Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Αν συνέβη αυτό που λες ικαριονα, τότε:
- Ήταν πολύ άδικο για τον Φινεα και τον λυπάμαι. Περίμενε πώς και πώς το παιχνίδι και να τον θυσιάσουν έτσι σε 5 λεπτά σαν να μην έχει αξία είναι πολύ σκληρό.
- Ο physio έκανε μια τελείως αψυχολογητη κίνηση να κατηγορεί κάποιον για μαφιόζο και μετά να ρίχνει ΑΠ χωρίς να ρωτήσει και να πάρει τη γνώμη κανενός στον Ικαριονα. Ακόμα κι εγώ που θεωρούσα τον Φινεα μαφιόζο και μόλις είδα ότι έφυγε ήμουν έτοιμη να ρίξω την τυμβωρυχια, περίμενα λίγο να δω ότι έχω την άδεια να το κάνω. Να ρίξεις ΑΠ χωρίς να πάρεις τη γνώμη κανενός είναι λάθος, μόνος λόγος να το κάνεις ισως είναι να είσαι ΑΜ ή πληροφοριοδότης κι έχεις σιγουριά για ρόλους.

Και πάλι, ενώ αυτό που λες βγάζει νόημα, μού φαίνεται πολύ ακραίο.

Παρ' όλα αυτά θα συμφωνήσω με την πλειοψηφία.

Ακόμα μένει να βρούμε τον ΑΜ βέβαια.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Όπως σου απάντησε κι ο Ακριβός κάποια στιγμή που το ξαναείπες αυτό, κάθε υπονόηση ρόλου, είτε έχεις αυτόν τον ρόλο, είτε δεν τον έχεις, θα οδηγούσε σε ποινή/προειδοποίηση. Σωστά αγαπητή ΣΕ;

Σωστά. Κάθε υπονόηση ρόλου ή κάρτας οδηγεί σε ποινή/προειδοποίηση, ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης, και δεν εξαρτάται από το αν ο παίκτης έχει στην πραγματικότητα αυτό τον ρόλο ή κάρτα.
 

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους!Πριν λίγο ξύπνησα οπότε συγχωράτε με για το mind-fuck. Ας αρχίσουμε λοιπόν!

Ρε Himela και οποια Himela, έχω και προσωπική ζωή. Οταν λεω περιορισμένη είχα περιορισμένη σύνδεση. Όχι μηδενική. Δεν υπήρχε wifi, είχα μονο δεδομένα. Αλλά οκ δε θα τα σπαταλησω για να πετάξω ένα γεια και μετά να βγω οπως τοσοι άλλοι έκαναν. Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι αυτό θα ήταν καλύτερο; Πού είχαν βοηθήσει στο σημείο που ποσταρα οι άλλοι; Είπα τουλάχιστον να αρχίσω και να αρχίσω σωστά.

Όσο για τις καρδούλες και τα λουλουδάκια δεν έχω ιδέα τι είναι, μπορούμε όμως όλοι να καταλάβουμε ότι από μόνα τους δε λένε τίποτα. Άμα προκύψει και άλλο πειστήριο για την ενοχή κάποιου που σχετίζεται με αυτά στον 1ο γύρο να είσαι σίγουρη πως από μένα θα φάει την ψήφο μου. Μόνα τους μου φαίνονται όπως προείπα υπερβολικά. Λήγω εδώ το θέμα.

Ας κάνουμε τώρα και έναν πιο εκτενή σχολιασμό.


  • Ικαρίων: Dude, με το συμπάθειο αλλά οι θεωρίες σου με μπερδεύουν λίγο. Διαβάζοντας τις αρκετές φορές μπορώ να διακρίνω κάποια λογική, μπερδεύμομαι όμως πάρα πολύ στην αρχή λολ. Πριν από 7 χρόνια να με συγχωράς αλλά δε ξέρω τι έγινε και δεν έχω το κουράγιο να ανατρέχω συνεχώς πίσω. Όσο για τις καρδούλες και λουλουδάκια τη θέση μου την εξήγησα τουλάχιστον. Η θεωρία αυτή στέκει γενικά. Ας απαντήσουν και οι άλλοι 2. Μου αρέσει πάντως το ότι προσπαθείς να ψαχτείς και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του.

  • Himela: Φαντάζομαι πως θέλεις να συμμετέχουν όσοι πιο πολλοί γίνεται ενεργά, μη μας το βγάλεις όμως και από τη μύτη το παιχνίδι. Θα διαβάζω, θα αναλύω και θα ποστάρω όσο όμως μου το επιτρέπει ο χρόνος. Σε γενικές γραμμές, εκτιμώ την επιθετική σου προσέγγιση, βοηθάει, σε παρακαλώ όμως μην το παρακάνεις.

  • dimijim: Η αλήθεια είναι ότι τη συμπεριφορά σου τη βρίσκω λίγο προκλητική. Συνεχώς υπονοούμενα σε παλιά παιχνίδια, παίζεις πολύ με τα εμότζι, γράφεις αρκετά και τολμηρά. Είσαι αντικείμενο και των 2 θεωριών περί λουλουδιών και καρδιών, όπως όμως είπα αυτό δε μου αρκεί. Πρόσεξε όμως φίλε μου. Άμα τυχόν πειστώ για την ενοχή σου, και τα λουλούδια θα σκεφτώ και τις καρδούλες θα συνυπολογίσω και θα γίνεις ο Casper the Friendly Ghost με τη βοήθεια μου. Στα θετικά παρ' όλα αυτά για μένα, είναι η προοπτική που έχεις να βοηθήσεις τους πολίτες με την επιχειρηματολογία σου (αν είσαι βέβαια με αυτούς). Σε παρακαλώ στρέψου προς τα εκεί.

  • Melania: Χμμ, εσύ με μπερδεύεις. Στην αρχή πολυσυζητήθηκες, μετά ξεχάστηκες. Για ποιο λόγο αυτή η μετάβαση; Προσπαθείς βέβαια να ερευνήσεις με το σεντόνι σου και εν μέρει τα καταφέρνεις αλλά κάτι μου λείπει. Αναμένω περισσότερα από σένα. Μέχρι στιγμής είσαι στα υπόψιν.

  • Johnny15: Εσύ φίλος δε με πείθεις. Ένα ποστ στην αρχή του παιχνιδιού και ένα πριν από λίγο, όπου τι καινούριο λες; ΤΙΠΟΤΑ. Αναμασάς ότι έχει ειπωθεί για τις καρδούλες από τον ilieus χωρίς ουσιαστικά να προσθέτεις τίποτα καινούριο. Why? Γιατί δεν έχεις ειπωθεί ή γιατί θες να καλυφθείς στη μάζα. Δε μας τα λες καλά Johnny.

  • tsarachaf: Ωραίο ποστ, μεστό πιάνοντας τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες και αναλύοντας τους. Ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις μ' αυτόν τον τρόπο γιατί εμένα τουλάχιστον με βοηθάει να μη χάνω το μπούσουλα με όσα γίνονται. Και θα παρακαλούσα όλους να προσπαθήσουν να γράψουν έστω και ελάχιστα ποστ έτσι, ώστε να δούμε τη γνώμη τους για τους περισσότερους και να ξεδιαλύνουμε την κατάσταση.

  • Libertus: Καλά το ποστ πέρα για πέρα. Τυχαία ψήφος, 1ος γύρος θα μου πεις, τρολλιά θα σου πω εγώ. Ελπίζω να παίξεις σοβαρά και όχι έτσι. Αναμένω περαιτέρω ποστ σου...

  • Cinefil: Με προβληματίζεις λίγο σινεφίλ μου. Όλοι χαμένοι είμαστε με εξαίρεση 6 (μαφία, συγκάτοικοι) κανείς δε βγαίνει όμως να το βροντοφωνάξει. Και δε χρειάζεται κιόλας. Αυτό που θέλω κυρίως να σχολιάσω είναι η 2η ψήφος στο πρόσωπο του dimi. Είναι απόπειρα για τη δημιουργία κύματος; Ή είναι μια απλή ρανδομ κίνηση; Βοηθάς το παιχνίδι να κυλήσει δο και αυτό είναι πλας.

δεν ειναι τεκμηριο απο μονο του απλα το αναφερω
το μονο ποστ που αρεσε στον φινεα απο ολο το σχολιασμο του στον καθενα
ειτε φοβοταν πολυ τον τσαρα σαν παικτη και ηθελε να του δειξει οτι ειναι αθωος και ειναι με το μερος του για να μην το υποψιαζεται που θα ηταν πολυ καλη στρατηγικη κινηση
ειτε οντως ειναι στην ιδια ομαδα


απο την αλλη λιμπερτους...
και που ειπε παμε φινεα να τον αιφνιδιασουμε δεν ξερω αν λεει κατι
ας σκεφτουμε οτι ως τοτε ο λιμπ θεωρουταν τρολλ
οσα ποστ ειχε κανει ηταν τετοιου χαρακτηρα :

Δεν ξέρω εάν είναι για καλό το ρεύμα προς τον akiko. Μιας και εγώ τον ψήφισα πρώτος από φήμες που άκουσα κατά την άφιξή μου στην πόλη, αλλάζω σε dimijim που ήταν αφιλόξενος απέναντί μου. Έτσι μπορούμε να τους δούμε σε ισοψηφία. Να έρχομαι στην πόλη μετά από τόσα χρόνια και να δέχομαι τέτοια αντιμετώπιση;

οποτε ναι πιθανοτατα με το να πει παμε στο φινεα να μην πιστευε οτι θα ακολουθησει κανεις τη συμβουλη του "χαρακτηρα τρολλ" που θυμιζε το παιχνιδι του ακικου και στην 1η ψηφοφορια κοντεψε να βγει
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Παιδια τη βρήκα τη λύση, μην το ψάχνετε παραπάνω. Αυτή τη φορά είμαι σίγουρη.

Λοιπόν. Ο μόνος μαφιόζος που βγάλαμε ήταν ο Φινέας. Αν ισχύει αυτό που λέω, του κάνανε μεγάλη μαλακια οι μαφιόζοι και έχει δίκιο να μην παίξει ποτέ ξανά.

Λιμπερτους, ουλτρα και ντιμιτζιμ είναι μαφιόζοι.

Την μέρα που έφυγε ο Φινέας, έγινε αυτό που ειπατε, πήγαν να κόψουν κίνηση για πληροφοριοδότη, άφησαν τον αρχιμαφιοζο να φύγει και σκόπευαν να τον φέρουν πίσω με νεκροφάνεια. Τους πρόλαβε η τυμβωρυχια.

Από κει και πέρα ο ντιμιτζιμ συνεχίζει να κατηγορεί λίμπ, όπως είχε κάνει από την αρχή του παιχνιδιού. Το παίζει ντετέκτιβ ότι είδε ότι είναι μαφιόζος και τον κατηγορεί. Ο λίμπ λέει να μην ασχολούμαστε μαζί του.

Βγάζουμε φυσιο, Έμιλυ, Μαρτζ. Τη στιγμή λοιπόν που έχουμε πέσει πάνω στον ουλτρα, εμφανίζεται ο ντιμιτζιμ και μας λέει ότι ο λίμπ είναι μαφια και μας δίνει και τα στοιχεία. Ναι όντως βγαίνουν, ναι είναι μαφιόζος. Για ποιο λόγο το κάνει αυτό ο ντιμιτζιμ; Γιατί ο ουλτρα πρέπει να σωθεί επειδή έχει την νεκροφάνεια της μαφιας. Δευτέρα λοιπόν εμείς ψηφίζουμε τον λίμπ. Αφήνουν τον ντετέκτιβ την Κυριακή να δει ότι ο λίμπ είναι όντως μαφιόζος κι έτσι αθωώνει τον ντιμιτζιμ. Αφήνουν τη Δευτέρα βράδυ το μέντιουμ να δει τον λίμπ ότι είναι μαφιόζος κι έτσι αθωώνει τον ντιμιτζιμ. Δύο τουλάχιστον άτομα θεωρούν τον ντιμιτζιμ αθώο. Την τρίτη πέφτουμε πάνω στον ουλτρα, μαζί κι ο ντιμιτζιμ. Εντωμεταξυ Δευτέρα και Τρίτη έχουν κάνει ήδη δολοφονία, μείον δύο πολίτες. Πριν φύγει ο ουλτρα την τρίτη, φερνει πισω με νεκροφάνεια τον λίμπ. Λογικό αφού είναι μαζι μαφιόζοι. Οπότε εμείς την Τετάρτη ψηφίζουμε πάλι τον λίμπ που φεύγει ομόφωνα. Δεν μπορεί πια να αθωωθεί.
Σε εκείνο το σημείο εμείς αρχίζουμε και ψάχνουμε τον ΑΜ αφού πιστεύουμε ότι οι μαφιόζοι έχουν τελειώσει. Να πέσουμε πάνω στον ντιμιτζιμ είναι δύσκολο. Αρχίζουμε και τρωγομαστε οι λιγοι που έχουμε μείνει ως την τεταρτη. Αν έχει πετύχει και κάνα κάρφωμα, ακόμα λιγότεροι. Πάντως τον ντιμιτζιμ δεν θα τον υποψιαστεί κανεις ως το τέλος που είναι και αργά πια. Αν τους πέσει και καμία άμεση προφυλάκιση ή δεύτερη νεκροφάνεια , όλα θα γίνουν δυσκολότερα. Οπότε παιδιά μου, μια χαρά μας έχουν γλεντήσει τα μαφιοζακια μας. Πούλησαν τον αρχιμαφιοζο τους κι έπαιξαν μπάλα μόνοι τους. Για σκεφτείτε να παίρνεις ρόλο αρχιμαφιοζου, να χαίρεσαι, να μπαίνεις στη γιαφκα, και την δεύτερη μέρα να σε πετάνε σαν στυμμενη λεμονοκουπα...

Εγώ θεωρώ ότι το καθήκον μου για τους πολίτες το έκανα με τη θεωρία αυτή που πιστεύω ότι είναι και σωστή. Από κει και πέρα ο κάθε πολίτης ας αναλάβει τις ευθύνες του. Θεωρούσαμε ότι νικαμε χαλαρά και είμαστε κοντά στο να χάσουμε. Σκεφτείτε. Εγώ είμαι ήσυχη.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Επίσης αν το σενάριο αυτό είναι το σωστό, έχουμε έξω Ιλιασο, Ιντιάνα, Τζόνυ, φυσιο και Μαρτζ που είναι αθώοι, με την Έμιλυ ίσως ΔΑ. Ίσως μια ηχώ θα ήταν πολύ χρήσιμη ώστε να μας δώσουν οι αθώοι μας τη γνώμη τους. Τα φαντάσματα ας έχουν υπόψη τους ότι μες στη μέρα ίσως παιχτεί ηχώ, ας βρουν θεωρίες και ας μας τις πουν όταν παιχτεί η ηχω.

Όποιος έχει ηχώ ας ετοιμάζεται.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Επίσης αν το σενάριο αυτό είναι το σωστό, έχουμε έξω Ιλιασο, Ιντιάνα, Τζόνυ, φυσιο και Μαρτζ που είναι αθώοι, με την Έμιλυ ίσως ΔΑ. Ίσως μια ηχώ θα ήταν πολύ χρήσιμη ώστε να μας δώσουν οι αθώοι μας τη γνώμη τους. Τα φαντάσματα ας έχουν υπόψη τους ότι μες στη μέρα ίσως παιχτεί ηχώ, ας βρουν θεωρίες και ας μας τις πουν όταν παιχτεί η ηχω.

Όποιος έχει ηχώ ας ετοιμάζεται.


Μην πετάτε τις κάρτες έτσι. Η ηχώ χρειάζεται να παιχτεί όταν θα έχουμε αριθμητικό πρόβλημα. Ακόμη και να ισχύει το σενάριό σου, οι μαφιόζοι αυτή τη στιγμή θέλουν να ψηφίσουν συμμαφιόζο τους. Άρα ας τους αφήσουμε να τον ψηφίσουν μαζί μας. Μια Άμεση Προφυλάκιση υπάρχει ήδη στους πολίτες και δεν θεωρώ ότι ο Physiognomist ήταν αθώος και την είχε αυτός. Αν πάρουμε και μια δεύτερη σήμερα όλα θα γίνουν ακόμη πιο εύκολα και ασφαλώς πρέπει να παιχτεί άμεσα στον Ultraviolence, να αποχαιρετίσει τις κάρτες του. Οι πιθανότητες να πάρει ακύρωση ο Libertus είναι μικρές και αν ο dimijim πάει και ρίξει ακύρωση, θα τον βρούμε κι αυτόν. Μην ξεχνάς ότι κάποιος ανάμεσά μας έχει Αποτυχία Δολοφονίας και κάποιος θα πάρει άλλη μια σήμερα. Η νεκροφάνεια των πολιτών ακόμη δεν έχει πέσει και αν πάρουμε νεκροφάνεια πρέπει να φέρουμε τον Ιλιάσο πίσω που έχει δύο κάρτες. Την τυμβωρυχία ίσως δεν θα πρέπει να βιαστούμε να την παίξουμε. Ακόμη κι αν φέρουν πίσω τη Μαρτζορί, δεν έχει καμία κάρτα. Θα την βγάλουμε. Καλύτερα να κρατήσουμε τυμβωρυχία για Λιμπέρτους ή Ούλτρα. Μακάρι να κάνουν κάρφωμα!
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Λοιπόν εγώ ψηφίζω ultraviolence. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω ούτε σε dimijim που θα μού κάνει επίθεση, ούτε σε Λιμπ που θα πάει να μού κάνει επίκληση στο συναίσθημα γιατί με ξέρει που είμαι ψυχοπονιάρα, ούτε σε κανέναν. Εγώ το έργο μου για τους πολίτες το έκανα. Θέλετε να βγάλετε τη Δευτέρα τον Λιμπ; Βγάλτε τον. Σκεφτειτε όμως για ποιο λόγο αναγκάστηκε ο dimijim να αποκαλύψει έναν μαφιόζο που ως τώρα δεν υποψιαζόταν κανείς.

Τελικά Ικαρίονα δυστυχώς δεν είσαι πιο έξυπνος από τον dimijim (δεν το λέω κακοπροαίρετα). Σε έχει κατατροπώσει. Έχει χρησιμοποιήσει υπέρ του όλα όσα ήξερε οτι θα κάνεις. Μπράβο Δημητράκη μου, εξακολουθείς να είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που γνωρίζω.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Λοιπόν. Ο μόνος μαφιόζος που βγάλαμε ήταν ο Φινέας. Αν ισχύει αυτό που λέω, του κάνανε μεγάλη μαλακια οι μαφιόζοι και έχει δίκιο να μην παίξει ποτέ ξανά.

Ποσώς με ενδιαφέρει πλέον αν με θεωρείς μαφιοζο ή όχι, ούτως ή άλλως παίρνω πόδι σήμερα είτε με ΑΠ είτε αύριο με ψηφοφορία αφού έτσι το θέτε. Είμαι παίκτης γλάστρα, όπως αναφέρθηκε.
Και κάνεις λάθος, νεκροφάνεια δεν έχω.
Τεσπα εγώ για άλλο σου απαντάω, εγώ αν ήμουν μαφιόζος τέτοια πουστιά σε πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη δεν θα έκανα, δεν θα με αφήνε η συνείδηση μου. Για τους άλλους λέγε ο,τι θες, για'μενα όχι.
Καλημέρα.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Δεν υπάρχει κάρτα ΑΠ πολιτών και μαφιόζων, δίνεται τυχαία. Έχουν δοθεί δύο, τη μία την είχε ο φυσιο. Αυτό ούτε τον αθωώνει ούτε τον κάνει ύποπτο.

Η μόνη κάρτα που υποχρεωτικά δίνεται από τουλάχιστον μία σε κάθε στρατόπεδο είναι η νεκροφάνεια.

Τεσπα εγώ για άλλο σου απαντάω, εγώ αν ήμουν μαφιόζος τέτοια πουστιά σε πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη δεν θα έκανα, δεν θα με αφήνε η συνείδηση μου. Για τους άλλους λέγε ο,τι θες, για'μενα όχι.
Καλημέρα.
Μα σκοπεύατε να τον φέρετε πίσω με νεκροφάνεια, απλά δεν προλάβατε. Δε θα τον αφήνατε να πάει άκλαφτος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λοιπόν εγώ ψηφίζω ultraviolence. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω ούτε σε dimijim που θα μού κάνει επίθεση, ούτε σε Λιμπ που θα πάει να μού κάνει επίκληση στο συναίσθημα γιατί με ξέρει που είμαι ψυχοπονιάρα, ούτε σε κανέναν. Εγώ το έργο μου για τους πολίτες το έκανα. Θέλετε να βγάλετε τη Δευτέρα τον Λιμπ; Βγάλτε τον. Σκεφτειτε όμως για ποιο λόγο αναγκάστηκε ο dimijim να αποκαλύψει έναν μαφιόζο που ως τώρα δεν υποψιαζόταν κανείς.

Τώρα το γιατί δεν θέλει να βγει ο Ούλτρα, μπορεί επειδή ο Ούλτρα έχει την ακύρωση προφυλάκισης και δεν θέλει να τη χάσει. Δεν είναι ότι απαραίτητα έχει τη νεκροφάνεια που όντως μπορεί και να την έχει. Αλλά και ο dimijim έχει δυο κάρτες. Και η μια θεωρώ πως είναι τυμβωρυχία και γι' αυτό έφτιαχνε σενάρια με το ότι ο ρόλος του Ικαρίονα θα μας αποκαλύψει πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Για να την πετάξει σε μένα. Είχα γράψει ότι αν έχει κάποιος τυμβωρυχία είναι αυτός. Οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε πολιτάκια είναι να βγάλουμε εκτός άμεσα τον Ούλτρα και μετά να φάει και μια τυμβωρυχία για να ξεμπερδεύουμε με τις κάρτες του.


Τελικά Ικαρίονα δυστυχώς δεν είσαι πιο έξυπνος από τον dimijim (δεν το λέω κακοπροαίρετα). Σε έχει κατατροπώσει. Έχει χρησιμοποιήσει υπέρ του όλα όσα ήξερε οτι θα κάνεις. Μπράβο Δημητράκη μου, εξακολουθείς να είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που γνωρίζω.

Αν το έχει κάνει όντως αυτό, ισχύει. Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ. Παρότι και όταν ήταν μαφιόζος με Bilire φανερή, το είχε ξανακάνει, να δώσει φανερό για να αθωωθεί.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Δεν υπάρχει κάρτα ΑΠ πολιτών και μαφιόζων, δίνεται τυχαία. Έχουν δοθεί δύο, τη μία την είχε ο φυσιο. Αυτό ούτε τον αθωώνει ούτε τον κάνει ύποπτο.

Η μόνη κάρτα που υποχρεωτικά δίνεται από τουλάχιστον μία σε κάθε στρατόπεδο είναι η νεκροφάνεια.


Μα σκοπεύατε να τον φέρετε πίσω με νεκροφάνεια, απλά δεν προλάβατε. Δε θα τον αφήνατε να πάει άκλαφτος.
Himela, ποτέ δεν θα έβαζα εναν παίκτη με τόση δίψα για το παιχνίδι να εξυπηρετήσει τους δικούς μου σκοπούς για το γκειμ έστω και με την δικαιολογία της μελλοντικής νεκροφάνειας, θα τους έβαζα να το κάνουν σε'μενα. Εμένα δεν θα μου πήγαινε η καρδιά να το κάνω σε έναν νεοφερμένο και οκ πιστεύετε ο,τι θέλετε λογικό είναι,δεν γνωριζόμαστε εδώ μέσα. Εγώ απλά το είδα και μου άναψαν τα λαμπάκια, γιατί ανεξάρτητα απ'το αν είμαι μαφιόζος ή όχι (δεν είμαι), δεν θα το έκανα αυτό σε παίκτη.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Himela, ποτέ δεν θα έβαζα εναν παίκτη με τόση δίψα για το παιχνίδι να εξυπηρετήσει τους δικούς μου σκοπούς για το γκειμ έστω και με την δικαιολογία της μελλοντικής νεκροφάνειας, θα τους έβαζα να το κάνουν σε'μενα. Εμένα δεν θα μου πήγαινε η καρδιά να το κάνω σε έναν νεοφερμένο και οκ πιστεύετε ο,τι θέλετε λογικό είναι,δεν γνωριζόμαστε εδώ μέσα. Εγώ απλά το είδα και μου άναψαν τα λαμπάκια, γιατί ανεξάρτητα απ'το αν είμαι μαφιόζος ή όχι (δεν είμαι), δεν θα το έκανα αυτό σε παίκτη.
Εντάξει. Μπορείς να μου εξηγήσεις με ποια λογική κι ενώ το παιχνίδι έχει περάσει από χίλια κύματα εξακολουθείς να ψηφίζεις τον Ηλία για κάτι που έκανε 5 μέρες πριν και για το οποίο όλοι τον έχουν αθωώσει;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Επίσης καλό θα είναι να έχουμε κατά νου και το εξής: μπορεί απλώς να έμειναν δύο μαφιόζοι και να είναι ο ντίμιτζιμ με τον λιμπερτους και πόρνη τον Ουλτρα. Μου φαίνεται αρκετά πιθανό σενάριο αφού θεωρώ ότι έχουν φύγει δυο μαφιόζοι και ότι ανάμεσά τους δεν ήταν ο ΑΜ. Ο Ντίμιτζιμ ως κρυφός δίνει τον φανερό Λιμπέρτους και την πόρνη και μας λεει οτι υπαρχει αλλος ενας κρυφος που πρέπει να βρουμε. Δεν αναφέρει πιθανούς κρυφούς όμως. Και δεν αναφέρει διότι αν τους αθωώσεις όλους και αφού πλέον σας έδειξα ότι ο tsarachaf είναι αθώος, μένει μόνο ο ίδιος ή ο Comfortably αλλά ο τελευταίος δεν είναι μαζί με Φινέα και Λιμπέρτους. Τα σενάρια είναι τρία:

α) Έχουν φύγει έξω 2 μαφιόζοι (Φινέας και Μαρτζορί) και ΔΑ (Έμιλυ). Μένουν στο παιχνίδι 2 μαφιόζοι (Libertus, dimijim) και πόρνη (Ultra).

β) Έχουν φύγει έξω 1 μαφιόζος (Φινέας), ΔΑ (Έμιλυ) και πόρνη (Physio/Μελανία/Marjorie). Μένουν στο παιχνίδι τρεις μαφιόζοι (Libertus, Ultra και dimijim)

γ) Έχουν φύγει έξω 2 μαφιόζοι (Φινέας και Μαρτζορί), ΔΑ (Έμιλυ) και πόρνη (Physiognomist/Μελανία). Μένουν μέσα 2 τελευταίοι μαφιόζοι (Libertus και Ultraviolence/dimijim)

Προσωπικά θεωρώ αρκετά πιο πιθανά σενάρια το α και γ. Δεν παίζουν τρεις μαφιόζοι μέσα αυτή τη στιγμή. Αυτό μας κάνει τη Μαρτζορί μαφιόζο αλλά ακόμη κι έτσι θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο να κρατήσουμε την τυμβωρυχία για έναν απ' τους άλλους και όχι για τη Μαρτζορί που δεν έχει και κάρτες. Και εδώ θα χρειαστεί να παίξουμε έξυπνα με τις υπόλοιπες κάρτες.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Λοιπόν. Αν ντιμι και λιμπ δεν έχουν τη νεκροφάνεια, και δεν την είχε ούτε ο φινευς, τότε την έχει είτε Εμιλυ είτε ούλτρα. Αν ο ούλτρα είναι πόρνη, ίσως ο ντιμι το έκανε όλο αυτό για να σώσει τον ούλτρα και να του δείξει οτι κοίταξε να δεις, ο λιμπ είναι μαφιόζος, θα τον βγάλω τη Δευτέρα και εσύ αν έχεις νεκροφάνεια, φέρτον πίσω. Μπορεί να είναι κι έτσι. Ναι είναι πιθανό να είναι έτσι και γι' αυτό ο Ούλτρα τώρα το πήρε προσωπικά αυτό που είπα. Σαν χαρακτήρα που τον ξέρω θεωρώ οτι όντως θα τον πείραζε κάτι τέτοιο.

Έστω λοιπόν οτι είναι έτσι. Η λογική δε λέει οτι πρέπει να βγάλουμε τον ούλτρα τη Δευτέρα;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λοιπόν. Αν ντιμι και λιμπ δεν έχουν τη νεκροφάνεια, και δεν την είχε ούτε ο φινευς, τότε την έχει είτε Εμιλυ είτε ούλτρα. Αν ο ούλτρα είναι πόρνη, ίσως ο ντιμι το έκανε όλο αυτό για να σώσει τον ούλτρα και να του δείξει οτι κοίταξε να δεις, ο λιμπ είναι μαφιόζος, θα τον βγάλω τη Δευτέρα και εσύ αν έχεις νεκροφάνεια, φέρτον πίσω. Μπορεί να είναι κι έτσι. Ναι είναι πιθανό να είναι έτσι και γι' αυτό ο Ούλτρα τώρα το πήρε προσωπικά αυτό που είπα. Σαν χαρακτήρα που τον ξέρω θεωρώ οτι όντως θα τον πείραζε κάτι τέτοιο.

Έστω λοιπόν οτι είναι έτσι. Η λογική δε λέει οτι πρέπει να βγάλουμε τον ούλτρα τη Δευτέρα;

Ο dimijim έχει μια τυμβωρυχία. Και επειδή δεν έχει παίξει κάρτα δεν αποκλείω να έχει και νεκροφάνεια/ακύρωση προφυλάκισης. Και ο Ούλτρα έχει μια που είναι επίσης είτε νεκροφάνεια είτε ακύρωση προφυλάκισης. Αν ο Ούλτρα έχει ακύρωση προφυλάκισης και του ρίξουμε την ΑΠ, τότε αν τον επαναφέρει κανείς θα είναι αναγκαστικά ο dimijim και άρα θα προδωθεί. Ακόμη κι αν επαναφέρει τη Μαρτζορί, πάλι θα προδωθεί. Σε περίπτωση που έχει δηλαδή ο ντίμιτζιμ νεκροφάνεια. Θα τους σώσει μόνο αν ο Λιμπέρτους πάρει τη νεκροφάνεια, ώστε να μην χρειαστεί να προδωθεί ο dimijim. Αν τώρα ο Ultra έχει νεκροφάνεια και ο dimijim έχει ακύρωση προφυλάκισης και ρίξουμε ΑΠ στον Ultra, τότε ο dimijim θα προδωθεί αν την ακυρώσει και ίσως γι' αυτό δεν θέλει να φύγει πρώτα ο Ούλτρα. Γενικά αν φύγει πρώτα ο Ultra, ο dimijim θα αναγκαστεί να προδωθεί ή θα αναγκαστεί να τον αφήσει να καεί και γι' αυτό δεν θέλει να πάμε πρώτα Ultra. Θα τους σώσει μόνο αν ο Λιμπέρτους πάρει την ακύρωση προφυλάκισης, οπότε δεν θα χρειαστεί να προδωθεί ο dimijim. Άρα τρία πράγματα:

α) Προσευχόμαστε να μην πάρει ο Libertus νεκροφάνεια ή ακύρωση προφυλάκισης. Αν δεν τις πάρει, αργά ή γρήγορα θα βρούμε και τον άλλο μαφιόζο που θα αναγκαστεί να φανερωθεί.
β) Προσευχόμαστε να πάρουμε την ΑΠ και την τυμβωρυχία. Και φροντίζουμε να μην τις πετάξουμε στα σκουπίδια λόγω βιασύνης. Ειδικά η ΑΠ πρέπει να παιχτεί έξυπνα. Αν ο Physiognomist ήταν τελικά αθώος και ξόδεψε την ΑΠ των αθώων για να βγάλει εμένα που μόλις είχα ψηφίσει Αρχιμαφιόζο και προτού γράψω το κείμενο που ήταν να σας γράψω, ε τότε είναι ό,τι χειρότερο. Δεν φτάνει που πετάξαμε έτσι μια τυμβωρυχία, πετάξαμε και μια ΑΠ. Μετά πώς να κερδίσουν οι αθώοι, όταν κάνουν τέτοιες βλακείες; Αλλά δεν τον θεωρώ φουλ αθώο. Μακάρι να έχουμε δύο ΑΠ οι αθώοι στα χέρια μας οπότε και να μας ακυρώσουν τη μια, θα ρίξουμε καπάκι τη δεύτερη. Και αν έχουμε μόνο μια, τότε η δεύτερη κρύβεται στους νεκρούς και θα πρέπει να τους σηκώσουμε λίγο με την ήδη υπάρχουσα νεκροφάνεια των αθώων μπας και βοηθήσουν. Γενικά δεν χρειάζεται βιασύνη με τις κάρτες. Μην ξεχνάς ότι έχει πέσει ήδη μια ακύρωση προφυλάκισης και μπορεί να ήταν μοναχικού παίκτη και άρα να μην υπάρχει άλλη στα χέρια της μαφίας. Λέω ένα σενάριο.
γ) Προσευχόμαστε να μην πετύχει το επόμενο κιλ της μαφίας και αν πετύχει να χτυπήσουν αυτόν με την Αποτυχία Δολοφονίας.


Αυτά από μένα. Και θα πρότεινα γενικότερα να μην αγχώνεστε ιδιαιτέρως.
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 05/08:

1.CiNeFiL
2. ComfortablySmug --> ultraviolence
3. dimijim --> Libertus
4. Himela --> ultraviolence
5. i_lie_us --> ultraviolence
6. Ikarionas --> Libertus
7. Jkaradakov
8. Libertus --> ultraviolence
9. tsarachaf
10. ultraviolence --> i_lie_us

Ψήφοι:
4 ultraviolence
2 Libertus
1 i_lie_us

Η χώρα των φαντασμάτων
Indiana Jones - Δολοφονία 31/07
Physiognomist - Ψηφοφορία 31/07
Iliaso - Δολοφονία 01/08
~Melania~ - Δολοφονία 01/08
Emilouko - Ψηφοφορία 01/08
Johnny15 - Δολοφονία 02/8
Marjoree26 - Ψηφοφορία 02/08

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες:
i_lie_us #1
ultraviolence #1

Λοιπές ενέργειες παικτών:
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Emilouko
Eνεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από ~Melania~
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Ιδιότητας ΔΑ: Αντιστροφή ψήφου
Ενεργοποίηση Κάρτας: Εξαίρεση ψηφοφορίας από ultraviolence
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Marjoree26
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Marjoree26
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Ο dimijim έχει μια τυμβωρυχία. Και επειδή δεν έχει παίξει κάρτα δεν αποκλείω να έχει και νεκροφάνεια/ακύρωση προφυλάκισης. Και ο Ούλτρα έχει μια που είναι επίσης είτε νεκροφάνεια είτε ακύρωση προφυλάκισης. Αν ο Ούλτρα έχει ακύρωση προφυλάκισης και του ρίξουμε την ΑΠ, τότε αν τον επαναφέρει κανείς θα είναι αναγκαστικά ο dimijim και άρα θα προδωθεί. Ακόμη κι αν επαναφέρει τη Μαρτζορί, πάλι θα προδωθεί. Σε περίπτωση που έχει δηλαδή ο ντίμιτζιμ νεκροφάνεια. Θα τους σώσει μόνο αν ο Λιμπέρτους πάρει τη νεκροφάνεια, ώστε να μην χρειαστεί να προδωθεί ο dimijim. Αν τώρα ο Ultra έχει νεκροφάνεια και ο dimijim έχει ακύρωση προφυλάκισης και ρίξουμε ΑΠ στον Ultra, τότε ο dimijim θα προδωθεί αν την ακυρώσει και ίσως γι' αυτό δεν θέλει να φύγει πρώτα ο Ούλτρα. Γενικά αν φύγει πρώτα ο Ultra, ο dimijim θα αναγκαστεί να προδωθεί ή θα αναγκαστεί να τον αφήσει να καεί και γι' αυτό δεν θέλει να πάμε πρώτα Ultra. Θα τους σώσει μόνο αν ο Λιμπέρτους πάρει την ακύρωση προφυλάκισης, οπότε δεν θα χρειαστεί να προδωθεί ο dimijim.

μισο γιατι χαθηκα λιγο
με αυτο το σκεπτικο, καταλαβαινω οτι και οι 3 ειναι μαφιοζοι και πανε να σωσουν ο ενας τον αλλο
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
μισο γιατι χαθηκα λιγο
με αυτο το σκεπτικο, καταλαβαινω οτι και οι 3 ειναι μαφιοζοι και πανε να σωσουν ο ενας τον αλλο


Στο παραπάνω ποστ έβαλα τα σενάρια που υπάρχουν και είπα ότι είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να υπάρχουν τρεις μαφιόζοι. Δύο είναι μαζί με πόρνη ή χωρίς πόρνη. Ξαναδιάβασε προσεκτικά τα τελευταία που έγραψα και πρόσεχε πώς θα χρησιμοποιήσεις την κάρτα που θα πάρεις.
 

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Στο παραπάνω ποστ έβαλα τα σενάρια που υπάρχουν και είπα ότι είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να υπάρχουν τρεις μαφιόζοι. Δύο είναι μαζί με πόρνη ή χωρίς πόρνη. Ξαναδιάβασε προσεκτικά τα τελευταία που έγραψα και πρόσεχε πώς θα χρησιμοποιήσεις την κάρτα που θα πάρεις.


οκ i see το κραταμε

ο Λιμπερτους για τον dimijim

dimijim: Αυτός είναι πιο πιθανός ΔΑ ή πόρνη. Πέρα από τους λόγους ενοχής του που εξέθεσα χθες, δεν νομίζω μαφιόζος να έγραφε τόσο ασυνάρτητα πράγματα. Κοντεύουν να μου βγουν τα μάτια έξω με αυτά που διαβάζω. Χθες έγραψε ότι η Himela και ο Ikarionas αθωώνονται, επειδή ψήφισαν 2οι και 3οι τον Φινέα, αλλά εγώ που τον ψήφισα πρώτος και σας προέτρεψα να τον ψηφίσετε, είμαι ύποπτος. Πραγματικά οι δημοσιεύσεις του είναι ο βιασμός της λογικής. Μην δίνετε αξία στα λεγόμενά του. Απομονώστε τον. Η ψήφος μου πάει στον dimijim γι' αυτόν τον γύρο, έτσι για να πάρει μια γεύση από το τι έπεται στη συνέχεια.

post του Φινεα που ψηφιζει τον dimijim

τα σεναρια μου γι αυτο:
αν και ο Λιμπ και ο ντιμ ειναι φανεροι βγαζει νοημα ο ενας να λεει οτι τον θεωρει υποπτο παρολο που ψηφισε Φινεα για να μπερδεψει τον πληροφοριοδοτη ή τον ΑΜ που ξερει τον Λιμπ.
οπως και ο Λιμπ το αντιστροφο για τον ντιμι
εξου και η κοντρα γιατι να ειναι ο ενας κρυφος και να δινει τον αλλο μου φαινεται ηλιθιο

το οτι τον ψηφιζει και ο Φινεας μου κανει ακομα περισσοτερο οτι ειναι φανερος για να πεισει οποιον τον ξερει οτι δεν συσχετιζεται μαζι του
να ειναι κρυφος και να τον ψηφιζει ενω και ο Φινεας ειναι κρυφος δεν εχει κανενα νοημα

το αλλο σεναριο που κανει τον ντιμι αθωο ειναι να ξερει για τον Λιμπερτους και γι αυτο να ψηφιζει Λιμπ απο την πρωτη μερα
ο Φινεας προστατευει τον Λιμπ προσπαθοντας να ριξει τις υποψιες στον ντιμι για να σωσει το μαφιοζο του με την αφορμη της ισοψηφιας Τζονι- Φυσιο- Λιμπ
ισως γι αυτο οταν ο Φινεας βγηκε δεν πειθεται και με την ψηφο του Λιμπ. ενω εχει πειστει για την αθωοτητα του Ικαριωνα και της Χιμελα

με λιγα λογια ντιμι και Λιμπ πιστευω ή δεν ειναι στην ιδια ομαδα ή αν ειναι τοτε και οι δυο ειναι φανεροι
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Λοιπόν, επειδή έχετε χαθεί λίγο...

Ας πάρουμε το σενάριο εγώ κι ο Χάρης να είμαστε μαζί στη Μαφία. Αυτό έχει δύο προφανή λογικά λάθη:

1. Αν εγώ κι ο Χάρης είμαστε μαζί στη Μαφία τότε για ποιο λόγο να βγω να τον δώσω τόσο ψυχρά χθες; Σκεφτείτε. Ο Χάρης έχει αθωωθεί απ όλους γιατί ψήφισε τον Φινεύς, το σήμα προς τη ΔΑ έχει περάσει απαρατήρητο, δεν υπάρχει κανείς διατεθιμένος να τον ψηφίσει. Εγώ επίσης έχω αθωωθεί από αρκετούς και δε μαζεύω ψήφους. Ακόμη και να είμαστε μαζί με τον Ούλτρα και να θέλουμε να τον σώσουμε, οι πιθανότητες μετά τον Ούλτρα να στραφείτε σ εμένα και στο Χάρη δεν ήταν πολύ μεγάλες και κυρίως δεν ήταν τόσο μεγάλες για να πάρουμε το ρίσκο. Άρα λέτε ότι είμαστε δύο Μαφιόζοι που δε μας έχετε καταλάβει ακόμη και μας θεωρείτε αθώους (ειδικά μάλιστα το Χάρη) κι εγώ βγαίνω και δίνω τον ένα γιατί; Θα προτιμήσω να αθωωθώ ακόμη περισσότερο από το να κρατήσω τον έτερο Μαφιόζο μου μέσα; Ξεχνάτε ότι στο τέλος θα χρειαστώ βοήθεια στις ψηφοφορίες; Ή, όπως είχε πει κι ο Ακριβός, υπάρχουν χίλιοι τρόποι να φύγει από σπόντα ένας Μαφιόζος; Ενώ είμαστε δηλαδή κι οι δύο κρυμμένοι θα ρισκάρω να μείνω μόνος μου και να ποντάρω ότι θα τελειώσω ως sole survivor; Και come on, είμαι ο dimijim, με τόση προκατάληψη που υπάρχει πάντα γύρω απ το όνομά μου, θα πίστευα ότι υπάρχει έστω και 1% πιθανότητα να φτάσουμε 3-4 άτομα εδώ και να μη με διώξετε; Κι ακόμη κι αν ήθελα να το κάνω αυτό, τότε γιατί δε σε δολοφόνησα Σύλβια; Είσαι η πρώτη και καλύτερα προκατειλλημένη απ όλους εδώ μέσα, το έχεις πει κι η ίδια νωρίτερα στο παιχνίδι, αν ήθελα να μείνω sole survivor θα άφηνα κάποια σαν κι εσένα, και μάλιστα πλήρως αθωωμένη, να ζει ακόμη; Μήπως η Μαφία έχει αφήσει κι εσένα κι εμένα και τον Ακριβό να ζούμε μόνο και μόνο γιατί περίμενε από εσένα να στραφείς κάποια στιγμή εναντίον μας απλά και μόνο επειδή μας λένε dimijim και tsarachaf;

2. Αν εγώ κι ο Χάρης είμαστε μαζί στη Μαφία τότε γιατί στην ψηφοφορία της Τετάρτης, να έρθει το απόγευμα ο Χάρης και να στραφεί εναντίον μου, ζητώντας μάλιστα πάλι κύμα; Κι άντε να το κάνει αυτό για να βρει τον ρουφιάνο/ΑΜ του. Γιατί να στρέψει και τη ΔΑ μας εναντίον μου; Η ΔΑ είναι νούμερο για τη Μαφία, μπορεί να βοηθήσει στις τελευταίες ψηφοφορίες ακόμη και με την ψήφο της μόνο, γιατί ο Χάρης που έδωσε τόσο καλό σήμα να πει στη ΔΑ να μην παίρνει στα σοβαρά τα λεγόμενά μου; Γιατί να με αποκλείσει ως Μαφιόζο στα μάτια της; Δηλαδή εκτός από το να δώσω το Χάρη, εκτός απ το να ψηφίσουμε και διώξουμε τον Φινεύς, αποφασίσαμε στη γιάφκα να το πάω για sole survivor πετώντας στα σκουπίδια και τη ΔΑ; Σου βγάζει νόημα;
Κι επίσης την Τετάρτη η ΔΑ δεν είχε ενεργοποιήσει την ιδιότητά της. Πώς μπορούσε να είναι τόσο σίγουρος ο Χάρης ότι η ΔΑ θα καταλάβει σωστά τι πρέπει να κάνει; Αν καταλάβαινε λάθος ότι πρέπει να διώξει εμένα; Θα έπαιρνε η Μαφία ένα τέτοιο ρίσκο; Στο ποστ που στέλνει σήμα στη ΔΑ της, να ψηφίσει έναν άλλον Μαφιόζο και να πει απομονώστε τον; Κι αν καταλάβαινε η ΔΑ ότι πρέπει να με διώξει;



Τώρα, ενδιαφέρουσα είναι επίσης κι η στάση του Ικαρίωνα για όλα αυτά. Μέχρι χθες με θεωρούσε τέρμα αθώο και μάλιστα είχε βρει και το ρόλο μου ισχυρίζεται. Τώρα ξαφνικά, από ένα μόνο post της Σύλβιας, ξαφνικά αρχίζει και πιστεύει ότι ανήκω στη Μαφία. Τέτοιες κωλοτούμπες είχαμε να δούμε από εποχές ...Τσίπρα. Αλλά μήπως η κωλοτούμπα αυτή τον συμφέρει κάπως; Εάν ο Ικαρίων είναι ο ΑΜ, μήπως έχει συμφέρον μαζί με τον Χάρη και τον Ούλτρα να φύγω κι εγώ; Θα ήταν 3 σερί ψηφοφορίες χωρίς να φύγει αυτός. Και μήπως τώρα πατάει πάνω στη Σύλβια, μόλις αυτή πήγε να με κατηγορήσει λίγο πιο σοβαρά, για να τη στρέψει εναντίον μου και να αποτρέψει μια δική μου συμμαχία με τη Σύλβια; Η Σύλβια ήταν αυτή που αρχικά είχε υποπτευθεί τον Ικαρίων ως ΑΜ. Κι εγώ χθες συνέχισα να το αναφέρω, δεν το απέκλεια. Αν γινόταν μια συμμαχία δική μου με τη Σύλβια, τότε μήπως αργά ή γρήγορα στρεφόμασταν στον Ικαρίων να τον βγάλουμε ως ΑΜ; Μήπως πρέπει να κάνει κάτι για να αποτρέψει αυτή τη συμμαχία, όπως τώρα να συμφωνήσει με τη Σύλβια και να στραφούν εναντίον μου; Και μήπως εν τέλει ήταν αυτός ο λόγος που χθες αθώωσε τόσο έντονα τον Ακριβό; Όχι, δε λέω ότι ο Ακριβός είναι Μαφιόζος. Αλλά ότι ήθελε ο Ικαρίων να δείξει την αθωώτητά του τόσο πολύ στο δημόσιο προσπαθώντας να χτίσει μια συμμαχία μαζί του για τη συνέχεια. Γιατί; Γιατί ο Ακριβός δε θεωρεί τον Ικαρίων ΑΜ και φαίνεται πιο διατεθιμένος να στραφεί εναντίον μου.



Και τέλος, σας φαίνεται ύποπτο ότι θεώρησα τον Ούλτρα Πόρνη και ζήτησα να φύγει πρώτα ο Χάρης. Το γιατί θεώρησα τον Ούλτρα Πόρνη το έγραψα στο ποστ μου χθες. Το γιατί θεώρησα τον Χάρη Μαφιόζο το έγραψα στο ποστ μου χθες. Το γιατί θεωρώ πως πρέπει πρώτα να φύγει κάποιος που για εμένα είναι σίγουρα Μαφιόζος παρά το να φύγει κάποιος που υπάρχει και μια πιθανότητα να είναι Πόρνη κι όχι Μαφιόζος, επίσης το εξήγησα. Και μάλιστα όταν έγραφα το δικό μου ποστ, δεν είχα προλάβει να δω ακόμη το μεγάλο αναλυτικό ποστ του Ικαρίων που εξηγεί το δικό του σκεπτικό στο γιατί ο Ούλτρα είναι Μαφιόζος. Και παρόλο που συμφωνώ κι εγώ ότι ο Ούλτρα μπορεί να είναι όντως και Μαφιόζος και θέλω να τον διώξω κι αυτόν, πάλι κατηγορούμε. Γιατί; Γιατί έχω τη δική μου κριτική σκέψη; Γιατί έχω τη δική μου άποψη και θέλω να τη στηρίξω; Έλεος πλέον! Αν δεν ακολουθώ τον Ικαρίων που έχει λύσει το παιχνίδι 10 διαφορετικές φορές ή αν δεν ακολουθώ τη Σύλβια που έρχεται πάλι να μας πει ότι το έλυσε, και πόσο σίγουρη είναι, και πόσο γαμάτη είναι (και την τελευταία φορά που τα έλεγε αυτά ο ΔΑ ήταν ο Φύσιο, όχι η Έμιλυ που λέει τώρα η Σύλβια) είμαι Μαφιόζος; Για να αθωωθεί λοιπόν κάποιος εδώ πρέπει να πετάξει την κριτική του σκέψη και την άποψη στα σκουπίδια και να ακολουθήσει πιστά τους δύο τσομπάνους; Έλεος!

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top