Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Γιατί μπλέκεις τη μάγισσα με τον λίμπ; Μας είχες πρήξει όλη τη μέρα ότι η Μελανια είναι κακια και ξαφνικά λες δεν είναι. Κι εγώ ξαφνιάστηκα. Δεν έχει σχέση αυτό με το ότι ο λίμπ είναι μάγισσα.


Λοιπόν επειδή το άκουσα αρκετές φορές αυτό και με εκνευρίζει. Για τη Μελανία έγραψα τρια ποστ που την κατηγορούσα ως ΔΑ (340, 348 και 350). Και μετά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ΔΑ. Μην λες λοιπόν ότι σας είχα πρήξει όλη μέρα. Με ενοχλεί το να παρουσιάζουν τα πράγματα με υπερβολή διότι μου θυμίζει προπαγάνδες Σύριζα που παρουσίαζαν κόσμο να αυτοκτονεί καθημερινά απ' την κρίση (αυτοκτονίες που ξαφνικά έπαυσαν μόλις έγινε ο Σύριζα κυβέρνηση) και άλλα τέτοια για την εξουθενωτική βία των μνημονίων. Κι εσύ μας έπρηξες αν το πάμε έτσι με το σενάριο ότι ο Physiognomist ήταν ο ΔΑ ή ότι ο dimijim ήταν μαζί με τον Libertus. Και δεν ήταν μαζί τελικά. Αντί να προσπαθούμε να βρούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη (όπου αναγκαστικά θα χάσεις), καλύτερα να ξαναδιαβάσουμε πάλι ποστ Σινεφιλ, Τσαρα, Κομφορταμπλι και Καραντακου. Αθώοι ρόλοι είμαστε, θα πέσουμε και έξω αναγκαστικά στα σενάριά μας. Όλα τα σενάρια που έκανα νομίζω ότι είχαν λογική με βάση τα ποστ που είχαν γίνει. Αν και προσωπικά με βάση τον ρόλο που έχω καταμπερδεύτηκα με το κιλ Λιμπέρτους. Μου γ@@θηκε το σύμπαν.
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Χαίρεται!

Σχετικά λοιπόν με τη σημερινή δολοφονία του Χάρη αλλά και το post του αμέσως πριν τη δολοφονία.
Ο Χάρης είναι οπωσδήποτε Μαφιόζος. Περίπτωση να είναι οτιδήποτε άλλο, μετά τα όλα όσα έχει κάνει και γράψει δεν υπάρχει. Άλλωστε Μάγισσα έχουμε, τον iliaso. Και στην ακραία περίπτωση που θεωρήσουμε το Χάρη Μάγισσα, θα έκανε τόσο γρήγορα το kill του; Υπενθυμίζω ότι έχει παίξει 2 κάρτες στον πρώτο γύρο, αποκλείεται να είχε Όνειρο για να σιγουρευθεί για τη Μελανία (ή και τον ιλιασο, γιατί αν θεωρήσουμε το ακραίο σενάριο να είναι ο Χάρης Μάγισσα τότε πώς είμαστε σίγουροι ότι σκότωσε τη Μελανία κι όχι τον ιλιάσο?). Οπότε σε κανένα δυνατό σενάριο στο κεφάλι μου ο Χάρης δε βγαίνει κάτι διαφορετικό από Μαφιόζος.

Οπότε, μιας και δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον τρόπο να έχει πεθάνει ο Χάρης αλλά κανένας άλλος μαζί του (εκτός αν η ΣΕ έχει μοιράσει 2 Μάγισσες σ αυτό το παιχνίδι) τότε μάλλον τείνω να καταλήξω ότι ο Χάρης ήταν ο τελευταίος εν ζωή Μαφιόζος κι αποφάσισε να θέσει μόνος τέλος στη ζωή του. Θα είδε ότι είναι ο επόμενος ή μεθεπόμενος mvp, πιθανόν όντως να μην είχε καμία Νεκροφάνεια ή ΑΠ ή κάποια κάρτα να το γυρίσει πάντως, θα ξενέρωσε ίσως κι αποφάσισε να λήξει το παιχνίδι του εδώ. Και να αφήσει όλους τους υπόλοιπους να συνεχίσουμε να παίζουμε για τον ΑΜ. Το γεγονός όμως ότι δε σκότωσε τον ΑΜ χθες για να λήξει το παιχνίδι όλων εδώ, δείχνει μάλλον ότι η Μαφία του προτιμάει τη νίκη του ΑΜ παρά των πολιτών. Άλλωστε και στα τελευταία του λόγια βλέπει παντού ΑΜ. Ο μόνος που δεν είναι ΑΜ είμαι εγώ. Και με ψηφίζει για να φύγω έτσι ώστε να δώσει ένα γύρο ακόμη πλεονέκτημα στον ΑΜ. Αν ήμουν όντως ο ΑΜ κι ο Χάρης ήθελε να φύγω, γιατί δε με πήρε μαζί του στον τάφο;

Επίσης, το ξέρω ότι θα σας φανεί αστείο και μπορεί να μη σημαίνει και τίποτε, αλλά δείτε το χθεσινό post του Χάρη. Το τελευταίο του emoticon δε φαίνεται σαν να τον δείχνει να αυτοκτονεί; Να πυροβολεί τον εαυτό του στο κεφάλι; Ναι, να τον δείχνει να καπνίζει είναι το κανονικό emoticon, αλλά αν ήθελε να διαλέξει ένα emoticon για να μας πει ότι θα αυτοκτονήσει, αυτό δεν ήταν το πιο ταιριαστό;

Συνεπώς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην αναζήτηση ΑΜ. Και δεν υπάρχει καλύτερος ΑΜ από τον Ικαρίων. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε ποιος ήταν ο Φανερός του, άλλαζε το status ενοχής/αθωότητας στους παίχτες συχνότερα κι από πουκάμισα. Κι επίσης, υπερβολικά βολικά, αμέσως μετά τη σημερινή δολοφονία σταματάει να αθωώνει κόσμο. Είναι όλοι ύποπτοι λέει, πάρα πολύ βολικά για έναν ΑΜ που θα ψάχνεται να διώξει Πολίτες στην ψηφοφορία. Κι επειδή έχει ήδη και μια ΑΠ στα χέρια του και πρέπει να τελειώνουμε μ αυτόν προτού σας κάνει καμιά πλύση εγκεφάλου ακόμη και φάτε ακόμη έναν Πολίτη:


στον αγαπητό Αντίπαλο Μαφιόζο Ikarionas.

Ο κάτοχος της Ακύρωσης της ΑΠ, εάν βρίσκεται ακόμη στο παιχνίδι, παρακαλώ πολύ να σκεφτεί ιδιαίτερα προτού την ακυρώσει. Εάν αφήνει και μια αμφιβολία ότι ο Ικαρίωνας μπορεί να είναι ο ΑΜ τότε να την αφήσει να περάσει. Το παιχνίδι θα λήξει το βράδυ μετά απ αυτό. Κι αν κατά λάθος δε λήξει, κι υπάρχει ακόμη original Μαφιόζος μέσα, τότε μπορούμε να τον βρούμε και να τον διώξουμε. Κι αν θέλετε μπορείτε μετά να διώξετε κι εμένα, θα ήταν μεγάλο λάθος αυτό βέβαια, αλλά δεν έχω να σας πω κάτι παραπάνω. Αν όντως είμαι Μαφία κι έχω μείνει μόνος μου, τι νόημα έχει τώρα να παίξω μια ΑΠ και να φύγω αύριο ως mvp; Τι έχω να κερδίσω;

Και τέλος, παρακαλώ να μην κατηγορηθώ για το ότι κρατούσα μια ΑΠ και δεν την έπαιξα άμεσα σε κάποιον πιο σίγουρο Μαφιόζο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας Πολίτης θα ένιωθε σίγουρος να κρατήσει μια τόσο δυνατή κάρτα για τόσο αργά στο παιχνίδι. Εγώ μπορώ να σκεφτώ 43 λόγους. Αλλά όπως θα έλεγε και ο προφυλακισμένος μας, αφήνω εσάς να τους βρείτε.

ΥΓ. Σύμφωνα με το "Εγχειρίδιο Καλού Πολίτη by Himela" παίζω την ΑΠ μου μέσα στο καταμεσήμερο και με όλους τους παίχτες παρόντες άρα είμαι αθώος. Αν ήμουν Μαφιόζος θα την έπαιζα χθες στις 01:59 για να σώσω τον εαυτό μου, ποντάροντας στις πιθανότητες ο κάτοχος της Ακύρωσης της ΑΠ να κοιμάται...​
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ikarionas είσαι προφυλακισμένος! Η διορία για την Ακύρωση Προφυλάκισης είναι 20:52 .

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος:
#1 ο παίχτης παραμένει προφυλακισμένος δε μπορεί να συμμετέχει στη δημόσια συζήτηση, να ψηφίζει, να παίζει κάρτες ή ιδιότητες του ρόλου του.
#2 δε μπορεί να ενεργοποιηθεί καμία κάρτα (πλην της Ακύρωσης Προφυλάκισης) στον προφυλακισμένο (δε μπορεί πχ να επιστρέψει με Νεκροφάνεια ή να αποχωρήσει οριστικά με Τυμβωρυχία).

Ψηφοφορία για Τρίτη 06/08:

1. CiNeFiL --> dimijim
2. ComfοrtablySmug --> dimijim
3. dimijim --> Libertus
4. Himela --> dimijim
5. Indiana Jones --> dimijim
6. Ikarionas --> dimijim
7. JKaradakov --> Libertus
8. Libertus --> dimijim
9. tsarachaf

Ψήφοι:
6 dimijim


Η χώρα των φαντασμάτων
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08
Johnny15 - Δολοφονία 02/08
i_lie_us - Δολοφονία 05/08
ultraviolence - Ψηφοφορία 05/08
Libertus - Δολοφονία 06/08

Προφυλακισμένος
Ikarionas

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος
Marjoree26 - Ψηφοφορία 02/08 - Δήμαρχος


Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1


Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από JKaradakov
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από dimijim
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,881 μηνύματα.
Προφανώς την ακύρωση την έχουν οι μαφιόζοι οπότε έχουμε χάσει. Good game. :)
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Προφανώς την ακύρωση την έχουν οι μαφιόζοι οπότε έχουμε χάσει. Good game.

Είμαστε 8, αν φύγει ο Ικαρίωνας μένουμε 7. Στην χειρότερη των περιπτώσεων είμαστε 4|3 και μετά την αυριανή δολοφονία 3|3 εκτός και αν κάνουν κάρφωμα.

Αλλά εσύ πιστεύεις ότι ο Ουλτρα είναι μαφιόζος, άρα μέσα στο παιχνίδι είναι 2 μαφιόζοι. Πως ακριβώς έχουμε χάσει;
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Δεν έχω διαβάσει πολλά γιατί λείπω από το πρωί δυστυχώς, αλλά μην αγχώνεστε, δεν έχουμε χάσει. Μην απελπιζεστε και σκεφτείτε τι μπορεί να έχει συμβεί.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,881 μηνύματα.
Δεν υπάρχει τίποτα να σκεφτούμε. Υπάρχει το κάρφωμα που είναι μια σίγουρη δολοφονία, υπάρχει εξαίρεση ψηφοφορίας, μπορεί να υπάρχει και μια ακόμα ΑΠ. Έχουμε χάσει παιδιά.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλησπέρα, Palermo :happy:

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την ακύρωση της ΑΠ είναι 20:52.

Σε περίπτωση που η ΑΠ ακυρωθεί μετά τις 20:00 τότε αποχωρεί ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν ψηφίσετε, θα πάρετε απουσία!
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Η προθεσμία για την ακύρωση της ΑΠ έχει παρέλθει.
Ikariona βγαίνεις από το κελί και μεταφέρεσαι στη χώρα των φαντασμάτων! Περιμένουμε τα τελευταία σου λόγια!

H τελική λίστα της μέρας:
Απουσία o tsarachaf...

Ψηφοφορία για Τρίτη 06/08:

1. CiNeFiL --> dimijim
2. ComfοrtablySmug --> dimijim
3. dimijim --> Libertus
4. Himela --> dimijim
5. Indiana Jones --> dimijim
6. Ikarionas --> dimijim
7. JKaradakov --> Libertus
8. Libertus --> dimijim
9. tsarachaf

Ψήφοι:
6 dimijim


Η χώρα των φαντασμάτων
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08
Johnny15 - Δολοφονία 02/08
i_lie_us - Δολοφονία 05/08
ultraviolence - Ψηφοφορία 05/08
Libertus - Δολοφονία 06/08

Προφυλακισμένος
Ikarionas

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος
Marjoree26 - Ψηφοφορία 02/08 - Δήμαρχος


Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1


Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από JKaradakov
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από dimijim
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καιρός να πει κάποιος τελευταία λόγια της προκοπής.

Καλά βρε αχάριστα πλάσματα. Είναι δυνατόν να με αφήνετε έτσι; :) Είναι δυνατόν να με θεωρείτε όντως ΑΜ; Αυτό το σενάριο μπάζει από παντού. Αν ήμουν ΑΜ τότε έπαιξα αποκλειστικά μαζί με τους πολίτες και όχι με μαφιόζους. Ψήφισα αρχιμαφιόζο, πήγα να σαμποτάρω ΔΑ με ισοβαθμία, ο ΔΑ με ήθελε έξω, έφαγα ήδη προφυλάκιση από Physiognomist, με κατηγορούσε ο Ούλτρα. Αν το δείτε, όλο κακοί ρόλοι προσπαθούσαν να με βγάλουν έξω. Άρα τι είναι ο dimijim; Aσφαλώς μαφιόζος. Λέτε αθώος να ρίξει τώρα προφυλάκιση; Και μάλιστα σε ΑΜ με ένα σενάριο που μπάζει από παντού; Ξαφνικά από εκεί που έψαχνε μαφίες ο dimijim σας λέει ότι ο τελευταίος μαφιόζος ήταν ο Libertus και ότι με μένα ως ΑΜ το παιχνίδι τελειώνει. Καλά κρασά. Όχι απλώς δεν τελειώνει αλλά είναι τουλάχιστον δυο μαφιόζοι μέσα, ίσως και τρεις με ΑΜ. Ο Λιμπέρτους αν ήταν μαφία δεν θα έλεγε στα τελευταία του λόγια ότι ο Ικαρίονας δεν είναι ΑΜ. Θα τον βόλευε να με αφήσετε να βγω. Έφτιαξε ένα σενάριο ο dimijim που με ήθελε ΑΜ και όλοι αμέσως να το χάψετε. Μας έστρεφε χτες ο ίδιος προς τον Libertus και τώρα που ο Libertus πέθανε τον λέει μαφιόζο ο οποίος αυτοκτόνησε. Είναι δυνατόν να σας πείθει όλο αυτό; Θα υποθέσω λοιπόν ότι απλώς η ακύρωση προφυλάκισης δεν ήταν στα δικά σας χέρια. Τώρα όμως θα πρέπει να τρέξετε. Κάρφωμα μην το φοβάστε αλλά πρέπει να βρείτε τι έγινε. Ξαναδιαβάστε ποστ, θεωρώντας πλέον τον Λιμπέρτους αθώο. Και μαφιόζος να ήταν, ξαναδιαβάστε και δείτε. Και παρότι το παιχνίδι με μπέρδεψε πάρα πολύ να ξέρετε ότι dimijim και Karadakov είναι μαφιόζοι. Tsarachaf είναι κατά πάσα πιθανότητα αθώος. Μου έκανε εντύπωση ότι πολύ εύκολα το αποδέχτηκε όλο αυτό και νομίζω ότι αν ήταν αθώος θα σκέφτονταν ότι αν ήμουν όντως ΑΜ, τότε δεν θα σας έλεγα να μην πάτε Ηλία που αποδείχτηκε ότι ήταν αθώος. Θα σας άφηνα να πάτε για να νομίζετε ότι είναι μαφιόζος και τον βγάλατε. Σας έσωσα ένα γύρο τσάμπα ψηφοφορίας απ' αυτόν. Και αν είναι ο Τσάρα αθώος σας έφτιαξα ολόκληρο κείμενο που τον αθώωνε (με βάση το ότι ο Λιμπέρτους ήταν κακός βέβαια, πλέον δεν τον αθωώνει αυτό). Αν ήμουν ΑΜ γιατί να αθωώσω τόσα άτομα ανάμεσά σας; Σας γλίτωσα από κάμποσους γύρους. Προσπάθησα να πω να φερετε με νεκροφανεια Ιλιάσο επειδή θεωρουσα Ιντιάνα πληροφοριοδοτη που θα φαει καρφωμα. Λετε να το εκανα αυτο ως ΑΜ; Μου λέγατε ότι μετά από dimijim και Libertus θα βγάλετε εμένα κι εγώ πήγαινα και τους ψήφιζα. Για μαλάκα με περνάτε να τους ψηφίζω ενώ λέτε ότι θα με βγάλετε; Όχι απλώς είμαι αθώος και σε όλο το παιχνίδι προσπαθούσα να βοηθήσω. Έκανα λάθος σενάρια αλλά νομίζω σας βοήθησα πάρα πολύ σε κάποια σημεία που δυστυχώς προσπεράσατε. Δεν ξέρω αν υπάρχει καμία νεκροφάνεια σε χέρια πολιτών αλλά παρότι μπορώ να σας βοηθήσω, αφού σας μπερδεύει τόσο πολύ ο ρόλος μου ρίξτε την τουλάχιστον στον Ιλιάσο που έχει δυο κάρτες και ίσως ρόλο που να βοηθάει περισσότερο. Εμένα έτσι κι αλλιώς δύσκολα να με αθωώνατε εντελώς, έτσι όπως πήγε. Αν δεν μου ρίξουν καμιά τυμβωρυχία θα σας βοηθήσω με την ηχώ να τους βγάλετε. Μην μου ρίξετε νεκροφάνεια αν ειναι να με υποπτεύεστε και να σας δυσκολέψω το παιχνίδι.

Ψηφίστε άμεσα dimijim στην επόμενη ψηφοφορία. Είναι μαφιόζος. Και μετά σφαίρα στον Καραντάκο που πήγαινε διαρκώς μαζί με τον dimijim απ' την αρχή. Έκαναν μαζί διαλόγους που δήθεν ο ένας ρωτούσε τους υπόλοιπους πολίτες και ο Καραντάκος συμφωνούσε επιβεβαιώνοντας τις θεωρίες του. ''Πιστεύεις πως ο Ικαρίονας μπορεί να είναι μαφιόζος;'', ''Έχει αρκετές πιθανότητες'', απαντούσε ο Καραντάκος, προετοιμάζοντας την άμεση προφυλάκιση. ''Πιστεύεις Ιορδάνη ότι στέκει το σενάριο του Ούλτρα για Ικαρίονα πόρνη;'', ''μου φαίνεται αρκετά πιθανό'', έλεγε ο Καραντάκος. ''Πιστεύεις Ιορδάνη ότι ο Ικαρίονας είναι ΑΜ;'', ''μου φαίνεται ενδιαφέρον σενάριο'' έλεγε ο Καραντάκος. Και όλο έτσι πήγαινε. Όλο συμφωνούσε με τον dimijim σε σενάρια που δεν έστεκαν με τίποτα. Μια χαρά μπορεί να είναι μαζί και θεωρώ ότι αμέσως μετά από ντίμιτζιμ πρέπει να βγάλετε τον Καραντάκο. Ψήφισαν μαζί και Libertus σήμερα για να μας δείξουν ότι δεν ήξεραν πως θα πέθαινε και ότι ήταν μαφιόζος. Για Τsarachaf δεν ξέρω τι παίζει πραγματικά αλλά δεν είναι ΑΜ. Το ότι σας λέει να ξανασκεφτείτε τι μπορεί να έχει συμβεί λέγοντάς σας να μην αγχώνεστε γιατί δεν έχετε χάσει ακόμη, μου δημιουργεί υποψίες (αλλά όπως θα σας δείξω, παίζουν άλλοι δυο original μαφιόζοι μέσα). Δηλαδή τι μπορεί να έχει συμβεί Tsarachaf; Με θέλουν έξω διαρκώς απ' την αρχή του παιχνιδιού ένα σωρό κακοί ρόλοι. Λες ο Ντίμιτζιμ να είναι αθώος που με θέλει και που έφτιαχνε ένα σωρό σενάρια από καιρό για να προετοιμάσει το έδαφος; Γενικά αυτό το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά με μπέρδεψε πολύ. Ο Τσάρα που κάνει για αθώος. Ο dimijim ειναι σίγουρος μαφιόζος αλλά τον θεωρούσα εδώ και αρκετό διάστημα ως ΑΜ. Τελικά είναι original μαφία και γι' αυτό μπερδεύτηκε τόσο το παιχνίδι. Έπαιζε για να το μπερδέψει.

Ο ΑΜ είναι η Σινεφιλ <3. Την υποψιάστηκα από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού και αργότερα το εξακρίβωσα αλλά έλεγα να την καλύψω γιατί όντως βοηθούσε τους πολίτες, συν το ότι ακολουθούσα στο περίπου αυτά που έλεγε και έτσι πέρασαν εμένα για ΑΜ και γλίτωνα απ' το να με κάνουν kill. Ο Libertus είχε δίκιο για Σινεφιλ που έδινε πολύ έντονα τον Ούλτρα. Η Σινεφίλ ΔΕΝ είναι ντετέκτιβ. Ξαναδιαβάστε τα ποστ όλων προσεκτικά. Δυο φορές ανέβασα το ποστ μου που έχει τα ποστ του Τσάρα. Τα έχετε όλα μαζεμένα εκεί για να μην κάνετε κόπο να τα βρίσκετε.
Όσο πρόλαβα και παρέα με το φάντασμα του Bloody Baron, τσέκαρα στα γρήγορα τα ποστ της Σινεφίλ για να δείτε και μόνοι σας.

Ποστ 64: Αναφέρει τους πάντες. Ανάμεσά τους σχολιάζει λίγο τον ultraviolence και την αναφορά του σε προηγούμενο παιχνίδι και θεωρεί πιθανό να θέλει να δώσει κατεύθυνση σε κάποιον.

Ποστ 68: Ένα ποστ μόνο για απάντηση στον Ultraviolence. Ο Ultra είπε ότι είναι τραβηγμένες οι αναφορές σε προηγούμενα παιχνίδια και αυτή του λέει ότι τίποτα δεν είναι τραβηγμένο μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Ποστ 166:

Υποπτος για μενα και ο ultra ο οποιος σχολιασε μονο για να δικαιολογησει τις δικες του ενεργειες εκτος μετα το τελος της ψηφοφοριας που σχολιασε 2 ποστ και η ψηφος του παρεμεινε ουδετερη ως το τελος του παιχνιδιου
επισης τραγουδι με στιχους
I have a friend
I've never seen
He hides his head
inside a dream
....
But only love
can break your heart



Είναι η μόνη που μπήκε στον κόπο να τσεκάρει τα lyrics απ' τα τραγούδια του Ούλτρα.

Ποστ 197: Πάλι σχολιάζει ποστ του Ούλτρα και τον ρωτάει γιατί ψηφίζει Ηλία ενώ πιστεύει ότι δεν είναι δολοφόνος.

Ποστ 315: Έχει προηγηθεί αυτό με τον Φινέα και παρότι δεν αναφέρει τον Ούλτρα λέει το εξής:

και ενα αλλο μελος (της μαφίας) το πιο πιθανον να μην πηρε καν μερος σε ολο αυτο και να εμεινε στην αφανεια τυπου δεν το ειδε ποτε ολο αυτο και θα το δει αυριο το πρωι και θα "σοκαριστει"

Ήταν τη μέρα που ο Ούλτρα είχε πάρει απουσία.

Ποστ 459: Πάλι λέει αυτά που είναι να πει και συνεχίζει:

δεν ξεχναμε Μαρτζ και ultra που χθες παρεμειναν αφαντοι.



Ποστ 468: Ένα ποστ αποκλειστικά για τον Ultraviolence που τον κατηγορεί ότι δεν λέει τίποτα και ψηφίζει μόνο Ηλία.

Ποστ 549: Γράφει για τον Ούλτρα

ο ουλτρα για μενα ειναι αρκετες οι πιθανοτητες να ειναι ενοχος
ψηφιζει απο την αρχη ηλια, ακομα και οταν δεν ειχε κανει ο ηλιας την γκαφα με την τυμβωρυχια
εκαιγε απλα ψηφους εξ αρχης
μολις βγηκε ο φινεας ελειπε, μπορει και να μην προλαβε, μπορει και για να μην κανει τα πραγματα χειροτερα (?)
ακομα και σημερα, ο ηλιας δεν θα ειχε αλλη ψηφο εκτος απο τη δικια του μετα πηρε και ασυλια
γιατι αποφασισε για την ψηφο του οταν η εμιλυ ειχε ηδη αρκετες ψηφους για να βγει και χωρις τη βοηθεια του?


Ποστ 551: Λέει στη Χιμέλα γιατί θεωρεί τον Ούλτρα μαφιόζο. Υποψιάζεται πως ο Ηλίας είναι μάλλον αθώος αφού ο Ούλτρα τον ψήφισε τόσες φορές.

Δεν έχει νόημα να σας βάλω και τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω αν θα προλάβω. Αρκεί να δείτε πόσο σίγουρα τον ψήφισε και επέμενε σ' αυτόν όταν τον βγάλαμε. Παρακολουθούσε τις κινήσεις του εκ του σύνεγγυς.

Συμπέρασμα: Η Σινεφίλ έχει πληροφορία για τον Ούλτρα εξαρχής. Αν ο Ultra ήταν φανερός Α, τότε η Σινεφίλ είναι ο Πληροφοριοδότης. Αν όμως είναι φανερός Β τότε η Σινεφίλ είναι ο ΑΜ. Δεδομένου ότι οι αναφορές της στον Ούλτρα είναι εξόφθαλμες, θεωρώ ότι θα την είχαν καρφώσει αν ήταν πληροφοριοδότης. Άρα μάλλον ο Ούλτρα ήταν Φανερός Β και η Σινεφίλ είναι ο ΑΜ.
Και ΟΧΙ δεν ήταν πόρνη ο Ούλτρα. Ο Ούλτρα ήταν φανερός μαφιόζος Β. Ο Dimijim είναι μαφιόζος. Και παίζετε με δύο original μαφιόζους μέσα. Όχι με τρεις. Και ποιος ήταν αυτός που βάλθηκε να λέει ότι ο Ούλτρα δεν ήταν μαφιόζος και πάει να το παίξει μέντιουμ; Ο Karadakov. Ποιος ήταν επίσης αυτός που με ρωτούσε και με ξαναρωτούσε τι αθωώνει την Σινεφίλ; Ο Karadakov. Είχαν καταλάβει πως η Σινεφίλ ήταν ο ΑΜ αλλά δεν τους συνέφερε να το πουν γιατί έπρεπε κάπως να βγάλουν εμένα. Βγάλτε dimijim και Karadakov στις επόμενες ψηφοφορίες. Προσωπικά αν ήμουν μέσα ίσως και να άφηνα τη Σινεφίλ να κερδίσει γιατί έπαιξε καλά και βοήθησε τους πολίτες (συν ότι υποψιάζομαι πως είναι τρελό μωρό no offense, no sexism). Συν το ότι μου έχει σπάσει τα νεύρα το ότι σχεδόν σε κάθε παιχνίδι φεύγω με προφυλάκιση και κανείς δεν κάνει κάτι (να 'ναι καλά ο Comfortably που προσπάθησε το παιδί). Αφού είπαμε είμαι το αιώνια καλό παιδί του παλέρμο.

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ό,τι κι αν γίνει. Εμπιστευτείτε τον καλό Ikariona. Τα λέμε ξανά σε άλλο παιχνίδι. Δεν χαλάμε καρδιές.


Υ.Γ. Σινεφίλ αν έχεις νεκροφάνεια φέρε με και θα παίξω μαζί σου my lovely Cornelius Fudge. It's a promise. Μπορούμε να πάμε και για καφέ μετά το παιχνίδι.

Υ.Γ. 1 Φόρτσα παοκάρα. 2-1 με Άγιαξ.

Υ.Γ. 2 Wingardium Leviosa!
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 07/08:

1. CiNeFiL
2. ComfοrtablySmug --> dimijim
3. dimijim
4. Himela
5. Indiana Jones
6. JKaradakov
7. tsarachaf

Ψήφοι:
1 dimijim


Η χώρα των φαντασμάτων
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08
Johnny15 - Δολοφονία 02/08
i_lie_us - Δολοφονία 05/08
ultraviolence - Ψηφοφορία 05/08
Libertus - Δολοφονία 06/08
Ikarionas Ψηφοφορία 6/08*


Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος
Marjoree26 - Ψηφοφορία 02/08 - Δήμαρχος


Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1
tsarachaf - #1

Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από JKaradakov
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από dimijim
 
Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,881 μηνύματα.
Αν και ντάξει έχω χαθεί τελείως, τώρα έχω μια νέα θεωρία (πέστε να με φάτε). Κοίταξα ξανά τα ποστ σήμερα και βρίσκω οτι συμφωνώ με τον Ιορδάνη σχετικά με τη Σινεφίλ. Όλοι οι εναπομείναντες από κάπου και κάπως τους έχω αθωώσει (εκτός του ντιμι εννοείται). Η σινεφίλ άραγε από πού αθωώθηκε; Στα ποστ της συνεχώς απλά συμφωνεί με το πλήθος και κάποιες φορές γράφει κάποια ακατανόητα που δε βγάζουν νόημα στα οποία δεν έδινα πολλή σημασία γιατί τη θεωρούσα αθώα, λέω οκ, θα μπερδεύτηκε. Σήμερα που τα ξαναείδα όμως θεωρώ οτι κάποια που δεν είχαν λογική τα έβαζε στα ποστ για να μπερδέψει. Έχω ένα κεφάλι καζάνι και δε θα μπω στη διαδικασία σήμερα να κάνω παραθέσεις. Εγώ θεωρώ οτι ο Ικαρίονας ήταν ο ΑΜ. Απλά σαν παίκτης που έχει συνηθίσει να είναι καλός, έπαιξε βοηθώντας τους πολίτες μέχρι και που έφυγε χωρίς να έχει ελπίδα να γυρίσει αφού τη νεκροφάνεια των κακών μάλλον την είχε ο ούλτρα και των καλών έχει χαθεί κάπου στα φαντάσματα. Τώρα που έφυγε από τη μέση ο ΑΜ, θεωρώ οτι είμαστε λίγο πιο "ελεύθεροι" να αφοσιωθούμε στο να βρούμε τους δύο μαφιόζους. Η σκέψη που έκανα λοιπόν είναι η εξής: ο ντιμι στο ποστ του με πολλή άνεση λέει "αν δεν τελειώσει το παιχνίδι σήμερα, βγάλτε με αύριο". Αυτό με κάνει να πιστεύω οτι έχει εξαίρεση ψηφοφορίας και αυτό το φοβόμουν. Γιατί κρατούσε τις 3 κάρτες πάνω του; Τον Ιορδάνη και τον τσαρα τους θεωρώ αθώους. Εγώ λοιπόν θεωρώ τη Σινεφίλ μαφία. Ναι ξέρω οτι πήγαινε ως τώρα με τις θεωρίες των πολιτών, αλλά αυτό ήταν εύκολο να το κάνει τη στιγμή που οι μαφιόζοι είχαν ένα σχέδιο και εκείνη το ήξερε. Πήγε με τα νερά μας να βγάλουμε τον ούλτρα γιατί δεν είχε άλλη επιλογή. Σήμερα ψήφισε ντίμι γιατί, γιατί όχι; Αφού ήξερε οτι ο ντιμι θα παίξει την ΑΠ. Όσο για τον Λιμπ; Πραγματικά δεν ξέρω. Να ήταν όντως η μάγισσα; Κουφό μού φαίνεται να έσωσε πρώτη μέρα. Αλλά με τόσα που έχουν γίνει σε αυτό το παιχνίδι, τί να πω. Οπότε εγώ θα πρότεινα να κινηθούμε προς τη Σινεφίλ για αύριο. Ο ντίμι έχει πια προδωθεί και με ανησυχεί πολύ η εξαίρεση ψηφοφορίας που μπορεί να την παίξει αύριο στις 12:59, να γίνει η δολοφονία, να έχουμε ψηφίσει όλοι ντιμι και η ψήφος κάποιου που θα δολοφονηθεί να χαθεί. Ενώ αν πάμε στη σινεφίλ, θα τον αναγκάσουμε να χάσει μια μαφιόζα χωρίς να μπορεί να τη σώσει.

Οπότε Cinefil από μένα.
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Αν και ντάξει έχω χαθεί τελείως, τώρα έχω μια νέα θεωρία (πέστε να με φάτε). Κοίταξα ξανά τα ποστ σήμερα και βρίσκω οτι συμφωνώ με τον Ιορδάνη σχετικά με τη Σινεφίλ. Όλοι οι εναπομείναντες από κάπου και κάπως τους έχω αθωώσει (εκτός του ντιμι εννοείται). Η σινεφίλ άραγε από πού αθωώθηκε; Στα ποστ της συνεχώς απλά συμφωνεί με το πλήθος και κάποιες φορές γράφει κάποια ακατανόητα που δε βγάζουν νόημα στα οποία δεν έδινα πολλή σημασία γιατί τη θεωρούσα αθώα, λέω οκ, θα μπερδεύτηκε. Σήμερα που τα ξαναείδα όμως θεωρώ οτι κάποια που δεν είχαν λογική τα έβαζε στα ποστ για να μπερδέψει. Έχω ένα κεφάλι καζάνι και δε θα μπω στη διαδικασία σήμερα να κάνω παραθέσεις. Εγώ θεωρώ οτι ο Ικαρίονας ήταν ο ΑΜ. Απλά σαν παίκτης που έχει συνηθίσει να είναι καλός, έπαιξε βοηθώντας τους πολίτες μέχρι και που έφυγε χωρίς να έχει ελπίδα να γυρίσει αφού τη νεκροφάνεια των κακών μάλλον την είχε ο ούλτρα και των καλών έχει χαθεί κάπου στα φαντάσματα. Τώρα που έφυγε από τη μέση ο ΑΜ, θεωρώ οτι είμαστε λίγο πιο "ελεύθεροι" να αφοσιωθούμε στο να βρούμε τους δύο μαφιόζους. Η σκέψη που έκανα λοιπόν είναι η εξής: ο ντιμι στο ποστ του με πολλή άνεση λέει "αν δεν τελειώσει το παιχνίδι σήμερα, βγάλτε με αύριο". Αυτό με κάνει να πιστεύω οτι έχει εξαίρεση ψηφοφορίας και αυτό το φοβόμουν. Γιατί κρατούσε τις 3 κάρτες πάνω του; Τον Ιορδάνη και τον τσαρα τους θεωρώ αθώους. Εγώ λοιπόν θεωρώ τη Σινεφίλ μαφία. Ναι ξέρω οτι πήγαινε ως τώρα με τις θεωρίες των πολιτών, αλλά αυτό ήταν εύκολο να το κάνει τη στιγμή που οι μαφιόζοι είχαν ένα σχέδιο και εκείνη το ήξερε. Πήγε με τα νερά μας να βγάλουμε τον ούλτρα γιατί δεν είχε άλλη επιλογή. Σήμερα ψήφισε ντίμι γιατί, γιατί όχι; Αφού ήξερε οτι ο ντιμι θα παίξει την ΑΠ. Όσο για τον Λιμπ; Πραγματικά δεν ξέρω. Να ήταν όντως η μάγισσα; Κουφό μού φαίνεται να έσωσε πρώτη μέρα. Αλλά με τόσα που έχουν γίνει σε αυτό το παιχνίδι, τί να πω. Οπότε εγώ θα πρότεινα να κινηθούμε προς τη Σινεφίλ για αύριο. Ο ντίμι έχει πια προδωθεί και με ανησυχεί πολύ η εξαίρεση ψηφοφορίας που μπορεί να την παίξει αύριο στις 12:59, να γίνει η δολοφονία, να έχουμε ψηφίσει όλοι ντιμι και η ψήφος κάποιου που θα δολοφονηθεί να χαθεί. Ενώ αν πάμε στη σινεφίλ, θα τον αναγκάσουμε να χάσει μια μαφιόζα χωρίς να μπορεί να τη σώσει.

Οπότε Cinefil από μένα.


Και αν και η cinefil έχει εξαίρεση με αυτή την λογική?
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,881 μηνύματα.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Επειδή νομίζω ότι παίζει και να κάνει κάποια διαφορά θα ρισκάρω και θα κάνω κάτι χωρίς να σας ρωτήσω.

Dimijim τι έχεις να πεις που δεν έχει λήξει το παιχνίδι τώρα;; Βασικά μην πεις, μάλλον είπες ήδη πολλά και λέω να δούμε αν θα πάει κάποιος να σε σώσει.
Άμεση Προφυλάκιση στον dimijim.
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Ψήφος σε dimijim

Δεν έχει βοηθήσει καθόλου πολίτες, ψάχνει συνέχεια τον ΑΜ( προηγούνται οι μαφιόζοι αγαπητέ), επιτίθεται στον Libertus από την αρχή ενώ πλέον φάνηκε ότι είναι αθώος, ρίχνει ΑΠ για να μην βγει. Και τη ρίχνει που? Σε ένα άτομο που ναι μεν έχει κάνει λάθη αλλά βοηθάει τους πολίτες με τις θεωρίες του και τα ψάχνει όλα. Τί άλλο να πω; Έχω μπερδευτεί πολύ με τη συμπεριφορά του.
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Επειδή νομίζω ότι παίζει και να κάνει κάποια διαφορά θα ρισκάρω και θα κάνω κάτι χωρίς να σας ρωτήσω.

Dimijim τι έχεις να πεις που δεν έχει λήξει το παιχνίδι τώρα;; Βασικά μην πεις, μάλλον είπες ήδη πολλά και λέω να δούμε αν θα πάει κάποιος να σε σώσει.
Άμεση Προφυλάκιση στον dimijim.


Φιλική υπενθύμιση μη ξεχάσεις να ψηφίσεις γιατί 2 συνεχόμενες απουσίες->αποχώρηση
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,881 μηνύματα.
Εσύ τσαρα τί πιστεύεις για τη θεωρία που είπα για τη σινεφίλ; Έχει καθόλου νόημα;
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top