The 'or' game

• Thread starter Thread starter Guest 515609
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να αδιαφορείς ενεργητικά, όχι από αδυναμία όμως, από επιλογή.

Αγγλική ή Αμερικάνικη προφορά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμερικανικη yeah😂

Γαλλικα ή ισπανικα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ισπανικά

Coby Smulders ή Abigail Spencer?

Abigail Spencer :thumbup:

Emilia Clarke or Emma Stone?​

emma stone προφανως

finding nemo ή finding dory?

finding nemo

brad pitt or ben aflec?

Σάλσα

Να σου βγάλουν δοντι χωρίς αναισθησία ή να τους βγάλεις δόντι χωρίς αναισθησία;

Κρέας τον χειμώνα, ψάρι το καλοκαίρι. Ας πούμε κρέας.

Επίσης πώς μπόρεσες να απαντήσεις τόσο εύκολα στην ερώτηση με το δόντι; Εγώ το έκανα εικόνα, ανατρίχιασα, αηδίασα, μου σηκώθηκε η τριχα κάγκελο και βγήκα απ το θρεντ 😢

Θα προτιμούσες να έχεις για πατέρα σου τον Μάο Τσε Τουνγκ ή τον Billy Ray Cyrus?

Τον Μάο φυσικά.

Θα προτιμούσες να σε απαγάγει ο leather face, ή να βρεθείς στο χωράφι με τους jeepers creepers?

Επίσης πώς μπόρεσες να απαντήσεις τόσο εύκολα στην ερώτηση με το δόντι; Εγώ το έκανα εικόνα, ανατρίχιασα, αηδίασα, μου σηκώθηκε η τριχα κάγκελο και βγήκα απ το θρεντ 😢
Ορισμένες φορές χρειάζεται να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις για τέτοιου είδους διλήμματα.
Ζήτημα επιβίωσης, πες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τον Μάο φυσικά.

Θα προτιμούσες να σε απαγάγει ο leather face, ή να βρεθείς στο χωράφι με τους jeepers creepers?
Leather face μάλλον.

Τριαντάφυλλο ή τουλίπα;

piercing

Συνηθίζεις να τα μαζεύεις μέσα σου ή λύνεις το καθετί όταν προκύπτει;

Όταν γίνεται, το δεύτερο, όταν δεν γίνεται αλλιώς, το πρώτο.

Λευκό, μαύρο ή πράσινο τσάι;

Back