Trivial στέκι....

βάλ ήταν ο πρώτος νομίζω που είχε γίνει μοντερ τότε και ο Γιώργος γράφτηκε και έγινε και είναι μοντερέιτορ:worry:

είναι μισό-σωστή η απάντηση

ο βαλ (μαζί με ποιον??? ;)) είναι το πιο παλιό εν ενεργεία μέλος.

Ο Γιώργος γράφτηκε ΠΟΛΥ αργότερα από τους moderator στους οποίους αναφέρομαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετα ήταν ο κρόνος;:whistle:

Ο γιώργος δεν γράφτηκε πρίν την Κουέ; Τεσπά καμιά Κουέ; ισως;:worry:

Δεν το έχω με τους μοντερέιτορ, αλλα με παλιούς χρήστες ξέρω ότι ήταν κρόνος βάλ, Γιώργος:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετα ήταν ο κρόνος;:whistle:

Ο γιώργος δεν γράφτηκε πρίν την Κουέ; Τεσπά καμιά Κουέ; ισως;:worry:

Δεν το έχω με τους μοντερέιτορ, αλλα με παλιούς χρήστες ξέρω ότι ήταν κρόνος βάλ, Γιώργος:worry:

O Γιώργος ΔΕΝ είναι παλιός χρήστης :P
Τέσπα όχι τόσο παλιός όσο πάρα μα πάρα πολλοί άλλοι ενεργοί χρηστές:P

μοντ: 50% το χεις.... η ΚουΕ ήταν η μία. Ποιός άλλος μοντ γράφτηκε την ίδια μέρα με την ΚουΕ?

Ο πέτρος;:worry: είναι απο τότε μόντ; ωωωω!!!! ΜΟΝΤιέ δεν το ήξερα:worry:

δεν ξέρω πότε ακριβώς έγινε μοντ, αλλά ναι, η ΚουΕ και ο Πέτρος είναι τα 2 πιο "παλιά" μέλη μέσα στην ΟΔ :clapup:

οκ πάμε ένα έυκολο

Ποιός έχει τα περισσότερα μυνήματα στο τσάτ έν φαν του στεκιού:P

δεν ξέρω πότε ακριβώς έγινε μοντ, αλλά ναι, η ΚουΕ και ο Πέτρος είναι τα 2 πιο "παλιά" μέλη μέσα στην ΟΔ :clapup:
έλα ρε... δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό :worry:

οκ πάμε ένα έυκολο

Ποιός έχει τα περισσότερα μυνήματα στο τσάτ έν φαν του στεκιού:P
Μάνια πως θα το αποδείξεις αυτό? τα ποστ στο chat and fun δεν μετράνε στον μετρητή :P
πάντως η απάντηση είναι ή ο κρόνος ή εσύ :P

έλα ρε... δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό :worry:

Μάνια πως θα το αποδείξεις αυτό? τα ποστ στο chat and fun δεν μετράνε στον μετρητή :P
πάντως η απάντηση είναι ή ο κρόνος ή εσύ :P

Ο κρόνος, δεξιά στο τσάτ έντ φάν υπάρχουν στατηστικές ποιός έκανε τα περισσότερα μυνήματα ποιός τα περισσότερα θέματα και πόσα είναι συνολικά, δές την στατιστική αριστερά της οθόνης;)

Βάζεις:clapup:

Ο κρόνος, δεξιά στο τσάτ έντ φάν υπάρχουν στατηστικές ποιός έκανε τα περισσότερα μυνήματα ποιός τα περισσότερα θέματα και πόσα είναι συνολικά, δές την στατιστική αριστερά της οθόνης;)

Βάζεις:clapup:

ναι ε? :redface: υπάρχουν τέτοια στατιστικά ε? :redface:
η ασχετη Mod :redface:

ένα εύκολο :P
ποιός ήταν ο πρώτος που τέλεσε γάμο ενώ ήταν μέλος στο στέκι? :D

ναι ε? :redface: υπάρχουν τέτοια στατιστικά ε? :redface:
η ασχετη Mod :redface:

ένα εύκολο :P
ποιός ήταν ο πρώτος που τέλεσε γάμο ενώ ήταν μέλος στο στέκι? :D

ο Γιώργος;:hmm:

Ποιος Γιώργος κουκλίμ? ο Γιώργος δεν είναι παντρεμένος :P

ΑΧΑΧΑΧΑ! :D:D:D:D

Ο Γιάννης! :clapup:

Επόμενη ερώτηση: ποιος είναι γνωστός ξενύχτης; :D

Πότε ανέβηκε το new era?:)

1/12/07

σωστά :)

Πότε γέννησε η ΚουΕ τον Ωρίωνα (ώρα, ημερομηνία) και πόσο ζύγιζε;

Καλά, δεν είναι και τόσο δύσκολο ρε παιδιά...:/:

Και βέβαια δεν είναι δύσκολο, απλά ξεχαστήκαμε…:)
ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

η κουέ μας γέννησε στις 13.00 περίπου, το μωρό είναι καλά, ζυγίζει 3150 γρ, έκλαψε, έχει μαλλιά και θα της τον φέρουν σύντομα. :D
Μόλις την πήγαν στο δωμάτιο και πλάκωσαν οι επισκέψεις...τα περισσότερα νέα από μένα το σαββατόβραδο, αφού την επισκεφτώ στο μαιευτήριο...:D

Να της ζήσει!
Θα της μεταφέρω τις ευχές σας στα σίγουρα:)
με έχει πιάσει συγκίνηση:redface:

one έγκυος down, 2 to go:P:clapup:
Θυμήθηκα την αγωνία μας…

γεννήθηκε λοιπόν 1.11.2007, στις 13.00 , 3150 γρ

ερωτηση... ποτε γεννησε η Doo?:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back