Καλημερα Παλερμο! Μόλις ξύπνησα με το υπέροχο άρωμα ενος κρουασάν του φούρνου της γειτονιάς και το συνδύασα με το παραδοσιακό εσπρέσο του Παλέρμου...
Αγαπητοί πολιτες, μη αγαπητοί μαφιοζοι.
Βλέποντας ολα τα μηνύματα εξ αρχής έχω παρατηρήσει τα εξής:
Καταρχάς:
@Reader @American Economist @Pyotr_Krasnov παίζουν αρκετά safe, και το 95% των μηνυμάτων τους ειναι να ειναι παρατηρητές/σχολιαστές των προηγούμενων μηνυμάτων. Έχοντας εγκληματικό παρελθόν τι πιστεύεται οτι θα εκανα αγαπητέ
@Poirot θα εμενα στην αφάνεια, ή απλα θα ήμουν reporter στυλ ειδήσεων και ποδοσφαίρου;
Έπειτα έχουμε την αγαπητή Κειτ... αρε Κειτ να σου πω την αληθεια σε ψηφισα γιατι όντως δεν σε έχουμε συνηθίσει απο το πρωτο παιχνιδι να μπαίνεις τόσο δυναμικά στυλ ενθουσιασμού στο φουλ, αν και ειναι αρκετα καλο για το Παλερμο, ζώντας μια ζωη στο έγκλημα στο παρελθόν που έκανε εντυπωση και ελπίζω να κανω λαθος.
Έπειτα έχουμε τον συνάδελφο Μικρο και τον Μεμ... Να σου πω την αλήθεια τα μηνύματα σου στην αρχη μου θύμιζαν τις εποχές σου στο έγκλημα, ειδικά πως κόλλησες στους περισσότερους ψηφους. Σχετικα με τον Μεμ δεν ξερω αν παιζει περιεργα ή οχι, θέλω να δω περισσότερα μηνυματα του, γιατι δεν μου φαίνεται τόσο ύποπτος ούτε αθώος, και πλέον έχω της αμφιβολίες μου για εσενα αν εισαι μαφιοζος, θα δειξει.
Και ο Κουγκαμι που εχει εμμονή, με μια λογικη για τον Μικρο... δεν μπορω να πω πολλα αλλα μπορει να βλέπει κατι που δεν έχουμε δει εμείς;;; Πιθανο
Η αγαπητή Ραφαελα είπε ουι δεν θα εχει τόσο χρονο οπότε δεν την αναφερω για τωρα.
Οποτε αγαπητο Παλερμο βλέποντας ολα τα παραπανω τείνω προς δυο ατομα που το παιζουν αρκετα έξυπνα θα ελεγα
Προς Reader και Μικρο. Δεν ξερω γιατι αλλα διακρίνω σαν μια κρυφή και οργανωμένη συνεργασία μεταξύ τους. Μπορει να κανω λαθος αλλα τα στατιστικά μου στοιχεια τους δείχνουν στη κορυφή παρα τον Φώτη και ίσως και τον Πυοτρ (ζήσαμε και μαζι κάποια στιγμη στο Παλερμο)
Ψηφίζω για τωρα @Micro οπως εχτες και περιμένω περισσότερη αποφασιστικοτητα απο Reader Pyotr Φωτη
@American Economist
@Pyotr_Krasnov
@Kougami
@rafaela11
@Memetchi
Συμφωνείτε;