Survivor #3 - Αποστολή #8: The Ultimatum Game

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Αποστολή #8 - The Ultimatum Game

Σας καλωσορίζουμε στο μεγάλο ημιτελικό του Survivor!

Eileen, JKaradakov και Nefeli Graf είστε οι τρεις μονομάχοι που έμειναν ζωντανοί αλλά, μετά τη σημερινή αποστολή, ένας θα πάει σπίτι του κι οι άλλοι δύο θα διεκδικήσετε την επικράτηση στο παιχνίδι στον τεράστιο τελικό.

Σήμερα θα διαγωνιστείτε για μία ατομική αποστολή ασυλίας. Ο νικητής, εκτός από μία θέση στον τελικό, κερδίζει και την επιλογή του αντιπάλου του. Αυτός που θα κερδίσει σήμερα, αποφασίζει ποιος θα αποχωρήσει και ποιος θα τον ακολουθήσει στον τελικό.

Η σημερινή αποστολή είναι ένα παιχνίδι με βάση το ultimatum game της θεωρίας των παιγνίων. Στο ultimatum game ένας εξωτερικός παρατηρητής σας προσφέρει ένα πόσο κι εσείς μπορείτε να κρατήσετε αυτό το ποσό υπό ένα μόνο όρο: να το μοιραστείτε με ένα φίλο σας. Κάνετε δηλαδή μία προσφορά στο φίλο σας, χωρίζοντας το ποσό που σας δόθηκε, κι αν ο φίλος σας δεχθεί την προσφορά αυτή κρατάτε κι οι δύο το ποσό όπως το έχετε χωρίσει, αν ο φίλος σας αρνηθεί την προσφορά δεν παίρνει κανείς από τους δύο σας τίποτε.

Στη δική μας προσαρμογή, ξεκινάτε και οι τρεις παίχτες με 0 ευρώ κι η ΣΕ θα προσφέρει 100 ευρώ σε έναν από τους τρεις παίχτες κι αυτός θα πρέπει να κάνει δύο προσφορές στο δεύτερο παίχτη για να χωρίσουν τα 100 ευρώ, κι αν ο δεύτερος παίχτης δε δεχθεί καμία από τις δύο προσφορές τότε όλο το ποσό των 100 ευρώ θα καταλήγει στον τρίτο παίχτη που δε συμμετέχει στη διαπραγμάτευση.
Για τη σειρά με την οποία η ΣΕ θα ξεκινάει τη διαπραγμάτευση καθώς και για το ποιοι δύο παίχτες θα διαπραγματεύονται υπάρχει στο τέλος του post σχεδιάγραμμα όλου του παιχνιδιού. Στο σχεδιάγραμμα αυτό, το παιχνίδι χωρίζεται σε έξι φάσεις και κάθε φάση αποτελείται από τρεις γύρους. Σε κάθε γύρο οι δύο παίχτες διαπραγματεύονται κι ο τρίτος κερδίζει το συνολικό ποσό αν αυτοί που διαπραγματεύονται δεν καταλήξουν σε συμφωνία. Αυτός που παίρνει το αρχικό ποσό από τη ΣΕ έχει το δικαίωμα να καταθέσει δύο προσφορές στον παίχτη με τον οποίο διαπραγματεύεται, τη δεύτερη προσφορά μόνο αν η πρώτη απορριφθεί. Η διάρκεια του κάθε γύρου είναι 7 λεπτά. Κάθε γύρος θα συντονίζεται από τη ΣΕ, δηλαδή η ΣΕ θα ανακοινώνει την αρχή του (αμέσως μετά τη λήξη του προηγούμενο γύρου) καθώς και το τελικό του αποτέλεσμα.

Παράδειγμα
Έστω οι παίχτες Κ, Λ, Μ.
Στο γύρο ν η ΣΕ προσφέρει 100 ευρώ στον παίχτη Κ κι ο παίχτης Κ πρέπει να καταθέσει μέχρι και δύο προσφορές στον παίχτη Λ και να χωρίσουν μεταξύ τους τα 100 ευρώ. Αν ο παίχτης Λ δε δεχθεί καμία προσφορά, τότε ο παίχτης Μ κερδίζει τα 100 ευρώ.
Έστω ότι αρχικά ο Κ καταθέτει την προσφορά Κ:60 και Λ:40. Αν ο Λ δεχθεί την προσφορά, ο Κ κερδίζει 60 ευρώ κι ο Λ κερδίζει 40 ευρώ. Αν ο Λ αρνηθεί την προσφορά, ο Κ έχει την ευκαιρία να καταθέσει και μία δεύτερη.
Έστω ότι ο Λ αρνείται την πρώτη προσφορά κι ο Κ καταθέτει δεύτερη προσφορά Κ:50 και Λ:50. Αν ο Λ δεχθεί την προσφορά, ο Κ κερδίζει 50 ευρώ κι ο Λ κερδίζει 50 ευρώ. Αν ο Λ αρνηθεί και τη δεύτερη προσφορά, ο Μ κερδίζει 100 ευρώ.

Ακολουθεί το σχεδιάγραμμα του παιχνιδιού. Αρχικά, αναγράφεστε ως παίχτες Χ, Ψ, Ζ. Ο Ιορδάνης ως νικητής της προηγούμενης αποστολής έχει το δυνατότητα να επιλέξει ποια από τις τρεις θέσεις (Χ, Ψ, Ζ) θέλει να έχει. Η Ζωή ως δεύτερη της προηγούμενης αποστολής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ των δύο θέσεων που θα παραμείνουν κενές μετά την επιλογή του Ιορδάνη. Η Νεφέλη ως τελευταία της προηγούμενης αποστολής, θα πάρει όποια θέση περισσέψει.

Σχεδιάγραμμα παιχνιδιού
Φάση Α
Γύρος 1: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Χ. Ο παίχτης Χ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ψ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ζ.
Γύρος 2: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ψ. Ο παίχτης Ψ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ζ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Χ.
Γύρος 3: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ζ. Ο παίχτης Ζ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Χ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ψ.

Φάση Β
Γύρος 4: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ψ. Ο παίχτης Ψ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Χ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ζ.
Γύρος 5: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ζ. Ο παίχτης Ζ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ψ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Χ.
Γύρος 6: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Χ. Ο παίχτης Χ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ζ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ψ.

Φάση Γ
Γύρος 7: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ζ. Ο παίχτης Ζ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Χ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ψ.
Γύρος 8: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Χ. Ο παίχτης Χ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ψ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ζ.
Γύρος 9: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ψ. Ο παίχτης Ψ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ζ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Χ.

Φάση Δ
Γύρος 10: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Χ. Ο παίχτης Χ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ζ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ψ.
Γύρος 11: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ψ. Ο παίχτης Ψ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Χ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ζ.
Γύρος 12: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ζ. Ο παίχτης Ζ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ψ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Χ.

Φάση Ε
Γύρος 13: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ψ. Ο παίχτης Ψ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ζ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Χ.
Γύρος 14: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ζ. Ο παίχτης Ζ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Χ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ψ.
Γύρος 15: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Χ. Ο παίχτης Χ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ψ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ζ.

Φάση ΣΤ
Γύρος 16: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ζ. Ο παίχτης Ζ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ψ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Χ.
Γύρος 17: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Χ. Ο παίχτης Χ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Ζ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ψ.
Γύρος 18: Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον παίχτη Ψ. Ο παίχτης Ψ διαπραγματεύεται με τον παίχτη Χ. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο παίχτης Ζ.

Δίνεται χρόνος 20 λεπτών για απορίες. Στα πρώτα 15 λεπτά θα πρέπει ο Ιορδάνης να επιλέξει τη θέση που θέλει και στα υπόλοιπα 5 λεπτά η Ζωή να επιλέξει τη θέση που θέλει αυτή, μεταξύ των δύο κενών θέσεων μετά την επιλογή του Ιορδάνη.

Διευκρινίσεις
  • Νικητής θα είναι ο παίχτης που στο τέλος του παιχνιδιού έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, θα επαναληφθεί η Φάση Α και νικητής θα είναι αυτός που θα έχει συγκεντρώσει συνολικά τα περισσότερα χρήματα μετά το τέλος και της επιπλέον Φάσης Α (ως συνολικά δεχόμαστε τα χρήματα που έχει κερδίσει στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού + τα χρήματα που έχει κερδίσει στην επιπλέον Φάση Α, κι όχι μόνο τα χρήματα που έχει κερδίσει μόνο στην επιπλέον Φάση Α). Σε περίπτωση ισοψηφίας ξανά, θα επαναληφθεί η Φάση Β κοκ, μέχρι να ανακηρυχθεί κάποιος νικητής.
  • Κάθε παίχτης ξεκινάει με 0 ευρώ στο ταμείο του. Με τη λήξη κάθε γύρου, η ΣΕ θα ενημερώνει για το ποσό που έχει κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή ο κάθε παίχτης.
  • Απαγορεύεται κάθε επικοινωνία μεταξύ των τριών παιχτών, με εξαίρεση το παρόν θέμα. Μπορείτε να συζητήσετε και να διαπραγματευτείτε μόνο στο παρόν θέμα. Σε περίπτωση που κάποιος παίχτης σας προσεγγίσει επί προσωπικού (προσωπικό μήνυμα, skype, facebook κτλ) μπορείτε να τον καταγγείλετε στη ΣΕ, παρέχοντας και τις επαρκείς αποδείξεις κι ο παίχτης αυτός θα αποκλειστεί από το παιχνίδι άμεσα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αποδεκτή η καταγγελία, να κατατεθεί εντός του γύρου που έχει γίνει. Αν σας προσεγγίσει ο παίχτης αλλά εσείς σε εκείνο το γύρο συνεχίσετε να παίζετε, δε μπορείτε να τον καταγγείλετε μετά.
  • Κάθε προσφορά θα πρέπει να κατατίθεται στη μορφή Κ:... Λ:..., όπου Κ και Λ τα ονόματα των παιχτών και δίπλα τους το ποσό που κερδίζουν εφόσον η προσφορά γίνει δεκτή.
  • Όλες οι προσφορές πρέπει να είναι ακέραιοι αριθμοί.
  • Η προσφορά Κ:100 Λ:0 είναι δυνατή.
  • Εφόσον μια προσφορά κατατεθεί, δε μπορεί να αλλάξει.
  • Η διάρκεια κάθε γύρου είναι 7 λεπτά. Κάθε γύρος θα ξεκινάει με σύνθημα της ΣΕ, αμέσως μετά τη λήξη του προηγούμενου γύρου, το οποίο θα διευκρινίζει μέχρι πότε μπορούν οι δύο παίχτες να διαπραγματευτούν. Το τέλος του γύρου θα ανακοινώνεται επίσης από τη ΣΕ και θα δίνεται και το score και των τριών παιχτών εκείνη τη στιγμή. Η εκτιμώμενη διάρκεια του παιχνιδιού είναι 3 ώρες.
  • Σε περίπτωση που οι δύο παίχτες δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία εντός των 7 λεπτών του γύρου, κερδίζει ολόκληρο το ποσό ο τρίτος παίχτης.
  • Απαγορεύεται ρητά η επεξεργασία των post. Post που για οποιοδήποτε λόγο έχει υποστεί επεξεργασία, θα διαγράφεται.

Καλή σας επιτυχία!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Επιλέγω την θέση Ψ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Επιλέγω την θέση Ζ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Γύρος 1
Έναρξη: 16:00
Λήξη: 16:06

Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στη Νεφέλη. Η Νεφέλη διαπραγματεύεται με τον Ιορδάνη. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει η Ζωή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Προσφέρω τα 35 από το συνολικό ποσό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Κάποιος μπήκε στην wikipedia... :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Δεν την δέχομαι. Θα δεχτώ κάτι κοντά στα 45.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Τελευταία προσφορά 42 για τον Ιορδάνη (Ψ) και 58 για εμένα (X). :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
ΔΕκτή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Score
Nefeli Graf: 58
JKaradakov: 42
Eileen: 0
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Γύρος 2
Έναρξη: 16:08
Λήξη: 16:14

Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στον Ιορδάνη. Ο Ιορδάνης διαπραγματεύεται με τη Ζωή. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει η Νεφέλη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Προσφορά 1η
Ιορδάνης: 60
Ζωή: 40
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Απορρίπτεται. Μπορείς και καλύτερα Ιορδάνη :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
ΠΡοσφορά 2η
Ιορδάνης: 52
Ζωή: 48
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Δεκτή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Score
JKaradakov: 94
Nefeli Graf: 58
Eileen: 48
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Γύρος 3
Έναρξη: 16:14
Λήξη: 16:20

Η ΣΕ δίνει 100 ευρώ στη Ζωή. Η Ζωή διαπραγματεύεται με τη Νεφέλη. Αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, το ποσό το κερδίζει ο Ιορδάνης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Νεφέλη: 35
Ζωή: 65
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Απορρίπτεται. Μπορείς και καλύτερα. :P :lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
:laugh:

Νεφέλη: 40
Ζωή: 60
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top