Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 14:44 Η Phoebe έγραψε: #41 01-03-11 14:44 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοιμπς, εννοείς Σ-Κ-Δ; Πείτε πόσοι θα λείπετε, αν λείψετε, γιατί θα υπάρξει πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ναι! Την Δευτέρα δεν είναι αργία; Τσάμπα χαίρομαι; Εγώ θα λείπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 14:44 Ο foreverfreak: #42 01-03-11 14:44 Εχει δικιο η Κομπαρσα α, ειναι λιγο επιφοβο να αρχισει το παιχνιδι μεσα στο τριημερο!! Εγω προσωπικα θα λειπω Κυριακη και Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 14:58 Η MissKit έγραψε: #43 01-03-11 14:58 Καθημερινές δε μπορείτε όμως και χρειάζεται συγχρονισμός, για να είστε μέσα όσο περισσότεροι γίνεται αν όχι όλοι. Να αλλάξουμε Σ/Κ και να αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα; Να μπει μέσα στην εβδομάδα; Να βάλουμε ένα poll να ψηφίσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:07 Η JaneWin έγραψε: #44 01-03-11 15:07 Αχ όχι μέσα στην εβδομάδα.Λυπηθείτε τους καημένους μαθητές. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:20 Ο Γιώργος έγραψε: #45 01-03-11 15:20 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχ όχι μέσα στην εβδομάδα.Λυπηθείτε τους καημένους μαθητές. =/ Click για ανάπτυξη... Όσα θα γίνονται μέσα στην εβδομάδα θα είναι απογευματινές ώρες. Έχουμε ζητήσει το πρόγραμμά σας σε πμ ακριβώς για να βρούμε τις ώρες που θα βολεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:20 Η MissKit έγραψε: #46 01-03-11 15:20 Οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Ψηφίστε ανάλογα με το πότε μπορείτε να είστε παρόντες και όχι με το τι σας βολεύει γενικά. Η δημοσκόπηση είναι φανερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:33 Ο Wild_Boy έγραψε: #47 01-03-11 15:33 Εγώ ψήφισα Παρασκευή,αλλά:! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΕ: Παρασκευές ΜΕΤΑ τις 17:30 μπορώ Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:15 Η MissKit έγραψε: #48 02-03-11 22:15 Λίστα συμμετοχών για Survivor #2 Edmund Eupatridis foreverfreak Goseithor JaneWin Κλεοπάτρα^^ koum LiViNGtheLiFE love_angel lucky sunray maria_lulu Myrtle Phoebe soter vaios13 VampirePrincess Wild_Boy Last chance! Will YOU survive? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:42 Ο Catalyst έγραψε: #49 02-03-11 22:42 Μεσα κι εγω οπως βλεπετε! Κατι μου λεει πως τα παιδια μας ετοιμαζουν φοβερες αποστολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 04:35 Ο Γιώργος έγραψε: #50 04-03-11 04:35 Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Όπως είδατε, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο στις 18:00. Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαρτίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 08:59 Η Myrtle έγραψε: #51 04-03-11 08:59 Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Φοιμπς, εννοείς Σ-Κ-Δ; Πείτε πόσοι θα λείπετε, αν λείψετε, γιατί θα υπάρξει πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Ναι! Την Δευτέρα δεν είναι αργία; Τσάμπα χαίρομαι; Εγώ θα λείπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 14:44 Ο foreverfreak: #42 01-03-11 14:44 Εχει δικιο η Κομπαρσα α, ειναι λιγο επιφοβο να αρχισει το παιχνιδι μεσα στο τριημερο!! Εγω προσωπικα θα λειπω Κυριακη και Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 14:58 Η MissKit έγραψε: #43 01-03-11 14:58 Καθημερινές δε μπορείτε όμως και χρειάζεται συγχρονισμός, για να είστε μέσα όσο περισσότεροι γίνεται αν όχι όλοι. Να αλλάξουμε Σ/Κ και να αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα; Να μπει μέσα στην εβδομάδα; Να βάλουμε ένα poll να ψηφίσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:07 Η JaneWin έγραψε: #44 01-03-11 15:07 Αχ όχι μέσα στην εβδομάδα.Λυπηθείτε τους καημένους μαθητές. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:20 Ο Γιώργος έγραψε: #45 01-03-11 15:20 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχ όχι μέσα στην εβδομάδα.Λυπηθείτε τους καημένους μαθητές. =/ Click για ανάπτυξη... Όσα θα γίνονται μέσα στην εβδομάδα θα είναι απογευματινές ώρες. Έχουμε ζητήσει το πρόγραμμά σας σε πμ ακριβώς για να βρούμε τις ώρες που θα βολεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:20 Η MissKit έγραψε: #46 01-03-11 15:20 Οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Ψηφίστε ανάλογα με το πότε μπορείτε να είστε παρόντες και όχι με το τι σας βολεύει γενικά. Η δημοσκόπηση είναι φανερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:33 Ο Wild_Boy έγραψε: #47 01-03-11 15:33 Εγώ ψήφισα Παρασκευή,αλλά:! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΕ: Παρασκευές ΜΕΤΑ τις 17:30 μπορώ Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:15 Η MissKit έγραψε: #48 02-03-11 22:15 Λίστα συμμετοχών για Survivor #2 Edmund Eupatridis foreverfreak Goseithor JaneWin Κλεοπάτρα^^ koum LiViNGtheLiFE love_angel lucky sunray maria_lulu Myrtle Phoebe soter vaios13 VampirePrincess Wild_Boy Last chance! Will YOU survive? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:42 Ο Catalyst έγραψε: #49 02-03-11 22:42 Μεσα κι εγω οπως βλεπετε! Κατι μου λεει πως τα παιδια μας ετοιμαζουν φοβερες αποστολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 04:35 Ο Γιώργος έγραψε: #50 04-03-11 04:35 Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Όπως είδατε, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο στις 18:00. Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαρτίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 08:59 Η Myrtle έγραψε: #51 04-03-11 08:59 Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει δικιο η Κομπαρσα α, ειναι λιγο επιφοβο να αρχισει το παιχνιδι μεσα στο τριημερο!! Εγω προσωπικα θα λειπω Κυριακη και Δευτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 14:58 Η MissKit έγραψε: #43 01-03-11 14:58 Καθημερινές δε μπορείτε όμως και χρειάζεται συγχρονισμός, για να είστε μέσα όσο περισσότεροι γίνεται αν όχι όλοι. Να αλλάξουμε Σ/Κ και να αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα; Να μπει μέσα στην εβδομάδα; Να βάλουμε ένα poll να ψηφίσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:07 Η JaneWin έγραψε: #44 01-03-11 15:07 Αχ όχι μέσα στην εβδομάδα.Λυπηθείτε τους καημένους μαθητές. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:20 Ο Γιώργος έγραψε: #45 01-03-11 15:20 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχ όχι μέσα στην εβδομάδα.Λυπηθείτε τους καημένους μαθητές. =/ Click για ανάπτυξη... Όσα θα γίνονται μέσα στην εβδομάδα θα είναι απογευματινές ώρες. Έχουμε ζητήσει το πρόγραμμά σας σε πμ ακριβώς για να βρούμε τις ώρες που θα βολεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:20 Η MissKit έγραψε: #46 01-03-11 15:20 Οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Ψηφίστε ανάλογα με το πότε μπορείτε να είστε παρόντες και όχι με το τι σας βολεύει γενικά. Η δημοσκόπηση είναι φανερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:33 Ο Wild_Boy έγραψε: #47 01-03-11 15:33 Εγώ ψήφισα Παρασκευή,αλλά:! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΕ: Παρασκευές ΜΕΤΑ τις 17:30 μπορώ Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:15 Η MissKit έγραψε: #48 02-03-11 22:15 Λίστα συμμετοχών για Survivor #2 Edmund Eupatridis foreverfreak Goseithor JaneWin Κλεοπάτρα^^ koum LiViNGtheLiFE love_angel lucky sunray maria_lulu Myrtle Phoebe soter vaios13 VampirePrincess Wild_Boy Last chance! Will YOU survive? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:42 Ο Catalyst έγραψε: #49 02-03-11 22:42 Μεσα κι εγω οπως βλεπετε! Κατι μου λεει πως τα παιδια μας ετοιμαζουν φοβερες αποστολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 04:35 Ο Γιώργος έγραψε: #50 04-03-11 04:35 Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Όπως είδατε, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο στις 18:00. Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαρτίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 08:59 Η Myrtle έγραψε: #51 04-03-11 08:59 Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καθημερινές δε μπορείτε όμως και χρειάζεται συγχρονισμός, για να είστε μέσα όσο περισσότεροι γίνεται αν όχι όλοι. Να αλλάξουμε Σ/Κ και να αρχίσει μια εβδομάδα αργότερα; Να μπει μέσα στην εβδομάδα; Να βάλουμε ένα poll να ψηφίσετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:07 Η JaneWin έγραψε: #44 01-03-11 15:07 Αχ όχι μέσα στην εβδομάδα.Λυπηθείτε τους καημένους μαθητές. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:20 Ο Γιώργος έγραψε: #45 01-03-11 15:20 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχ όχι μέσα στην εβδομάδα.Λυπηθείτε τους καημένους μαθητές. =/ Click για ανάπτυξη... Όσα θα γίνονται μέσα στην εβδομάδα θα είναι απογευματινές ώρες. Έχουμε ζητήσει το πρόγραμμά σας σε πμ ακριβώς για να βρούμε τις ώρες που θα βολεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:20 Η MissKit έγραψε: #46 01-03-11 15:20 Οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Ψηφίστε ανάλογα με το πότε μπορείτε να είστε παρόντες και όχι με το τι σας βολεύει γενικά. Η δημοσκόπηση είναι φανερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:33 Ο Wild_Boy έγραψε: #47 01-03-11 15:33 Εγώ ψήφισα Παρασκευή,αλλά:! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΕ: Παρασκευές ΜΕΤΑ τις 17:30 μπορώ Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:15 Η MissKit έγραψε: #48 02-03-11 22:15 Λίστα συμμετοχών για Survivor #2 Edmund Eupatridis foreverfreak Goseithor JaneWin Κλεοπάτρα^^ koum LiViNGtheLiFE love_angel lucky sunray maria_lulu Myrtle Phoebe soter vaios13 VampirePrincess Wild_Boy Last chance! Will YOU survive? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:42 Ο Catalyst έγραψε: #49 02-03-11 22:42 Μεσα κι εγω οπως βλεπετε! Κατι μου λεει πως τα παιδια μας ετοιμαζουν φοβερες αποστολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 04:35 Ο Γιώργος έγραψε: #50 04-03-11 04:35 Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Όπως είδατε, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο στις 18:00. Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαρτίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 08:59 Η Myrtle έγραψε: #51 04-03-11 08:59 Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ όχι μέσα στην εβδομάδα.Λυπηθείτε τους καημένους μαθητές. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:20 Ο Γιώργος έγραψε: #45 01-03-11 15:20 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχ όχι μέσα στην εβδομάδα.Λυπηθείτε τους καημένους μαθητές. =/ Click για ανάπτυξη... Όσα θα γίνονται μέσα στην εβδομάδα θα είναι απογευματινές ώρες. Έχουμε ζητήσει το πρόγραμμά σας σε πμ ακριβώς για να βρούμε τις ώρες που θα βολεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:20 Η MissKit έγραψε: #46 01-03-11 15:20 Οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Ψηφίστε ανάλογα με το πότε μπορείτε να είστε παρόντες και όχι με το τι σας βολεύει γενικά. Η δημοσκόπηση είναι φανερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:33 Ο Wild_Boy έγραψε: #47 01-03-11 15:33 Εγώ ψήφισα Παρασκευή,αλλά:! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΕ: Παρασκευές ΜΕΤΑ τις 17:30 μπορώ Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:15 Η MissKit έγραψε: #48 02-03-11 22:15 Λίστα συμμετοχών για Survivor #2 Edmund Eupatridis foreverfreak Goseithor JaneWin Κλεοπάτρα^^ koum LiViNGtheLiFE love_angel lucky sunray maria_lulu Myrtle Phoebe soter vaios13 VampirePrincess Wild_Boy Last chance! Will YOU survive? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:42 Ο Catalyst έγραψε: #49 02-03-11 22:42 Μεσα κι εγω οπως βλεπετε! Κατι μου λεει πως τα παιδια μας ετοιμαζουν φοβερες αποστολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 04:35 Ο Γιώργος έγραψε: #50 04-03-11 04:35 Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Όπως είδατε, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο στις 18:00. Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαρτίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 08:59 Η Myrtle έγραψε: #51 04-03-11 08:59 Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Αχ όχι μέσα στην εβδομάδα.Λυπηθείτε τους καημένους μαθητές. =/ Click για ανάπτυξη... Όσα θα γίνονται μέσα στην εβδομάδα θα είναι απογευματινές ώρες. Έχουμε ζητήσει το πρόγραμμά σας σε πμ ακριβώς για να βρούμε τις ώρες που θα βολεύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:20 Η MissKit έγραψε: #46 01-03-11 15:20 Οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Ψηφίστε ανάλογα με το πότε μπορείτε να είστε παρόντες και όχι με το τι σας βολεύει γενικά. Η δημοσκόπηση είναι φανερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:33 Ο Wild_Boy έγραψε: #47 01-03-11 15:33 Εγώ ψήφισα Παρασκευή,αλλά:! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΕ: Παρασκευές ΜΕΤΑ τις 17:30 μπορώ Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:15 Η MissKit έγραψε: #48 02-03-11 22:15 Λίστα συμμετοχών για Survivor #2 Edmund Eupatridis foreverfreak Goseithor JaneWin Κλεοπάτρα^^ koum LiViNGtheLiFE love_angel lucky sunray maria_lulu Myrtle Phoebe soter vaios13 VampirePrincess Wild_Boy Last chance! Will YOU survive? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:42 Ο Catalyst έγραψε: #49 02-03-11 22:42 Μεσα κι εγω οπως βλεπετε! Κατι μου λεει πως τα παιδια μας ετοιμαζουν φοβερες αποστολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 04:35 Ο Γιώργος έγραψε: #50 04-03-11 04:35 Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Όπως είδατε, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο στις 18:00. Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαρτίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 08:59 Η Myrtle έγραψε: #51 04-03-11 08:59 Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι δυνατότητες είναι περιορισμένες. Ψηφίστε ανάλογα με το πότε μπορείτε να είστε παρόντες και όχι με το τι σας βολεύει γενικά. Η δημοσκόπηση είναι φανερή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy Διάσημο μέλος Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2011 στις 15:33 Ο Wild_Boy έγραψε: #47 01-03-11 15:33 Εγώ ψήφισα Παρασκευή,αλλά:! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΕ: Παρασκευές ΜΕΤΑ τις 17:30 μπορώ Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:15 Η MissKit έγραψε: #48 02-03-11 22:15 Λίστα συμμετοχών για Survivor #2 Edmund Eupatridis foreverfreak Goseithor JaneWin Κλεοπάτρα^^ koum LiViNGtheLiFE love_angel lucky sunray maria_lulu Myrtle Phoebe soter vaios13 VampirePrincess Wild_Boy Last chance! Will YOU survive? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:42 Ο Catalyst έγραψε: #49 02-03-11 22:42 Μεσα κι εγω οπως βλεπετε! Κατι μου λεει πως τα παιδια μας ετοιμαζουν φοβερες αποστολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 04:35 Ο Γιώργος έγραψε: #50 04-03-11 04:35 Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Όπως είδατε, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο στις 18:00. Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαρτίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 08:59 Η Myrtle έγραψε: #51 04-03-11 08:59 Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ψήφισα Παρασκευή,αλλά:! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΕ: Παρασκευές ΜΕΤΑ τις 17:30 μπορώ Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:15 Η MissKit έγραψε: #48 02-03-11 22:15 Λίστα συμμετοχών για Survivor #2 Edmund Eupatridis foreverfreak Goseithor JaneWin Κλεοπάτρα^^ koum LiViNGtheLiFE love_angel lucky sunray maria_lulu Myrtle Phoebe soter vaios13 VampirePrincess Wild_Boy Last chance! Will YOU survive? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:42 Ο Catalyst έγραψε: #49 02-03-11 22:42 Μεσα κι εγω οπως βλεπετε! Κατι μου λεει πως τα παιδια μας ετοιμαζουν φοβερες αποστολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 04:35 Ο Γιώργος έγραψε: #50 04-03-11 04:35 Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Όπως είδατε, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο στις 18:00. Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαρτίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 08:59 Η Myrtle έγραψε: #51 04-03-11 08:59 Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα συμμετοχών για Survivor #2 Edmund Eupatridis foreverfreak Goseithor JaneWin Κλεοπάτρα^^ koum LiViNGtheLiFE love_angel lucky sunray maria_lulu Myrtle Phoebe soter vaios13 VampirePrincess Wild_Boy Last chance! Will YOU survive? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2011 στις 22:42 Ο Catalyst έγραψε: #49 02-03-11 22:42 Μεσα κι εγω οπως βλεπετε! Κατι μου λεει πως τα παιδια μας ετοιμαζουν φοβερες αποστολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 04:35 Ο Γιώργος έγραψε: #50 04-03-11 04:35 Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Όπως είδατε, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο στις 18:00. Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαρτίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 08:59 Η Myrtle έγραψε: #51 04-03-11 08:59 Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεσα κι εγω οπως βλεπετε! Κατι μου λεει πως τα παιδια μας ετοιμαζουν φοβερες αποστολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 04:35 Ο Γιώργος έγραψε: #50 04-03-11 04:35 Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Όπως είδατε, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο στις 18:00. Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαρτίου 2011 Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 08:59 Η Myrtle έγραψε: #51 04-03-11 08:59 Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Όπως είδατε, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο στις 18:00. Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 08:59 Η Myrtle έγραψε: #51 04-03-11 08:59 Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα λείπω όλο το τριήμερο τελικά (από Παρασκευή βράδυ μέχρι Τρίτη πρωί). Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να μπορώ να παίξω από εκεί που θα πάω, αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο. Οπότε ενημερώνω, για την περίπτωση που θα λείψω από την πρώτη αποστολή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:38 Ο Catalyst έγραψε: #52 04-03-11 09:38 Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαββατο στις 6 εχω βαλει ενα εκτακτο μαθημα και αν τελικα δεν μπορεσω να αλλαξω την ωρα δεν θα ειμαι μεσα Πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε εκεινη την ωρα μεσα? Πειραζει αμα μπω κατα τις 8? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 09:46 Η MissKit έγραψε: #53 04-03-11 09:46 Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ σας είχαμε ρωτήσει πότε μπορείτε. Σας πειλάζω, μη γκρινιάξει κανείς. Βάιε, εμάς δε μας πειράζει, εσένα ίσως σε πειράξει. (νωρίς το απόγευμα ε; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 10:11 Ο Catalyst έγραψε: #54 04-03-11 10:11 Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νταξ μωρε μπορειτε να πειτε οτι ναυαγησα μαζι με τον ευπατριδη και οτι θα καθυστερησουμε λιγο επειδη ερχομαστε κολυμπωντας στο νησι.Μετα θα εμφανιστω μονος μου και θα μαθετε τα κακα μαντατα οτι ο ευπατριδης μας αφησε χρονους Αν μας εδειχνε η τηλεοραση θα καναμε και τηλεθεαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:40 Η maria_lulu: #55 04-03-11 12:40 Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωραια! Τελικα 6 θα μεινει; Θα προσπαθησω να ειμαι μεσα (σιγουρα θα ειμαι μεσα) Σε ειδικό θέμα θα γίνονται κάποιες ανακοινώσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν βρισκω το ειδικο θεμα... Μου γραφει αυτο: Δεν ορίστηκε Θέμα. Αν ακολουθήσατε κάποιο σύνδεσμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:42 Η MissKit έγραψε: #56 04-03-11 12:42 Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το θέμα είναι αυτό. Φαντάστηκα θα το βλέπατε στη λίστα, είναι και υπόμνημα και δεν άλλαξα το λινκ του Ζωρζ που δε λειτουργεί. Παρακαλώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 12:47 Η Phoebe έγραψε: #57 04-03-11 12:47 Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το τριήμερο θα λείπω και εγώ, οπότε θα μπω στο παιχνίδι από την Τρίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:16 Η Drama Prinzessin: #58 04-03-11 21:16 Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θα μπω αύριο αλλά κατά τις 8.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 21:40 Ο Γιώργος έγραψε: #59 04-03-11 21:40 Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν δεν υπάρχουν ενστάσεις, η πρεμιέρα θα πάει για τις 20:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 23:02 Η MissKit έγραψε: #60 04-03-11 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Επίσης έχω δει ότι ο Eupatridis έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει, γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κρατήσουμε έναν ανενεργό παίχτη. :/ Όποιος άλλος θέλει να παίξει, μπορεί να δηλώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή 04/03, έως τις 23:59. Click για ανάπτυξη... Ο Eupatridis επέστρεψε και θα παίξει κανονικά στο survivor. Για ακόμη 59' οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για ένα μοναδικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.