EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
26-01-22
22:30
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,260 μηνύματα.
27-01-22
00:13
9μισι χρόνια μετά, το ξαναπαίζω στο στέκι. Είχε κάνει θραύση εκείνο το βράδυ.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,260 μηνύματα.
27-01-22
00:51
Δοξα το Θεο που εχω τα ΧΜ4 στ αυτιά, γιατι αν ειχα βαλει τα ηχεία, σε 6 λεπτά θα ήμουν στη φυλακή για διαταραξη κοινης ησυχίας απο αυτη την ΚΑΥΛΑ κομμάτι.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
27-01-22
01:16
Και δεν θέλω να βγαλω τα ακουστικά λέμε...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
01:21
Μα εγω νομιζω οτι εγω εβαλα αυτο και οντως αυτο το καναλι εχει σπουδαια κομματιαΚαι δεν θέλω να βγαλω τα ακουστικά λέμε...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
27-01-22
01:24
Είναι του Άρμιν η εταιρία η Armada που έχει το κανάλι. Τον ακούω απο το 2009.Μα εγω νομιζω οτι εγω εβαλα αυτο και οντως αυτο το καναλι εχει σπουδαια κομματια
Καποια στιγμή θα σου προτεινω κι άλλα κανάλια με παρόμοιο μελωδικό ύφος.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
01:25
Ευχαριστω,τελειο καναλι και τα τραγουδια δεν χορταινονται.Είναι του Άρμιν η εταιρία η Armada που έχει το κανάλι. Τον ακούω απο το 2009.
Καποια στιγμή θα σου προτεινω κι άλλα κανάλια με παρόμοιο μελωδικό ύφος.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,949 μηνύματα.
27-01-22
10:47
Μετά από τα βαριά και σεκλέτικα, να έρθουμε λίγο στα ίσια μας, πρωί πρωί
(από τα λίγα του Πάριου που μου αρέσουν)
(από τα λίγα του Πάριου που μου αρέσουν)
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
13:00
εκπληκτικο τραγουδι οπως και αυτο της Birdy παλι αλλα σε cover εκτελεση και αγαπημενο κομματι
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
27-01-22
13:07
πρώτη φορά το ακούω αυτό το κομμάτι να πω την αλήθεια, αλλά είναι πολύ όμορφοεκπληκτικο τραγουδι οπως και αυτο της Birdy παλι αλλα σε cover εκτελεση και αγαπημενο κομματι
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
27-01-22
13:17
H Birdy εχει εκπληκτικη φωνη αγαπημενη ερμηνευει τοπρώτη φορά το ακούω αυτό το κομμάτι να πω την αλήθεια, αλλά είναι πολύ όμορφο
Birdy - Let Her Go (Passenger)
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
27-01-22
14:08
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 152 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- nearos
- Reader
- Fernando_A
- American Economist
- Scandal
- Joji
- jellojina
- Kate1914
- rafaela11
- Μήτσος10
- charmander
- JoannaVas
- Bopajgo
- Wonderkid
- elenakara8530
- Ariana2018
- kamekiwii23
- medousa
- Euge.loukia
- harry akritas
- ntoken
- edouardos
- Gioconda
- _Νηρηίς_
- nikgel
- Viedo
- Dreamer_SW
- Isida
- desp1naa
- Memetchi
- Nikos 7
- giannhs2001
- SlimShady
- artem
- nutella
- ελεος
- Mhtrogoal
- Κατερινα Κρ.
- elena
- CiNeFiL
- Cookie_Monster
- globglogabgalab
- eukleidhs1821
- φυσαλίς
- Cupid
- Αναήλ
- Alex_t
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- μ'ένασταυρόστονώμο
- Βλα
- εξ_άγγελος
- mantarinaki_734
- Αnabell
- Μί–Κά-Ἔλ
- Φινεύς
- notis_19
- mad_man
- SuperCandy
- element skate
- New member
- Libertus
- Βασiλης
- venividivici
- "άσχημο_όνειρο"
- Hyper_
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.