The 'or' game

• Thread starter Thread starter Joji
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λουλούδια, σίγουρα

Μακριά ή κοντά μαλλιά;

Μακριά ξεκάθαρα (στη γυναίκα). Σε μένα μπαίνει αναγκαστικά ξυράφι (σκινχεντ φάση)

Αυτη ειναι για μερακλήδες η επόμενη ερωτηση:

Απο ρετρό κινητά: Clamshell (που διπλωνει στη μέση) ή συρταρωτο με το πληκτρολογιο να κλεινει πισω απο την οθόνη;

Τίποτα από τα δύο. Επειδή πίνω στη χάση και στη φέξη πορτοκαλάδα, θα πω χυμό

ΜΜΜ ή ιδιωτικό ΙΧ;

Και τα δύο, ωραία είναι. Θα πω άρωμα*...

Λουλούδια ή γλυκά, σε επίσκεψη ;

*Όποτε έχω προσφέρει άρωμα, παίρνω κι ένα κέρμα πίσω. Έτσι λένε...Για να μην μαλώσεις, μ' αυτόν/ην που το πρόσφερες...

Αναλόγως την επίσκεψη 😌 .

Κι εμένα το λέει αυτο με το άρωμα η μαμά μου αχαχα.

Ελεύθερο ή οργανωμένο καμπινγκ

Σεξ ξεκάθαρα

Σχέση με 10 μεγαλύτερο άτομο ή 10 χρόνια μικρότερο ; (Υποθέστε ότι είστε 30+ γιατί αλλιώς παιδεραστία ξεκάθαρα)

Το πρώτο........
(Διαφωνώ με την τελευταία πρόταση ) .

Βόλτα στο κέντρο ή στα προάστια? (Αθήνα )

Το πρώτο........
(Διαφωνώ με την τελευταία πρόταση ) .

Βόλτα στο κέντρο ή στα προάστια? (Αθήνα )
(η τελευταία πρόταση ήταν για δείξω ξεκάθαρα ότι δεν μιλάω για σχέση με ανήλικα)

Προάστια, στις απροσδόκητα όμορφες παραλίες που έχει καί ιδανικά Σούνιο που δεν έχω πάει

Διακοπές σε 5στερο all inclusive αλλά να μην φύγεις ποτέ από τό ξενοδοχείο ή camping, οργανωμένο επειδή είμαι καλή

(η τελευταία πρόταση ήταν για δείξω ξεκάθαρα ότι δεν μιλάω για σχέση με ανήλικα)

Προάστια, στις απροσδόκητα όμορφες παραλίες που έχει καί ιδανικά Σούνιο που δεν έχω πάει

Διακοπές σε 5στερο all inclusive αλλά να μην φύγεις ποτέ από τό ξενοδοχείο ή camping, οργανωμένο επειδή είμαι καλή
Το 18 από το 30 απέχει !!!

Ξενοδοχείο.

μπουρνουζι ή πετσέτα

Το 18 από το 30 απέχει !!!

Ξενοδοχείο.

μπουρνουζι ή πετσέτα
Ναι αλλά άμα είσαι 18 είναι λογικό να πείς μεγαλύτερο άτομο, τί θα έκανες σχέση με 8χρονο; Εγώ ήθελα να δω τι από τα δύο προτιμάς σε ένα πλαίσιο που δε θα θεωρείσαι παιδερα)

Μπουρνουζι

Μπουρνουζι ή Μπουρνάζι; :P

Ναι αλλά άμα είσαι 18 είναι λογικό να πείς μεγαλύτερο άτομο, τί θα έκανες σχέση με 8χρονο; Εγώ ήθελα να δω τι από τα δύο προτιμάς σε ένα πλαίσιο που δε θα θεωρείσαι παιδερα)

Μπουρνουζι

Μπουρνουζι ή Μπουρνάζι; :P
Αααα το αντίθετο νόμιζα. Οκ

Μπουρνάζι ααχαχα.

Οργανωμένη ή μη παραλία???

Back