Track of the Day [Vol. 2]

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,731 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,731 μηνύματα.

Guest 515609

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, το κομμάτι ή το βίντεο. Εντάξει ψέματα ξέρω, το κομμάτι. Εδώ είναι που δεν ξέρω ποιό είναι καλύτερο.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Εντωμεταξυ ο άλλος τον έχει στολίσει κυριολεκτικά στα γαμωσταυρίδια στα σχόλια. :hehe:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Καταπληκτικούλι λίγο;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,243 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια