Αρχική Δημοσίευση από αυτός που παρήγειλε πίτσα και θα την φάει κρύα εξαιτίας σου:
Χαιρετώ σας και δεν φιλώ σας γιατί κυκλοφορεί και η νέα γρίπη .
Λίγο πριν φύγω (θέλω να φύγω , να φύγω σαν τα κορίτσια που με αγάπησαν για λίγο) ,
προσπαθούσα να σκεφτώ ένα χριστουγεννιάτικο τόπικ πίνοντας μια κάιζερ ,
αν και δεν μου αρέσουνε τα χριστούγεννα και ο φαντ λέει ότι η κάιζερ είναι χάλια μπύρα .
Οπότε , πάρτε την θέση του άΐ-βασίλη (για τον νώα δεν θα είναι δύσκολο - υποχθόνιο γέλιο) και χαρίστε απλόχερα ένα δώρο σε κάθε στοκομέλος που αγαπάτε να μισείτε ή έστω δεν μισείτε και τόσο πολύ . Μπορείτε να ξοδευθείτε όσο θέλετε λαμβάνοντας υπόψη ότι όλα αυτά είναι μια ασφαλής υπόθεση , απλά να θυμάστε ότι στο ΔέκατοΤρίτο Πανελλήνιο Μύτηινγκ Στεκιτών , όταν ο τζέι τζέι ροτ [που έπαιρνε αβέρτα θετικές ψήφους στο τόπικ του κεράσματος με την μνημειώδη δήλωση <<εγώ δεν κερνάω από υποχρέωση αλλά επειδή γουστάρω τα φιλαράκια μου>>] μέτρησε ακριβώς 1 ευρώ και 45 λεπτά για τον δικό του ελληνικό καφέ , έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη τόσο που ούτε η βάνα μπάρμπα σε φωτογράφιση δεν θα φορούσε .
Ξέχασα την τσιρκόμυαλη και αν δεν επανορθώσω θα μου κάνει το μυαλό τσίρκο .
Έχετε δει σε κάτι προχω αμερικανικες ταινίες που ο πρωταγωνιστής , αφού έχει σκοτώσει 10 λαθρέμπορους ναρκωτικών , έχει παραιτηθεί από την αστυνομία , έχει βγάλει τον σκύλο βόλτα στο σέντραλ παρκ προσελκύοντας 2-3 ξανθιές bimbo , έχει εξουδετερώσει μερικές πυρηνικές βόμβες και γυρίζει σπίτι ;
Τότε ο ταπεινός αυτός υπηρέτης του νόμου (που δεν έχει χρηματιστεί ποτέ και ούτε ζητάει αύξηση γιατί πυροβολεί κάθε μέρα εγκληματίες απλά επειδή δεν γουστάρει την φάτσα τους) , βγάζει το ιταλικό σακάκι μπαίνοντας στο σπίτι - ολάκερο φτιαγμένο από γυαλί που το γλύφουνε τα κύματα τις καλιφόρνιας .
με την άμμο δίπλα ; τα άπειρα δωμάτια ; την διακόσμηση που έγκειται στην έλλειψη διακόσμησης ; την αφαιρετικότητα με τα πολλά έπιπλα ;
ένα τέτοιο ονειρικό μπάτσ... ε σπίτι ζήτησε η τσιρκόμυαλη
δέχτηκε όλα τα έξτρα δώρα , από το κάμπριο αμάξι με τα σπασμένα από σφαίρες τζάμια μέχρι τα μαύρα παπλώματα στα οποία κρύβονται εντάλματα και αλεξίσφαιρα .
Προσπαθήσαμε να στείλουμε και σωματοφύλακα αλλά τράπηκε σε φυγή έντρομος : στο σπίτι , είχαμε ξεχάσει ένα περίστροφο από τα τελευταία γυρίσματα
μπανκ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.