Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 12:22 Ο Σπυρακος (^^): #5.081 01-08-13 12:22 Αρχική Δημοσίευση από georgia mo: γειααα!!!!! κι εγώ μόλις γράφτηκα.....!!! καλοκαίρι και...διακοπές γιοκ! όλοι έχουν φύγει για νησιά και παραλιες κι είναι η πρώτη χρονια που...δεν έχει!!! ψάχνοντας πολύ βρήκα το e-στέκι, μ'άρεσαν πολύ οι κουβεντούλες που κάνετε εδώ και σκέφτηκα να γραφτώ! Click για ανάπτυξη... Kαι πολυ καλα εκανες! Καλωσηρθες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Η Deutsch... Lover: #5.082 01-08-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από georgia mo: γειααα!!!!! κι εγώ μόλις γράφτηκα.....!!! καλοκαίρι και...διακοπές γιοκ! όλοι έχουν φύγει για νησιά και παραλιες κι είναι η πρώτη χρονια που...δεν έχει!!! ψάχνοντας πολύ βρήκα το e-στέκι, μ'άρεσαν πολύ οι κουβεντούλες που κάνετε εδώ και σκέφτηκα να γραφτώ! Click για ανάπτυξη... Willkommen Georgia! καλα να περνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:09 Η Tickle έγραψε: #5.083 08-08-13 13:09 Καλησπέρα κι απο εμένα!! Πολύ ωραίο το site μπράβο σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #5.084 08-08-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Tickle: Καλησπέρα κι απο εμένα!! Πολύ ωραίο το site μπράβο σας!! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες!!! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:39 Η Tickle έγραψε: #5.085 08-08-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες!!! Καλα να περνας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Deutsch... Lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η ιω_αννα έγραψε: #5.086 08-08-13 16:39 γειααα σας και απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η Deutsch... Lover: #5.087 08-08-13 16:41 Αρχική Δημοσίευση από -faith: γειααα σας και απο μενα Click για ανάπτυξη... Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:52 Η ιω_αννα έγραψε: #5.088 08-08-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η blonde_angel: #5.089 09-08-13 01:42 Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Η Αγγελική!!!: #5.090 09-08-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #5.091 09-08-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georgia mo: γειααα!!!!! κι εγώ μόλις γράφτηκα.....!!! καλοκαίρι και...διακοπές γιοκ! όλοι έχουν φύγει για νησιά και παραλιες κι είναι η πρώτη χρονια που...δεν έχει!!! ψάχνοντας πολύ βρήκα το e-στέκι, μ'άρεσαν πολύ οι κουβεντούλες που κάνετε εδώ και σκέφτηκα να γραφτώ! Click για ανάπτυξη... Kαι πολυ καλα εκανες! Καλωσηρθες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2013 στις 14:18 Η Deutsch... Lover: #5.082 01-08-13 14:18 Αρχική Δημοσίευση από georgia mo: γειααα!!!!! κι εγώ μόλις γράφτηκα.....!!! καλοκαίρι και...διακοπές γιοκ! όλοι έχουν φύγει για νησιά και παραλιες κι είναι η πρώτη χρονια που...δεν έχει!!! ψάχνοντας πολύ βρήκα το e-στέκι, μ'άρεσαν πολύ οι κουβεντούλες που κάνετε εδώ και σκέφτηκα να γραφτώ! Click για ανάπτυξη... Willkommen Georgia! καλα να περνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:09 Η Tickle έγραψε: #5.083 08-08-13 13:09 Καλησπέρα κι απο εμένα!! Πολύ ωραίο το site μπράβο σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #5.084 08-08-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Tickle: Καλησπέρα κι απο εμένα!! Πολύ ωραίο το site μπράβο σας!! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες!!! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:39 Η Tickle έγραψε: #5.085 08-08-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες!!! Καλα να περνας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Deutsch... Lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η ιω_αννα έγραψε: #5.086 08-08-13 16:39 γειααα σας και απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η Deutsch... Lover: #5.087 08-08-13 16:41 Αρχική Δημοσίευση από -faith: γειααα σας και απο μενα Click για ανάπτυξη... Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:52 Η ιω_αννα έγραψε: #5.088 08-08-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η blonde_angel: #5.089 09-08-13 01:42 Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Η Αγγελική!!!: #5.090 09-08-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #5.091 09-08-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georgia mo: γειααα!!!!! κι εγώ μόλις γράφτηκα.....!!! καλοκαίρι και...διακοπές γιοκ! όλοι έχουν φύγει για νησιά και παραλιες κι είναι η πρώτη χρονια που...δεν έχει!!! ψάχνοντας πολύ βρήκα το e-στέκι, μ'άρεσαν πολύ οι κουβεντούλες που κάνετε εδώ και σκέφτηκα να γραφτώ! Click για ανάπτυξη... Willkommen Georgia! καλα να περνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:09 Η Tickle έγραψε: #5.083 08-08-13 13:09 Καλησπέρα κι απο εμένα!! Πολύ ωραίο το site μπράβο σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #5.084 08-08-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Tickle: Καλησπέρα κι απο εμένα!! Πολύ ωραίο το site μπράβο σας!! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες!!! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:39 Η Tickle έγραψε: #5.085 08-08-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες!!! Καλα να περνας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Deutsch... Lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η ιω_αννα έγραψε: #5.086 08-08-13 16:39 γειααα σας και απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η Deutsch... Lover: #5.087 08-08-13 16:41 Αρχική Δημοσίευση από -faith: γειααα σας και απο μενα Click για ανάπτυξη... Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:52 Η ιω_αννα έγραψε: #5.088 08-08-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η blonde_angel: #5.089 09-08-13 01:42 Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Η Αγγελική!!!: #5.090 09-08-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #5.091 09-08-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα κι απο εμένα!! Πολύ ωραίο το site μπράβο σας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:14 Η Deutsch... Lover: #5.084 08-08-13 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Tickle: Καλησπέρα κι απο εμένα!! Πολύ ωραίο το site μπράβο σας!! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες!!! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:39 Η Tickle έγραψε: #5.085 08-08-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες!!! Καλα να περνας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Deutsch... Lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η ιω_αννα έγραψε: #5.086 08-08-13 16:39 γειααα σας και απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η Deutsch... Lover: #5.087 08-08-13 16:41 Αρχική Δημοσίευση από -faith: γειααα σας και απο μενα Click για ανάπτυξη... Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:52 Η ιω_αννα έγραψε: #5.088 08-08-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η blonde_angel: #5.089 09-08-13 01:42 Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Η Αγγελική!!!: #5.090 09-08-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #5.091 09-08-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tickle: Καλησπέρα κι απο εμένα!! Πολύ ωραίο το site μπράβο σας!! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες!!! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tickle Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tickle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 13:39 Η Tickle έγραψε: #5.085 08-08-13 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες!!! Καλα να περνας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Deutsch... Lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η ιω_αννα έγραψε: #5.086 08-08-13 16:39 γειααα σας και απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η Deutsch... Lover: #5.087 08-08-13 16:41 Αρχική Δημοσίευση από -faith: γειααα σας και απο μενα Click για ανάπτυξη... Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:52 Η ιω_αννα έγραψε: #5.088 08-08-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η blonde_angel: #5.089 09-08-13 01:42 Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Η Αγγελική!!!: #5.090 09-08-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #5.091 09-08-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες!!! Καλα να περνας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Deutsch... Lover!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:39 Η ιω_αννα έγραψε: #5.086 08-08-13 16:39 γειααα σας και απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η Deutsch... Lover: #5.087 08-08-13 16:41 Αρχική Δημοσίευση από -faith: γειααα σας και απο μενα Click για ανάπτυξη... Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:52 Η ιω_αννα έγραψε: #5.088 08-08-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η blonde_angel: #5.089 09-08-13 01:42 Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Η Αγγελική!!!: #5.090 09-08-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #5.091 09-08-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γειααα σας και απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:41 Η Deutsch... Lover: #5.087 08-08-13 16:41 Αρχική Δημοσίευση από -faith: γειααα σας και απο μενα Click για ανάπτυξη... Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:52 Η ιω_αννα έγραψε: #5.088 08-08-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η blonde_angel: #5.089 09-08-13 01:42 Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Η Αγγελική!!!: #5.090 09-08-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #5.091 09-08-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -faith: γειααα σας και απο μενα Click για ανάπτυξη... Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιω_αννα Νεοφερμένο μέλος Η ιω_αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2013 στις 16:52 Η ιω_αννα έγραψε: #5.088 08-08-13 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η blonde_angel: #5.089 09-08-13 01:42 Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Η Αγγελική!!!: #5.090 09-08-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #5.091 09-08-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Willkommen και σε εσενα!!! Καλα να περνας Βλεπω οσο παμε και αυξανομαστε Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 01:42 Η blonde_angel: #5.089 09-08-13 01:42 Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Η Αγγελική!!!: #5.090 09-08-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #5.091 09-08-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!! Δραστήριο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 13:00 Η Αγγελική!!!: #5.090 09-08-13 13:00 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #5.091 09-08-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #5.091 09-08-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Καλησπέρα και από εμένα! Ομολογώ πως είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από τόσο καιρό που παρακολουθώ αυτό φόρουμ, έγινα επιτέλους μέλος του! Καλώς σας βρήκα ομορφιές! Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 17:00 Η blonde_angel: #5.092 09-08-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αγγελική!!!: Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Καλωσορισες κοριτσαρα! Καλα να περνας!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ομορφιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2013 στις 22:15 Ο SotosPapas: #5.093 09-08-13 22:15 Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 15:40 Η Deutsch... Lover: #5.094 10-08-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SotosPapas: Παρολο που παρακολουθουσα το φορουμ αρκετο καιρο,αργησα να κανω εγγραφη.Ειμαι πολυ υπακουος και ακουω στο ονομα Σωτηρης. Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Σωτηρη! Καλα να περνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SotosPapas Νεοφερμένο μέλος Ο SotosPapas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 77 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 16:46 Ο SotosPapas: #5.095 10-08-13 16:46 Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:27 Η Helen D έγραψε: #5.096 11-08-13 17:27 Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Helen D Νεοφερμένο μέλος Η Helen D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 17:31 Η Helen D έγραψε: #5.097 11-08-13 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Ακυροοοοοοοοοοοοο,το βρηκα! B| Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2013 στις 18:37 Η Deutsch... Lover: #5.098 11-08-13 18:37 Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Helen D: Γεια σας,γεια σας! Καινουρια και γω και ομολογουμενως ολιγον τι ασχετη :Ρ Ρε παιδια,πως ξεκιναμε νεο θεμα στο forum?? xD Click για ανάπτυξη... Καλωσορισες Ελενα Καλα να περνας και αφου το βρηκες ολα καλα! Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 11:29 Ο physicscrazy: #5.099 12-08-13 11:29 γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 253 254 255 256 257 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 255 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 14:41 Η Deutsch... Lover: #5.100 12-08-13 14:41 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: γεια σας και απο εμενα.με λενε αριστοτελη και επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο forums θα ηθελα να ρωτησω πως ανοιγουμε ενα καινουριο θεμα στο forum? Click για ανάπτυξη... Καταρχας καλωσορισες και καλα να περνας!! λοιπον επειδη το φορουμ μας εχει 3 κατηγοριες το i school το e steki και το my cat θα διαλεξεις σε ποια κατηγορια θα ανηκει το θεμα που θελεις να ανοιξεις. Αφου το βρεις θα πας για το i school εδω ( κατεβα κατω και διαλεξε γυμνασιο, λυκειο, καθηγητες κλπ) αφου διαλεξεις πχ το γυμνασιο παν αριστερα εχει κατι που λεει νεα συζητηση το πατας. Για το e steki πας εδω κατεβαινεις απο αυτο το τι σκεφτεστε και παλι πανω δεξια λεει πανω συζητηση. Τελος για το my cat πηγαινεις εδω κατεβαινεις πιο κατω και επιλεγεις και εκει κατηγορια πχ στην καρτελα φροντιδα και μπαινεις στο διατροφη παλι πανω αριστερα εχει νεα συζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.