Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Madrugada* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα.

21-04-11

14:00
Έρχεται ο Tim Booth !!!
Εννοείται πως δεν έχω χρήματα να πάω, το γράφω για όποιον ενδιαφέρεται (να μου δανείσει)
Χθες μπαίνω στο λεωφορείο και κάθομαι στη μοναδική θέση που υπήρχε, δίπλα σε έναν που ήταν ή πολύ μεθυσμένος ή πολύ φτιαγμένος.
Κοιτούσε προγνωστικά στοιχήματος και ταυτόχρονα (νόμιζε πως) έπαιζε ένα παιχνίδι στο κινητό του.
Κατά διαστήματα έγερνε προς το μέρος μου και είχε την κεφάλα του στον ώμο μου
Σκαρφιζόμουν διάφορα για να σηκωθεί, έβηχα, φυσούσα τη μύτη μου, ξυνόμουν, είχα αγκαλιάσει και το παράθυρο με το ένα χέρι έξω μήπως και μου χρησίμευε ως έξοδος κινδύνου (θα πέταγα αυτόν)
Ευτυχώς που αυτή τη στιγμή άκουγα αυτό στ'ακουστικά και διάβαζα βιβλιαράκι
Στην αρχή κοιτούσε και το βιβλίο που διάβαζα με απέραντη διακριτικότητα αλλά μετά τον αγριοκοίταξα και μαζεύτηκε (μέχρι να ξαναγείρει).

Χθες μπαίνω στο λεωφορείο και κάθομαι στη μοναδική θέση που υπήρχε, δίπλα σε έναν που ήταν ή πολύ μεθυσμένος ή πολύ φτιαγμένος.
Κοιτούσε προγνωστικά στοιχήματος και ταυτόχρονα (νόμιζε πως) έπαιζε ένα παιχνίδι στο κινητό του.
Κατά διαστήματα έγερνε προς το μέρος μου και είχε την κεφάλα του στον ώμο μου

Ευτυχώς που αυτή τη στιγμή άκουγα αυτό στ'ακουστικά και διάβαζα βιβλιαράκι

Στην αρχή κοιτούσε και το βιβλίο που διάβαζα με απέραντη διακριτικότητα αλλά μετά τον αγριοκοίταξα και μαζεύτηκε (μέχρι να ξαναγείρει).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.