Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 17:16 Η Neraida έγραψε: #9.481 05-04-10 17:16 [FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:04 Ο volt έγραψε: #9.482 05-04-10 18:04 Μην το πεις πουθενά Πια τα βράδια δεν κοιμάμαι Η καρδιά μου χτυπά Και φοβάμαι , ναι φοβάμαι Δεν ξέρω αν έχω αλήθεια κάτι να μοιραστώ Και σου ζητάω βοήθεια και ντρέπομαι γιʼ αυτό Μην το πεις πουθενά Όλα θέλω να τʼ αφήσω Σπίτι φίλους δουλειά Δίχως να κοιτάξω πίσω Δεν ξέρω αν έχω αλήθεια κάτι να μοιραστώ Και σου ζητάω βοήθεια και ντρέπομαι γιʼ αυτό Μην το πεις πουθενά Όταν γελώ δυνατά να ξέρεις μέσα μου κλαίω Μην το πεις πουθενά Πόσο να κρύβομαι πια; Δεν αντέχω σου λέω! Μην το πεις πουθενά Θέλω να φύγω μακριά . Πίστεψε με το θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:22 Η Noisette έγραψε: #9.483 05-04-10 18:22 https://www.youtube.com/watch?v=VgRAMUxk-_c Were you born to resist or be abused? Is someone getting the best, the best, the best, the best of you? Is someone getting the best, the best, the best, the best of you? Are you gone and onto someone new? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο rascal_gd: #9.484 05-04-10 18:31 Girlfriend in coma.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η venividivici: #9.485 05-04-10 19:01 Tom Sawyer - Rush Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 23:38 Η love_angel: #9.486 05-04-10 23:38 Έλα πάρε μου τη λύπη - Ελένη Τσαλιγοπούλου Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά έλα πάρε μου τη λύπη έλα δωσ' μου τη χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:49 Η Angelique.: #9.487 06-04-10 00:49 Ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά~Διάφανα Κρίνα. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι ένας δρόμος που δεν βγάζει πουθενά Μα τον διασχίζω με μια ελπίδα απεγνωσμένη Γεμάτος δώρα, ξόρκια, φυλαχτά Γιʼ αυτούς που ζουν στη λησμονιά Και τριγυρνάνε στη ζωή ξεγελασμένοι. Είναι ένας διάβολος που μέσα μου γελά Κι ένας θεός που με κοιτάει βαλσαμωμένος Κι εγώ ανάμεσα τους μια έρημη σκιά Να ζητιανεύω απαντήσεις πεινασμένος. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Μια χώρα, ένας δρόμος, ο θάνατος κι η ομορφιά Μες στα σκοτάδια τους πλανιέμαι σαν χαμένος Και κάνω κύκλους μες σʼ αυτήν την ερημιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Από ανθρώπους και θεούς καταραμένους. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oh_majesty Νεοφερμένο μέλος Η oh_majesty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:52 Η oh_majesty: #9.488 06-04-10 00:52 Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul Let's cut all communications I've told your mother not to call So lay down on the bed, 'cause now I've locked the door And we don't live out there no more I am the weirdo in your bedroom And I can see you in the dark�oh Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul My wicked soul Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 03:48 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #9.489 06-04-10 03:48 https://www.e-steki.gr/[url=https://www.youtube.com/watch?v=EVBa5B1uD_A]Europe is our playgroundEurope is our playground Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's take a chance From Heathrow to Houndslow, from the Eastern block to France Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's make a stand From peepshow to disco, from Spain to Camber Sands Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 12:43 Η Neraida έγραψε: #9.490 06-04-10 12:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:20 Η Noisette έγραψε: #9.491 06-04-10 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[FONT="][/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
volt Νεοφερμένο μέλος Ο volt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:04 Ο volt έγραψε: #9.482 05-04-10 18:04 Μην το πεις πουθενά Πια τα βράδια δεν κοιμάμαι Η καρδιά μου χτυπά Και φοβάμαι , ναι φοβάμαι Δεν ξέρω αν έχω αλήθεια κάτι να μοιραστώ Και σου ζητάω βοήθεια και ντρέπομαι γιʼ αυτό Μην το πεις πουθενά Όλα θέλω να τʼ αφήσω Σπίτι φίλους δουλειά Δίχως να κοιτάξω πίσω Δεν ξέρω αν έχω αλήθεια κάτι να μοιραστώ Και σου ζητάω βοήθεια και ντρέπομαι γιʼ αυτό Μην το πεις πουθενά Όταν γελώ δυνατά να ξέρεις μέσα μου κλαίω Μην το πεις πουθενά Πόσο να κρύβομαι πια; Δεν αντέχω σου λέω! Μην το πεις πουθενά Θέλω να φύγω μακριά . Πίστεψε με το θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:22 Η Noisette έγραψε: #9.483 05-04-10 18:22 https://www.youtube.com/watch?v=VgRAMUxk-_c Were you born to resist or be abused? Is someone getting the best, the best, the best, the best of you? Is someone getting the best, the best, the best, the best of you? Are you gone and onto someone new? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο rascal_gd: #9.484 05-04-10 18:31 Girlfriend in coma.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η venividivici: #9.485 05-04-10 19:01 Tom Sawyer - Rush Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 23:38 Η love_angel: #9.486 05-04-10 23:38 Έλα πάρε μου τη λύπη - Ελένη Τσαλιγοπούλου Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά έλα πάρε μου τη λύπη έλα δωσ' μου τη χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:49 Η Angelique.: #9.487 06-04-10 00:49 Ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά~Διάφανα Κρίνα. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι ένας δρόμος που δεν βγάζει πουθενά Μα τον διασχίζω με μια ελπίδα απεγνωσμένη Γεμάτος δώρα, ξόρκια, φυλαχτά Γιʼ αυτούς που ζουν στη λησμονιά Και τριγυρνάνε στη ζωή ξεγελασμένοι. Είναι ένας διάβολος που μέσα μου γελά Κι ένας θεός που με κοιτάει βαλσαμωμένος Κι εγώ ανάμεσα τους μια έρημη σκιά Να ζητιανεύω απαντήσεις πεινασμένος. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Μια χώρα, ένας δρόμος, ο θάνατος κι η ομορφιά Μες στα σκοτάδια τους πλανιέμαι σαν χαμένος Και κάνω κύκλους μες σʼ αυτήν την ερημιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Από ανθρώπους και θεούς καταραμένους. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oh_majesty Νεοφερμένο μέλος Η oh_majesty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:52 Η oh_majesty: #9.488 06-04-10 00:52 Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul Let's cut all communications I've told your mother not to call So lay down on the bed, 'cause now I've locked the door And we don't live out there no more I am the weirdo in your bedroom And I can see you in the dark�oh Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul My wicked soul Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 03:48 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #9.489 06-04-10 03:48 https://www.e-steki.gr/[url=https://www.youtube.com/watch?v=EVBa5B1uD_A]Europe is our playgroundEurope is our playground Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's take a chance From Heathrow to Houndslow, from the Eastern block to France Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's make a stand From peepshow to disco, from Spain to Camber Sands Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 12:43 Η Neraida έγραψε: #9.490 06-04-10 12:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:20 Η Noisette έγραψε: #9.491 06-04-10 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην το πεις πουθενά Πια τα βράδια δεν κοιμάμαι Η καρδιά μου χτυπά Και φοβάμαι , ναι φοβάμαι Δεν ξέρω αν έχω αλήθεια κάτι να μοιραστώ Και σου ζητάω βοήθεια και ντρέπομαι γιʼ αυτό Μην το πεις πουθενά Όλα θέλω να τʼ αφήσω Σπίτι φίλους δουλειά Δίχως να κοιτάξω πίσω Δεν ξέρω αν έχω αλήθεια κάτι να μοιραστώ Και σου ζητάω βοήθεια και ντρέπομαι γιʼ αυτό Μην το πεις πουθενά Όταν γελώ δυνατά να ξέρεις μέσα μου κλαίω Μην το πεις πουθενά Πόσο να κρύβομαι πια; Δεν αντέχω σου λέω! Μην το πεις πουθενά Θέλω να φύγω μακριά . Πίστεψε με το θέλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:22 Η Noisette έγραψε: #9.483 05-04-10 18:22 https://www.youtube.com/watch?v=VgRAMUxk-_c Were you born to resist or be abused? Is someone getting the best, the best, the best, the best of you? Is someone getting the best, the best, the best, the best of you? Are you gone and onto someone new? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο rascal_gd: #9.484 05-04-10 18:31 Girlfriend in coma.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η venividivici: #9.485 05-04-10 19:01 Tom Sawyer - Rush Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 23:38 Η love_angel: #9.486 05-04-10 23:38 Έλα πάρε μου τη λύπη - Ελένη Τσαλιγοπούλου Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά έλα πάρε μου τη λύπη έλα δωσ' μου τη χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:49 Η Angelique.: #9.487 06-04-10 00:49 Ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά~Διάφανα Κρίνα. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι ένας δρόμος που δεν βγάζει πουθενά Μα τον διασχίζω με μια ελπίδα απεγνωσμένη Γεμάτος δώρα, ξόρκια, φυλαχτά Γιʼ αυτούς που ζουν στη λησμονιά Και τριγυρνάνε στη ζωή ξεγελασμένοι. Είναι ένας διάβολος που μέσα μου γελά Κι ένας θεός που με κοιτάει βαλσαμωμένος Κι εγώ ανάμεσα τους μια έρημη σκιά Να ζητιανεύω απαντήσεις πεινασμένος. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Μια χώρα, ένας δρόμος, ο θάνατος κι η ομορφιά Μες στα σκοτάδια τους πλανιέμαι σαν χαμένος Και κάνω κύκλους μες σʼ αυτήν την ερημιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Από ανθρώπους και θεούς καταραμένους. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oh_majesty Νεοφερμένο μέλος Η oh_majesty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:52 Η oh_majesty: #9.488 06-04-10 00:52 Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul Let's cut all communications I've told your mother not to call So lay down on the bed, 'cause now I've locked the door And we don't live out there no more I am the weirdo in your bedroom And I can see you in the dark�oh Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul My wicked soul Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 03:48 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #9.489 06-04-10 03:48 https://www.e-steki.gr/[url=https://www.youtube.com/watch?v=EVBa5B1uD_A]Europe is our playgroundEurope is our playground Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's take a chance From Heathrow to Houndslow, from the Eastern block to France Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's make a stand From peepshow to disco, from Spain to Camber Sands Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 12:43 Η Neraida έγραψε: #9.490 06-04-10 12:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:20 Η Noisette έγραψε: #9.491 06-04-10 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=VgRAMUxk-_c Were you born to resist or be abused? Is someone getting the best, the best, the best, the best of you? Is someone getting the best, the best, the best, the best of you? Are you gone and onto someone new? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 18:31 Ο rascal_gd: #9.484 05-04-10 18:31 Girlfriend in coma.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η venividivici: #9.485 05-04-10 19:01 Tom Sawyer - Rush Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 23:38 Η love_angel: #9.486 05-04-10 23:38 Έλα πάρε μου τη λύπη - Ελένη Τσαλιγοπούλου Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά έλα πάρε μου τη λύπη έλα δωσ' μου τη χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:49 Η Angelique.: #9.487 06-04-10 00:49 Ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά~Διάφανα Κρίνα. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι ένας δρόμος που δεν βγάζει πουθενά Μα τον διασχίζω με μια ελπίδα απεγνωσμένη Γεμάτος δώρα, ξόρκια, φυλαχτά Γιʼ αυτούς που ζουν στη λησμονιά Και τριγυρνάνε στη ζωή ξεγελασμένοι. Είναι ένας διάβολος που μέσα μου γελά Κι ένας θεός που με κοιτάει βαλσαμωμένος Κι εγώ ανάμεσα τους μια έρημη σκιά Να ζητιανεύω απαντήσεις πεινασμένος. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Μια χώρα, ένας δρόμος, ο θάνατος κι η ομορφιά Μες στα σκοτάδια τους πλανιέμαι σαν χαμένος Και κάνω κύκλους μες σʼ αυτήν την ερημιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Από ανθρώπους και θεούς καταραμένους. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oh_majesty Νεοφερμένο μέλος Η oh_majesty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:52 Η oh_majesty: #9.488 06-04-10 00:52 Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul Let's cut all communications I've told your mother not to call So lay down on the bed, 'cause now I've locked the door And we don't live out there no more I am the weirdo in your bedroom And I can see you in the dark�oh Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul My wicked soul Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 03:48 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #9.489 06-04-10 03:48 https://www.e-steki.gr/[url=https://www.youtube.com/watch?v=EVBa5B1uD_A]Europe is our playgroundEurope is our playground Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's take a chance From Heathrow to Houndslow, from the Eastern block to France Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's make a stand From peepshow to disco, from Spain to Camber Sands Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 12:43 Η Neraida έγραψε: #9.490 06-04-10 12:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:20 Η Noisette έγραψε: #9.491 06-04-10 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Girlfriend in coma.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 19:01 Η venividivici: #9.485 05-04-10 19:01 Tom Sawyer - Rush Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 23:38 Η love_angel: #9.486 05-04-10 23:38 Έλα πάρε μου τη λύπη - Ελένη Τσαλιγοπούλου Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά έλα πάρε μου τη λύπη έλα δωσ' μου τη χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:49 Η Angelique.: #9.487 06-04-10 00:49 Ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά~Διάφανα Κρίνα. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι ένας δρόμος που δεν βγάζει πουθενά Μα τον διασχίζω με μια ελπίδα απεγνωσμένη Γεμάτος δώρα, ξόρκια, φυλαχτά Γιʼ αυτούς που ζουν στη λησμονιά Και τριγυρνάνε στη ζωή ξεγελασμένοι. Είναι ένας διάβολος που μέσα μου γελά Κι ένας θεός που με κοιτάει βαλσαμωμένος Κι εγώ ανάμεσα τους μια έρημη σκιά Να ζητιανεύω απαντήσεις πεινασμένος. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Μια χώρα, ένας δρόμος, ο θάνατος κι η ομορφιά Μες στα σκοτάδια τους πλανιέμαι σαν χαμένος Και κάνω κύκλους μες σʼ αυτήν την ερημιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Από ανθρώπους και θεούς καταραμένους. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oh_majesty Νεοφερμένο μέλος Η oh_majesty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:52 Η oh_majesty: #9.488 06-04-10 00:52 Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul Let's cut all communications I've told your mother not to call So lay down on the bed, 'cause now I've locked the door And we don't live out there no more I am the weirdo in your bedroom And I can see you in the dark�oh Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul My wicked soul Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 03:48 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #9.489 06-04-10 03:48 https://www.e-steki.gr/[url=https://www.youtube.com/watch?v=EVBa5B1uD_A]Europe is our playgroundEurope is our playground Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's take a chance From Heathrow to Houndslow, from the Eastern block to France Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's make a stand From peepshow to disco, from Spain to Camber Sands Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 12:43 Η Neraida έγραψε: #9.490 06-04-10 12:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:20 Η Noisette έγραψε: #9.491 06-04-10 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tom Sawyer - Rush Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 23:38 Η love_angel: #9.486 05-04-10 23:38 Έλα πάρε μου τη λύπη - Ελένη Τσαλιγοπούλου Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά έλα πάρε μου τη λύπη έλα δωσ' μου τη χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:49 Η Angelique.: #9.487 06-04-10 00:49 Ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά~Διάφανα Κρίνα. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι ένας δρόμος που δεν βγάζει πουθενά Μα τον διασχίζω με μια ελπίδα απεγνωσμένη Γεμάτος δώρα, ξόρκια, φυλαχτά Γιʼ αυτούς που ζουν στη λησμονιά Και τριγυρνάνε στη ζωή ξεγελασμένοι. Είναι ένας διάβολος που μέσα μου γελά Κι ένας θεός που με κοιτάει βαλσαμωμένος Κι εγώ ανάμεσα τους μια έρημη σκιά Να ζητιανεύω απαντήσεις πεινασμένος. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Μια χώρα, ένας δρόμος, ο θάνατος κι η ομορφιά Μες στα σκοτάδια τους πλανιέμαι σαν χαμένος Και κάνω κύκλους μες σʼ αυτήν την ερημιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Από ανθρώπους και θεούς καταραμένους. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oh_majesty Νεοφερμένο μέλος Η oh_majesty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:52 Η oh_majesty: #9.488 06-04-10 00:52 Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul Let's cut all communications I've told your mother not to call So lay down on the bed, 'cause now I've locked the door And we don't live out there no more I am the weirdo in your bedroom And I can see you in the dark�oh Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul My wicked soul Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 03:48 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #9.489 06-04-10 03:48 https://www.e-steki.gr/[url=https://www.youtube.com/watch?v=EVBa5B1uD_A]Europe is our playgroundEurope is our playground Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's take a chance From Heathrow to Houndslow, from the Eastern block to France Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's make a stand From peepshow to disco, from Spain to Camber Sands Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 12:43 Η Neraida έγραψε: #9.490 06-04-10 12:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:20 Η Noisette έγραψε: #9.491 06-04-10 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα πάρε μου τη λύπη - Ελένη Τσαλιγοπούλου Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου 'χεις κόψει τα φτερά έλα πάρε μου τη λύπη έλα δωσ' μου τη χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:49 Η Angelique.: #9.487 06-04-10 00:49 Ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά~Διάφανα Κρίνα. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι ένας δρόμος που δεν βγάζει πουθενά Μα τον διασχίζω με μια ελπίδα απεγνωσμένη Γεμάτος δώρα, ξόρκια, φυλαχτά Γιʼ αυτούς που ζουν στη λησμονιά Και τριγυρνάνε στη ζωή ξεγελασμένοι. Είναι ένας διάβολος που μέσα μου γελά Κι ένας θεός που με κοιτάει βαλσαμωμένος Κι εγώ ανάμεσα τους μια έρημη σκιά Να ζητιανεύω απαντήσεις πεινασμένος. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Μια χώρα, ένας δρόμος, ο θάνατος κι η ομορφιά Μες στα σκοτάδια τους πλανιέμαι σαν χαμένος Και κάνω κύκλους μες σʼ αυτήν την ερημιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Από ανθρώπους και θεούς καταραμένους. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oh_majesty Νεοφερμένο μέλος Η oh_majesty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:52 Η oh_majesty: #9.488 06-04-10 00:52 Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul Let's cut all communications I've told your mother not to call So lay down on the bed, 'cause now I've locked the door And we don't live out there no more I am the weirdo in your bedroom And I can see you in the dark�oh Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul My wicked soul Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 03:48 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #9.489 06-04-10 03:48 https://www.e-steki.gr/[url=https://www.youtube.com/watch?v=EVBa5B1uD_A]Europe is our playgroundEurope is our playground Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's take a chance From Heathrow to Houndslow, from the Eastern block to France Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's make a stand From peepshow to disco, from Spain to Camber Sands Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 12:43 Η Neraida έγραψε: #9.490 06-04-10 12:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:20 Η Noisette έγραψε: #9.491 06-04-10 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά~Διάφανα Κρίνα. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι ένας δρόμος που δεν βγάζει πουθενά Μα τον διασχίζω με μια ελπίδα απεγνωσμένη Γεμάτος δώρα, ξόρκια, φυλαχτά Γιʼ αυτούς που ζουν στη λησμονιά Και τριγυρνάνε στη ζωή ξεγελασμένοι. Είναι ένας διάβολος που μέσα μου γελά Κι ένας θεός που με κοιτάει βαλσαμωμένος Κι εγώ ανάμεσα τους μια έρημη σκιά Να ζητιανεύω απαντήσεις πεινασμένος. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Μια χώρα, ένας δρόμος, ο θάνατος κι η ομορφιά Μες στα σκοτάδια τους πλανιέμαι σαν χαμένος Και κάνω κύκλους μες σʼ αυτήν την ερημιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Σαν κάποιο σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Από ανθρώπους και θεούς καταραμένους. Είναι μια χώρα που με διώχνει μακριά Με κλωτσάει με τα σκυλιά και τους λεπρούς της Και χτίζει γύρω μου τείχη και κελιά Για να πετάει τους νόθους γιους της. Είναι μια αγάπη σαν τον θάνατο γλυκιά Είναι ένα θαύμα που μʼ αφήνει μαγεμένο Διψάω γιʼ άπειρο, πεινάω για ομορφιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά Είμαι ένα σκιάχτρο που άρπαξε φωτιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oh_majesty Νεοφερμένο μέλος Η oh_majesty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 00:52 Η oh_majesty: #9.488 06-04-10 00:52 Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul Let's cut all communications I've told your mother not to call So lay down on the bed, 'cause now I've locked the door And we don't live out there no more I am the weirdo in your bedroom And I can see you in the dark�oh Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul My wicked soul Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 03:48 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #9.489 06-04-10 03:48 https://www.e-steki.gr/[url=https://www.youtube.com/watch?v=EVBa5B1uD_A]Europe is our playgroundEurope is our playground Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's take a chance From Heathrow to Houndslow, from the Eastern block to France Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's make a stand From peepshow to disco, from Spain to Camber Sands Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 12:43 Η Neraida έγραψε: #9.490 06-04-10 12:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:20 Η Noisette έγραψε: #9.491 06-04-10 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul Let's cut all communications I've told your mother not to call So lay down on the bed, 'cause now I've locked the door And we don't live out there no more I am the weirdo in your bedroom And I can see you in the dark�oh Tonight's the night I shed my wicked soul I take it out on you and watch you lose control Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my Tonight's the night I shed my wicked soul My wicked soul My wicked soul Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 03:48 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #9.489 06-04-10 03:48 https://www.e-steki.gr/[url=https://www.youtube.com/watch?v=EVBa5B1uD_A]Europe is our playgroundEurope is our playground Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's take a chance From Heathrow to Houndslow, from the Eastern block to France Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's make a stand From peepshow to disco, from Spain to Camber Sands Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 12:43 Η Neraida έγραψε: #9.490 06-04-10 12:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:20 Η Noisette έγραψε: #9.491 06-04-10 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.e-steki.gr/[url=https://www.youtube.com/watch?v=EVBa5B1uD_A]Europe is our playgroundEurope is our playground Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's take a chance From Heathrow to Houndslow, from the Eastern block to France Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Run with me baby, let your hair down Through every station, through every town Run with me baby, let's make a stand From peepshow to disco, from Spain to Camber Sands Europe is our playground, London is our town So run with me baby now Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 12:43 Η Neraida έγραψε: #9.490 06-04-10 12:43 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:20 Η Noisette έγραψε: #9.491 06-04-10 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:20 Η Noisette έγραψε: #9.491 06-04-10 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=XHwfHIBE8sY It's the first day of the rest of your life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 13:37 Η prinCess.: #9.492 06-04-10 13:37 Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Iris - Goo Goo Dolls And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 14:38 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.493 06-04-10 14:38 Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Απριλίου 2010 Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Hot Chip - I Feel Bonnie (Bonnie 'Prince' Billy Club Mix) https://www.youtube.com/watch?v=b5CgtoDZQDk Πολύ καλό mix........ταιργίαζει με τον καιρό. Tareq & V-Sag - Mosquito https://www.youtube.com/watch?v=q27MgvtvR1I&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:09 Η Ερωφίλη έγραψε: #9.494 06-04-10 18:09 Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sound Of Silence - Simon & Garfunkel https://www.youtube.com/watch?v=eZGWQauQOAQ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 18:35 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.495 06-04-10 18:35 Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Andre Williams, Greasy Chicken Με τρελαίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lost_Prophet Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lost_Prophet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 20:23 Ο Lost_Prophet: #9.496 06-04-10 20:23 Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φ.Πλιάτσικας.. Πόλη Χιόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 21:26 Η prinCess.: #9.497 06-04-10 21:26 Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Απριλίου 2010 στις 23:05 Η love_angel: #9.498 06-04-10 23:05 Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Bopajgo That guy!! Scandal Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να θυμάσαι - Μελίνα Ασλανίδου λατρευουμε Μελίνα Ασλανίδου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zetoulini** Νεοφερμένο μέλος Η zetoulini** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:26 Η zetoulini**: #9.499 07-04-10 00:26 serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 473 474 475 476 477 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 475 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
serge devant addicted to love (like me) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 00:54 Ο Δεσμώτης έγραψε: #9.500 07-04-10 00:54 Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Με τί σταγόνα αίμα είναι σημαδεμένοι εκείνοι που αλάθευτα γι αλλού θ' αφήσουν πίσω τα παιδικά τους χρόνια σφραγισμένα σε μια πόλη που είναι πια όλα μικρά της καθώς επιστρέφεις να πάρεις πίσω από τη μουσική μιαν ανάσταση φιλιών που είναι πιο αληθινά επειδή δεν υπήρξαν. καραμελαγχόλησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.