self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος
Πάμε σαν διψασμένα πουλιά
μέχρι το Γκουαντανάμο
να πάρουμε τη φωτιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
You take the breath right out of me.
You left a hole where my heart should be.
You got to fight just to make it through,
'cause I will be the death of you.
:\
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
elena
Πολύ δραστήριο μέλος
JennyV
Δραστήριο μέλος
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Θυμήθηκα τα δύο κολλήματά μου στο δημοτικό!
Αυτόν κι αυτόν
Το δεύτερο τον θεωρώ πολύ γοητευτικό και τώρα... έχει και άσπρες τριχούλες ο γλυκούλης
Το πόσο είχα σκυλιάσει που παντρεύτηκε τότε στα 10 μου, δε λέγεται
Άμα ποτέ χωρίσει θα πάω εκεί που εμφανίζεται να με δει και να πέσει ξερός (στάάαανταρ όμως )
Έχει πλάκα το σχόλιο ενός κυρίου κάτω από το κομμάτι του Σχοινά:
gyros2007
Πριν από 1 μήνας
"Σε γύρευα στην γλύκα των ζαχαρωτών...", αχ ρε Μαρία μου τους κουφάλιασες τους τραπεζίτες όλους, αλλά δεν πειράζει χαλάλι σου.
Χαχααχα!
JennyV
Δραστήριο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=Gu2pVPWGYMQ lalalala
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, ποιος να έχει την ευθύνη,
για να του πω να σταματήσει , να μη με πονάει εκείνη.
Ποιος έχει λόγο στην αγάπη να με βγάλει απ' τα δεσμά της
αφού πονάει για κάποιον άλλο κι εγώ είμαι μακριά της.
Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, ποιος κρατάει τα κλειδιά της,
αφού πονάει για κάποιον άλλο και εγώ είμαι μακριά της.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
«Les amants de teruel»
ήτοι «Οι εραστές του τρόμου»
Τα λόγια είναι περιττά
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
AntziWin
Διάσημο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
elena
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=E1Lbj22BgVw
τα λόγια είναι περιττά νομίζω...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.