Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 01:06 Ο Γιώργος έγραψε: #81 02-04-09 01:06 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λίστα κανείς; Click για ανάπτυξη... Ανανεώνω εγώ. Η προηγούμενη ήταν... 9 Απρίλη 2008, πριν ένα χρόνο. ο_Ο Chimera - γιατί έτσι μου αρέσει.- Fielda - πολύ γλυκιά κοπελίτσα, καλοσυνάτη, εμφανίσιμη, ευγενική, τι άλλο να θελήσει κανείς; Απλά χρειάζεται ν' αποκτήσει λίγο τσαγανό και τόλμη στη ζωή της. Idril - ε, ο Κωστής τα 'πε όλα, dominate us! Resident - η απάντησή μου στην ερώτηση του borat "ποια σας ανάβει;" :Ρ kajira - γιατί είναι μεγάλη αγάπη (κι ας είναι και πιασμένη :Ρ) Niyia - Τι νόημα θα είχε η λίστα without the best redhead around? Έβαλα 6, δεν με νοιάζει αν γκρινιάξει ο borat. Παραλίγο εντός κι η kalypso, αλλά είπα να την αφήσω (για τώρα) γιατί κάνει νάζια. Μεγάλες υποψήφιες και οι Εδάδ, Νίνα, Μάρα, αλλά only when I get to know them better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2009 στις 02:42 Ο Guest 990498: #82 02-04-09 02:42 Πρέπει να βαριέσαι πολύ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 05:29 Ο Tsipouro έγραψε: #83 05-04-09 05:29 ...Σκεφτόμουν να γράψω "αν ήταν το πουλί βιολι, θα 'μασταν όλοι μουσικοί", αλλά θα με κακολογήσετε, οπότε δεν το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Η love_angel: #84 06-09-09 18:00 βαριεμαι.... τιιιι? μονο αγορακια απαντανε εδω?? δεν πειραζει ας ακουστει και μια γυναικεια αποψη. μπουρου, μαντρου, ισι, καλιψω, μισελ και καγιρα. η σειρα ητανε τυχαια και τα προσωπα φανταστικα.οποιαδηποτε σχεση με πραγματικα προσωπα ειναι συμπτωματικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο rascal_gd: #85 06-09-09 18:16 Tα 5 ποιο χοτ κοριτσια του στεκιου: Εδαδ καγιρα φοιβη μελιω ισιλιελ Υγ Ξεχασα καποια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Γιώργος έγραψε: #86 06-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Υγ Ξεχασα καποια;; Click για ανάπτυξη... Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:06 Η kalypso έγραψε: #87 06-09-09 19:06 Περισσότερο χοτ.. Λετς σι 1. Εδαδ 2. κορπς 3. Νεράιδα 4. Ηρώ 5. Resident Evil 6. love_angel Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο rascal_gd: #88 07-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε, την angie δεν την ξερω. Ειναι οντως τοσο καλη; Για την νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Κακή Επιρροή: #89 07-09-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Click για ανάπτυξη... ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Palladin έγραψε: #90 07-09-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα Click για ανάπτυξη... εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:50 Ο iJohnnyCash: #91 07-09-09 19:50 1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Λίστα κανείς; Click για ανάπτυξη... Ανανεώνω εγώ. Η προηγούμενη ήταν... 9 Απρίλη 2008, πριν ένα χρόνο. ο_Ο Chimera - γιατί έτσι μου αρέσει.- Fielda - πολύ γλυκιά κοπελίτσα, καλοσυνάτη, εμφανίσιμη, ευγενική, τι άλλο να θελήσει κανείς; Απλά χρειάζεται ν' αποκτήσει λίγο τσαγανό και τόλμη στη ζωή της. Idril - ε, ο Κωστής τα 'πε όλα, dominate us! Resident - η απάντησή μου στην ερώτηση του borat "ποια σας ανάβει;" :Ρ kajira - γιατί είναι μεγάλη αγάπη (κι ας είναι και πιασμένη :Ρ) Niyia - Τι νόημα θα είχε η λίστα without the best redhead around? Έβαλα 6, δεν με νοιάζει αν γκρινιάξει ο borat. Παραλίγο εντός κι η kalypso, αλλά είπα να την αφήσω (για τώρα) γιατί κάνει νάζια. Μεγάλες υποψήφιες και οι Εδάδ, Νίνα, Μάρα, αλλά only when I get to know them better. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2009 στις 02:42 Ο Guest 990498: #82 02-04-09 02:42 Πρέπει να βαριέσαι πολύ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 05:29 Ο Tsipouro έγραψε: #83 05-04-09 05:29 ...Σκεφτόμουν να γράψω "αν ήταν το πουλί βιολι, θα 'μασταν όλοι μουσικοί", αλλά θα με κακολογήσετε, οπότε δεν το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Η love_angel: #84 06-09-09 18:00 βαριεμαι.... τιιιι? μονο αγορακια απαντανε εδω?? δεν πειραζει ας ακουστει και μια γυναικεια αποψη. μπουρου, μαντρου, ισι, καλιψω, μισελ και καγιρα. η σειρα ητανε τυχαια και τα προσωπα φανταστικα.οποιαδηποτε σχεση με πραγματικα προσωπα ειναι συμπτωματικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο rascal_gd: #85 06-09-09 18:16 Tα 5 ποιο χοτ κοριτσια του στεκιου: Εδαδ καγιρα φοιβη μελιω ισιλιελ Υγ Ξεχασα καποια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Γιώργος έγραψε: #86 06-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Υγ Ξεχασα καποια;; Click για ανάπτυξη... Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:06 Η kalypso έγραψε: #87 06-09-09 19:06 Περισσότερο χοτ.. Λετς σι 1. Εδαδ 2. κορπς 3. Νεράιδα 4. Ηρώ 5. Resident Evil 6. love_angel Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο rascal_gd: #88 07-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε, την angie δεν την ξερω. Ειναι οντως τοσο καλη; Για την νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Κακή Επιρροή: #89 07-09-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Click για ανάπτυξη... ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Palladin έγραψε: #90 07-09-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα Click για ανάπτυξη... εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:50 Ο iJohnnyCash: #91 07-09-09 19:50 1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να βαριέσαι πολύ ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 05:29 Ο Tsipouro έγραψε: #83 05-04-09 05:29 ...Σκεφτόμουν να γράψω "αν ήταν το πουλί βιολι, θα 'μασταν όλοι μουσικοί", αλλά θα με κακολογήσετε, οπότε δεν το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Η love_angel: #84 06-09-09 18:00 βαριεμαι.... τιιιι? μονο αγορακια απαντανε εδω?? δεν πειραζει ας ακουστει και μια γυναικεια αποψη. μπουρου, μαντρου, ισι, καλιψω, μισελ και καγιρα. η σειρα ητανε τυχαια και τα προσωπα φανταστικα.οποιαδηποτε σχεση με πραγματικα προσωπα ειναι συμπτωματικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο rascal_gd: #85 06-09-09 18:16 Tα 5 ποιο χοτ κοριτσια του στεκιου: Εδαδ καγιρα φοιβη μελιω ισιλιελ Υγ Ξεχασα καποια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Γιώργος έγραψε: #86 06-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Υγ Ξεχασα καποια;; Click για ανάπτυξη... Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:06 Η kalypso έγραψε: #87 06-09-09 19:06 Περισσότερο χοτ.. Λετς σι 1. Εδαδ 2. κορπς 3. Νεράιδα 4. Ηρώ 5. Resident Evil 6. love_angel Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο rascal_gd: #88 07-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε, την angie δεν την ξερω. Ειναι οντως τοσο καλη; Για την νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Κακή Επιρροή: #89 07-09-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Click για ανάπτυξη... ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Palladin έγραψε: #90 07-09-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα Click για ανάπτυξη... εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:50 Ο iJohnnyCash: #91 07-09-09 19:50 1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...Σκεφτόμουν να γράψω "αν ήταν το πουλί βιολι, θα 'μασταν όλοι μουσικοί", αλλά θα με κακολογήσετε, οπότε δεν το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:00 Η love_angel: #84 06-09-09 18:00 βαριεμαι.... τιιιι? μονο αγορακια απαντανε εδω?? δεν πειραζει ας ακουστει και μια γυναικεια αποψη. μπουρου, μαντρου, ισι, καλιψω, μισελ και καγιρα. η σειρα ητανε τυχαια και τα προσωπα φανταστικα.οποιαδηποτε σχεση με πραγματικα προσωπα ειναι συμπτωματικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο rascal_gd: #85 06-09-09 18:16 Tα 5 ποιο χοτ κοριτσια του στεκιου: Εδαδ καγιρα φοιβη μελιω ισιλιελ Υγ Ξεχασα καποια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Γιώργος έγραψε: #86 06-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Υγ Ξεχασα καποια;; Click για ανάπτυξη... Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:06 Η kalypso έγραψε: #87 06-09-09 19:06 Περισσότερο χοτ.. Λετς σι 1. Εδαδ 2. κορπς 3. Νεράιδα 4. Ηρώ 5. Resident Evil 6. love_angel Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο rascal_gd: #88 07-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε, την angie δεν την ξερω. Ειναι οντως τοσο καλη; Για την νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Κακή Επιρροή: #89 07-09-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Click για ανάπτυξη... ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Palladin έγραψε: #90 07-09-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα Click για ανάπτυξη... εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:50 Ο iJohnnyCash: #91 07-09-09 19:50 1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βαριεμαι.... τιιιι? μονο αγορακια απαντανε εδω?? δεν πειραζει ας ακουστει και μια γυναικεια αποψη. μπουρου, μαντρου, ισι, καλιψω, μισελ και καγιρα. η σειρα ητανε τυχαια και τα προσωπα φανταστικα.οποιαδηποτε σχεση με πραγματικα προσωπα ειναι συμπτωματικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:16 Ο rascal_gd: #85 06-09-09 18:16 Tα 5 ποιο χοτ κοριτσια του στεκιου: Εδαδ καγιρα φοιβη μελιω ισιλιελ Υγ Ξεχασα καποια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Γιώργος έγραψε: #86 06-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Υγ Ξεχασα καποια;; Click για ανάπτυξη... Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:06 Η kalypso έγραψε: #87 06-09-09 19:06 Περισσότερο χοτ.. Λετς σι 1. Εδαδ 2. κορπς 3. Νεράιδα 4. Ηρώ 5. Resident Evil 6. love_angel Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο rascal_gd: #88 07-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε, την angie δεν την ξερω. Ειναι οντως τοσο καλη; Για την νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Κακή Επιρροή: #89 07-09-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Click για ανάπτυξη... ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Palladin έγραψε: #90 07-09-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα Click για ανάπτυξη... εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:50 Ο iJohnnyCash: #91 07-09-09 19:50 1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tα 5 ποιο χοτ κοριτσια του στεκιου: Εδαδ καγιρα φοιβη μελιω ισιλιελ Υγ Ξεχασα καποια;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Γιώργος έγραψε: #86 06-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Υγ Ξεχασα καποια;; Click για ανάπτυξη... Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:06 Η kalypso έγραψε: #87 06-09-09 19:06 Περισσότερο χοτ.. Λετς σι 1. Εδαδ 2. κορπς 3. Νεράιδα 4. Ηρώ 5. Resident Evil 6. love_angel Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο rascal_gd: #88 07-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε, την angie δεν την ξερω. Ειναι οντως τοσο καλη; Για την νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Κακή Επιρροή: #89 07-09-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Click για ανάπτυξη... ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Palladin έγραψε: #90 07-09-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα Click για ανάπτυξη... εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:50 Ο iJohnnyCash: #91 07-09-09 19:50 1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Υγ Ξεχασα καποια;; Click για ανάπτυξη... Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:06 Η kalypso έγραψε: #87 06-09-09 19:06 Περισσότερο χοτ.. Λετς σι 1. Εδαδ 2. κορπς 3. Νεράιδα 4. Ηρώ 5. Resident Evil 6. love_angel Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο rascal_gd: #88 07-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε, την angie δεν την ξερω. Ειναι οντως τοσο καλη; Για την νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Κακή Επιρροή: #89 07-09-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Click για ανάπτυξη... ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Palladin έγραψε: #90 07-09-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα Click για ανάπτυξη... εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:50 Ο iJohnnyCash: #91 07-09-09 19:50 1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περισσότερο χοτ.. Λετς σι 1. Εδαδ 2. κορπς 3. Νεράιδα 4. Ηρώ 5. Resident Evil 6. love_angel Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:57 Ο rascal_gd: #88 07-09-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε, την angie δεν την ξερω. Ειναι οντως τοσο καλη; Για την νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Κακή Επιρροή: #89 07-09-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Click για ανάπτυξη... ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Palladin έγραψε: #90 07-09-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα Click για ανάπτυξη... εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:50 Ο iJohnnyCash: #91 07-09-09 19:50 1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Την Angie, βλάσφημε. Κορυφή ποιότητας και εγγύηση. Τουλάχιστον έβαλες την Isi. A co-forumer to be proud of. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε, την angie δεν την ξερω. Ειναι οντως τοσο καλη; Για την νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η Κακή Επιρροή: #89 07-09-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Click για ανάπτυξη... ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Palladin έγραψε: #90 07-09-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα Click για ανάπτυξη... εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:50 Ο iJohnnyCash: #91 07-09-09 19:50 1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Αναπληρωματικές (πιο προς το sweet) 1. Isiliel 2. moonlight 3. Mελιώ 4. Κακή Επιρροή 5. underwater 6. Vkey πς.πάααντα βάζω παραπάνω από όσα ζητούνται.. Click για ανάπτυξη... ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:29 Η Palladin έγραψε: #90 07-09-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα Click για ανάπτυξη... εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:50 Ο iJohnnyCash: #91 07-09-09 19:50 1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα Click για ανάπτυξη... εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:50 Ο iJohnnyCash: #91 07-09-09 19:50 1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. Michelle - Θάνατος [Άστο καλύτερα, προτιμώ την ζωή ] 2. Love Angel - Φωτιά [] 3. Obscura - Το απόλυτο Mindsex machine [Γιατί ο "σωστός" ο άντρας έχει δυο κεφάλια να ικανοποιήσει] + bonus: "Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η kalypso έγραψε: #92 07-09-09 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2009 Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: ρε δε με παρατάτε λέω εγώ που από τότε που παντρεύτηκα κι έκανα παιδί με έχετε βγάλει απ το παιχνίδι νομίζω ότι κάποιες φοβούνται τον ανταγωνισμό και πληρώνουν τον κόσμο θα αλλάξω άβαταρ πάραυτα, θα βάλω το παλιό μου σέξυ και θα σας δείξω εγώ! ακους εκεί 4η αναπληρωματική προς γλυκούλα και είναι και φίλη σου λέει μετά! (j/k φυσικά, αλλά θα αλλάξω άβαταρ ) Click για ανάπτυξη... Αααα για ΜΙΣΟ.. ! είπα εγώ πουθενά ότι είναι με σειρά χόνεσσ ή σουιτνεσσ;; όχι πες! η σειρά ήταν τυχαία!! πς. άΙντε μαρή που δεν είμαι και φίλη- σε έβαλα και στη λίστα μου, χουχ .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:37 Η Burp έγραψε: #93 07-09-09 20:37 οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οι κανόνες εδώ καταρρίπτονται..πρέπει να αλλάξετε τν τίτλο.. λεπόν σε τυχαία σειρά 1.whitedrum 2.idril 3.obscura 4.res 5.κακή επιρροή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η Κακή Επιρροή: #94 08-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: εννοείς το άβαταρ με τον λαμέ πισινό; ή το άλλο με την κοιλιά την γκαστρούλα; Click για ανάπτυξη... καλά μαρή... έχε χάρη που είσαι ακόμα λεχώνα εσύ αλλιώς θα σου λεγα εγώ! εννοείται ότι μιλάμε για τον λαμέ πισινό! αλλά τι να σου πω κι εσένα... που θα πας... θα πάει και το δικό σου σουρικατάκι σχεδόν δύο και τότε θα τα ξαναματαπούμε κυρά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η Neraida έγραψε: #95 08-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Για τη νεραιδα ελεγα κυριως και την καλυψω, αλλα αυτες δεν βγαζουν κατι σε χατ.. Βγαζουν κατι περισσοτερο σε σουιτ.. Click για ανάπτυξη... Με εχεις καταλαβει... Σταζω μελι η γυναικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:53 Η Ηρώ έγραψε: #96 08-09-09 10:53 Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Νο2 : love angel, Νέο αίμα στο χώρο, με αέρα έμπειρο και έτοιμη να κατακτήσει κάθε σερνικό. Νο3 : Neraida, all time classic. Η γυναίκα "παίζεις με τους δικούς μου κανόνες αγοράκι κι αν δε σ΄αρέσει έχω άλλους δυο να σ΄αντικαταστήω άμα λάχει" Νο4 : Michelle. Χωρίς στερεότυπα, χωρίς ταμπού, απελευθερωμένη. Νο5 : kalypso. Για αυτούς που προτιμούν συναίσθημα, τρυφεράδα και κυλίσματα σε σατέν ροζ σεντόνια. Δικές σας μόνο μ΄ένα τηλεφώνημα. Δεχόμαστε και πμ. Ο νταβατζής της γειτονιάς σας. Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η Corpse Bride: #97 08-09-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα ΄βαζα και την corpse, αλλά αυτή τη θέλω μόνο για μένα Click για ανάπτυξη... Ναι τωρα το σωσες Οταν μας γλεντας ειμαστε καλες, τωρα αλλα λογια ν'αγαπιομαστε. Ενταξει λοιπον, οπως νομιζεις! Top5 1. Ηρω. Γι'αυτη χτυπιοτανε η Donna Summer. Δε χοτ σταφ λεμε. Ναφ σαιντ. 2. Εδαδ. Νταξ, δεν μπορω να μαι αντικειμενικη αλλα ειναι χοτ εζ χελ 3. Νεραιδα. Τη φανταζομαι να μπαινει σ'ενα μαγαζι και να γυρνανε κεφαλια, ενω αυτη κοιταει γυρω με βλοσυρο βλεμα που κοιταει αλλα δε βλεπει κανεναν 4. Whitedrum/Mara_koutamara. Δε γουαιλντ θινγκ. Γλυκουλες, αλλα αμα λαχει κοπαναμε μαλλι και δεν ξερεις απο που σου ρθε 5. Μελιω. Με τετοιο μυαλο oπως και να ναι χοουτ θα ναι 8) ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:05 Η Κακή Επιρροή: #98 08-09-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αφού μιλάμε για hot έχουμε και λέμε Νο1 : Κακή Επιρροή , είναι γυναίκα αλανιάρα, γυναίκα των απολαύσεων, γυναίκα του κεφιού και δεν υπολογίζει. Click για ανάπτυξη... να κι ένα άτομο που γνωρίζει απ το καλό λάδι γιατί είναι από την καλαμάτα! το κορίτσι τα είπε όλα όπως έχουν! well said Ηρώ μου... well said! (το 50αρι later) Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: ps. Kalypso kai koue απουσιαζουν απ'τη λιστα γιατι αν και χοτ γκομινακια, νικαει η γλυκουλοσυνη Click για ανάπτυξη... εσένα πρέπει να σε περπατήσω και να σε κυκλοφορίσω γιατί μάλλον έχει ποτίσει στο μυαλό σου η δυσφίμηση ότι είμαι γλυκουλίνα Καλυψούδι μου.... εσένα θα σε περιλάβω άλλη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:25 Η Εδάδ έγραψε: #99 08-09-09 20:25 η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
η κορπς δεν ειναι αντικειμενικη γιατι της εταξα λουσα και φορεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:29 Ο Guest 990498: #100 08-09-09 21:29 Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρε είναι μπόηζ όνλι το θέμα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.