The 'or' game

Ας πω γάτες

Ιούλιος ή Αύγουστος;

Ιούλιος ο καλύτερος μήνας του χρόνου, τον Αύγουστο παθαίνω summertime sadness χειρότερο κι απ της Λανας.

Σενάριο 1: Ξυπνάς κατά τις 9 το πρωί σε παραθαλάσσιο χωριό και η γιαγιά που μένει δίπλα σου χει φέρει πιταρουδες με χορταρικά και τυροπιτακια. Φτιάχνεις καφεδαρα και αράζεις μπαλκόνι με θέα τον κήπο και στο βάθος θάλασσα. Παίζεις τάβλι ή χαρτιά με φίλους και κατά τις 11-12 πας για μπάνιο στην ήσυχη παραλία παραδίπλα.

Σενάριο 2: Είσαι σε κυκλαδονησι, ξυπνάς κατά τις 11 μετά από μετά βίας 4-5 ώρες ύπνου και ετοιμάζεσαι για το επόμενο μπιτσομπαρο. Είσαι με παρέα, έχει φουλ κόσμο, κάνετε extreme sports το πρωί και μετά αραζετε με κοκτειλαρες σε καναπέ.

Σενάριο 1 ή 2;

Σεναριο 1! Αλλά ρε γαμωτο ένα πραγμα μου λειπει, καμία πεζοπορία ή εξτριμ σπορ, ας είναι όμως

Σε επαγγελματική συνάντηση: να σου ξεφύγει κάποια απρεπή λέξη ή να ρευτείς ;

Δεν ξέρω τι θα μου πήγαινε καλύτερα. :girl_angel:

Είχες αργία σήμερα ή εργάσιμη;

Edit: ωχ σορρυ, απάντησα σε ερώτημα της προηγούμενης σελίδας.

Πάμε πάλι:

Να πω απρεπή λέξη.

Είχες αργία σήμερα ή εργάσιμη;

Εργάσιμη και δύσκολη. Έχει 33 βαθμούς έξω και άντε να συγκεντρωθείς, ακόμη και με a/c.

Ίδια ερώτηση.

Δεν εργάζομαι οπότε τίποτα

διαμονή σε κάμπινγκ με σκηνή ή τροχόσπιτο και πας όπου θες

Θα προτιμούσα να με βάλουν στην κατάψυξη. Μελλοντικά δεν ξέρεις τι γίνεται.

Θάλασσα ή βουνό το καλοκαίρι;

ΒΟΥΝΟ

χωρις ποδια ή χωρις χερια;

Πόδια, νομίζω θα συνήθιζα πιο εύκολα τα προσθετικα μέλη εκεί παρά στα χέρια μου.

Θα προτιμούσες να υποφέρεις από αϋπνία ή από υπνηλία;

Ήμουν πολύ φαν του μικρού, έχω μικρό και με μικρό ξεκίνησα, αλλά τώρα που έχω μάθει να παρκάρω εύκολα και έχει οξυνθει και η αίσθηση του χώρου μου, θα ήθελα να πάω σε ένα λίγο πιο μεγάλο για έξτρα άνεση. Μεγάλο όμως τύπου suv, όχι λιμουζινατο.

Διακοπές αρχές, μέσα ή τέλη καλοκαιριού;

Μεγάλο ή μικρό αμάξι;
Ασφαλώς αποκλειστικά και μόνο lear-jet!:-*

Αν μιλάμε για διακοπές στα ελληνικά νησιά
Μύκονος ή Τήλος;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ήμουν πολύ φαν του μικρού, έχω μικρό και με μικρό ξεκίνησα, αλλά τώρα που έχω μάθει να παρκάρω εύκολα και έχει οξυνθει και η αίσθηση του χώρου μου, θα ήθελα να πάω σε ένα λίγο πιο μεγάλο για έξτρα άνεση. Μεγάλο όμως τύπου suv, όχι λιμουζινατο.

Διακοπές αρχές, μέσα ή τέλη καλοκαιριού;
Οπ, sorry!
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!:D

2o 15/νθήμερο του Αυγούστου.

Αν μιλάμε για διακοπές στα ελληνικά νησιά
Μύκονος ή Τήλος;

Να πάρω 10 κιλά γιατί τουλάχιστον θα είναι κάτι καινούργιο για μένα, το να χάσω θα είναι οπισθοδρομηση και θα με ρίξει ψυχολογικά πιστεύω.

Θα προτιμούσες να έχεις λίγο πιο βαριά ή λίγο πιο λεπτή φωνή;

Τίποτα από τα δύο, αλλά ας πούμε πιο βαριά.

Θα προτιμούσες να φας μπουνιά στο πρόσωπο ή στο στομάχι;

Back