Παλέρμο #38 - The Game of Thrones

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Μαυρούλη τι γίνεται;
Δυσκόλεψαν τα πράγματα χθες και οι συνδολοφόνοι σου αποφάσισαν να σε ενεργοποιήσουν;
Απ εκεί που έλεγες όλο σαχλαμάρες τώρα αποκτάς λογική σκέψη
Αμβιφάλλω αν θα μπορούσες ποτέ μόνος σου να κάνεις τη σύνδεση ΔΑ-Ριρίκα
Και τι μας λες τώρα;
Τάσος, Εγώ και Χάρος δολοφόνοι
Εεεεμ αυτό συμφέρει την ομάδα σου γιατί αρχίσαμε να σας βρίσκουμε...
Πολύ ύποπτος...


Εσύ είσαι η ντέτεκτιβ!
Μετά τη νύχτα είσαι σίγουρη για την αθωότητα του τσαφ (δεν αποκλείεις το ενδεχόμενο όμως του ΔΑ, αφού ρώτησες αν είναι μαφιόζος και σου είπαν Όχι αλλά ο ΔΑ εμφανίζεται σαν καλός...)
Όπως και με Έρις και Σύλβια...
Πολύ καλή πάντως Μελανία, μας βοηθάς πολύ!

Δεν ξέρω τα συμπεράσματα δικά σας :angel: εγώ απλά είπα ότι δεν πιστεύω ότι ο τσαφ τσουφ είναι δολοφόνος! να ξέρετε όμως άμα πεθάνω:cold: και με βρείτε στα θυμαράκια το μεσημέρι ότι μπορώ να βοηθήσω πολύ ακόμα!

edit: όταν λέω εγώ ότι ο μαυρούλης μας παίζει στα δάχτυλα με την αθωότητά του δεν με ακούει κανείς :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
παιδιά όποιος έχει την τελευταία τυμβοβρυχία να την παίξει, για να δούμε τι ήταν ο νάουσα και να καταλάβουμε ποιοι είναι οι δολοφόνοι (ελπίζω να μην απευθύνομαι σε φάντασμα :look:)

Σε προειδοποιώ: σε λίγο καιρό μόνο στα φαντάσματα θα απευθύνεσαι :shifty: ελπίζω να με πιάνεις ;)

edit: ελπίζω να φανούν έξυπνοι οι δολοφόνοι και να σε βγάλουν από μόνοι τους. Άθελά σου μπορείς να μας οδηγήσεις σε αυτούς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,863 μηνύματα.
Καλημερααα!!!
Η Ελενα οπως ειχα αναφερει και χθες μου φαινεται υποπτη απλα πρεπει να βρω καποιες κατηγοριες..
Τωρα παμε στο Μαυρουλη και στο πρωτο σοβαρο , και απο τα λιγα φανταζομαι post του στο παλερμο.Τι εγινε Μαυρουλη;Αποφασισες να λογικευτεις;Λιγο αποτομα δε το εκανες;Για εμενα μπαινεις στη λιστα των υποπτων.
Για να δουμε ομως τι λες
η ριρίκα, αν σας φαίνεται τόσο ύποπτη, τότε γιατί υποστήριζε πως η Έρις ήταν αθώα; (εκτός αν είναι ΔΑ και νόμιζε πως ήταν δολοφόνα :hmm:)

ο νάουσαίος, αφού επέμενε τόσο για τον δημήτρη, μήπως ήταν ο καλός μαφιόζος και ο δημήτρης ο κακός που ήξερε ο νάουσαίος; αν αυτό ισχύει τότε τάσος, χάρης και δημήτρης είναι δολοφόνοι
Η Ριρικα αν ειναι οντος κακια τοτε το εκανε αυτο καθως ηξερε οτι η Ερις θα βγει , θα αποκαλυφθει ο ρολος της οτι ειναι πολιτης και τοτε αυτοματα η Ριρικα θα αθωονοταν και αυτη .
Για εμενα ο Δημητρης ηταν για το Γιαννη εξηλαστηριο θυμα , ειμαι 99% σιγουρη πως ο Δημητρης ειναι πολιτακι.
παιδιά όποιος έχει την τελευταία τυμβοβρυχία να την παίξει, για να δούμε τι ήταν ο νάουσα και να καταλάβουμε ποιοι είναι οι δολοφόνοι (ελπίζω να μην απευθύνομαι σε φάντασμα :look:)
Νομιζω Μαυρουλη οτι η ενεργοποιηση αυτης της καρτας ειναι περιττη οταν μιλαμε για το Γιαννη...
Μελανια σε ειχα παρεξηγισει στην αρχη.Μπραβο σου :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
edit: όταν λέω εγώ ότι ο μαυρούλης μας παίζει στα δάχτυλα με την αθωότητά του δεν με ακούει κανείς :whistle:
Δεν πιστεύω ότι ο Μαυρούλης είναι δολοφόνος.Σας διαφεύγει την προσοχή ότι ο Νάουσα τον ψήφισε στον πρώτο γύρο;
A, και Μαυρούλη, σύνελθε. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Λοιπόοοοον... Ήρθε η ώρα για το πρώτο μου σεντόνι :D Θα αναλύσω τον κάθε παίκτη ξεχωριστά(χωρίς να εξαιρεθεί η ΣΕ :angel: και τα φαντάσματα όπως και οι οριστικές αποχωρήσεις), κινήσεις που μου τράβηξαν ιδιαίτερα την προσοχή και με προβλημάτισαν και μερικές υποθέσεις. Προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη τις σκέψεις μου.

Για αρχή οι παίκτες:

aegloswen: Πολύ ουδέτερη, χαμηλό προφίλ, όχι ουσιώδη ποστ. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού δεν βοηθάει. Δεν μπορώ να την κατηγορήσω αλλά για την ώρα ας δώσουμε βάση στις κινήσεις αυτών που έχουν χαμηλούς τόνους στο παιχνίδι.

Alchemist: Για αυτόν επίσης δεν ξέρω τι να υποθέσω. Σαν να προσπαθεί κάτι να μας πει γενικά δεν το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα αλλά για την ώρα εμένα δεν μου έχει κινήσει κάποια υποψία.

blue_butterfly: Πολύ περίεργη στάση. Έχει αρχίσει να μου κινεί υποψίες. Υποστήριξε πολύ ναουσαίο όταν η πόρνη μας τον είχε βεβαιώσει για αθώο. Εμένα προσωπικά μου φάνηκε σαν καλομελετημένο σχέδιο. Είναι έμπειρη και θα έχει σίγουρα πολλούς άσσους στο μανίκι της.Ας την προσέξουμε.

carpe_nochtem: Μμμμ... Αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μαφιόζα που βγήκε για να ενοχοποιήσουν οι δολοφόνοι την Έρις. Αν και δεν βλέπω να επιστρέφει στο παιχνίδι ίσως και να κάνω λάθος. Ίσως η τακτική των δολοφόνων να ήταν <<2 με τη μία>> δηλαδή μια η τζεην και μια η Έρις που θα <<τρώγαμε>> εμείς.

Catalyst: Στο μόνο ποστ του Demlogic που συμφωνώ: ( ποστ #877
-Catalyst (αποπροσανοτελεας , διαφθορεας,υπουλος συκοφαντης, moderator, εχει ολα τα στοιχεια που τον χρηζουν υποπτο). Πολύ παθητικό παιχνίδι όλο θα σε προσέχω και θα σε προσέχω προσέξτε τον πολύ λοιπόν αυτόν κι οχι αυτός εσάς! Δεν δίνει βάση να τον κατηγορήσουμε και ακριβώς αυτό είναι το πιο μεγάλο μας επιχείρημα!

Demlogic: Η λέξη ΜΕΓΑΛΟ (ντεμ ;)) τρολάκι είναι μικρή για αυτόν!Θέλω περισσότερη συμμετοχή καθώς και επιχειρήματα για τις κατηγορίες σου στον αλχ.

dimijim: Πολιτάκι για μένα και μάλιστα χωρίς σημαντικό ρόλο. Έχει επιδοθεί με πάθος στο παιχνίδι και μου φαίνεται ότι τραβάει το δικό του δρόμο χωρίς να αφήνει να επηρεάζεται από γνώμες άλλον. Σημαντικός παίκτης με καλές ιδέες.

ElenaKr: Στην αρχή για μένα ήταν ύποπτη. Αρκετά παθητικό παιχνίδι με ελάχιστα σχόλια αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι ύποπτη (αλλά ας μην λέμε ποτέ ποτέ ;))

Eileen: Επίσης πάρα πολύ ύποπτη!!!! Μου θυμίζει μια τακτική που είχε <<προτείνει>> ο ναουσσαίος μας. <<Στην αρχή πιθανόν οι δολοφόνοι να έχουν χαμηλό προφίλ και να κάνουν απουσίες για να δείξουν ότι δεν έχουν χρόνο...>>. Στρέφει εύκολα τα βλέμματα αλλού, όλο συζητιέται το θέμα της και όλο ξεχνιέται!!!!

Ἔρις: Το πολιτάκι μας που αποχώρησε οριστικά. Μας βοήθησε πολύ με την αποχώρησή της και την ευχαριστούμε όσο να ναι για αυτό :)

foreverfreak: Με έχει μπερδέψει αρκετά. Προσπαθώ να μην πάρω πολύ θέση αλλά για ένα πράγμα και μόνο δεν τον καθιστώ ύποπτο: από την επιμονή της χίμελας να τον προστατέψει. Ίσως να ήξερε κάτι.

Είναι πολύ πιθανό οι δολοφόνοι να έχουν μόνο ένα ενεργό παίκτη ανάμεσά μας να παίζει τον πολίτη και οι άλλοι να είναι πιο απρόσωποι. Αν ίσχυε αυτό θα θεωρούσα τον φρικ πιο ύποπτο για το ρόλο του ενεργού.

Himela: Η τοπ ανακρίτριά μας! Κρίμα που αποχώρησε τόσο σύντομα. Θα βοηθούσε σίγουρα πάρα πολύ! Τις στέλνω χαιρετίσματα στον κόσμο των φαντασμάτων (ναι και ως φάντασμα η Σύλβια εξακολουθεί να είναι χαριτωμένη :P).

jj!HΗ πόρνη που ξεσκέπασααααα!!!!!:ropalo: Πάλι είχες κακό ρόλο μαρή υποκρίτρια??? :P:P Και σε ψήφισα πάλι πρώτο και είχα δίκιο ε??? Σίγουρα θα αναρωτιέσαι πόσο ένστικτο παίζει να έχω που σε ξεσκεπάζω κάθε φορά. Στη θέση σου θα είχα φρικάρει!! :P

Johnnaousa: Για μένα ήταν σίγουρα ύποπτος και μαφιόζος. Περιττά τα σχόλια μετά τα χτεσινά γεγονότα.

Libertus: Μπήκε πάλι με τσαμπουκά στο παιχνίδι. Δεν μου κάνει πολύ για ύποπτος. Αν και για τον τσαφ δεν έχει δίκιο -κατά τη γνώμη μου- για τους άλλους έχει πέσει μέσα.

love_angel: Ας προσέξουμε αυτό το αγγελάκι!! Παθητική στάση λίγα σχόλια ανούσια και προσπαθεί να μας παραπλανήσει ,με την κάρτα τυμβωρυχία που έπαιξε αθωώθηκε . Για μένα αυτή είναι σίγουρα μαφιόζα! Αν όχι μαφιόζα ύποπτη πάντως ναι!!!

MAYROULIS: Περιττά κι εδώ τα σχόλια.Αν και δεν είμαι σίγουρη για κάτι επιμένω πολύ πάνω σε αυτό το θέμα....!!!!!!!! Έχω αναπτύξει τόσα και τόσα για αυτό το γατί παρακαλώ δώστε λίγη σημασία!

Noisette: Ένα έχω να πω: ή μας βαριέται τόσο πολύ που δεν κάθεται να ασχοληθεί πολύ ή κάθεται και μας περιγελάει με τους υπόλοιπους δολοφόνους ;)

Πατρεύς: Ξέρω ότι έχω βγάλει σχεδόν όλους τους μοντ, έντιτορς κλπ ύποπτους (όχι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας) αλλά για μένα αυτός ήταν αρκετά επικίνδυνος και πιστεύω θα συμφωνήσουν πάρα πολλοί μαζί μου!!

SparklingGrey: Ο δήμαρχός μας (<<παρθένα>> όπως θα έλεγε και ο πολυαγαπητός μερκ) ο οποίος με τις γκάφες του παρά λίγο να μας αφήσει χρόνους!!! Εγκλιματίστηκε γρήγορα πάντως!!!

Guest 278211: Δεν έχω να πω κάτι. Ας είναι που βγήκε δεν βοηθούσε και πολύ.

Τάσος97: Πολύ περίεργος μου φάνηκε γιατί δεν τον έχω συνηθίσει έτσι. Έχω δει πάρα πολύ δυναμικά παιχνίδια από μέρους του. Όπως και να έχει βγήκε και για την ώρα δεν αποτελεί πρόβλημα.

tsarachaf: Το καινούριο θύμα της <<μπάλας>> κατά τη γνώμη μου. Προσέξτε το αυτό. Υπενθυμίζω ότι δεν αποκλείω να είναι ο ΔΑ αλλά εμένα προσωπικά δεν μου έχει δώσει δικαιώματα να πιστεύω κάτι τέτοιο.

ΣΕ:
Άννα και Μερκ: Πάρα πολύ ύποπτοι έλεος δηλαδή έπρεπε να έχουν φύγει από καιρό. Όλο κάτι λίστες φτιάχνουν και μετά την κάνουν :whistle:.

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΑΝ ΠΟΛΥ:
->Blue Butterfly υποστηρίζει ναουσαίο, τον επαναφέρει και πλήρης υποστήριξη σε τάσο.
->Demlogic κατηγορεί πάρα πολύ αλχεμιστ.
->Love angel παίζει τυμβωρυχία ενώ την χρειαζόμασταν και μετά εξαφανίζεται.
->Μαυρούλης παίζει πολύ ''αθώα'' και ξαφνικά μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι.
->Himela υποστηρίζει πολύ τον Φρικ.

Αυτά για την ώρα. Βγάλτε άκρη :P

Ψηφίζω Catalyst για την ώρα επειδή φοβάμαι πως έθιξα σημαντικά πρόσωπα και πρέπει να ψηφίσω αν είναι να αποχωρήσω με δολοφονία :P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Πατρεύς;Αυτός είναι φάντασμα. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Πατρεύς;Αυτός είναι φάντασμα. :P

Ωχ σόρυ λάθος νικ έβαλα -.-' άλλον ήθελα όπως και να έχει :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
A, Ok.
Καλή επιλογή!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα :D

Εσύ είσαι η ντέτεκτιβ!
Μετά τη νύχτα είσαι σίγουρη για την αθωότητα του τσαφ (δεν αποκλείεις το ενδεχόμενο όμως του ΔΑ, αφού ρώτησες αν είναι μαφιόζος και σου είπαν Όχι αλλά ο ΔΑ εμφανίζεται σαν καλός...)
Όπως και με Έρις και Σύλβια...
Πολύ καλή πάντως Μελανία, μας βοηθάς πολύ!

Πες μου τώρα σοβαρά,είσαι χαζός;;; Ακόμη κι αν είναι η ντετέκτιβ η Μελανία, για ποιο λόγο να το φωνάξεις στο φόρουμ όταν μπορεί να γίνει κάρφωμα;;; Εκτός κι αν θες να πεις στους δολοφόνους να το κάνουν αυτό;; Ρε προσέχετε όταν ανοίγετε το στόμα σας...

Δεν πιστεύω ότι ο Μαυρούλης είναι δολοφόνος.Σας διαφεύγει την προσοχή ότι ο Νάουσα τον ψήφισε στον πρώτο γύρο;
A, και Μαυρούλη, σύνελθε. :P

Ρε συ Χάρη ξεκόλλα για μια στιγμή από τον Γιάννη. Ακόμη κι αν είναι δολοφόνος τελικά μπορεί να χε ψηφίσει Μαυρούλη για ξεκάρφωμα... Τόσες φορές είπες κι εσύ το ίδιο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλημέρα :D



Πες μου τώρα σοβαρά,είσαι χαζός;;; Ακόμη κι αν είναι η ντετέκτιβ η Μελανία, για ποιο λόγο να το φωνάξεις στο φόρουμ όταν μπορεί να γίνει κάρφωμα;;; Εκτός κι αν θες να πεις στους δολοφόνους να το κάνουν αυτό;; Ρε προσέχετε όταν ανοίγετε το στόμα σας...

Όντως αν και μας συμφέρει να κάνουν το κάρφωμα οι δολοφόνοι γιατί θα φάνε τα μούτρα τους :loltooth: και θα έχουμε ένα λιγότερο!:D (καλά δε τα λέω??? αν κάνουν λάθος δεν σκοτώνεται ο δολοφόνος που έκανε το λάθος?)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Όντως αν και μας συμφέρει να κάνουν το κάρφωμα οι δολοφόνοι γιατί θα φάνε τα μούτρα τους :loltooth: και θα έχουμε ένα λιγότερο!:D (καλά δε τα λέω??? αν κάνουν λάθος δεν σκοτώνεται ο δολοφόνος που έκανε το λάθος?)

Γιατί να το ρισκάρει όμως;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Γιατί να το ρισκάρει όμως;;

Έλα μου ντε....:hmm: Τέλος πάντων θα δούμε αναμένω με ανυπομονησία τη δολοφονία :/: Αν και πραγματικά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι δική μου μετά το χτεσινό με τον Γιάννη :cold:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MAYROULIS

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1,900 μηνύματα.
Σε προειδοποιώ: σε λίγο καιρό μόνο στα φαντάσματα θα απευθύνεσαι :shifty: ελπίζω να με πιάνεις ;)

edit: ελπίζω να φανούν έξυπνοι οι δολοφόνοι και να σε βγάλουν από μόνοι τους. Άθελά σου μπορείς να μας οδηγήσεις σε αυτούς.
τι άθελά μου;:confused: αφού εγώ θέλω να τους βρούμε (μάλλον τα έχεις μπερδέψει)

A, και Μαυρούλη, σύνελθε. :P
:pfff::pfff::pfff:

Λοιπόοοοον... Ήρθε η ώρα για το πρώτο μου σεντόνι :D Θα αναλύσω τον κάθε παίκτη ξεχωριστά(χωρίς να εξαιρεθεί η ΣΕ :angel: και τα φαντάσματα όπως και οι οριστικές αποχωρήσεις), κινήσεις που μου τράβηξαν ιδιαίτερα την προσοχή και με προβλημάτισαν και μερικές υποθέσεις. Προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη τις σκέψεις μου.

Για αρχή οι παίκτες:

aegloswen: Πολύ ουδέτερη, χαμηλό προφίλ, όχι ουσιώδη ποστ. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού δεν βοηθάει. Δεν μπορώ να την κατηγορήσω αλλά για την ώρα ας δώσουμε βάση στις κινήσεις αυτών που έχουν χαμηλούς τόνους στο παιχνίδι.

Alchemist: Για αυτόν επίσης δεν ξέρω τι να υποθέσω. Σαν να προσπαθεί κάτι να μας πει γενικά δεν το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα αλλά για την ώρα εμένα δεν μου έχει κινήσει κάποια υποψία.

blue_butterfly: Πολύ περίεργη στάση. Έχει αρχίσει να μου κινεί υποψίες. Υποστήριξε πολύ ναουσαίο όταν η πόρνη μας τον είχε βεβαιώσει για αθώο. Εμένα προσωπικά μου φάνηκε σαν καλομελετημένο σχέδιο. Είναι έμπειρη και θα έχει σίγουρα πολλούς άσσους στο μανίκι της.Ας την προσέξουμε.

carpe_nochtem: Μμμμ... Αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μαφιόζα που βγήκε για να ενοχοποιήσουν οι δολοφόνοι την Έρις. Αν και δεν βλέπω να επιστρέφει στο παιχνίδι ίσως και να κάνω λάθος. Ίσως η τακτική των δολοφόνων να ήταν <<2 με τη μία>> δηλαδή μια η τζεην και μια η Έρις που θα <<τρώγαμε>> εμείς.

Catalyst: Στο μόνο ποστ του Demlogic που συμφωνώ: ( ποστ #877
-Catalyst (αποπροσανοτελεας , διαφθορεας,υπουλος συκοφαντης, moderator, εχει ολα τα στοιχεια που τον χρηζουν υποπτο). Πολύ παθητικό παιχνίδι όλο θα σε προσέχω και θα σε προσέχω προσέξτε τον πολύ λοιπόν αυτόν κι οχι αυτός εσάς! Δεν δίνει βάση να τον κατηγορήσουμε και ακριβώς αυτό είναι το πιο μεγάλο μας επιχείρημα!

Demlogic: Η λέξη ΜΕΓΑΛΟ (ντεμ ;)) τρολάκι είναι μικρή για αυτόν!Θέλω περισσότερη συμμετοχή καθώς και επιχειρήματα για τις κατηγορίες σου στον αλχ.

dimijim: Πολιτάκι για μένα και μάλιστα χωρίς σημαντικό ρόλο. Έχει επιδοθεί με πάθος στο παιχνίδι και μου φαίνεται ότι τραβάει το δικό του δρόμο χωρίς να αφήνει να επηρεάζεται από γνώμες άλλον. Σημαντικός παίκτης με καλές ιδέες.

ElenaKr: Στην αρχή για μένα ήταν ύποπτη. Αρκετά παθητικό παιχνίδι με ελάχιστα σχόλια αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι ύποπτη (αλλά ας μην λέμε ποτέ ποτέ ;))

Eileen: Επίσης πάρα πολύ ύποπτη!!!! Μου θυμίζει μια τακτική που είχε <<προτείνει>> ο ναουσσαίος μας. <<Στην αρχή πιθανόν οι δολοφόνοι να έχουν χαμηλό προφίλ και να κάνουν απουσίες για να δείξουν ότι δεν έχουν χρόνο...>>. Στρέφει εύκολα τα βλέμματα αλλού, όλο συζητιέται το θέμα της και όλο ξεχνιέται!!!!

Ἔρις: Το πολιτάκι μας που αποχώρησε οριστικά. Μας βοήθησε πολύ με την αποχώρησή της και την ευχαριστούμε όσο να ναι για αυτό :)

foreverfreak: Με έχει μπερδέψει αρκετά. Προσπαθώ να μην πάρω πολύ θέση αλλά για ένα πράγμα και μόνο δεν τον καθιστώ ύποπτο: από την επιμονή της χίμελας να τον προστατέψει. Ίσως να ήξερε κάτι.

Είναι πολύ πιθανό οι δολοφόνοι να έχουν μόνο ένα ενεργό παίκτη ανάμεσά μας να παίζει τον πολίτη και οι άλλοι να είναι πιο απρόσωποι. Αν ίσχυε αυτό θα θεωρούσα τον φρικ πιο ύποπτο για το ρόλο του ενεργού.

Himela: Η τοπ ανακρίτριά μας! Κρίμα που αποχώρησε τόσο σύντομα. Θα βοηθούσε σίγουρα πάρα πολύ! Τις στέλνω χαιρετίσματα στον κόσμο των φαντασμάτων (ναι και ως φάντασμα η Σύλβια εξακολουθεί να είναι χαριτωμένη :P).

jj!HΗ πόρνη που ξεσκέπασααααα!!!!!:ropalo: Πάλι είχες κακό ρόλο μαρή υποκρίτρια??? :P:P Και σε ψήφισα πάλι πρώτο και είχα δίκιο ε??? Σίγουρα θα αναρωτιέσαι πόσο ένστικτο παίζει να έχω που σε ξεσκεπάζω κάθε φορά. Στη θέση σου θα είχα φρικάρει!! :P

Johnnaousa: Για μένα ήταν σίγουρα ύποπτος και μαφιόζος. Περιττά τα σχόλια μετά τα χτεσινά γεγονότα.

Libertus: Μπήκε πάλι με τσαμπουκά στο παιχνίδι. Δεν μου κάνει πολύ για ύποπτος. Αν και για τον τσαφ δεν έχει δίκιο -κατά τη γνώμη μου- για τους άλλους έχει πέσει μέσα.

love_angel: Ας προσέξουμε αυτό το αγγελάκι!! Παθητική στάση λίγα σχόλια ανούσια και προσπαθεί να μας παραπλανήσει ,με την κάρτα τυμβωρυχία που έπαιξε αθωώθηκε . Για μένα αυτή είναι σίγουρα μαφιόζα! Αν όχι μαφιόζα ύποπτη πάντως ναι!!!

MAYROULIS: Περιττά κι εδώ τα σχόλια.Αν και δεν είμαι σίγουρη για κάτι επιμένω πολύ πάνω σε αυτό το θέμα....!!!!!!!! Έχω αναπτύξει τόσα και τόσα για αυτό το γατί παρακαλώ δώστε λίγη σημασία!

Noisette: Ένα έχω να πω: ή μας βαριέται τόσο πολύ που δεν κάθεται να ασχοληθεί πολύ ή κάθεται και μας περιγελάει με τους υπόλοιπους δολοφόνους ;)

Πατρεύς: Ξέρω ότι έχω βγάλει σχεδόν όλους τους μοντ, έντιτορς κλπ ύποπτους (όχι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σας) αλλά για μένα αυτός ήταν αρκετά επικίνδυνος και πιστεύω θα συμφωνήσουν πάρα πολλοί μαζί μου!!

SparklingGrey: Ο δήμαρχός μας (<<παρθένα>> όπως θα έλεγε και ο πολυαγαπητός μερκ) ο οποίος με τις γκάφες του παρά λίγο να μας αφήσει χρόνους!!! Εγκλιματίστηκε γρήγορα πάντως!!!

Guest 278211: Δεν έχω να πω κάτι. Ας είναι που βγήκε δεν βοηθούσε και πολύ.

Τάσος97: Πολύ περίεργος μου φάνηκε γιατί δεν τον έχω συνηθίσει έτσι. Έχω δει πάρα πολύ δυναμικά παιχνίδια από μέρους του. Όπως και να έχει βγήκε και για την ώρα δεν αποτελεί πρόβλημα.

tsarachaf: Το καινούριο θύμα της <<μπάλας>> κατά τη γνώμη μου. Προσέξτε το αυτό. Υπενθυμίζω ότι δεν αποκλείω να είναι ο ΔΑ αλλά εμένα προσωπικά δεν μου έχει δώσει δικαιώματα να πιστεύω κάτι τέτοιο.

ΣΕ:
Άννα και Μερκ: Πάρα πολύ ύποπτοι έλεος δηλαδή έπρεπε να έχουν φύγει από καιρό. Όλο κάτι λίστες φτιάχνουν και μετά την κάνουν :whistle:.

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΑΝ ΠΟΛΥ:
->Blue Butterfly υποστηρίζει ναουσαίο, τον επαναφέρει και πλήρης υποστήριξη σε τάσο.
->Demlogic κατηγορεί πάρα πολύ αλχεμιστ.
->Love angel παίζει τυμβωρυχία ενώ την χρειαζόμασταν και μετά εξαφανίζεται.
->Μαυρούλης παίζει πολύ ''αθώα'' και ξαφνικά μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι.
->Himela υποστηρίζει πολύ τον Φρικ.

Αυτά για την ώρα. Βγάλτε άκρη :P

Ψηφίζω Catalyst για την ώρα επειδή φοβάμαι πως έθιξα σημαντικά πρόσωπα και πρέπει να ψηφίσω αν είναι να αποχωρήσω με δολοφονία :P.
εφόσον και εσύ θεωρείς τη ριρίκα ένοχη, γιατί με κατηγορείς και εμένα, ενώ την κατηγόρησα;:confused::confused::confused: εμένα γιατί με κατηγορείς αν δεν είσαι και τόσο σίγουρη για κάτι; όσο για αυτό που έγραψα σήμερα, είπα να βοηθήσω λίγο (έτσι ξύπνησα και είπα βαριέμαι, ας κάνω κάτι καλό:P, όχι, να πω την αλήθεια θύμωσα με τον RoEi459 σε ένα παιχνίδι και μπαίνω εδώ, διαβάζω και λέω πως έχω θυμώσει και με τα δολοφόνια που κάνουν τα πάντα για να με κατηγορήσουν)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
τι άθελά μου;:confused: αφού εγώ θέλω να τους βρούμε (μάλλον τα έχεις μπερδέψει)

:pfff::pfff::pfff:

εφόσον και εσύ θεωρείς τη ριρίκα ένοχη, γιατί με κατηγορείς και εμένα, ενώ την κατηγόρησα;:confused::confused::confused: εμένα γιατί με κατηγορείς αν δεν είσαι και τόσο σίγουρη για κάτι; όσο για αυτό που έγραψα σήμερα, είπα να βοηθήσω λίγο (έτσι ξύπνησα και είπα βαριέμαι, ας κάνω κάτι καλό:P, όχι, να πω την αλήθεια θύμωσα με τον RoEi459 σε ένα παιχνίδι και μπαίνω εδώ, διαβάζω και λέω πως έχω θυμώσει και με τα δολοφόνια που κάνουν τα πάντα για να με κατηγορήσουν)

Οπ οπ λάθος τακτική. Δεν μας έχει δώσει τίποτα για να σε καταστήσουμε αθώο. Άρχισες να τα βλέπεις σκούρα???:confused: Επίσης οι δολοφόνοι είναι αυτοί που παραπλανητικά υποστηρίζουν αυτούς που υποστηρίζουν και οι άλλοι ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MAYROULIS

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1,900 μηνύματα.
Έλα μου ντε....:hmm: Τέλος πάντων θα δούμε αναμένω με ανυπομονησία τη δολοφονία :/: Αν και πραγματικά πολύ φοβάμαι ότι θα είναι δική μου μετά το χτεσινό με τον Γιάννη :cold:
αν σε σκοτώσουν εσένα, θα καρφωθούν πολύ (αν και πιστεύω πως αν πεθάνεις, όλοι θα αρχίσουν να κατηγορούν εμένα :look:)

ps. μελανία η χιμέλα δεν είναι φάντασμα, έχει βγει από το παιχνίδι μετά την τυμβωβρυχία;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
αν σε σκοτώσουν εσένα, θα καρφωθούν πολύ (αν και πιστεύω πως αν πεθάνεις, όλοι θα αρχίσουν να κατηγορούν εμένα :look:)

ps. μελανία η χιμέλα δεν είναι φάντασμα, έχει βγει από το παιχνίδι μετά την τυμβωβρυχία;)

Θα καρφωθούν αλλά έχω ήδη πει πολλά δεν θα θέλουν να πω κι άλλα ;)

Το ξέρω ότι η Σύλβια έχει βγει οριστικά. Αλλά στην ουσία φάντασμα είναι :loltooth:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MAYROULIS

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1,900 μηνύματα.
Οπ οπ λάθος τακτική. Δεν μας έχει δώσει τίποτα για να σε καταστήσουμε αθώο. Άρχισες να τα βλέπεις σκούρα???:confused: Επίσης οι δολοφόνοι είναι αυτοί που παραπλανητικά υποστηρίζουν αυτούς που υποστηρίζουν και οι άλλοι ;)
με την ίδια λογική, εγώ κατηγόρησα την ριρίκα πριν από εσένα:confused: οπότε εσύ είσαι δολοφόνα :shifty: (κοίτα, δεν πιστεύω πως είσαι μαφιόζα, άλλα θέλεις ντε και καλά να με βγάλεις)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
με την ίδια λογική, εγώ κατηγόρησα την ριρίκα πριν από εσένα:confused: οπότε εσύ είσαι δολοφόνα :shifty: (κοίτα, δεν πιστεύω πως είσαι μαφιόζα, άλλα θέλεις ντε και καλά να με βγάλεις)

Σόρι παιδάκι μου αλλά από ότι είδες όλοι σε ψιλοέχουν στο μάτι αλλά μόνο εγώ υποστηρίζω φανατικά το ότι είσαι μαφιόζος.... :angel: το έχεις προσέξει ότι συχνά πάω κόντρα αλλά βγαίνω σωστή????;) Έχω ένστικτο :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Καλημέρα!
Αν ο Τάσος ήταν η μάγισσα θα είχε σώσει τον εαυτό του.
Η μάγισσα δε μπορεί να επαναφέρει παίχτη.
Άρα το σενάριο να επαναφέρει τον Χάρο κι όχι τον εαυτό του την τελευταία μέρα δεν στέκει.
Αν ήταν μάγισσα και ήθελε να προστατέψει τον Χάρο το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να αποτρέψει τη δολοφονία του την πρώτη μέρα.

Αφού έλειπε την πρώτη μέρα ρε τούβλο, μη σε χαρακτηρίσω αλλιώς.:whatever: Πραγματικά τα σκέφτεσαι πριν τα γράψεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MAYROULIS

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1,900 μηνύματα.
Σόρι παιδάκι μου αλλά από ότι είδες όλοι σε ψιλοέχουν στο μάτι αλλά μόνο εγώ υποστηρίζω φανατικά το ότι είσαι μαφιόζος.... :angel: το έχεις προσέξει ότι συχνά πάω κόντρα αλλά βγαίνω σωστή????;) Έχω ένστικτο :D
πίστευε εσύ:whistle: εγώ πάω στοίχημα πως οι δολοφόνοι θα γελάνε τώρα μαζί μας
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top