02-08-19

19:55
Καλά, σόρρυ που σε ταλαιπωρώ βρε Σοφία. Επιστρέφω σε Marjoree.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,311 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,463 μηνύματα σε 105,452 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 178 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιατί τι άλλο μπορούσαν να κάνουν, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι; Και να πέσαμε έξω και να υπάρχουν δυο μαφιόζοι ακόμη στο παιχνίδι που όσο να 'ναι πέρασαν πιο απαρατήρητοι ή που τους υποπτευόμαστε (ultraviolence), πιστεύεις ότι θα καρφώνονταν για να σώσουν τη Marjorie; Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.Δηλαδή τώρα εμείς βγάλαμε με τόση ευκολία δύο μαφιόζους back to back; Τόσο τέλειοι είμαστε και τόσο βλάκες είναι οι μαφιόζοι;
- Αν δεν είναι ο φυσιο ο ΔΑ, ποιος πιστεύετε ότι είναι;
Το διάστημα από τη λήξη της ψηφοφορίας την Παρασκευή μέχρι το μοίρασμα των νέων καρτών το απόγευμα της Κυριακής θεωρείται νεκρός χρόνος: επιτρέπεται η συζήτηση κι η ψηφοφορία, απαγορεύεται το παίξιμο καρτών (εξαίρεση η Ακύρωση της ΑΠ).
Το συνεχές αληλοψήφισμα Ultra-I_lie_us και αυτό κάπως με μπερδεύει. Θα ήθελα να ρωτήσω για όσους πιστεύουν ότι καποιος απο τους δύο είναι μαφία. Θα άφηνε το τιμ της μαφίας να χάσουν μια ψήφο σε οποιαδήποτε ψηφοφορία; Δεν ξέρω εμένα αυτό δεν μου κολλάει πιο πολύ και τους βάζω προς τους αθώους και τους δύο. Το πολύ πολύ βοηθητικοί ρόλοι.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω, επειδή υπήρξε κάποια υπόνοια κάπου, ότι εμού και του Ηλία δεν υπάρχει σχέση πληροφοριοδότη/ΑΜ -Φανερού Α/Β. Τουλάχιστον από την δική μου πλευρά. Τις πρώτες 2 μέρες εξήγησα γιατί τον ψήφισα. Το γιατί εξακολουθώ να τον ψηφίζω, είναι γιατί προσπάθησε να σώσει τον Φινεύς, δίνοντας επιπλέον ψήφο στον Τζόνι, δεν έριξε τυμβωρυχία στον Φινεύς αλλά στον ακίκο όπου ουσιαστικά ανάγκασε πολίτη να ρίξει τυμβωρυχία ( εσένα Σύλβια) ώστε να μην ξέρουμε με σιγουριά αν οι παίκτες που βγαίνουν με ψηφοφορία είναι πολίτες. Πιθανότατα να το έκανε αυτό γιατί γνωρίζει εκ των έσω ότι η 3η τυμβωρυχία ανήκει σε μέλος της μαφίας. Οπότε εφόσον αποκαλύφθηκε, το'παιξε ότι παιδιά θα βγω με απουσίες, μετά θα το παίξω μετανιωμένος πολίτης που δεν θέλει να προδώσει την ομάδα του κτλ. Σας το λέω, όταν μας μείνει ένας μαφιόζος κι δεν τον βρίσκουμε ενώ φεύγουμε ένας-ένας με δολοφονίες, μην απορρήσετε για την ταυτότητα του τελευταίου μαφιόζου. Και για να ρωτήσω, εφόσον έπαιξε όλες του τις κάρτες, σημαίνει ότι δεν έχει ΑΔ και αφού από την πλειοψηφία έχει αθωωθεί, γιατί δεν έχει δολοφονηθεί; Ε; Ήταν ή δεν θα ήταν ένα σίγουρο kill της μαφίας; Αυτά για τον i_lie_us.Αρχική δημοσίευση από: Himela
- Ουλτρα για ποιο λόγο εξακολουθείς να ψηφίζεις Ηλία;
Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις, ούτε είμαι σε θέση να πω.Αρχική δημοσίευση από: Libertus
Σε τι έχεις βοηθήσει τους πολίτες; Μήπως δεν βλέπω καλά; Είμαστε στον 5ο γύρο, όποιον ρόλο κι αν έχεις θα έπρεπε να έχεις βοηθήσει μέχρι τώρα.
Αρχική δημοσίευση από: Ikarionas
Έχω άλλα κρυφά χαρίσματα που τα θεωρώ πιο απολαυστικά.
Himela μου, πως να προστατέψω τον εαυτό μου όταν έχεις έναν Αστέρη που σε έχει βγάλει σίγουρο μαφιόζο; ( και μάλιστα κάνει υποθέσεις για την κάρτα που μου'χει μείνει λολ - αν έχει μείνει εν τω μεταξύ-). Στην περίπτωση του ισχύει το ρητό " το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο". Ξαφνικά μέσα σε μια μέρα η marj έγινε φανερή Β συγκεκριμένα και σε μια μέρα έφυγε. Ε έτσι σε μια μέρα θα φύγω κι εγώ.Αρχική δημοσίευση από: Himela
Κι εγώ θεωρώ οτι έχουμε κάνει κάτι πολύ στραβά. Θα ήθελα λοιπόν από @ultraviolence σε παρακαλώ να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να μάς πεις τί θεωρείς οτι έχει γίνει και τί πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα.
Εδώ λοιπόν βρισκόμαστε στην τρίτη μέρα ψηφοφορίας μετά την αποχώρηση του Φινέα και την ΑΠ του Physio στον Ικαρίονα. Από τη μια λοιπόν η Εμιλυ επιβεβαιώνει οτι όντως ο Ικαρίονας δεν είναι μαφιόζος, από την άλλη όμως δίνει και τους μαφιόζους στον ΔΑ και του λέει να μείνει στην ψηφοφορία και να μην κάνει τίποτα άλλο, του λέει δηλαδή να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του και να διώξει τον Ικαρίονα.Ο Physio με τον Ικαρίονα δεν γίνεται να είναι στο ίδιο στρατόπεδο. Το μόνο ενδεχόμενο να συμβαίνει αυτό είναι αν ο physio είναι δα και ο ικαριονας μαφια αλλά αυτό μου φαίνεται απίθανο.
[...]
Επίσης σε αυτό το σημείο θεωρώ ότι πρέπει να μην ξεφύγουμε και να μείνουμε στις ψήφους. Θεωρώ ότι όσοι ψήφισαν φινευς δεν πρέπει να φύγουν ούτε να ψηφιστουν τουλάχιστον σε αυτό γύρο. Σε αυτούς που ψήφισαν Τζόνι θεωρώ ότι πέρα από φινευς κρύβεται τουλάχιστον άλλος ένας μαφιόζος που προσπάθησε να αντιστρέψει τις ψήφους. Ένας μαφιόζος σίγουρα θα ψήφισε αλλού για να μην τραβήξει βλέμματα και θα μπορούσε να είναι ένας εκ των μαργιωρη, ουλτρα και ντιμιτζιμ.
Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση θα ήταν καλο να ακολουθήσουμε τα προφανή σημάδια και όχι να πάμε με τις εξαιρέσεις,γιατι θα ήταν επικίνδυνο να ξεφύγει το παιχνίδι.
Σαν να του λέει "παρακολούθα τί γίνεται και παίξε γρήγορα τη νεκροφάνεια στον Φινέα"Παρακολουθώ όσο μπορώ.
Μου φαίνονται ουλτρα ύποπτες όλες οι αλλαγές οι φινευς και η τυμβωρυχια του i_lie_us
Όταν είδα το συγκεκριμένο ποστ, το πρώτο πράγμα που αντιλήφθηκα ήταν μια προσπάθεια να πει στον ΔΑ να προσέχει από μένα. Του λέει ότι πρώτο μέλημα του Ικαρίονα είναι να βρει τον ΔΑ, άρα πρόσεχε. Και ταυτοχρόνως δίνει και ένα μήνυμα στον ΔΑ ότι είναι μαζί του και προσπαθεί να τον προστατεύσει. Αλλιώς σαν αθώος γιατί να πει κάτι τέτοιο, που ναι μεν ισχύει αλλά που μπορεί να κάνει τον ΔΑ πιο προσεκτικό; Συνεχίζει μετά με Χιμέλα:ikarionas: Μέχρι ώρας κάνει το κλασικό play: Δεν αφήνει τ ί π ο τ α να πέσει κάτω και θα σου βρει και θεωρία γι'αυτό. Ίσως πετάει καλάμι για να δει ποιος θα τσιμπήσει στις θεωρίες του. Άλλωστε η ιστορία έχει δείξει ότι πρώτο του μέλημα είναι πάντα η εύρεση του ΔΑ, τουλάχιστον εγώ έτσι εκλαμβάνω το play του. Δεν έχω κάτι να υποπτεύομαι για την ώρα
Προσπερνάει τη στιχομυθία με dimijim, ξέροντας ότι μάλλον δεν έχει κάτι ύποπτο και στρέφεται στον Φινεύς, λέγοντας ότι δεν του αρέσει καθόλου η αιτιολογία της Χιμέλα και ότι ο Φινεύς ίσως να έχει άλλες προτεραιότητες και δουλειές να κάνει και να μη βρίσκει χρόνο. Σημειωτέον ότι ο Φινεύς ήταν κρυφός μαφιόζος και άρα εύκολα μπορεί κάποιος να πάει να τον αθωώσει. Που να φανταστούν άλλωστε ότι θα έβγαινε έτσι άδοξα και ότι θα αποκαλυπτόταν κι ο ρόλος του πολύ σύντομα. Έπειτα περνάει σε dimijim:Himela: Πέρα της "στιχομυθίας" που ανέφεραν μερικοί μεταξύ εκείνης και του dimijim, έχει βάλει στο ραντάρ της τον Φινεύς. Δεν μου αρέσει καθόλου η αιτιολογία βέβαια, το παιδί μπορεί απλά να έχει άλλες προτεραιότητες κι το Παλέρμο να μην είναι η πρώτη, χωρίς καμία διάθεση υποστήριξης του. Ισχύει γενικά αυτό για όλους μας. Βέβαια νομίζω ότι απλά προσπαθεί να κόψει κινήσεις, εξού και η κατηγορία της. Τίποτα το επιλήψιμο για την ώρα.
Εγώ απ' αυτό το ποστ τείνω να πιστεύσω ότι αν ο Ultra είναι μαφιόζος, τότε δεν είναι μαζί με dimijim. Δεν νομίζω να έλεγε τέτοια πράγματα για συμμαφιόζο του με τέτοιον τρόπο. Από το ποστ 66 λοιπόν του Ultra κρατάμε την αναφορά σε ΔΑ λέγοντάς του ότι ο Ικαρίονας έχει ως πρώτο μέλημα να τον βρει και την ξεχωριστή αναφορά στον Φινέα λόγω της ενασχόλησης της Χιμέλας μαζί του.dimijim: Τον έχω ζήσει μόνο σε μαφία οπότε δεν ξέρω πως παίζει άμα είναι πολίτης. Αυτό που ξέρω είναι ότι σκέφτεται από πολλές κατευθύνσεις, κι ερχόμαστε λοιπόν στο ποστ με τις καρδούλες/λουλουδάκια το οποίο με προβληματίζει. Σαν ultra, μου φαίνεται τραβηγμένο σενάριο. Ίσως προσπαθεί κι αυτός να κόψει κινήσεις; We'll see.
Άλλος ένας που φαίνεται να θεωρεί τον Comfortably ΑΜ. Αλλά γιατί; Δεν εξηγεί. Μήπως επειδή ο ίδιος γνωρίζει το ποιος είναι ο Φανερός Β; Έπειτα σχολιάζει την Εμιλούκο:ComfortablySmug: Για κάποιο λόγο το play του τις πρώτες δύο μέρες μου φαινόταν περίεργο (?) παρόλα αυτά η ακύρωση της ΑΠ με κάνει να τον θεωρώ αθώο(?) Αν ο Physio είναι όντως ο ΔΑ, γιατί να πάει να τον κόψει απ'το να γλιτώσει η μαφία έναν γύρο ακόμη; Αν είναι μαφία μήπως έχει ρόλο που δεν ξέρει την ταυτότητα του ΔΑ;
Αν η θεωρία μου είναι σωστή, τότε ξέροντας ο Ultra ότι η Έμιλυ είναι φανερή μαφιόζος πάει να τη συνδέσει με τον Λιμπέρτους για να βάλει τον Λιμπέρτους ως ύποπτο στα μάτια του πληροφοριοδότη. Λέει ότι η Έμιλυ του θυμίζει τα παιχνίδια στα οποία ήταν μαφιόζα αλλά λέει πως θα μπορούσε να είναι και βοηθός. Πώς έχεις τόσες πληροφορίες αγαπητέ Ούλτρα; Πολλές για έναν και μόνο ρόλο. Συνεχίζει:Emilouko: Αυτά τα μαϊντάνου που λέει με τον Libertus, καθόλου δεν μου αρέσουν, κυρίως γιατί δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω μιας και αναφέρθηκε και από τους 2. Ο Libertus λόγω του ότι έσπρωξε Φινεύς δεν γίνεται να έχει τέτοιο ρόλο ( με την μεριά της μαφίας εννοώ) οπότε ας υποθέσουμε ότι ήταν κάτι χιουμοριστικό κι ότι δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους; Αλλά και πάλι, τι μπορεί να σημαίνει όταν λες κάποιον.. μαϊντανό; Τα της Εμιλούκο τώρα, μου θυμίζει την παλιά κακή Έμιλυ των 42 & 43 όπου και ήταν μαφιόζα. Θα μπορούσε να'ναι τυχαίο βέβαια ή να μην έχει ρόλο μαφιόζου απαραίτητα αλλά βοηθού.
Εδώ λέει να προσπαθήσουμε να πάμε σε ισοψηφία τον Ηλία με την Έμιλυ μπας και καταφέρει να τη σώσει αφού αρκετοί θεωρούσαν τον Ηλία ύποπτο. Λέει ότι έσπευσαν οι μαφιόζοι να βρουν έναν τρόπο να κάνουν μαφιόζο να φαίνεται σαν πολίτης. Τον Ηλία βρήκαν; Που ήδη είχε κινήσει πόσες υποψίες; Δεν μας τα λες καλά Ultra. Συνεχίζει:i_lie_us: Ύποπτος. Νομίζω με το που έχασαν το Φινεύς, έσπευσαν να βρουν έναν τρόπο να κάνουν έναν μαφιόζο τους να φαίνεται σαν πολίτης που απλά ξενέρωσε με το παιχνίδι κι χρησιμοποιεί όλα τα όπλα που έχει στο χέρι του. Δεν πρέπει να τον αφήσουμε να αλωνίζει για πολύ ακόμη και θεωρώ πως πρέπει να τον φέρουμε σε μια ισοψηφία με την Έμιλυ, για να δούμε κινήσεις.
Κι αυτή δεν πολυμιλάει αλλά κρατάω μια πισινή. Αν η Μαρτζορί όπως σας είπα ήταν φανερή μαφιόζος, ο Ούλτρα ως κρυφός μαφιόζος (αυτό ακριβώς πιστεύω ότι είναι) κατηγορεί την Έμιλυ για να αθωωθεί απ' τον πληροφοριοδότη και βάζει και μια υποψία σε Μαρτζορί για να αθωωθεί απ' τον ΑΜ. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να αθωώσει άτομα σαν εμένα και τη Χιμέλα ή τον Καραντάκο για να γλιτώσει από περιττές υποψίες και προσπαθεί να στρέψει τα βλέμματα σε άτομα που έχουν κινήσει τις υποψίες και που ο ίδιος ξέρει ότι είναι αθώα όπως ο Ηλίας ή έστω βοηθητικά της μαφίας π.χ. Μελανία. Την οποία ψιλοκατηγορεί αμέσως μετά:Marjoree26-: ίδια κατηγορία με Iliaso, αλλά κρατάω μια πισινή όμως.
Έπειτα δίνει τους υπόπτους του λέγοντας:~Melania~: Το αιώνια καλό κορίτσι του Παλέρμο. Ούτε εδώ παρατηρώ κάποια αλλαγή στο play της. However, για να παίζει τόσο σούσουρο με το όνομα της μήπως υπάρχει κάτι; Δεν είμαι ποτέ της άποψης ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά,πόσο μάλλον στο Παλέρμο. Επίσης μου χτύπησε ιδιαίτερα το ότι ήσουν η πρώτη που σχολίασε την θεωρία μου (σ'ευχαριστώ όμως που μπήκες στον κόπο και σχολίασες) και είπες κάτι του στυλ αρκετά με τα τραγούδια κτλ ότι κατάντησε αστείο; Δεν θυμάμαι ακριβώς και βαριέμαι να ψάξω tbh.
Δίνει την Έμιλυ ως μαφιόζο ή πόρνη και αυτό με κάνει να θεωρώ την Έμιλυ μαφιόζο φανερό που τον δίνει ο κρυφός για να αθωωθεί. Λέει σίγουρο μαφιόζο τον Ηλία γιατί θα τους συνέφερε να πάνε εκεί οι αθώοι και να χάσουν γύρο. Δίνει τον ΔΑ του που έχει καεί έτσι κι αλλιώς. Βάζει υποψίες σε Comfortably ως πόρνη για να τον έχουμε στα υπόψιν και να τον βγάλουμε μετά (στην πραγματικότητα τον θεωρεί ΑΜ) και έχει και τη Μαρτζορί, τον δεύτερο φανερό που όμως δεν συμφέρει να τον δώσει σαν την Έμιλυ επειδή υπάρχουν άτομα που τη θεωρούν ξενερωμένο πολίτη, ώστε να φαίνεται μια χαρά αθώο πολιτάκι ο φίλος Ούλτρα.Αν υποθέσω ότι είμαι σωστός, οι σίγουροι μαφιόζοι είναι:
Μαφιόζος Φινεύς
Μαφιόζος i_lie_us
Δα: Physiognomist
Μας μένουν άλλοι 2 μαφιόζοι & μια πόρνη με πιθανά σενάρια:
Εμιλούκο μαφιόζα/πόρνη
ComfortablySmug πόρνη
Μου μένει μια θέση ακόμη για μαφιόζο και μου μένουν, με αλφαβητική σειρά, cinefil/dimijim/Marjoree26/Melania/tsarachaf. Δεν τους κατηγορώ ακόμη, δεν έχω στοιχεία θα πρέπει να ανατρέξω πάλι σε παλιά μηνύματα ή να δω την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Καλημέρα Παλέρμο!
Και για να ρωτήσω, εφόσον έπαιξε όλες του τις κάρτες, σημαίνει ότι δεν έχει ΑΔ και αφού από την πλειοψηφία έχει αθωωθεί, γιατί δεν έχει δολοφονηθεί; Ε; Ήταν ή δεν θα ήταν ένα σίγουρο kill της μαφίας; Αυτά για τον i_lie_us.
Γίνεται να τα απολαύσουμε κι εμείς;
[/spoiler]
Γι'αυτό ζήτησα και θα ζητήσω ΠΑΛΙ την βοήθεια του αυτοκράτορα για την ψηφοφορία της Δευτέρας.
Σε πρώτη φάση, πρέπει να βγάλουμε έξω την Ηλία.
[/ol]
Αν οι υποθέσεις μου είναι σωστές και Φινεύς/Ηλίας/Εμιλυ είναι μαφιόζοι, τότε πρέπει να κινηθούμε μεταξύ cinefil/dimijim/M̶a̶r̶j̶o̶r̶e̶e̶2̶6̶/M̶e̶l̶a̶n̶i̶a̶/tsarachaf όπως είχα πει και στο ποστ 463 καθώς οι υπόλοιποι μου φαίνεστε αθώοι.
Σε κάθε περίπτωση, μια τυμβωρυχία στην Μελανία θα έδινε πολλές πληροφορίες, όσον αφορά το ποιους κατηγόρησε, ποιους αθώωσε.
[/ol]
Διαφορετικά δεν μου βγαίνουν τα νούμερα.
Ok ξεκινάω να γράψω ένα ποστ που δεν ξέρω ακριβώς πού θα με βγάλει. Σαν τα ποστ που κάνει ο Ηλίας δηλαδή.
Θέλω να παραθέσω εδώ κάποια πράγματα για να τα δω εγώ κυρίως.
Παίρνω ως δεδομένο οτι ο physio ήταν ο ΔΑ.
Εδώ λοιπόν βρισκόμαστε στην τρίτη μέρα ψηφοφορίας μετά την αποχώρηση του Φινέα και την ΑΠ του Physio στον Ικαρίονα. Από τη μια λοιπόν η Εμιλυ επιβεβαιώνει οτι όντως ο Ικαρίονας δεν είναι μαφιόζος, από την άλλη όμως δίνει και τους μαφιόζους στον ΔΑ και του λέει να μείνει στην ψηφοφορία και να μην κάνει τίποτα άλλο, του λέει δηλαδή να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του και να διώξει τον Ικαρίονα.
Κι εδώ είναι αυτό που δεν είχα σκεφτεί: θεωρούσα οτι η Εμιλυ δε θα έδινε έτσι μαφιόζους αν ήταν μαφιόζα, αλλά τελικά θεωρώ οτι στο σημείο που είχαν φτάσει, έπρεπε να περάσουν στον ΔΑ οπωσδήποτε το μήνυμα οτι πρέπει να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του και να του δώσουν και τους μαφιόζους. Ο τρόπος που βρήκε λοιπόν η Εμιλυ για να το κάνει αυτό χωρίς να μας φανεί περίεργο ήταν να μας δώσει τρία ονόματα που ψήφισαν άσχετους στην ψηφοφορία: μαρτζ, ούλτρα και ντίμι. Έτσι λοιπόν είπε στον ΔΑ της ποιοι είναι οι μαφιόζοι. Προφανώς, ένας από τους τρεις δεν είναι, αλλά δεν μπορούσε να μην τον προσθέσει εφόσον έπρεπε να φανεί οτι βάζει τους τρεις που ψήφισαν άσχετους στην ψηφοφορία.
Αυτό εξηγεί και γιατί ο ΔΑ πριν την ψηφοφορία δεν ήθελε καμιά συνομιλία, όσο τον πίεζα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Του είχε δώσει γραμμή η μαφιόζα να ασχοληθεί μόνο με την ψηφοφορία και δη με την ιδιότητά του.
Πάω λίγο πιο πίσω λοιπόν τώρα, πριν την ψηφοφορία της Τρίτης. Παρατηρώ οτι το τελευταίο ποστ του ούλτρα γίνεται το απόγευμα της Τρίτης και δεν ξαναποστάρει μέχρι το πρωί της Πέμπτης! Αν σκεφτούμε οτι η Εμιλυ ήταν εδώ μετά την ψηφοφορία που βγάλαμε τον Φινέα, και οτι η Μαρτζ είχε δύο κάρτες ακύρωσης και επιπλέον ψήφων, θεωρώ πολύ πιθανό ο ούλτρα να έλειπε και να είχε τη νεκροφάνεια των μαφιόζων, εξ' ού και η επίκληση της Εμιλυς στον ούλτρα:
Σαν να του λέει "παρακολούθα τί γίνεται και παίξε γρήγορα τη νεκροφάνεια στον Φινέα"
Πιστεύω οτι ο λόγος που ο ούλτρα εξαφανίστηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν, όπως το είπε κι ο Λιμπ κάποια στιγμή, γιατί ξενέρωσε που δεν μπόρεσε να είναι την ώρα της ψηφοφορίας εκεί για να ρίξει τη νεκροφάνεια στον Φινέα. Και αλήθεια, αν εκείνη την ώρα κάποιος έριχνε νεκροφάνεια στον Φινέα, δεν θα τον κατηγορούσαν και πολύ. Είδαμε πόσοι πίστεψαν οτι ήταν πολύ περίεργη κίνηση οι μαφιόζοι να άφησαν έτσι τον αρχιμαφιόζο τους. Οπότε εκείνη την ώρα ο ούλτρα θα φαινόταν σαν ο ιππότης που ήρθε να σώσει ένα αθώο θύμα από ένα άδικο κύμα εναντίον του.
Όταν λοιπόν ο ούλτρα επιστρέφει, αρχίζει να κατηγορεί έντονα Ηλία λόγω της τυμβωρυχίας στον ακίκο και την επιπλέον στον Τζόνυ αλλά και κόμφυ που έχει μια περίεργη συμπεριφορά και κάποιοι ήδη τον υποψιάζονται. Ενώ λοιπόν συμφωνεί κι αυτός οτι ο physio ήταν ο ΔΑ, πάει και ψηφίζει ξανά Ηλία και αλλάζει αναγκαστικά σε Εμιλούκο επειδή τον Ηλία τον σώζει ο αυτοκράτορας.
Όταν την Παρασκευή ο Ικαρίονας πάει και τον κατηγορεί, εκείνος χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα με μένα, οτι ο Ικαρίονας είναι κάποιος που κολλάει σε θεωρίες κλπ κλπ. Παίζει την κάρτα εξαίρεσης αλλά εξακολουθεί να ψηφίζει τον Ηλία.
Συμπερασματικά αν όλα έχουν πάει όπως τα νομίζαμε οι πολίτες, ο ούλτρα έχει μείνει μόνος του και αν όντως ισχύει η θεωρία μου, έχει μια κάρτα νεκροφάνεια την οποία θα παίξει πολύ άμεσα μόλις δοθεί το σήμα από τη ΣΕ οτι μπορούμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι την Κυριακή. Αυτό είναι κάτι επικίνδυνο λοιπόν και πρέπει να είμαστε όλοι εδώ την Κυριακή μετά το μοίρασμα των καρτών ώστε να προλάβουμε τη νεκροφάνεια του ούλτρα είτε με ΑΠ στον ούλτρα, είτε με τυμβωρυχία σε Εμιλυ ή Μαρτζ. Αυτή τη στιγμή αθωώνει μαρτζ και προετοιμάζει το έδαφος ώστε να τη φέρει με νεκροφάνεια.
Αυτή είναι η θεωρία μου.
Σχετικά με τον ΑΜ, είμαι ανάμεσα σε dimijim, Ikariona και Libertus. Αλλά αυτό θα το εξετάσουμε άλλη στιγμή.
Η Έμιλυ Μαϊντάνου. Μαϊντάνου. Γιατί όχι Μαϊντανού; Και σύμφωνα με τον Libertus μάλιστα. Οπότε γυρνάω λίγο πίσω:Η Έμιλυ Μαϊντάνου συμφωνα με Libertus επέστρεψε.
Τι μπορεί να σημαίνει ο μαϊντανός και γιατί ο Χάρης αποκαλεί έτσι την Έμιλυ; Για αρχή δεν το καταλαβαίνεις αλλά... Πόσοι από μέσα γνωρίζετε πώς λένε την Έμιλυ; Μήπως το μαϊντανός είναι my-ντανός; Ο δικός μου -ντανος; Και πώς λένε την Έμιλυ κανονικά; Μήπως αυτό το -ντάνου που λέει η ίδια έχει κάποια προσωπική σχέση; Κι ο Χάρης θέλει μ αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι η Έμιλυ είναι δική του; Σε ποια περίπτωση όμως η Έμιλυ ανήκει στον Χάρη κι οι δύο συνεργάζονται; Η Έμιλυ είναι η ΔΑ κι ο Χάρης ο Μαφιόζος της. Ένα σενάριο που πολύ κακώς έχουμε απορρίψει.Emilouko: η παίκτρια-μαϊντανός.
Λέει να μη δίνετε αξία στα λεγόμενά μου. Να με απομονώσετε. Να μου δώσετε ψήφο.dimijim: Μην δίνετε αξία στα λεγόμενά του. Απομονώστε τον. Η ψήφος μου πάει στον dimijim γι' αυτόν τον γύρο, έτσι για να πάρει μια γεύση από το τι έπεται στη συνέχεια.
6 Physiognomist
3 ~Melania~
1 dimijim
2 Emilouko
1 i_lie_us
1 Ikarionas
Η Έμιλυ myντάνου σύμφωνα με τον Libertus επέστρεψε κι έλαβε το μήνυμα.Η Έμιλυ Μαϊντάνου συμφωνα με Libertus επέστρεψε.
Εμένα σε αυτή τη φάση μου φαίνεται πολύ ύποπτο που κάποιοι προσπαθούν ας πούμε να απομακρύνουν άτομα από το να ακολουθήσουν τη θεωρία του Ικαρίονα. Ειδικά ο dimijim έκανε ολόκληρο ποστ σεναρίων για τον Ικαριονα ως κίνητρα μη εμπιστοσύνης. Από τη μια είναι λογικό, από την άλλη μου φαίνεται κάπως ύποπτο. Γιατί και άλλες θεωρίες έχει κάνει και παλιότερα αλλά οι υπόλοιποι απλά τον αντικρούαν ή τις αγνοούσαν. Μήπως πέτυχε κάτι με αυτά που είπε και κάποιοι ενοχλήθηκαν;
Εγώ στην παρούσα φάση λοιπόν θα ψηφίσω dimijim γιατί όπως είπα πιστεύω ότι κάποιοι Μαφιόζοι έχουν κρυφτεί σε ψήφους εκτός του φινευς. Εξαλλου η φυσιο έχει ήδη αρκετούς ψήφους.
Απαντάει στη Μελανία. Τη συνδέει για 2η φορά με τον Ικαρίων. Αλλά λέει "δεν πάω να σε βγάλω". Άρα φτιάχνει το ζευγάρι Ικαριων-Μελανία για την αλλαγή του ΔΑ αλλά δίνει και την εντολή "μη βγάλεις τη Μελανία".Αρχικά θα πρέπει ο Ικαρίωνας και εσύ να με αποζημιώσετε για τις φθορές στον κήπο μου. Δεν είναι δυνατόν να ζω εδώ και να υποφέρω από μια βεντέτα. Κατά δεύτερον, εγώ δεν σε ψήφισα, άρα δεν πάω να σε βγάλω. Τα διάβασα αυτά που λέτε και το μόνο που έχω να πω ότι όλες τις θεωρίες από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι τώρα περί σημάτων τις θεωρώ ανοησίες και τραβηγμένες από τα μαλλιά.
Ξύπνησε η Εμιλούκο;![]()
Ψήφοι:
6 Physiognomist
3 ~Melania~
2 dimijim
2 Emilouko
1 i_lie_us
1 Ikarionas
Ύποπτος ο dimijim όπως αρχικά είχε ζητήσει ο Χάρης.Δεν ξέρω αν η θεωρία του Ικαριονα ισχύει. Ξέρω ότι μου φαίνεται ύποπτη η αντίδραση του dimijim στη θεωρία αυτή. Και για αυτό και τον ψήφισα.
Αφού έχει καταλάβει ότι το ζευγάρι για να δράσει είναι Ικαρίων-Μελανία τότε αρχίζει να ανεβάζει τη Μελανία για να γίνει σωστά η αλλαγή. Μην ξεχνάτε, ο ΔΑ θέλει το άτομο που θα επιλέξει ως mvp.αλλάζω και εγώ τότε σε ΜΕΛΑΝΙΑ.
Ψήφοι:
6 Physiognomist
4 ~Melania~
2 Emilouko
1 dimijim
1 i_lie_us
1 Ikarionas
Κι έρχεται κι ο Χάρης να ψηφίσει κι αυτός Μελανία.Αλλάζω σε Melania.
Κι αφού κι εγώ με τη Σύλβια έχουμε θεωρήσει ύποπτη εκείνη τη στιγμή τη συνεργασία Έμιλυ-Χάρη, την έχουμε ψηφίσει κι η κατάσταση πριν την παράταση είναι με τη Μελανία mvp.Ψήφοι:
5 ~Melania~
4 Emilouko
4 Physiognomist
1 dimijim
1 i_lie_us
1 Ikarionas
FBI. Αστυνομία. Διεφθαρμένη αστυνομικός;Emilouko-CiNeFiL: για την πρώτη πρέπει να βάλουμε το FBI να την εντοπίσει