renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα.
22-01-12
12:38
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
22-01-12
16:50
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος
Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα.
25-01-12
17:16
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,956 μηνύματα.
03-02-12
14:06
Το ακούω αυτό απο το σχολείο, είναι πολύ αγαπημένο παλιό και κοριτσίστικο-το έχω γράψει στο αμάξι και τ'ακούω συνέχεια! Είναι ωραίο για περαντζάδες!
all you wanted- Michelle Branch
all you wanted- Michelle Branch
enrose
Δραστήριο μέλος
Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα.
04-02-12
09:02
Noisette
Περιβόητο μέλος
Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτης και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
05-02-12
02:13
Όταν κάποιος μου λέει Road Trip...το πρώτο τραγούδι που μου έρχεται στο μυαλό είναι το κλασσικό "The passenger" (το οποίο έχει ήδη ειπωθεί) και αμέσως μετά κάτι πιο καινούργιο και ταξιδιάρικο...
Καλές διαδρομές
Καλές διαδρομές
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...