Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.521 εγγεγραμμένα μέλη και 3.574.698 μηνύματα σε 106.279 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 300 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.380 μηνύματα.
Να με φοβούνται. Η συμπάθεια κι ο σεβασμός ανακαλούνται ανάλογα με το πως ερμηνεύει ο άλλος εσωτερικά τα συμφέροντα. Με τον φόβο, επιβάλλεις τα δικά σου συμφέροντα, άρα επιβάλλεις και την ανάλογη ερμηνεία εξωτερικά.
Because fuck you, that's why.
Δωρεάν ποτό για 1 χρόνο στις εξόδους σου ή δωρεάν κωλόχαρτο για 3 χρόνια στο σπίτι σου;
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.380 μηνύματα.
Τίποτα απο τα δυο. Ούτε τους συγγενείς μπορώ ούτε τα μπουζούκια. Αν ειχα να διαλέξω θα διάλεγα το 1ο υπό πίεση, αλλα προτιμώ ταίρι (όταν υπάρχει) αγκαλιές και ζεστο παπλωματάκι και χουχουλιασμα με ταινίες ή έστω κανα ρομαντικο ταξιδάκι τα δυο μας, κάτι που ποτέ δεν έζησα να το χαρώ κατάλληλα.
Να με ακολουθούν. Μ αρέσει η ευθύνη και με εμπιστεύομαι καλύτερα από τους άλλους. Μπορώ στην ανάγκη να ακολουθήσω, αλλά βγαίνει πάντα ο πραγματικός μου εαυτός ότι και να κάνω και θέλω να είμαι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Βλέπω τις αδυναμίες των αρχηγών και των υπαρχηγών και δεν αντέχω να μένω άπραγος.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.