love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:12 Η love_angel: #9.661 17-04-10 21:12 Δυό νύχτες-Αλίμονο - Δημήτρης Μητροπάνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:57 Η venividivici: #9.662 17-04-10 21:57 https://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U Lady Gaga - Telephone (Official Clean Version) ft. Beyonce Beyonce - Video Phone (Official music video) ft Gaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 23:10 Η love_angel: #9.663 17-04-10 23:10 https://www.youtube.com/watch?v=NfyZwSmlsbo&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 04:44 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.664 18-04-10 04:44 στο πρόσωπό σου όλες μου οι χαρές στα μάτια σου. Άκρως ψυχοπονιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 11:12 Ο Achilles έγραψε: #9.665 18-04-10 11:12 Sing with me, sing for the year Sing for the laugh, sing for the tears Sing with me, if it's just for today Maybe tomorrow, the good lord will take you away Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 13:13 Η venividivici: #9.666 18-04-10 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Ophelia: Mετά τα χθεσινά δεν έχω και πολλές επιλογές.... Editors-The racing rats https://www.youtube.com/watch?v=fm9oeCnWosw&feature=related Εditors- An end has a start https://www.youtube.com/watch?v=cQhdTb0RTrY&feature=related Editors- Munich https://www.youtube.com/watch?v=yTkg5oVuj94 Click για ανάπτυξη... ααααα κόλλημα κι εσύ μετά τη συναυλία;;;;;;;; Editors - Papillon (acoustic) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:24 Η Himela έγραψε: #9.667 18-04-10 15:24 https://www.youtube.com/watch?v=1YQQqJLML50 Στα είπα όλα Πολλές φορές σου μίλησα Με χρώματα στο στόμα Στο είπα, όσα έμαθα Τα έμαθα με το σώμα Μισός ψυχή μισός κορμί Κι η πείνα μου θηρίο Μισή ζωή σπατάλησα να ζήσουν και τα δύο Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Με αγαπούσε το νερό Μα ο ουρανός με ζούσε Κι όταν μετρούσα τι μπορώ Η γη δεν με χωρούσε Κυνήγησα τις ομορφιές Μα μ' έκλεψε η λύπη Οι αλήθειες μου: εσύ όταν κλαις Και της καρδιάς μου οι χτύποι Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:49 Η love_angel: #9.668 18-04-10 15:49 Όσα μου'χεις χαρίσει Σ'ευχαριστώ για όσα μου'χεις χαρίσει για τις μέρες που μου'δωσες να ζω για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει δε σου είπα πόσο σ' αγαπώ, δε σου είπα πόσο σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 17:56 Η Ophelia έγραψε: #9.669 18-04-10 17:56 The camouflage- The Great Commandment https://www.youtube.com/watch?v=SXODGahChBM&feature=related The great commandment shows the contempt Between the world and their embarrasing pavement. Believe the scholars read the readings Realize the man who says anything. The great commandment... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 18:27 Ο Bill έγραψε: #9.670 18-04-10 18:27 Μπάμπης ο φλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η love_angel: #9.671 18-04-10 19:02 Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυό νύχτες-Αλίμονο - Δημήτρης Μητροπάνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 21:57 Η venividivici: #9.662 17-04-10 21:57 https://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U Lady Gaga - Telephone (Official Clean Version) ft. Beyonce Beyonce - Video Phone (Official music video) ft Gaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Απριλίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 23:10 Η love_angel: #9.663 17-04-10 23:10 https://www.youtube.com/watch?v=NfyZwSmlsbo&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 04:44 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.664 18-04-10 04:44 στο πρόσωπό σου όλες μου οι χαρές στα μάτια σου. Άκρως ψυχοπονιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 11:12 Ο Achilles έγραψε: #9.665 18-04-10 11:12 Sing with me, sing for the year Sing for the laugh, sing for the tears Sing with me, if it's just for today Maybe tomorrow, the good lord will take you away Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 13:13 Η venividivici: #9.666 18-04-10 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Ophelia: Mετά τα χθεσινά δεν έχω και πολλές επιλογές.... Editors-The racing rats https://www.youtube.com/watch?v=fm9oeCnWosw&feature=related Εditors- An end has a start https://www.youtube.com/watch?v=cQhdTb0RTrY&feature=related Editors- Munich https://www.youtube.com/watch?v=yTkg5oVuj94 Click για ανάπτυξη... ααααα κόλλημα κι εσύ μετά τη συναυλία;;;;;;;; Editors - Papillon (acoustic) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:24 Η Himela έγραψε: #9.667 18-04-10 15:24 https://www.youtube.com/watch?v=1YQQqJLML50 Στα είπα όλα Πολλές φορές σου μίλησα Με χρώματα στο στόμα Στο είπα, όσα έμαθα Τα έμαθα με το σώμα Μισός ψυχή μισός κορμί Κι η πείνα μου θηρίο Μισή ζωή σπατάλησα να ζήσουν και τα δύο Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Με αγαπούσε το νερό Μα ο ουρανός με ζούσε Κι όταν μετρούσα τι μπορώ Η γη δεν με χωρούσε Κυνήγησα τις ομορφιές Μα μ' έκλεψε η λύπη Οι αλήθειες μου: εσύ όταν κλαις Και της καρδιάς μου οι χτύποι Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:49 Η love_angel: #9.668 18-04-10 15:49 Όσα μου'χεις χαρίσει Σ'ευχαριστώ για όσα μου'χεις χαρίσει για τις μέρες που μου'δωσες να ζω για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει δε σου είπα πόσο σ' αγαπώ, δε σου είπα πόσο σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 17:56 Η Ophelia έγραψε: #9.669 18-04-10 17:56 The camouflage- The Great Commandment https://www.youtube.com/watch?v=SXODGahChBM&feature=related The great commandment shows the contempt Between the world and their embarrasing pavement. Believe the scholars read the readings Realize the man who says anything. The great commandment... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 18:27 Ο Bill έγραψε: #9.670 18-04-10 18:27 Μπάμπης ο φλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η love_angel: #9.671 18-04-10 19:02 Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U Lady Gaga - Telephone (Official Clean Version) ft. Beyonce Beyonce - Video Phone (Official music video) ft Gaga Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 17 Απριλίου 2010 στις 23:10 Η love_angel: #9.663 17-04-10 23:10 https://www.youtube.com/watch?v=NfyZwSmlsbo&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 04:44 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.664 18-04-10 04:44 στο πρόσωπό σου όλες μου οι χαρές στα μάτια σου. Άκρως ψυχοπονιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 11:12 Ο Achilles έγραψε: #9.665 18-04-10 11:12 Sing with me, sing for the year Sing for the laugh, sing for the tears Sing with me, if it's just for today Maybe tomorrow, the good lord will take you away Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 13:13 Η venividivici: #9.666 18-04-10 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Ophelia: Mετά τα χθεσινά δεν έχω και πολλές επιλογές.... Editors-The racing rats https://www.youtube.com/watch?v=fm9oeCnWosw&feature=related Εditors- An end has a start https://www.youtube.com/watch?v=cQhdTb0RTrY&feature=related Editors- Munich https://www.youtube.com/watch?v=yTkg5oVuj94 Click για ανάπτυξη... ααααα κόλλημα κι εσύ μετά τη συναυλία;;;;;;;; Editors - Papillon (acoustic) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:24 Η Himela έγραψε: #9.667 18-04-10 15:24 https://www.youtube.com/watch?v=1YQQqJLML50 Στα είπα όλα Πολλές φορές σου μίλησα Με χρώματα στο στόμα Στο είπα, όσα έμαθα Τα έμαθα με το σώμα Μισός ψυχή μισός κορμί Κι η πείνα μου θηρίο Μισή ζωή σπατάλησα να ζήσουν και τα δύο Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Με αγαπούσε το νερό Μα ο ουρανός με ζούσε Κι όταν μετρούσα τι μπορώ Η γη δεν με χωρούσε Κυνήγησα τις ομορφιές Μα μ' έκλεψε η λύπη Οι αλήθειες μου: εσύ όταν κλαις Και της καρδιάς μου οι χτύποι Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:49 Η love_angel: #9.668 18-04-10 15:49 Όσα μου'χεις χαρίσει Σ'ευχαριστώ για όσα μου'χεις χαρίσει για τις μέρες που μου'δωσες να ζω για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει δε σου είπα πόσο σ' αγαπώ, δε σου είπα πόσο σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 17:56 Η Ophelia έγραψε: #9.669 18-04-10 17:56 The camouflage- The Great Commandment https://www.youtube.com/watch?v=SXODGahChBM&feature=related The great commandment shows the contempt Between the world and their embarrasing pavement. Believe the scholars read the readings Realize the man who says anything. The great commandment... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 18:27 Ο Bill έγραψε: #9.670 18-04-10 18:27 Μπάμπης ο φλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η love_angel: #9.671 18-04-10 19:02 Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=NfyZwSmlsbo&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 04:44 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.664 18-04-10 04:44 στο πρόσωπό σου όλες μου οι χαρές στα μάτια σου. Άκρως ψυχοπονιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 11:12 Ο Achilles έγραψε: #9.665 18-04-10 11:12 Sing with me, sing for the year Sing for the laugh, sing for the tears Sing with me, if it's just for today Maybe tomorrow, the good lord will take you away Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 13:13 Η venividivici: #9.666 18-04-10 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Ophelia: Mετά τα χθεσινά δεν έχω και πολλές επιλογές.... Editors-The racing rats https://www.youtube.com/watch?v=fm9oeCnWosw&feature=related Εditors- An end has a start https://www.youtube.com/watch?v=cQhdTb0RTrY&feature=related Editors- Munich https://www.youtube.com/watch?v=yTkg5oVuj94 Click για ανάπτυξη... ααααα κόλλημα κι εσύ μετά τη συναυλία;;;;;;;; Editors - Papillon (acoustic) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:24 Η Himela έγραψε: #9.667 18-04-10 15:24 https://www.youtube.com/watch?v=1YQQqJLML50 Στα είπα όλα Πολλές φορές σου μίλησα Με χρώματα στο στόμα Στο είπα, όσα έμαθα Τα έμαθα με το σώμα Μισός ψυχή μισός κορμί Κι η πείνα μου θηρίο Μισή ζωή σπατάλησα να ζήσουν και τα δύο Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Με αγαπούσε το νερό Μα ο ουρανός με ζούσε Κι όταν μετρούσα τι μπορώ Η γη δεν με χωρούσε Κυνήγησα τις ομορφιές Μα μ' έκλεψε η λύπη Οι αλήθειες μου: εσύ όταν κλαις Και της καρδιάς μου οι χτύποι Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:49 Η love_angel: #9.668 18-04-10 15:49 Όσα μου'χεις χαρίσει Σ'ευχαριστώ για όσα μου'χεις χαρίσει για τις μέρες που μου'δωσες να ζω για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει δε σου είπα πόσο σ' αγαπώ, δε σου είπα πόσο σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 17:56 Η Ophelia έγραψε: #9.669 18-04-10 17:56 The camouflage- The Great Commandment https://www.youtube.com/watch?v=SXODGahChBM&feature=related The great commandment shows the contempt Between the world and their embarrasing pavement. Believe the scholars read the readings Realize the man who says anything. The great commandment... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 18:27 Ο Bill έγραψε: #9.670 18-04-10 18:27 Μπάμπης ο φλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η love_angel: #9.671 18-04-10 19:02 Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο πρόσωπό σου όλες μου οι χαρές στα μάτια σου. Άκρως ψυχοπονιάρικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 11:12 Ο Achilles έγραψε: #9.665 18-04-10 11:12 Sing with me, sing for the year Sing for the laugh, sing for the tears Sing with me, if it's just for today Maybe tomorrow, the good lord will take you away Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 13:13 Η venividivici: #9.666 18-04-10 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Ophelia: Mετά τα χθεσινά δεν έχω και πολλές επιλογές.... Editors-The racing rats https://www.youtube.com/watch?v=fm9oeCnWosw&feature=related Εditors- An end has a start https://www.youtube.com/watch?v=cQhdTb0RTrY&feature=related Editors- Munich https://www.youtube.com/watch?v=yTkg5oVuj94 Click για ανάπτυξη... ααααα κόλλημα κι εσύ μετά τη συναυλία;;;;;;;; Editors - Papillon (acoustic) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:24 Η Himela έγραψε: #9.667 18-04-10 15:24 https://www.youtube.com/watch?v=1YQQqJLML50 Στα είπα όλα Πολλές φορές σου μίλησα Με χρώματα στο στόμα Στο είπα, όσα έμαθα Τα έμαθα με το σώμα Μισός ψυχή μισός κορμί Κι η πείνα μου θηρίο Μισή ζωή σπατάλησα να ζήσουν και τα δύο Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Με αγαπούσε το νερό Μα ο ουρανός με ζούσε Κι όταν μετρούσα τι μπορώ Η γη δεν με χωρούσε Κυνήγησα τις ομορφιές Μα μ' έκλεψε η λύπη Οι αλήθειες μου: εσύ όταν κλαις Και της καρδιάς μου οι χτύποι Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:49 Η love_angel: #9.668 18-04-10 15:49 Όσα μου'χεις χαρίσει Σ'ευχαριστώ για όσα μου'χεις χαρίσει για τις μέρες που μου'δωσες να ζω για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει δε σου είπα πόσο σ' αγαπώ, δε σου είπα πόσο σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 17:56 Η Ophelia έγραψε: #9.669 18-04-10 17:56 The camouflage- The Great Commandment https://www.youtube.com/watch?v=SXODGahChBM&feature=related The great commandment shows the contempt Between the world and their embarrasing pavement. Believe the scholars read the readings Realize the man who says anything. The great commandment... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 18:27 Ο Bill έγραψε: #9.670 18-04-10 18:27 Μπάμπης ο φλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η love_angel: #9.671 18-04-10 19:02 Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sing with me, sing for the year Sing for the laugh, sing for the tears Sing with me, if it's just for today Maybe tomorrow, the good lord will take you away Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 13:13 Η venividivici: #9.666 18-04-10 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Ophelia: Mετά τα χθεσινά δεν έχω και πολλές επιλογές.... Editors-The racing rats https://www.youtube.com/watch?v=fm9oeCnWosw&feature=related Εditors- An end has a start https://www.youtube.com/watch?v=cQhdTb0RTrY&feature=related Editors- Munich https://www.youtube.com/watch?v=yTkg5oVuj94 Click για ανάπτυξη... ααααα κόλλημα κι εσύ μετά τη συναυλία;;;;;;;; Editors - Papillon (acoustic) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:24 Η Himela έγραψε: #9.667 18-04-10 15:24 https://www.youtube.com/watch?v=1YQQqJLML50 Στα είπα όλα Πολλές φορές σου μίλησα Με χρώματα στο στόμα Στο είπα, όσα έμαθα Τα έμαθα με το σώμα Μισός ψυχή μισός κορμί Κι η πείνα μου θηρίο Μισή ζωή σπατάλησα να ζήσουν και τα δύο Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Με αγαπούσε το νερό Μα ο ουρανός με ζούσε Κι όταν μετρούσα τι μπορώ Η γη δεν με χωρούσε Κυνήγησα τις ομορφιές Μα μ' έκλεψε η λύπη Οι αλήθειες μου: εσύ όταν κλαις Και της καρδιάς μου οι χτύποι Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:49 Η love_angel: #9.668 18-04-10 15:49 Όσα μου'χεις χαρίσει Σ'ευχαριστώ για όσα μου'χεις χαρίσει για τις μέρες που μου'δωσες να ζω για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει δε σου είπα πόσο σ' αγαπώ, δε σου είπα πόσο σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 17:56 Η Ophelia έγραψε: #9.669 18-04-10 17:56 The camouflage- The Great Commandment https://www.youtube.com/watch?v=SXODGahChBM&feature=related The great commandment shows the contempt Between the world and their embarrasing pavement. Believe the scholars read the readings Realize the man who says anything. The great commandment... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 18:27 Ο Bill έγραψε: #9.670 18-04-10 18:27 Μπάμπης ο φλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η love_angel: #9.671 18-04-10 19:02 Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ophelia: Mετά τα χθεσινά δεν έχω και πολλές επιλογές.... Editors-The racing rats https://www.youtube.com/watch?v=fm9oeCnWosw&feature=related Εditors- An end has a start https://www.youtube.com/watch?v=cQhdTb0RTrY&feature=related Editors- Munich https://www.youtube.com/watch?v=yTkg5oVuj94 Click για ανάπτυξη... ααααα κόλλημα κι εσύ μετά τη συναυλία;;;;;;;; Editors - Papillon (acoustic) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:24 Η Himela έγραψε: #9.667 18-04-10 15:24 https://www.youtube.com/watch?v=1YQQqJLML50 Στα είπα όλα Πολλές φορές σου μίλησα Με χρώματα στο στόμα Στο είπα, όσα έμαθα Τα έμαθα με το σώμα Μισός ψυχή μισός κορμί Κι η πείνα μου θηρίο Μισή ζωή σπατάλησα να ζήσουν και τα δύο Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Με αγαπούσε το νερό Μα ο ουρανός με ζούσε Κι όταν μετρούσα τι μπορώ Η γη δεν με χωρούσε Κυνήγησα τις ομορφιές Μα μ' έκλεψε η λύπη Οι αλήθειες μου: εσύ όταν κλαις Και της καρδιάς μου οι χτύποι Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:49 Η love_angel: #9.668 18-04-10 15:49 Όσα μου'χεις χαρίσει Σ'ευχαριστώ για όσα μου'χεις χαρίσει για τις μέρες που μου'δωσες να ζω για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει δε σου είπα πόσο σ' αγαπώ, δε σου είπα πόσο σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 17:56 Η Ophelia έγραψε: #9.669 18-04-10 17:56 The camouflage- The Great Commandment https://www.youtube.com/watch?v=SXODGahChBM&feature=related The great commandment shows the contempt Between the world and their embarrasing pavement. Believe the scholars read the readings Realize the man who says anything. The great commandment... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 18:27 Ο Bill έγραψε: #9.670 18-04-10 18:27 Μπάμπης ο φλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η love_angel: #9.671 18-04-10 19:02 Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=1YQQqJLML50 Στα είπα όλα Πολλές φορές σου μίλησα Με χρώματα στο στόμα Στο είπα, όσα έμαθα Τα έμαθα με το σώμα Μισός ψυχή μισός κορμί Κι η πείνα μου θηρίο Μισή ζωή σπατάλησα να ζήσουν και τα δύο Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Με αγαπούσε το νερό Μα ο ουρανός με ζούσε Κι όταν μετρούσα τι μπορώ Η γη δεν με χωρούσε Κυνήγησα τις ομορφιές Μα μ' έκλεψε η λύπη Οι αλήθειες μου: εσύ όταν κλαις Και της καρδιάς μου οι χτύποι Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 15:49 Η love_angel: #9.668 18-04-10 15:49 Όσα μου'χεις χαρίσει Σ'ευχαριστώ για όσα μου'χεις χαρίσει για τις μέρες που μου'δωσες να ζω για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει δε σου είπα πόσο σ' αγαπώ, δε σου είπα πόσο σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 17:56 Η Ophelia έγραψε: #9.669 18-04-10 17:56 The camouflage- The Great Commandment https://www.youtube.com/watch?v=SXODGahChBM&feature=related The great commandment shows the contempt Between the world and their embarrasing pavement. Believe the scholars read the readings Realize the man who says anything. The great commandment... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 18:27 Ο Bill έγραψε: #9.670 18-04-10 18:27 Μπάμπης ο φλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η love_angel: #9.671 18-04-10 19:02 Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όσα μου'χεις χαρίσει Σ'ευχαριστώ για όσα μου'χεις χαρίσει για τις μέρες που μου'δωσες να ζω για όσα μαζί σου μέχρι τώρα έχω ζήσει δε σου είπα πόσο σ' αγαπώ, δε σου είπα πόσο σαγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 17:56 Η Ophelia έγραψε: #9.669 18-04-10 17:56 The camouflage- The Great Commandment https://www.youtube.com/watch?v=SXODGahChBM&feature=related The great commandment shows the contempt Between the world and their embarrasing pavement. Believe the scholars read the readings Realize the man who says anything. The great commandment... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 18:27 Ο Bill έγραψε: #9.670 18-04-10 18:27 Μπάμπης ο φλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η love_angel: #9.671 18-04-10 19:02 Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The camouflage- The Great Commandment https://www.youtube.com/watch?v=SXODGahChBM&feature=related The great commandment shows the contempt Between the world and their embarrasing pavement. Believe the scholars read the readings Realize the man who says anything. The great commandment... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 18:27 Ο Bill έγραψε: #9.670 18-04-10 18:27 Μπάμπης ο φλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η love_angel: #9.671 18-04-10 19:02 Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπάμπης ο φλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:02 Η love_angel: #9.671 18-04-10 19:02 Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψάχνω να βρω μάτια με τα δικά σου όμοια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 19:25 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.672 18-04-10 19:25 Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pagan Dream Machine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:22 Η mindcircus: #9.673 18-04-10 22:22 Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Burning down the house - Tom Jones Watch out you might get what you're after Cool babies strange but not a stranger I'm an ordinary guy Burning down the house Hold tight wait till the party's over Hold tight we're in for nasty weather There has got to be a way Burning down the house Here's your ticket pack your bag: time for jumpin' overboard The transportations here Close enough but not too far, maybe you know where you are Fightin' fire with fire All wet hey you might need a raincoat Shakedown dreams walking in broad daylight Three hun-dred six-ty five de-grees Burning down the house It was once upon a place sometimes I listen to myself Gone come in first place People on their way to work baby what did you expect Gonna burst into flame My house's out of the ordinary That's might don't want to hurt nobody Something sure can sweep me off my feet Burning down the house No visible means of support and you have not seen nothing yet Everythings stuck together I don't know what you expect starring into the TV set Fighting fire with fire Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 18 Απριλίου 2010 στις 22:59 Η Noisette έγραψε: #9.674 18-04-10 22:59 Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Whatever makes you happy Whatever you want ... I wish I was special ... I don't belong here. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg&playnext_from=QL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 08:52 Η Himela έγραψε: #9.675 19-04-10 08:52 https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=Yq4oH5RbJE4 Καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου αυτά που χεις ποθήσει αυτά που θα θελες να ζεις και που δεν έχεις ζήσει Κοιτάζω μεσ'τα μάτια σου να βρω τη μοναξιά σου ποια ειν'εκεινη η φωτιά που τρέφει τα ονειρά σου Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Κοιτάζω μεσ' τα μάτια σου να δω τι περιμένεις τι θες αλήθεια απ τη ζωή τι λες οταν σωπαίνεις κοιτάζω ποσο θα θελες να φύγεις να πετάξεις με της αγάπης τα φτερά πολυ ψηλά να φτάσεις Στης καρδιάς μου το γρίφο εσύ βρήκες την άκρη κάθε χτύπος σου λέει καλώς ήρθες αγάπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 09:25 Ο Achilles έγραψε: #9.676 19-04-10 09:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 11:54 Ο volt έγραψε: #9.677 19-04-10 11:54 Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kansas - Dust In the Wind I close my eyes Only for a moment and the moment's gone All my dreams Flash before my eyes of curiosity Dust in the wind All they are is dust in the wind Same old song Just a drop of water in an endless sea All we do Crumbles to the ground though we refuse to see Dust in the wind All we are is dust in the wind Now Don't hang on Nothing lasts forever but the Earth and Sky It slips away And all your money won't another minute buy Dust in the wind All we are is dust in the wind Dust in the wind Everything is dust in the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 12:40 Η Neraida έγραψε: #9.678 19-04-10 12:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 14:27 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.679 19-04-10 14:27 Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 482 483 484 485 486 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 484 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Monsieur Minimal - Κι αν χαθείς https://www.youtube.com/watch?v=i1aiX0gKbo0 Aπο τους ποιο γλυκούς , μικροκαμωμένους έλληνες καλιτέχνες. Κυκλοφορεί σήμερα το καινούργιο του cd ''παστα φλώρα'' με ελληνικό στιχο κ πολύ καλές συνεργασίες ,οπώς Γαλάνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 19 Απριλίου 2010 στις 15:55 Η Himela έγραψε: #9.680 19-04-10 15:55 https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.youtube.com/watch?v=rO_SoRs3lQo Θα πάθεις έρωτα Σημασία δεν μου δίνεις και τρελαίνεσαι παριστάνεις ότι πίνεις αλλά φαίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ το στυλ αυτό τ' αδιάφορο βρε, καλώς το, λέω το πάθος το παράφορο. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημασία δε μου δίνεις κι απευθύνεσαι συνεχώς στον διπλανό μου στόχος γίνεσαι. Κι όταν βλέπω εγώ παιδί μου αυτή την κίνηση βρε, καλώς τη, λέω τη νέα τη συγκίνηση. Εσύ για μένα θα πάθεις έρωτα κι εγώ για σένα θα κινδυνέψω. Με τα βρεμένα και τ' ασιδέρωτα της αλητείας θα βγαίνουμε έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.