Ουφ! Τα διάβασα όλα και έχω κάποιες προτάσεις και κάποιες απορίες...
Καλησπέρα και σε εσένα Ριρίκα!

Έχω εξηγήσει ότι αυτό το διάστημα είναι ίσως το πιο δύσκολο του καλοκαιριού για εμένα, γιατί ψάχνω για σπίτι, έχω δουλειές γιατί ψάχνω για σχολή οδηγού, δεν έχω σταθερό ωράριο στο γραφείο - γενικά είναι πολύ δύσκολα

Παρ' όλα αυτά δεν νομίζω ότι έχω δείξει πως δεν ενδιαφέρομαι για το παιχνίδι. Ίσα - ίσα αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ και πιστεύω ότι απαντάω σε ό,τι με ρωτήσετε σχετικά με το πώς σκέφτομαι.
Παρέθεσα ένα εκτενέστατο ποστ που έλεγα μέσα σε άλλα γιατί έδινα την ψήφο μου στον Έκον. Σαφώς, εκπλάγηκα πολύ που είναι πολίτης - αλλά στην τελική, μόνο μας μπέρδεψε τους πολίτες, δεν μας βοήθησε πολύ αφού δεν παίζει με επιχειρήματα αλλά με ανεξακρίβωτες στατιστικές. Πώς μπορούσαμε να τον εμπιστευτούμε τότε, ενώ δεν μας έδωσε ούτε ένα επιχείρημα για να μας δείξει ότι είναι αθώος..?
Τώρα, σχετικά με τα υπόλοιπα ποστ.
Για τον Πετρόπουλο έχω έντονες αμφιβολίες ως προς την αθωότητά του. Ανεξάρτητα από τα δύο συμβάντα με τις ψήφους δεν πιστεύω ότι ακολούθησε την τακτική που έχει ένας αθώος πολίτης. Ένας αθώος πολίτης νομίζω παλεύει να αποδείξει την αθωότητά του και επιχειρηματολογεί - δεν το παίζει αθώα περιστερά με κουτοπονηριές...
Μου άρεσε επίσης το γεγονός ότι τελείωσε η διαμάχη μεταξύ των κοριτσιών. Είναι πιο εύκολο να βρούμε ποιος είναι ένοχος αν καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι οι περίεργες συμφωνίες τύπου: Ψηφίζω τον Ζ αν ψηφίσεις τον Δ. Ή είμαι σίγουρος για τον Υ πάμε να τον βγάλουμε.
Η ταπεινή μου εμπειρία λέει ότι δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για κανέναν. Για αυτό θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να εμπιστεύεται τα επιχειρήματα, την λογική του.
Και αυτό με εκνεύρισε αρκετά. Μπορεί οι προθέσεις σου Demlogic να είναι ευγενείς αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να εκβιάζεις με ψήφους! Ο καθένας ψηφίζει όπως νομίζει με βάση την κρίση και την λογική του!
Έχω και άλλα να πω, οπότε επιστρέφω!