αλλάζω την ψήφο μου σε Micro για τους λόγους που ανέφερα. Μου φαίνεται λίγο πιο ύποπτος από τον Πιότρ που απλά κατηγορήθηκε για αδράνεια. Δεν θα αλλάξει κάτι λογικά στο αποτέλεσμα αλλά τέσπα. Νομίζω βγάζουμε πολίτη.
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα.
Γιατί όχι την Κειτ ώστε να δημιουργηθεί ισοψηφια ;αλλάζω την ψήφο μου σε Micro για τους λόγους που ανέφερα. Μου φαίνεται λίγο πιο ύποπτος από τον Πιότρ που απλά κατηγορήθηκε για αδράνεια. Δεν θα αλλάξει κάτι λογικά στο αποτέλεσμα αλλά τέσπα. Νομίζω βγάζουμε πολίτη.

ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.
Ο Kougami έχει ασυλία, δεν μπορεί να ψηφιστεί.
Ψηφοφορία για Σάββατο 19/12
- American Economist --> Pyotr_Krasnov
- Kate1914 --> Pyotr_Krasnov
- Kougami --> Micro
- Memetchi —> American Economist
- Micro --> Kate1914
- Poirot --> Pyotr_Krasnov
- Pyotr_Krasnov --> Kate1914
- rafaela11 —> Kate1914
- Reader --> Pyotr_Krasnov
- Ουριήλ --> Micro
Ψήφοι
4 Pyotr_Krasnov
3 Kate1914
2 Micro
1 American Economist
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.069 μηνύματα.
Υπενθυμίζω σε όσους έχουν κάρτες που μπορούν να παιχτούν μέχρι τις 19:59 να είναι αλερτ και να διαβάσουν τους κανόνες για να ξέρουν αν παίζονται δημόσια ή κρυφά στην ΣΕ.
Το θέμα κλειδώνει στις 20:00. Ανοίγει στις 20:05 όπου έχουμε το γνωστό 5λεπτο έως τις 20:10.
Στο 5λεπτο:
Το θέμα κλειδώνει στις 20:00. Ανοίγει στις 20:05 όπου έχουμε το γνωστό 5λεπτο έως τις 20:10.
Στο 5λεπτο:
- Μπορείτε να αλλάξετε ψήφο μόνο μια φορα
- Ο Κλαϊντ μπορεί να χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του, αν το θέλει.
- Δεν επιτρέπεται η χρήση καρτών.
- Δεν επιτρέπονται σχόλια παρά μόνο η αλλαγή της ψήφου σας (αν το επιθυμείτε).
Πχ "Αλλάζω την ψήφο μου σε ultraviolence".
ενώ
"Αλλάζω την ψήφο μου σε ultraviolence γιατί πιστεύω είναι ο μαφιόζος που πρέπει να βγάλουμε"
ultraviolence
Palermo Moderator
Με 4 ψήφους @Pyotr_Krasnov είσαι ο MVP και μεταφέρεσαι στην χώρα των φαντασμ....
Χμ.
Μάλλον όχι.
Xα, σας την έφερε!
Μάλλον όχι.
Xα, σας την έφερε!
Ο Pyotr_Krasnov χρησιμοποίησε την κάρτα του "Got'ya" και όλες οι ψήφοι κατά του μηδενίστηκαν. Συνεπώς, MVP είναι η @Kate1914 και αποχωρεί για την χώρα των φαντασμάτων με 3 ψήφους έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Η τελική λίστα της ημέρας:
Ψήφοι
4 Pyotr_Krasnov (ακυρώθηκαν)
3 Kate1914
1 Micro
1 American Economist
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Η τελική λίστα της ημέρας:
American Economist --> Pyotr_KrasnovKate1914 --> Pyotr_Krasnov- Kougami --> Memetchi
- Memetchi —> American Economist
- Micro --> Kate1914
Poirot --> Pyotr_Krasnov- Pyotr_Krasnov --> Kate1914
- rafaela11 —> Kate1914
Reader --> Pyotr_Krasnov- Ουριήλ --> Micro
Ψήφοι
3 Kate1914
1 Micro
1 American Economist
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
ultraviolence
Palermo Moderator
...Και πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο.
Οι ρόλοι της νύχτας έχετε μέχρι τις 02:00 για να μου στείλετε μήνυμα. Μην το παρακάνουμε όμως και γίνει συνήθεια, ναι; Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο.
Ψηφοφορία για Κυριακή 20/12
Ψήφοι
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Οι ρόλοι της νύχτας έχετε μέχρι τις 02:00 για να μου στείλετε μήνυμα. Μην το παρακάνουμε όμως και γίνει συνήθεια, ναι; Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο.
Ψηφοφορία για Κυριακή 20/12
- American Economist
- Kougami
- Memetchi
- Micro
- Poirot
- Pyotr_Krasnov
- rafaela11
- Reader
- Ουριήλ
Ψήφοι
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτήν την ανατροπή.
Γιατί όχι την Κειτ ώστε να δημιουργηθεί ισοψηφια ;![]()
![]()
Απλά δεν μου φάνηκε πως έκανε κάτι ύποπτο επειδή φάνηκε ανυπόμονη για την έναρξη του παιχνιδιού. Ούτε ο Πιότρ που κατηγορήθηκε για αδράνεια. Επίσης για τον Πιότρ πιστεύω πως λόγω της απειρίας του θα ήταν πιο εύκολο να καταλαβαίναμε μετέπειτα πως είναι μαφιόζος όταν θα έχουν παιχτεί περισσότερες κάρτες και ιδιότητες.
Από την άλλη εσύ και η Ραφαέλα μου φάνηκε ένα κλικ πιο ύποπτο το γεγονός ότι γρήγορα πήγατε σε ψήφο συγκεκριμένου ατόμου από αυτό το στάδιο του παιχνιδιού. Ίσως και η κουβέντα για τις κάρτες να ενέχει λίγο τον παράγοντα του αποπροσανατολισμού. Βέβαια οκ ξαναλέω είναι αρκετά νωρίς για να πω πως ψήφισα κάποιον με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση.
Απλά έστω και καθυστερημένα είπα να ψηφίσω με βάση τις σκέψεις μου γιατί θεώρησα πως είναι πιο πιθανό να βγάλουμε πολίτη εκτός (το οποίο βέβαια μάλλον έγινε κατά την γνώμη μου).
Το θέμα είναι πως, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεία, δεν ξέρω και πόσο θα μας βοηθήσουν τα τελευταία λόγια της Κέιτ.
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα.
΄Τώρα όμως δεν παίρνουμε κανένα στοιχείο απο την ψηφοφορία , ή τουλάχιστον όχι όσα θα μπορούσαμεΑπλά δεν μου φάνηκε πως έκανε κάτι ύποπτο επειδή φάνηκε ανυπόμονη για την έναρξη του παιχνιδιού. Ούτε ο Πιότρ που κατηγορήθηκε για αδράνεια. Επίσης για τον Πιότρ πιστεύω πως λόγω της απειρίας του θα ήταν πιο εύκολο να καταλαβαίναμε μετέπειτα πως είναι μαφιόζος όταν θα έχουν παιχτεί περισσότερες κάρτες και ιδιότητες.
Από την άλλη εσύ και η Ραφαέλα μου φάνηκε ένα κλικ πιο ύποπτο το γεγονός ότι γρήγορα πήγατε σε ψήφο συγκεκριμένου ατόμου από αυτό το στάδιο του παιχνιδιού. Ίσως και η κουβέντα για τις κάρτες να ενέχει λίγο τον παράγοντα του αποπροσανατολισμού. Βέβαια οκ ξαναλέω είναι αρκετά νωρίς για να πω πως ψήφισα κάποιον με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση.
Απλά έστω και καθυστερημένα είπα να ψηφίσω με βάση τις σκέψεις μου γιατί θεώρησα πως είναι πιο πιθανό να βγάλουμε πολίτη εκτός (το οποίο βέβαια μάλλον έγινε κατά την γνώμη μου).
Θέλω να ακούσω και από τα άλλα παιδία που δεν προώθησαν ισοψηφία , ειδικά τον μεμε που όταν με παρέθεσε τόνισε την σημαντικότητα της
@MemetchiΜικρό για να απαντήσω την πρώτη μέρα είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα πάμε σε ισοψηφία, γίνεται σχεδόν κάθε φορά και από εκεί θα πιαστούμε αναγκαστικά. Μήπως δεν το θες αυτό;
@Ουριήλ
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο αγαπημένος σας συντονιστής θα πάει να μαγειρέψει. Έχω το κινητό μαζί μου οπότε θα ακούσω τις ειδοποιήσεις. Λίγη υπομονή μόνο γιατί έχω πολλά μηνύματα.
Cheers!
Cheers!
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Μόνο αν αποκαλυφθεί η ταυτότητα της με κάποιο τρόπο παιδιάΤο θέμα είναι πως, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεία, δεν ξέρω και πόσο θα μας βοηθήσουν τα τελευταία λόγια της Κέιτ.
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Έχεις δίκαιο θα μπορούσαμε αλλά κανεις σήμερα δεν επιδίωξε ισοψηφία, ούτε καν τέθηκε εδώ για να το προσπαθήσουμε. Είκοσι λεπτά πριν εγώ έγραψα ότι αυτό βολεύει κάποιους γιατί άρχισε να μου περνα από το μυαλό ότι έχουμε δυο πολίτες οποτε και ένιωσα ότι αφού κανένας δεν θέλει να βάλει το χέρι του στη φωτιά γιατί να το κάνω εγω; Για να μου λέει μετά ο Πυορτ ότι είμαι επιθετικός;
Εγώ θέλω να ρωτήσω τον Πυορτ γιατί επαιξε την κάρτα αλλά αρνήθηκε να βγει μπροστά τόση ώρα να μιλήσει;
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 924 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι δεν είχα κάποιο άλλο στοιχείο, οπότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι, οπότε το μόνο που μπορούσα να κάνω ητσν η κάρτα
ultraviolence
Palermo Moderator
Και που λέτε παιδιά...

Kate1914
Palermo Player
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.422 μηνύματα.
Θα ξεκινήσω με αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή – που είναι φυσικά μεγάλη πικρία, και αυτό γιατί αδικήθηκα. (Όσοι δεν ενδιαφέρεστε κάνετε σκιπ στην τέταρτη παράγραφο.)
Ο κύριος λόγος για τις (χαζές) ψήφους που έλαβα ήταν η υπερβολική βιασύνη που έδειξα, καθώς και η διάθεση για συμμετοχή. Οπότε, παρακαλώ πολύ άλλη φορά αν παίξουμε, δώστε μου κανένα μανιφέστο με τις επιτρεπτές ώρες και χρονικά όρια στα οποία επιτρέπεται να μιλήσω.
Πιστεύω ότι υπήρξε ένα αδικαιολόγητο κύμα εναντίον μου σήμερα, και όσες φορές και αν είπα ξανά και ξανά ότι είναι λάθος να ψηφίζουμε με αυτό το ανόητο αίτιο, κάποιοι επέμειναν σε μία φράση ενός και μόνο ποστ, αγνοώντας οτιδήποτε άλλο ειπώθηκε.
Εν πάση περιπτώσει, προφανώς δεν μπορώ να σας δώσω στοιχεία ή θεωρίες γιατί είναι μόλις ο πρώτος γύρος. Έχω να πω μόνο ότι ο ρόλος μου δεν ήταν και τόσο ατομικός. Επίσης, έχετε υπόψιν σας ότι κάθε φορά που φεύγει παίκτης, λαλίστατος ή όχι, μπορεί μαζί του να φύγει και κάποια πολύτιμη κάρτα.
Αν το αποφασίσετε και αν υπάρχει η κατάλληλη κάρτα ανάμεσά σας πάντως, θα ήθελα να επιστρέψω. Έχω όντως να προσφέρω πράγματα.
Γενικά πιο μυαλωμένες επιλογές, παιδιά, αυτό έχω να πω. Και για το Θεό, μιλάτε. Αυτό είναι το νόημα του παιχνιδιού, και θα συνεχίσω να το λέω όσο και αν αυτό τελικά με έκαψε.
Α, και @rafaela11, που λίγο πολύ με είπες δραματική και έτσι: guess what, τελικά δεν είχα και τόσο άδικο όταν είπα το εξής:
Ο κύριος λόγος για τις (χαζές) ψήφους που έλαβα ήταν η υπερβολική βιασύνη που έδειξα, καθώς και η διάθεση για συμμετοχή. Οπότε, παρακαλώ πολύ άλλη φορά αν παίξουμε, δώστε μου κανένα μανιφέστο με τις επιτρεπτές ώρες και χρονικά όρια στα οποία επιτρέπεται να μιλήσω.
Πιστεύω ότι υπήρξε ένα αδικαιολόγητο κύμα εναντίον μου σήμερα, και όσες φορές και αν είπα ξανά και ξανά ότι είναι λάθος να ψηφίζουμε με αυτό το ανόητο αίτιο, κάποιοι επέμειναν σε μία φράση ενός και μόνο ποστ, αγνοώντας οτιδήποτε άλλο ειπώθηκε.
Εν πάση περιπτώσει, προφανώς δεν μπορώ να σας δώσω στοιχεία ή θεωρίες γιατί είναι μόλις ο πρώτος γύρος. Έχω να πω μόνο ότι ο ρόλος μου δεν ήταν και τόσο ατομικός. Επίσης, έχετε υπόψιν σας ότι κάθε φορά που φεύγει παίκτης, λαλίστατος ή όχι, μπορεί μαζί του να φύγει και κάποια πολύτιμη κάρτα.
Αν το αποφασίσετε και αν υπάρχει η κατάλληλη κάρτα ανάμεσά σας πάντως, θα ήθελα να επιστρέψω. Έχω όντως να προσφέρω πράγματα.
Γενικά πιο μυαλωμένες επιλογές, παιδιά, αυτό έχω να πω. Και για το Θεό, μιλάτε. Αυτό είναι το νόημα του παιχνιδιού, και θα συνεχίσω να το λέω όσο και αν αυτό τελικά με έκαψε.
Α, και @rafaela11, που λίγο πολύ με είπες δραματική και έτσι: guess what, τελικά δεν είχα και τόσο άδικο όταν είπα το εξής:
Adios και ελπίζω στη νίκη μας πολίτες.Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια βέβαια, πάντα στον 1ο γύρο αυτό παθαίνω
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.456 μηνύματα.
Με έκανες και στεναχωρηθηκα γιατι έχεις δικιο. Μιας που ειμαι ο πρώτος που σε ψηφισε, αν εχεις τόσο σημαντικό ρολο τι να πω... μετα απο κάποια στιγμη οντως όλοι οι ψήφοι έπεφταν πάνω σου χωρίς κανέναν ιδιαιτερο λογο.Θα ξεκινήσω με αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή – που είναι φυσικά μεγάλη πικρία, και αυτό γιατί αδικήθηκα. (Όσοι δεν ενδιαφέρεστε κάνετε σκιπ στην τέταρτη παράγραφο.)
Adios και ελπίζω στη νίκη μας πολίτες.
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Αναπάντεχο το αποτέλεσμα, δεν είχε περάσει από το μυαλό μου η πιθανότητα να πέσουμε πάνω στην κάρτα Got ya. Δεν μου άρεσε η στάση του Pyotr, που έχοντας την ασφάλεια της κάρτας μάς άφηνε να τον ψηφίζουμε μπας και μας πει καμία κουβέντα. Δεν ζητήσαμε άλλωστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του (εξάλλου κανείς δεν τον κατηγόρησε ως ύποπτο· μάλλον ως αδρανή), αλλά να μας πει τις σκέψεις του για αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα.
Η αποχώρηση της Kate θεωρώ ότι δεν θα βγει σε καλό στους πολίτες και τείνω να πιστέψω ότι είναι ειλικρινής στα τελευταία της λόγια. Η "καταδίκη" της δεν βασίστηκε σε σοβαρά επιχειρήματα. Θα μου πείτε, κι ο Pyotr να έφευγε, το ίδιο θα ίσχυε. Συμφωνώ, αλλά το κακό τώρα είναι ότι χάσαμε μία παίκτρια που ήταν αρκετά ενεργή και θα μπορούσε μάλλον να μας βοηθήσει. Αυτά έχει η τυχαιότητα του πρώτου γύρου, δυστυχώς ή ευτυχώς. Δεν έχω πάντως παρά να ευχηθώ να εξαπατώμαι από τη βαθιά υποκριτική της τέχνη και να διώξαμε μαφιόζα...
Η αυριανή δολοφονία ίσως μπορέσει να μας κατευθύνει κάπως, γιατί μέχρι στιγμής το τυφλό σύστημα συνεχίζεται δυναμικά και φως δεν βλέπω στον ορίζοντα.
Η αποχώρηση της Kate θεωρώ ότι δεν θα βγει σε καλό στους πολίτες και τείνω να πιστέψω ότι είναι ειλικρινής στα τελευταία της λόγια. Η "καταδίκη" της δεν βασίστηκε σε σοβαρά επιχειρήματα. Θα μου πείτε, κι ο Pyotr να έφευγε, το ίδιο θα ίσχυε. Συμφωνώ, αλλά το κακό τώρα είναι ότι χάσαμε μία παίκτρια που ήταν αρκετά ενεργή και θα μπορούσε μάλλον να μας βοηθήσει. Αυτά έχει η τυχαιότητα του πρώτου γύρου, δυστυχώς ή ευτυχώς. Δεν έχω πάντως παρά να ευχηθώ να εξαπατώμαι από τη βαθιά υποκριτική της τέχνη και να διώξαμε μαφιόζα...
Η αυριανή δολοφονία ίσως μπορέσει να μας κατευθύνει κάπως, γιατί μέχρι στιγμής το τυφλό σύστημα συνεχίζεται δυναμικά και φως δεν βλέπω στον ορίζοντα.
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Και εγώ στεναχωρήθηκα με την Kate να πω την αλήθεια. Θεωρώ ότι ο Poirot έχει δίκιο, πρέπει να περιμένουμε την σημερινή δολοφονία ώστε να βγάλουμε άκρη.
Καλημέρα Παλέρμο
Μετά την χθεσινή αποχώρηση της Κέιτ, θέλω να σχολιάσω ορισμένα πράγματα. Βλέποντας το αποτέλεσμα, δεν περίμενα την κάρτα. Όχι φυσικά πως θεωρώ ότι κακώς χρησιμοποιήθηκε από τον @Pyotr_Krasnov αφού την είχε και θα αποχωρούσε αν δεν την έριχνε. Αυτό που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι, όπως ανέφερε πιο πάνω και ο @Poirot , βασίστηκε εκεί αντί να προσπαθήσει να παίξει περισσότερο ενεργά. Σαν να επαναπαύτηκε κάπως πίσω από το δίχτυ ασφαλείας που διέθετε.
Σε κάθε περίπτωση, ο Pyotr κατά τη γνώμη μου είναι πολίτης και, αν χάσαμε ήδη πολίτη από την αποχώρηση και χάσουμε κι άλλον από τη δολοφονία, πρέπει να αρχίσουμε να ψηφίζουμε περισσότερο προσεκτικά. Για να ψηφίζουμε ωστόσο, χρειάζεται διάλογος και συμμετοχή. Το να βασίζεται ο καθένας στην ασφάλεια του ρόλου ή της κάρτας του θα μας οδηγήσει πολύ γρήγορα σε αδιέξοδο.
Από όσα έγιναν χθες, προσωπικά, μου δημιουργήθηκαν δύο απορίες. Η πρώτη ήταν η ερώτηση του @Micro στο @Memetchi γιατί δεν επιδίωξε ισοψηφία αφού φαινόταν θετικός στην αρχή, αλλά αυτή απαντήθηκε, και η δεύτερη απευθύνεται στον @Kougami
Πώς και επέλεξες να ψηφίσεις τον Micro εκείνη τη στιγμή της ψηφοφορίας; Δεν άλλαζε το αποτέλεσμα, πράγματι, αλλά θα μπορούσες να αφήσεις την ψήφο σου στον Memetchi που δεν κινδύνευε και να ψηφίσεις τον Micro αφού ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία.
Μετά την χθεσινή αποχώρηση της Κέιτ, θέλω να σχολιάσω ορισμένα πράγματα. Βλέποντας το αποτέλεσμα, δεν περίμενα την κάρτα. Όχι φυσικά πως θεωρώ ότι κακώς χρησιμοποιήθηκε από τον @Pyotr_Krasnov αφού την είχε και θα αποχωρούσε αν δεν την έριχνε. Αυτό που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι, όπως ανέφερε πιο πάνω και ο @Poirot , βασίστηκε εκεί αντί να προσπαθήσει να παίξει περισσότερο ενεργά. Σαν να επαναπαύτηκε κάπως πίσω από το δίχτυ ασφαλείας που διέθετε.
Σε κάθε περίπτωση, ο Pyotr κατά τη γνώμη μου είναι πολίτης και, αν χάσαμε ήδη πολίτη από την αποχώρηση και χάσουμε κι άλλον από τη δολοφονία, πρέπει να αρχίσουμε να ψηφίζουμε περισσότερο προσεκτικά. Για να ψηφίζουμε ωστόσο, χρειάζεται διάλογος και συμμετοχή. Το να βασίζεται ο καθένας στην ασφάλεια του ρόλου ή της κάρτας του θα μας οδηγήσει πολύ γρήγορα σε αδιέξοδο.
Από όσα έγιναν χθες, προσωπικά, μου δημιουργήθηκαν δύο απορίες. Η πρώτη ήταν η ερώτηση του @Micro στο @Memetchi γιατί δεν επιδίωξε ισοψηφία αφού φαινόταν θετικός στην αρχή, αλλά αυτή απαντήθηκε, και η δεύτερη απευθύνεται στον @Kougami
Πώς και επέλεξες να ψηφίσεις τον Micro εκείνη τη στιγμή της ψηφοφορίας; Δεν άλλαζε το αποτέλεσμα, πράγματι, αλλά θα μπορούσες να αφήσεις την ψήφο σου στον Memetchi που δεν κινδύνευε και να ψηφίσεις τον Micro αφού ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool