Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.407 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.144 μηνύματα σε 105.851 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 418 άτομα.
Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα.
Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα.
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα.
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για το θερμό καλωσόρισμα. Τάσο ας μην πω καλύτερα την ηλικία μου Και να σκεφτείς ότι ήθελα να γραφτώ με ως Kronos αλλά μου φάνηκε πολυ αντρικό!
Πάντως μην ανησυχείς. Αν όντως είσαι 15 που γράφεις, δεν υπάρχει περίπτωση να γνωριζόμαστε. Δεν υπάρχει τίποτα επικίνδυνο σε μένα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.