Αχ !Ισως το πρωτο συγκροτημα που ακουσα ξενο.Τους ακουω απο τεταρτη δημοτικου, συνολικα χμμμ...6 χρονια!Τους λατρευω απλα!Ειδικα τον Frusiante τον οποιο μικρη ηθελα να τον παντρευτω

Ο μπαμπας μου μου ελεγε να το βαλει στην καταψυξη μεχρι να φτασω 18....κι εγω τον πιστευα ...Σους!Μη το πειτε σε κανενα...μυστικο!
Ο τελευταιος τους δισκος νομιζω οτι δεν απογοητευσε μονο εμενα αλλα και τους περισσοτερους θαυμαστες, τον βρηκα πολυ...χμμμ....:χαζοεφηβικο και καθολου καλοδουλεμενο..Το βρηκα!Εμπορικος αυτη ειναι η σωστη λεξη!Ελπιζω στη συναυλια τους να παιξουν πολλα παλια κομματια...Ναι ναι μια μικρη redhotchilipepperου δε θα μπορουσε να λειπει φυσικα

Θα μπορουσα να σας βαλω ααααπειρα κομματια , παρολα αυτα επειδη σας αγαπω , δε θα το κανω.Θα σας βαλω τα κομματια που απο μικρη μου εχουν μεινει.Ειναι τα πιο γνωστα τους και αυτο ισως κανει πολλους να πουν<<αυτη δεν ειναι ψαγμενη>> κιομως ειμαι

Ξεκιναω λοιπον:
To αγαπημενο μου νομιζω τραγουδι, ενα τοσο ομορφο ,χαρουμενο και ρομαντικο τραγουδακι:
the zephyr song
Αυτο ηταν το πρωτο τραγουδι τους που ακουσα...ποσο τελειο(ειδικα στην αρχη η κιθαρα) :
Scar tissue
Ενα τραγουδι που ισως θα ηθελα να μου αφιερωσουν
tell me baby
Το δευτερο αγαπημενο μου τραγουδι...ισως και το πρωτο που το σκεφτομαι
otherside
To τραγουδι που ακομα προσπαθω να το παιξω στην κιθαρα αλλα ποτε δε το εχω ολοκληρωσει
Californication
Το κομματι που καναμε μια χαζοχορογραφια στο τελοις της τεταρτης δημοτικου
snow
To τραγουδι που συνηθως αφιερωνω στους φιλους μου
my friends
To τραγουδι που χωρις να ξερω γιατι νομιζω οτι με αντιπροσωπευει απολυτα
by the way
Ωχ καλε δε περιμενα να μου βγει τοσο μεγαλο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.