Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
OFF-TOPIC:
Κι επειδή βλέπω ότι δεν μπαινετε στον κόπο να σκεφτειτε τίποτα και απλά με κατηγορειτε τυφλα μερικοί μερικοί και δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα μέσα από το κινητό. Θα παιξω την εξαίρεση ψηφοφορίας


Δεν γίνεται να σας κάνω την χάρη εκεί στην μαφια και να φυγω χωρίς μάχη. Κι επειδή σήμερα δεν μπορώ επιλεγω να την δώσω για την ψηφοφορία της Δευτέρας.
Γεια σας για την ώρα. Τα λέμε πιο μετα.
Φωτιά έβαλες και εσύ και η μάχη σου, τρομάρα σου!:P Κανένα δεκάλεπτο ψαχνόμασταν:laugh:
Μόνο που φεύγεις και δεν είπες τίποτα, σου αξίζει ψήφος, να το ξέρεις!:pfff:

σκεφτειτε και προσπαθηστε να καταλαβετε απο τις κινησεις των παιχτων ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ
ο αυτοκρατορας μπορει να ψηφιζει πρωτον ατομα που ξερει οτι δεν θα φυγουν για να σας δειξει οτι ειναι ο αυτοκρατορας
η ψηφιζει πρωτος το ατομο που ισως τελικα μαζεψει τις περισσοτερες ψηφους και τελικα ανακοινωθει οτι ο αυτοκρατορας τον θελει μεσα
γενικα πιστευω οτι ο αυτοκρατορας ψηφιζει γρηγορα και πρωτος συνηθως.
ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ απο την αλλη θα μπορουσε να κανει το ιδιο αλλα θα μπορουσε να ψηφιζει και συνεχως ακυρους για να βγαλει προς το παρον ακρη. δεν ξερω απλα σας δινω καποια επιπλεον σεναρια για ρολους που δεν ασχοληθηκατε.

Χαριτωμένες επισημάνσεις: :redface:
1. Δεν έχουμε δικαστή, έχουμε δικηγόρο :angel:
2. Το υπογραμμισμένο δεν γίνεται βάσει εμπειρίας, γιατί η ασυλία του αυτοκράτορα ανακοινώνεται στις 13.00. Σπάνια έχει φανεί από τόσο νωρίς ποιος θα φύγει...

Στα υπόλοιπα συμφωνούμε. Απλά προσοχή με τους ρόλους και τι λέμε στο δημόσιο, γιατί μπορεί να φανερώσουμε και άλλο αθώο παίκτη και να τον δούμε την επομένη στo χρονικό της 13:00..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.

Πριν φύγω λοιπόν, όποτε και αν συμβεί αυτό και με οποιοδήποτε τρόπο, θέλω να έχω κάνει έστω μία καλή πράξη. Αυτή μου η πράξη είναι η νεκροφάνεια στον Tzoum.


Γιατί Tzoum; Σκοτώθηκε τη νύχτα σε αντίθεση με άτομα ψηφοφορίας οπότε είναι περισσότερο πιθανό να είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Το ρίσκο που παίρνω εδώ είναι να είναι η πόρνη και να έτυχε να σκοτωθεί. Η αλήθεια είναι αν δεν είχε γίνει ήδη, θα την έκανα στην aegloswen (welcome back btw) λόγω του ότι ήταν ενεργή και έχει τη φήμη της έμπειρης παίκτριας.
Στην Ίρις17 δεν θέλω να την κάνω γιατί θεωρώ πως δεν είχε ενδιαφέρον για το παιχνίδι με τόσα λίγα post που είχε, ενώ ο Tzoum, παίχτηκε μια ηχώ και την αξιοποίησε στο έπακρον, είδα ότι έκανε αρκετά post.
Σε άτομα που έφυγαν με ψηφοφορία, δεν θέλω να το ρισκάρω.
Οπότε Tzoum καλώς ήρθες! Θερμή παράκληση, προσπάθησε λίγο να δουλέψεις τη μορφοποίηση όταν γράφεις βάζε καμιά τελεία και τέτοια.

Τέλος, καταλαβαίνω ότι ενδεχομένως παίζω με κακή στρατηγική αυτή τη στιγμή και αν λόγω όλου αυτού συντελέσω στη νίκη των μαφιόζων.. τι να πω, δώστε μου βραβείο χειρότερου παίχτη γι' αυτό το Παλέρμο, δεν ξέρω :/:

Η αλήθεια είναι ότι, όπως είπα και παραπάνω έχω μετανιώσει που έλαβα μέρος στο παιχνίδι, τώρα που είδα πως είναι (καθώς πέρσι έφυγα απ' την πρώτη μέρα). Δεν ξέρω πόσο βοηθητικός θα είμαι από εδώ και πέρα (όχι ότι ήμουν μέχρι τώρα για το συνασπισμό μου) καθώς δεν έχω την ίδια διάθεση να αφιερώνω τόσο χρόνο όσο έδινα μέχρι τώρα είτε αυτός σπαταλάται στο να πλάθω πιθανώς αποτυχημένα σενάρια στο μυαλό μου είτε στο να γράφω σεντόνια.
Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν θα είμαι εδώ να υπερασπιστώ με όποιο τρόπο θεωρώ σωστό κάθε στιγμή την μεριά των πολιτών μέχρι να φύγω από εδώ μέσα.
Γενικά ας προσπαθήσουμε να συγκροτηθούμε λίγο. Αριθμητικά λογικά υπερέχουμε ακόμα, και αν έχουμε μπει σε σωστή τροχιά η νίκη δεν είναι δύσκολη.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το ύφος του παρόντος post φέρνει πολύ σε εκείνο της Claire την οποία ψήφισα δις. Χθες όμως έγραψα "το λιγότερο κατανοώ τι περνάς", και ο λόγος πλέον νομίζω φαίνεται.

Η ώρα που γίνεται το post προφανώς δεν είναι τυχαία. Αν δεν κάνω λάθος (Eileen, μη με δείρεις) μέχρι 3 κανονίζονται οι δολοφονίες από μαφιόζους ή μάγισσα, και αντίστοιχα η απόφαση του γιατρού, οπότε αν το post γινότανε νωρίτερα υπάρχει περίπτωση να υπήρχε προσπάθεια υπεράσπισης σε μένα από τον Γιατρό αν αυτός ζει, η οποία θεωρώ ότι θα πήγαινε χαμένη για τη δολοφονία που μόλις έγινε.

Καλημέρα και πάλι Παλέρμο.
(Το ποστ μπορεί να έχει γραμματικά/ορθογραφικά λάθη. Νυστάζω αρκετά, το μυαλό δεν λειτουργεί, δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα επεξεργαστώ.)
Μ' αυτή σου την κίνηση σ' έχω περισσότερο προς αθώο στο μυαλό μου, στην περίπτωση που είναι αθώος ο tzoum και όχι καμιά πόρνη. Απ' την άλλη αν είσαι μαφία θα σε βόλευε μια τέτοια κίνηση για να φύγουν προσωρινά υποψίες από πάνω σου αλλά προς το παρόν well done. :)
Καλημέρα. Βλέπω ειχατε δεν ειχατε πεσατε να με φατε χάρη στις φιλοτιμες προσπάθειες του Παι και του ικαριωνα. Διάβασα ότι έγινε από χθες οπότε έχω ξεκάθαρη εικόνα για αυτά και μπορώ να κάνω ενα σχόλιο.
Επίσης λυπαμαι που βοηθησα να βγει ο Ντετέκτιβ, but I stand by my decision. Δεν χρειαζομαστε κι άλλον κι άλλον ικαριωνα να ασχολουμαστε όλη την ώρα με το τι είναι. Που τελικά είναι κατά 90% ΔΑ που εξηγεί τέλεια γιατί κατηγορεί κατά βάση μόνο οσουν διαφωνούν μαζί του η τον κατηγορούν. Οπως με τον Παι που μόλις τον ψήφισε τον έβγαλε συμμαφιοζο μου.
Αλλά δεν θέλω να ασχοληθω τώρα με τον ικαριωνα αλλα με τον ουλτρα. Η κίνηση με την τυμβωρυχια μου θυμίζει κατι που είχαμε κάνει ως μαφια σε άλλο παιχνίδι. Υπερασπιζεσαι έναν σίγουρα αθωο που αργά η γρήγορα θα βγει και του πετας κάρτα για να τον βγαλεις έξω. Κι αν σου βγει και καλός ρόλος σε βολευει ακόμη. Θα το αναλυσω περισσότερο σε κάποια άλλη φάση γιατι δεν βολευει από το κινητό. Ψηφιζω ultraviolence.
Μα βρε παιδιά αν είναι ΔΑ ο Ikarionas ποιους δολοφόνους έχει καταλάβει και υποστηρίζει;
Κ αν είναι ΔΑ γιατί ψηφίζεις ultraviolence ; Αφού είναι από τα άτομα που έχουν κόντρα.Μήπως ο ΔΑ σου είναι ο ultra και όλο αυτό γίνεται για ξεκάρφωμα;
Δεν γίνεται ο ikarionas να δίνει ως ΔΑ ultra και εσένα mafia , να θέλει να βγείτε και οι δυο , να υποστηρίζει άλλους έμμεσα (σαν ΔΑ) και συ να ψηφίζεις τον ultra γιατί στην τελική αν είναι αθώος είναι θύμα σαν και σένα.

Κι επειδή βλέπω ότι δεν μπαινετε στον κόπο να σκεφτειτε τίποτα και απλά με κατηγορειτε τυφλα μερικοί μερικοί και δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα μέσα από το κινητό. Θα παιξω την εξαίρεση ψηφοφορίας


Δεν γίνεται να σας κάνω την χάρη εκεί στην μαφια και να φυγω χωρίς μάχη. Κι επειδή σήμερα δεν μπορώ επιλεγω να την δώσω για την ψηφοφορία της Δευτέρας.
Γεια σας για την ώρα. Τα λέμε πιο μετα.
Πολύ βολική η χρήση της κάρτας τη δεδομένη στιγμή. Θα διαβάσω τα posts σου το σκ αναλυτικά.
Μην ανησηχείς ηλία αν κινδυνεύει κάποιος σήμερα κι από σήμερα αυτος δεν είσαι εσύ και είναι προφανές για τι μιλάω. Που σημαίνει πως αν αύριο δούμε το πώμα κανενός ικαρίωνα αυτό σημαίνει πως κάποiος τα σκάτωσε big time.

// πφφ έλεγα πως θα κατσω να κάνω record για το τι έγινε μεχρι τώρα αλλά η αλήθεια είναι βαριέμαι να ψάξω 84 σελίδες έπρεπε να γίνει νωρίτερα οπότε θα αρκεστώ κι εγώ στα αποτελέσματα των ψηφοφοριών.

// χαίρομαι που επιστρέφει ο Tzoum αλλά από την αλλη με υποπτεύει λίγο το ότι έκανε αμάν να του σκάσει νεκροφάνεια. Κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει κι ένα σενάριο που λέει πως και αυτός και ο ικαριωνας είναι δολοφόνοι και η ηχώ απ' το υπερπέραν ήταν στημένη για να πέσει αβάντα και στους 2 και να επιστρέψει με αέρα 100% πολίτη ο Tzoum. Είναι πολύ απίθανο να παίζει αλλά αν είναι αλήθεια δε παίζει να νικήσουμε ούτε με σφαίρες. :P
Δεν μπορούν να είναι δολοφόνοι.
Το πολύ πολύ να 'ναι καμιά πόρνη ο tzoum, το ίδιο και ο Ikarionas. Ο tzoum έφυγε ΠΡΩΤΟ βράδυ, η μαφία δεν θα σκότωνε μέλος της τόσο νωρίς αφήνοντας το μάλιστα στο έλεος της τυμβωρυχίας. Γι 'αυτό για μένα από μαφία ο tzoum αποκλείεται.
Όσο για τον Ικαριονα τα χιλιοείπαμε τόσες φορές με την Claire. Μάλλον ρώτησε σε ποιο στρατόπεδο βρίσκεται. Μαφία δεν γίνεται ούτε αυτός να είναι.Παρά ταύτα από ένα σημείο και μετά καλό είναι να τους προσέχουμε στην περίπτωση που είναι ΔΑ , πόρνη.



Όσον αφορά την Claire , σκέφτηκα και κάτι άλλο. Oι random ψήφοι της μπορεί να μην ήταν τόσο random.
Δηλαδή εγώ είμαι ντετέκτιβ, γνωρίζω την αθώοτητα τη δική μου και κάποιον ατόμων που ρώτησα. Οι μόνες πληροφορίες που έχω είναι αυτές. Οπότε αν κάποιος κατηγορεί τα άτομα που αθώωσα τότε ίσως να τον θεωρώ ύποπτο (χωρίς να είμαι φυσικά σίγουρη) άρα ρίχνω μια ψήφο η οποία έχει μια άλφα βάση.
Στην kleop ήταν όντως random. Στην Mintin και στον Cupid δεν ξέρω κατά πόσο είναι. Έχεις κάποιες πληροφορίες , κινείσαι με βάση αυτές. Εγώ στη θέση της αυτό θα έκανα.
Σκεφτείτε ότι ισχύει και στο αντίστροφο : Είσαι πληροφοριοδότης, ξέρεις την ενοχή κάποιου , κατηγορεί και ψηφίζει κάποιον έντονα άρα τον αθωώνεις.

΄Μετά την εξαίρεση του tsara θα κινηθώ προς pie , ultra, cupid. Περιμένω τη δολοφονία και συζητήσεις για να αποφασίσω. Θα προσπαθήσω να μπω από κινητό μέχρι να γυρίσω από θάλασσα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.


Χαριτωμένες επισημάνσεις: :redface:
1. Δεν έχουμε δικαστή, έχουμε δικηγόρο :angel:
2. Το υπογραμμισμένο δεν γίνεται βάσει εμπειρίας, γιατί η ασυλία του αυτοκράτορα ανακοινώνεται στις 13.00. Σπάνια έχει φανεί από τόσο νωρίς ποιος θα φύγει...

Στα υπόλοιπα συμφωνούμε. Απλά προσοχή με τους ρόλους και τι λέμε στο δημόσιο, γιατί μπορεί να φανερώσουμε και άλλο αθώο παίκτη και να τον δούμε την επομένη στo χρονικό της 13:00..

χμμ ισως να εχεις ενα δικιο. αλλα εφοσον εξ αρχης υπαρχουν σιγουροι αθωοι και δεν τους σκοτωναν οι μαφιοζοι δεν με ανησυχει ιδιαιτερα το τι θα πω γιατι μπορει να μη το καταλαβουν αν το περιφρασω προσεκτικα ;)
επισης αυτο με τα κιλς με παραπεμπει να αθωωσω εμπειρους παικτες γιατι δεν θα εκαναν τοσο ηλιθια κιλ. και για μενα εμπειροι παικτες μεχρι στιγμης μου φαινονται ακης γιαμου εσυ εμιλουκο και αυτος που μου επαιξε νεκροφανεια δεν θυμαμαι ονομα atm
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
χμμ ισως να εχεις ενα δικιο. αλλα εφοσον εξ αρχης υπαρχουν σιγουροι αθωοι και δεν τους σκοτωναν οι μαφιοζοι δεν με ανησυχει ιδιαιτερα το τι θα πω γιατι μπορει να μη το καταλαβουν αν το περιφρασω προσεκτικα ;)
επισης αυτο με τα κιλς με παραπεμπει να αθωωσω εμπειρους παικτες γιατι δεν θα εκαναν τοσο ηλιθια κιλ. και για μενα εμπειροι παικτες μεχρι στιγμης μου φαινονται ακης γιαμου εσυ εμιλουκο και αυτος που μου επαιξε νεκροφανεια δεν θυμαμαι ονομα atm

Είχα γράψει μία προηγούμενη δημοσίευση για τις δολοφονίες. Δεν τις θεωρώ κακές επιλογές, απλά μάλλον είναι σχεδιασμένες με τακτική αριθμητικής υπεροχής και όχι αναγκαία ζημίωσης της δυναμικής των πολιτών, με το δηλαδή να βγει ένας φερόμενος έμπειρος παίκτης.

Είχαμε δεν είχαμε, πάλι για έμπειρους λέμε και σε αυτό το Παλέρμο :upside:

Κάτι τελευταίο γιατί πρέπει να φύγω...
Δυστυχώς δεν έχω βρει χρόνο ακόμα για να διαβάσω λεπτομερώς όλα όσα έγιναν σήμερα.
Το παρακάτω post είναι κυρίως απολογητικό και εξομολογητικό και ίσως με κάποιο συναισθηματικό τόνο:
Πήρε το μάτι μου ότι ο Piemaker και άλλοι με θεωρείτε ύποπτο.
Όπως έχουν πάει τα πράγματα, μέχρι και εγώ με θεωρούσα ένοχο εδώ μέσα.
Ψήφισα δύο άτομα που τελικά όχι μόνο ήταν αθώα, αλλά δεν μπορούν και να γυρίσουν πλέον στο παιχνίδι.
Συγγνώμη και για την απουσία μου σήμερα (που δεν ήταν Παλέρμο αυτό που παίχτηκε, ξερή ήταν με τόσες κάρτες), και για τους θανάτους αθώων που πήρα στην πλάτη μου.
Σε αυτό το παιχνίδι όπως φαίνεται απλά παίζω κακά ή δεν έχω όσες πληροφορίες χρειάζομαι για να παίξω λίγο καλύτερα.

Και επειδή κυρίως λοιπόν τα έχω βάλει με εμένα, λόγω του ότι διάλεξα να παίξω και το μετανιώνω και λόγω του ότι έχω φάει ήδη πολίτες αβέρτα, θα προχωρήσω σε δύο κινήσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες για το μέλλον μου στο παιχνίδι και κάποιος θα τις θεωρούσε σπασμωδικές ή με κακή στρατηγική.

Καταρχάς, κάποια σενάρια/πιστεύω μου που έχω κάποιες μέρες και δεν τα έχω παραθέσει μέχρι τώρα γιατί αν τυχόν πέφτω σε κάτι μέσα ενδεχομένως να έφευγα. Πλέον θεωρώ ότι πρέπει να τα πω μαζί και με αυτές μου τις κινήσεις (σε spoiler για να παραμείνει κυρίως το ζουμί του post, και για να μειωθεί ο όγκος του):
- Θεωρώ και εγώ ύποπτο τον tsarachaf. Είχα κάποιες σκέψεις από όταν έγινε η συζήτηση μεταξύ μας πάνω στο ποιος είναι ο ΔΑ και την κίνησή του. Πιστεύω ότι έχει εκείνος ρόλο ΔΑ ή μαφιόζου και είτε προσπαθούσε να εκμαιεύσει πληροφορίες από εμένα ως έμπειρος αν εκείνος είναι ΔΑ για να δει αν εγώ είμαι μαφιόζος είτε ίσως "φοβήθηκε" λόγω των σεναρίων ΔΑ που έκανα και ήθελε να τα κουβεντιάσουμε λίγο παραπάνω θέλοντας να καταλάβει τι έχω στο νου μου ; Δεν ξέρω. Επειδή βλέπω πάντως πως κάποιοι τον υποψιάζεστε σας λέω το σκεπτικό μου για να το εξετάσετε και μόνοι σας, αν βοηθάει σε κάτι.
Μπορεί και να είναι πόρνη ή ΑΜ βέβαια. Είναι έμπειρος παίχτης, το έχουν πει όλοι, δεν ξέρω αν εύκολα θα καταλάβει κάποιος χωρίς κάρτα τι ακριβώς είναι.
- Κεφάλαιο Ικαρίωνας: Δεν βάζω ακόμα το χέρι μου στη φωτιά για την αθωότητα σου. Η Claire σίγουρα ρώτησε για σένα γιατί αν μη τι άλλο είσαι ο πιο ενδιαφέρον παίκτης του παιχνιδιού λόγω της συμμετοχής σου. Δίνω πιθανότητες στο ενδεχόμενο να είσαι πόρνη όπως έχει παρουσιαστεί και πιο πριν και να ψάχνεις απεγνωσμένα τους μαφιόζους για να συνασπιστείς. Όχι περισσότερες από το να είσαι αθώος, αλλά δίνω. Θεωρείς κάποια άτομα ένοχα (πχ. τον tsarachaf τώρα), ταυτοχρόνως θεωρείς και κάποια άλλα (ναι μεν τα σενάρια σου όπως έχεις πει αλλάζουν με την εξέλιξη του παιχνιδιού), γράφεις ποιους θεωρείς υπόπτους και τελικά ψηφίζεις κάποιον απ' όλους αυτούς. (πχ. από Σπυράκο σε Drama, από Claire σε tsarachaf, και τώρα από tsarachaf σε PieMaker).
Πρόσεξε! Δεν σου λέω ότι δεν αιτιολογείς επαρκώς τις ψήφους σου, σου λέω πως θα μπορούσες για παράδειγμα να δείχνεις ποιο άτομο θεωρείς ύποπτο αρχικά παρουσιάζοντας το σενάριο σου, στη συνέχεια να τσεκάρεις αν άτομα που στην πραγματικότητα θεωρείς μαφιόζους και ίσως δεν τα έχεις μοιραστεί μαζί μας ή κατηγορήσει δημόσια θα τύχει να ψηφίσουν αυτό το άτομο γνωρίζοντας ότι είναι αθώο, και έτσι να προσπαθείς να βρεις ποιοι ανήκουν στη μαφία, αλλάζοντας τελικά εσύ την ψήφο σου ή παρουσιάζοντας εν τέλει κάποιο διαφορετικό σενάριο.
Και τονίζω και πάλι. Περισσότερες πιθανότητες δίνω να είσαι αθώος, απλά αναφέρω το σκεπτικό μου ζητώντας σου να μου απαντήσεις αν δεν βρίσκεις κάποια λογική σε αυτό.
Ακόμα και ως πόρνη μη σου πω, θεωρώ ότι είσαι σημαντικός στο παιχνίδι και η σεναριολογία σου θα βοηθήσει για λίγο καιρό ακόμα.

Πλέον όμως, όπως προανέφερα, με αμφισβητώ και ο ίδιος οπότε η πρόθεσή μου τουλάχιστον για την ώρα είναι, συμβολικά, να απέχω από την αυριανή ψηφοφορία φοβούμενος μην συντελέσω στο θάνατο και άλλου συμπολίτη μου. Εξαίρεση αποτελεί το να κοντεύω να βγω εγώ. Σε αυτήν την περίπτωση η ψήφος μου θα πάει σε εκείνον που θεωρώ πιο ένοχο από τους υπόλοιπους, όπως έκανα και τις προηγούμενες φορές κι ας βγήκα δις λάθος.
Συμμετοχή βέβαια στην αυριανή ψηφοφορία είτε ως ψηφοφόρος είτε ως ψηφισμένος, θα έχω αν δεν σκοτωθώ/έχω σκοτωθεί μόνο :P
Αν δεν έκανα αυτό το post, πιστεύω δεν θα είχαν λόγο να με διώξουν με οποιοδήποτε τρόπο λόγω της προσεκτικής στάσης που έχω κρατήσει μέχρι στιγμής και του ότι έτυχε να ψηφίζω εγώ άτομα που αποδείχθηκαν αθώα. Άθελα μου, δύο μέρες τουλάχιστον, τους διευκόλυνα.
Από τη στιγμή που το κάνω όμως, έχουν, απλά το ερώτημα είναι αν θα το κάνουν/έχουν κάνει. Αν δεν το έχουν κάνει, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους όμως για να φύγω με ψηφοφορία εφόσον ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται υποψίες για εμένα - με το δίκιο τους βέβαια - σε διάφορους που ίσως είναι και πολίτες.

Πριν φύγω λοιπόν, όποτε και αν συμβεί αυτό και με οποιοδήποτε τρόπο, θέλω να έχω κάνει έστω μία καλή πράξη. Αυτή μου η πράξη είναι η νεκροφάνεια στον Tzoum.


Γιατί Tzoum; Σκοτώθηκε τη νύχτα σε αντίθεση με άτομα ψηφοφορίας οπότε είναι περισσότερο πιθανό να είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Το ρίσκο που παίρνω εδώ είναι να είναι η πόρνη και να έτυχε να σκοτωθεί. Η αλήθεια είναι αν δεν είχε γίνει ήδη, θα την έκανα στην aegloswen (welcome back btw) λόγω του ότι ήταν ενεργή και έχει τη φήμη της έμπειρης παίκτριας.
Στην Ίρις17 δεν θέλω να την κάνω γιατί θεωρώ πως δεν είχε ενδιαφέρον για το παιχνίδι με τόσα λίγα post που είχε, ενώ ο Tzoum, παίχτηκε μια ηχώ και την αξιοποίησε στο έπακρον, είδα ότι έκανε αρκετά post.
Σε άτομα που έφυγαν με ψηφοφορία, δεν θέλω να το ρισκάρω.
Οπότε Tzoum καλώς ήρθες! Θερμή παράκληση, προσπάθησε λίγο να δουλέψεις τη μορφοποίηση όταν γράφεις βάζε καμιά τελεία και τέτοια.

Τέλος, καταλαβαίνω ότι ενδεχομένως παίζω με κακή στρατηγική αυτή τη στιγμή και αν λόγω όλου αυτού συντελέσω στη νίκη των μαφιόζων.. τι να πω, δώστε μου βραβείο χειρότερου παίχτη γι' αυτό το Παλέρμο, δεν ξέρω :/:

Η αλήθεια είναι ότι, όπως είπα και παραπάνω έχω μετανιώσει που έλαβα μέρος στο παιχνίδι, τώρα που είδα πως είναι (καθώς πέρσι έφυγα απ' την πρώτη μέρα). Δεν ξέρω πόσο βοηθητικός θα είμαι από εδώ και πέρα (όχι ότι ήμουν μέχρι τώρα για το συνασπισμό μου) καθώς δεν έχω την ίδια διάθεση να αφιερώνω τόσο χρόνο όσο έδινα μέχρι τώρα είτε αυτός σπαταλάται στο να πλάθω πιθανώς αποτυχημένα σενάρια στο μυαλό μου είτε στο να γράφω σεντόνια.
Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν θα είμαι εδώ να υπερασπιστώ με όποιο τρόπο θεωρώ σωστό κάθε στιγμή την μεριά των πολιτών μέχρι να φύγω από εδώ μέσα.
Γενικά ας προσπαθήσουμε να συγκροτηθούμε λίγο. Αριθμητικά λογικά υπερέχουμε ακόμα, και αν έχουμε μπει σε σωστή τροχιά η νίκη δεν είναι δύσκολη.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το ύφος του παρόντος post φέρνει πολύ σε εκείνο της Claire την οποία ψήφισα δις. Χθες όμως έγραψα "το λιγότερο κατανοώ τι περνάς", και ο λόγος πλέον νομίζω φαίνεται.

Η ώρα που γίνεται το post προφανώς δεν είναι τυχαία. Αν δεν κάνω λάθος (Eileen, μη με δείρεις) μέχρι 3 κανονίζονται οι δολοφονίες από μαφιόζους ή μάγισσα, και αντίστοιχα η απόφαση του γιατρού, οπότε αν το post γινότανε νωρίτερα υπάρχει περίπτωση να υπήρχε προσπάθεια υπεράσπισης σε μένα από τον Γιατρό αν αυτός ζει, η οποία θεωρώ ότι θα πήγαινε χαμένη για τη δολοφονία που μόλις έγινε.

Καλημέρα και πάλι Παλέρμο.
(Το ποστ μπορεί να έχει γραμματικά/ορθογραφικά λάθη. Νυστάζω αρκετά, το μυαλό δεν λειτουργεί, δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα επεξεργαστώ.)
i_lie_us (εγώ Ηλίας το διαβάζω, να το ξέρεις :P )
Και εγώ σε αθώωνω γιατί δεν νομίζω ένας μαφιόζος να στερούσε μία τόσο σημαντική κάρτα από την ομάδα του. Ναι, μπλοφάρουνε οι μαφιόζοι, δεν αντιλέγω, αλλά μου φαίνεται ακραίο...
Με αυτά στο μυαλό, έχω μόνο να πω... To those who hear me, I say, do not despair...
Αν το δεις λίγο πιο συνολικά, δεν υπάρχει παίκτης πλην Tzoum, που να μην έχει ψηφίσει αθώο. Είσαι υπερβολικά αυστηρός με τον εαυτό σου. Ουσιαστικά τώρα έχουν αρχίσει να φαίνονται περισσότερο κάποια πράγματα. Και στην τελική, δε θα στεναχωριέσαι για το Παλέρμο. Είναι ένα παιχνίδι και μπήκες να περάσεις καλά. :vroum: Μην το παίρνεις λοιπόν πιο σοβαρά από όσο χρειάζεται. Ηρέμησε μέσα στο Σ/Κ και έλα ανανεωμένος από Δευτέρα :hug:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Tzoum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 120 μηνύματα.
Είχα γράψει μία προηγούμενη δημοσίευση για τις δολοφονίες. Δεν τις θεωρώ κακές επιλογές, απλά μάλλον είναι σχεδιασμένες με τακτική αριθμητικής υπεροχής και όχι αναγκαία ζημίωσης της δυναμικής των πολιτών, με το δηλαδή να βγει ένας φερόμενος έμπειρος παίκτης.

Είχαμε δεν είχαμε, πάλι για έμπειρους λέμε και σε αυτό το Παλέρμο :upside:

μα δεν μπορεις να μη σχολιασεις τα κιλ. ειναι στοιχειο. αν ειναι κακα κιλ ειναι κακου παιχτη και ο κακος παιχτης φαινεται ηδη απο πολλα του ποστς. πχ iris.
αντιστοιχα αθωωνονται καλοι και εμπειροι παιχτες απο θεση μαφιοζων οπως πχ giamou ikarionas εσυ, η emilouko και i_lie_us γιατι με το σκεπτικο που εχετε στα ποστς σας βλεπετε το τι γινεται στο γκεημ και καταλαβαινετε καποια φυλλα τα οποια καταλαβα και γω και πιστευω θα τα ειχατε σκοτωσει γιατι ειναι δυνατοι ρολοι και οχι απλοι πολιτες. αν απο την αλλη το κανετε για να μου ριξετε σταχτη στα ματια προς το παρον τα καταφερατε. ετσι κ αλλιως γουσταρω να παιζω με ατομα που εχουν ενα σωστο σκεπτικο η εστω μια λογικη απο παικτες που η δεν συμμετεχουν η λενε αρλουμπες και δεν με βοηθανε. για αυτο και ενοχοι να ειναι οι παραπανω προς το παρον ( που αμφιβαλλω) προτιμω να παιξω μαζι τους και να χασω επειδη με ξεγελασαν πολυ πολυ καλα παρα να τους βγαλω και να κερδισουν το παιχνιδι παιχτες που ειναι ολη την ωρα αλλου για αλλου. καταλαβαινεις το σκεπτικο μου ελπιζω


ναι το ειχα διαβασει το ποστ σου οταν το εγραψες συμφωνησα εν μερει αλλα και παλι δεν μπορω να συμφωνησω οτι ηταν ετσι τα πραγματα για το οτι σκοτωσαν και καλα παικτες που ειναι περιπλοκης σημασιας η που μπαιρδευουν το παιχνιδι. η iris πχ ηταν καρααθωα αλλα ελεγε αρλουμπες. τεσπα ολο τα ιδια και τα ιδια λεω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,805 μηνύματα.
Καλημέρα από τον ΔΑ σας,τραγουδάκι; :redface:

όπως προχωρημένο βρίσκω την άλλη άποψη που λέει ότι ο ούλτρα είναι ΔΑ. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο ΔΑ, εκτός αν έχει παίξει κάρτα, που και πάλι, κάποιος θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να την παίξει με ερώτημα αν κάποιος είναι μαφιόζος.
Τhank you!

Απλός πολίτης χωρίς καμία πληροφορία, μαφιόζος, αντίπαλος μαφιόζος, ΔΑ και πόρνη. Ένα από αυτά πρέπει να είσαι αλλά προσωπικά με βάση το τι λες και ποια άτομα κατηγορείς ή δεν αναφέρεις δεν πιστεύω να είσαι πολίτης.
Όχι,δεν δέχομαι τίποτα άλλο απο εσενα,μη πας να το γυρίσεις με πιθανά σενάρια άλλων ρόλων όπως έκανες με τον Σπυράκο ( μαφιοζος ή δημαρχος lol ) .Για σένα είμαι σίγουρα ο ΔΑ όπως έχεις πει.


ultraviolence: Αυτή η ταύτιση των ψήφων με τα επόμενα θύματα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι συμπτωματική, αλλά μπορεί και να στέκει το σενάριο ότι αυτός τελικά είναι ο ΔΑ.
Aν μπορεί,θέλω επιχειρήματα για να μου το προσάψεις.Αν θέλω μπορώ να πω ότι είσαι η μάγισσα ή ο αυτοκράτορας ή η πόρνη, πάει να πει ότι είσαι κιόλας;

Καλημέρα. Βλέπω ειχατε δεν ειχατε πεσατε να με φατε χάρη στις φιλοτιμες προσπάθειες του Παι και του ικαριωνα. Διάβασα ότι έγινε από χθες οπότε έχω ξεκάθαρη εικόνα για αυτά και μπορώ να κάνω ενα σχόλιο.
Επίσης λυπαμαι που βοηθησα να βγει ο Ντετέκτιβ, but I stand by my decision. Δεν χρειαζομαστε κι άλλον κι άλλον ικαριωνα να ασχολουμαστε όλη την ώρα με το τι είναι. Που τελικά είναι κατά 90% ΔΑ που εξηγεί τέλεια γιατί κατηγορεί κατά βάση μόνο οσουν διαφωνούν μαζί του η τον κατηγορούν. Οπως με τον Παι που μόλις τον ψήφισε τον έβγαλε συμμαφιοζο μου.
Αλλά δεν θέλω να ασχοληθω τώρα με τον ικαριωνα αλλα με τον ουλτρα. Η κίνηση με την τυμβωρυχια μου θυμίζει κατι που είχαμε κάνει ως μαφια σε άλλο παιχνίδι. Υπερασπιζεσαι έναν σίγουρα αθωο που αργά η γρήγορα θα βγει και του πετας κάρτα για να τον βγαλεις έξω. Κι αν σου βγει και καλός ρόλος σε βολευει ακόμη. Θα το αναλυσω περισσότερο σε κάποια άλλη φάση γιατι δεν βολευει από το κινητό. Ψηφιζω ultraviolence.
Θέλω να δω την αντίδραση σας όταν δείτε ότι δεν ήμουν ο ΔΑ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει απίστευτα με το γεγονός ότι η Claire έχει αθωώσει τον Ikarionas. Έχω αναλώσει πάρα πολύ ενέργεια στο να αποδείξω την ενοχή του και μου φαίνεται πραγματικά ηλίθιο το ότι αρέσκεται στο να τραβάει επίτηδες τα βλέμματα πάνω του. Για ΔΑ δεν μου κάνει. Έχει κάψει αρκετούς πολίτες μέχρι στιγμής, αλλά δεν δείχνει να τους καεί με προδιάθεση. Ίσως να είναι η πόρνη και να γουστάρει να κάνει "τσαχπινιές" με τις ψηφοφορίες, αλλά μάλλον δεν είναι ΔΑ και, αν θεωρήσουμε ότι η Claire εκμεταλλεύτηκε την ΕΨ για να ρωτήσει το 3ο βράδυ το ρόλο του Ikarionas, σίγουρα δεν είναι μαφιόζος. Οπότε, δυστυχώς, είναι πολίτης...
Άμα είναι πολίτης και όχι ΔΑ/πόρνη, δε βρίσκεις ότι είναι τραγικό αυτό που έχει γίνει μέχρι στιγμής;Θες έναν παίκτη-κανιβαλο εντός παιχνιδιού; Ξεκίνησε κύματα για Σπυράκο,Claire ( και οι δύο είχαν καλό ρολάκι) και η διαίσθηση μου λέει ότι η kleop είχε επίσης αθώο ρόλο με καλό ρολάκι.

ναι bro 90% σιγουρος ΔΑ ναι. ακομα δεν μας εχετε δικαιολογησει γιατι αν ειναι ΔΑ να ξοδεψει μια καρτα επιπλεον? την οποια πραξη διικαιολογησε πληρως ο ιδιος γιατι ειχε υποπτευθει τον σπυρακο σαν δημαρχο. ΕΠΙΠΛΕΟΝ εχει αθωωθει απο ντεντεκτιβ οποτε και ΔΑ να ειναι θα τον βγαλουμε αν ζει στις τελευταιες γυρες.
βεβαιως αυτο με τον ultra επιτελους αρχισατε να το καταλαβαινετε. Φυσικα και ειναι κακος ρολος που εκανε τυμβωρυχια για 2 λογους. 1 για να δειξει οτι πεθανε αθωος και να κατηγορηθει ο ικαριωνας. 2 γιατι υποπτευθηκε οτι ειναι ντεντεκτιβ και ηθελε να κλεισει μια και καλη το στομα του πριν πει τελευταια λογια. ομως ισως δεν περιμενε να ειναι και ντεντεκτιβ γιατι με αυτη του την κινηση, ενω στην ουσια την εκανε για να κατηγορησει ικαριωνα ο τελευταιος αθωωθηκε! οποτε σοοορρυ αλλα το φειλαρε
Άμα είναι ΔΑ,γιατί εκείνον να τον βγάλουμε στις τελευταίες γύρες και εμένα που με θεωρείτε ΔΑ να με βγάλετε άμεσα; Μόνο εμένα δεν μ'αρέσει αυτό;
Το επόμενο δε θα το σχολιάσω καν.

Κι επειδή βλέπω ότι δεν μπαινετε στον κόπο να σκεφτειτε τίποτα και απλά με κατηγορειτε τυφλα μερικοί μερικοί και δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα μέσα από το κινητό. Θα παιξω την εξαίρεση ψηφοφορίας


Δεν γίνεται να σας κάνω την χάρη εκεί στην μαφια και να φυγω χωρίς μάχη. Κι επειδή σήμερα δεν μπορώ επιλεγω να την δώσω για την ψηφοφορία της Δευτέρας.
Γεια σας για την ώρα. Τα λέμε πιο μετα.
Την ίδια κίνηση είχε κάνει και η Claire,μπορεί να κρύβεται καλό ρολάκι εδώ,μπορεί και όχι.;Aλλον θέλω εκτός παιχνιδιού οπότε γλιτώνεις τη ψήφο προς το παρόν.
Χαχαχαχαχαχαχαχ νάτος κι αυτός. Πήρε αρκετές ψήφους και θέλει να σωθεί ένα γύρο ακόμη. Δεν πειράζει. Πάμε όλοι στον Pie να φύγει εκείνος πρώτα. Το ίδιο είναι. Αλλά τι εννοεί με το ότι ρίχνει την κάρτα για την ψηφοφορία της Δευτέρας; Αν τον βγάλουμε σήμερα, η κάρτα άχρηστη δεν είναι;
Να το.Σήμερα διαφορετικό κύμα.Σπυράκος,Drama,Claire,ultraviolence και τώρα Pie.Για τους τέσσερις πρώτους πιστεύω ότι έχουμε αθώους ρόλους,για τον pie κρατάω ένα ερωτηματικό αλλά το γεγονός ότι ο ikarionas ξεκινά νέο κύμα γι'αυτόν με προβληματίζει.

Το ίδιο έλεγες σε άλλη φάση για τον Σπύρακο, αλλά και για την Claire. Αυτό είναι το θέμα μου. Στατιστικά, σε κάποια από τις υποθέσεις που θα κάνεις θα πέσεις μέσα, είναι αναπόφευκτο. Έχεις κατηγορήσεις τους μίσους παίκτες που παίζουν, σίγουρα κάποιες από τις κατηγορίες σου είναι σωστές. Διότι αν δεν είναι, έχουμε ένα χιουμοριστικό σλόγκαν στη σχολή μου που λέει: "αν δεν μπορείς, πάνε γίνε μπετατζής". :D
Ωστόσο, το θέμα παραμένει ότι έχεις πάψει να είσαι αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Μπορεί ο τρόπος που παίζεις να σε βοηθάει προσωπικά αφάνταστα, μπερδεύει όμως τρομερά τους παίκτες που διαβάζουν τις δημοσιεύσεις σου. Και, δυστυχώς, ένας κακός παίκτης που μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες είναι περισσότερο επιθυμητός από έναν καλό παίκτη που δεν δίνει ούτε μία αξιοποιήσιμη πληροφορία.
Αυτό ακριβώς.

οκ κομπλε δηλαδη την δευτερα πεθαινει ο φιλαρακος ο σιγουρος μαφιοζακος μολις ριξαμε τα φωτα πανω του :) θελει ολοκληρο τριημερο για να σκεφτει σεναριακι εκει με την μαφια του τοσο πολυ τους ζορισε που γυρισα.
Σκληρός,το σκατό στη κάλτσα μας πήγε άστα. :/:

Αρχική Δημοσίευση από tzoum:
σκεφτειτε και προσπαθηστε να καταλαβετε απο τις κινησεις των παιχτων ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ
ο αυτοκρατορας μπορει να ψηφιζει πρωτον ατομα που ξερει οτι δεν θα φυγουν για να σας δειξει οτι ειναι ο αυτοκρατορας
η ψηφιζει πρωτος το ατομο που ισως τελικα μαζεψει τις περισσοτερες ψηφους και τελικα ανακοινωθει οτι ο αυτοκρατορας τον θελει μεσα
γενικα πιστευω οτι ο αυτοκρατορας ψηφιζει γρηγορα και πρωτος συνηθως.
ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ απο την αλλη θα μπορουσε να κανει το ιδιο αλλα θα μπορουσε να ψηφιζει και συνεχως ακυρους για να βγαλει προς το παρον ακρη. δεν ξερω απλα σας δινω καποια επιπλεον σεναρια για ρολους που δεν ασχοληθηκατε.
Σ'αυτό σε παραδέχομαι,ήθελα να το σχολιάσω και'γω.Μέχρι στιγμής ασυλία δεν έχουμε δει,το ίδιο και μηδενισμό ψήφων.Μήπως ένας εκ των Tzoum,Kleop,Drama έχουν τουλάχιστον έναν απ'αυτούς τους ρόλους;
Οι περισσότεροι είστε σίγουροι για την αθωότητα του ikariona ( αφήστε με να έχω τις επιφυλάξεις μου). Το λογικό δεν είναι σήμερα να πάρει ασυλία/μηδενιστούν οι ψήφοι του; Αν δε γίνει κάτι τέτοιο,εγώ θα πορευτώ με το σενάριο ότι αυτοκράτορας,δικηγορος ( όχι δικαστής tzoum :P ) μας άφησαν χρόνους.

Ψηφίζω τον ikariona για λόγους που έχω προαναφέρει. Και ΔΑ να μην είναι,έχει στείλει με κύματα παίκτες καλών ρόλου εκτός παιχνιδιού.
Θα παρακαλούσα μόλις βγω από το παιχνίδι με ψηφοφορία/δολοφονία ( και δολοφονία ναι,γιατί ο ikarionas θα πει ότι ήταν ξεκάρφωμα της μαφίας) να πέσει τυμβωρυχία πάνω μου,να δείτε ότι δεν ήμουν ο ΔΑ και να ξενερώσετε με το παιχνίδι όσο έχω ξενερώσει εγώ.

Τα υπόλοιπα,εδώ να'μαστε,μετά τη δολοφονία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,094 μηνύματα.
Δεν ψηφίζουμε tsarachaf! Όσοι τον έχετε ψηφίσει μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας. Αν δεν το κάνετε, δε θα χρεωθείτε με απουσία.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 8/7
  1. aegloswen
  2. Cupid
  3. Deutsch... Lover
  4. DumeNuke --> mintin97
  5. Eileen
  6. Emilouko --> tsarachaf
  7. Giamou --> tsarachaf
  8. Ikarionas --> PieMaker
  9. i_lie_us
  10. JKaradakov
  11. Libertus --> Cupid
  12. mintin97
  13. Nefeli Graf
  14. PieMaker --> tsarachaf
  15. Guest 278211 --> tsarachaf
  16. tsarachaf --> ultraviolence
  17. Tzoum --> tsarachaf
  18. ultraviolence --> Ikarionas
  19. vassilis498
  20. Τάσος97
Ψήφοι
1 Cupid
1 Ikarionas
1 mintin97
1 PieMaker
1 ultraviolence

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος
Claire Rentfield - Τυμβωρυχία - Ντέτεκτιβ

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Άμα είναι ΔΑ,γιατί εκείνον να τον βγάλουμε στις τελευταίες γύρες και εμένα που με θεωρείτε ΔΑ να με βγάλετε άμεσα; Μόνο εμένα δεν μ'αρέσει αυτό;
Το επόμενο δε θα το σχολιάσω καν.

Γιατί εσύ μπορεί να είσαι και μαφιόζος, αν δεν είσαι ΔΑ. Έχεις σίγουρα κακό ρόλο. Εγώ όμως δεν μπορεί να είμαι μαφιόζος. Γι' αυτό πρέπει να βγεις. Αλλά όχι σήμερα. Σήμερα πρέπει να βγει ο Pie.

Την ίδια κίνηση είχε κάνει και η Claire,μπορεί να κρύβεται καλό ρολάκι εδώ,μπορεί και όχι.;Aλλον θέλω εκτός παιχνιδιού οπότε γλιτώνεις τη ψήφο προς το παρόν.

Nαι βέβαια, κρύβεται πολύ καλό ρολάκι στον tsarachaf.

Να το. Σήμερα διαφορετικό κύμα. Σπυράκος,Drama,Claire,ultraviolence και τώρα Pie.Για τους τέσσερις πρώτους πιστεύω ότι έχουμε αθώους ρόλους,για τον pie κρατάω ένα ερωτηματικό αλλά το γεγονός ότι ο ikarionas ξεκινά νέο κύμα γι'αυτόν με προβληματίζει.

Ναι κράτα ερωτηματικό για τον Pie. Πρέπει να είναι καλό ρολάκι κι αυτός, όπως ο tsarachaf. Θάλασσα είμαι, κύματα σκορπάω.

Ψηφίζω τον ikariona για λόγους που έχω προαναφέρει. Και ΔΑ να μην είναι,έχει στείλει με κύματα παίκτες καλών ρόλου εκτός παιχνιδιού.
Θα παρακαλούσα μόλις βγω από το παιχνίδι με ψηφοφορία/δολοφονία ( και δολοφονία ναι,γιατί ο ikarionas θα πει ότι ήταν ξεκάρφωμα της μαφίας) να πέσει τυμβωρυχία πάνω μου,να δείτε ότι δεν ήμουν ο ΔΑ και να ξενερώσετε με το παιχνίδι όσο έχω ξενερώσει εγώ.

Και ενώ έχω αθωωθεί από ντετέκτιβ, και μάλιστα η ντετέκτιβ είχε γράψει ότι δεν με θεωρεί ούτε ΔΑ, ίσως επειδή είχε κάνει σχετική ερώτηση, εσύ μετά απ' όλ' αυτά ψηφίζεις εμένα. Είσαι κακός ρόλος αλλά ξέρεις κάτι; Έχω την εντύπωση ότι η ψήφος του tsarachaf σε σένα, σε συνδυασμό με τα όσα θετικά λες γι' αυτόν ή τον Pie, τη στιγμή που οι περισσότεροι έχουμε συμφωνήσει ότι έχουν κακούς ρόλους, είναι όλα βάσει σχεδίου, πράγμα που θα σε έκανε μάλλον μαφιόζο και όχι ΔΑ τελικά. Όπως και να 'χει έχεις κακό ρόλο και νομίζω ότι προκαλείς επίτηδες για να βγεις εσύ και να μη βγει ο Pie Maker. Δεν θα το πετύχεις. Εγώ θα επιμείνω στον Pie Maker και δεν θα σε ψηφίσω. Θα φύγεις πιο μετά.

Το τελευταίο post του ultra με τα όσα λέει για Pie Maker και tsarachaf, τη στιγμή που όλοι τους κατηγορούμε, μου φαίνεται πως κινείται βάσει σχεδίου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο tsarachaf τον ψήφισε. Νομίζω πως θέλουν οι μαφιόζοι να βγάλουμε σήμερα τον ultraviolence. Δεν μπορεί να εμφανίζει τον tsarachaf με καλό ρολάκι. Ο tsarachaf δεν μπορεί να βγει σήμερα και δεν θέλουν με τίποτα να βγει ο Pie. Γι' αυτό προκαλεί ο ultra με αυτά που λέει και ψηφίζοντας εμένα. Μην πέσετε στην παγίδα και μην τους κάνετε το χατήρι. Δεν είναι βλάκας ο ultra να ψηφίσει εμένα, έχοντας ψήφο απ' τον tsarachaf και να εμφανίσει τον τελευταίο ως ''καλό ρολάκι'' και τον Pie ως ερωτηματικό. Βγάλτε σήμερα τον Pie να τους αποδυναμώσετε αρκετά. Αυτά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,805 μηνύματα.
Δεν είναι βλάκας ο ultra
Το μόνο σωστό που'χεις πει για μένα σ'όλο το παιχνίδι :redface:
Και αποκλείω η ντετεκτιβ να ρώτησε " Είναι ο ikarionas ο ΔΑ;" το πιθανότερο είναι να ρώτησε αν είσαι συνασπισμένος με τη μαφία.Και η απάντηση που πήρε ήταν όχι ακριβώς επειδή η ντετεκτιβ παίρνει απαντήσεις σαν τον χρησμό τη πυθίας.Άρα το να'σαι ΔΑ ή πόρνη ΔΕΝ είναι απίθανο σενάριο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Θα ψηφίσω PIEMAKER για αυτόν τον γύρο.
Το έχω δηλώσει από εχθές.
Μπράβο στον I_lie_us που επέστρεψε τον Tzoum, εξαιρετική κάρτα.

Κάνω λίγο βιαστικό πόστ σε περίπτωση που με δολοφονήσουν πάλι. :hehe:

Κι επειδή βλέπω ότι δεν μπαινετε στον κόπο να σκεφτειτε τίποτα και απλά με κατηγορειτε τυφλα μερικοί μερικοί και δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα μέσα από το κινητό. Θα παιξω την εξαίρεση ψηφοφορίας


Δεν γίνεται να σας κάνω την χάρη εκεί στην μαφια και να φυγω χωρίς μάχη. Κι επειδή σήμερα δεν μπορώ επιλεγω να την δώσω για την ψηφοφορία της Δευτέρας.
Γεια σας για την ώρα. Τα λέμε πιο μετα.
ok. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,094 μηνύματα.
Δεν ψηφίζουμε tsarachaf! Όσοι τον έχετε ψηφίσει μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας. Αν δεν το κάνετε, δε θα χρεωθείτε με απουσία.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 8/7
  1. aegloswen --> PieMaker
  2. Cupid
  3. Deutsch... Lover
  4. DumeNuke --> mintin97
  5. Eileen
  6. Emilouko --> tsarachaf
  7. Giamou --> tsarachaf
  8. Ikarionas --> PieMaker
  9. i_lie_us
  10. JKaradakov
  11. Libertus --> Cupid
  12. mintin97
  13. Nefeli Graf
  14. PieMaker --> tsarachaf
  15. Guest 278211 --> tsarachaf
  16. tsarachaf --> ultraviolence
  17. Tzoum --> tsarachaf
  18. ultraviolence --> Ikarionas
  19. vassilis498
  20. Τάσος97
Ψήφοι
2 PieMaker
1 Cupid
1 Ikarionas
1 mintin97
1 ultraviolence

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος
Claire Rentfield - Τυμβωρυχία - Ντέτεκτιβ

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachaf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Το μόνο σωστό που'χεις πει για μένα σ'όλο το παιχνίδι :redface:
Και αποκλείω η ντετεκτιβ να ρώτησε " Είναι ο ikarionas ο ΔΑ;" το πιθανότερο είναι να ρώτησε αν είσαι συνασπισμένος με τη μαφία.Και η απάντηση που πήρε ήταν όχι ακριβώς επειδή η ντετεκτιβ παίρνει απαντήσεις σαν τον χρησμό τη πυθίας.Άρα το να'σαι ΔΑ ή πόρνη ΔΕΝ είναι απίθανο σενάριο

To γιατί είναι απίθανο να είμαι ΔΑ το έχω πει χίλιες φορές και δεν έχετε απαντήσει σ' αυτά που λέω. Επαναλαμβάνετε μόνο την ίδια καραμέλα κι εσύ κι ο Pie. Το τι ρώτησε η ντετέκτιβ δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που είπε είναι ότι δεν πιστεύω ούτε ότι ο Ικαρίονας είναι ΔΑ. Τώρα το τι μου λες εσύ, εγώ το ακούω βερεσέ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Γεια σας,
περιμένω με αγωνία τη δολοφονία και ελπίζω πραγματικά να ζω, γιατί εδώ και ώρα επεξεργάζομαι την περίφημη υπόθεση ΔΑ και νομίζω ότι αρχίζω και βρίσκω αποκαλυπτικά στοιχεία για την ταυτότητά του. Χρειάζομαι λίγο ακόμα χρόνο όμως. :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,094 μηνύματα.
H Himela ξεκίνησε τη μέρα της απλώνοντας ρούχα αφού όλα της τα μαύρα τα είχε φορέσει σε 4 συνεχείς κηδείες. Ο dimijim στο σαλόνι άλλαζε μια λάμπα στο πορτατίφ. "Αυτό το manual δε λέει αν πρέπει να το γυρίσω δεξιά ή αριστερά!" είπε και βλαστήμησε. Η Himela τον αγκάλιασε απο τους ώμους και του έκανε νόημα. Ήταν ώρα. Ο ήλιος είχε ανατείλει ήδη και άκρα ησυχία επικρατούσε στην πόλη. Η Himela κάλεσε ένα ταξί και μόλις ήρθε μπήκαν μέσα. "Πού πάμε;" ρώτησε ο ταξιτζής. "Πήγαινέ με όπου θέλεις ταξιτζή" απάντησε ο dimijim και ξεκίνησαν. Μετά απο λίγη ώρα έτρωγαν χάμπουργκερ στα mac donalds όταν η Himela πετάχτηκε πάνω πανικόβλητη. Μόλις συνειδητοποίησε ότι η ώρα είχε περάσει και δεν είχαν ψάξει για πτώμα. Άρπαξε τον dimijim και το χάμπουργκερ και έτρεξαν στην πλατεία.
Η ελπίδα ότι μπορεί να είχαν όλοι γλιτώσει εξανεμίστηκε
όταν πίσω απο ένα θάμνο ξεχώρισαν κάποια ξανθά μαλλιά.
Η Himela άρχισε να κλαίει.
"Και την αγαπούσε τόσο αυτή την περούκα!" ψέλλισε.
Ο dimijim κοιτούσε με απορία.
"Δεν τη γνώρισες;
Είναι η Deutsch...Lover!"

Το κείμενο της δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Γεια σας,
περιμένω με αγωνία τη δολοφονία και ελπίζω πραγματικά να ζω, γιατί εδώ και πάρα πολλές ώρες επεξεργάζομαι την περίφημη υπόθεση ΔΑ και νομίζω ότι αρχίζω και βρίσκω αποκαλυπτικά στοιχεία για την ταυτότητά του. Χρειάζομαι λίγο ακόμα χρόνο όμως. :(

Δεν νομίζω να πεθάνεις εσύ σ' αυτό το γύρο. Ή εγώ ή ο Giamou ή ξανά η aeglo. Έτσι το βλέπω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
αν ειχα πεθανει πρωτη μερα ( που ετσι εγινε) το μεντιουμ θα μαθαινε κατευθειαν τον ρολο μου (angelswon) και θα με κατηγορουσε σαν μαφια οταν γυρισε σαν φαντασμα η την επομενη μερα με το που μαθαινε την πληροφορια. γκεγκε? αθωος ειμαι ξεκολλα ♥

Αθωος εισαι, αλλα μπορει να ρωτησε για τη cleop.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,094 μηνύματα.
Deutsch...Lover αποχωρείς για τη χώρα των φαντασμάτων χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια.

Δεν ψηφίζουμε tsarachaf! Όσοι τον έχετε ψηφίσει μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας. Αν δεν το κάνετε, δε θα χρεωθείτε με απουσία.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 8/7
  1. aegloswen --> PieMaker
  2. Cupid
  3. DumeNuke --> mintin97
  4. Eileen
  5. Emilouko --> tsarachaf
  6. Giamou --> tsarachaf
  7. Ikarionas --> PieMaker
  8. i_lie_us
  9. JKaradakov
  10. Libertus --> Cupid
  11. mintin97
  12. Nefeli Graf
  13. PieMaker --> tsarachaf
  14. Guest 278211 --> tsarachaf
  15. tsarachaf --> ultraviolence
  16. Tzoum --> tsarachaf
  17. ultraviolence --> Ikarionas
  18. vassilis498
  19. Τάσος97
Ψήφοι
2 PieMaker
1 Cupid
1 Ikarionas
1 mintin97
1 ultraviolence

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7
Deutsch...Lover - Δολοφονία 8/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος
Claire Rentfield - Τυμβωρυχία - Ντέτεκτιβ

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από i_lie_us
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από tsarachafhttps://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4274535&postcount=844
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,805 μηνύματα.
Η Deutsch...Lover? :confused: Eπανεξετάζω κάποια δεδομένα και επανέρχομαι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Ωστόσο, το θέμα παραμένει ότι έχεις πάψει να είσαι αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Μπορεί ο τρόπος που παίζεις να

Γιατι ποτε ηταν αξιοπιστη πηγη πληροφοριων? Εκανε κατι για να ειναι? Αν εσυ τον θεωρουσες αξιοπιστη πηγη, ή μας κοροιδευεις ή εισαι υπερβολικα αφελης γιατι θεωρεις οσους μιλανε αξιοπιστες πηγες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Deutsch Lover....Άλλο ένα κακό kill. Αφήστε με μέσα και μένα και το Giamou και την aeglo. Θα φάτε καλά. Εγώ το είχα πει ότι ο ΔΑ έκανε τραγικό λάθος που δεν έφαγε εμένα αντί για την Μαίρα αλλά πλέον είναι αργά.

Τώρα γιατί την Deutsch Lover;

Ίσως επειδή με αθώωνε εντελώς ενώ αρκετοί ακόμη έχουν υποψίες ότι μπορεί να είμαι ΔΑ
Ίσως επειδή κατάλαβαν ότι είχε μάλλον χρήσιμο ρόλο στο παιχνίδι.
Ίσως επειδή αν σκότωναν εμένα να με έσωζε η μάγισσα, η οποία θα έβλεπε πως είμαι και αθώος.
Υπήρχαν αρκετοί λόγοι για να φύγει αλλά ήταν ακόμη ένα λάθος kill.

Δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να είχε. Αν δεν ήταν απλός πολίτης μπορεί κάνας δικηγόρος. Αλεξίσφαιρο δεν μπορεί να ήταν γιατί δεν θα πέθαινε, μάγισσα μάλλον θα έσωζε τον εαυτό της, αυτοκράτορας δεν έχει φανεί απ' αρχή του παιχνιδιού οπότε όχι, πόρνη αποκλείεται, ΔΑ αποκλείεται. Ή δικηγόρος ή απλός πολίτης μου κάνει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top