swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:03 Η swamps έγραψε: #4.641 28-02-09 18:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:16 Η Corpse Bride: #4.642 28-02-09 22:16 Μα είσαι δικιά μου και πάντα θα είσαι Κι ας είσαι κοντά μου και ας μην είσαι Ψάχνω τρόπο μες στα όνειρά μου λίγο πριν σε χάσω να σε φέρω κοντά μου να σου δείξω πως τα 'χω χαμένα για να σε σώσω, πώς να σε σώσω από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η WhiteDrum: #4.643 28-02-09 23:56 A Perfect Circle " 3 Libras" Κουράγιο άλλη μια εβδομάδα Μαρία. Θα πάνε όλα καλά. Threw you the obvious And you flew with it on your back A name in your recollection Down among a million, say: Difficult enough to feel a little bit Disappointed, passed over. When I've looked right through, To see you naked and oblivious and you don't see me Well I threw you the obvious, Just to see if there's more behind the Eyes of a fallen angel, Eyes of a tragedy. Here I am expecting just a little bit Too much from the wounded But I see, See through it all, See through, And see you. So I threw you the obvious Do you see what occurs behind the Eyes of a fallen angel Eyes of a tragedy Well, oh well.. Apparently nothing. Apparently nothing at all. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 02:08 Η Neraida έγραψε: #4.644 01-03-09 02:08 I can't feel you - Camouflage Hold On Now, Hold On Now It's All So Clear Our Circles Followed Me To Here I'm Cradled In Unhappiness We're Not The Same You Swore It Wouldn't Be Like This Love Won't Spend It's Days Like This Trapped In Loneliness Wrapped In Solitude Without Having You I Can't Feel You Can't Get Near You Walk Right Through You I Can't Feel You We're So Arrested I'm Still Invested Now Can't Come Near You I Can't Feel You I'm Trapped Inside This Shell You Own I Taste My Fears And Suddenly It Reappears You Still Live Inside Of Me Walking Through My Dreams You Always Disappear But I'm Still Here I Can't Feel You Can't Get Near You Walk Right Through You I Can't Feel You We're So Arrested I'm Still Invested Now Can't Come Near You I Can't Feel You Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 06:14 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.645 01-03-09 06:14 People ask what I see in you Well I just say I see your eyes The cautious way you look straight through I think you've seen through my disguise I can't trust you anymore... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:55 Η kalypso έγραψε: #4.646 01-03-09 13:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.647 01-03-09 19:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:47 Η Phoebe έγραψε: #4.648 01-03-09 19:47 Το δίχτυ Κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Αυτό το δίχτυ έχει ονόματα βαριά που είναι γραμμένα σ' επτασφράγιστο κιτάπι άλλοι το λεν του κάτω κόσμου πονηριά κι άλλοι το λεν της πρώτης άνοιξης αγάπη Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #4.649 01-03-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:13 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.650 02-03-09 01:13 γνωστός κι ως Dima Krasnik. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:28 Η Εδάδ έγραψε: #4.651 02-03-09 01:28 Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:16 Η Corpse Bride: #4.642 28-02-09 22:16 Μα είσαι δικιά μου και πάντα θα είσαι Κι ας είσαι κοντά μου και ας μην είσαι Ψάχνω τρόπο μες στα όνειρά μου λίγο πριν σε χάσω να σε φέρω κοντά μου να σου δείξω πως τα 'χω χαμένα για να σε σώσω, πώς να σε σώσω από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η WhiteDrum: #4.643 28-02-09 23:56 A Perfect Circle " 3 Libras" Κουράγιο άλλη μια εβδομάδα Μαρία. Θα πάνε όλα καλά. Threw you the obvious And you flew with it on your back A name in your recollection Down among a million, say: Difficult enough to feel a little bit Disappointed, passed over. When I've looked right through, To see you naked and oblivious and you don't see me Well I threw you the obvious, Just to see if there's more behind the Eyes of a fallen angel, Eyes of a tragedy. Here I am expecting just a little bit Too much from the wounded But I see, See through it all, See through, And see you. So I threw you the obvious Do you see what occurs behind the Eyes of a fallen angel Eyes of a tragedy Well, oh well.. Apparently nothing. Apparently nothing at all. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 02:08 Η Neraida έγραψε: #4.644 01-03-09 02:08 I can't feel you - Camouflage Hold On Now, Hold On Now It's All So Clear Our Circles Followed Me To Here I'm Cradled In Unhappiness We're Not The Same You Swore It Wouldn't Be Like This Love Won't Spend It's Days Like This Trapped In Loneliness Wrapped In Solitude Without Having You I Can't Feel You Can't Get Near You Walk Right Through You I Can't Feel You We're So Arrested I'm Still Invested Now Can't Come Near You I Can't Feel You I'm Trapped Inside This Shell You Own I Taste My Fears And Suddenly It Reappears You Still Live Inside Of Me Walking Through My Dreams You Always Disappear But I'm Still Here I Can't Feel You Can't Get Near You Walk Right Through You I Can't Feel You We're So Arrested I'm Still Invested Now Can't Come Near You I Can't Feel You Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 06:14 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.645 01-03-09 06:14 People ask what I see in you Well I just say I see your eyes The cautious way you look straight through I think you've seen through my disguise I can't trust you anymore... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:55 Η kalypso έγραψε: #4.646 01-03-09 13:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.647 01-03-09 19:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:47 Η Phoebe έγραψε: #4.648 01-03-09 19:47 Το δίχτυ Κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Αυτό το δίχτυ έχει ονόματα βαριά που είναι γραμμένα σ' επτασφράγιστο κιτάπι άλλοι το λεν του κάτω κόσμου πονηριά κι άλλοι το λεν της πρώτης άνοιξης αγάπη Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #4.649 01-03-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:13 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.650 02-03-09 01:13 γνωστός κι ως Dima Krasnik. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:28 Η Εδάδ έγραψε: #4.651 02-03-09 01:28 Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα είσαι δικιά μου και πάντα θα είσαι Κι ας είσαι κοντά μου και ας μην είσαι Ψάχνω τρόπο μες στα όνειρά μου λίγο πριν σε χάσω να σε φέρω κοντά μου να σου δείξω πως τα 'χω χαμένα για να σε σώσω, πώς να σε σώσω από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:56 Η WhiteDrum: #4.643 28-02-09 23:56 A Perfect Circle " 3 Libras" Κουράγιο άλλη μια εβδομάδα Μαρία. Θα πάνε όλα καλά. Threw you the obvious And you flew with it on your back A name in your recollection Down among a million, say: Difficult enough to feel a little bit Disappointed, passed over. When I've looked right through, To see you naked and oblivious and you don't see me Well I threw you the obvious, Just to see if there's more behind the Eyes of a fallen angel, Eyes of a tragedy. Here I am expecting just a little bit Too much from the wounded But I see, See through it all, See through, And see you. So I threw you the obvious Do you see what occurs behind the Eyes of a fallen angel Eyes of a tragedy Well, oh well.. Apparently nothing. Apparently nothing at all. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 02:08 Η Neraida έγραψε: #4.644 01-03-09 02:08 I can't feel you - Camouflage Hold On Now, Hold On Now It's All So Clear Our Circles Followed Me To Here I'm Cradled In Unhappiness We're Not The Same You Swore It Wouldn't Be Like This Love Won't Spend It's Days Like This Trapped In Loneliness Wrapped In Solitude Without Having You I Can't Feel You Can't Get Near You Walk Right Through You I Can't Feel You We're So Arrested I'm Still Invested Now Can't Come Near You I Can't Feel You I'm Trapped Inside This Shell You Own I Taste My Fears And Suddenly It Reappears You Still Live Inside Of Me Walking Through My Dreams You Always Disappear But I'm Still Here I Can't Feel You Can't Get Near You Walk Right Through You I Can't Feel You We're So Arrested I'm Still Invested Now Can't Come Near You I Can't Feel You Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 06:14 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.645 01-03-09 06:14 People ask what I see in you Well I just say I see your eyes The cautious way you look straight through I think you've seen through my disguise I can't trust you anymore... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:55 Η kalypso έγραψε: #4.646 01-03-09 13:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.647 01-03-09 19:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:47 Η Phoebe έγραψε: #4.648 01-03-09 19:47 Το δίχτυ Κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Αυτό το δίχτυ έχει ονόματα βαριά που είναι γραμμένα σ' επτασφράγιστο κιτάπι άλλοι το λεν του κάτω κόσμου πονηριά κι άλλοι το λεν της πρώτης άνοιξης αγάπη Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #4.649 01-03-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:13 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.650 02-03-09 01:13 γνωστός κι ως Dima Krasnik. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:28 Η Εδάδ έγραψε: #4.651 02-03-09 01:28 Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
A Perfect Circle " 3 Libras" Κουράγιο άλλη μια εβδομάδα Μαρία. Θα πάνε όλα καλά. Threw you the obvious And you flew with it on your back A name in your recollection Down among a million, say: Difficult enough to feel a little bit Disappointed, passed over. When I've looked right through, To see you naked and oblivious and you don't see me Well I threw you the obvious, Just to see if there's more behind the Eyes of a fallen angel, Eyes of a tragedy. Here I am expecting just a little bit Too much from the wounded But I see, See through it all, See through, And see you. So I threw you the obvious Do you see what occurs behind the Eyes of a fallen angel Eyes of a tragedy Well, oh well.. Apparently nothing. Apparently nothing at all. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 02:08 Η Neraida έγραψε: #4.644 01-03-09 02:08 I can't feel you - Camouflage Hold On Now, Hold On Now It's All So Clear Our Circles Followed Me To Here I'm Cradled In Unhappiness We're Not The Same You Swore It Wouldn't Be Like This Love Won't Spend It's Days Like This Trapped In Loneliness Wrapped In Solitude Without Having You I Can't Feel You Can't Get Near You Walk Right Through You I Can't Feel You We're So Arrested I'm Still Invested Now Can't Come Near You I Can't Feel You I'm Trapped Inside This Shell You Own I Taste My Fears And Suddenly It Reappears You Still Live Inside Of Me Walking Through My Dreams You Always Disappear But I'm Still Here I Can't Feel You Can't Get Near You Walk Right Through You I Can't Feel You We're So Arrested I'm Still Invested Now Can't Come Near You I Can't Feel You Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 06:14 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.645 01-03-09 06:14 People ask what I see in you Well I just say I see your eyes The cautious way you look straight through I think you've seen through my disguise I can't trust you anymore... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:55 Η kalypso έγραψε: #4.646 01-03-09 13:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.647 01-03-09 19:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:47 Η Phoebe έγραψε: #4.648 01-03-09 19:47 Το δίχτυ Κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Αυτό το δίχτυ έχει ονόματα βαριά που είναι γραμμένα σ' επτασφράγιστο κιτάπι άλλοι το λεν του κάτω κόσμου πονηριά κι άλλοι το λεν της πρώτης άνοιξης αγάπη Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #4.649 01-03-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:13 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.650 02-03-09 01:13 γνωστός κι ως Dima Krasnik. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:28 Η Εδάδ έγραψε: #4.651 02-03-09 01:28 Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I can't feel you - Camouflage Hold On Now, Hold On Now It's All So Clear Our Circles Followed Me To Here I'm Cradled In Unhappiness We're Not The Same You Swore It Wouldn't Be Like This Love Won't Spend It's Days Like This Trapped In Loneliness Wrapped In Solitude Without Having You I Can't Feel You Can't Get Near You Walk Right Through You I Can't Feel You We're So Arrested I'm Still Invested Now Can't Come Near You I Can't Feel You I'm Trapped Inside This Shell You Own I Taste My Fears And Suddenly It Reappears You Still Live Inside Of Me Walking Through My Dreams You Always Disappear But I'm Still Here I Can't Feel You Can't Get Near You Walk Right Through You I Can't Feel You We're So Arrested I'm Still Invested Now Can't Come Near You I Can't Feel You Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 06:14 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.645 01-03-09 06:14 People ask what I see in you Well I just say I see your eyes The cautious way you look straight through I think you've seen through my disguise I can't trust you anymore... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:55 Η kalypso έγραψε: #4.646 01-03-09 13:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.647 01-03-09 19:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:47 Η Phoebe έγραψε: #4.648 01-03-09 19:47 Το δίχτυ Κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Αυτό το δίχτυ έχει ονόματα βαριά που είναι γραμμένα σ' επτασφράγιστο κιτάπι άλλοι το λεν του κάτω κόσμου πονηριά κι άλλοι το λεν της πρώτης άνοιξης αγάπη Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #4.649 01-03-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:13 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.650 02-03-09 01:13 γνωστός κι ως Dima Krasnik. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:28 Η Εδάδ έγραψε: #4.651 02-03-09 01:28 Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
People ask what I see in you Well I just say I see your eyes The cautious way you look straight through I think you've seen through my disguise I can't trust you anymore... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:55 Η kalypso έγραψε: #4.646 01-03-09 13:55 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.647 01-03-09 19:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:47 Η Phoebe έγραψε: #4.648 01-03-09 19:47 Το δίχτυ Κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Αυτό το δίχτυ έχει ονόματα βαριά που είναι γραμμένα σ' επτασφράγιστο κιτάπι άλλοι το λεν του κάτω κόσμου πονηριά κι άλλοι το λεν της πρώτης άνοιξης αγάπη Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #4.649 01-03-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:13 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.650 02-03-09 01:13 γνωστός κι ως Dima Krasnik. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:28 Η Εδάδ έγραψε: #4.651 02-03-09 01:28 Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:15 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.647 01-03-09 19:15 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:47 Η Phoebe έγραψε: #4.648 01-03-09 19:47 Το δίχτυ Κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Αυτό το δίχτυ έχει ονόματα βαριά που είναι γραμμένα σ' επτασφράγιστο κιτάπι άλλοι το λεν του κάτω κόσμου πονηριά κι άλλοι το λεν της πρώτης άνοιξης αγάπη Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #4.649 01-03-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:13 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.650 02-03-09 01:13 γνωστός κι ως Dima Krasnik. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:28 Η Εδάδ έγραψε: #4.651 02-03-09 01:28 Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 19:47 Η Phoebe έγραψε: #4.648 01-03-09 19:47 Το δίχτυ Κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Αυτό το δίχτυ έχει ονόματα βαριά που είναι γραμμένα σ' επτασφράγιστο κιτάπι άλλοι το λεν του κάτω κόσμου πονηριά κι άλλοι το λεν της πρώτης άνοιξης αγάπη Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #4.649 01-03-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:13 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.650 02-03-09 01:13 γνωστός κι ως Dima Krasnik. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:28 Η Εδάδ έγραψε: #4.651 02-03-09 01:28 Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το δίχτυ Κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Αυτό το δίχτυ έχει ονόματα βαριά που είναι γραμμένα σ' επτασφράγιστο κιτάπι άλλοι το λεν του κάτω κόσμου πονηριά κι άλλοι το λεν της πρώτης άνοιξης αγάπη Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #4.649 01-03-09 21:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:13 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.650 02-03-09 01:13 γνωστός κι ως Dima Krasnik. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:28 Η Εδάδ έγραψε: #4.651 02-03-09 01:28 Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:13 Ο Δεσμώτης έγραψε: #4.650 02-03-09 01:13 γνωστός κι ως Dima Krasnik. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:28 Η Εδάδ έγραψε: #4.651 02-03-09 01:28 Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γνωστός κι ως Dima Krasnik. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 01:28 Η Εδάδ έγραψε: #4.651 02-03-09 01:28 Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήταν σα να σε πρόσμενα κυρά, απόψε που δεν έπνεε όξω ανάσα, κι έλεγα: Θα 'ρθει απόψε απ' τα νερά, κι από τα δάσα! Θα 'ρθει αφού φλετράει μου η ψυχή αφού σπαρά το μάτι μου σαν ψάρι, και θα μυρίζει φώτα και βροχή το νιο φεγγάρι!... Και να, το κάθισμά σου συγυρνώ, στολνώ την κάμαρά μου αγριομέντα, και να μαζί σου κιόλας αρχινώ, χρυσή, κουβέντα. Πως να... θα μείνει ο κόσμος με το "μπα" που μ' έλεγε τρελόν, πως είχες γίνει καπνός και - τάχας - σύγνεφα θαμπά, προς τη σελήνη... Νύχτωσε και δε φάνηκες εσύ... Κίνησα να σε βρω στο δρόμο - ωϊμένα! - μα σκούνταφτες όπου εσκούνταφτα, χρυσή, κ' εσύ με μένα!... Τόσο πολύ μ' αγάπησες, κυρά, που άκουγα διπλά τα βήματα μου! πάταγα γω - στραβός - μες στα νερά; κ' εσύ κοντά μου!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
swamps Δραστήριο μέλος Η swamps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 560 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 02:16 Η swamps έγραψε: #4.652 02-03-09 02:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:45 Η Neraida έγραψε: #4.653 02-03-09 03:45 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 03:48 Η Neraida έγραψε: #4.654 02-03-09 03:48 Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον ήλιο, το φεγγάρι, την θάλασσα ρωτάω μην την είδαν, αντάμωσαν κι ο ήλιος μʼ απαντάει απʼ το βουνό θα φέξω όλο τον κόσμο και θα τη βρω Μου λέει το φεγγάρι και μου γελά στης μάνας της κοιμάται την αγκαλιά Εγώ θα την ξυπνήσω όταν την δω εμένανε μʼ ακούει σαν της μιλώ Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της τα κύματα θα στείλω του ωκεανού να παν να της δροσίσουν καρδιά και νου Κι η θάλασσα μου λέει απʼ τα βάθη της εσύ θα ʽσαι για πάντα η αγάπη της εγώ όλα τα ενώνω να σε χαρώ τα δυο τα κάνω ένα γη κʼ ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:13 Η Corpse Bride: #4.655 02-03-09 16:13 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 16:34 Ο Rempeskes: #4.656 02-03-09 16:34 Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Time was Τime is Time shall be no more Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:29 Ο Tsipouro έγραψε: #4.657 02-03-09 17:29 Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Put the thorn in my side, the coins on my eyes I'm not awake, I'm leaving Eden And all her frozen charms lie cold in my arms Panic went away and left me reeling It's warm outside but the weather fails to hide the stinging loss inside For in the back of my mind I always thought I'd find my way to paradise On I'd walk to paradise ... But grace and lies locked the door from the other side And now there's not much else there Grace and lies In all how long can you hide, how long? The cost of innocence is the loss of innocence Some may pass away, but some die screaming When it came to my time, oh it took me by surprise Was it my mistake, or am I born for giving in? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 17:45 Η Phoebe έγραψε: #4.658 02-03-09 17:45 Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελευθερία Αρβανιτάκη- Θέλω να σε δω Θέλω να σε δω να μ' αναζητάς σε κάθε οδό και δω στα λίγα που ζητάς Θέλω να σε δω μ' έρωτα βαρύ να μην μπορεί κανείς να διώξει αυτόν το θάνατο Καμιά φορά φοράω τα λόγια μιας πληγής καμιά φορά ξεχνιέμαι αλλιώς κι απ' όλους κρύβομαι Τη χαρά μου λες γιατί στην κάνω συμφορά και δε χωράει η ζωή να μπει στο γλέντι ούτε μια φορά Θέλω να σε δω να μ'εκδικηθείς να πιω νερό κρυφά εκεί που θα πλυθείς Θέλω να σε δω να 'μαστε αγκαλιά και μία θηλιά γερή το χθες να κάνει αθάνατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 18:39 Η Corpse Bride: #4.659 02-03-09 18:39 Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 231 232 233 234 235 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 233 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Phoebaki σκοτωσε μας καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 20:49 Η Neraida έγραψε: #4.660 02-03-09 20:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.