Track of the Day [Vol. 2]

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,189 μηνύματα.
 

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,174 μηνύματα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,174 μηνύματα.
Τι μπάντα... :cool:
Nick Gravenites, R.I.P.

 

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,678 μηνύματα.
Ήλιε Ήλιε Βασιλιά, με τα δώδεκα σπαθιά βάλε τάξη σ’ ένα κόσμο που `χει αρχίσει να γερνά, βάλε τάξη σ’ όσους βλέπουν τον κύκλο για ευθεία, σ’ όσους πνίγονται στα πρέπει, σ’ όσους πρόδωσε η ιστορία.

Ήλιε, Ήλιε Βασιλιά ρίξε φως και στα παιδιά που οι μεγάλοι τα μαθαίνουν ν’ αγαπούν χωρίς καρδιά Ρίξε φως και σ’ όσους ψάχνουν, τη χαρά μέσα στη λύσσα, σ’ όσους χτίζουνε στην άμμο και φυτεύουνε στην πίσσα.

Ήλιε, Ήλιε Βασιλιά με τα δώδεκα σπαθιά βάλε τάξη σ’ ένα κόσμο που `χει αρχίσει να γερνά, βάλε τάξη σε όσους λένε ότι ξέρουν και κατέχουν Χάιδεψε αυτούς που κλαίνε και βοήθα τους ν’ αντέχουν.

Ήλιε, Ήλιε Βασιλιά ζέστανέ μου την καρδιά Μάθε με πως ν’ αγαπάω δίχως κέρδος και ζημιά Μάθε με να υπομένω κάθε ειδήμονα και βλάκα Μάθε με πώς να ξεφεύγω όταν πιάνομαι στη φάκα.

Ήλιε, Ήλιε Βασιλιά, με τα δώδεκα σπαθιά βάλε τάξη σ’ ένα κόσμο που `χει αρχίσει να γερνά, βάλε τάξη σε όσους λένε ότι ξέρουν και κατέχουν Χάιδεψε αυτούς που κλαίνε και βοήθα τους ν’ αντέχουν.

Βάλε τάξη σε όσους λένε ότι ξέρουν και κατέχουν Χάιδεψε αυτούς που κλαίνε και βοήθα τους ν’ αντέχουν Ήλιε, Ήλιε Βασιλιά με τα δώδεκα σπαθιά βάλε τάξη σ’ ένα κόσμο που `χει αρχίσει να γερνά.
 

finesse

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 323 μηνύματα.
Τι πήγα και βρήκα πάλι;!
Τι τρελό φιξάκι που είναι η μουσική.

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top