου που μας είχε πάρει στις πλατούλες του πριν από σένα. Επίτρεψέ μου να μην επιστεύομαι κανέναν από το κόμμα σας...

πάμε Τασούλη, τσάρα και βλέπουμε. Μην σας κάνει brainwashing o Ακριβός (tsara), θα κάνει δυνατό comeback. :redface:

Πρώτον, δεν κάνω brainwashing, επιχειρηματολογώ. Είναι κάτι που είναι βασικό για το παιχνίδι και για κάποιο λόγο το έχεις ξεχάσει. Έχεις καλό ρόλο, βάλε το μυαλό σου να δουλεψει και κατέβα από τις πλατούλες του τζουμ, μπας και καταφέρουμε τίποτα.


Από την αρχή πίστευα ότι ο Pie ήταν μιλημένος. :)
Χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή και έχοντας χάσει μια ψηφοφορία, θεωρώ πρακτικά αδύνατον το να μπεί μέσα και να κάνει τέτοιο πόστ - "φωτιά" που έκανε. :P
Είχε βρεί τους δολοφόνους, είχε βγάλει τα συμπερασματά του για τα πάντα και λοιπά.

Ναι, γιατί ο φρικ είναι χαζός και δεν παρακολουθεί το θέμα και δεν είναι καθόλου το στυλ του να μπαίνει φουριόζος και να τα ξέρει όλα, οπότε τώρα σου κάνει εντύπωση.


Αλλά ναι, αυτό για τον Ακριβό και τον Φρικ με βρίσκει και εμένα σύμφωνη. Πώς ακριβώς γίνεται; Μου θυμίζει το "και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος" που είπα και στον Giamou σε κάποια φάση! :P
Εφόσον θεωρείς και τον Ακριβό μαφία, πως γίνεται να είναι και ο Πιε μαφιόζος ο οποίος απο την πρώτη στιγμή του την έμπαινε.

Ίσως κάποιος να μπει στον κόπο να μας απαντήσει κάποτε.... Αλλά δεν το βλέπω. Αυτό θέλει σκέψη και το κόμμα πλέον δεν σκέφτεται, απλώς ακολουθεί γραμμές.

Για την ΑΠ το έχω πει, όποιος έχει παίξει Παλέρμο και είχε αυτή την καρτα ας βγει να πει ότι και ο ίδιος δεν θα έκανε το ίδιο. ΑΠ μεταμεσονύχτια = μαφία, για εμένα δεν ισχύει. Βρείτε κατι άλλο ενάντια στον Τάσο. Όχι ότι τον αθωώνω αλλά δεν έχω κατι να του προσάψω κιόλας.

Σ'αυτό έχεις δίκιο, αλλά παραμένει ύποπτη σαν κίνηση.

Oι υπόλοιποι : ελπίζω καταλαβαίνετε ότι θέλουν να επιστρέψουν τον Pie και θέλουν να τους πούμε και ευχαριστώ. :P
Kαι από εμένα tsarachaf,
Σε περίπτωση που δολοφονηθώ. Τα λέμε αύριο. :)

Βλέπω τέτοια ποστ σου και ειλικρινά απογοητεύομαι ρε Έλενα. Σόρρυ για τους συναισθηματισμούς, αλλά δεν μπορώ ειλικρινά. Έχεις κολλήσει στις ιδέες τζουμ ικαρίωνα και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να σκεφτείς μήπως τρέχει κάτι άλλο.

Λοιπόν πάμε τώρα στα γενικά.
Το ξέρω ότι ασχολήθηκα κατά βάση με αθώους, αλλά απ'ότι καταλαβαίνω μόνο αυτοί μιλάνε. Λίστα υπόπτων.

1. Cupid: Εμένα δεν με καλύπτει η ασυλία του δικηγόρου να με συγχωρείτε. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που θα προστατεύσει μαφιόζο. Δεν μου γεμίζει το μάτι, πετάει κάτι άκυρα σενάρια που δεν μπορούν να σταθούν για κανένα λόγο, πήγε να ζωντανέψει σε κάποια φάση, αλλά εξαφανίστηκε. Επίσης υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ρώτησε η Claire για του λόγου του.
2. mintin97: Ο λατρεμένος μου μιντιν το παίζει πάλι τρελίτσα. Μια το παίζει χαζός, μια έξυπνος, μια θυμωμένος. Κανείς δεν βγάζει άκρη μαζί του και κανείς δεν τον παίρνει και στα σοβαρά. Έχει ξαναβγάλει έτσι ολόκληρο παιχνίδι ως μαφιόζος και μάλλον πάει να το ξανακάνει.
3. i_lie_us: Τα είπα και γι'αυτόν, πολύ ύποπτη νεκροφάνεια. Προσπαθεί να παίξει συγκροτημένα και αποφεύγει τις κόντρες και να πάρει δυνατές θέσεις. Κατά βάση πηγαίνει όπου τον πάνε ικαρίωνας και τζουμ και φαίνεται να περνάει έτσι στην αφάνεια.
4. ultraviolence: Το εξήγησα αυτό με την τυμβωρυχία. Κατά τ'άλλα μιλάει λογικα, γι'αυτό και τον βάζω τέταρτο στην σειρά προτίμησης.
Δευτερευόντως:
1. Nefeli Graf: Άχρωμη, άοσμη, αθόρυβη. Μπορεί όντως να μην έχει χρόνο, μπορεί να και να μας πουλάει φούμαρα. Γράφει κατά βαση για να υπεράσπιστεί τον εαυτό της. Περιμένω περισσότερα, αλλιώς παίζει ν'αρχίσω να την ψηφίζω.
2. Eileen: Την αγαπώ, αλλά δεν την εμπιστεύομαι σε Παλέρμο για κανένα λόγο. Με ανησυχεί ότι προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους, ενώ γενικά είναι πιο χειμαρρώδης όταν έχει καλό ρόλο.
3. Τάσος97: Περιμένω να μου απαντήσει γι'αυτό που είπα για την ΑΠ. Για την ώρα είναι ο βασικός λόγος που βρίσκεται στην λίστα. Επίσης ότι δεν μιλάει πολύ, κάτι που μου φαινεται πολύ παράξενο.

Όχι, σίγουρα δεν βρήκα όλη την μαφία, αλλά πιστεύω ότι σε κάποιους πρέπει να έχω πλησιάσει.
Γενικά πολίτες, προσπαθήστε να σκεφτείτε λίγο καθαρά και λίγο outside the box. Μην αφήσετε να φύγει άλλο ένα άτομο που στοχοποίησαν ο ικαρίωνας με τον τζουμ. Τόσες φορές έπεσαν έξω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους εμπιστεύεστε ακόμη. Αυτά από μένα

Καληνύχτα :)

ps. Αύριο το πρωί θα είμαι σε δουλειά, οπότε θα μπορώ να σας απαντήσω από το μεσημέρι και μετά. Ενημερώνω για να μην έχουμε θέματα το πρωί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Λοιπόν, επειδή μπορεί να έχουμε πεθάνει και να μη το ξέρουμε, :P η ψήφος για σήμερα πηγαίνει στον tsarachaf μιας που περιμένω να την δώσω από την Παρασκευή.
Ο λόγος είναι ότι στο μυαλό μου είναι από τους υπόπτους για μαφία αυτή τη στιγμή.
Είχα εξηγήσει αναλυτικότερα εδώ, και συγκεκριμένα:
...
Θεωρώ και εγώ ύποπτο τον tsarachaf. Είχα κάποιες σκέψεις από όταν έγινε η συζήτηση μεταξύ μας πάνω στο ποιος είναι ο ΔΑ και την κίνησή του. Πιστεύω ότι έχει εκείνος ρόλο ΔΑ ή μαφιόζου και είτε προσπαθούσε να εκμαιεύσει πληροφορίες από εμένα ως έμπειρος αν εκείνος είναι ΔΑ για να δει αν εγώ είμαι μαφιόζος είτε ίσως "φοβήθηκε" λόγω των σεναρίων ΔΑ που έκανα και ήθελε να τα κουβεντιάσουμε λίγο παραπάνω θέλοντας να καταλάβει τι έχω στο νου μου ; Δεν ξέρω.
...
Μπορεί και να είναι πόρνη ή ΑΜ βέβαια. Είναι έμπειρος παίχτης, το έχουν πει όλοι, δεν ξέρω αν εύκολα θα καταλάβει κάποιος χωρίς κάρτα τι ακριβώς είναι...

Ακριβώς λοιπόν επειδή τον θεωρώ ύποπτο, και από τους πιο έμπειρους εδώ μέσα, είναι η 1η μου επιλογή για ψήφο.

Καλημέρα ( ; ) Παλέρμο :/:

το post έγινε στις 4:20 :smoke:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
ΠΟΤΈ ΒΡΕ ΈΒΓΑΛΑ ΕΓΏ ΚΑΛΌ ΡΌΛΟ? που ήμουν ο πρώτος που σας έλεγε οτι λεει οτι να ναι ο ικαριωνας μην τον ακούτε αλλά ούτε να τον ψηφίζετε? Ποτέ ψήφισα και σκότωσα αθώο ? Που έβγαλες δήμαρχο και ντεντεκτιβ? Να το δεχτώ ο ικαριωνας εκανε λάθη αλλά εμένα δεν έχεις να μρ πεις τίποτα. ΕΊΠΑ ΑΚΡΙΒΏΣ ΤΑ ΊΔΙΑ ΜΕ ΣΈΝΑ για ellen μη ΠΑ να με αντιγράψεις και ταυτόχρονα να με κατηγορήσεις. Ο μόνο λόγος που θα βγάλω πρώτα Τάσο και μετα εσένα είναι γιατί αυτός πεταξρ την κάρτα για να σρ προστατέψει μια γυρα ακόμα. Πολίτης δεν θα το έκανε αυτό ποτέ. Για libertus δεν λες τίποτα, για pie μόνο αντίπαλο τον έχετε θελετε και Ν τον γυρίσετε.. Μας δουλεύετε μεστα μάτια μας ρε? Ερχομαστε και ειμαστε πολλλοι. Πρώτα Τάσος μετά τσαφ μετά ellen libertus νεφέλη να ξεκαθαρίσουμε.

Έφυγε ο ικαριωνας και δεν έχετε πει τίποτα! Εδώ θα φανεί το τι είστε. Πριν κρυβοσασταν πίσω από Τ κατεβατά του τώρα όμως?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλημέρα,

Δεν έχω διαβάσει το σεντόνι του Ακριβού, απαντάω στο παρακάτω, ψήφος και έφυγα για δουλειά. Τα υπόλοιπα το απόγευμα.

Ο pie Ήταν φανερός μαφιοζος :) μα να πρέπει να τα λέμε όλα σε αυτό το παιχνίδι :)

Πως αγόρι μου ακριβώς εξηγείς το ότι είναι και οι δύο μαφιόζοι; Και οι φανεροί μαφιόζοι πρέπει να παίζουν συντηρητικά για να μην δώσουν πατημα σε αυτούς που τους ξέρουν να τους κατηγορήσουν. Δεν θέλω να μου πεις ποιον θεωρείς πληροφοριοδότη/ΑΜ, θέλω να μου πεις πως βγάζει νόημα να βγήκαν δύο μαφιόζοι να σφαχτουν για τα ματια του κοσμου στον 2ο γύρο.

Ψήφο σε tsarachaf, δεν σε έχω διαβάσει, ψηφίζω για να είμαι καλλυμένος για την δολοφονία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Καλημέρα,

Δεν έχω διαβάσει το σεντόνι του Ακριβού, απαντάω στο παρακάτω, ψήφος και έφυγα για δουλειά. Τα υπόλοιπα το απόγευμα.



Πως αγόρι μου ακριβώς εξηγείς το ότι είναι και οι δύο μαφιόζοι; Και οι φανεροί μαφιόζοι πρέπει να παίζουν συντηρητικά για να μην δώσουν πατημα σε αυτούς που τους ξέρουν να τους κατηγορήσουν. Δεν θέλω να μου πεις ποιον θεωρείς πληροφοριοδότη/ΑΜ, θέλω να μου πεις πως βγάζει νόημα να βγήκαν δύο μαφιόζοι να σφαχτουν για τα ματια του κοσμου στον 2ο γύρο.

Ψήφο σε tsarachaf, δεν σε έχω διαβάσει, ψηφίζω για να είμαι καλλυμένος για την δολοφονία.

Ποιοι 2 ένας βγήκε. Τι βλέμμα τράβηξε ο παι που έμπαινε μια στο τόσο μωρέ? Ξεκολλα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 12/7
  1. aegloswen --> tsarachaf
  2. Cupid
  3. DumeNuke
  4. Eileen
  5. Emilouko
  6. i_lie_us --> tsarachaf
  7. JKaradakov --> tsarachaf
  8. Libertus
  9. mintin97
  10. Nefeli Graf
  11. Guest 278211
  12. tsarachaf
  13. Tzoum --> tsarachaf
  14. ultraviolence
  15. vassilis498
  16. Τάσος97

Ψήφοι
4 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7
Giamou - Ποινή 8/7
PieMaker - Ψηφοφορία 8/7
Ikarionas - Άμεση Προφυλάκιση 10/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) [Δήμαρχος] - Ψηφοφορία 6/7 & Τυμβωρυχία
Claire Rentfield [Ντέτεκτιβ] - Ψηφοφορία 7/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
Libertus #1
i_lie_us #1
JKaradakov #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από aegloswen
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Τάσος97
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Δεν θέλω να πεθάνω.. φοβούμαι aeglo ένας μας θα φύγει :/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Ξεκίνησα να διαβάζω στις 17.20, με πήρε ο ύπνος στο δεύτερο ποστ του ικαρίωνα που διάβασα, ξύπνησα 19.45. Τώρα είναι 01.40 και αρχίζω να γράφω ποστ. Άντε να δούμε τι ώρα θα ξεμπλέξω. Επίσης, έχω πολλά νεύρα, θα γραφτούν πολλές κακίες...

Παραθέσεις(βγήκαν λίγο πολλές):
Μ' αρέσει που όλοι βγαίνετε και λέτε το μακρύ σας και το κοντό σας για το πόσο κακές ήταν οι δολοφονίες, αλλά μαφιόζο ακόμη δεν έχουμε βγάλει... Μήπως δεν είναι και τόσο κακές τελικά;; Εγώ στοχευμένες τις βλέπω μέχρι τώρα και εκ του ασφαλούς.



Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Θα τα πω ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε. Κατα προτίμηση, προσπάθησε να σκέφτεσαι τι διαβάζεις κι όχι να λες στον εαυτό σου πόσο γαμάτος πιστεύεις ότι είσαι, βοηθάει περισσότερο στην κατανόηση.
Πρώτον ο ικαρίωνας ειδικά στους πρώτους γύρους έκανε παιδαριώδη λάθη στους κανόνες, οπότε δεν με σοκάρει καθόλου η αμπαλιά με την κάρτα, όπως επίσης υπάρχει και μια άλλη λέξη που μπορεί να βοηθήσει εδώ... την λένε ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
Δεύτερον, τόσους και τόσους γύρους τι έκανε ο ικαρίωνας;; Κατηγορούσε όσους του την έλεγαν ή τον ψήφιζαν, έβρισκε το ποιο εύκολο θύμα, μας έπρηζε όλους μέχρι αηδίας και το έβγαζε έξω. Μάλιστα μόλις έφτανε η ώρα να βγει, είχε ήδη διαλέξει το επόμενο θύμα και ψήφιζε αυτό, για να το παίζει και ψιλοαθώος κι ότι δεν φταίει αυτός, άσχετα ότι μέχρι πριν λίγη ώρα έλεγε το κλασσικό και απαίσιο "πρέπει να φύγει άμεσα" και το "σίγουρος μαφιόζος". Το αποτέλεσμα; Έξω Ντετέκτιβ, έξω και Δήμαρχος. Δε λέω κι εγώ τους ψήφισα και έκαναν και οι δύο το λιγότερο τραγικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι λίγο τραγικό που σχεδόν όλοι όσοι έχουν βγει έχουν κατηγορηθεί από ικαρίωνα;
Τρίτον, όσο ήταν μέσα έκανε ό,τι μπορούσε για να καρφώσει όσους ρόλους πολιτών κατάλαβε. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑ ΚΥΡΙΟΙ. Αυτό και να απροσοσανατολίζει τους πολίτες. Και τα έχει πάει περήφημα ως τώρα.



Άλλο ένα πραγμα που δεν θα πω για δεύτερη φορά. Οι κάρτες είναι για να παίζονται. Πέσατε όλοι να με φάτε, ενώ έλειπα, δεν μπορούσα να επιχειρηματολογήσω, οπότε έπαιξα την κάρτα για να μπορέσω να το κάνω αργότερα. Μπορείτε να με κατηγορείται για ό,τι θέλετε, αλλά αυτό δεν ήταν παράλογο. Οποιοσδήποτε στην θέση μου θα έκανε το ίδιο. Όπως επίσης δεν θα απολογηθώ που δεν παράτησα τις διακοπές μου για να είμαι όλη μέρα στο Παλέρμο.

Επίσης, αυτό με τα σινιάλα και τις εντολές που το έμαθες;; Ψηφίστε αυτόν, εκείνον, τον άλλον. Τέσσερις πολίτες έφαγες έτσι. Κι αν βάλω και την αλλαγή ψήφου στην Μάιρα πέντε. Δεν θα έπρεπε να σταματήσεις να το κάνεις σε κάποια φάση;;(Ξέρω δεν μπορείς να απαντήσεις τώρα, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το κάνεις μετά...)




Ίσως βέβαια κάποιοι να κατάλαβαν πόσο ιδανικά ταιριάζει το παίξιμό σου στον ρόλο του ΔΑ, ειδικά μετά τις τελευταίες 2-3 ψηφοφορίες.






Ιδού οι μεγάλοι σωτήρες των πολιτών ρε παιδιά!! 15 ποστ ο καθένας για να καταλάβουν κάτι που είπα ξεκάθαρα :P. Την άλλη φορά θα σας τα ζωγραφίζω, εντάξει;



Να ρωτήσω κάτι τώρα σοβαρά; Τι ακριβώς μου προσάπτετε και είμαι και σίγουρος μαφιόζος;; Ότι δεν υποκλίθηκα στο μεγαλείο του ικαρίωνα;;
Μην ακούσω κανένα αστείο ότι ψήφισα αθώους. Γιατί ποιος δεν ψήφισε αθώους εδώ πέρα;; Κι εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ το λάθος μου, το οποίο ήταν ότι άφησα τον ικαρίωνα να μπερδέψει κι εμένα και τα έκανα θάλασσα με Σπυράκο και Claire(που ειδικά για την δεύτερη δεν θα πίστευα με την καμία ότι μπορεί να είναι ντετέκτιβ).
Το μόνο που στέκει ως επιχείρημα εναντίον μου είναι το κράξιμο από τον φρικ. Αλλά αυτό θα ίσχυε αν πιστεύατε ότι είναι ΑΜ. Εσείς λέτε ότι είναι μαφιόζος, άρα κάτι δεν ταιριάζει εδώ.
Μήπως να καθίσουμε να σκεφτούμε λίγο σοβαρά τι παίζει αντί να κατηγορούμε στα τυφλά, χωρίς να βγάζουμε νόημα;



Ψήφισα ούλτρα γιατί αυτό με την τυμβωρυχία μου θύμισε πάρα πολύ μία κίνηση που είχε γίνει μια φορά που ήμουν στην μαφία, πάλι με τον ντετέκτιβ. Τότε είχαμε υπερασπιστεί τρελά τον ντετέκτιβ και μετά όταν βγήκε παίξαμε τυμβωρυχία και όταν είδαμε ντετέκτιβ κάναμε πάρτι. Και χτύπησε καμπανάκι, γιατί ΚΑΙ πάρα πολύ γρήγορα ήταν ΚΑΙ από παίκτη που δεν την κατηγόρησε ή την ψήφισε.
Επίσης δεν θεωρώ ότι ο ικαρίωνας κατάλαβε και τους 6 μαφιόζους ώστε να τους υπερασπιστεί όλους.




Βολικό ήταν ότι είχα την κάρτα, ότι την έπαιξα ήταν απλώς λογικό, είχα πέντε ψήφους και είχαμε και κανα δυο ώρες μέχρι την ανακοίνωση της δολοφονίας.



Καλά αν έβλεπα κι εσένα να λες τέτοια θα τρελαινόμουν, ειλικρινά. Επίσης να λέμε και αλήθειες, δολοφονίες πιο δυνατών παικτών έχουν και μεγαλύτερη πιθανότητα αποτυχίας.



Εγώ πάντως είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν είσαι ΔΑ, για μαφιοζάκι σε κόβω.



Ό,τι να ναι πάλι. Μανία με τις δολοφονίες. Μήπως να στις δώσουν οι μαφιόζοι να τις κάνεις εσύ, για να δείξεις στον κόσμο πως γίνεται;;
Επίσης κλασσικά, προσπαθείς όσο μπορείς να δώσεις στεγνά ρόλους στην μαφία.



Πέντε ψήφοι στις 11 το πρωί δεν είναι αρκετό κύμα για σένα δηλαδή; Επίσης, ήθελα να πάω για μπάνιο εκείνη την ώρα και δεν θα καθόμουν με το κινητό στο χέρι όλη την ώρα για να αποφασίσω αν θα παίξω την κάρτα ή όχι. Και τέλος, παίζεται η κάρτα πριν την δολοφονία, οπότε δεν είχα την πολυτέλεια να περιμένω να δω τι θα γίνει ξέρεις.



Είναι επειδή τα παιδιά έχουν τόσο δυνατά επιχειρήματα που μας φαίνονται σαν προσβολές, δεν είναι ότι απλά κράζουν και δεν λένε τίποτα. Οι υπόλοιποι είμαστε βλάκες που τα παρεξηγούμε :P.



Εμένα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με την νεκροφάνειά σου. Μου φαίνεται πολύ ύποπτη. Όχι για το άτομο που επανέφερες, όσο για το χρονικό σημείο. Ο τζούμ ήταν τόσες μέρες φάντασμα και αποφασίζεις να τον φέρεις μετά την ηχώ. Αν έχω δίκιο που πιστεύω ότι δεν έχουμε βγάλει μαφιόζο ως τώρα, είναι καλή επιλογή για ξεκάρφωμα. Είναι σίγουρα αθώος(για μένα τουλάχιστον, τον κράζω για άλλους λόγους), αλλά είναι μπαχαλάκιας κι απ' ότι φαίνεται, αν είσαι μαφιόζος, δεν σας απειλεί κιόλας.
Οπότε θεωρώ την κίνησή σου το λιγότερο ύποπτη.

[/COLOR]

Παρόλα αυτά, αυτή ήταν η πρώτη λογική αντίδραση που είδα στην κάρτα μου. Αυτό ισχύει. Δεν είμαι ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο ένοχος παίζοντας την εξαίρεση. Απλώς θέλω να μείνω στο παιχνίδι και στην τελική είναι και δικαίωμά μου, απ' όσο γνωρίζω...




Καλά κι εσύ όμως δεν έχεις ξεσκιστεί και να βοηθάς. Κάτσε και γράψε ένα ποστ της προκοπής, με μερικές σκέψεις μέσα, αντί απλά να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου όταν σου λέει κάποιος κάτι. Δεν είναι κακό, είναι προαπαιτούμενο του παιχνιδιού ξέρεις.



Αλλά μετά του Cupid του την μπουμπούνησες στεγνά την ψήφο, το λες και ακολουθώ το κύμα. Δε λέω κι εγώ για ύποπτο τον έχω, αλλά δεν είναι λίγο παράξενο; Να λες από την μία αυτό και μετά να ρίχνεις αυτή την ψήφο;



Ναι, επειδή έριξα μία κάρτα που δεν είναι καθόλου παράλογο να παίξει κάποιος που κινδυνεύει είμαι μαφία. Και γαμώ την λογική δεν μπορώ να πω... Στρόγγυλη. Πάλι καλά που έχουμε κι εσένα ρε τζουμ να μας ξεχαώνεις, ω τιτανοτεράστιε μάστερ του Παλέρμο.



Θεωρείσαι ύποπτος γιατί δεν πήγαινες με τα νερά του ικαρίωνα και των φίλων του, είναι τόσο απλό...



Γιατί είμαστε ηλίθιοι και πηγαίναμε να κάνουμε κόντρα ποιος θα βγει mvp άμα πλακωθούμε, δεν είναι προφανές; Βέβαια δεν βγάζει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ να με κράζει έτσι ο φρικ ενώ είμαστε και οι δύο μαφία, αλλά αυτό είναι άσχετο.

Σπάμ:
ΜΙΝΤΙΝ ΘΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ!!




Το είδες ότι ήταν η βασική γραμμή υπεράσπισής του έτσι; Οπότε ή παρανοϊκός ή μπερδεμένος, όπως ανέφερα πιο πάνω.



Καλά δεν έσπαγα πέτρες, Ποσείδι ήμουν :P.
Τώρα που γύρισα όμως δεν στα εξηγώ ωραία;; :P



Kαι πώς θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του αν δεν πει ρόλους ρε Ζωή;;;



Όχι δεν σας κάνει στόχους. Άσχετους και επικίνδυνους σας κάνει. Βοηθάτε σε επιλογές θυμάτων και πιθανά καρφώματα όταν λέτε ρόλους και δίνετε στεγνά κόσμο.



Κι εγώ για ΔΑ τον έχω τον ικαρίωνα, αλλά ρε συ Τάσο, ούτε πολύ έχεις μιλήσει και έχεις πει όλο κι όλο 2-3 φορές για τον ικαρίωνα. Και πας και του σκας προφυλάκιση 5 το πρωί; Δεν σε κατηγορώ για την ώρα, με τόσους ακόλουθους που έχει, αλλά ρε συ περίμενα περισσότερη ανάλυση από σένα πριν το κάνεις αυτό. Δεν μας έχεις συνηθίσει να παίζεις έτσι. Περιμένω περισσότερα από σένα και μία καλύτερη εξήγηση του γιατί δεν περίμενες να αναλύσεις καλύτερα τα πιστεύω σου πριν το κάνεις αυτό.



Αποδείχτηκε ότι δεν είναι μαφιόζος, όχι ότι δεν είναι με το μέρος της μαφίας, σημαντική διαφορά



Βασικά, είναι πολύ πιο risky κίνηση η ΑΠ θεωρώ. Η δολοφονία είναι πιο εύκολη και πιο καθαρή και μην σου πω ότι έχει και περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας από την ΑΠ.
Και δεν δίνει αυτό δίκιο στα λόγια του, εσύ πώς το βλέπεις να γίνεται αυτό;



Τώρα κάνουμε παραγγελίες και σε δράσεις ρόλων ρε μάστορα;; Τι θα γίνει; Θέλετε να σας δώσουμε μήπως όλους τους ρόλους εσένα και του ικαρίωνα να μας δείξετε πώς παίζετε το παιχνίδι; Γιατί μάλλον είμαστε όλοι στόκοι και δεν ξέρουμε τίποτα τόσα χρόνια που παίζουμε.



Αχ. Έχεις και χιούμορ εσύ βλέπω.... ΝΟΤ!!



Πάλι καλά που γύρισες εσύ και μας άνοιξες τα μάτια. Είσαι ο σωτήρας μας...



Συγγνώμη κιόλας που δεν κάθομαι να με βγάλετε με το έτσι θέλω ρε παιδιά. Αν είναι έτσι τον ικαρίωνα γιατί δεν τον ψηφίζατε που ήταν σε τέσσερις ψηφοφορίες σχεδόν mvp και πάντα την γλίτωνε;;
Επίσης μην με μπλέκεις με το τι έκανε ο Τάσος με την ΑΠ. Γιατί δεν έχει νόημα. Και μαζί να ήμασταν μαφιόζοι, γιατί να καρφωθεί για να με κρατήσει μέσα; Αφού είμαι καμμένο χαρτί.



Αν μας πεις και που κρύβεται η ουσία της ψήφου θα σου είμαι υπόχρεος αγαπημένη μου Ζωή... :flowers:




Είδαμε και τι έκανε ο φίλος σου που μας είχε πάρει στις πλατούλες του πριν από σένα. Επίτρεψέ μου να μην επιστεύομαι κανέναν από το κόμμα σας...



Πρώτον, δεν κάνω brainwashing, επιχειρηματολογώ. Είναι κάτι που είναι βασικό για το παιχνίδι και για κάποιο λόγο το έχεις ξεχάσει. Έχεις καλό ρόλο, βάλε το μυαλό σου να δουλεψει και κατέβα από τις πλατούλες του τζουμ, μπας και καταφέρουμε τίποτα.




Ναι, γιατί ο φρικ είναι χαζός και δεν παρακολουθεί το θέμα και δεν είναι καθόλου το στυλ του να μπαίνει φουριόζος και να τα ξέρει όλα, οπότε τώρα σου κάνει εντύπωση.




Ίσως κάποιος να μπει στον κόπο να μας απαντήσει κάποτε.... Αλλά δεν το βλέπω. Αυτό θέλει σκέψη και το κόμμα πλέον δεν σκέφτεται, απλώς ακολουθεί γραμμές.



Σ'αυτό έχεις δίκιο, αλλά παραμένει ύποπτη σαν κίνηση.




Βλέπω τέτοια ποστ σου και ειλικρινά απογοητεύομαι ρε Έλενα. Σόρρυ για τους συναισθηματισμούς, αλλά δεν μπορώ ειλικρινά. Έχεις κολλήσει στις ιδέες τζουμ ικαρίωνα και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να σκεφτείς μήπως τρέχει κάτι άλλο.


Λοιπόν πάμε τώρα στα γενικά.
Το ξέρω ότι ασχολήθηκα κατά βάση με αθώους, αλλά απ'ότι καταλαβαίνω μόνο αυτοί μιλάνε. Λίστα υπόπτων.

1. Cupid: Εμένα δεν με καλύπτει η ασυλία του δικηγόρου να με συγχωρείτε. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που θα προστατεύσει μαφιόζο. Δεν μου γεμίζει το μάτι, πετάει κάτι άκυρα σενάρια που δεν μπορούν να σταθούν για κανένα λόγο, πήγε να ζωντανέψει σε κάποια φάση, αλλά εξαφανίστηκε. Επίσης υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ρώτησε η Claire για του λόγου του.
2. mintin97: Ο λατρεμένος μου μιντιν το παίζει πάλι τρελίτσα. Μια το παίζει χαζός, μια έξυπνος, μια θυμωμένος. Κανείς δεν βγάζει άκρη μαζί του και κανείς δεν τον παίρνει και στα σοβαρά. Έχει ξαναβγάλει έτσι ολόκληρο παιχνίδι ως μαφιόζος και μάλλον πάει να το ξανακάνει.
3. i_lie_us: Τα είπα και γι'αυτόν, πολύ ύποπτη νεκροφάνεια. Προσπαθεί να παίξει συγκροτημένα και αποφεύγει τις κόντρες και να πάρει δυνατές θέσεις. Κατά βάση πηγαίνει όπου τον πάνε ικαρίωνας και τζουμ και φαίνεται να περνάει έτσι στην αφάνεια.
4. ultraviolence: Το εξήγησα αυτό με την τυμβωρυχία. Κατά τ'άλλα μιλάει λογικα, γι'αυτό και τον βάζω τέταρτο στην σειρά προτίμησης.
Δευτερευόντως:
1. Nefeli Graf: Άχρωμη, άοσμη, αθόρυβη. Μπορεί όντως να μην έχει χρόνο, μπορεί να και να μας πουλάει φούμαρα. Γράφει κατά βαση για να υπεράσπιστεί τον εαυτό της. Περιμένω περισσότερα, αλλιώς παίζει ν'αρχίσω να την ψηφίζω.
2. Eileen: Την αγαπώ, αλλά δεν την εμπιστεύομαι σε Παλέρμο για κανένα λόγο. Με ανησυχεί ότι προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους, ενώ γενικά είναι πιο χειμαρρώδης όταν έχει καλό ρόλο.
3. Τάσος97: Περιμένω να μου απαντήσει γι'αυτό που είπα για την ΑΠ. Για την ώρα είναι ο βασικός λόγος που βρίσκεται στην λίστα. Επίσης ότι δεν μιλάει πολύ, κάτι που μου φαινεται πολύ παράξενο.

Όχι, σίγουρα δεν βρήκα όλη την μαφία, αλλά πιστεύω ότι σε κάποιους πρέπει να έχω πλησιάσει.
Γενικά πολίτες, προσπαθήστε να σκεφτείτε λίγο καθαρά και λίγο outside the box. Μην αφήσετε να φύγει άλλο ένα άτομο που στοχοποίησαν ο ικαρίωνας με τον τζουμ. Τόσες φορές έπεσαν έξω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους εμπιστεύεστε ακόμη. Αυτά από μένα

Καληνύχτα :)

ps. Αύριο το πρωί θα είμαι σε δουλειά, οπότε θα μπορώ να σας απαντήσω από το μεσημέρι και μετά. Ενημερώνω για να μην έχουμε θέματα το πρωί.


Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι ο Pie δεν ήταν μαφιόζος;
Κάποιους απ' αυτούς που σχολίασες είναι η αλήθεια πχ mintin nefeli, τους έχουμε αφήσει πολύ στο περιθώριο.Ίσως να βολεύονται.

Ίσως ισχύει αυτό που λες για τον Τάσο. Ότι ήταν πολύ φανερή η ΑΠ για να στοχοποιηθεί αν είστε μαζί μαφιόζοι.
Εσύ ποιος πιστεύεις από τα άτομα που έδωσες ότι θα έπρεπε να είναι mvp στην θέση σου;

ΑΝ τελικά ο tsara δεν είναι μαφία που είναι πολύ πιθανό να είναι ίσως throwάρουμε το game . Κατά πάσα πιθανότητα θα σε ψηφίσω αλλά περιμένω να ακούσω κάτι άλλο από σένα και τους υπόλοιπους καθώς και τη δολοφονία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Μ' αρέσει που όλοι βγαίνετε και λέτε το μακρύ σας και το κοντό σας για το πόσο κακές ήταν οι δολοφονίες, αλλά μαφιόζο ακόμη δεν έχουμε βγάλει... Μήπως δεν είναι και τόσο κακές τελικά;; Εγώ στοχευμένες τις βλέπω μέχρι τώρα και εκ του ασφαλούς.
Λίγο ο υπέρμετρος ναρκισισμός, λίγο το "όσα δε φτάνει η αλεπού...." Να πως βγαίνουν κάθε μέρα "πολύ κακό kill" :ermm:
Κοίτα που θα βγάλω σοφό τον ελληνικό λαό εδώ που έμπλεξα.

Επίσης, αυτό με τα σινιάλα και τις εντολές που το έμαθες;; Ψηφίστε αυτόν, εκείνον, τον άλλον. Τέσσερις πολίτες έφαγες έτσι. Κι αν βάλω και την αλλαγή ψήφου στην Μάιρα πέντε. Δεν θα έπρεπε να σταματήσεις να το κάνεις σε κάποια φάση;;(Ξέρω δεν μπορείς να απαντήσεις τώρα, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το κάνεις μετά...)
Έτσι είναι, δε τα ξέρεις εσύ αυτά, είναι καινούρια συστήματα! Τα σινιάλα είναι new age επιχειρήματα! Τι τη χρειαζόμαστε την συλλογιστική διαδικασία και τις προκείμενες; Βαβούρα για το τίποτα! Ενώ με το "θα είσαι η επόμενη" ή το "σίγουρα μαφ" ξεμπερδέψαμε. Νοικοκυρεμένα! :angel:

Στα σοβαρά τώρα:
2. Eileen: Την αγαπώ, αλλά δεν την εμπιστεύομαι σε Παλέρμο για κανένα λόγο. Με ανησυχεί ότι προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους, ενώ γενικά είναι πιο χειμαρρώδης όταν έχει καλό ρόλο.
Πλάκα μου κάνεις ρε Ακριβέ; Με ποιον ακριβώς να είμαι πιο χειμαρρώδης; Με τον τρελό τον Tzoum ή aegloswen που κάνει το sidekick? :confused:
Εδώ πρέπει να μπεις σε διαδικασία να ψηφίσεις κάποιον για να πάρεις μία στοιχειώδη δημοσίευση (σου απαντώ και για το της ψήφου). Ο Cupid τόσες μέρες μετά ακόμη, δεν έχει πει κάτι ουσιαστικό ούτε για τον εαυτό του, ούτε για τους υπόλοιπους. Μόνο άμυνα παίζουν σε αυτό το παιχνίδι και θα με βγάλετε εμένα στη σέντρα; Δεν είμαστε καλά...:(
3. Τάσος97: Περιμένω να μου απαντήσει γι'αυτό που είπα για την ΑΠ. Για την ώρα είναι ο βασικός λόγος που βρίσκεται στην λίστα. Επίσης ότι δεν μιλάει πολύ, κάτι που μου φαινεται πολύ παράξενο.
Από τον Τάσο περιμένουμε και για τον mintin97 που είπε ότι θέλει να κάνει ποστ, όχι μόνο για την ΑΠ!

Τώρα, ναι, είναι ξεκάθαρα προβληματικό το ότι δεν υπάρχει καλύτερο στοιχείο από την κόντρα σου με τον Φρικ για εσένα, πέρα από τις ...εντολές του Tzoum. Για αυτό και η υποφαινόμενη ζήτησε την νεκροφάνεια, για να δούμε τι υπάρχει όντως μεταξύ σας. Γιατί εσύ τώρα, όπως και να το κάνουμε έχεις ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα απέναντί του: Δεν είσαι φάντασμα!
Αλλά βλέπεις, αντί να κάτσουν λίγο πίσω και να αφήσουν το πράγμα να εξελιχθεί, να δούμε μήπως κάποιος άλλος έπαιζε νεκροφάνεια στον Pie - τουλάχιστον εσύ καταλαβαίνεις που το πάω - κατ' ευθείαν να ορμήσουν χωρίς καν να σκεφτούν. Και έρχεται μετά ο Τζουμ και μου λέει "μπλόφες έκανε ο Ικαρίωνας!"


:hypno:

Συγγνώμη τώρα το είδα πρώτη φορά ότι ρώτησες :redface:
Μίλησε όντως λογικά και για μια στιγμή σκέφτηκα να επιμείνω cupid και ότι όντως θα ταν καλό να τον δούμε σε αντιπαράθεση με tsara.
Αλλά μετά είδα ότι τόσα άτομα που έχω στο μυαλό μου ως αθώα είναι πεπεισμένοι για την ενοχή του. Σκέφτηκα ότι για να επιμένουν τόσο ίσως έχουν κάποια στοιχεία. Δεν ήθελα να ψηφίσω ό ,τι να 'ναι και να τη γλιτώσει μαφιόζος για ένα γύρο. Για τον Cupid δεν ήταν κανείς τόσο σίγουρος. Και για τους 2 είχα υποψίες , δεν ξέρω αν έκανα τη σωστή επιλογή αλλά πιστεύω ότι για να ακούγεται τόσο ότι ήταν μαφιόζος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ήταν.
Ποια τόσα άτομα βρε Έμιλι μου; :/: Η Έλενα, που σε εκείνο το σημείο ΔΕΝ μπορούσε να ξέρει την ταυτότητα του Pie και ο Ικαρίωνας που στόχευε ό,τι κινούνταν και τολμούσε να ακουμπήσει πληκτρολόγιο! :/:

Oι υπόλοιποι : ελπίζω καταλαβαίνετε ότι θέλουν να επιστρέψουν τον Pie και θέλουν να τους πούμε και ευχαριστώ. :P
Τα έχεις κάνει ... ασ' το καλύτερα! Διάβασε από την αρχή το θέμα και σκέψου πριν πας κατ' ευθείαν στη μονοδιάσταση εξήγηση. Δε μπορώ να σου πω κάτι άλλο.

Πραγματικά τώρα ζητάς νεκροφανεια Α παι από την στιγμή που το μέντιουμ λογικά έχει μάθει ότι ήταν κακός ρόλος? Έχουμε τόσους φανερους αθώους και ζητάς σε παι την νεκροφανεια? Ε κομπλέ και συ μαζί τους είσαι. Δε γίνεται αυτό που λες είσαι τέρμα φάουλ. Jk aeglo ilias Εγώ και κάνας dumenuke είμαστε οι αθώοι? Τι σκατα? Όσοι ειστε πολίτες βγείτε βοηθηστε μας και μη τυχόν ρίξει κανείς νεκροφανεια σε παι για όνομα του Θεού. Εδώ έχουν πεθάνει μάλλον αλεξίσφαιρα ντεντεκτιβ Ιστορίες και σεις μετ να γυρίσουμε πίσω τον παι? Tsaf Τάσος libertus ellen ίδιο στρατόπεδο άνετα τελικά.

Πραγματικά αυτό το παιχνίδι νομίζω παίζω μόνο με 4 αθώους. Οι υπόλοιποι μιλήστε η έστω ακολουθήστε μας αφού δεν συμμετέχετε και δεν έχετε διαμορφώσει άποψη. Εμπιστευτείτε με

Πρώτα από όλα, γιατί το έχω δει δυο-τρεις φορές και θα γίνω ταύρος σε υαλοπωλείο.

E I L E E N
Ούτε να διαβάζετε δε ξέρετε; Άντε, η γραφή είναι δύσκολη, να στο δώσω αυτό. Αλλά και η ανάγνωση; :confused:

Αν κάτσεις να σκεφτείς θα δεις ότι η aegloswen μπορεί να μην ξέρει τον ρόλο του Pie. Δε θα μπω παραπάνω σε αυτό γιατί θα δώσω ιδέες και δε το θέλουμε αυτό. Δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα ότι η Έλενα ξέρει τον ρόλο του.
Όπως επίσης, το ότι ζήτησα νεκροφάνεια δεν με κάνει μαφιόζα. ;)

Η ψήφος μου tsarachaf
Για ένα πολύ απλό λόγο, η ψήφος του στην Claire. Ναι, ξέρω, δεν θες να κατηγορηθείς για αυτήν, γιατί και ένα σωρό αθώοι την ψήφισαν, αλλά εσύ μπήκες τελείως ξαφνικά και μπορούσες να ψηφίσεις οποιονδήποτε άλλο. Συν τοις άλλοις, η Claire δεν φαινόταν ένοχη, αν κάποιος διάβαζε προσεκτικά. Μου δίνεις λοιπόν την εντύπωση ότι την είχες καταλάβει και ήθελες να βγει. :/:
Επίσης, η επιμονή του Pie για εμένα έχει κάποια βαρύτητα.

@Emilouko, αυτό που λες είναι απόλυτα σωστό. Αν δεν είναι μαφιόζος ο Ακριβός θα είμαστε σε απελπιστική θέση.

Επίσης, Libertus, DumeNuke, Nefeli, vassilis498, mintin97, θέλουμε να σας διαβάζουμε! :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Αχνε ας συνεχίσω να τα έχω Καλά με όλους κυρία Eileen :) παρε επιτελουε θέση δώσε δώσε σενάριο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Τον βρήκε η Himela.
Πεσμένο στο πάτωμα.
Συντετριμμένο.
Δε μιλούσε.
Ούτε κουνιόταν.
Μονάχα ανέπνεε.
Τα μάτια του ήταν πρησμένα και κόκκινα.
Τα δάκρυα του είχαν στερέψει.
Τον κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του.
Δε μπορούσε να το πιστέψει.
Ήταν ο dimijim.
Κι είχε χάσει τον καλύτερό του φίλο.
JKaradakov.
Το κείμενο της δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ιορδανάκο μου μεταφέρεσαι στη χώρα των φαντασμάτων. :'(

Ψηφοφορία για Τρίτη 12/7
  1. aegloswen --> tsarachaf
  2. Cupid
  3. DumeNuke
  4. Eileen --> tsarachaf
  5. Emilouko
  6. i_lie_us --> tsarachaf
  7. JKaradakov --> tsarachaf
  8. Libertus
  9. mintin97
  10. Nefeli Graf
  11. Guest 278211
  12. tsarachaf
  13. Tzoum --> tsarachaf
  14. ultraviolence
  15. vassilis498
  16. Τάσος97

Ψήφοι
5 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7
Giamou - Ποινή 8/7
PieMaker - Ψηφοφορία 8/7
Ikarionas - Άμεση Προφυλάκιση 10/7
JKaradakov - Δολοφονία 12/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) [Δήμαρχος] - Ψηφοφορία 6/7 & Τυμβωρυχία
Claire Rentfield [Ντέτεκτιβ] - Ψηφοφορία 7/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
Libertus #1
i_lie_us #1
JKaradakov #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από aegloswen
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Τάσος97
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
αρχισαν επιτελους τα καλα κιλ οι δολοφονοι :Ρ στενευουν τα περιθωρια λοιπον..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Αποτυχία δολοφονίας αγαπητή ΣΕ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
That was fast...
Καλωσόρισες πίσω Ιορδάνη!

Ψηφοφορία για Τρίτη 12/7
  1. aegloswen --> tsarachaf
  2. Cupid
  3. DumeNuke
  4. Eileen --> tsarachaf
  5. Emilouko
  6. i_lie_us --> tsarachaf
  7. JKaradakov --> tsarachaf
  8. Libertus
  9. mintin97
  10. Nefeli Graf
  11. Guest 278211
  12. tsarachaf
  13. Tzoum --> tsarachaf
  14. ultraviolence
  15. vassilis498
  16. Τάσος97

Ψήφοι
5 tsarachaf

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7
Giamou - Ποινή 8/7
PieMaker - Ψηφοφορία 8/7
Ikarionas - Άμεση Προφυλάκιση 10/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) [Δήμαρχος] - Ψηφοφορία 6/7 & Τυμβωρυχία
Claire Rentfield [Ντέτεκτιβ] - Ψηφοφορία 7/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
Libertus #1
i_lie_us #1
JKaradakov #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από aegloswen
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Αποτυχία δολοφονίας από JKaradakov
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Χαχαχαχαχαχααχχαχααχ και πανω που ειπα εκαναν καλο κιλ
ΣΑΓΑΠΩ JK <3 Το ξερα οτι εισαι αθωος,τοπα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Αχνε ας συνεχίσω να τα έχω Καλά με όλους κυρία Eileen :) παρε επιτελουε θέση δώσε δώσε σενάριο

Ωωωω μάθαμε το copy-paste! Ευχαριστώ πολύ! :)
Θες σενάριο; το δικό μου σενάριο που όσο περισσότερο το σκέφτομαι μου φαίνεται όλο και πιο πιθανό, ειναι πως είμαστε συγκεκριμένα άτομα που μιλάμε και υπάρχουν κάποιοι που είτε έχουν αποτραβηχτεί, είτε δε μπαίνουν καν στον κόπο.
Libertus, DumeNuke, κατι δε μου κάθεται καλά. Ειδικά ο DumeNuke, μετα την όλη ιστορία με τον Ιορδανη και τον Ικαριωνα σχεδόν εξαφανίστηκε!
Επίσης, έχουμε δολοφονίες και δε ψηφίζουν νωρίτερα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και το ξέρουμε. Δεν έχουν κάποιον εκείνοι να θέλουν να υποδείξουν, κατι που τους φαίνεται περίεργο? Επίσης, αν ψάξει κάποιος να δει τα μηνύματα, μεταξύ Νεφέλης, DumeNuke, Libertus υπάρχουν ελάχιστες έως καθόλου αναφορές. Εμενα μου φαίνεται περίεργο...
Τωρα για τον vassilis498, δε ξερω. Στην αρχή μου φαινόταν ύποπτος αλλα όσο διαβαζω τα μηνυματα του, μου φαίνεται αθώος. Έδω δε παίρνω θέση ακομη.
Για τον mintin97, μπαίνει και μετά εξαφανίζεται. Το θέμα βέβαια το διαβάζει, αλλιως πως θα ήξερε να απαντήσει για τους ορχεις? :P

Πρέπει να πω και αλλα; Μήπως να συλλαβίσω κάτι παραπάνω μιας και δυσκολεύεσαι;
Κατι τελευταίο, ασχετο με το παιχνιδι: Το ότι προσπαθώ να είμαι οσο μπορω, ευγενική δε σημαίνει ότι θέλω να τα έχω καλα με όλους επειδή ειμαι κακός ρόλος. Σημαίνει ότι για εμενα αυτο είναι ένα παιχνίδι, σέβομαι τους συμπαίκτες μου και θέλω να περάσουμε καλά. Και σε αυτο το παλερμο εφτασα πολλες φορες στα ορια μου. Οχι να σκοτωνόμαστε και να φτάνουμε στα μισά και να μην θέλουμε πια να συνεχίσουμε. Εμείς βλέπεις, δεν αντλούμε αυτοεκτιμηση απο το παιχνίδι, ούτε το βλεπουμε σαν μια ακομη αφορμή να πούμε ποσο γαματοι είμαστε. Οποτε, το λεω ειλικρινά και νομίζω ότι μιλάω εκ μέρους όλων μας όταν λεω πως πραγματικά σας λυπάμαι! :/:


Edit: Άντε, ωραία, να πάρουμε λιγο τα πάνω μας!! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
ναι το θεμα ειναι οτι δεν λεω οτι θες να τα εχεις καλα με ολους ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ
αλλα μη κατηγοροντας τους. ασε τα εξωπαιχνιδικα που πας παλι να ξεφυγεις. σιγα το σεναριο, απλα κατηγορεις τους αθορυβους. για pie tsara taso libertus που τους εχουμε στο ιδιο γκρουπακι, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙ ενω εχουμε εκατο πιο αθωους πολιτες, τι εχεις να πεις ? αν δεν εβλεπα οτι ξες καλα τους κανονες και το οτι εισαι καλη παιχτρια οπως λενε πολλοι δεν θα καθομουν να κανω αυτη τη συζητηση μαζι σου το ξες ετσι? το θεμα ειναι οταν εισαι καλος παιχτης βρισκεις στοιχεια ακομα και πολιτης απλος να εισαι. οποτε δεν δεχομαι το οτι δεν εχεις στοιχεια. απλα δεν μας τα δινεις. απλα εισαι κατι κακο που προσπαθει να τα εχει καλα με ολους ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ και οχι ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. καταλαβαινομαστε τωρα? ασε τις σποντες σου ;)


aeglo tzoum jkardarov και ισως ηλιας που με γυρισε ειμαστε η δυνατη αθωα 4αδα προς το παρον. δεν πρεπει να σπασουμε τις ψηφους μας μαγκες ♥
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top