για καταπινο δε γνωριζω μιστερ, αλλα καταλινο εχουμε στη διαδυκτιακη μας παρεα και σιγουρα ειναι αν οχι το πιο αγαπητο, ενα απο τα πιο αγαπητα μελη της παρεας. κατι που νομιζω για σενα ισχυει το αντιθετο. αληθεια, πως ειναι να μη σε συμπαθει κανεις?

α ξεχασα. εχεις και εσυ το νεανικο κοινο σου.

σχωρα με μεσιε. δε ξερω τι καταπινετε εσεις μεσιε, παντως ο καταλινος, με το "λυπημενο" του χαμογελο νομιζω οτι προσπαθει να καταπιει το (ανυπαρκτο) χιουμορ σας.
......προφανως ο εντμουν εχει σοβαροτερες δουλειες απο το να ασχολειται με τον καθε πικραμενο σενα φορουμ.
Aαααααααα ώστε όλα είναι θέμα συμπάθειας-αντιπάθειας και παρέας/κυκλωμάτων (για εσένα) τελικά;

Ax βρε vik vik μου πίστεψε με, το ευκολότερο πράγμα είναι να κάνεις ανθρώπους, ενίοτε και....ζώα να σε συμπαθήσουν!

Εξαρτάται φυσικά από το ΠΟΣΟ ανάγκη το έχεις ΑΥΤΟ! Παρεμπιμπτόντως, κι εγώ το κάνω πότε πότε, κακά τα ψέματα, αλλά με μια (μικρή) διαφορά! Μόλις διαπιστώσω ότι ....πέτυχα τον στόχο μου, κάνω τραβέρσο ανάποδο, και προσπαθώ να πετύχω το αντίθετο!
Μην βιαστείς να πεις πως παίζω με τα συναισθήματα των άλλων, για θα πέσεις (πάλι) σε ατόπημα!
Αυτά, και σχώρα με αν σου βάζω δύσκολα!
Δυο παρατηρήσεις, και ποστάρω άσμα κατάλληλο για την περίσταση...... Γιατί χαρακτήρισες πικραμένο τον katalino μας, συσχετίζοντας τον με την απουσία του σοβαροαπασχολημένου Έντμουντ μας, και δεύτερον, αυτό το πορτοκαλί πολύ kitsch, δεν σου πάει καθόλου!

ΥΓ Κοινό (μου) είπες; Παίζουμε....θέατρο εδώ μέσα και δεν το είχα καταλάβει;
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.