02-08-19

19:00
Θα συμφωνήσω. Η μαφία άλλωστε φαίνεται ότι στοχεύει να σκοτώνει άτομα με δύο κάρτες για να μειώσει τον κίνδυνο σε χαρτοπόλεμο, ο οποίος προς το παρόν είναι υπέρ μας. Indiana, iliaso και Johnny όλοι είχαν από δύο κάρτες και έτσι όπως έχω υπολογίσει λίγο πιθανές κάρτες σε κάθε στρατόπεδο, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να έχουμε χάσει τουλάχιστον μια κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Μπορεί να πέφτω έξω γιατί βασίζω το τι κάρτα ίσως έχει κάποιος με βάση την όλη συμπεριφορά και τις κινήσεις του. Αλλά όπως και να 'χει έχουμε χάσει τουλάχιστον 6 κάρτες. Όποιος έχει νεκροφάνεια θα πρέπει να φέρει κάποιον απ' αυτούς πίσω αλλά δεν βιαζόμαστε ιδιαιτέρως. Αρκεί να τον φέρει πίσω πριν μοιραστούν οι κάρτες για να έχουμε συν μία. Με βάση το πώς κινήθηκαν αυτοί οι τρεις παίκτες, νομίζω πως ο Ιντιάνα δεν είχε τόσο δυνατές κάρτες. Οπότε ίσως η νεκροφάνεια να είναι καλό να πέσει σε έναν απ' τους άλλους δύο. Ίδομεν.Εάν κάποιος πολίτης έχει νεκροφάνεια καλό θα ήταν να την χρησιμοποιήσει στον iliaso γιατί ήταν καλός πολίτης γενικά.
Ναι άνετα ''ρισκάρω''.Το σενάριό σου που θέλει τον Κομφ ΑΜ που ξέρει την Marjoriee έχει λογική μπορώ να πω, απλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι ένοχη και μου φαίνεται εύκολο θύμα από τη στιγμή που δεν μπορεί να επιχειρηματολογήσει σωστά, καθώς δεν ξέρει καλά το παιχνίδι. Είμαστε στην τελευταία ψηφοφορία της εβδομάδας και ύστερα θα δοθούν κάρτες. Ρισκάρεις αυτή τη μέρα για να τη βγάλεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.