ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,012 μηνύματα.
harry akritas
Διάσημο μέλος
Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,099 μηνύματα.
04-08-22
21:20
Seems your heart is locked up and I still get the combination wrong
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,012 μηνύματα.
08-08-22
14:02
k im feeling sexy today lmao
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
12-08-22
23:19
Am I worth it or am I worthless?
And will I ever figure it out?
And will I ever figure it out?
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 745 μηνύματα.
15-08-22
04:21
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
15-08-22
18:02
I was born bad
But, then I met you
You made me nice for a while
But, my dark side's true
You never cared what I did at all
Motel singer or the silver pole
I did what I had to do
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
15-08-22
23:14
Δε μου είχε έρθει ειδοποίηση, τυχαία είδα το ταγκ πριν καμία ώρα@ultraviolence what about this?
Μου άρεσε το "em na" something, αρκετά ατμοσφαιρικό!
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 745 μηνύματα.
15-08-22
23:19
Όντως είναι! Σκέφτηκα να σε tagάρω με αφορμή το "cyny" και το "em na μπλα μπλα".Μου άρεσε το "em na" something, αρκετά ατμοσφαιρικό!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
15-08-22
23:26
Πάρε κι αυτό απο'μενα. Όχι στο ίδιο ύφος, αλλά έχω ένα φιλινγκ ότι θα σου αρέσει.Όντως είναι! Σκέφτηκα να σε tagάρω με αφορμή το "cyny" και το "em na μπλα μπλα".
BaSO4
Δραστήριο μέλος
15-08-22
23:36
Πολύ όμορφο! Ειδικά εκεί που αλλάζει η μελωδία.Πάρε κι αυτό απο'μενα. Όχι στο ίδιο ύφος, αλλά έχω ένα φιλινγκ ότι θα σου αρέσει.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
15-08-22
23:51
Αν είχε inlove ριάξο, θα έβαζα. Μου θυμίζει την εποχή που έδινα πανελλήνιες, το άκουγα φανατικά. Και το fade into you.Πολύ όμορφο! Ειδικά εκεί που αλλάζει η μελωδία.
από τα αγαπημένα μου
Ένα τραγούδι που είμαι κάπως linked με αυτό, είναι το παρακάτω. Την 2η φορά που μπαίνει το ρεφρεν στο 2:10, σχεδόν συγκινούμαι.
Με αγάπη
BaSO4
Δραστήριο μέλος
16-08-22
00:13
I'll make sure to treasure it, then...Με αγάπη
charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 669 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- Hased Babis
- nearos
- Reader
- Fernando_A
- Scandal
- Joji
- jellojina
- Kate1914
- rafaela11
- Μήτσος10
- charmander
- JoannaVas
- Bopajgo
- Wonderkid
- elenakara8530
- Ariana2018
- kamekiwii23
- medousa
- Euge.loukia
- harry akritas
- ntoken
- edouardos
- Gioconda
- _Νηρηίς_
- nikgel
- Viedo
- Dreamer_SW
- Isida
- desp1naa
- Memetchi
- Nikos 7
- giannhs2001
- SlimShady
- artem
- nutella
- ελεος
- Mhtrogoal
- Κατερινα Κρ.
- elena
- CiNeFiL
- Cookie_Monster
- globglogabgalab
- eukleidhs1821
- φυσαλίς
- Cupid
- Αναήλ
- Alex_t
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- μ'ένασταυρόστονώμο
- Βλα
- εξ_άγγελος
- mantarinaki_734
- Αnabell
- Μί–Κά-Ἔλ
- Φινεύς
- notis_19
- mad_man
- SuperCandy
- element skate
- New member
- Libertus
- Βασiλης
- venividivici
- "άσχημο_όνειρο"
- Hyper_
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.