Playlist για Στριπτίζ

Επειδή βλέπω ότι οι Portishead είναι χιλιοειπωμένοι δε τους αναφέρω καν.

The XX - Shelter (πολύ αισθησιακό,χαλαρό)
Τhe XX - Infinity (επίσης πολύ αισθησιακό,χαλαρό)
The XX - Night time
Eπίσης πολύ καλό:
Massive Attack - Paradise circus (πιο παιχνιδιάρικο).

Τώρα για πιο εξτρίμ καταστάσεις
Marilyn Manson - Tainted Love

Και για ακόμα πιο εξτρίμ καταστάσεις (εδώ πρέπει να έχεις χορογραφία νομίζω,χαχα)
Excision & Messinian - X rated

Όλα τα παραπάνω κομμάτια μου δημιουργούν αισθησιακές-σεξουαλικές εικόνες στο μυαλό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και γιατί να χρειάζεται για την περίπτωση μουσική κονσέρβα? Δεν μπορεί και να τραγουδάει live το κορίτσι?

images

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tumblr_mt25lxKqvS1r0p4hfo1_250-1.gif

Για μένα αυτό το κομμάτι είναι για απογείωση:redface: Με αυτό μπορεί να κανει στριπτιζ και γυναικα και άντρας:P
Κι εγώ ναι είμαι ένας απ αυτους που το χει κανει
:D

Τελευταία επεξεργασία:

Θάλεια πρέπει να σε κλείσουν φυλακή.:P

διακρινω βασικες ελλειψεις!
λοιπον για "ιστορικους λογους" joe cocker φυσικα

επειτα κατι απο tarantino (εδω η τυπισσα το χορεψε με παντοφλα εμεις δε θα το ξεσκισουμε; )

και προσωπικο αγαπημενο αν και πιο μοντερνια

Ένα γρήγορο :redface: (αν και fox trot)

Aκόμα πιο γρήγορο,αλλά πιο παιχνιδιάρικο :P :redface:

:worry:
:redface:

Εγώ αυτό διάλεξα πάντος ;) και είναι κ πολύ καλό μπορώ να πω!!!!

Bjork-cocoon μου βγαζει κατι το sensual!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απορώ πως λείπει αυτό..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξεθάβω :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://open.spotify.com/track/0UpSRuiUivoYlnqg0FxqTR (δεν υπάρχει το ορίτζιναλ στο youtube)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back