Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 19:03 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.681 16-11-08 19:03 Tiesto's-Allure Featuring Julie Thompson - Somewhere Inside και σε live έκδοση που ανασταίνει τα πλήθη: Νοσταλγικό όσο και ξεσηκωτικό... Trance flows beautifully. Από κάτω, παραλήρημα εκφράσεων και κινήσεων. Στο πετσί μου νιώθω κάθε νότα, λέξη, ήχο. Σαν να'μαι εκεί. ...από τα tracks που κατέστησαν τον Tiesto, σταθερή αξία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο Guest 990498: #3.682 16-11-08 19:56 Μάλλον κάπου θα το έχω βάλει ξανά. Εξαιρετικοί στίχοι του Ουράνη και πολύ καλή μουσική και ερμηνεία από τα Κρίνα και τον Ανεστόπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.683 17-11-08 01:15 Sunlounger - A Balearic Dinner ... Για τους εραστές της κιθάρας. ...made by god. Mellomania for the win. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Νοεμβρίου 2008 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 02:49 Η Neraida έγραψε: #3.684 17-11-08 02:49 Μια συνουσια μυστικη - Πυξ - Λαξ Ενα απο τα πλεον αγαπημενα μου τραγουδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η roumana έγραψε: #3.685 17-11-08 10:09 Yanni - Whispers in the Dark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η prime έγραψε: #3.686 17-11-08 11:10 Stereo MCs -Black Gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tsipouro έγραψε: #3.687 17-11-08 14:29 Prime πήγες στη συναυλία τους; (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Ophelia έγραψε: #3.688 17-11-08 17:24 Blackfield Curling lips, fingertips, dead eye dips I saw it all in the blackfield Splinter cracks, summer tracks, paperbacks We found them all in the blackfield In the shade, whistle blades, singing fades In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse River glass, cycle past, overcast I saw it all in the blackfield Copper sky, shadows rise, bridge of sighs We had all in the blackfield Skin tracks, face facts, fade to black In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Ο Bill έγραψε: #3.689 17-11-08 17:29 Φοβερό κομμάτι! Δε ξέρω γιατί, αλλά όποτε βρέχει μου έρχεται αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Γίδι έγραψε: #3.690 17-11-08 18:28 Imagine, John Lennon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η kalypso έγραψε: #3.691 17-11-08 18:53 Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tiesto's-Allure Featuring Julie Thompson - Somewhere Inside και σε live έκδοση που ανασταίνει τα πλήθη: Νοσταλγικό όσο και ξεσηκωτικό... Trance flows beautifully. Από κάτω, παραλήρημα εκφράσεων και κινήσεων. Στο πετσί μου νιώθω κάθε νότα, λέξη, ήχο. Σαν να'μαι εκεί. ...από τα tracks που κατέστησαν τον Tiesto, σταθερή αξία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Νοεμβρίου 2008 στις 19:56 Ο Guest 990498: #3.682 16-11-08 19:56 Μάλλον κάπου θα το έχω βάλει ξανά. Εξαιρετικοί στίχοι του Ουράνη και πολύ καλή μουσική και ερμηνεία από τα Κρίνα και τον Ανεστόπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.683 17-11-08 01:15 Sunlounger - A Balearic Dinner ... Για τους εραστές της κιθάρας. ...made by god. Mellomania for the win. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Νοεμβρίου 2008 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 02:49 Η Neraida έγραψε: #3.684 17-11-08 02:49 Μια συνουσια μυστικη - Πυξ - Λαξ Ενα απο τα πλεον αγαπημενα μου τραγουδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η roumana έγραψε: #3.685 17-11-08 10:09 Yanni - Whispers in the Dark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η prime έγραψε: #3.686 17-11-08 11:10 Stereo MCs -Black Gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tsipouro έγραψε: #3.687 17-11-08 14:29 Prime πήγες στη συναυλία τους; (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Ophelia έγραψε: #3.688 17-11-08 17:24 Blackfield Curling lips, fingertips, dead eye dips I saw it all in the blackfield Splinter cracks, summer tracks, paperbacks We found them all in the blackfield In the shade, whistle blades, singing fades In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse River glass, cycle past, overcast I saw it all in the blackfield Copper sky, shadows rise, bridge of sighs We had all in the blackfield Skin tracks, face facts, fade to black In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Ο Bill έγραψε: #3.689 17-11-08 17:29 Φοβερό κομμάτι! Δε ξέρω γιατί, αλλά όποτε βρέχει μου έρχεται αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Γίδι έγραψε: #3.690 17-11-08 18:28 Imagine, John Lennon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η kalypso έγραψε: #3.691 17-11-08 18:53 Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον κάπου θα το έχω βάλει ξανά. Εξαιρετικοί στίχοι του Ουράνη και πολύ καλή μουσική και ερμηνεία από τα Κρίνα και τον Ανεστόπουλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 01:15 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.683 17-11-08 01:15 Sunlounger - A Balearic Dinner ... Για τους εραστές της κιθάρας. ...made by god. Mellomania for the win. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Νοεμβρίου 2008 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 02:49 Η Neraida έγραψε: #3.684 17-11-08 02:49 Μια συνουσια μυστικη - Πυξ - Λαξ Ενα απο τα πλεον αγαπημενα μου τραγουδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η roumana έγραψε: #3.685 17-11-08 10:09 Yanni - Whispers in the Dark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η prime έγραψε: #3.686 17-11-08 11:10 Stereo MCs -Black Gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tsipouro έγραψε: #3.687 17-11-08 14:29 Prime πήγες στη συναυλία τους; (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Ophelia έγραψε: #3.688 17-11-08 17:24 Blackfield Curling lips, fingertips, dead eye dips I saw it all in the blackfield Splinter cracks, summer tracks, paperbacks We found them all in the blackfield In the shade, whistle blades, singing fades In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse River glass, cycle past, overcast I saw it all in the blackfield Copper sky, shadows rise, bridge of sighs We had all in the blackfield Skin tracks, face facts, fade to black In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Ο Bill έγραψε: #3.689 17-11-08 17:29 Φοβερό κομμάτι! Δε ξέρω γιατί, αλλά όποτε βρέχει μου έρχεται αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Γίδι έγραψε: #3.690 17-11-08 18:28 Imagine, John Lennon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η kalypso έγραψε: #3.691 17-11-08 18:53 Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sunlounger - A Balearic Dinner ... Για τους εραστές της κιθάρας. ...made by god. Mellomania for the win. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 02:49 Η Neraida έγραψε: #3.684 17-11-08 02:49 Μια συνουσια μυστικη - Πυξ - Λαξ Ενα απο τα πλεον αγαπημενα μου τραγουδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η roumana έγραψε: #3.685 17-11-08 10:09 Yanni - Whispers in the Dark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η prime έγραψε: #3.686 17-11-08 11:10 Stereo MCs -Black Gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tsipouro έγραψε: #3.687 17-11-08 14:29 Prime πήγες στη συναυλία τους; (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Ophelia έγραψε: #3.688 17-11-08 17:24 Blackfield Curling lips, fingertips, dead eye dips I saw it all in the blackfield Splinter cracks, summer tracks, paperbacks We found them all in the blackfield In the shade, whistle blades, singing fades In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse River glass, cycle past, overcast I saw it all in the blackfield Copper sky, shadows rise, bridge of sighs We had all in the blackfield Skin tracks, face facts, fade to black In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Ο Bill έγραψε: #3.689 17-11-08 17:29 Φοβερό κομμάτι! Δε ξέρω γιατί, αλλά όποτε βρέχει μου έρχεται αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Γίδι έγραψε: #3.690 17-11-08 18:28 Imagine, John Lennon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η kalypso έγραψε: #3.691 17-11-08 18:53 Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια συνουσια μυστικη - Πυξ - Λαξ Ενα απο τα πλεον αγαπημενα μου τραγουδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 10:09 Η roumana έγραψε: #3.685 17-11-08 10:09 Yanni - Whispers in the Dark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η prime έγραψε: #3.686 17-11-08 11:10 Stereo MCs -Black Gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tsipouro έγραψε: #3.687 17-11-08 14:29 Prime πήγες στη συναυλία τους; (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Ophelia έγραψε: #3.688 17-11-08 17:24 Blackfield Curling lips, fingertips, dead eye dips I saw it all in the blackfield Splinter cracks, summer tracks, paperbacks We found them all in the blackfield In the shade, whistle blades, singing fades In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse River glass, cycle past, overcast I saw it all in the blackfield Copper sky, shadows rise, bridge of sighs We had all in the blackfield Skin tracks, face facts, fade to black In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Ο Bill έγραψε: #3.689 17-11-08 17:29 Φοβερό κομμάτι! Δε ξέρω γιατί, αλλά όποτε βρέχει μου έρχεται αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Γίδι έγραψε: #3.690 17-11-08 18:28 Imagine, John Lennon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η kalypso έγραψε: #3.691 17-11-08 18:53 Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Yanni - Whispers in the Dark Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime Πολύ δραστήριο μέλος Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 11:10 Η prime έγραψε: #3.686 17-11-08 11:10 Stereo MCs -Black Gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tsipouro έγραψε: #3.687 17-11-08 14:29 Prime πήγες στη συναυλία τους; (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Ophelia έγραψε: #3.688 17-11-08 17:24 Blackfield Curling lips, fingertips, dead eye dips I saw it all in the blackfield Splinter cracks, summer tracks, paperbacks We found them all in the blackfield In the shade, whistle blades, singing fades In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse River glass, cycle past, overcast I saw it all in the blackfield Copper sky, shadows rise, bridge of sighs We had all in the blackfield Skin tracks, face facts, fade to black In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Ο Bill έγραψε: #3.689 17-11-08 17:29 Φοβερό κομμάτι! Δε ξέρω γιατί, αλλά όποτε βρέχει μου έρχεται αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Γίδι έγραψε: #3.690 17-11-08 18:28 Imagine, John Lennon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η kalypso έγραψε: #3.691 17-11-08 18:53 Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Stereo MCs -Black Gold Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Ο Tsipouro έγραψε: #3.687 17-11-08 14:29 Prime πήγες στη συναυλία τους; (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Ophelia έγραψε: #3.688 17-11-08 17:24 Blackfield Curling lips, fingertips, dead eye dips I saw it all in the blackfield Splinter cracks, summer tracks, paperbacks We found them all in the blackfield In the shade, whistle blades, singing fades In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse River glass, cycle past, overcast I saw it all in the blackfield Copper sky, shadows rise, bridge of sighs We had all in the blackfield Skin tracks, face facts, fade to black In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Ο Bill έγραψε: #3.689 17-11-08 17:29 Φοβερό κομμάτι! Δε ξέρω γιατί, αλλά όποτε βρέχει μου έρχεται αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Γίδι έγραψε: #3.690 17-11-08 18:28 Imagine, John Lennon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η kalypso έγραψε: #3.691 17-11-08 18:53 Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Prime πήγες στη συναυλία τους; (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Ophelia έγραψε: #3.688 17-11-08 17:24 Blackfield Curling lips, fingertips, dead eye dips I saw it all in the blackfield Splinter cracks, summer tracks, paperbacks We found them all in the blackfield In the shade, whistle blades, singing fades In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse River glass, cycle past, overcast I saw it all in the blackfield Copper sky, shadows rise, bridge of sighs We had all in the blackfield Skin tracks, face facts, fade to black In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Ο Bill έγραψε: #3.689 17-11-08 17:29 Φοβερό κομμάτι! Δε ξέρω γιατί, αλλά όποτε βρέχει μου έρχεται αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Γίδι έγραψε: #3.690 17-11-08 18:28 Imagine, John Lennon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η kalypso έγραψε: #3.691 17-11-08 18:53 Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Blackfield Curling lips, fingertips, dead eye dips I saw it all in the blackfield Splinter cracks, summer tracks, paperbacks We found them all in the blackfield In the shade, whistle blades, singing fades In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse River glass, cycle past, overcast I saw it all in the blackfield Copper sky, shadows rise, bridge of sighs We had all in the blackfield Skin tracks, face facts, fade to black In the blackfield She wants to stay and talk all day So I remark when it gets dark All the pale things under the earth Will reverse Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Ο Bill έγραψε: #3.689 17-11-08 17:29 Φοβερό κομμάτι! Δε ξέρω γιατί, αλλά όποτε βρέχει μου έρχεται αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Γίδι έγραψε: #3.690 17-11-08 18:28 Imagine, John Lennon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η kalypso έγραψε: #3.691 17-11-08 18:53 Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φοβερό κομμάτι! Δε ξέρω γιατί, αλλά όποτε βρέχει μου έρχεται αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:28 Η Γίδι έγραψε: #3.690 17-11-08 18:28 Imagine, John Lennon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η kalypso έγραψε: #3.691 17-11-08 18:53 Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Imagine, John Lennon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 18:53 Η kalypso έγραψε: #3.691 17-11-08 18:53 Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ταιριάζει με τον καιρό... ε, απέχουμε ελαχίστως από το summer Placebo- English summer rain Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2008 στις 22:44 Ο Great Chaos: #3.692 17-11-08 22:44 Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα πολύ καλό συγκρότημα, με εξαιρετική live παρουσία. Η Anneke, η οποία δυστυχώς έχει αποχωρήσει πλέον, είχε πολύ πολύ θετική αύρα από κοντά, σε βαθμό που κάποιοι μεταλλάδες δυσαρεστήθηκαν. Αυτό τους το τραγούδι είναι περισσότερο metal, ωστόσο διακρίθηκαν για το ιδιόρρυθμο "space metal" που έπαιζαν. The Gathering Strange Machines Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Corpse Bride: #3.693 18-11-08 00:00 Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θεοδωρακης - Το σφαγείο Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα μετρώ τους χτύπους το αίμα μετρώ πίσω απ' τον τοίχο πάλι θα 'μαστε παρέα τακ τακ εσύ τακ τακ εγώ Που πάει να πει σ' αυτή τη γλώσσα τη βουβή βαστάω γερά, κρατάω καλά Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι και το κελί μας κόκκινο ουρανό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Ηρώ έγραψε: #3.694 18-11-08 10:36 Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mη μ αγγίζεις Αξίζει απόψε να φύγω σε μέρες που δε ζούσα Να θυμηθώ όσα να κάνω δε μπορούσα Χιλιάδες σκέψεις μέσα μου βαθιά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε πιστέψω Τις μικρές σου αφορμές να γιατρέψω Πες ξανά πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο Σ' αγαπώ είμ' εδώ κι επιμένω Να γκρεμίζω τα τείχη που χτίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Δε θέλω απόψε να φύγω σε χρόνια που δε ζούσα Τον εαυτό μου πάντα μέσα μου κρατούσα Γνώριμες σκέψεις λόγια μαγικά Υπήρχαν λόγοι που δεν ήθελα να σε φοβίσω Τη μικρή σου ενοχή να ξυπνήσω Τώρα πες πια ό,τι θες και νομίζεις Ονειρέψου με μα μη μ' αγγίζεις Είμαι σύρμα από ρεύμα κομμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 12:30 Η WhiteDrum: #3.695 18-11-08 12:30 Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Septic Flesh "Anubis" Come Approach My trusty jackal's nose Don't try to lie Cause I can smell your hide Leave your body Leave this body now Your face can stay Upon this golden mask you made The brave in heart Can claim eternal life My scales of truth Will need sufficient proof Their balance depends On how your soul weights To walk with Gods The jaws of chaos you must pass Anubis My soul is so light And as this feather I can fly Anubis Don't let me wither and die I am proud for what I am The guardian of the dead Appointed by the gods To be their final judge Anubis Don't let me wither and die Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο Bill έγραψε: #3.696 18-11-08 19:11 λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λίγο Μητροπάνος για σήμερα. Μια στάση εδώ - Δημήτρης Μητροπάνος Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις να μ' αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία πρέπει να αλλάξω σταθμό στο ραδιόφωνο :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 19:25 Η Γίδι έγραψε: #3.697 18-11-08 19:25 Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ne me quitte pas (Jaques Brel), Mireille Matthieu Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης Περιβόητο μέλος Ο Δεσμώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 4.609 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Ο Δεσμώτης έγραψε: #3.698 18-11-08 21:21 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Kate1914 Bopajgo That guy!! Padme Cupid Cookie_Monster Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:06 Ο Great Chaos: #3.699 18-11-08 23:06 Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 183 184 185 186 187 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1771 Επόμενη First Προηγούμενη 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 185 από 1771 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια που άκουσα την τελευταία δεκαετία. Κέρδισε το 1ο βραβείο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2006, όλοι το εκθείασαν, το χειροκρότησαν, ο Σταύρος Σιώλας όμως παραμένει "ανώνυμος". Προφανώς δεν διαθέτει τα...προσόντα της Μπεζεντάκου Της Άρνης το νερό Αφιερωμένο εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 23:35 Η Isiliel έγραψε: #3.700 18-11-08 23:35 ...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Νοεμβρίου 2008
...'Cause I'm broken when I'm lonesome And I don't feel right when you're gone away Αφιερωμένο Εξαιρετικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.