09-08-19

20:59
ΧΆΡΗ ΣΚΌΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΉ ΜΟΥ ΡΕ. -.- 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,310 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,176 μηνύματα σε 105,445 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 246 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΧΆΡΗ ΣΚΌΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΉ ΜΟΥ ΡΕ. -.-![]()
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΘΕΣ?????
Δε πειράζει,congrats πολιτάκια
Tsarachaf πρόσπαθησες να μας πεις ποτέ ότι το αιώνια (γέλια κοινού) καλό κορίτσι δεν είναι τόσο καλό?
Συγχαρητήρια πολίτες!!
Χιμελα![]()
Καλά να πάθει, με τις επιλογές θυμάτων που έκανε!
Μελ, σόρρυ!
Σόρρυ ρε Ιορδάνη, ήσουν μέντιουμ, έφτασε Κυριακή και δεν είχες ιδέα τί είχε συμβεί;Τα πινακάκια ήταν η ταφόπλακα, με το που τα είδα είπα "αυτά τα έφτιαξε ο Ντιμι στάνταρ" και "σιγουρεύτηκα" οτι ήσουν μαφία.
Ναι αλλά μού έλεγες οτι μετά τη Σινεφίλ ο Ιορδάνης ήταν ο πιο ύποπτος. Από τους 4 που είχαμε μείνει, είχε αθωώσει ποτέ κανείς τον ιορδάνη; Όλοι λέγατε "να βγάλουμε τον Ιορδάνη και μετά τη Σινεφίλ". Οπότε πώς να μπορέσω κι εγώ να τον αθωώσω;Σοβαρά;; Τα πινακάκια ήταν η στιγμή που πίστεψα ότι είναι αθώος ο Ιορδάνης![]()
Ναι αλλά μού έλεγες οτι μετά τη Σινεφίλ ο Ιορδάνης ήταν ο πιο ύποπτος. Από τους 4 που είχαμε μείνει, είχε αθωώσει ποτέ κανείς τον ιορδάνη; Όλοι λέγατε "να βγάλουμε τον Ιορδάνη και μετά τη Σινεφίλ". Οπότε πώς να μπορέσω κι εγώ να τον αθωώσω;
Δε συμφωνώ σε τίποτα. Αν ξέραμε έστω τη Δευτέρα ή την Τρίτη οτι έχει μείνει μόνο ένας μαφιόζος, θα ήταν πολύ βοηθητικό. Το οτι συμφώνησες με τον Ικαρίονα οτι η Μελανία ήταν ΔΑ δε σημαίνει οτι εμείς πρέπει να φανταστούμε οτι ξέρεις οτι η Μελανία είναι μαφιόζα. Πολλοί συμφώνησαν με τον Ικαρίονα, δεν ήσουν μόνος ώστε να πούμε "ώπα εδώ κάτι έχουμε".Κάπου μπερδεύεσαι, δουλειά του πληροφοριοδότη δεν είναι να δώσει χύμα τον μαφιόζο που ξέρει, αλλά να το αξιοποιήσει, για να βρει τους υπόλοιπους.
Αλλά ναι, προσπάθησα να σας δώσω την Μελ, γι' αυτό συμφώνησα με ικαρίωνα όταν πήγε να την βγάλει ΔΑ, σε μία θεωρία που προσωπικά μου φαινόταν γελοία και στον καβγά που ακολούθησε η Μελ κέρδισε κατά κράτος και γι' αυτό την αμέσως επόμενη μέρα σας είπα να μην βιαστείτε να την αθωώσετε, αλλά με γράψατε. Δεν θα κάθομαι να φωνάζω μοναχός μου για ένα άτομο εκτός παιχνιδιού και να δώσω την ευκαιρία στην μαφία για κάρφωμα.
Μετά τα πηγαίνατε καλά, ακόμη κι είχατε λάθος βάσεις, οπότε δεν χρειαζόταν να σας την δώσω, ειδικά μετά την Δευτέρα που είχαμε 3 μαφιόζους έξω θα ήταν απλώς εριστικό να βγω και να πω να ορίστε η φανερή Α, άσε που δεν ήμουν σίγουρος μέχρι να πεθάνει ο Λιμπ, αν ήταν αυτός ή ο dimijim ο μαφιόζος που έλειπε.
Μπορώ να πω στα θετικά ότι ήταν ένα ενδιαφέρον μυστήριο το φετινό παιχνίδι.
Α, εγώ το καταευχαριστήθηκα! Της το χρωστούσα άλλωστε.ΧΆΡΗ ΣΚΌΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΉ ΜΟΥ ΡΕ. -.-![]()
Α, εγώ το καταευχαριστήθηκα! Της το χρωστούσα άλλωστε.![]()
Ο ακίκος και στο στοίχημα κουβά πάει εδώ θα βλεπε προκοπή;@akikos και συ κουβά πηγές με τις προβλέψεις![]()
Σύλβια, εσείς δεν τον ακούγατε και απομονώνατε πράγματα. Όχι μόνο από τον Ιορδάνη αλλά και από άλλους παίκτες. Οι δημοσιεύσεις είναι εκεί, μπορεί κανείς να ανατρέξει και να δει, πως ο Ιορδάνης διακριτικά είχε εκφράσει αμφιβολίες ότι η Εμιλούκο είναι μαφιόζα, αλλά και για άλλους παίκτες...
Μόλις μάλιστα πήρε την απάντηση και για την Marjoree έπαιξε την Τυμβωρυχία για να δείξει πόσους μαφιόζους έχει μέσα στο παιχνίδι. Την ίδια κίνηση κάνατε - Τυμβωρυχία έπαιξες εσύ και αθωώθηκες, Τυμβωρυχία έπαιξε και ο Ιορδάνης.
Τελευταίο σχόλιο πριν το ΣΚ.
Γενικότερα απο την εξέλιξη των δύο τελευταίων ψηφοφοριών δεν νομίζω ότι έχουμε έξω 3 μαφιόζους, αμφιβάλλω αν έχουμε 2. Όσο τραγικά και αν είναι τα πράγματα μια μαφία ποτέ δεν θα άφηνε ένα μέλος της να φύγει αμαχητή. Όχι μόνο μία (Φινέας) αλλά τρεις ολόκληρες φορές.
Πίστεψε αυτό που ήθελα όλοι να πιστέψετε. Ότι ήμουν δολοφόνος και ήθελα να προστατέψω έναν άλλον δολοφόνο. Αν ήμουν ο αρχιμαφιόζος ολοι θα ψήφισαν τον dimjim μετά και ο Ηλίας θα ήταν ο πιο χρήσιμος παίκτης του παιχνιδιού.Εγώ έπαιξα τυμβωρυχία σε μαφιόζο, εκείνος σε πολίτη. Τί σχέση έχει αυτό;