Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Καλώς την πεταλουδίτσα!!!!!Η ζωη και η Αngie Ann μ' έφεραν στο στέκι σας! Καλως σας βρήκα
Καλή διαμονή να 'χεις!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν μου ζητούσαν να πω ποιος νομίζω ότι σύστησε το e-steki στο αγαπητό νέο μέλος μας Babylon Lottery θα έλεγα με σιγουριά το Μέγα Χάος...
Καλώς όρισες!
κι εγώ το ίδιο
αλλά τούτος δω φαίνεται ακόμα πιο χαώδης
Καλωσήρθατε
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγώ το ίδιο
Καλωσήρθατε
Εμενα μου φαίνεται πολλά υποσχόμενος! Πιστεύω ότι θα δούμε posts απείρου καλλους (και κάλου στον εγκέφαλο - no offence intended, mate!) από δαύτον!
Ακόνισε το πληκτολόγιο σου νέο μέλος, έχουμε μεγάλες προσδοκίες από σένα όπως βλέπεις! Η κοσμογονία σου ήταν πολύ καλή, αναμένουμε και το υπόλοιπο saga!
Neraida
Επιφανές μέλος
Γουελκαμ ενιγουει.......ντιαρ!
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Ιdril:Ακόνισε το πληκτολόγιο σου νέο μέλος, έχουμε μεγάλες προσδοκίες από σένα όπως βλέπεις
Όταν δημιουργηθεί το keyboard ακονιστήρι τότε θα ικανοποιηθούν και οι όποιες προσδοκίες σου (reverse logical consumption).
Αρχική Δημοσίευση από Idril:Εμενα μου φαίνεται πολλά υποσχόμενος!
Δεν υποσχέ(σ)θηκα ποτέ απο τη στιγμή που δε μου ζητήθηκε να ποστάρω στο forum της ανυπαρξίας με thread "θέλετε να υπάρξετε;". Άν η άποψη σου δεν υπολογίζεται από τον Κατασκευαστή, γιατί να λέει κάτι η υπόσχεση στα ανθρώπινα; (έχω λαλήσει; )
Αρχική Δημοσίευση από Idril:Η κοσμογονία σου ήταν πολύ καλή
Δεν διαθέτει το κατάστημα κοσμογονίες φανταστική μου mother of Earendil the Mariner..
Ο καθείς μπορεί να σκαρφιστεί από μία.Είμαστε όλοι κοιμώμενες ιδιοφυϊες...
Αρχική Δημοσίευση από Idril:αναμένουμε και το υπόλοιπο saga
Eταιρεία SAGA, με 25ετή εμπειρία στην κατασκευή και εμπορία νεροχυτών κουζίνας και ειδών μπάνιου
Αρχική Δημοσίευση από Idril:Πιστεύω ότι θα δούμε posts απείρου καλλους (και κάλου στον εγκέφαλο - no offence intended, mate!) από δαύτον!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Δεν το έπιασαΤόντορε, δε με σύστησε κανείς, είπα ψέμματα αλλά ήταν ψέμα και όχι ψαίμα.He will live...
Ούτε αυτό, να αρχίσω να ανησυχώ;To Χάος δε χρειάζεται να με συστήσει γιατί κανείς δεν αυτοσυστήνεται στον εαυτό του.
Χα! Για πες το αυτό σε αυτόν: Great ChaosΚαι μία παρατήρηση: δε λές Μέγα και Χάος γιατί το Χάος υπερβαίνει & υπερκαλύπτει το μέγα..
Βλέπω διάβασες αρκετά θέματα. Μια χαρά ήταν, μου λείπει ήδη, ευχαριστώΠώς πήγε το φανταριλίκι Τεό ?
Isiliel
Επιφανές μέλος
Αν μου ζητούσαν να πω ποιος νομίζω ότι σύστησε το e-steki στο αγαπητό νέο μέλος μας Babylon Lottery θα έλεγα με σιγουριά το Μέγα Χάος...
Καλώς όρισες!
κι εγώ το ίδιο
Καλωσήρθατε
Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά: Αυτά που γράφει το Χάος είναι κατανοητά
Sleeping Beauty
Νεοφερμένος
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Μόνο θα σε παρακαλούσα, εκ μέρους της Ομάδας Διαχείρισης, να ρίξεις μια ματιά στους κανόνες του forum, μιας και έγραψες με greeklish, κάτι που απαγορεύεται από τους κανόνες. Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια σχετικά με αυτό ή οτιδήποτε άλλο, απλά επικοινώνησε με κάποιο μέλος της Ομάδας Διαχείρισης.
Sleeping Beauty
Νεοφερμένος
Γεια σου σου Sleeping Beauty Ελπίζω να σου αρέσει το forum και να γίνεις μόνιμος θαμώνας!
Μόνο θα σε παρακαλούσα, εκ μέρους της Ομάδας Διαχείρισης, να ρίξεις μια ματιά στους κανόνες του forum, μιας και έγραψες με greeklish, κάτι που απαγορεύεται από τους κανόνες. Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια σχετικά με αυτό ή οτιδήποτε άλλο, απλά επικοινώνησε με κάποιο μέλος της Ομάδας Διαχείρισης.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Καλή διαμονή να έχεις.
MonaXoS
Διάσημο μέλος
χεχεναι συγγνωμη δεν το προσεξα..μου βαζετε μεγαλη προκληση να γραφω στον υπολογιστη με ελληνικα αποκλειστικα...
κάθε εμπόδιο σε καλό! Θα μάθεις να χρησιμοποιείς καλά και το ελληνικό πληκτρολόγιο!
Sleeping Beauty
Νεοφερμένος
Καλωσήρθες Sleeping Beauty στην παρέα μας.
Καλή διαμονή να έχεις.
Sleeping Beauty
Νεοφερμένος
Καλώς ήρθες, Sleeping Beauty!
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
chazlp1989
Νεοφερμένος
Υπάρχουν θέματα σε αυτό το forum που να αφορουν αυτοκίνητα;
Hunter
Περιβόητο μέλος
καλως ηρθες, πιστευω κατι θα βρεις εαν εχεις ομως κατι ενδιαφερον και θες να το μοιραστεις feel free να ανοιξεις θεμα στην αναλογη κατηγοριαΚαλησπέρα παιδιά! Τι κάνετε;
Υπάρχουν θέματα σε αυτό το forum που να αφορουν αυτοκίνητα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.