Ωχ και ξανά ωχ...Πρέπει να αναλύσω τους συλλογισμούς μπας και γλιτώσω το λιντσάρισμα γιατί αφού οι δολοφόνοι είναι 4, μάλλον οι ελπίδες εξανεμίζονται.
Λοιπόν, ας ανατρέξουμε στα γεγονότα του χθεσινού απογεύματος. Η Idril απειλείται, κάνει έκκληση στους πολίτες και ανταποκρίνονται η Phoebe και η XRZ. Υποθέτω λοιπόν ότι και 2 οι είναι πολίτες γιατί μου φαίνεται τρελα άκυρο να είναι δολοφόνοι και να άλλαξαν ψήφους έτσι για παραπλανηση, παραπάει το πράμα (αν και ομολογουμένως από αυτή την ομάδα δολοφόνων με αυτά που είδαμε ως τώρα έχω μπερδευτεί τόσο πια που όλα τα περιμένω!) Τέλος πάντων, η misslittledevil δεν ξέρω τι είναι γιατί είτε είναι πολίτης είτε δολοφόνος πάντα ψηφίζει την XRZ (πλακα πλακα έχει καταντήσει γελοίο πια, χωρίς παρξηγησ κιόλας). Τη vkey και τα δυο αγοράκια τα βλέπω ψιλοαδιάφορα οποτε πάλι δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.
και ερχόμαστε στο ακανθώδες θέμα της youki η οποια όπως λέει και η Phoebe είναι προφανές ότι είναι η ρουφιάνος η δολοφόνος. Το πρόβλημα για έναν πολίτη είναι ότι δεν μπορεί να καταλάβει ποτε κάποιος που δίνει σίγουρες πληροφορίες είναι δολοφόνος παρα μοναχα όταν δέχεται ο ίδιος την επίθεση του. και αυτό φυσικά συνέβη με εμενα. Ξέρω ότι είμαι πολίτης, η youki μου επιτίθεται άρα καταλαβαίνω ότι είναι δολοφονα. Και επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα πρέπει να οργανωθούμε πιστεύω. είπε ότι misslittledevil η είναι επομενη η άρα τη θεωρώ κι αυτή πολίτη. Οποτε μαζί με τις δυο που υπέθεσα παραπάνω είμαστε 4. Στο διά ταύτα, misslittledevil αντί να ψηφίζεις με βάση την προσωπική βεντέτα με την XRZ, και Pohebe αντί να ψηφίζεις με βάση την περιέργεια για το τι είμαι εγώ, καθίστε να σκεφτείτε λίγο μήπως και τη βγάλουμε καθαρή! Sorry για το σεντόνι αλλα δε γλίτωσα από του Χάρου τα δόντια χθες για να με νικήσει η youki σήμερα! θα κηρύξω κι εγώ βεντέτα τώρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.