negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:56 Ο negative έγραψε: #3.021 28-09-08 20:56 Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Neraida έγραψε: #3.022 28-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από confused: Γεια σε όλους!Είμαι ενθουσιασμένη με το e-steki,μόλις γράφτηκα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από pietr: Καλως με.8) Δηλωνω ενθουσιασμενος με το e-steki Χαλαρα απο τα καλυτερα, αν οχι το καλυτερο, φορουμ που εχω γινει μελος(σλουρπ- oχι σοβαρα, ειμαι μελος σε πολλα φορουμς-ελληνικα και εξωτερικου-, και το e-steki μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση) Καλη μου διαμονη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από negative: Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Click για ανάπτυξη... Καλως τους! Καλη σας συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η DreamsRevenge: #3.023 28-09-08 21:01 Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η μικρή γοργόνα: #3.024 28-09-08 21:49 Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η Resident Evil: #3.025 29-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ "πάλιωσες". Άντε χαλάλι... Καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες μικρή γοργόνα! Να μην νομίζεις! Είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:51 Η Κακή Επιρροή: #3.026 29-09-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από negative: Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Click για ανάπτυξη... negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ πιδίμ είσαι παλιά πλέον, τι να σε καλωσορίσουμε? Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου μικρή γοργόνα! καλώς ήρθες κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Ο negative έγραψε: #3.027 29-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Και γιατί να μην συνεχίσουμε Αναστασία??!!! Με μεγάλη μου χαρά και τιμή....να κάνουμε και άλλους τέτοιους διαλόγους διότι είσαι μια πολύ καλή συνομιλήτρια... καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #3.028 29-09-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλως την Ολγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η μικρή γοργόνα: #3.029 29-09-08 15:36 Καλώς σας βρήκα όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποπακι Νεοφερμένο μέλος Η ποπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η ποπακι έγραψε: #3.030 30-09-08 13:31 γεια σας παιδια!!!!!!!!!καλως σας βρηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:18 Η !Βάλια! έγραψε: #3.031 30-09-08 14:18 καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η Neraida έγραψε: #3.022 28-09-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από confused: Γεια σε όλους!Είμαι ενθουσιασμένη με το e-steki,μόλις γράφτηκα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από pietr: Καλως με.8) Δηλωνω ενθουσιασμενος με το e-steki Χαλαρα απο τα καλυτερα, αν οχι το καλυτερο, φορουμ που εχω γινει μελος(σλουρπ- oχι σοβαρα, ειμαι μελος σε πολλα φορουμς-ελληνικα και εξωτερικου-, και το e-steki μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση) Καλη μου διαμονη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από negative: Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Click για ανάπτυξη... Καλως τους! Καλη σας συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η DreamsRevenge: #3.023 28-09-08 21:01 Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η μικρή γοργόνα: #3.024 28-09-08 21:49 Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η Resident Evil: #3.025 29-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ "πάλιωσες". Άντε χαλάλι... Καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες μικρή γοργόνα! Να μην νομίζεις! Είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:51 Η Κακή Επιρροή: #3.026 29-09-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από negative: Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Click για ανάπτυξη... negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ πιδίμ είσαι παλιά πλέον, τι να σε καλωσορίσουμε? Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου μικρή γοργόνα! καλώς ήρθες κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Ο negative έγραψε: #3.027 29-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Και γιατί να μην συνεχίσουμε Αναστασία??!!! Με μεγάλη μου χαρά και τιμή....να κάνουμε και άλλους τέτοιους διαλόγους διότι είσαι μια πολύ καλή συνομιλήτρια... καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #3.028 29-09-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλως την Ολγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η μικρή γοργόνα: #3.029 29-09-08 15:36 Καλώς σας βρήκα όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποπακι Νεοφερμένο μέλος Η ποπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η ποπακι έγραψε: #3.030 30-09-08 13:31 γεια σας παιδια!!!!!!!!!καλως σας βρηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:18 Η !Βάλια! έγραψε: #3.031 30-09-08 14:18 καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από confused: Γεια σε όλους!Είμαι ενθουσιασμένη με το e-steki,μόλις γράφτηκα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από pietr: Καλως με.8) Δηλωνω ενθουσιασμενος με το e-steki Χαλαρα απο τα καλυτερα, αν οχι το καλυτερο, φορουμ που εχω γινει μελος(σλουρπ- oχι σοβαρα, ειμαι μελος σε πολλα φορουμς-ελληνικα και εξωτερικου-, και το e-steki μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση) Καλη μου διαμονη Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από negative: Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Click για ανάπτυξη... Καλως τους! Καλη σας συνεχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:01 Η DreamsRevenge: #3.023 28-09-08 21:01 Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η μικρή γοργόνα: #3.024 28-09-08 21:49 Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η Resident Evil: #3.025 29-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ "πάλιωσες". Άντε χαλάλι... Καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες μικρή γοργόνα! Να μην νομίζεις! Είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:51 Η Κακή Επιρροή: #3.026 29-09-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από negative: Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Click για ανάπτυξη... negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ πιδίμ είσαι παλιά πλέον, τι να σε καλωσορίσουμε? Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου μικρή γοργόνα! καλώς ήρθες κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Ο negative έγραψε: #3.027 29-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Και γιατί να μην συνεχίσουμε Αναστασία??!!! Με μεγάλη μου χαρά και τιμή....να κάνουμε και άλλους τέτοιους διαλόγους διότι είσαι μια πολύ καλή συνομιλήτρια... καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #3.028 29-09-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλως την Ολγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η μικρή γοργόνα: #3.029 29-09-08 15:36 Καλώς σας βρήκα όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποπακι Νεοφερμένο μέλος Η ποπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η ποπακι έγραψε: #3.030 30-09-08 13:31 γεια σας παιδια!!!!!!!!!καλως σας βρηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:18 Η !Βάλια! έγραψε: #3.031 30-09-08 14:18 καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:49 Η μικρή γοργόνα: #3.024 28-09-08 21:49 Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η Resident Evil: #3.025 29-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ "πάλιωσες". Άντε χαλάλι... Καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες μικρή γοργόνα! Να μην νομίζεις! Είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:51 Η Κακή Επιρροή: #3.026 29-09-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από negative: Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Click για ανάπτυξη... negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ πιδίμ είσαι παλιά πλέον, τι να σε καλωσορίσουμε? Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου μικρή γοργόνα! καλώς ήρθες κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Ο negative έγραψε: #3.027 29-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Και γιατί να μην συνεχίσουμε Αναστασία??!!! Με μεγάλη μου χαρά και τιμή....να κάνουμε και άλλους τέτοιους διαλόγους διότι είσαι μια πολύ καλή συνομιλήτρια... καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #3.028 29-09-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλως την Ολγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η μικρή γοργόνα: #3.029 29-09-08 15:36 Καλώς σας βρήκα όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποπακι Νεοφερμένο μέλος Η ποπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η ποπακι έγραψε: #3.030 30-09-08 13:31 γεια σας παιδια!!!!!!!!!καλως σας βρηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:18 Η !Βάλια! έγραψε: #3.031 30-09-08 14:18 καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:17 Η Resident Evil: #3.025 29-09-08 01:17 Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ "πάλιωσες". Άντε χαλάλι... Καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες μικρή γοργόνα! Να μην νομίζεις! Είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:51 Η Κακή Επιρροή: #3.026 29-09-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από negative: Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Click για ανάπτυξη... negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ πιδίμ είσαι παλιά πλέον, τι να σε καλωσορίσουμε? Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου μικρή γοργόνα! καλώς ήρθες κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Ο negative έγραψε: #3.027 29-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Και γιατί να μην συνεχίσουμε Αναστασία??!!! Με μεγάλη μου χαρά και τιμή....να κάνουμε και άλλους τέτοιους διαλόγους διότι είσαι μια πολύ καλή συνομιλήτρια... καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #3.028 29-09-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλως την Ολγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η μικρή γοργόνα: #3.029 29-09-08 15:36 Καλώς σας βρήκα όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποπακι Νεοφερμένο μέλος Η ποπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η ποπακι έγραψε: #3.030 30-09-08 13:31 γεια σας παιδια!!!!!!!!!καλως σας βρηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:18 Η !Βάλια! έγραψε: #3.031 30-09-08 14:18 καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ "πάλιωσες". Άντε χαλάλι... Καλώς ήρθες Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες μικρή γοργόνα! Να μην νομίζεις! Είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:51 Η Κακή Επιρροή: #3.026 29-09-08 08:51 Αρχική Δημοσίευση από negative: Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Click για ανάπτυξη... negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ πιδίμ είσαι παλιά πλέον, τι να σε καλωσορίσουμε? Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου μικρή γοργόνα! καλώς ήρθες κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Ο negative έγραψε: #3.027 29-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Και γιατί να μην συνεχίσουμε Αναστασία??!!! Με μεγάλη μου χαρά και τιμή....να κάνουμε και άλλους τέτοιους διαλόγους διότι είσαι μια πολύ καλή συνομιλήτρια... καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #3.028 29-09-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλως την Ολγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η μικρή γοργόνα: #3.029 29-09-08 15:36 Καλώς σας βρήκα όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποπακι Νεοφερμένο μέλος Η ποπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η ποπακι έγραψε: #3.030 30-09-08 13:31 γεια σας παιδια!!!!!!!!!καλως σας βρηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:18 Η !Βάλια! έγραψε: #3.031 30-09-08 14:18 καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από negative: Καλησπέρα σε όλους!!!! είμαι από τα καινούρια μέλη...να είστε όλοι καλά και καλώς σας βρήκα στο στέκι!! Click για ανάπτυξη... negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Αρχική Δημοσίευση από DreamsRevenge: Να και το θέμα που μου ταιριάζει! Καινούριοι! Καλησπέρα σας! Κι εγώ ακόμα ψάχνομαι εδώ, σαν τα πρωτάκια στην αυλή του σχολείου την πρώτη μέρα που διστάζουν να μπουν στην παρέα, και πρέπει να ομολογήσω ότι χάρηκα πολύ όταν κάποιος μου απάντησε για πρώτη φορά! Πάντως, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον, από τα χρώματα και τα γραφικά, μέχρι τη φαντασία στα ονόματα των άλλων χρηστών, την ποικιλία στις απόψεις, το ότι αφήνεις την άποψη σου για ένα θέμα και κάπου, κάποιος απαντά και συνεχίζει το γαϊτανάκι της κουβέντας. (φαίνεται πολύ το στραβάδι έέέ???) Anyway, που λέμε και στην καθαρεύουσα, μπράβο σε όσους δουλεύουν για το στέκι και καλή συνέχεια σε όλους!!! Click για ανάπτυξη... εσύ πιδίμ είσαι παλιά πλέον, τι να σε καλωσορίσουμε? Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... γεια σου μικρή γοργόνα! καλώς ήρθες κι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
negative Δραστήριο μέλος Ο negative αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:56 Ο negative έγραψε: #3.027 29-09-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Και γιατί να μην συνεχίσουμε Αναστασία??!!! Με μεγάλη μου χαρά και τιμή....να κάνουμε και άλλους τέτοιους διαλόγους διότι είσαι μια πολύ καλή συνομιλήτρια... καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #3.028 29-09-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλως την Ολγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η μικρή γοργόνα: #3.029 29-09-08 15:36 Καλώς σας βρήκα όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποπακι Νεοφερμένο μέλος Η ποπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η ποπακι έγραψε: #3.030 30-09-08 13:31 γεια σας παιδια!!!!!!!!!καλως σας βρηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:18 Η !Βάλια! έγραψε: #3.031 30-09-08 14:18 καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: negative χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση του να σε καλωσορίζω η πρώτη μας "συνομιλία" με έχει αφήσει με τις καλύτερες των εντυπώσεων εύχομαι να συνεχίσουμε Και γιατί να μην συνεχίσουμε Αναστασία??!!! Με μεγάλη μου χαρά και τιμή....να κάνουμε και άλλους τέτοιους διαλόγους διότι είσαι μια πολύ καλή συνομιλήτρια... καλημέρα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #3.028 29-09-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλως την Ολγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η μικρή γοργόνα: #3.029 29-09-08 15:36 Καλώς σας βρήκα όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποπακι Νεοφερμένο μέλος Η ποπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η ποπακι έγραψε: #3.030 30-09-08 13:31 γεια σας παιδια!!!!!!!!!καλως σας βρηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:18 Η !Βάλια! έγραψε: #3.031 30-09-08 14:18 καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μικρή γοργόνα: Γειά σας και από μένα! Νέο μέλος κι εγώ, λίγο "στραβάδι" αλλά πολύ ενθουσιασμένη με το e-steki και με τους e-stekites. Μπράβο σε όλους σας, τέλεια δουλειά με πανέμορφα γραφικά Νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα!!! Click για ανάπτυξη... Καλως την Ολγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μικρή γοργόνα Νεοφερμένο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:36 Η μικρή γοργόνα: #3.029 29-09-08 15:36 Καλώς σας βρήκα όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποπακι Νεοφερμένο μέλος Η ποπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η ποπακι έγραψε: #3.030 30-09-08 13:31 γεια σας παιδια!!!!!!!!!καλως σας βρηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:18 Η !Βάλια! έγραψε: #3.031 30-09-08 14:18 καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς σας βρήκα όλους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ποπακι Νεοφερμένο μέλος Η ποπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:31 Η ποπακι έγραψε: #3.030 30-09-08 13:31 γεια σας παιδια!!!!!!!!!καλως σας βρηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:18 Η !Βάλια! έγραψε: #3.031 30-09-08 14:18 καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας παιδια!!!!!!!!!καλως σας βρηκα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:18 Η !Βάλια! έγραψε: #3.031 30-09-08 14:18 καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλώς ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:54 Η stargirl έγραψε: #3.032 30-09-08 16:54 Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς μας ήρθες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 19:14 Η guess έγραψε: #3.033 01-10-08 19:14 welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
welcome! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
belela Νεοφερμένο μέλος Η belela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:33 Η belela έγραψε: #3.034 01-10-08 20:33 Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Hello everybody! Με λένε Ραφαέλα και με πρότεινε η !Βάλια! (είμαστε στην ίδια τάξη, ίδιο θρανίο για την ακρίβεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenh Νεοφερμένο μέλος Η tzenh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 20:34 Η tzenh έγραψε: #3.035 01-10-08 20:34 καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλως ηρθες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η wolfe4ever: #3.036 02-10-08 13:50 καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλωσηρθες συνονοματη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η stargirl έγραψε: #3.037 02-10-08 23:30 καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλώς ήρθες αδερφέ του Ηλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η stargirl έγραψε: #3.038 02-10-08 23:34 γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 nik64 charmander ivrock Fernando_A Sevasti Isida Nikos 7 sunsetpp Scandal Cupid Cookie_Monster panagiotis G Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γμτ στα πε όλα???? ναι εγώ ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Levi Νεοφερμένο μέλος Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Ο Levi έγραψε: #3.039 04-10-08 20:22 Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 272 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 272 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας κι απο εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stargirl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάνσυ:p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 361 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2008 στις 20:23 Η stargirl έγραψε: #3.040 04-10-08 20:23 καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλώς ήρθες κι εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.