Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 04:59 Ο Γιώργος Mt: #21 27-12-12 04:59 Σταματήστε,chatίζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:05 Η ~Melania~: #22 27-12-12 17:05 Τελικώς, ούτε εγώ κατάλαβα τι θέλει να μας πει η κοπέλα Θα μας λύσει την απορία όταν επιστρέψει Αλλά νομίζω αυτό που θέλει να πει, είναι να μιλάμε όταν είμαστε στο τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Η Deutsch... Lover: #23 27-12-12 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Τελικώς, ούτε εγώ κατάλαβα τι θέλει να μας πει η κοπέλα Θα μας λύσει την απορία όταν επιστρέψει Αλλά νομίζω αυτό που θέλει να πει, είναι να μιλάμε όταν είμαστε στο τσατ; Click για ανάπτυξη... δεν ξερω εγω εγραψα μια φορα στο τοπικ το προβλημα της ημερας! Τι να πω απο αυτα που λεει δεν βγαινει ακρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:59 Η Ερινύς έγραψε: #24 27-12-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εγραψα μια φορα στο τοπικ το προβλημα της ημερας! Click για ανάπτυξη... Εσύ έγραψες μια φορά στο τόπικ γιατί απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην αφήσεις το στίγμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:21 Η _fairygirl_: #25 28-12-12 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τον σκοπό του θέματος? Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:01 Η Polymnia έγραψε: #26 28-12-12 13:01 ΓκαμΟ το τσατ το βρωμικον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:25 Η Ερινύς έγραψε: #27 28-12-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Click για ανάπτυξη... In this case, δεν υπάρχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η _fairygirl_: #28 28-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: In this case, δεν υπάρχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σταματήστε,chatίζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:05 Η ~Melania~: #22 27-12-12 17:05 Τελικώς, ούτε εγώ κατάλαβα τι θέλει να μας πει η κοπέλα Θα μας λύσει την απορία όταν επιστρέψει Αλλά νομίζω αυτό που θέλει να πει, είναι να μιλάμε όταν είμαστε στο τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Η Deutsch... Lover: #23 27-12-12 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Τελικώς, ούτε εγώ κατάλαβα τι θέλει να μας πει η κοπέλα Θα μας λύσει την απορία όταν επιστρέψει Αλλά νομίζω αυτό που θέλει να πει, είναι να μιλάμε όταν είμαστε στο τσατ; Click για ανάπτυξη... δεν ξερω εγω εγραψα μια φορα στο τοπικ το προβλημα της ημερας! Τι να πω απο αυτα που λεει δεν βγαινει ακρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:59 Η Ερινύς έγραψε: #24 27-12-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εγραψα μια φορα στο τοπικ το προβλημα της ημερας! Click για ανάπτυξη... Εσύ έγραψες μια φορά στο τόπικ γιατί απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην αφήσεις το στίγμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:21 Η _fairygirl_: #25 28-12-12 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τον σκοπό του θέματος? Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:01 Η Polymnia έγραψε: #26 28-12-12 13:01 ΓκαμΟ το τσατ το βρωμικον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:25 Η Ερινύς έγραψε: #27 28-12-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Click για ανάπτυξη... In this case, δεν υπάρχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η _fairygirl_: #28 28-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: In this case, δεν υπάρχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικώς, ούτε εγώ κατάλαβα τι θέλει να μας πει η κοπέλα Θα μας λύσει την απορία όταν επιστρέψει Αλλά νομίζω αυτό που θέλει να πει, είναι να μιλάμε όταν είμαστε στο τσατ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 17:08 Η Deutsch... Lover: #23 27-12-12 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Τελικώς, ούτε εγώ κατάλαβα τι θέλει να μας πει η κοπέλα Θα μας λύσει την απορία όταν επιστρέψει Αλλά νομίζω αυτό που θέλει να πει, είναι να μιλάμε όταν είμαστε στο τσατ; Click για ανάπτυξη... δεν ξερω εγω εγραψα μια φορα στο τοπικ το προβλημα της ημερας! Τι να πω απο αυτα που λεει δεν βγαινει ακρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:59 Η Ερινύς έγραψε: #24 27-12-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εγραψα μια φορα στο τοπικ το προβλημα της ημερας! Click για ανάπτυξη... Εσύ έγραψες μια φορά στο τόπικ γιατί απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην αφήσεις το στίγμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:21 Η _fairygirl_: #25 28-12-12 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τον σκοπό του θέματος? Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:01 Η Polymnia έγραψε: #26 28-12-12 13:01 ΓκαμΟ το τσατ το βρωμικον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:25 Η Ερινύς έγραψε: #27 28-12-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Click για ανάπτυξη... In this case, δεν υπάρχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η _fairygirl_: #28 28-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: In this case, δεν υπάρχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Τελικώς, ούτε εγώ κατάλαβα τι θέλει να μας πει η κοπέλα Θα μας λύσει την απορία όταν επιστρέψει Αλλά νομίζω αυτό που θέλει να πει, είναι να μιλάμε όταν είμαστε στο τσατ; Click για ανάπτυξη... δεν ξερω εγω εγραψα μια φορα στο τοπικ το προβλημα της ημερας! Τι να πω απο αυτα που λεει δεν βγαινει ακρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:59 Η Ερινύς έγραψε: #24 27-12-12 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εγραψα μια φορα στο τοπικ το προβλημα της ημερας! Click για ανάπτυξη... Εσύ έγραψες μια φορά στο τόπικ γιατί απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην αφήσεις το στίγμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:21 Η _fairygirl_: #25 28-12-12 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τον σκοπό του θέματος? Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:01 Η Polymnia έγραψε: #26 28-12-12 13:01 ΓκαμΟ το τσατ το βρωμικον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:25 Η Ερινύς έγραψε: #27 28-12-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Click για ανάπτυξη... In this case, δεν υπάρχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η _fairygirl_: #28 28-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: In this case, δεν υπάρχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: εγω εγραψα μια φορα στο τοπικ το προβλημα της ημερας! Click για ανάπτυξη... Εσύ έγραψες μια φορά στο τόπικ γιατί απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην αφήσεις το στίγμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:21 Η _fairygirl_: #25 28-12-12 12:21 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τον σκοπό του θέματος? Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:01 Η Polymnia έγραψε: #26 28-12-12 13:01 ΓκαμΟ το τσατ το βρωμικον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:25 Η Ερινύς έγραψε: #27 28-12-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Click για ανάπτυξη... In this case, δεν υπάρχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η _fairygirl_: #28 28-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: In this case, δεν υπάρχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τον σκοπό του θέματος? Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:01 Η Polymnia έγραψε: #26 28-12-12 13:01 ΓκαμΟ το τσατ το βρωμικον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:25 Η Ερινύς έγραψε: #27 28-12-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Click για ανάπτυξη... In this case, δεν υπάρχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η _fairygirl_: #28 28-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: In this case, δεν υπάρχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΓκαμΟ το τσατ το βρωμικον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:25 Η Ερινύς έγραψε: #27 28-12-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Click για ανάπτυξη... In this case, δεν υπάρχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η _fairygirl_: #28 28-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: In this case, δεν υπάρχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Δεν είσαι μόνη. Την κάθε σελίδα τη διάβασα τουλάχιστον 2 φορές και νόημα γιοκ Click για ανάπτυξη... In this case, δεν υπάρχει νόημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η _fairygirl_: #28 28-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: In this case, δεν υπάρχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: In this case, δεν υπάρχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.