Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,780 μηνύματα.
3) Ρε ακίκο πώς και τι ακριβώς σκέφτηκες τη στιγμή που ακύρωσες ψήφο από τον dimijim αντί να σώσεις τον εαυτό σου; Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι επιχείρησες να κάνεις.
Το εξήγησα πιο πάνω. Τον εαυτό μου δεν τον έσωζα εκτός αν έπαιζα τη κάρτα τελευταία στιγμή που ήθελα να το αποφύγω. Για την ακρίβεια δεν ήξερα καν το επιπλέον 10 λεπτο και έκανα ένσταση να μην φύγω απο τη ψηφοφορία. Αν ακύρωνα τη ψήφο στον εαυτό μου κάποιοι θα αλλαζαν την ψήφους εναντιον μου και θα εφευγα σίγουρα.

Δεν ξέρω ακόμα και να ήξερα για το 10λεπτο δεν θα έπαιζα την ακύρωση ψήφου τελευταίο δευτερόλεπτο γιατί είναι πισώπλατη μαχαιρια και τα πισώπλατα τιμωρούνται από τον όχλο.

Τι έκανα λοιπον. Επέλεξα έναν άλλον παίκτη τυχαία από αυτους που κινδύνευαν μαζί μου, με τη λογική ο όχλος να έπεφτε πάνω του και όχι πάνω μου. Ξέρω ότι θα είχα προβληματα στην επόμενη ψηφοφορία αλλά τουλάχιστον θα ήμουν ζωνταντός και θα είχα μια μέρα για να σας πείσω για το αντίθετο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Να πω ότι από όλους τους κακούς ρόλους, η Μελανια μου ξέφυγε. Τους άλλους πάνω-κάτω τους υποπτευόμουν. Μπράβο Χάρη που έκανες το kill πάνω της. :thumbsup:

Το χρησμό τον έπαιξα στον Φινέα, πριν την δεύτερη ψηφοφορία. Τότε ήμουν ανάμεσα σε Φινέα, dimijim, Emilouko, και Physio. Ο Ούλτρα με μπέρδευε, από τη μια τον θεωρούσα ύποπτο επειδή έβαζε τραγούδια αλλά από την άλλη κάπως ξεγλιστρούσε. Φινέα, τελικά δεν ήμουν και τόσο άπειρος παίκτης. :playboy::P

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συγκάτοικό μου τον Τζόνυ που με βοήθησε πάρα πολύ να κινηθώ μες το παιχνίδι, ειδικά τις πρώτες μέρες, για να πάρω το κολάι. Αν δεν ήταν αυτός, θα έπρηζα τη ΣΕ με πολύ περισσότερες ερωτήσεις και απορίες. :lol:

Last but not least, ένα ευχαριστώ στη Χίμελα για τη νεκροφάνεια της. :give_rose:
 

Φινεύς

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 317 μηνύματα.
5) Τι στον π@@τσο παίχτηκε με Φινέα; Εγώ εξήγησα γιατί πήγα πάνω του. Μου έβγαινε ύποπτος σε τρια σενάρια αλλά τότε έπρεπε να αλλάξω και ψήφο από τον Φύσιο γιατί νόμιζα ΔΑ τη Μελανία και έπρεπε κάτι να ψηφισω, οπότε ψηφισα εναν υποπτο μπας και τον πεταξει εξω με την ιδιότητά της. Αλλά οι υπόλοιποι γιατί τον ψηφίσατε; Στην αρχή όταν ειδα το κύμα λέω έκανα μαλακία. Ειδικά όταν είδα να τον ψηφίζει ο Κομφόρταμπλι και ο Ιντιάνα που τότε δεν τους εμπιστευόμουν. Αλλά είδα να τον ψηφιζουν και αρκετα ατομα που θεωρουσα αθώα. Και θεώρησα οτι θα υπαρχουν μεσα πληροφοριοδοτες κλπ αλλά και συγκατοικοι. Συγκατοικοι υπήρχαν και ντετέκτιβ υπήρχε αν και δεν νομιζω να ρωτησε γι' αυτό. Σίγουρα σταθήκαμε τυχεροί αλλά τι ακριβώς σκεφτήκατε και πήγατε πάνω του; Οι συγκατοικοι το καταλαβαίνω. Τον ψηφισαν για να σωθεί ο Τζόνι.

Αυτό λοιπόν θα ήθελα και εγώ πολύ να το μάθω. Γιατί το τονίζω μάζεψα ψήφους υπερβολικά γρήγορα χωρίς να δω κάποιον να με κατηγορεί με επιχείρημα (με εξαίρεση ίσως τον Χάρη). Γενικά αυτό ήταν το παράπονο μου. Δεν υπήρχε επιχειρηματολογία και έφυγα κυρίως στην τύχη. Και όχι το σε ''θεωρούσα ένοχο από την αρχή'' δε μου κάνει, γιατί ούτε μια φορά δε μου είπατε γιατί με θεωρούσατε ένοχο. Αργότερα το βράδυ ή αύριο να ξέρετε θα ποστάρω ένα εκτενές ποστ και θα σχολιάζω αρκετά.

Να πω ότι από όλους τους κακούς ρόλους, η Μελανια μου ξέφυγε. Τους άλλους πάνω-κάτω τους υποπτευόμουν. Μπράβο Χάρη που έκανες το kill πάνω της. :thumbsup:

Το χρησμό τον έπαιξα στον Φινέα, πριν την δεύτερη ψηφοφορία. Τότε ήμουν ανάμεσα σε Φινέα, dimijim, Emilouko, και Physio. Ο Ούλτρα με μπέρδευε, από τη μια τον θεωρούσα ύποπτο επειδή έβαζε τραγούδια αλλά από την άλλη κάπως ξεγλιστρούσε. Φινέα, τελικά δεν ήμουν και τόσο άπειρος παίκτης. :playboy::P

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συγκάτοικό μου τον Τζόνυ που με βοήθησε πάρα πολύ να κινηθώ μες το παιχνίδι, ειδικά τις πρώτες μέρες, για να πάρω το κολάι. Αν δεν ήταν αυτός, θα έπρηζα τη ΣΕ με πολύ περισσότερες ερωτήσεις και απορίες. :lol:

Last but not least, ένα ευχαριστώ στη Χίμελα για τη νεκροφάνεια της. :give_rose:

Dude μου sorry κιόλας αλλά τον έπαιξες σε μένα γιατί ψήφισα κατά τύχη τον συγκάτοικο σου στις 2 πρώτες ψηφοφορίες:P. Νομίζω από τότε και μετά έπαιξες καλύτερα.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Πάει κι αυτό το Palermo...
Πολύ ωραίο απ άποψη μυστηρίου και πολύ μπερδεμένο - τόσα χρόνια φωνάζω οι Πολίτες να μην καίτε τους ρόλους σας και βρήκατε φέτος που ήμουν εγώ Μαφία να το ακολουθήσετε αυτό; Τα κάναμε λίγο σκατά με τους ρόλους στη γιάφκα, χάσαμε από μεγάλη ατυχία τον Φινεύς, μετά ήρθε και το εντελώς άκυρο σενάριο του Αστέρη να μας κάψει τη Μελανία και μετά δε μπορούσα να κάνω πολλά, ο dimijim δεν πρόκειται ποτέ να αφεθεί sole survivor σ αυτήν την πόλη. Το παιχνίδι πάντως ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ήταν στιγμές που ένιωθα σαν να παίζω σκάκι με τον Αστέρη και κριτές τον Ακριβό, τον Ιορδάνη και το Χάρη. Κι αυτό ήταν πολύ ωραίο. Palermo στο υψηλότατο επίπεδο ήταν αυτές οι στιγμές...
Συγχαρητήρια στους Πολίτες δε θα πω, κι όχι δεν είμαι bitter. Κάποιοι παίξατε πολύ καλά και το αξίζετε. Κάποιοι άλλοι όμως ...δεν είναι Palermo αυτό που παίξατε. Μηδέν επιχειρήματα, γιουργια όλοι στο κύμα, ψήφοι και κατηγορίες μόνο από τη φήμη κάποιων ονομάτων στο παιχνίδι κι όχι γι αυτά που πραγματικά έκαναν κι έγραφαν. Το κύμα στον Φινέα εντελώς ακατανόητο, χωρίς ούτε μισό επιχείρημα - πλην του "έγραφε καλά post". Πώς ακριβώς θα πρέπει ένας παίχτης να το αντικρούσει αυτό; Τι να πει; Για να μην πω ότι κατηγορούμε νέους παίχτες που έρχονται και δεν ξέρουν ούτε τα βασικά αλλά όταν έρχεται ένας διαβασμένος σε κανόνες και παλιά παιχνίδια κι έχει όρεξη να γράψει σοβαρά και να ασχοληθεί, τον ψηφίζετε απλά γιατί φαίνεται καλός. Τα post του Γιάννη ήταν κατά κανόνα αμοντάριστα από τη Μαφία - μικρές μόνο πινελιές σε εκφράσεις διορθώναμε. Και κατηγορήθηκε ωστόσο επειδή αυτά ήταν καλά και σοβαρά... Α, κι επειδή δε μπήκε να πει "καλό παιχνίδι να χουμε" την πρώτη ώρα μόλις άνοιξε το θέμα. Κόβω και το κεφάλι μου Σύλβια ότι τον είδες online να διαβάζει το θέμα προτού ο Πέτρος μας δώσει τους μανδύες. Ναι ξέρω το βάρος αυτής της κατηγορίας, ξέρω ότι θα το αρνηθείς κι ότι δε μπορώ να το αποδείξω, αλλά σε ξέρω και ξέρω ότι θα το έκανες. Κι επειδή τον είδα κι εγώ online μάλλον θα τον είδες κι εσύ. Ντροπή σου απλά για τον τρόπο που έπαιξες!

Κι όσο για την επίθεσή σου στον Ιορδάνη Σύλβια, πληροφοριακά, αν είχε κάψει λίγο παραπάνω το ρόλο του, εσύ θα είχες ψοφήσει πολύ νωρίτερα. Ήμασταν μεταξύ εσού και του Ιορδάνη για Μέντιουμ, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι ήσουν εσύ και σε κρατούσαμε μέσα για το Μακελείο. Λίγο αν είχε κάψει το ρόλο του εσύ δε θα είχες μείνει να παίζεις 2 βδομάδες αυτό το άθλιο παιχνίδι σου. Οπότε πες κι ένα ευχαριστώ καλύτερα...


1) Dimijim αφού είχες τη νεκροφάνεια γιατί δεν την έπαιξες αμέσως; Ξέρω ότι σε υποπτεύονταν αλλά δεν χρειαζόταν να φέρεις πίσω Ούλτρα. Μπορούσες να φέρεις τη Μελανία που αρκετοί ακόμη την είχαν ως αθώα. Αν την έφερνες την Παρασκευή πριν το τέλος της ψηφοφορίας θα έπαιρνε και μια κάρτα παραπάνω την Κυριακή και θα ήσασταν τρεις μαφιόζοι μέσα. Είχατε και το σενάριο για τον Λιμπέρτους που ήταν πολύ καλό και θα κερδίζατε χρόνο (ασφαλώς δεν θα έπρεπε να τον σκοτώσετε τόσο άμεσα).
Φοβόμουν τη Νεκροφάνεια των Πολιτών. Αν αυτή ερχόταν από παίχτη που είχε αθωωθεί εγώ είχα τελειώσει. Και Παρασκευή απόγευμα ήμουν ο λιγότερο τελειωμένος από τη Μαφία οπότε ήθελα να το κρατήσω όσο περισσότερο μπορούσα. Το πλάνο ήταν μετά την ΑΠ σε σένα (και για να απαντήσω στη Σύλβια, όχι δε θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με την ΑΠ, προσπαθούσαμε να το κερδίσουμε) να φέρω πίσω τη Μελανία λέγοντας ότι το Μέντιουμ-Σύλβια την έχει υποδείξει αθώα κι η Μελανία να βγει με ποστ-καταπέλτη και να το παίξει ρουφιάνα του Ακριβού σε μια προσπάθεια να βγάλουμε τον Ακριβό την επόμενη ημέρα. Αλλά κάποιος με πρόλαβε... :P

2) Ερώτηση προς μαφιόζους. Επιχείρησα ως απλός πολίτης χωρίς πληροφορίες να προσπαθήσω να το παίξω λίγο ντετεκτιβ λίγο ΑΜ και για να μην με σκοτώσετε αλλά και για να καλύψω άλλους ρόλους. Τα κατάφερα καθόλου; Με θεωρήσατε ποτέ κάτι απ' αυτά; Ρωτάω για να δω πώς σκεφτήκατε κι αν όντως πέτυχα εν μέρει αυτό που ήθελα να κάνω ή αν πρέπει να το επιχειρήσω αλλιώς. Με κατηγορήσατε για ΑΜ αλλά το πιστεύατε όντως ότι είμαι ή απλώς ψάχνατε αφορμή για να με βγάλετε;
Μέχρι και σχεδόν το τέλος ήσουν η δική μας Μάγισσα. Δεν πιστέψαμε καθόλου ότι ο ιλιασο ήταν Μάγισσα. Ο ιλιασο ήταν ο Ντέτεκτιβ και γι αυτό δολοφονήθηκε. Το τι όμως έγινε εκείνο το βράδυ, σε συνδυασμό με την αλλαγή στάσης σου και τα καλά λόγια που είπες για τη Μάγισσα, μας έκανε να πιστέψουμε ότι όντως ήσουν η Μάγισσα. Μόνο όταν είδαμε το Χάρη ως Μάγισσα πέρασε απ το μυαλό μας ότι ήσουν ο Ντέτεκτιβ, αλλά τότε δε θα έδινες ένοχο τον Ιορδάνη τόσο πολύ και γι αυτό το απορρίψαμε. Ο Φινέας σε είχε για Αυτοκράτορα, εγώ για απλό Πολίτη. :P

Καλά ρε dimijim, τον κολλητό σου πήγες να φας πρώτο γύρο; :laugh:
Δυστυχώς είχαμε ακόμη Δημοκρατία στη γιάφκα κι η ΣΕ δε μου έδωσε το ρόλο του Αρχιμαφιόζου για να κάνω πραξικόπημα και να σκοτώσω όποιον ήθελα εγώ. Διαφωνούσα με το φόνο του Ιορδάνη από κάθε δυνατή άποψη αλλά δεν έπεισα τους υπολοίπους. Εν τέλει μας βγήκε ίσως σε καλό γιατί έκαψε τη Μάγισσα από πολύ νωρίς, αλλά εγώ ακόμη νιώθω άσχημα που δική μου Μαφία έδωσε πρώτο θύμα τον κολλητό μου...
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Το εξήγησα πιο πάνω. Τον εαυτό μου δεν τον έσωζα εκτός αν έπαιζα τη κάρτα τελευταία στιγμή που ήθελα να το αποφύγω. Για την ακρίβεια δεν ήξερα καν το επιπλέον 10 λεπτο και έκανα ένσταση να μην φύγω απο τη ψηφοφορία. Αν ακύρωνα τη ψήφο στον εαυτό μου κάποιοι θα αλλαζαν την ψήφους εναντιον μου και θα εφευγα σίγουρα.

Δεν ξέρω ακόμα και να ήξερα για το 10λεπτο δεν θα έπαιζα την ακύρωση ψήφου τελευταίο δευτερόλεπτο γιατί είναι πισώπλατη μαχαιρια και τα πισώπλατα τιμωρούνται από τον όχλο.

Τι έκανα λοιπον. Επέλεξα έναν άλλον παίκτη τυχαία από αυτους που κινδύνευαν μαζί μου, με τη λογική ο όχλος να έπεφτε πάνω του και όχι πάνω μου. Ξέρω ότι θα είχα προβληματα στην επόμενη ψηφοφορία αλλά τουλάχιστον θα ήμουν ζωνταντός και θα είχα μια μέρα για να σας πείσω για το αντίθετο.

Όχι βρε, αν έπαιζες ακύρωση για να σώσεις τον εαυτό σου θα ήταν λογική κίνηση. Δεν θα έπεφταν απαραιτήτως πάνω σου. Είναι λογικό να θες να σώσεις τον εαυτό σου. Anyway ό,τι έγινε, έγινε. Ήταν και πρώτη φορά που έπαιζες.


Να πω ότι από όλους τους κακούς ρόλους, η Μελανια μου ξέφυγε. Τους άλλους πάνω-κάτω τους υποπτευόμουν. Μπράβο Χάρη που έκανες το kill πάνω της. :thumbsup:

Το χρησμό τον έπαιξα στον Φινέα, πριν την δεύτερη ψηφοφορία. Τότε ήμουν ανάμεσα σε Φινέα, dimijim, Emilouko, και Physio. Ο Ούλτρα με μπέρδευε, από τη μια τον θεωρούσα ύποπτο επειδή έβαζε τραγούδια αλλά από την άλλη κάπως ξεγλιστρούσε. Φινέα, τελικά δεν ήμουν και τόσο άπειρος παίκτης. :playboy::P

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συγκάτοικό μου τον Τζόνυ που με βοήθησε πάρα πολύ να κινηθώ μες το παιχνίδι, ειδικά τις πρώτες μέρες, για να πάρω το κολάι. Αν δεν ήταν αυτός, θα έπρηζα τη ΣΕ με πολύ περισσότερες ερωτήσεις και απορίες. :lol:

Last but not least, ένα ευχαριστώ στη Χίμελα για τη νεκροφάνεια της. :give_rose:

Εγώ εν τω μεταξύ σε είχα για όλο το παιχνίδι ως πληροφοριοδότη, έγραψα και ποστ που έλεγα ότι μπορεί να σκότωσαν πληροφοριοδότη οι μαφιόζοι έχοντας κατά νου εσένα και όταν είδα τη Χιμέλα να σε φέρνει πίσω, τρελάθηκα. Ένιωσα ντεζαβού με ένα προηγούμενο παιχνίδι που ο Τάσος είχε φέρει πίσω την methexys που ήταν ντετέκτιβ και φάγαμε κάρφωμα μακελειό. Είχα νευριάσει απίστευτα και μαζί του τότε που την έφερε πισω γιατί τη θεωρούσα σίγουρη ντετέκτιβ και όταν σε έφερε η Χιμέλα λέω πάει το φάγαμε το κάρφωμα. :P
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Καλησπέρα στην αυτοκρατορία του Παλέρμο! :cool:
Χιμέλα όσο και να με ρωτήσεις για την τυμβωρυχία δεν θα πάρεις κάποια καινούρια απάντηση.
Πίστευα πολύ στη θεωρία με τον ακικο ΔΑ και είπα να δοκιμάσω να την παίξω (κι όπως είχα γράψει αφενός επειδή την κατείχα πρώτη φορά με έτρωγε το χέρι μου, αφετέρου το στυλ παιχνιδιού του ακικου δεν με βοηθούσε άρα δεν με χάλαγε και να φύγει :redface:).

Οπότε αν ήταν όντως στο συνασπισμό της μαφίας ο ακικος θα γινόταν μία 'καλή' αρχή, αν όχι στη χειρότερη θα είχατε υποψίες για μένα και θα έφευγα την επόμενη μέρα. Δεν το κάνατε χάρη στην πειθώ που έχει ο Ικαρίωνας. :P
Δεν την μετανιώνω και πολύ την τύμβω μου είναι η αλήθεια, ειδικά αν σε έκανε αυτή να ρίξεις τη δικιά σου και να φύγει ένας μαφιόζος έξω.

Στα του ρόλου μου: Έδωσα πρώτη μέρα ασυλία στον tsara. Η αλήθεια είναι μέχρι και σήμερα έτρεμα μην έχει γίνει μαλακία και είναι εν τέλει αυτός ο ΑΜ. Η ασυλία δόθηκε καθαρά επειδή διαβάζοντας το πρώτο ποστ του τσάρα δεν μου θύμισε τον τσάρα της μαφίας άλλων παιχνιδιών οπότε λέω πρώτη μέρα είναι, yolo.
Τετάρτη δεν έδωσα καθώς μετά την ήττα με την τύμβω όπως σας είχα φωτογραφίσει θα 'απείχα από τα καθήκοντά μου' (αλήθεια, το ψιλιάστηκε κανείς σε αυτό το σημείο; :hmm:)
Πέμπτη μου την έδωσα καθώς έβλεπα ότι ο Ικαρίωνας είχε κάνει την αρχή και πλέον αθωωνόμουνα αλλά πάντα υπήρχε η ψήφος του ultra (που ήθελε να συνεχίσει το ειδύλλιο μας :redface:) που μπορεί να παράσερνε κι άλλες, οπότε είπα ας κρατηθώ για μια μέρα.
Παρασκευή πήρε ο johnny ο οποίος δεν πρόλαβε να την αξιοποιήσει. :(
Κι από δευτέρα είχα αποφασίσει ότι πλέον δεν θα δίνω μπας και νομίζει η μαφία ότι έχει πεθάνει ο αυτοκράτορας και δεν βιαστούν να με φάνε, αλλά μάταια. :(


Σε άλλα σχόλια, είχα ως σίγουρη τριάδα κακών τους (Physio/Melania/Ultra) με Physio για πόρνη (συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί τον είχατε για ΔΑ :hmm::redface:) κι από κει και πέρα ήμουνα χαμένος. Αν δεν ξεκινούσατε τις θεωρίες για dimijim-libertus-emilouko (που σχεδόν επιβεβαιώθηκαν όταν έριξε την ΑΠ ο dimijim) δε θα είχα πάρει μυρωδιά οπότε εν μέρει χαίρομαι που δεν έζησα τη δεύτερη εβδομάδα.
Έδινα μέχρι και χθες πιθανότητα να είναι είτε τελευταίος μαφιόζος είτε ΑΜ ο Ιορδάνης οπότε χάρηκα που έγινε ο μηδενισμός των ψήφων της cinefil. Οι λόγοι είναι ότι
1. ο Ιορδάνης είναι ο μαφιόζος που έχω καταλάβει πιο αργά στα παιχνίδια που παίζω/παρακολουθώ (σ'αυτό με το μακελειό της Ζωής ήτανε αν θυμάμαι καλά)
2. Δεν μου άρεσε καθόλου εκείνη τη στιγμή η τύμβω στην Μαρτζι
3. Είχε αρχίσει τα σενάρια για ΑΜ από Τρίτη-Τετάρτη και τον υποπτευόμουνα για ΑΜ.

Και μιας που λέμε για ΑΜ, ως ο ΑΜ #46 δεν μπορώ να μη δώσω τα συγχαρήκια μου στη Σινεφιλ. Κατάφερε να reverse the curse και να πάρει όπλο :clapping:.
Αλήθεια, την είχατε καταλάβει και για το σασπενς την αφήσατε μέσα ή δεν την καταλάβατε; :hmm:

Πριν τον επίλογο, θέλω να κάνω 2 υποθετικές ερωτήσεις στη ΣΕ γιατί έχω περιέργεια.

1. Αν σήμερα η σινεφιλ έπαιζε 2 ακυρώσεις και 1 επιπλέον -> πηγαίναμε 2-2 τσάρα-σινεφιλ δηλαδή, στη δημοσκόπηση το αποτελέσμα θα πήγαινε 1-1 και όλο το παιχνίδι θα κρινόταν ουσιαστικά στην κλήρωση; :eek:
2. Αν σήμερα δεν έφευγε ο ΑΜ, τι θα συνέβαινε; Θα το λήγατε η όχι; Κι αν όχι, τι κάρτες θα δίνονταν για την επόμενη εβδομάδα;



Σε τελευταία σχόλια θα ήθελα να πω πως για εμένα ξεκίνησε ως ένα κακό παιχνίδι. Ο λόγος είναι πως (και είναι λίγο κοινό αίσθημα νομίζω αυτό) το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν σε ένα βαθμό βεβιασμένο. Πολλοί δεν θέλαμε εξαρχής να παίξουμε είτε λόγω υποχρεώσεων είτε λόγω απλά ξενέρας αλλά παραμερίσαμε αυτό το συναίσθημα προκειμένου να συνεχιστεί αυτός ο θεσμός.
Έχουμε πει πολλές φορές και οι πιθανές μελλοντικές γενιές παικτών καλό θα είναι να το προσέχουν αυτό παρά τα όσα τους εγγυώνται :girl_angel: ότι το παλέρμο είναι από χρονοβόρο έως ψυχοφθόρο (τουλάχιστον αν το παίζεις σεβόμενος την ομάδα σου και το ίδιο το παιχνίδι). Εμένα όπως έγινε αντιληπτό μου τα 'σκασε την τρίτη μέρα και γι' αυτό άρχισα τα drama-τα και τα να φύγω με απουσίες (το να φύγω με απουσίες το μετάνιωσα λεπτά αφού το 'γραψα η αλήθεια είναι, δεν χρειάστηκε να διαβάσω καν το σεντόνι που μου έστειλε η άγρια ΣΕ :redface:).
Αυτό που επίσης πρέπει να προσέξουν οι επόμενες γενιές είναι ο Ικαρίωνας. Μπορεί 2 παιχνίδια τώρα να βοήθησε ( ; ) τους πολίτες αλλά η μαλακία κάποτε θα γίνει και θα πάρει μαφία. Τα λέω για να τ' ακούσω κι εγώ γιατί δεν κρύβω ότι κι εμένα αφού ρολλάρει για κάποιες μέρες το παιχνίδι με βοηθάει η σκέψη του Ικαρίωνα αλλά κάποτε θα πάρει κι αυτός την ίδια μοίρα με το πρώην αιώνια καλό κορίτσι της πόλης και θα κλαίνε οι πολίτες.
Οπότε για να τελειώσω, ναι, ξεκίνησε για 'μενα άσχημα το παιχνίδι και εξακολουθώ να το προτιμώ ως παρατηρητής αλλά το σασπένς που μου δημιουργήθηκε την δεύτερη εβδομάδα αφαίρεσε τουλάχιστον λίγες από τις τύψεις μου.

Τα καθιερωμένα μας συγχαρητήρια στη ΣΕ που κι αυτή, δεδομένων των συνθηκών, έκανε ότι μπορούσε για την ομαλή διεξαγωγή. :flowers:
Θα ζητήσω επίσης για άλλη μία φορά ανανέωση των κανόνων του παιχνιδιού. Νομίζω οι νέοι κανόνες είναι καθολικά αποδεκτοί πια και μπορούν να καθαρογραφούν.
Κλείνοντας, ψήφος σε
AUTOMERGE.


 

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,477 μηνύματα.
Τελικά το αιώνια καλό κορίτσι του Παλέρμο δεν είναι τόσο καλό! :devil: Ε, Μελανία; :P

Κάνατε πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως. Μπράβο παιδιά μου :happy:
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Αυτό λοιπόν θα ήθελα και εγώ πολύ να το μάθω. Γιατί το τονίζω μάζεψα ψήφους υπερβολικά γρήγορα χωρίς να δω κάποιον να με κατηγορεί με επιχείρημα (με εξαίρεση ίσως τον Χάρη). Γενικά αυτό ήταν το παράπονο μου. Δεν υπήρχε επιχειρηματολογία και έφυγα κυρίως στην τύχη. Και όχι το σε ''θεωρούσα ένοχο από την αρχή'' δε μου κάνει, γιατί ούτε μια φορά δε μου είπατε γιατί με θεωρούσατε ένοχο. Αργότερα το βράδυ ή αύριο να ξέρετε θα ποστάρω ένα εκτενές ποστ και θα σχολιάζω αρκετά.

Κοίτα επειδή αναφέρθηκε ότι παίχτηκε όνειρο απ' τους συγκατοίκους πλέον μου βγαίνει λίγο πιο λογική κίνηση παρότι ριψοκίνδυνη. Για παράδειγμα σε ψήφισε ο Λιμπέρτους, άλλαξα εγώ από φύσιο σε σένα για λόγους που ανέφερα (και αργότερα είπα τα σενάριά μου που μου έβγαινες κακός ρόλος, όχι απαραίτητα μαφιόζος αλλά κακός) και έπειτα ήρθαν άλλοι 5 πίσω μου. Οι δυο ήταν συγκάτοικοι που είχαν ρωτήσει για σένα και σε ήξεραν. Οι άλλοι 3 τώρα εικάζω ότι απλώς ήρθαν πάνω σου αφενός γιατί είχε ακουστεί ότι μπορεί να είμαστε ανάμεσα σε δύο αθώους (Φύσιο και Τζόνι) οπότε σε ανέβασα εγώ και έδωσα μια τρίτη επιλογή και αφετέρου επειδή εγώ, ο Τζόνι, η Χιμέλα θεωρούμασταν από πολύ κόσμο αθώοι, οπότε κάποιοι χωρίς πληροφορίες εύκολα θα μπορούσαν να υποπτευθούν ότι για να ψηφίζουν Φινέα ξαφνικά τόσοι αθώοι, ίσως κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο και άρα απ' το να κινηθώ τυφλά, ας πάω μαζί τους να βοηθήσω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι λάθος σκεπτικό γιατί θα μπορούσε να μην ήξερε τίποτα κανένας αθώος αλλά καλώς ή κακώς αντιλαμβάνομαι ότι όταν εμπιστεύεσαι κάποια άτομα σαν αθώους, υπάρχει επιρροή και ειδικά όταν βλέπεις πάνω από έναν που θεωρείς αθώο να πάει κάπου, ψιλιάζεσαι ότι υπάρχει λόγος. Το αντιλαμβάνομαι γιατί κι εγώ όταν είδα ξαφνικά να πέφτουν άλλοι 5 ψήφοι πάνω σου (ανάμεσά τους άτομα που θεωρούσα αθώα όπως η Χιμέλα, ο Τζόνι, ο Ιλιάσο) σκέφτηκα πως μάλλον κάποιος κάτι ξέρει. Με προβλημάτισαν μόνο οι ψήφοι του Κομφόρταμπλι και του Ιντιάνα πάνω σου αλλά τον πρώτο τον είχα για ΑΜ οπότε ακόμη περισσότερο σε θεώρησα φανερό μαφιόζο που τους έδωσα πάτημα να βγάλουν. Αν δεν είχε κανείς απ' τους αθώους πληροφορία για σένα θα ήταν αξιοπερίεργο αλλά εφόσον δύο άτομα είχαν μέσω πυθίας, και ο ένας θεωρούνταν γενικώς αθώος, ο Τζόνι, αντιλαμβάνομαι ότι ακολούθησαν κι άλλοι εμπιστευόμενοι αθώους που είχαν. Αλλά θέλω κι εγώ να ακούσω το σκεπτικό τους.
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
1. Αν σήμερα η σινεφιλ έπαιζε 2 ακυρώσεις και 1 επιπλέον -> πηγαίναμε 2-2 τσάρα-σινεφιλ δηλαδή, στη δημοσκόπηση το αποτελέσμα θα πήγαινε 1-1 και όλο το παιχνίδι θα κρινόταν ουσιαστικά στην κλήρωση; :eek:

Αν ειχε 2 ακυρωσεις θα ενεργοποιουσα ηχω ωστε να μπορουσε να συμμετεχει η himela στη δημοσκόπηση, το πρόβλημά ήταν οι 3 ακυρωσεις
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Μιας που το ανέφερε ο Ικαρίων για τα επιχειρήματα, να πω κι εγώ την γνώμη μου. Πιστεύω ότι πήγε καλύτερα από πέρυσι από άποψη επιχειρηματολογίας, αλλά και πάλι σε κάποιες φάσεις το χάναμε. Δηλαδή εκεί που βγήκε ο Φινεύς, μπορεί να έπαιξαν όνειρο οι συγκάτοικοι και να το είδαν, μπορεί να του βγήκε κάπως του ικαρίωνα(αλλά δεν το είχε αναφέρει τότε) και ξαφνικά έπεσαν 7 ψήφοι πάνω του, οκ περίεργο.

Αλλά έχει πραγματικά δίκιο ο ικαρίων και σε αυτό που είπε ότι πολλά πράγματα λέγονταν και περνούσαν αδιάφορα, όπως εκείνη η πραγματικά καλή προσπάθεια του ούλτρα να βγάλει τον ικαρίωνα πόρνη και περνούσαν στο ντούκου. Ή από προσωπική εμπειρία, έτρωγα αρκετή ώρα το βράδυ και ένα μεγάλο μέρος του πρωινού μου να διαβάσω το θέμα και να φτιάξω ένα ωραίο ποστ για να επικοινωνήσω τις σκέψεις μου, που είχα πράγματα που έπρεπε να ακούσετε και έβγαινε κόσμος και μου έλεγε δεν κάνεις τίποτα και δεν λες τίποτα. Μετά από 3-4 φορές που έγινε αυτό, σταμάτησα να παιδεύομαι τόσο, γιατί δεν θα καθόμουν να επιβαρύνω τόσο πολύ το πρόγραμμά μου, για να μην μου δίνει και κανείς σημασία.

Το άλλο που συνέβη όντως, είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι, ειδικά επειδή πήραμε πάρα πολύ λίγες πληροφορίες, με την μία τυμβωρυχία χαμένη και τον ντετέκτιβ εκτός από την τρίτη μέρα, όλα τα σενάρια έμοιαζαν πιθανά, ήταν απίστευτο αυτό το πράγμα. Ειλικρινά σας μιλάω, παρόλο που δεν έβγαινε αλλιώς με την λογική, κάπου μέσα μου περίμενα ότι δεν θα τελείωνε σήμερα το παιχνίδι και θα ήταν ο Indiana ΑΜ και θα έπρεπε να παρακαλάω να σκοτώσει εμένα αντί για τον Comf και να ελπίζω ότι έχει Ηχώ μπας και κερδίσουμε. Ήταν απερίγραπτη η κατάσταση.

Ξενέρωσα βέβαια λίγο που δεν μπόρεσα ουσιαστικά να παίξω τον ρόλο μου, με τον μαφιόζο μου έξω τόσο νωρίς, αλλά ντάξει την βγάλαμε την άκρη, την ΑΠ την έπαιξα σε μαφιόζο(του το χρωστούσα κιόλας :ropalo:), οπότε all in all έπαιξα καλύτερα απ' ότι υπολόγιζα :P
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Όχι βρε, αν έπαιζες ακύρωση για να σώσεις τον εαυτό σου θα ήταν λογική κίνηση. Δεν θα έπεφταν απαραιτήτως πάνω σου. Είναι λογικό να θες να σώσεις τον εαυτό σου. Anyway ό,τι έγινε, έγινε. Ήταν και πρώτη φορά που έπαιζες.




Εγώ εν τω μεταξύ σε είχα για όλο το παιχνίδι ως πληροφοριοδότη, έγραψα και ποστ που έλεγα ότι μπορεί να σκότωσαν πληροφοριοδότη οι μαφιόζοι έχοντας κατά νου εσένα και όταν είδα τη Χιμέλα να σε φέρνει πίσω, τρελάθηκα. Ένιωσα ντεζαβού με ένα προηγούμενο παιχνίδι που ο Τάσος είχε φέρει πίσω την methexys που ήταν ντετέκτιβ και φάγαμε κάρφωμα μακελειό. Είχα νευριάσει απίστευτα και μαζί του τότε που την έφερε πισω γιατί τη θεωρούσα σίγουρη ντετέκτιβ και όταν σε έφερε η Χιμέλα λέω πάει το φάγαμε το κάρφωμα. :P

Επίτηδες το έπαιζα πληροφοριοδότης/ντεντέκτιβ. Έκανα ερωτήσεις κτλ. για να μου κάνουν το κάρφωμα. Δεν ξέρω αν έπεισα κι άλλους, μακάρι να έπειθα και τους μαφιόζους που είχαν μείνει ώστε να βγουν και να κερδίσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Αλλά χαλάλι, ήταν 2 πολύ ωραίες εβδομάδες! Τώρα που πήρα το βάπτισμα του πυρός, ελπίζω να παίξω λίγο καλύτερα του χρόνου.:)
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Επίτηδες το έπαιζα πληροφοριοδότης/ντεντέκτιβ. Έκανα ερωτήσεις κτλ. για να μου κάνουν το κάρφωμα. Δεν ξέρω αν έπεισα κι άλλους, μακάρι να έπειθα και τους μαφιόζους που είχαν μείνει ώστε να βγουν και να κερδίσουμς το παιχνίδι νωρίτερα. Αλλά χαλάλι, ήταν 2 πολύ ωραίες εβδομάδες! Τώρα που πήρα το βάπτισμα του πυρός, ελπίζω να παίξω λίγο καλύτερα του χρόνου.:)
Ναι, να απαντάς όμως και σε ερωτήσεις, ε; :angelnot: Δύο φορές σε ρώτησα γιατί δεν άλλαξες ψήφο την πρώτη ημέρα, δύο φορές με αγνόησες και με ανάγκασες να το ψάξω μόνος μου. Κι όταν το έψαξα και το κατάλαβα μας χαρίσατε δύο πανέμορφες και τέρμα ήσυχες κι απροβλημάτιστες δολοφονίες.

Ερώτηση για Κόμφι: Πόσο σου κάψαμε το κεφάλι με τις δολοφονίες που επιλέξαμε προς το τέλος; :redface:
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Επίτηδες το έπαιζα πληροφοριοδότης/ντεντέκτιβ. Έκανα ερωτήσεις κτλ. για να μου κάνουν το κάρφωμα. Δεν ξέρω αν έπεισα κι άλλους, μακάρι να έπειθα και τους μαφιόζους που είχαν μείνει ώστε να βγουν και να κερδίσουμς το παιχνίδι νωρίτερα. Αλλά χαλάλι, ήταν 2 πολύ ωραίες εβδομάδες! Τώρα που πήρα το βάπτισμα του πυρός, ελπίζω να παίξω λίγο καλύτερα του χρόνου.:)
Συγγνώμη για αυτό που θα πω, αλλά αποφάσισα να φέρω τον Ιάκωβο αντί για τον ιλιασο που θέλατε επειδή α) είχα τσαντιστεί με τον ιλιασο που νόμιζα οτι ήταν μάγισσα κι είχε βγάλει την καλή Μελανία :loltooth: αλλά και κυρίως επειδή β) ξέρω οτι ο Ιάκωβος είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά και ήθελα να του δώσω την ευκαιρία να παίξει κι άλλο αφού δολοφονήθηκε νωρίς. Οι δικαιολογίες που σας είπα ήταν μούφα. :redface:

Πάντως ναι, κι εγώ είχα μια φοβία οτι δε θα τελειώσει σήμερα το παιχνίδι και θα είναι ο τσαρα ΑΜ! Γενικά τις τελευταίες μέρες όλα τα σενάρια έπαιζαν!

Όπως και να έχει χαίρομαι που παίξαμε κι αυτή τη χρονιά, ευχαριστώ τη ΣΕ για τον κόπο της και όλους τους παίκτες! Πολιτάκια νικήσαμε! :clapup:
 

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Παιδιά, το Παλέρμο μπορεί να είναι παιχνίδι επιχειρημάτων, όμως και ενστικτωδώς μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα. Εγώ προσωπικά τον Φινέα τον κατάλαβα από το δεύτερο ποστ γιατί για νέος παίκτης έγραφε πολύ συντηρητικά και μου έκατσε άσχημα το "ρε Himela, έχω και προσωπική ζωή". Επιβεβαιώθηκα από το ότι ψήφισε προτελευταίος, εάν θυμάμαι καλά, κάτι που δεν με έπεισε επ' ουδενί ότι θα έκανε νέος πολίτης. Μπορεί για κάποιους να μην είναι αρκετά επιχειρήματα, αλλά το ένστικτό μου χτύπησε "καμπανάκι" και αν μη τι άλλο ήμουν ο μόνος που αιτιολόγησε την ψήφο του. Δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να αποδείξουμε με το ζόρι ότι ο Φινεύς έπαιξε καλά και ότι φταίμε 7 άτομα τον υποψιαστήκαμε και τον ψηφίσαμε. Για να σε ψηφίζουν τόσα άτομα, πάει να πει ότι κάτι δεν έχεις κάνει καλά.
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Ναι, να απαντάς όμως και σε ερωτήσεις, ε; :angelnot: Δύο φορές σε ρώτησα γιατί δεν άλλαξες ψήφο την πρώτη ημέρα, δύο φορές με αγνόησες και με ανάγκασες να το ψάξω μόνος μου. Κι όταν το έψαξα και το κατάλαβα μας χαρίσατε δύο πανέμορφες και τέρμα ήσυχες κι απροβλημάτιστες δολοφονίες.

Ερώτηση για Κόμφι: Πόσο σου κάψαμε το κεφάλι με τις δολοφονίες που επιλέξαμε προς το τέλος; :redface:

Σε αγνόησα γιατί σε έβλεπα πολύ έμπειρο παίκτη και ανησύχησα. Ό,τι και να έλεγα θα έβγαινε εναντίον μου γιατί κατάλαβα ότι μπορείς να συσπειρώνεις άτομα. Εσένα σε φοβόμουν πιο πολύ απ'όλους. Την πρώτη μέρα νόμιζα ότι ήσουν αθώος που απλά έκανε ερωτήσεις και σενάρια όπως ο Ικαρίωνας. Σιγά σιγά όμως κατάλαβα τι βρόμικο παιχνίδι έκανες. :P
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Ναι, να απαντάς όμως και σε ερωτήσεις, ε; :angelnot: Δύο φορές σε ρώτησα γιατί δεν άλλαξες ψήφο την πρώτη ημέρα, δύο φορές με αγνόησες και με ανάγκασες να το ψάξω μόνος μου. Κι όταν το έψαξα και το κατάλαβα μας χαρίσατε δύο πανέμορφες και τέρμα ήσυχες κι απροβλημάτιστες δολοφονίες.

Ερώτηση για Κόμφι: Πόσο σου κάψαμε το κεφάλι με τις δολοφονίες που επιλέξαμε προς το τέλος; :redface:


Είχατε καταλάβει το γιατρό του παλέρμο και δε το σφάξατε?:P(εκ του αποτελέσματος καλά κάνατε)

Την 1η βδομάδα στραφήκατε σε ψιλοκαινούρια άτομα με 2 κάρτες που δεν είχαν τραβήξει την προσοχή και για αυτό και εγώ έτρεχα να προστατεύω τέτοια άτομα (indiana,johnny,αλλά αδυναμία μου ήταν η cinefil)
Απο τη 2η βδομάδα όμως λες και κοιτούσατε ποιον θεωρούσε ο comfy ποιο ύποπτο αμέσως να τον διώξετε,με αποκορύφωμα τη δολοφονία του libertus που έπαθα κανα 2 εγκεφαλικά.Ακόμα να καταλάβω γιατί διώξατε άτομο που ήταν σιγουράκι mvp
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Συγγνώμη για αυτό που θα πω, αλλά αποφάσισα να φέρω τον Ιάκωβο αντί για τον ιλιασο που θέλατε επειδή κυρίως επειδή β) ξέρω οτι ο Ιάκωβος είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά και ήθελα να του δώσω την ευκαιρία να παίξει κι άλλο αφού δολοφονήθηκε νωρίς. Οι δικαιολογίες που σας είπα ήταν μούφα. :redface:
Άλλη μια τρανή απόδειξη για τα επιχειρήματα με τα οποία παίζει η Σύλβια!

Σε αγνόησα γιατί σε έβλεπα πολύ έμπειρο παίκτη και ανησύχησα. Ό,τι και να έλεγα θα έβγαινε εναντίον μου γιατί κατάλαβα ότι μπορείς να συσπειρώνεις άτομα. Εσένα σε φοβόμουν πιο πολύ απ'όλους. Την πρώτη μέρα νόμιζα ότι ήσουν αθώος που απλά έκανε ερωτήσεις και σενάρια όπως ο Ικαρίωνας. Σιγά σιγά όμως κατάλαβα τι βρόμικο παιχνίδι έκανες. :P
Εννοείται πως ο,τι και να έλεγες θα έβγαινε εναντίον σου. :P Αλλά κι η σιωπή βγήκε εναντίον σου εν τέλει. Δε σε κατηγορώ που δε μου απάντησες, απλά σου εξηγώ την πατάτα που κάνατε. Με βάλατε να ψάξω τι έκρυβες κι όταν το βρήκα χαρίσατε δύο δολοφονίες στη Μαφία. Ξέρεις τι σημαίνει να σκοτώνουμε χωρίς τον κίνδυνο να έχουμε στοχεύσει Μάγισσα/Αλεξίσφαιρο/ΑΜ; Δώρο ήταν!
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top