Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 16:50 Ο Morelo έγραψε: #11.921 31-08-10 16:50 Supermassive Black Hole Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 16:59 Η venividivici: #11.922 31-08-10 16:59 G.A.D. - Waves Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 17:00 Η Devina έγραψε: #11.923 31-08-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 17:27 Η AntziWin έγραψε: #11.924 31-08-10 17:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 22:58 Η prinCess.: #11.925 31-08-10 22:58 REM - Everybody Hurts When the day is long and the night, the night is yours alone, When you're sure you've had enough of this life, well hang on Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along When your day is night alone, (hold on, hold on) If you feel like letting go, (hold on) When you think you've had too much of this life, well hang on 'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone If you're on your own in this life, the days and nights are long, When you think you've had too much of this life to hang on Well, everybody hurts sometimes, Everybody cries. And everybody hurts sometimes And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on Everybody hurts. You are not alone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:13 Ο Wild_Boy έγραψε: #11.926 31-08-10 23:13 "Το μέτρημα" Νατάσσα Μποφίλιου στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης Τους ανθρώπους της ζωής μου κάθισα να τους μετρήσω τους παρόντες, τους απόντες κάνα δυό περαστικούς Όσους ήρθαν για να μείνουν όσους έφυγαν πριν γίνουν τους κοινόχρηστους,τους ξένους τους πολύ προσωπικούς... Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί κι είναι η μοναξιά που επείγει ό,τι με μελαγχολεί. Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί σ' ένα μέτρημα που ανοίγει την παλιά μου την πληγή Τους ανθρώπους της ζωής μου θα 'θελα να τους κρατήσω τα αγρίμια, τους αγγέλους και τους πιο κανονικούς. Όσους άφησαν σημάδι όσους πήρε το σκοτάδι τους "εκείνους", τους τυχαίους τους πολύ προσωπικούς... ... Άνθρωποι μόνοι που άφησαν σκόνη φιλίες κι αγάπες που πήραν οι δρόμοι κλεμμένοι, κρυμμένοι, κρυφά δανεισμένοι τυχαίοι, γενναίοι, δειλοί,φοβισμένοι. Δικοί μου και ξένοι, λαμπροί και θλιμμένοι σε σχέσεις, σε σπίτια καλά κλειδωμένοι. Χαρούμενοι, άσχετοι,συνεπιβάτες μποέμ καλλιτέχνες, παιδιά με γραβάτες. Εχθροί μου και φίλοι, μικροί και μεγάλοι που δίνουν με μέτρο,που κάνουν σπατάλη. Αγάπες που έμοιαζαν να 'χουν αξία και άλλες που ξέμειναν στη χειραψία. Φτωχοί συγγενείς που σερβίρουν τα έτοιμα οι λογικοί κι όσοι ζουν με το αίσθημα όσοι ζουν με το αίσθημα... Φοβάμαι πως χάνω το μέτρημα....... https://www.youtube.com/watch?v=u-8DsEozq2k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η razorbladeDream: #11.927 31-08-10 23:21 https://www.youtube.com/watch?v=iNiUG33rSyY "Nothing I am Nothing I dream Nothing is new Nothing I think or believe in or say Nothing is true It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old All that I have All that I hold All that is wrong All that I feel for or trust in or love All that is gone It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old The last day of summer never felt so cold Never felt so..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:25 Ο Nickname έγραψε: #11.928 31-08-10 23:25 Ακούστε κι αυτό Seung Ri - strong baby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:28 Η love_angel: #11.929 31-08-10 23:28 Bob Marley- Could you be loved Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:45 Ο Nickname έγραψε: #11.930 31-08-10 23:45 το "κουτσουμπιλιό"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:03 Η Phoebe έγραψε: #11.931 01-09-10 00:03 Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Supermassive Black Hole Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 16:59 Η venividivici: #11.922 31-08-10 16:59 G.A.D. - Waves Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 17:00 Η Devina έγραψε: #11.923 31-08-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 17:27 Η AntziWin έγραψε: #11.924 31-08-10 17:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 22:58 Η prinCess.: #11.925 31-08-10 22:58 REM - Everybody Hurts When the day is long and the night, the night is yours alone, When you're sure you've had enough of this life, well hang on Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along When your day is night alone, (hold on, hold on) If you feel like letting go, (hold on) When you think you've had too much of this life, well hang on 'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone If you're on your own in this life, the days and nights are long, When you think you've had too much of this life to hang on Well, everybody hurts sometimes, Everybody cries. And everybody hurts sometimes And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on Everybody hurts. You are not alone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:13 Ο Wild_Boy έγραψε: #11.926 31-08-10 23:13 "Το μέτρημα" Νατάσσα Μποφίλιου στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης Τους ανθρώπους της ζωής μου κάθισα να τους μετρήσω τους παρόντες, τους απόντες κάνα δυό περαστικούς Όσους ήρθαν για να μείνουν όσους έφυγαν πριν γίνουν τους κοινόχρηστους,τους ξένους τους πολύ προσωπικούς... Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί κι είναι η μοναξιά που επείγει ό,τι με μελαγχολεί. Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί σ' ένα μέτρημα που ανοίγει την παλιά μου την πληγή Τους ανθρώπους της ζωής μου θα 'θελα να τους κρατήσω τα αγρίμια, τους αγγέλους και τους πιο κανονικούς. Όσους άφησαν σημάδι όσους πήρε το σκοτάδι τους "εκείνους", τους τυχαίους τους πολύ προσωπικούς... ... Άνθρωποι μόνοι που άφησαν σκόνη φιλίες κι αγάπες που πήραν οι δρόμοι κλεμμένοι, κρυμμένοι, κρυφά δανεισμένοι τυχαίοι, γενναίοι, δειλοί,φοβισμένοι. Δικοί μου και ξένοι, λαμπροί και θλιμμένοι σε σχέσεις, σε σπίτια καλά κλειδωμένοι. Χαρούμενοι, άσχετοι,συνεπιβάτες μποέμ καλλιτέχνες, παιδιά με γραβάτες. Εχθροί μου και φίλοι, μικροί και μεγάλοι που δίνουν με μέτρο,που κάνουν σπατάλη. Αγάπες που έμοιαζαν να 'χουν αξία και άλλες που ξέμειναν στη χειραψία. Φτωχοί συγγενείς που σερβίρουν τα έτοιμα οι λογικοί κι όσοι ζουν με το αίσθημα όσοι ζουν με το αίσθημα... Φοβάμαι πως χάνω το μέτρημα....... https://www.youtube.com/watch?v=u-8DsEozq2k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η razorbladeDream: #11.927 31-08-10 23:21 https://www.youtube.com/watch?v=iNiUG33rSyY "Nothing I am Nothing I dream Nothing is new Nothing I think or believe in or say Nothing is true It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old All that I have All that I hold All that is wrong All that I feel for or trust in or love All that is gone It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old The last day of summer never felt so cold Never felt so..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:25 Ο Nickname έγραψε: #11.928 31-08-10 23:25 Ακούστε κι αυτό Seung Ri - strong baby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:28 Η love_angel: #11.929 31-08-10 23:28 Bob Marley- Could you be loved Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:45 Ο Nickname έγραψε: #11.930 31-08-10 23:45 το "κουτσουμπιλιό"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:03 Η Phoebe έγραψε: #11.931 01-09-10 00:03 Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
G.A.D. - Waves Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 17:00 Η Devina έγραψε: #11.923 31-08-10 17:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 17:27 Η AntziWin έγραψε: #11.924 31-08-10 17:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 22:58 Η prinCess.: #11.925 31-08-10 22:58 REM - Everybody Hurts When the day is long and the night, the night is yours alone, When you're sure you've had enough of this life, well hang on Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along When your day is night alone, (hold on, hold on) If you feel like letting go, (hold on) When you think you've had too much of this life, well hang on 'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone If you're on your own in this life, the days and nights are long, When you think you've had too much of this life to hang on Well, everybody hurts sometimes, Everybody cries. And everybody hurts sometimes And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on Everybody hurts. You are not alone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:13 Ο Wild_Boy έγραψε: #11.926 31-08-10 23:13 "Το μέτρημα" Νατάσσα Μποφίλιου στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης Τους ανθρώπους της ζωής μου κάθισα να τους μετρήσω τους παρόντες, τους απόντες κάνα δυό περαστικούς Όσους ήρθαν για να μείνουν όσους έφυγαν πριν γίνουν τους κοινόχρηστους,τους ξένους τους πολύ προσωπικούς... Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί κι είναι η μοναξιά που επείγει ό,τι με μελαγχολεί. Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί σ' ένα μέτρημα που ανοίγει την παλιά μου την πληγή Τους ανθρώπους της ζωής μου θα 'θελα να τους κρατήσω τα αγρίμια, τους αγγέλους και τους πιο κανονικούς. Όσους άφησαν σημάδι όσους πήρε το σκοτάδι τους "εκείνους", τους τυχαίους τους πολύ προσωπικούς... ... Άνθρωποι μόνοι που άφησαν σκόνη φιλίες κι αγάπες που πήραν οι δρόμοι κλεμμένοι, κρυμμένοι, κρυφά δανεισμένοι τυχαίοι, γενναίοι, δειλοί,φοβισμένοι. Δικοί μου και ξένοι, λαμπροί και θλιμμένοι σε σχέσεις, σε σπίτια καλά κλειδωμένοι. Χαρούμενοι, άσχετοι,συνεπιβάτες μποέμ καλλιτέχνες, παιδιά με γραβάτες. Εχθροί μου και φίλοι, μικροί και μεγάλοι που δίνουν με μέτρο,που κάνουν σπατάλη. Αγάπες που έμοιαζαν να 'χουν αξία και άλλες που ξέμειναν στη χειραψία. Φτωχοί συγγενείς που σερβίρουν τα έτοιμα οι λογικοί κι όσοι ζουν με το αίσθημα όσοι ζουν με το αίσθημα... Φοβάμαι πως χάνω το μέτρημα....... https://www.youtube.com/watch?v=u-8DsEozq2k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η razorbladeDream: #11.927 31-08-10 23:21 https://www.youtube.com/watch?v=iNiUG33rSyY "Nothing I am Nothing I dream Nothing is new Nothing I think or believe in or say Nothing is true It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old All that I have All that I hold All that is wrong All that I feel for or trust in or love All that is gone It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old The last day of summer never felt so cold Never felt so..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:25 Ο Nickname έγραψε: #11.928 31-08-10 23:25 Ακούστε κι αυτό Seung Ri - strong baby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:28 Η love_angel: #11.929 31-08-10 23:28 Bob Marley- Could you be loved Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:45 Ο Nickname έγραψε: #11.930 31-08-10 23:45 το "κουτσουμπιλιό"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:03 Η Phoebe έγραψε: #11.931 01-09-10 00:03 Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AntziWin Διάσημο μέλος Η Κουφό Χρυσόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.096 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 17:27 Η AntziWin έγραψε: #11.924 31-08-10 17:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 22:58 Η prinCess.: #11.925 31-08-10 22:58 REM - Everybody Hurts When the day is long and the night, the night is yours alone, When you're sure you've had enough of this life, well hang on Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along When your day is night alone, (hold on, hold on) If you feel like letting go, (hold on) When you think you've had too much of this life, well hang on 'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone If you're on your own in this life, the days and nights are long, When you think you've had too much of this life to hang on Well, everybody hurts sometimes, Everybody cries. And everybody hurts sometimes And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on Everybody hurts. You are not alone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:13 Ο Wild_Boy έγραψε: #11.926 31-08-10 23:13 "Το μέτρημα" Νατάσσα Μποφίλιου στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης Τους ανθρώπους της ζωής μου κάθισα να τους μετρήσω τους παρόντες, τους απόντες κάνα δυό περαστικούς Όσους ήρθαν για να μείνουν όσους έφυγαν πριν γίνουν τους κοινόχρηστους,τους ξένους τους πολύ προσωπικούς... Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί κι είναι η μοναξιά που επείγει ό,τι με μελαγχολεί. Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί σ' ένα μέτρημα που ανοίγει την παλιά μου την πληγή Τους ανθρώπους της ζωής μου θα 'θελα να τους κρατήσω τα αγρίμια, τους αγγέλους και τους πιο κανονικούς. Όσους άφησαν σημάδι όσους πήρε το σκοτάδι τους "εκείνους", τους τυχαίους τους πολύ προσωπικούς... ... Άνθρωποι μόνοι που άφησαν σκόνη φιλίες κι αγάπες που πήραν οι δρόμοι κλεμμένοι, κρυμμένοι, κρυφά δανεισμένοι τυχαίοι, γενναίοι, δειλοί,φοβισμένοι. Δικοί μου και ξένοι, λαμπροί και θλιμμένοι σε σχέσεις, σε σπίτια καλά κλειδωμένοι. Χαρούμενοι, άσχετοι,συνεπιβάτες μποέμ καλλιτέχνες, παιδιά με γραβάτες. Εχθροί μου και φίλοι, μικροί και μεγάλοι που δίνουν με μέτρο,που κάνουν σπατάλη. Αγάπες που έμοιαζαν να 'χουν αξία και άλλες που ξέμειναν στη χειραψία. Φτωχοί συγγενείς που σερβίρουν τα έτοιμα οι λογικοί κι όσοι ζουν με το αίσθημα όσοι ζουν με το αίσθημα... Φοβάμαι πως χάνω το μέτρημα....... https://www.youtube.com/watch?v=u-8DsEozq2k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η razorbladeDream: #11.927 31-08-10 23:21 https://www.youtube.com/watch?v=iNiUG33rSyY "Nothing I am Nothing I dream Nothing is new Nothing I think or believe in or say Nothing is true It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old All that I have All that I hold All that is wrong All that I feel for or trust in or love All that is gone It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old The last day of summer never felt so cold Never felt so..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:25 Ο Nickname έγραψε: #11.928 31-08-10 23:25 Ακούστε κι αυτό Seung Ri - strong baby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:28 Η love_angel: #11.929 31-08-10 23:28 Bob Marley- Could you be loved Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:45 Ο Nickname έγραψε: #11.930 31-08-10 23:45 το "κουτσουμπιλιό"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:03 Η Phoebe έγραψε: #11.931 01-09-10 00:03 Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 22:58 Η prinCess.: #11.925 31-08-10 22:58 REM - Everybody Hurts When the day is long and the night, the night is yours alone, When you're sure you've had enough of this life, well hang on Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along When your day is night alone, (hold on, hold on) If you feel like letting go, (hold on) When you think you've had too much of this life, well hang on 'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone If you're on your own in this life, the days and nights are long, When you think you've had too much of this life to hang on Well, everybody hurts sometimes, Everybody cries. And everybody hurts sometimes And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on Everybody hurts. You are not alone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:13 Ο Wild_Boy έγραψε: #11.926 31-08-10 23:13 "Το μέτρημα" Νατάσσα Μποφίλιου στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης Τους ανθρώπους της ζωής μου κάθισα να τους μετρήσω τους παρόντες, τους απόντες κάνα δυό περαστικούς Όσους ήρθαν για να μείνουν όσους έφυγαν πριν γίνουν τους κοινόχρηστους,τους ξένους τους πολύ προσωπικούς... Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί κι είναι η μοναξιά που επείγει ό,τι με μελαγχολεί. Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί σ' ένα μέτρημα που ανοίγει την παλιά μου την πληγή Τους ανθρώπους της ζωής μου θα 'θελα να τους κρατήσω τα αγρίμια, τους αγγέλους και τους πιο κανονικούς. Όσους άφησαν σημάδι όσους πήρε το σκοτάδι τους "εκείνους", τους τυχαίους τους πολύ προσωπικούς... ... Άνθρωποι μόνοι που άφησαν σκόνη φιλίες κι αγάπες που πήραν οι δρόμοι κλεμμένοι, κρυμμένοι, κρυφά δανεισμένοι τυχαίοι, γενναίοι, δειλοί,φοβισμένοι. Δικοί μου και ξένοι, λαμπροί και θλιμμένοι σε σχέσεις, σε σπίτια καλά κλειδωμένοι. Χαρούμενοι, άσχετοι,συνεπιβάτες μποέμ καλλιτέχνες, παιδιά με γραβάτες. Εχθροί μου και φίλοι, μικροί και μεγάλοι που δίνουν με μέτρο,που κάνουν σπατάλη. Αγάπες που έμοιαζαν να 'χουν αξία και άλλες που ξέμειναν στη χειραψία. Φτωχοί συγγενείς που σερβίρουν τα έτοιμα οι λογικοί κι όσοι ζουν με το αίσθημα όσοι ζουν με το αίσθημα... Φοβάμαι πως χάνω το μέτρημα....... https://www.youtube.com/watch?v=u-8DsEozq2k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η razorbladeDream: #11.927 31-08-10 23:21 https://www.youtube.com/watch?v=iNiUG33rSyY "Nothing I am Nothing I dream Nothing is new Nothing I think or believe in or say Nothing is true It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old All that I have All that I hold All that is wrong All that I feel for or trust in or love All that is gone It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old The last day of summer never felt so cold Never felt so..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:25 Ο Nickname έγραψε: #11.928 31-08-10 23:25 Ακούστε κι αυτό Seung Ri - strong baby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:28 Η love_angel: #11.929 31-08-10 23:28 Bob Marley- Could you be loved Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:45 Ο Nickname έγραψε: #11.930 31-08-10 23:45 το "κουτσουμπιλιό"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:03 Η Phoebe έγραψε: #11.931 01-09-10 00:03 Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
REM - Everybody Hurts When the day is long and the night, the night is yours alone, When you're sure you've had enough of this life, well hang on Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes Sometimes everything is wrong. Now it's time to sing along When your day is night alone, (hold on, hold on) If you feel like letting go, (hold on) When you think you've had too much of this life, well hang on 'Cause everybody hurts. Take comfort in your friends Everybody hurts. Don't throw your hand. Oh, no. Don't throw your hand If you feel like you're alone, no, no, no, you are not alone If you're on your own in this life, the days and nights are long, When you think you've had too much of this life to hang on Well, everybody hurts sometimes, Everybody cries. And everybody hurts sometimes And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on Everybody hurts. You are not alone Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:13 Ο Wild_Boy έγραψε: #11.926 31-08-10 23:13 "Το μέτρημα" Νατάσσα Μποφίλιου στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης Τους ανθρώπους της ζωής μου κάθισα να τους μετρήσω τους παρόντες, τους απόντες κάνα δυό περαστικούς Όσους ήρθαν για να μείνουν όσους έφυγαν πριν γίνουν τους κοινόχρηστους,τους ξένους τους πολύ προσωπικούς... Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί κι είναι η μοναξιά που επείγει ό,τι με μελαγχολεί. Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί σ' ένα μέτρημα που ανοίγει την παλιά μου την πληγή Τους ανθρώπους της ζωής μου θα 'θελα να τους κρατήσω τα αγρίμια, τους αγγέλους και τους πιο κανονικούς. Όσους άφησαν σημάδι όσους πήρε το σκοτάδι τους "εκείνους", τους τυχαίους τους πολύ προσωπικούς... ... Άνθρωποι μόνοι που άφησαν σκόνη φιλίες κι αγάπες που πήραν οι δρόμοι κλεμμένοι, κρυμμένοι, κρυφά δανεισμένοι τυχαίοι, γενναίοι, δειλοί,φοβισμένοι. Δικοί μου και ξένοι, λαμπροί και θλιμμένοι σε σχέσεις, σε σπίτια καλά κλειδωμένοι. Χαρούμενοι, άσχετοι,συνεπιβάτες μποέμ καλλιτέχνες, παιδιά με γραβάτες. Εχθροί μου και φίλοι, μικροί και μεγάλοι που δίνουν με μέτρο,που κάνουν σπατάλη. Αγάπες που έμοιαζαν να 'χουν αξία και άλλες που ξέμειναν στη χειραψία. Φτωχοί συγγενείς που σερβίρουν τα έτοιμα οι λογικοί κι όσοι ζουν με το αίσθημα όσοι ζουν με το αίσθημα... Φοβάμαι πως χάνω το μέτρημα....... https://www.youtube.com/watch?v=u-8DsEozq2k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η razorbladeDream: #11.927 31-08-10 23:21 https://www.youtube.com/watch?v=iNiUG33rSyY "Nothing I am Nothing I dream Nothing is new Nothing I think or believe in or say Nothing is true It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old All that I have All that I hold All that is wrong All that I feel for or trust in or love All that is gone It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old The last day of summer never felt so cold Never felt so..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:25 Ο Nickname έγραψε: #11.928 31-08-10 23:25 Ακούστε κι αυτό Seung Ri - strong baby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:28 Η love_angel: #11.929 31-08-10 23:28 Bob Marley- Could you be loved Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:45 Ο Nickname έγραψε: #11.930 31-08-10 23:45 το "κουτσουμπιλιό"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:03 Η Phoebe έγραψε: #11.931 01-09-10 00:03 Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Το μέτρημα" Νατάσσα Μποφίλιου στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης Τους ανθρώπους της ζωής μου κάθισα να τους μετρήσω τους παρόντες, τους απόντες κάνα δυό περαστικούς Όσους ήρθαν για να μείνουν όσους έφυγαν πριν γίνουν τους κοινόχρηστους,τους ξένους τους πολύ προσωπικούς... Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί κι είναι η μοναξιά που επείγει ό,τι με μελαγχολεί. Και μου βγαίνουν πάντα λίγοι ή μου βγαίνουνε πολλοί σ' ένα μέτρημα που ανοίγει την παλιά μου την πληγή Τους ανθρώπους της ζωής μου θα 'θελα να τους κρατήσω τα αγρίμια, τους αγγέλους και τους πιο κανονικούς. Όσους άφησαν σημάδι όσους πήρε το σκοτάδι τους "εκείνους", τους τυχαίους τους πολύ προσωπικούς... ... Άνθρωποι μόνοι που άφησαν σκόνη φιλίες κι αγάπες που πήραν οι δρόμοι κλεμμένοι, κρυμμένοι, κρυφά δανεισμένοι τυχαίοι, γενναίοι, δειλοί,φοβισμένοι. Δικοί μου και ξένοι, λαμπροί και θλιμμένοι σε σχέσεις, σε σπίτια καλά κλειδωμένοι. Χαρούμενοι, άσχετοι,συνεπιβάτες μποέμ καλλιτέχνες, παιδιά με γραβάτες. Εχθροί μου και φίλοι, μικροί και μεγάλοι που δίνουν με μέτρο,που κάνουν σπατάλη. Αγάπες που έμοιαζαν να 'χουν αξία και άλλες που ξέμειναν στη χειραψία. Φτωχοί συγγενείς που σερβίρουν τα έτοιμα οι λογικοί κι όσοι ζουν με το αίσθημα όσοι ζουν με το αίσθημα... Φοβάμαι πως χάνω το μέτρημα....... https://www.youtube.com/watch?v=u-8DsEozq2k Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:21 Η razorbladeDream: #11.927 31-08-10 23:21 https://www.youtube.com/watch?v=iNiUG33rSyY "Nothing I am Nothing I dream Nothing is new Nothing I think or believe in or say Nothing is true It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old All that I have All that I hold All that is wrong All that I feel for or trust in or love All that is gone It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old The last day of summer never felt so cold Never felt so..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:25 Ο Nickname έγραψε: #11.928 31-08-10 23:25 Ακούστε κι αυτό Seung Ri - strong baby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:28 Η love_angel: #11.929 31-08-10 23:28 Bob Marley- Could you be loved Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:45 Ο Nickname έγραψε: #11.930 31-08-10 23:45 το "κουτσουμπιλιό"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:03 Η Phoebe έγραψε: #11.931 01-09-10 00:03 Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=iNiUG33rSyY "Nothing I am Nothing I dream Nothing is new Nothing I think or believe in or say Nothing is true It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old All that I have All that I hold All that is wrong All that I feel for or trust in or love All that is gone It used to be so easy I never even tried Yeah, it used to be so easy... But the last day of summer never felt so cold The last day of summer never felt so old The last day of summer never felt so cold Never felt so..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:25 Ο Nickname έγραψε: #11.928 31-08-10 23:25 Ακούστε κι αυτό Seung Ri - strong baby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:28 Η love_angel: #11.929 31-08-10 23:28 Bob Marley- Could you be loved Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:45 Ο Nickname έγραψε: #11.930 31-08-10 23:45 το "κουτσουμπιλιό"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:03 Η Phoebe έγραψε: #11.931 01-09-10 00:03 Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακούστε κι αυτό Seung Ri - strong baby Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:28 Η love_angel: #11.929 31-08-10 23:28 Bob Marley- Could you be loved Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:45 Ο Nickname έγραψε: #11.930 31-08-10 23:45 το "κουτσουμπιλιό"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:03 Η Phoebe έγραψε: #11.931 01-09-10 00:03 Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bob Marley- Could you be loved Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2010 στις 23:45 Ο Nickname έγραψε: #11.930 31-08-10 23:45 το "κουτσουμπιλιό"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:03 Η Phoebe έγραψε: #11.931 01-09-10 00:03 Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το "κουτσουμπιλιό"? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:03 Η Phoebe έγραψε: #11.931 01-09-10 00:03 Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιάννης Κούτρας- Αχ και να 'ξερες Κλείνω τα μάτια μου κι όλα ξεκινάνε σαν να κοιτώ από παράθυρο κλειστό Θολές φιγούρες πίσω από το τζάμι μνήμες κι αισθήσεις σʼ έναν ξέφρενο χορό Αχ και να ʽξερες πόσο κοντά σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Όσο κι αν φεύγεις μακριά και δε σε φτάνω τόσο θα τρέχω από πίσω σαν σκιά Σαν το ποτάμι που ποτέ δεν πάει πίσω είναι παντού μα δε σε βλέπω πουθενά Αχ και να ʽξερες πόσο κοντα σου είμαι Αχ και να γύριζες λιγάκι προς τα εδώ και να με κοίταζες πάλι μες στα μάτια Αχ και να ʽξερες πόσο σʼ αγαπώ Αχ και να ʽξερες πόσο έχω πια αλλάξει Αχ και να με έβλεπες πώς σε κοιτώ ξανά σαν το σκυλί που ψάχνει ένα χάδι Αχ και να ʽξερες, δεν είμαι ο ίδιος πια Αχ και να ʽξερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:03 Ο Boom έγραψε: #11.932 01-09-10 15:03 https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=tVdOI6fjhD4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:28 Η love_angel: #11.933 01-09-10 18:28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:38 Η Devina έγραψε: #11.934 01-09-10 18:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Morelo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.477 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Morelo έγραψε: #11.935 01-09-10 19:43 Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τζιβαέρι μου Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται Τζιβαέρι μου Το μοσχολούλουδο μου σιγανά και ταπεινά Αχ! Εγώ ήμουνα που το ʽστειλα Τζιβαέρι μου Με θέλημα δικό μου σιγανά πατώ στη γη Αχ! Πανάθεμά σε ξενιτιά Τζιβαέρι μου Εσέ και το καλό σου σιγανά και ταπεινά Αχ! Που πήρες το παιδάκι μου Τζιβαέρι μου και το ʽκανες δικό σου σιγανά πατώ στη γη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:49 Η Noisette έγραψε: #11.936 01-09-10 19:49 Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί λίγες λεξούλες έχουν τόση μεγάλη δύναμη και μπορούν να σε στείλουν....ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ???? https://www.youtube.com/watch?v=kpSOFeVvCZk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:41 Ο Eupatridis: #11.937 01-09-10 20:41 Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Σεπτεμβρίου 2010 love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μ. Πασχαλίδης- Ακόμα σ'αγαπώ https://www.youtube.com/watch?v=1cyg4KMItig Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:57 Η love_angel: #11.938 01-09-10 20:57 να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να θυμασαι πως μου ελειψες και οτι σαγαπω πολυ... θα μαι δω και ας με εγκατελειψες... θα σε νοιαζομαι ολοκληρη ζωη...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:18 Η Angelique.: #11.939 01-09-10 21:18 I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 595 596 597 598 599 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 597 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
I beg to serve, your wish is my law Now close those eyes and let me love you to death Shall I prove I mean what I'm sayin', beggin' I say the beast inside me's gonna get ya, get ya, get... Let me love you too Let me love you to death To death.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucky sunray Πολύ δραστήριο μέλος Η lucky sunray αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.441 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:09 Η lucky sunray: #11.940 02-09-10 00:09 τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τι ωραία η κυπριακή εκδοχή... https://www.youtube.com/watch?v=XPDS1b6uIMU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.