The 'or' game

Στο κοτόπουλο. Τις γυναίκες τις έχω βγάλει από τη διατροφή μου, λολ.

με φίλους
παγωνιά ή καύσωνας;

Δύσκολο, στην παγωνιά μπορεί μεν να φοράς όσα ρούχα θέλεις καί κάπως να την παλεύεις αλλά νομίζω προτιμώ τον καύσωνα.

Μπακλαβάς ή μιλφεϊγ;
(literally είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν ζαχαροπλαστείο και δεν ήξερα τι να πάρω από τα δύο. Τελικά τα πήρα καί τα δύο)

Ωχ, ουτ' εγώ ξέρω τι να απαντήσω... Θα πω μπακλαβάς γιατί έχω περισσότερο καιρό να φάω και θα τον έκανα όρεξη μετά από ένα καλό φαΐ.

Μπάνιο σε ποτάμι/καταρράκτες στο βουνό ή σε μια μικρή παραλιουλα με σπηλιά;

Ωωωωωωωωωω τέλεια ακούγονται καί τα δύο. Μπάνιο σε ποτάμι έχω κάνει και είναι λίγο μεχ αλλά για καταρράκτες το ψήνω όχι όμως τόσο όσο σε κρυφή παραλία με σπηλια.

Χριστούγεννα με γονεις ή παρέα

Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή, όπως και η πρωτοχρονιά (δε με νοιάζει τι λετε) οπότε οικογενειακά.

Ζαλάδα ή αναγούλα;

Συνήθως τα έχω και τα δύο μαζί και it sucks, θα πω αναγουλα

Ταινία σε σπίτι με φίλους ή όλοι μαζί στο σινεμά;

Cinema. Στο σπίτι δεν γίνεται να δεις ταινία με άλλους γιατί ή θα σχολιάζουν ή θα γίνεται χαβαλές και θα χαλάει εντελώς το immersion στην ταινία. Τι μόνο που μπορείς να δεις στο σπίτι είναι κωμωδίες. Το cinema είναι πολύ καλυτερη εμπειρία πάντα αν όντως θες να δεις μια ταινία.

Σοκολάτες ή λουλούδια για δώρο;

Σοκολάτες φυσικά! Όμορφα τα λουλούδια αλλά γεμίζουν το μάτι σου απλά. Ενώ οι σοκολάτες είναι και γευστικές και aesthetically pleasing.

Ως καλεσμένος: γάμος ή βάπτιση

Βάφτιση, λιγότερος κόσμος, πιο κάζουαλ ντύσιμο, καλύτερα γλυκά

Ολόσωμο ή μπικίνι ?

Μπικίνι, ανυπερθέτως!

Φράουλα ή κεράσι;

Σειρες, παλιές Ελληνικές προ δεκαετιών να σε ταξιδεύουν.

Φασόλια ή φασολάκια; :P

Φασολάκια :sick::sick: με τίποτα. Άρα φασολάδα αν και θα πάω 3 φορές τουαλέτα.

Σχέση ή φάση;

Back