Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 10:34 Η Agaphbou έγραψε: #5.421 19-10-19 10:34 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γεια σας καινούργιος κι εγώ. Είμαι αρκετά καλότροπος και υπομονετικός με τους συνομιλητές μου. Ήρθα εδώ για να κάνω πολλούς φίλους και ευελπιστώ σε πολλές ήρεμες συζητήσεις, δίχως εντάσεις και λογομαχίες. Click για ανάπτυξη... Φίλτατε Χακέριε, Καλώς ήλθατε στην ομήγυρη! Ευελπιστώ ο εποικοδομητικός διάλογος και ο συγκερασμός των απόψεών μας, να αποτελέσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια ανεπανάληπτη φιλία. Μια φιλία βασισμένη στη φιλαλληλία, την αλληλοβοήθεια και τον αλτρουϊσμό. Υπενθυμίζω ότι οι δηκτικοί υπαινιγμοί, η κακόβουλη σάτιρα και η υβρεολογία προς τους συνδιαλεγόμενούς μας τιμωρούνται με εξοστρακισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 12:00 Η Himela έγραψε: #5.422 19-10-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γεια σας καινούργιος κι εγώ. Είμαι αρκετά καλότροπος και υπομονετικός με τους συνομιλητές μου. Ήρθα εδώ για να κάνω πολλούς φίλους και ευελπιστώ σε πολλές ήρεμες συζητήσεις, δίχως εντάσεις και λογομαχίες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Φίλτατε Χακέριε, Καλώς ήλθατε στην ομήγυρη! Ευελπιστώ ο εποικοδομητικός διάλογος και ο συγκερασμός των απόψεών μας, να αποτελέσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια ανεπανάληπτη φιλία. Μια φιλία βασισμένη στη φιλαλληλία, την αλληλοβοήθεια και τον αλτρουϊσμό. Υπενθυμίζω ότι οι δηκτικοί υπαινιγμοί, η κακόβουλη σάτιρα και η υβρεολογία προς τους συνδιαλεγόμενούς μας τιμωρούνται με εξοστρακισμό. Click για ανάπτυξη... Get a room. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 12:02 Ο Guest 209912: #5.423 19-10-19 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Φίλτατε Χακέριε, Καλώς ήλθατε στην ομήγυρη! Ευελπιστώ ο εποικοδομητικός διάλογος και ο συγκερασμός των απόψεών μας, να αποτελέσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια ανεπανάληπτη φιλία. Μια φιλία βασισμένη στη φιλαλληλία, την αλληλοβοήθεια και τον αλτρουϊσμό. Υπενθυμίζω ότι οι δηκτικοί υπαινιγμοί, η κακόβουλη σάτιρα και η υβρεολογία προς τους συνδιαλεγόμενούς μας τιμωρούνται με εξοστρακισμό. Click για ανάπτυξη... No cybersex? πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis G Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Μαΐου 2020 στις 11:37 Ο panagiotis G: #5.424 28-05-20 11:37 Γεια σας είμαι καινούργιος κι εγώ. Ήρθα εδώ για να γνωρίσω νέα πράγματα και να συμμετέχω στις ευχάριστες συζητήσεις σας γύρω από ενδιαφέροντα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.155 μηνύματα. 28 Μαΐου 2020 στις 14:46 Ο nPb έγραψε: #5.425 28-05-20 14:46 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis G: Γεια σας είμαι καινούργιος κι εγώ. Ήρθα εδώ για να γνωρίσω νέα πράγματα και να συμμετέχω στις ευχάριστες συζητήσεις σας γύρω από ενδιαφέροντα θέματα. Click για ανάπτυξη... Kαλώς όρισες φίλε Παναγιώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.154 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2021 στις 23:53 Ο giannhs2001: #5.426 09-07-21 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γεια χαρά σε όλους! Χθες έκανα την εγγραφή, αλλά σήμερα ''ανακάλυψα'' το συγκεκριμένο Post... Click για ανάπτυξη... .... sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 03:41 Η sunsetpp έγραψε: #5.427 29-07-21 03:41 γεια σας και απο μενα!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.678 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:20 Ο dum dum boy: #5.428 29-07-21 11:20 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες φίλη Penny! sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:34 Η sunsetpp έγραψε: #5.429 29-07-21 11:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Καλώς όρισες φίλη Penny! Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:52 Η Aleksa έγραψε: #5.430 29-07-21 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 13:49 Ο Fernando_A: #5.431 21-03-23 13:49 Καλησπέρα έκανα χτες εγγραφή Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 First Προηγούμενη 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γεια σας καινούργιος κι εγώ. Είμαι αρκετά καλότροπος και υπομονετικός με τους συνομιλητές μου. Ήρθα εδώ για να κάνω πολλούς φίλους και ευελπιστώ σε πολλές ήρεμες συζητήσεις, δίχως εντάσεις και λογομαχίες. Click για ανάπτυξη... Φίλτατε Χακέριε, Καλώς ήλθατε στην ομήγυρη! Ευελπιστώ ο εποικοδομητικός διάλογος και ο συγκερασμός των απόψεών μας, να αποτελέσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια ανεπανάληπτη φιλία. Μια φιλία βασισμένη στη φιλαλληλία, την αλληλοβοήθεια και τον αλτρουϊσμό. Υπενθυμίζω ότι οι δηκτικοί υπαινιγμοί, η κακόβουλη σάτιρα και η υβρεολογία προς τους συνδιαλεγόμενούς μας τιμωρούνται με εξοστρακισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 12:00 Η Himela έγραψε: #5.422 19-10-19 12:00 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γεια σας καινούργιος κι εγώ. Είμαι αρκετά καλότροπος και υπομονετικός με τους συνομιλητές μου. Ήρθα εδώ για να κάνω πολλούς φίλους και ευελπιστώ σε πολλές ήρεμες συζητήσεις, δίχως εντάσεις και λογομαχίες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Φίλτατε Χακέριε, Καλώς ήλθατε στην ομήγυρη! Ευελπιστώ ο εποικοδομητικός διάλογος και ο συγκερασμός των απόψεών μας, να αποτελέσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια ανεπανάληπτη φιλία. Μια φιλία βασισμένη στη φιλαλληλία, την αλληλοβοήθεια και τον αλτρουϊσμό. Υπενθυμίζω ότι οι δηκτικοί υπαινιγμοί, η κακόβουλη σάτιρα και η υβρεολογία προς τους συνδιαλεγόμενούς μας τιμωρούνται με εξοστρακισμό. Click για ανάπτυξη... Get a room. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 12:02 Ο Guest 209912: #5.423 19-10-19 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Φίλτατε Χακέριε, Καλώς ήλθατε στην ομήγυρη! Ευελπιστώ ο εποικοδομητικός διάλογος και ο συγκερασμός των απόψεών μας, να αποτελέσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια ανεπανάληπτη φιλία. Μια φιλία βασισμένη στη φιλαλληλία, την αλληλοβοήθεια και τον αλτρουϊσμό. Υπενθυμίζω ότι οι δηκτικοί υπαινιγμοί, η κακόβουλη σάτιρα και η υβρεολογία προς τους συνδιαλεγόμενούς μας τιμωρούνται με εξοστρακισμό. Click για ανάπτυξη... No cybersex? πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis G Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Μαΐου 2020 στις 11:37 Ο panagiotis G: #5.424 28-05-20 11:37 Γεια σας είμαι καινούργιος κι εγώ. Ήρθα εδώ για να γνωρίσω νέα πράγματα και να συμμετέχω στις ευχάριστες συζητήσεις σας γύρω από ενδιαφέροντα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.155 μηνύματα. 28 Μαΐου 2020 στις 14:46 Ο nPb έγραψε: #5.425 28-05-20 14:46 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis G: Γεια σας είμαι καινούργιος κι εγώ. Ήρθα εδώ για να γνωρίσω νέα πράγματα και να συμμετέχω στις ευχάριστες συζητήσεις σας γύρω από ενδιαφέροντα θέματα. Click για ανάπτυξη... Kαλώς όρισες φίλε Παναγιώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.154 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2021 στις 23:53 Ο giannhs2001: #5.426 09-07-21 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γεια χαρά σε όλους! Χθες έκανα την εγγραφή, αλλά σήμερα ''ανακάλυψα'' το συγκεκριμένο Post... Click για ανάπτυξη... .... sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 03:41 Η sunsetpp έγραψε: #5.427 29-07-21 03:41 γεια σας και απο μενα!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.678 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:20 Ο dum dum boy: #5.428 29-07-21 11:20 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες φίλη Penny! sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:34 Η sunsetpp έγραψε: #5.429 29-07-21 11:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Καλώς όρισες φίλη Penny! Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:52 Η Aleksa έγραψε: #5.430 29-07-21 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 13:49 Ο Fernando_A: #5.431 21-03-23 13:49 Καλησπέρα έκανα χτες εγγραφή Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 First Προηγούμενη 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γεια σας καινούργιος κι εγώ. Είμαι αρκετά καλότροπος και υπομονετικός με τους συνομιλητές μου. Ήρθα εδώ για να κάνω πολλούς φίλους και ευελπιστώ σε πολλές ήρεμες συζητήσεις, δίχως εντάσεις και λογομαχίες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Φίλτατε Χακέριε, Καλώς ήλθατε στην ομήγυρη! Ευελπιστώ ο εποικοδομητικός διάλογος και ο συγκερασμός των απόψεών μας, να αποτελέσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια ανεπανάληπτη φιλία. Μια φιλία βασισμένη στη φιλαλληλία, την αλληλοβοήθεια και τον αλτρουϊσμό. Υπενθυμίζω ότι οι δηκτικοί υπαινιγμοί, η κακόβουλη σάτιρα και η υβρεολογία προς τους συνδιαλεγόμενούς μας τιμωρούνται με εξοστρακισμό. Click για ανάπτυξη... Get a room. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 12:02 Ο Guest 209912: #5.423 19-10-19 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Φίλτατε Χακέριε, Καλώς ήλθατε στην ομήγυρη! Ευελπιστώ ο εποικοδομητικός διάλογος και ο συγκερασμός των απόψεών μας, να αποτελέσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια ανεπανάληπτη φιλία. Μια φιλία βασισμένη στη φιλαλληλία, την αλληλοβοήθεια και τον αλτρουϊσμό. Υπενθυμίζω ότι οι δηκτικοί υπαινιγμοί, η κακόβουλη σάτιρα και η υβρεολογία προς τους συνδιαλεγόμενούς μας τιμωρούνται με εξοστρακισμό. Click για ανάπτυξη... No cybersex? πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotis G Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Μαΐου 2020 στις 11:37 Ο panagiotis G: #5.424 28-05-20 11:37 Γεια σας είμαι καινούργιος κι εγώ. Ήρθα εδώ για να γνωρίσω νέα πράγματα και να συμμετέχω στις ευχάριστες συζητήσεις σας γύρω από ενδιαφέροντα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.155 μηνύματα. 28 Μαΐου 2020 στις 14:46 Ο nPb έγραψε: #5.425 28-05-20 14:46 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis G: Γεια σας είμαι καινούργιος κι εγώ. Ήρθα εδώ για να γνωρίσω νέα πράγματα και να συμμετέχω στις ευχάριστες συζητήσεις σας γύρω από ενδιαφέροντα θέματα. Click για ανάπτυξη... Kαλώς όρισες φίλε Παναγιώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.154 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2021 στις 23:53 Ο giannhs2001: #5.426 09-07-21 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γεια χαρά σε όλους! Χθες έκανα την εγγραφή, αλλά σήμερα ''ανακάλυψα'' το συγκεκριμένο Post... Click για ανάπτυξη... .... sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 03:41 Η sunsetpp έγραψε: #5.427 29-07-21 03:41 γεια σας και απο μενα!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.678 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:20 Ο dum dum boy: #5.428 29-07-21 11:20 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες φίλη Penny! sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:34 Η sunsetpp έγραψε: #5.429 29-07-21 11:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Καλώς όρισες φίλη Penny! Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:52 Η Aleksa έγραψε: #5.430 29-07-21 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 13:49 Ο Fernando_A: #5.431 21-03-23 13:49 Καλησπέρα έκανα χτες εγγραφή Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 First Προηγούμενη 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Φίλτατε Χακέριε, Καλώς ήλθατε στην ομήγυρη! Ευελπιστώ ο εποικοδομητικός διάλογος και ο συγκερασμός των απόψεών μας, να αποτελέσουν το εναρκτήριο λάκτισμα για μια ανεπανάληπτη φιλία. Μια φιλία βασισμένη στη φιλαλληλία, την αλληλοβοήθεια και τον αλτρουϊσμό. Υπενθυμίζω ότι οι δηκτικοί υπαινιγμοί, η κακόβουλη σάτιρα και η υβρεολογία προς τους συνδιαλεγόμενούς μας τιμωρούνται με εξοστρακισμό. Click για ανάπτυξη... No cybersex? πφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotis G Νεοφερμένο μέλος Ο panagiotis G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Μαΐου 2020 στις 11:37 Ο panagiotis G: #5.424 28-05-20 11:37 Γεια σας είμαι καινούργιος κι εγώ. Ήρθα εδώ για να γνωρίσω νέα πράγματα και να συμμετέχω στις ευχάριστες συζητήσεις σας γύρω από ενδιαφέροντα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.155 μηνύματα. 28 Μαΐου 2020 στις 14:46 Ο nPb έγραψε: #5.425 28-05-20 14:46 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis G: Γεια σας είμαι καινούργιος κι εγώ. Ήρθα εδώ για να γνωρίσω νέα πράγματα και να συμμετέχω στις ευχάριστες συζητήσεις σας γύρω από ενδιαφέροντα θέματα. Click για ανάπτυξη... Kαλώς όρισες φίλε Παναγιώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.154 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2021 στις 23:53 Ο giannhs2001: #5.426 09-07-21 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γεια χαρά σε όλους! Χθες έκανα την εγγραφή, αλλά σήμερα ''ανακάλυψα'' το συγκεκριμένο Post... Click για ανάπτυξη... .... sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 03:41 Η sunsetpp έγραψε: #5.427 29-07-21 03:41 γεια σας και απο μενα!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.678 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:20 Ο dum dum boy: #5.428 29-07-21 11:20 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες φίλη Penny! sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:34 Η sunsetpp έγραψε: #5.429 29-07-21 11:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Καλώς όρισες φίλη Penny! Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:52 Η Aleksa έγραψε: #5.430 29-07-21 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 13:49 Ο Fernando_A: #5.431 21-03-23 13:49 Καλησπέρα έκανα χτες εγγραφή Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 First Προηγούμενη 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας είμαι καινούργιος κι εγώ. Ήρθα εδώ για να γνωρίσω νέα πράγματα και να συμμετέχω στις ευχάριστες συζητήσεις σας γύρω από ενδιαφέροντα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.155 μηνύματα. 28 Μαΐου 2020 στις 14:46 Ο nPb έγραψε: #5.425 28-05-20 14:46 Αρχική Δημοσίευση από panagiotis G: Γεια σας είμαι καινούργιος κι εγώ. Ήρθα εδώ για να γνωρίσω νέα πράγματα και να συμμετέχω στις ευχάριστες συζητήσεις σας γύρω από ενδιαφέροντα θέματα. Click για ανάπτυξη... Kαλώς όρισες φίλε Παναγιώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.154 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2021 στις 23:53 Ο giannhs2001: #5.426 09-07-21 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γεια χαρά σε όλους! Χθες έκανα την εγγραφή, αλλά σήμερα ''ανακάλυψα'' το συγκεκριμένο Post... Click για ανάπτυξη... .... sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 03:41 Η sunsetpp έγραψε: #5.427 29-07-21 03:41 γεια σας και απο μενα!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.678 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:20 Ο dum dum boy: #5.428 29-07-21 11:20 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες φίλη Penny! sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:34 Η sunsetpp έγραψε: #5.429 29-07-21 11:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Καλώς όρισες φίλη Penny! Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:52 Η Aleksa έγραψε: #5.430 29-07-21 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 13:49 Ο Fernando_A: #5.431 21-03-23 13:49 Καλησπέρα έκανα χτες εγγραφή Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 First Προηγούμενη 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από panagiotis G: Γεια σας είμαι καινούργιος κι εγώ. Ήρθα εδώ για να γνωρίσω νέα πράγματα και να συμμετέχω στις ευχάριστες συζητήσεις σας γύρω από ενδιαφέροντα θέματα. Click για ανάπτυξη... Kαλώς όρισες φίλε Παναγιώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.154 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2021 στις 23:53 Ο giannhs2001: #5.426 09-07-21 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γεια χαρά σε όλους! Χθες έκανα την εγγραφή, αλλά σήμερα ''ανακάλυψα'' το συγκεκριμένο Post... Click για ανάπτυξη... .... sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 03:41 Η sunsetpp έγραψε: #5.427 29-07-21 03:41 γεια σας και απο μενα!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.678 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:20 Ο dum dum boy: #5.428 29-07-21 11:20 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες φίλη Penny! sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:34 Η sunsetpp έγραψε: #5.429 29-07-21 11:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Καλώς όρισες φίλη Penny! Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:52 Η Aleksa έγραψε: #5.430 29-07-21 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 13:49 Ο Fernando_A: #5.431 21-03-23 13:49 Καλησπέρα έκανα χτες εγγραφή Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 First Προηγούμενη 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Γεια χαρά σε όλους! Χθες έκανα την εγγραφή, αλλά σήμερα ''ανακάλυψα'' το συγκεκριμένο Post... Click για ανάπτυξη... ....
sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 03:41 Η sunsetpp έγραψε: #5.427 29-07-21 03:41 γεια σας και απο μενα!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.678 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:20 Ο dum dum boy: #5.428 29-07-21 11:20 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες φίλη Penny! sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:34 Η sunsetpp έγραψε: #5.429 29-07-21 11:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Καλώς όρισες φίλη Penny! Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:52 Η Aleksa έγραψε: #5.430 29-07-21 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 13:49 Ο Fernando_A: #5.431 21-03-23 13:49 Καλησπέρα έκανα χτες εγγραφή Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 First Προηγούμενη 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.678 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:20 Ο dum dum boy: #5.428 29-07-21 11:20 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες φίλη Penny! sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:34 Η sunsetpp έγραψε: #5.429 29-07-21 11:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Καλώς όρισες φίλη Penny! Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:52 Η Aleksa έγραψε: #5.430 29-07-21 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 13:49 Ο Fernando_A: #5.431 21-03-23 13:49 Καλησπέρα έκανα χτες εγγραφή Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 First Προηγούμενη 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Καλώς όρισες φίλη Penny!
sunsetpp Νεοφερμένο μέλος Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 11:34 Η sunsetpp έγραψε: #5.429 29-07-21 11:34 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: Καλώς όρισες φίλη Penny! Click για ανάπτυξη... καλημέρα! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:52 Η Aleksa έγραψε: #5.430 29-07-21 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 13:49 Ο Fernando_A: #5.431 21-03-23 13:49 Καλησπέρα έκανα χτες εγγραφή Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 First Προηγούμενη 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2021 στις 15:52 Η Aleksa έγραψε: #5.430 29-07-21 15:52 Αρχική Δημοσίευση από sunsetpp: γεια σας και απο μενα!! Click για ανάπτυξη... Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 13:49 Ο Fernando_A: #5.431 21-03-23 13:49 Καλησπέρα έκανα χτες εγγραφή Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 First Προηγούμενη 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 272 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2023 στις 13:49 Ο Fernando_A: #5.431 21-03-23 13:49 Καλησπέρα έκανα χτες εγγραφή