dimijim
Διάσημο μέλος

Στο θέμα αυτό και μέχρι την ένωση μπορείτε να σχολιάζετε και να συνεννοείστε μεταξύ σας (εφόσον δεν επιλέξετε κάποιο chat) κι εδώ θα πραγματοποιούνται τα συμβούλια σας και θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών. Στο θέμα αυτό έχουν δικαίωμα να γράφουν μόνο τα μέλη της φυλής του κι η Συντονιστική Επιτροπή.
Το προσωρινό σας όνομα είναι "Κόκκινη Φυλή".
Μέχρι αύριο Κυριακή 18/9 κι ώρα 19:00 θα πρέπει, με όποιο τρόπο θέλετε εσείς, να έχετε ορίσει τον πρώτο αρχηγό της Φυλής σας. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αρχηγού, αυτός θα πρέπει να μας ενημερώσει για το νέο όνομα της Φυλής, καθώς και για το έμβλημά της.
Η Συντονιστική Επιτροπή αποτελείται από τους dimijim & ultraviolence. Τα μηνύματα θα πρέπει να στέλνονται πάντα και στα δύο μέλη της ΣΕ. Λάθη από ελλειπή ενημέρωση της ΣΕ δε διορθώνονται.
Η επικοινωνία μεταξύ των παιχτών, τόσο αυτής της φυλής, όσο και με παίχτες της αντίπαλης φυλής, είναι ελεύθερη και δεν τίθεται κανένας περιορισμός.
Για σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν το παιχνίδι και τις αποστολές θα πρέπει να ελέγχετε το αντίστοιχο θέμα εδώ.
Οι κανόνες του παιχνιδιού βρίσκονται εδώ.
Κόκκινη Φυλή
- bilire
- Claire Rentfield
- Cupid
- Eileen
- JKaradakov
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Σχετικά με την ανάδειξη αρχηγού φυλής νομίζω ότι μια απλή δημοσκόπηση εδώ στο θέμα είτε ανώνυμη ή ονομαστική αρκεί. Ίσως ο υπεύθυνος ΣΕίτης μπορεί να μας βοηθήσει στο να το setάρει αν αποφασίσουμε σε αυτόν τον τρόπο.
Όσο για το έμβλημα μιας και είμαστε η κόκκινη ίσως κάτι σε φωτια ( ;;; )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Συμφωνώ με τον Ιορδάνη, αν και πιστεύω πως θα πρέπει να βρούμε κάποιον τρόπο να επικοινωνούμε όλοι μαζί.Σχετικά με την ανάδειξη αρχηγού φυλής νομίζω ότι μια απλή δημοσκόπηση εδώ στο θέμα είτε ανώνυμη ή ονομαστική αρκεί. Ίσως ο υπεύθυνος ΣΕίτης μπορεί να μας βοηθήσει στο να το setάρει αν αποφασίσουμε σε αυτόν τον τρόπο.

΄Η κάτι σε διαολάκι, κόκκινο είναι κι αυτό.Όσο για το έμβλημα μιας και είμαστε η κόκκινη ίσως κάτι σε φωτια ( ;;; )![]()

MissKit
Επιφανές μέλος

(μην μου το σβήσετε, είναι τόσο χαριτωμένο)
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Μήπως και μπορέσουμε να συνεννοηθούμε από εκεί γτ δεν βλέπω εδώ να μας βγαίνει.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Ιορδάνη, μήπως να επεξεργαστείς τη δημοσίευση να μη φαίνεται πια το skype σου;

Άννα

Also, επειδή η προθεσμία λήγει σιγά-σιγα, καλο είναι να πέσουν και επί τάπητος ονόματα για αρχηγό!

Εγω θα ήθελα να εξαιρεθώ

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Καλησπερα ομαδα! ^^
Ιορδάνη, μήπως να επεξεργαστείς τη δημοσίευση να μη φαίνεται πια το skype σου;
Άννα
Also, επειδή η προθεσμία λήγει σιγά-σιγα, καλο είναι να πέσουν και επί τάπητος ονόματα για αρχηγό!
Εγω θα ήθελα να εξαιρεθώ![]()
Good point.

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Για όνομα θα πρότεινα κάτι σε "Δράκοι" με έμβλημα τον γλυκούλη τον Mushu απο την Mulan!
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ θα πρότεινα την Ζωή αλλά αν συμφωνουν και οι υπόλοιποι δεν έχω θέμα. Εξάλλου δημοκρατικά θα το πάμε, πάντα.
Για όνομα θα πρότεινα κάτι σε "Δράκοι" με έμβλημα τον γλυκούλη τον Mushu απο την Mulan!
Άντε, να πάρουμε τα πάνω μας!

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Καλό σας παιχνίδι παιδάκια!!
Άνοιξε κανα πμ εσύ!

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Η μεγάλη κόκκινη ομάδα, με εξέλεξε αρχηγό της.
Απο εδώ και πέρα στην ομάδα αυτή θα αναφέρεστε με το όνομα: "Οι Δράκοι"
Το έμβλημά μας θα είναι ο μέγας δράκος της παιδικής μας ηλικίας, ο σπουδαίος Mushu!

Το motto μας είναι: Καμήλα μωρό μου!? Θα μας πετάξεις κάπου;
Με το κάπου να είναι πάντα η νίκη!

Και το εμβατήριο άκουσμα που θα παίζει κατα την εισοδό μας στην αρένα των παιχνιδιών είναι:
Για την αγαπητή ΣΕ,
Οι δράκοι!
dimijim
Διάσημο μέλος

Τα σέβη μου στο νέο αρχηγό.

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Cupid
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω κι εγώ για αρχηγό τον Jkaradakov
dimijim
Διάσημο μέλος

Το συμβούλιο ορίστηκε για την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, ώρες 16:00-18:00.
Η ψηφοφορία θα γίνει μετά το συμβούλιο, ώρες 19:00-00:00.
Υπενθυμίζω ότι στο συμβούλιο συζητάτε μεταξύ σας για την πορεία της Φυλής και θίγετε όσα θέματα πιστεύετε ότι χρειάζεται, προκειμένου να καταλήξετε στην ψήφο σας.
Η ψηφοφορία είναι μυστική. Αυτό σημαίνει ότι η ψήφος σας αποστέλλεται με προσωπικό μήνυμα στη ΣΕ και στη λήξη της ψηφοφορίας ανακοινώνεται μόνο το τελικό αποτέλεσμα (ποιος αποχωρεί και με πόσες ψήφους σύνολο) κι όχι αναλυτικά ποιος ψήφισε ποιον. Η ψήφος είναι αρνητική, δηλαδή ψηφίζετε αυτόν που θέλετε να αποχωρήσει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.