Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.526 εγγεγραμμένα μέλη και 3.576.343 μηνύματα σε 106.326 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 454 άτομα.
Καλως ήλθατε λοιπόν και από εμένα, στην μαθητική μας κοινότητα.Μέσα εδώ, πιστέψτε με, πολλά μπορούν να συμβούν!! Θα γνωρίσετε φίλους, θα προβληματιστείτε, θα σκεφτείτε, θα απαντήσετε και θα ανταλλάξετε απόψεις.Μπορεί και να τσακωθείτε , μα πάνω απ' όλα θα περάσετε καλά και ευχάριστα αρκεί να τηρείτε τους κανόνες!!
Καλή Διαμονή λοιπόν (σα ρεσεψιόν ξενοδοχείου ακούστηκε αυτό :p)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα.
Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.
Καλως ήλθατε λοιπόν και από εμένα, στην μαθητική μας κοινότητα.Μέσα εδώ, πιστέψτε με, πολλά μπορούν να συμβούν!! Θα γνωρίσετε φίλους, θα προβληματιστείτε, θα σκεφτείτε, θα απαντήσετε και θα ανταλλάξετε απόψεις.Μπορεί και να τσακωθείτε , μα πάνω απ' όλα θα περάσετε καλά και ευχάριστα αρκεί να τηρείτε τους κανόνες!!
Καλή Διαμονή λοιπόν (σα ρεσεψιόν ξενοδοχείου ακούστηκε αυτό :p)
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα.
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα.
λοιπον εμενα με λενε δημητρη ειμαι 17 ετων ειμαι απο καστορια πηγαινω γ λυκειου στο 3ο Ενιαιο Λυκειο Καστοριας ειμαι Παναθηναικος μου αρεσει οι τεχνολογια τα video games και οι γουρουνες. θελω να σπουδασω πληροφορικη στο ΤΕΙ Καστοριας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.