Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Για την ώρα, αφήνω τον i lie us γιατί μου φαίνεται περίεργο να έχει προδώσει έτσι την ιδιότητα του.
Ψηφίζω από τώρα μία παίκτρια που απουσιάζει συνεχώς ύπουλα. Σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα είπε ότι ο Φινεύς τα λέει καλά. Θα ήθελα να τη ρωτήσω γιατί το πίστευε αυτό. Μέχρι τώρα απουσιάζει, δεν έχει σχολιάσει τις σημερινές εξελίξεις. Προς το παρόν λοιπόν, ψήφος στην Emilouko
 

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλησπέρα κι από εμένα,

Γενικά έγινε ένας χαμός.. όπως έχω αναφέρει από τις συμμετοχές ήδη έχω τεράστιο έλλειμα χρόνου και πραγματικά ήθελα να είμαι στη ψηφοφορία αλλά δεν τα κατάφερα. Το κεφάλι μου είναι καζάνι. Θα προσπαθήσω να τα πιάσω όλα από την αρχή υπό το φως των νέων γεγονότων.

Είχα κάνει άπειρες παραθέσεις αλλά δεν έχει νόημα να τα σχολιάσω όλα ένα ένα. Χρειαζόμαστε όλοι ένα re-read. Παραδέχομαι εκ των προτέρων ότι στάθηκα εντελώς λάθος.

O Φινέας αρχιμαφιόζος. Αρχικά να συγχαρώ που καταφέρατε να βγάλετε τον αρχιμαφιόζο. Αν και στην αρχή με ανησύχησε αυτό το κύμα, τελικά αποδείχτηκε σωστό.Παρόλα αυτά τώρα πρέπει να αναζητήσουμε γιατί έκαψαν έτσι τον αρχηγό τους.. (τρελαίνομαι αυτή τη στιγμή :hehe:). Σίγουρα κάπου εκεί κρύφτηκαν μαφιόζοι.

Σενάρια: 1. Ο Ηλίας είναι ο μαφιόζος που προσπαθεί να σώσει τον Αρχιμαφιόζο (οι άλλοι δεν ρίσκαραν να φανερωθούν). Τελικά αποτυγχάνει η κίνηση (τύμβω σε Ακίκο, ρίλι; πώς θα μας βοήθαγε σε αυτή τη φάση εδώ; ).
2. Πέσαμε πάνω σε 2 μαφιόζους. Κάποιος έπρεπε να θυσιαστεί για τους άλλους και ο πιο συζητημένος ήταν ο Φινέας, ο Φυσιο και ο Τζόννυ (που όπως θα εξηγήσω παρακάτω, τον θεωρώ πλέον επίσημα αθώο). Αρχικά πήγαιναν για Φυσιο εναντίον Τζόννυ, τελικά εντελώς "απρόβλεπτα" έφυγε ο Φινέας και δεν είχαν από που να το πιάσουν. Συνεπώς προστατεύθηκε 1 μαφιόζος; Ή πέσαμε σε 2 πολίτες και 1 μαφιόζο και απλά δεν είχαν πώς να το σώσουν; (τραβηγμένο σενάριο, το αναφέρω και μόνο επειδή έχω μείνει έκπληκτη με την αποχώρηση του αρχιμαφιόζου). Στο σενάριο μου άρα καταλήγω ότι ίσως ο Φύσιο είναι ο άλλος μαφιόζος που "χτυπήθηκε".
3. Κρατάμε ότι ο Φινέας ανέφερε πολύ: α) Τζόννυ (τον οποίο δεν θα κατηγορούσε ποτέ εξαρχής, ούτε θα δημιουργούσε τέτοιο κύμα εναντίον του, ή θα τον ανέβαζε τόσο ψηλά χτες και σήμερα, ακόμα κι αν πχ. ήταν φανερός και ήθελε να πάρει με το μέρος του τον αντίστοιχο παίκτη που τον γνωρίζει. Ο Φινέας τον προέβαλε ξεκάθαρα από την αρχή, οπότε αυτό του δίνει το λευκό χαρτί αυτόματα, κατά την γνώμη μου).
β) Χάρης
γ) Σύλβια

Το αναμενόμενο με μια τέτοια αποχώρηση ήταν να παιχτεί τυμβω. Οι μαφιόζοι λογικά προσπάθησαν να τον περάσουν ως κάποιον που ξέρει ρόλο (ΑΜ ή πληροφοριοδότη ή ντετέκτιβ; καθώς έκανε σχόλιο του τύπου "είχα πράγματα να σας βοηθήσω") και κατηγόρησαν 2 παίκτες... Περιμένοντας να γίνει το αναπόφευκτο, υπολόγισαν είτε ότι θα τους αθωώσουμε αμέσως ή αντίθετα, ότι θα τους κατηγορήσουμε ακριβώς επειδή ήταν τα τελευταία λόγια του Αρχμαφ.

4. Ερωτηματικό σε ρόλο: -Τσάρα, που είχε αμφιβολίες για τη φυγή του Φινέα
- Γρήγορες ψήφοι κόμφι, ιλιάσο και ιντιάνα σε Φινέα κυριολεκτικά τελευταία στιγμή. Η εξήγηση μου είναι απλή... πιστεύω ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να κρύβεται ένας μαφιόζος , εφόσον είδαν ότι ο φινέας ανέβαινε επικίνδυνα πολύ και να μπήκε εκεί για ξεκάρφωμα: α) Να προσπαθήσει να δημιουργήσει πλασματικά εικόνα ότι ο φινέας είναι πάνω και να αλλάξει τελευταία στιγμή με κάποιον άλλο, και το ίδιο παράλληλα ένας από αυτούς που ψήφισαν άλλους παίκτες (που προφανώς δεν έγινε, αφού φάνηκε χαμένο το παιχνίδι, και έτσι έμεινε εκεί που ήταν για ξεκάρφωμα)
β)να έστειλαν φανερό να ταχθεί τόσο κοντά στη λήξη της ψηφοφορίας εναντίον του Φινέα, ώστε να πόνταραν στην αλλαγή του ΑΜ ή του πληροφοριοδότη αν είχε ψηφίσει Φινέα ή έστω στην προσπάθεια του να τον αθωώσει (πράγμα δύσκολο στη παράταση, με τη τόση διαφορά ψήφων, noted ότι δεν άφησαν καθόλου χρόνο για σχοολιασμό, και το ότι δεν δικαιολογήθηκαν)
γ) να έγινε για ξεκάρφωμα επειδή κατάλαβαν ότι ο Φινέας θα φύγει
η λογική μου λέει ότι πρέπει να υπάρχει κάποια εξήγηση που άφησαν τον αρχιμαφιόζο τους να φύγει έτσι.

Από τους τρεις, ο ιντιανα φαινεται λιγότερο ένοχος από τους άλλους δύο επειδή ψήφισε τον φυσιο (όχι απολύτως αθώος, επειδή λίγο πριν κλείσει η ψηφοφορία ψήφισε τον φύσιο)..

- Μικρό ερωτηματικό για κόμφι, που είναι αρκετά υποστηρικτικός απο την αρχη του παιχνιδιου, χωρις ουσιαστικη συμβολή (πρώτα με εμένα μετά τον τζόνυ)
Ικαρίωνα ακόμα περιμένουμε σχόλια από εσένα, γιατί θα γέλαγα πολύ αν ησουν πορνη και εβγαλες τον αρχιμαφιοζο σου :P

Οι σκέψεις μου είναι μπερδεμένες αυτή τη στιγμή, απλά παραθέτω όσο πιο λογικά μπορώ όσα μου ήρθαν τώρα στο κεφάλι. Δεν έχω ξαναγράψει έτσι. Επίσης αναφέρομαι στους άμεσα εμπλεκόμενους και θα αναφερθώ σε όλους τους υπόλοιπους αύριο με ποστ και ψήφο πριν την δολοφονία. Καλο βράδυ από εμένα!

ΥΓ απάντηση στη Σύλβια: δεν είχα πει ότι δεν θα μπω από τις 7 και μετά γιατί δεν πρόλαβα, μάλλον με μπερδεύεις με την Έμιλυ.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ικαρίωνα για ποιο λόγο πιστεύεις πως δεν πρέπει να πάμε στον i lie us?


Γιατί τον θεωρώ αρκετά σίγουρα αθώο ρόλο. Τους λόγους θα κάνετε λίγη υπομονή γιατί πρέπει να γράψω έναν τόνο πράγματα για να καταλάβετε. Ξέρω ότι υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του αλλά δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με κάποιον απ' αυτούς που θεωρώ μαφιόζους και διάβασα ξανά όλα τα κείμενα απ' την αρχή σήμερα και έχω βρει διάφορα ενδιαφέροντα. Ήταν απλώς άτυχος και έδρασε βιαστικά. Η τυμβωρυχία είναι πολύ σημαντική κάρτα για να την πετάμε έτσι εύκολα.
 

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Η κίνηση για επιπλέον ψήφο στον τζόνι όταν είδε φινεα να ανεβαίνει και (ειδικά)η ακατανόητη τυμβω στον ακίκο δεν μου δείχνουν βιασύνη.Μ'αρέσει το σκεπτικό του ξυραφιου του οκαμ,οπότε θα πάω με το απλούστερο σενάριο μη ταλαιπωρώντας το μυαλό μου με σκέψεις ''πως η μαφία έδωσε έτσι έναν μαφιόζο?''.Δεν νομίζω κανένας να περίμενε τέτοιο κύμα και γω τον Φινέα για αθώο τον είχα π.χ
Όσον αφορά τα κλαψιάρικα σχόλια του i lie us,νομίζω όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή πρέπει να παίξουν. Σεβάσου τον κόπο των παιδιών που το οργανώνουν για την δική μας διασκέδαση,αυτούς που κάθονται και διαβάζουν και αναλύουν κάθε ποστ και τον εαυτό σου που δήλωσες συμμετοχή ξέροντας πως το παλέρμο είναι πιεστικό σαν παιχνίδι.Αν είναι play βέβαια,είναι αρκετά καλό.Το ψυχοπονιάρικο ύφος μπορεί να πείσει αρκετούς
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
click

Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/07:

1. CiNeFiL
2. ComfortablySmug --> i_lie_us
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela
6. i_lie_us
7. Ikarionas
8. Iliaso
9. Indiana Jones --> Emilouko
10. Jkaradakov
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26
14. ~Melania~
15. Physiognomist
16. tsarachaf
17. ultraviolence

Ψήφοι:
1 Emilouko
1 i_lie_us

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Καλησπέρα και καλή βραδιά.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/07:

1. CiNeFiL
2. ComfortablySmug --> i_lie_us
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela
6. i_lie_us
7. Ikarionas
8. Iliaso
9. Indiana Jones --> Emilouko
10. Jkaradakov
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26
14. ~Melania~
15. Physiognomist-> i_lie_us
16. tsarachaf
17. ultraviolence

Ψήφοι:
2 i_lie_us
1 Emilouko

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Όσον αφορά τα κλαψιάρικα σχόλια του i lie us,νομίζω όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή πρέπει να παίξουν. Σεβάσου τον κόπο των παιδιών που το οργανώνουν για την δική μας διασκέδαση,αυτούς που κάθονται και διαβάζουν και αναλύουν κάθε ποστ και τον εαυτό σου που δήλωσες συμμετοχή ξέροντας πως το παλέρμο είναι πιεστικό σαν παιχνίδι.

Είπα να μην σχολιάσω μέχρι να κοιμηθώ, αλλά εδώ το πάμε επί προσωπικού.
Το πιθανό κράξιμο που φάω από οποιονδήποτε σε post game, είμαι έτοιμος να το δεχτώ. Πόση σημασία θα του δώσω και πόσο θα με επηρεάσει, δεν γνωρίζω να πω εκ των προτέρων.
Την οποιαδήποτε ποινή αντίστοιχα (είτε σε αυτό, είτε σε επόμενο) αν έτσι κριθεί, επίσης.
Το αν έχω δείξει σεβασμό στη ΣΕ σε όσα παιχνίδια συμμετείχα, θα το κρίνουν μετέπειτα οι εκάστοτε ΣΕ's.
Εγώ, αυτήν την στιγμή, την συνείδησή μου την έχω καθαρή και στα τρία επίπεδα. Και ως μονάδα, και ως μέλος μίας εκ των τριών ομάδων του παιχνιδιού και ως παίκτης Παλέρμο γενικότερα.
Οπότε ναι, για τον εαυτό μου που μπορώ να κρίνω, τον σέβομαι, διαβεβαιώνω γι' αυτό.

Καληνύχτα Παλέρμο.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Καλησπέρα στο Παλέρμο. Γενικά να πω συμμετείχα όλη τη μέρα μεχρι περίπου 20 λεπτά πριν την ψηφοφορία και μετά όπου λόγω μετρό έχανα την επαφή στο ίντρνετ.


Μού φαίνεται ύποπτο που ο Johnny έχει ψηφιστεί από i_lie_us και Physiognomist, ανθρώπους δηλαδή που θεωρώ υπόπτους. Johnny πού είσαι να υπερασπιστείς τον εαυτό σου;


Δεν σε αγνοούσα. Ελπίζα να κατάλαβες γιατί δεν απαντούσα. Ο σκοπός μου δεν ηταν ποτέ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αντιθέτως, ήθελα να είμαι το bait. Ήθελα να δω ποιοι θα με ψηφίσουν ώστε να σώσουν physiognomist. Για αυτό βοήθησαν δυο πράγματα. α) είχα καταλάβει ότι κάποιοι παίκτες κατάλαβαν τι ξέρω και ότι είμαι με τους πολίτες οπότε ήμουν τσιλλ παρόλο που ήμουν mvp και β) είχα καταλάβει τον φινευς και ήθελα να δω αν θα στηρίξει ή όχι physio. Σε περίπτωση που δεν στήριζε τον physio αυτό θα τον αθώωνε στα μάτια μου, και συνεπώς θα έπρεπε να δράσουμε γρήγορα έναντι άλλου ρόλου. Ευτυχώς ο φινευς ψήφισε εμένα προσπαθώντας να σώσει physio, οπότε αυτομάτως επιβεβιαώθηκαν οι θεωρίες μου. Μετά δεν έχω καταλάβει τι έγινε αλλά το θέμα είναι ότι το πλάνο μου δούλεψε ακόμη καλύτερα από ότι το περίμενα επειδή έχουμε κάποιους πολίτες που το έπαιξαν πολύ σωστά. Δεν έχω διαβάζει τι παίχτηκε στην ψηφοφορία και με ηλια κλπ αυτά θα τα δω αύριο. Αισθάνομαι ότι my job is done here. Θα χαρώ να βοηθήσω μέχρι το τέλος φυσικά.

Στους σίγουρους αθώους (επιπλέον) θα έβαζα τον Indiana και τη Cinefil. Και οι 2 με έχουν βοηθήσει στο παιχνίδι, ειδικά ο πρώτος έχει αποδείξει την αθωότητα του και θα έλεγα να μην ασχοληθούμε άλλο μαζί του. Δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να είναι μαφιόζος με τις ψήφους του και με αυτά που λέει.
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Καλησπέρα Παλέρμο.
Μετά από μια μελέτη των ποστ έχω να πω τα εξής πράγματα .
Δε περίμενα ότι θα είναι ο ακικος το αλεξίσφαιρο γιλέκο... Επίσης και εγώ θα ήθελα να βοηθήσει περισσότερο παρά να παραμείνει στο τρολλινγκ.
Από όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής δε θεωρώ υπόπτους για μαφιόζους τους : Ιντιάνα Τζόνι χιμελα και τον jkaradakov.
Η εμιλουκο όμως και ο physiognomist μου έχουν κινήσει έντονα τη υποψία μου ....
Δίνω τη ψήφο μου προς το παρόν στον physiognomist.
Αυτά μέχρι στιγμής .
Θα προσπαθήσω να μπω και αύριο το πρωί και να επιβεβαιώσω και να εξηγησω αναλυτικά τη ψήφο μου.
Καληνύχτα!
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα.
Εγώ ψηφίζω την Gate4, γιατί έβαλε Καρρά.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/07:

1. CiNeFiL
2. ComfortablySmug --> i_lie_us
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela
6. i_lie_us
7. Ikarionas
8. Iliaso
9. Indiana Jones --> Emilouko
10. Jkaradakov
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26 --> Physiognomist
14. ~Melania~
15. Physiognomist-> i_lie_us
16. tsarachaf
17. ultraviolence

Ψήφοι:
2 i_lie_us
1 Emilouko
1 Physiognomist

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Διαβασα αρκετα καποια ποστ και επειδή πρώτον είναι σημαντικό να βρούμε τον ΔΑ για να μην χασουμε τζάμπα πολιτη,δευτερον λογω του ποστ 313 οπου αρχιζεις να προσπαθείς να πεισεις για την αθωότητα του i lie us(που ειναι ολοφανερα μαφιόζος για μενα )ανταποκρινομενος επι της ουσιας στο σημα του προσπαθωντας να βγαλεις το spotlight απο πανω του χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιηθει η ιδιοτητα του ΔΑ και επειδη τριτον το προφιλ σου απο την αρχη του παιχνιδιου ταιριαζει γαντι στον ΔΑ ρίχνω Αμεση Προφυλακιση στον Ικαρίωνα.

 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ikariona είσαι προφυλακισμένος! Η διορία για την Ακύρωση Προφυλάκισης είναι 06:47.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος:
#1 ο παίχτης παραμένει προφυλακισμένος δε μπορεί να συμμετέχει στη δημόσια συζήτηση, να ψηφίζει, να παίζει κάρτες ή ιδιότητες του ρόλου του.
#2 δε μπορεί να ενεργοποιηθεί καμία κάρτα (πλην της Ακύρωσης Προφυλάκισης) στον προφυλακισμένο (δε μπορεί πχ να επιστρέψει με Νεκροφάνεια ή να αποχωρήσει οριστικά με Τυμβωρυχία)



Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/07:

1. CiNeFiL
2. ComfortablySmug --> i_lie_us
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela
6. i_lie_us
7. Ikarionas
8. Iliaso
9. Indiana Jones --> Emilouko
10. Jkaradakov
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26 --> Physiognomist
14. ~Melania~
15. Physiognomist-> i_lie_us
16. tsarachaf
17. ultraviolence

Ψήφοι:
2 i_lie_us
1 Emilouko
1 Physiognomist

Η χώρα των φαντασμάτων
---

Προφυλακισμένοι
Ikarionas - Άμεση Προφυλάκιση

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Διαβασα αρκετα καποια ποστ και επειδή πρώτον είναι σημαντικό να βρούμε τον ΔΑ για να μην χασουμε τζάμπα πολιτη,δευτερον λογω του ποστ 313 οπου αρχιζεις να προσπαθείς να πεισεις για την αθωότητα του i lie us(που ειναι ολοφανερα μαφιόζος για μενα )ανταποκρινομενος επι της ουσιας στο σημα του προσπαθωντας να βγαλεις το spotlight απο πανω του χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιηθει η ιδιοτητα του ΔΑ και επειδη τριτον το προφιλ σου απο την αρχη του παιχνιδιου ταιριαζει γαντι στον ΔΑ ρίχνω Αμεση Προφυλακιση στον Ικαρίωνα.


Physio δε θα τα παμε καθόλου καλά, γενικα και η ωρα αυτη παντα μου φαίνεται υπουλη και πιο πολυ μου δειχνει οτι η μαφια προσπαθει να κερδιζει χρόνο
Είμαι σχεδον βεβαίος οτι ο ικαριωνας δεν είναι μαφια, υπαρχει βέβαια στο νου μου μια υπονοια να είναι βοηθός μαφιας αλλά σε σύγκριση με εσένα εμπιστεύομαι παραπανω τον ικαριωνα.
Πιστεύω ότι η μαφια με αυτό τον τροπο προσπάθει να κερδίσει χρόνο μπας και πάρει καρτες

Ακυρωση αμεσης προφυλακισης
Αλλαγη σε physio
Ο Θεός βοηθός
 

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Θεωρώ ότι το να παιχτεί η κάρτα στον Ικαρίωνα δεν είναι μια ιδέα που θα βοηθήσει το παιχνίδι μιας και μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει πολύ το παιχνίδι με τις παρατηρήσεις του.

Γενικά από τα λόγια του i_lie_us διέκρινα μια σύγχηση και απογοήτευση. Βάσει ενστίκτου θεωρώ ότι αν ήταν μαφιόζος θα παρουσιάζε τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Εδώ εγώ είδα μια προσπάθεια να κάψει τον ευατό του από το παιχνίδι.

Επίσης να εξηγηθώ ως προς την αλλαγή της ψήφου μου το απόγευμα. Η αρχική μου επιλογή ήταν η Έμιλυ, η οποία σημειώνω ότι έβρισκε πειστικά τα λόγια του Φινεά, την οποία ήλπιζα να τη δω στην τριπλή ισοψηφία για να μπορέσω να καταλάβω πως θα κινηθούν τα πράγματα αν αναγκαστικά πολωθούν οι ψήφοι ανάμεσα σε 3 άτομα αντι για 18. Αποφάσισα να αλλάξω ψήφο γιατί μέχρι τη στιγμή που είχα κάνει ανανέωση ο johny είχε παραπάνω ψήφους και ήθελα να τον προστατέψω μιας και όπως είχα εξηγήσει παραπάνω το παίξιμο του θεωρώ πως δε ταίριαζε με μαφία.

Θετική η ακύρωση προφυλάκισης εγώ θα ήθελα να ρωτήσω όμως, τον Physio γιατί δεν έπαιξε την κάρτα στον Ηλία για τον οποίο είσαι σίγουρος για την ενοχή του;
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ikariona επιστρέφεις κανονικά!

Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/07:

1. CiNeFiL
2. ComfortablySmug --> Physiognomist
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela
6. i_lie_us
7. Ikarionas
8. Iliaso
9. Indiana Jones --> Emilouko
10. Jkaradakov
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26 --> Physiognomist
14. ~Melania~
15. Physiognomist-> i_lie_us
16. tsarachaf
17. ultraviolence

Ψήφοι:
2 Physiognomist
1 i_lie_us
1 Emilouko


Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
akikos - Ψηφοφορία 29/07 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
Φινεύς - Ψηφοφορία 30/07 - Αρχιμαφιόζος

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από i_lie_us
Ενεργοποίηση Κάρτας: Τυμβωρυχία από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Physiognomist
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης από ComfortablySmug
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Διαβασα αρκετα καποια ποστ και επειδή πρώτον είναι σημαντικό να βρούμε τον ΔΑ για να μην χασουμε τζάμπα πολιτη,δευτερον λογω του ποστ 313 οπου αρχιζεις να προσπαθείς να πεισεις για την αθωότητα του i lie us(που ειναι ολοφανερα μαφιόζος για μενα )ανταποκρινομενος επι της ουσιας στο σημα του προσπαθωντας να βγαλεις το spotlight απο πανω του χωρις να χρειαστει να χρησιμοποιηθει η ιδιοτητα του ΔΑ και επειδη τριτον το προφιλ σου απο την αρχη του παιχνιδιου ταιριαζει γαντι στον ΔΑ ρίχνω Αμεση Προφυλακιση στον Ικαρίωνα.


Ρε φίλε πας καλά; Έστω ότι με θεωρείς ΔΑ ή μαφιόζο ή Σατανά. Μόλις πριν λίγο είπα ότι θα γράψω ένα τόνο πράγματα για να σας δείξω τι έγινε στην περασμένη ψηφοφορία και τι βρήκα γενικότερα, μερικά απ' αυτά αθωώνουν τον Ηλία. Και πας και μου ρίχνεις προφυλάκιση πριν δεις το κείμενο; Τόσο πολύ φοβήθηκες με το τι θα λέει και δεν ήθελες να προλάβω να το γράψω; Άσε να το γράψω πρώτα και μετά ρίξε μου προφυλάκιση. Κάθομαι και διαβάζω και γράφω σαν τον μαλάκα τόσες ώρες για να μου ρίξεις προφυλάκιση. Και μου ρίχνεις προφυλάκιση αμέσως μετά που βοήθησα στο να βγει αρχιμαφιόζος. Είναι φοβερό. Εγώ έριξα δεύτερη ψήφο στον αρχιμαφιόζο. Μπορούσα άνετα να βγάλω εσένα και πηγαίνω και αλλάζω σε Φινεύς δίνοντάς του δεύτερη και βοηθώντας να πατήσουν πάνω μου άλλα πόσα άτομα να τον ψηφίσουν και να τον βγάλουμε. Ακόμη και ο καλύτερος μαφιόζος της πόλης να είμαι και να έχω κάνει παιχνιδάρα σκοτώνοντας τον αρχιμαφιόζο μου για να αθωωθώ, είναι δυνατόν να μου ρίχνεις προφυλάκιση την ίδια μέρα που βοήθησα να βγει μαφιόζος; Εκτός κι αν σου την έδωσε που έδωσα πάτημα για τον Φινέα επειδή είχατε καταστρώσει σχέδιο για το πώς να σε σώσουν και πήγε στράφι. Όπως βλέπεις το κείμενο θα το γράψω και έχεις εκτεθεί διότι αν είσαι αθώος είσαι ό,τι χειρότερο με το να μην αφήνεις να γράψει κάποιος ένα ποστ που λέει απ' το απόγευμα ότι θα γράψει. Δεν ξέρω αν είσαι για τώρα ωστόσο. Και ναι ο Ηλίας είναι αθώος όπως θα δείξω και στο κείμενό μου και θα χάσετε τσάμπα ένα γύρο αν πάτε να τον βγάλετε σε ψηφοφορία. Θεωρείς δηλαδή ότι εγώ ως ΔΑ θα έπιασα το σήμα του Ηλία και αντί να σας αφήσω να πάτε να τον βγάλετε για να αντιστρέψω ανενόχλητος τις ψήφους, βγαίνω και σας τον αθωώνω. Ό,τι να 'ναι.
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
- dimijim αφού ήσουν εδώ πριν λίγο, γιατί άφησες μια άκυρη ψήφο πάνω στον Indiana; Δε νομίζω οτι δεν είχες άποψη μεταξύ αυτών που προηγούνταν στην ψηφοφορία.
Λοιπόν, σχετικά με τα όσα έγιναν στην ψηφοφορία. Ναι ήμουν παρών όλη την ώρα. Κι απ όσο φάνηκε κι απ το ποστ μου λίγο πριν το τέλος της ψηφοφορίας όλη η προσπάθεια αθώωσης του Τζόννυ εκείνη τη στιγμή μου φαινόταν περίεργη. Περίεργο μου φάνηκε επίσης κι όλο το κύμα της τελευταίας στιγμής εναντίον του Φινεύς. Για ένα όμως πράγμα ήμουν κι είμαι σίγουρος: ο,τι ρόλο κι αν είχε ο Φινεύς, αυτό το κύμα αποκλείεται να είχε στηθεί από τη Μαφία. Καμία απολύτως Μαφία δε θα ήθελε να τραβήξει τόσο πολύ τα φώτα πάνω της, πόσο μάλλον την ώρα που δεν κινδύνευε υπερβολικά πολύ (εκτός αν δεχθούμε ότι κι ο Τζόννυ κι ο Φυσιο είναι με τη Μαφία - κάτι που το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο για τον Τζόννυ μετά την τόση επιμονή του Φινεύς σ αυτόν). Οπότε στα δικά μου μάτια εκείνη τη στιγμή το κύμα εναντίον του Φινεύς ήταν ένα κύμα αθώων. Προσοχή! Όχι απαραίτητα αποκλειστικά αθώων. Ένα κύμα όμως με τους περισσότερους (ή μπορεί κι όλους) αθώους κι ένα κύμα που δεν είχε κανένα παιχνίδι της Μαφίας μέσα του. Κι επειδή ήταν ένα κύμα αθώων υπήρχε κι η πιθανότητα να υπάρχει και κάποια πληροφορία εκεί μέσα. Οπότε σ ένα τόσο μεγάλο κύμα, που δεν είχε κακές προθέσεις και μπορεί να είχε γνώση εναντίον της Μαφίας δεν ήθελα να πάω πολύ κόντρα. Βέβαια δε θα πω ψέματα, αν ήταν οριακό μπορεί να επιδίωκα μια ισοψηφία για να εξάγουμε περισσότερα συμπεράσματα και πώς ούτε ήθελα να βρεθώ εγώ εντός αυτού του κύματος, γιατί παρότι μπορεί να μην αναγνώριζα κάποιο κακό κίνητρο πίσω απ αυτό, δεν είχα προσωπικά κάτι πολύ ισχυρό έναντι του Φινεύς.

Στο δια ταύτα. Μετά την ψηφοφορία είχαμε τις δύο Τυμβωρυχίες, μάθαμε το ρόλο του ακίκου και το ρόλο του Φινεύς και ναι έχουμε βγάλει τον Αρχιμαφιόζο εκτός παιχνιδιού. Έτσι όπως το βλέπω εγώ και λογικά σκεπτόμενος, είναι πολύ πιθανό ανάμεσα σ αυτούς που ψήφισαν τον Φινεύς να βρίσκεται ένας Μαφιόζος. Δε νομίζω να είναι παραπάνω, αλλά όταν η Μαφία μπορεί να αισθάνθηκε ότι το χάνει μπορεί να αποφάσισε να ρίξει έναν Μαφιόζο στο κύμα αυτό για να τον αθωώσει. Ειδικά ένας κρυφός Μαφιόζος είναι πολύ εύκολο να κρυφτεί ακόμη περισσότερο ανάμεσα σ αυτό. Στο κύμα κατά του Φινεύς βρέθηκαν με χρονολογική σειρά οι εξής: Χάρης, Αστέρης, Σύλβια, Κόμφυ, Ιλιάσο, Τζόννυ, Ινδιάνα. Μεταξύ αυτών, θεωρώ λιγότερο πιθανό να βρίσκεται Μαφιόζος ανάμεσα σε Αστέρη και Σύλβια, καθώς αυτοί ήταν που δώσανε τις πρώτες κρίσιμες ψήφους που ξεσήκωσαν το κύμα.

Εκτός όμως από το κύμα θα πρέπει να δούμε και τις ψήφους που πήρε ο Τζόννυ. Θεωρώ ότι ο Τζόννυ είναι καθαρά αθώος, ειδάλλως ο Φινεύς δε θα επέμενε τόσο πολύ εναντίον του (ειδικά χθες που τον ανέβασε και προς ισοψηφία). Τζόννυ ψήφισαν οι: Ηλίας, Μελανία, Φύσιο και Φινεύς. Θεωρώ πιο πιθανό να βρίσκεται ένας Μαφιόζος ανάμεσα σ αυτούς τους τέσσερις, θαρρώ θα ήταν μεγάλο ρίσκο η Μαφία να ρίξει τόσα πολλά στον Τζόννυ (υπήρχε κι ο Φύσιο μέχρι ένα σημείο στην εξίσωση) κι ενώ υπήρχε η πιθανότητα να αποχωρήσει και μετά από μια Τυμβωρυχία να βρεθούν όσοι τον ψήφισαν σε πιο δύσκολη θέση. Βέβαια αν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν δύο Μαφιόζοι, θα πρέπει να εξετάσουμε και τους υπόλοιπους τρεις, με τον Ηλία να έχει κάνει αυτό το περίεργο πλει, το Φύσιο να έχει τραβήξει ήδη τα φώτα πάνω του και τη Μελανία να φαίνεται (αλλά να είναι όντως?) η Πολίτης Μελανία. Προσωπικά όμως θα πόνταρα ότι ψάχνουμε έναν Μαφιόζο εδώ και τον έχουμε, τον Φινεύς.

Και μένουν δύο ακόμη Μαφιόζοι, οι οποίοι λογικά θα απείχαν από όλη την ψηφοφορία σήμερα και πολύ πιθανόν να απείχαν και χθες. Σε αλφαβητική σειρά, Σινεφίλ; Έμιλυ; Μαργιωρή; Ακριβός; Ούλτρα; Και σε λίγο πιο ντεμί κατάσταση μιας και χθες ψήφισε τον mvp, Ιορδάνης;

Θέλω επίσης να παρατηρήσω, και δεν το λέω αυτό για να κατηγορήσω κάποιον για Μαφιόζο, ότι το να ψηφίζουμε δίχως καμία αιτιολογία δε βοηθάει την ομάδα των Πολιτών. Έγινε ένα τόσο μεγάλο κύμα και πολλοί απ αυτούς δεν έδωσαν ούτε μια γραμμή αιτιολόγησης, ούτε στην ψήφο, ούτε νωρίτερα, ούτε κι αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας (τουλάχιστον μέχρι να παιχτεί η Τυμβωρυχία). Και τώρα γνωρίζοντας το ρόλο του Φινεύς όλοι μπορούν να το παίξουν μετά το Χριστό προφήτες. Αν όλοι είχαν αιτιολογήσει, τώρα θα ήταν πολύ πιο εύκολο για τους Πολίτες να αξιολογήσουν τα post αυτά και να προσανατολιστούν αν και ποιος ήταν ο Μαφιόζος στο κύμα. Τώρα, όσο εύκολα κάποιοι Πολίτες πέταξαν ένα όνομα κι έφυγαν, άλλο τόσο το πέταξε κι ένας Μαφιόζος κι έφυγε. Αλλά αυτό πραγματικά ποιον βοηθάει; Τους Πολίτες ή τη Μαφία;

Δύο επιπλέον σχόλια για το τέλος:

Πρώτον, Σύλβια από το μεσημέρι ακόμη αναφέρεις ότι μπορεί να είμαι ο ΔΑ. Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις το γιατί;

Δεύτερον, κάποια στιγμή το απόγευμα έγινε ένα post από τον Ούλτρα που κατηγορεί τον Αστέρη ως πόρνη. Με αυτό γιατί δεν έχει ασχοληθεί κανένας; Στα δικά μου μάτια ο Αστέρης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια τέτοια τακτική (εννοώ τους στίχους σ ένα τραγούδι) για να παίξει. Αλλά δεν ξέρω τι πραγματικά ήθελε να παίξει. Είναι όντως η Πόρνη και τα έκανε τόσο σκατά διώχνοντας τον Αρχιμαφιόζο; Μπορεί να λέει ότι αυτός το ξεκίνησε, αλλά η Πόρνη δεν ξέρει τη Μαφία, θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει το λάθος και τώρα απλά να το χρησιμοποιεί για να καλυφθεί. Μπορεί όμως ο Αστέρης να μην είναι η Πόρνη. Μπορεί να ήταν μια πολύ καλοστημένη μπλόφα. Ξέροντας ότι ο Ούλτρα θα έψαχνε το τραγούδι να παρουσιάστηκε σαν Πόρνη στον Ούλτρα, περιμένοντας να δει αν αυτός θα τον θεωρήσει Πόρνη κι άρα είναι Μαφιόζος ή αν δε θα τσιμπήσει ή θα τον εκθέσει. Ο Ούλτρα φάνηκε να τον εκθέτει. Αυτό τον αθωώνει; Ή μπορεί ακόμη να είναι Μαφιόζος, να έχει βρει την ορίτζιναλ Πόρνη του και τώρα να πάει έτσι να κάψει τον Αστέρη;
Δε νομίζετε κι οι υπόλοιποι ότι υπάρχει ενδιαφέρον σ αυτήν την κίνηση; Κι αφού για τον Ούλτρα οι περισσότεροι δεν είμαστε σίγουροι, γιατί αυτό το post να αγνοηθεί από τους περισσοτέρους; Τι πιστεύετε οι υπόλοιποι;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Καλησπέρα αγαπητό παλέρμο. Ξέρω ότι βαριέστε τα μεγάλα ποστ αλλά το συγκεκριμένο κάντε τον κόπο να το διαβάσετε προσεκτικά. Όλη μέρα σήμερα διάβαζα απ' την αρχή προσεκτικά το τι έχει ειπωθεί και έφτιαχνα λίστες με τις μεταξύ σας σχέσεις για να βρω άκρη. Παρατήρησα κάποια πολύ ωραία πράγματα που με οδήγησαν να φτιάξω μια αρκετά ενδιαφέρουσα νομίζω θεωρία, καθόλου εξωπραγματική, όπως θα δείτε. Η θεωρία μάλιστα έβγαζε τον Φινέα πιθανό μαφιόζο και το ότι βγήκε τελικά μαφιόζος, τη διατρανώνει ακόμη περισσότερο. Έχουμε και λέμε:

Πρώτη μέρα. Βλέπουμε την Marjorie να μας χαιρετάει βάζοντας και μια καρδούλα (ναι είμαι σαγηνεμένος με τα emoticons της καρδιάς οπότε το ξαναπιάνω) και κατόπιν στο επόμενο ποστ απ' όλους όσους δεν είχαν μιλήσει, ψηφίζει την Μελανία. Κατόπιν γράφω το πρώτο μου σχόλιο στο οποίο κάνω μια νύξη για το ότι συνεχίζω να είμαι το αιώνια καλό παιδί του παλέρμο ''όχι σαν κάποιες άλλες'', υπονοώντας τη Μελανία στο περσινό παιχνίδι. Τυχαία το είπα αλλά φαίνεται ότι έδωσε πάτημα για κάτι άλλο.

Αρχική δημοσίευση από: Marjoriee26

Ψηφίζω τη ~Melania~ βλέπω πως δε έχει απαντήσει ακόμα στο θρεντ :scratchhead:



Λίγο αργότερα έρχεται ο Comfortably στο ποστ με τις 6 ''τυχαίες'' καρδούλες και στέλνει καρδιά στην Μελανία λέγοντας ότι ήθελε να την ψηφίσει αλλά ότι τελικά θα ψηφίσει την Marjorie που την ψήφισε. Και ιδού μια πρώτη ωραία τριάδα. Μαρτζορί ψηφίζει Μελανία και Κομφυ ψηφίζει Μαρτζορί που ψήφισε Μελανία ενώ στέλνει καρδούλα στην Μελανία. Το κρατάμε.


Αρχική δημοσίευση από: ComfortablySmug
Καλησπέρα και απο εμένα, μακάρι ολοι μας να ευχαριστηθουμε αυτο το παιχνίδι διχως παρατράγουδα (μου λειψατε παλιοπαιδα)

Δυστυχώς μεχρι Τετάρτη απογευμα θα κανω tour στην εξοτικη Χαλκιδική οποτε ισως να μην είμαι καλα διαβασμένος (οχι ότι θα περιμενε κανεις κανα σεντονι από εμενα)

Δε θα σταθω τοσο στις καρδούλες ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ αλλά με την ανάγκη του ικαριωνα να απαντησει 8ος εύχομαι οσο πιο συντομα να μας πει τι σκέφτηκε

Αρχικά σκεφτομουν να ψηφισω melania ❤️ γιατί ξερω οτι δε θα μου κρατησει κακια, αλλά τωρα που είδα πως κάποιος παει να μου τη διωξει θα αναγκαστω να τη στηριξω
Ψηφος στη marjoree

Ικαριωνα δεν ειδα οτι εξηγησες οταν εγραφα το post


Ο Κόμφι λέει μάλιστα στο ποστ 37 ότι έχει μια προσωπική αδυναμία στην Μελανία.


Έρχεται μετά ο Φινεύς και μας λέει πως δεν λένε από μόνες τους κάτι οι καρδιές αλλά προτείνει να εξεταστούν αναδρομικά και όντως ακολουθώ τη συμβουλή σου φίλε αρχιμαφιόζε.


Αρχική δημοσίευση από: Φινεύς
Γεια σας παιδιά και από μένα! Καλό παιχνίδι να έχουμε και πάνω από όλα δίκαιο. Καλά ΣΕ τι θεματάρα ήταν αυτή. Χάρι Πότερ και τα μυαλά στα κάγκελα! Σόρρυ που άργησα ήμουν όμως εκτός σπιτιού όλη μέρα με περιορισμένη πρόσβαση στο ίντερνετ.

Λίγο που διάβασα, δεν έχει γίνει κατι συγκλονιστικό. Καλά τα λουλουδάκια, καλές και οι καρδούλες δεν τα θεωρώ όμως ακόμα από μόνα τους πειστικά τεκμήρια για την ενοχή ή όχι κάποιου. Ξέρω όλοι προσπαθούμε να πιαστούμε από κάπου, 1ος γύρος είναι, τα θεωρώ όμως κάπως υπερβολικα για να μας πείσουν για το ποιόν κάποιου. Αυτό που θα πρότεινα ομως είναι να εξεταστούν αναδρομικά. Δηλαδή, είμαστε 3ο, 4ο, 5ο γύρο κλίνουμε προς την ενοχή κάποιου και λαμβάνουμε όλη τη λουλουδοαγαπουλοκατασταση υπόψιν. Τότε ναι, σαφώς και μπορεί να βοηθήσουν. Επιπλέον, και γω με τη σειρά μου θα ήθελα να μη γίνονται πολλές αναφορές σε παλιά παιχνίδια καθώς αποκλείουν παίκτες που δεν τα έχουν διαβάσει από την ανάπτυξη θέσης, κριτικής και επιχειρηματολογιας.


Στη συνέχεια κάνω εγώ το ποστ 42 αναφορικά με το ποστ του Κόμφυ και μετράω καρδιές που δόθηκαν.
Πετάγεται ακολούθως ο i lie us και μας εφιστεί την προσοχή στο ποστ μου για το ποστ του Κόμφυ λέγοντας μάλιστα ότι οι καρδούλες ήταν 6 όσο και τα μέλη του συνασπισμού της μαφίας. Κάτι που θα καταλάβετε στη συνέχεια ότι δεν θα συνέφερε καθόλου να πει αν ήταν κι αυτός μαφία. Κρατήστε το.

Αρχική δημοσίευση από: i_lie_us

Απ'τα μέχρι τώρα γραφόμενα θα κρατήσω την παρατήρηση του ικαρίωνα στο #42 για το πόστ του Κόμφυ στο #27 (και θα προσθέσω ότι οι καρδούλες ήταν 6, όσα και τα μέλη του συνασπισμού της μαφίας, αν θέλουμε να το πάμε παραπέρα) και το ποστ του ντιμιτζίμ στο #44 παρόλο που συμφωνώ παραπάνω με τον physio ότι η αντιπαραβολή πεπραγμένων παικτών σε έτερα παιχνίδια με το παρόν, είναι κάτι που καλό είναι να μη γίνεται.

Ξαναεμφανίζεται ο αγαπητός Φινεύς και λέει -ή για την ακρίβεια μιας έλεγε, θεός σχωρέστον- ότι τα ποστ για τις καρδιές από μόνα τους δεν λένε τίποτα και λέει στη Μελανία ότι αναμένει περισσότερα απ' αυτήν και ότι είναι στα υπόψιν (ποτέ δεν κινήθηκε εναντίον της με ψήφο κλπ. Κρατήστε το κι αυτό. Θα δείτε στη συνέχεια.

Αρχική δημοσίευση από: Φινεύς

Όσο για τις καρδούλες και τα λουλουδάκια δεν έχω ιδέα τι είναι, μπορούμε όμως όλοι να καταλάβουμε ότι από μόνα τους δε λένε τίποτα. Άμα προκύψει και άλλο πειστήριο για την ενοχή κάποιου που σχετίζεται με αυτά στον 1ο γύρο να είσαι σίγουρη πως από μένα θα φάει την ψήφο μου. Μόνα τους μου φαίνονται όπως προείπα υπερβολικά. Λήγω εδώ το θέμα.

Melania: Χμμ, εσύ με μπερδεύεις. Στην αρχή πολυσυζητήθηκες, μετά ξεχάστηκες. Για ποιο λόγο αυτή η μετάβαση; Προσπαθείς βέβαια να ερευνήσεις με το σεντόνι σου και εν μέρει τα καταφέρνεις αλλά κάτι μου λείπει. Αναμένω περισσότερα από σένα. Μέχρι στιγμής είσαι στα υπόψιν.

Έρχεται μετά ο Johnny στο ποστ 51 και είναι ο πρώτος που έκανε την υπόθεση ότι η Μελανία μπορεί να είναι ΔΑ. Μου είχε διαφύγει αυτό το σχόλιό του τότε. Αυτό υπέρ της αθωότητας του Johnny.



Αρχική δημοσίευση από: Johnny15
Καλημέρα.

ComfortablySmug 6 καρδούλες στο πρώτο σου μήνυμα είναι πολύ ύποπτη κίνηση. Είναι ο αριθμός των κακών του παιχνιδιού, το να έριξες τυχαία τόσες καρδιές δεν το πιστεύω ως πολύ πιθανό. Η μια πάει στην Μελανία. Θα μπορούσε η Μελανία να είναι ΔΑ και να της κάνετε σήμα τόσο νωρίς; Θα έβρισκα ατσούμπαλη μια τέτοια κίνηση αλλά όλα είναι πιθανά σε αυτό το παιχνίδι.

Για πάμε μια ψήφο σε ComfortablySmug

Εμφανίζεται η Μελανία με το πρώτο της ποστ. Στέλνει ένα αδιάφορο λουλουδάκι και λέει στη Χιμέλα ότι η μαφία θα προσπαθήσει να δώσει τα σήματά της κάποια στιγμή και μέσα στις αγάπες και τα λουλούδια πάντα υπάρχει τρόπος. Επιπλέον δείχνει στον Comfy ότι έπιασε το μήνυμα με τη συμπάθεια και σχολιάζει την αναφορά μου για το αιώνια καλό αγόρι του παλέρμο προσπαθώντας να δει αν το είπα ως σήμα ή τυχαία.

Αρχική δημοσίευση από: ~Melania~
Καλημέρα κι από εμένα! :flowers: Καταρχάς να ευχαριστήσω τη ΣΕ για το όμορφο θέμα και τη δουλειά της, και να ευχηθώ σε όλους μας να έχουμε ένα υπέροχο παιχνίδι!!



Θα συμφωνήσω με αυτό το ποστ αν και λόγω των μεγάλων γνωστών συμπαθειων εδώ μέσα (θα το εξηγήσω παρακατω) η καρδούλα εκ πρώτης εμενα δεν μου κίνησε τοσο την υποψία χωρίς φυσικά να την ξεχνάω.

Επειδή όμως το παιχνίδι είναι το παιχνίδι, καμια ένδειξη συμπάθειας δεν πρέπει να περνάει εντελως απαρατήρητη. Η μαφία θα προσπαθήσει να δώσει τα σήματα της καποια στιγμή και μέσα στις αγαπες και τα λουλούδια παντα υπάρχει τρόπος.. :whistle:


Δεν μου αρέσει καθόλου να με υποστηρίζουν τοσο φανερα αγαπημένε ποσο μαλλον τωρα που είναι αρχη και εχω ήδη μια ραντομ ψήφο αλλα θα σου δώσω και εσενα για αρχή και μόνο την μικρή αμφιβολία ότι το είπες αυτό για μένα από συμπάθεια και όχι για να γίνω απο τον πρωτο γύρο αντικείμενο σχολιασμό για τη τοση φανερή υποστήριξη.. :hmm:

ΥΓ. Ικαριωνα παλι καπου ειδα σχολίασες οτι δεν είσαι σαν κάποιες κάποιες που ισχυρίζονται ότι είναι το αιώνια καλο κορίτσι του Παλέρμο. Από τα τόσα χρόνια που παίζω και τα τόσα παιχνίδια ενα εκανα μαφια :hehe: μην έχεις τόσο κόλλημα μαζι μου :P

Κάνει ποστ ο tsarachaf και σχολιάζει το παρακάτω για τη Μελανία και τον Comfortably. Δεν βλέπω οτιδήποτε ως πιθανό σήμα προς Μελανία ή συσχέτιση με Comfortably και το ίδιο και σε επόμενα ποστ του tsarachaf οπότε αν ισχύει το σενάριό μου, ο tsarachaf βγαίνει αθώος.


Αρχική δημοσίευση από: tsarachaf

ComfortablySmug: Ότι και να πω γι' αυτό το παιδί είναι λίγο, ειλικρινά. Ιδιαίτερος χαρακτήρας και τρόπος σκέψης, το οποίο πολλές φορές δεν τον βοηθάει να επικοινωνήσει το μήνυμά του. Αν επέλεξε να στείλει τις καρδούλες για τρολλάρισμα ή αν εμπεριέχουν κάποιο συμβολισμό, δεν μπορώ να καταλάβω. Το ελαφρυντικό του για τα σχόλια περί Μελανίας είναι ότι γνωρίζονται, βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να κρύβονται πολλά πράγματα. Είναι σίγουρα ένας αστάθμητος παράγων
~Melania~: Επίσης αρκετά τυπική συμπεριφορά, σεντονάκι που δεν λέει και πολλά. Λογικό, μιας και δεν έχουμε και πολλά να πούμε ακόμη. Θα προσπαθήσει να πιαστεί απ' ότι της κινήσει την περιέργεια και όταν το βρει πραγματικό στοιχείο, θα επιμείνει άπειρα. Ή θα έχει κακό ρόλο και θα βρει μια τυχαία αφορμή για να το κάνει.

Επόμενη σχετική εμφάνιση η Εμιλούκο. Μας κάνει μια καρδούλα και λέει στη Μελανία ότι περιμένει να δει τι θα απαντήσει ο Akikos που τον έκανε Call out. Αυτό το Call out με την καρδιά, σε συνδυασμό με τη Μελανία όταν τα είδα μου είχαν κάνει ένα κλικ. Κρατήστε το κι αυτό και θα δείτε τι ωραία που θα ενωθούν όλα στη συνέχεια.


Αρχική δημοσίευση από: Emilouko

Απο τα όσο διάβασα όλοι ακόμη μου φαίνονται χλιαροι και δεν μπορώ να ρίξω ακόμη βάσιμες κατηγορίες. Πάραυτα, από τα post που διάβασα δεν μου έκατσε καλά το post του Johnny15 και η ψήφος του καθώς και οι σκέψεις για ψήφο του Akikos.
Περιμένω να δω και γω τι θα απαντήσει στη Μελανια που τον έκανε Call out.

(αα και το θιμ είναι ο, τι καλύτερο <3)


Η Εμιλούκο λίγο αργότερα μας λέει ότι είναι τραβηγμένο αυτό με τις 6 καρδούλες. Και ασφαλώς μετά από διάφορες τυχαίες καρδούλες που παρείσφρυσαν στο αρχικό σήμα, πλέον το να έμενε κανείς εκεί π.χ. ο ΔΑ μόνο μπέρδεμα θα του προκαλούσε.


Αρχική δημοσίευση από: Emilouko
Εμένα μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο αυτό με τις 6 καρδούλες. Δύσκολα μου φαίνεται να είναι η πρώτη σκέψη κάποιου για να δώσει σήμα. Γι' αυτό μου φάνηκε και εξίσου τραβηγμένη η ψήφος σου. Σαν να ήθελες από πρωτο γύρο να φανεί ότι η ψήφος σου έχει λογική ισχύ. Ενώ των περισσότερων μας ας μην γελιόμαστε είναι ρανδομ με μικρές αφορμές περίεργα vibes από τα post που διαβάζουμε.


Ακολουθεί ο dimijim που λέει το εξής εκπληκτικό στη Μελανία. Για αρχή φαίνεται να το ψάχνει και να ΔΕΙΧΝΕΙ πολίτης αλλά φαντάζεται πως το ίδιο ακριβώς θα ήθελε να παίξει κι αν ήταν μαφία. Ο ντίμιτζιμ με άλλα λόγια παίζει διαλεκτικά με την ιδιότητα του πολίτη και του μαφιόζου. Τι είναι αυτό που είναι ταυτοχρόνως πολίτης και εργάζεται με τους μαφιόζους; Τι είναι αυτό που παρότι ΔΕΙΧΝΕΙ πολίτης π.χ. σε όνειρο ή σχετική ερώτηση, τελικά είναι με τους κακούς; Ο ΔΑ. Μην βιαστείτε να τον κατηγορήσετε. Κρατήστε το κι αυτό και συνεχίζω.

Αρχική δημοσίευση από: dimijim
Σεβάστηκα την απουσία σου και την έλλειψη χρόνου. Αλλά μιας κι απ όσο φαίνεται γύρισες σε πιο έντονους ρυθμούς έχω να σου πω ότι δε φοβάμαι τίποτε. Απλά περιμένω. Η ιστορία έχει δείξει πως είτε Πολίτης, είτε Μαφιόζα, ο ρόλος σου φανερώνεται σχετικά εύκολα. Για αρχή φαίνεσαι να το ψάχνεις και να δείχνεις Πολίτης αλλά φαντάζομαι το ίδιο ακριβώς θα ήθελες να παίξεις κι αν ήσουν ξανά Μαφία. Ίδωμεν Μελανία...

Επιστρέφει η Μελανία. Εμφανώς μπερδεμένη με το τι στο διάολο γίνεται με λουλούδια και καρδιές λέει ότι δεν θα ασχοληθεί άλλο και λέει δηλαδή στη μαφία να βρει άλλο σήμα γιατί έχασε τη μπάλα με τα απανωτά σχετικά με emoticons ποστ. Απαντάει στην Έμιλυ για το Call out, αναφέρεται στον dimijim που όπως λέει πέταξε σπόντα για τη φανέρωση των ρόλων της (το παράθεμα του dimijim που σας παρέθεσε πιο πάνω) και λέει σε μένα ότι το ποστ μου για τα εμότικον την έπεισε οτι ειναι περιττό να ασχοληθεί κανείς παραπάνω. Με άλλα λόγια αυτό που θα προσπαθήσω να σας δείξω είναι ότι η Μελανία είναι ο ΔΑ του παιχνιδιού μας. Και ότι σε όλα τα ποστ της πάντα αναφέρεται σε όσους λένε γι' αυτήν πράγματα που μπορεί να θεωρηθούν σήματα και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της.


Αρχική δημοσίευση από: ~Melania~
Καλησπέρα κι από εμένα.

Για μια τελευταία φορά θα αναρωτηθώ ποιον βολεύει αυτή η συζήτηση με τα λέλουδα και τις καρδιές αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο θεωρώ ότι το έχουμε τραβήξει από τα κέρατα.

Τον έκανα κολ άουτ και είδες τις απαντήσεις. Ούτε καν μπήκε στο κόπο να σχολιάσει αυτά που τον ρώτησα. Άρχισε να λέει κάτι περί ηθοποιίας και ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν δολοφόνοι... πάντοτε μου μπαίνουν στο μάτι κάτι τέτοιες συμπεριφορές και ποστ γιατί πάντοτε κάποιος μαφιόζος το παίζει τρελίτσα και αθώος και άπειρος. Ιδού κιόλας (μια αρκετά ξαφνική αλλαγή)

Να ο Δημήτρης που ξέρουμε :hehe: . Θα αγνοήσω τη σπόντα για την "φανέρωση" των ρόλων μου ( το παθαίνω αυτό όντας ενθουσιώδης με το παιχνίδι). Περιμένω τη στιγμή που θα μου έρθει ανελέητη επίθεση :P

Διάβαζα πάρα πολλή ώρα το σκεπτικό σου και σε συγχαίρω για το κουράγιο σου να δεις όλα τα εμότικον ως τώρα :hehe:. Και μαζεμένα πάντως που τα ξανάδα δεν μπόρεσα να βρω κάποιο μοτίβο. Δεν ξέρω αν εσένα σε βοήθησε κάπως πάντως εμένα πιο πολύ με οδήγησε να τα θεωρήσω περιττά παρά σήματα. Προσπαθούσα να καταλάβω και για ποιο λουλούδι μιλάς και μετά κατάλαβα ότι λες αυτό που έβαλα στο καλημέρα :hehe:.


Εδώ πετάει ένα μάλλον παράπονο για μαφία που δεν θα άφηνε τον παίκτη της τόσο εκτεθειμένο και κάνει και μια αναφορά για ακίκο ως ΔΑ ή πόρνη. Μετά ρωτάει διάφορα πράγματα εμένα π.χ. για το αν πρέπει να εστιάσουμε σε πιο αφανείς και ρωτάει τον dimijim, τον Φινέα που δεν της απάντησε ενώ περιμένει να γράψουν κάποια πράγματα η Εμιλούκο και ο Comfortably. Δεν είναι τόσο σημαντικό το συγκεκριμένο ποστ της.


Αρχική δημοσίευση από: ~Melania~
Επανήλθα με ένα μικρό σχολιασμό της ψηφοφορίας. Δεν ξέρω τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε αλλά ας το πάρουμε από την αρχή:

Μια μαφία που σέβεται τον εαυτό της δεν ξέρω αν θα άφηνε τον παίκτη της τόσο εκτεθειμένο.. από την άλλη θα μπορούσε να είναι ο ΔΑ ή η πόρνη και να προσπαθούσε απλά να μπερδέψει το κόσμο.

Δεν θυμάμαι αν έχεις πετύχει τον Λίμπερτους σε άλλο παιχνίδι. Για εμάς που τον έχουμε δει πάντως, ξέρουμε ότι έχει στρωτή σκέψη και λογικά επιχειρήματα. Περιμένω ή δυναμική παρέμβαση εκ μέρους του ή πραγματικά θα αρχίσω να αμφιβάλλω για τον ρόλο του. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι πρέπει να εστιάσουμε στους πιο αφανείς;

Αυτό ήταν στοχοποιητικό ή τι; Υπάρχει περίπτωση να βγάλαμε μαφιόζο και να προσπάθησε να το παίξει τρελίτσα "σε υποστηρίζω φίλε" για να στραφούν τα μάτια μας σε πολίτη;

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να ερμηνεύσω αυτή τη κίνηση :wonder: Ο Ντίμιτζιμ μένει ένα τεράστιο ερωτηματικό για μένα. Περιμένω να τον ακούσω.

2. Comfortably Smug: τον έχουμε ζήσει μεγάλο τρολλ :hehe: δικαιολογώ την έλλειψη χρόνου αλλά δεν μας έχει γράψει τίποτα. Και εσύ όντως ξέφυγες αρκετά καλά από το επίκεντρο.

3. dimijim: Περιμένω εξηγήσεις γενικότερα για τις κινήσεις και τις θέσεις του. Μεγάλο ερωτηματικό (και άσχημο ομολογώ) γιατί σήμερα σαν πολλοί να σε ήθελαν στο παιχνίδι...

4. Emilouko: Δεν έχω πολλά να πω, δικαιολογώ και εδώ την έλλειψη χρόνου αλλά περιμένω τις περιβόητες θεωρίες της..

7. Ikarionas: έχει κάποια σχήματα υπόπτων στο μυαλό του, όσο να ναι τις πιο περίπλοκες θεωρίες. Άμα μας τις εξηγήσει και εμάς θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το σκεπτικό του. Περιμένω γνώμη για την σημερινή τριάδα καθώς και για την αφανή τριάδα που υποστήριζε ότι έπρεπε να πιέσουμε.

18. Φινεύς: εσύ μας μισομπαίνεις δυναμικά, και ακόμα περιμένω απάντηση σε προηγούμενο ποστ.

Αυτά προς το παρον!
[Περιμένουμε τους διακριτικούς ρόλους της νύχτας να καταλάβουν τι έγινε :P]


Στη συνέχεια μας λέει (ίσως να απαντάει στη Μελανία που είχε ρωτήσει εμένα αν πρέπει να στραφούμε στους αφανείς), ότι δεν πρέπει να επικεντρωθούμε τόσο στους αφανείς που ίσως να μην έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Μας λέει ότι στα πρωτοεμφανιζόμενα ανενεργά κρύβεται ένας μαφιόζος ενώ οι άλλοι τρεις είναι ανάμεσα στα άτομα που έχουν χλιαρή συμμετοχή και λένε γενικόλογα ή συνοψίζουν το τι λένε οι άλλοι. Θα μπορούσε ανέτως να είναι φανερός μαφιόζος και να προσπαθεί να μπερδέψει τον πληροφοριοδότη/αντίπαλο μαφιόζο που τον βλέπει.


Αρχική δημοσίευση από: ComfortablySmug

Δε νομιζω οτι πρέπει να επικεντρωθουμε τόσο πολύ στους αφανεις παικτες που δεν εζουν πολυμιλησει μεχρι τωρα. Προς το παρον πιστεύω οτι δεν εχουν πολυ ελεύθερο χρόνο και περιμενω να πουν κατι παραπανω. Προσωπικά πιστευω οτι αναμεσα στα σχετικα ανενεργα ατομα να κρυβεται 1 μαφιοζακι και για να γινω πιο ακριβης αναμεσα στα πρωτοεμφανιζομενα ανενεργα ατομα να κρυβεται ενας μαφιόζος.

Οι υπόλοιποι 3 μαφιοζοι κατ εμε κρύβονται αναμεσα σε ατομα που εχουν μια χλιαρή συμμετοχή και οταν μιλανε λενε γενικολογα ή απλα συνοψιζουν τι λένε οι άλλοι

Γράφει ένα ποστ έπειτα ο i lie us που την κατηγορεί και μαζί με karadakov και εκείνη του απαντάει μιλώντας για σήματα και για σινιάλα που δεν ζητάει.


Αρχική δημοσίευση από: ~Melania~
Καλημέρα κι από εμένα!


Μάλλον τότε θα εννοείς ότι αναζητάω οδηγίες από όλους τους παίκτες του παλέρμο, γιατί αν δεν το έχεις προσέξει όλους τους ρωτάω κάτι. Αν δεν μπορείς τη διαφορά του προσπαθώ να βγάλω άκρη και να πιέσω ώστε να μιλάνε όλοι, με το ζητάω σήμα, είναι άλλο ζήτημα. Παρέλειψες τα πόσα ποστ που ρώταγα πίσω τον ακίκο πράγματα που τα γνόησε όλα εσκεμμένα. Επίσης, αν ζήταγα σήμα από τον ακικο, γιατί τον ψήφισα και ουσιαστικά συνέβαλα στο να βγει;



Έχω μπερδευτεί με το συλλογισμό σου. Τελικά προς τα που έκανα σινιάλα και με ποιον προσπαθώ να επικοινωνήσω;

#114: απαντάω σχολιάζοντας λόγια του ίδιου του ακίκο. Τον κατηγορώ και μετά ζητάω το σινιάλο του ;;;

Ποστ του i lie us που κατηγορεί Μελανία και δείχνει ότι δεν είναι μαζί κακοί. Δείτε και το ποστ 180 που κάνει σενάριο κατηγορώντας Μελανία και Karadakov στην αρχή και λέει στο τέλος ότι θα μπορούσε να ψηφίσει και Μελανία. Δεν βγαίνει να είναι μαζί στο κόλπο.


Αρχική δημοσίευση από: i_lie_us
Καλησπέρα Παλέρμο.

Συνοπτικά πριν τη δολοφονία θα απαντήσω μόνο έκει που αναφέρθηκα. Δεν ξέρω αν θα έχω χρόνο (η και διάθεση) να συντάξω κάτι ευμεγέθες μες στη μέρα.

Μελανία #190
Γενικά αυτό που είπα στην παραπάνω θεωρία είναι ότι ο ακικος από λάθος ( ; ), έδειξε ένα σημάδι στο #80 το ρόλο του (θα μου πεις αν έδειχνε δεν θα έκανε κάτι και η ΣΕ βέβαια; Αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Και ότι στην πορεία πέσανε μέλη μαφίας πάνω του (του απευθύνονταν εννοώ, όχι ότι αναγκαστικά τον κατηγόρησαν) προσπαθώντας να του δείξουν είτε ποιοι είναι είτε ότι κάνει βλακεία.
Οπότε θα μπορούσα να θεωρήσω ότι είτε επιζητούσες την προσοχη του ακικου για να δειξεις πως έγινε αντιληπτό ότι είναι ΔΑ, είτε τον ρωτούσες προς τα που να πάει η ψήφος για να ενεργοποιήσει την ιδιότητα του.
Ταυτόχρονα, δεν θα θεώρουσα προσωπικά παράλογο να πάνε ψήφοι από τη μαφία στο ΔΑ, ειδικά αν ο ΔΑ ήταν τόσο απρόσεχτος. (Ίσα ίσα, ως πολιτής αναγνωριζέται, θα μπορούσε αργότερα να επανέλθει με νεκροφάνεια μαφίας).

Συνιάλα εσύ προσωπικά υποστηρίζω ότι έκανες σε ακικο και ένα σε libertus. Είτε απλά για να δείξεις την ταυτότητά σου σε αυτούς τους βοηθητικούς ρόλους, είτε για να ζητήσεις επιβεβαίωση ότι έγινες αντιληπτή.

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω κι άλλα προ δολοφονίας.
Η ψήφος μου παραμένει ως έχει, και τις δυο ψήφους που έχω φάει σο φαρ, τις δικαιολογώ (αν και από τον ούλτρα θα ήθελα περαιτέρω εξήγηση).


Ακολουθεί το ποστ 195 του tsarachaf που μιλάει για ΔΑ ο οποίος πέρα βρέχει και η Μελανία στο ποστ 227 του απαντάει παρότι δεν την ανέφερε ο ίδιος καθόλου. Σαν να αντιλήφθηκε ότι ο ΔΑ που πέρα βρέχει να είναι αναφορά για την ίδια και είπε να τσεκάρει.

tsarachaf #195
Η ανάλυση βρισκόταν στο τέλος του μεγαλού εκείνου ποστ. Είπα ότι θεωρώ τη διπλέτα akikos-libertus βοηθητικούς και ανέφερα και τι βγάζω πιθανότερο για τον καθένα.
Σε γενικές γραμμές, ναι, ίσως ενας ΔΑ να βοηθάει στην αρχή του παιχνιδιού. Αλλά αν καταλάβεις ότι ο ΔΑ σου πέρα βρέχει (για οποιόδηποτε λόγο, είτε επειδή δεν έχει σωστή αντίληψη του παιχνιδιού, είτε επειδή δεν θυμάται καλά τους κανόνες) δεν θα βοηθούσε να τον πας λίγο έξω μέχρι ο χάρτης της πόλης να είναι καθαρότερος μπας και τον φέρεις πίσω;
Έτσι το σκέφτομαι απλά.


Μελανία:

.. και ο Χάρης και ο Ακικος είναι 2 βοηθητικοί (που εκ των πραγμάτων η μαφία θα γνωρίζει μόνο τον έναν με την λογική σου) και έβγαλε η μαφία χτες τον ΔΑ της και προτίμησε μέσα τη πόρνη (=Χάρης); Καμία λογική δεν βγάζουν αυτά που λες. Παρακαλώ εξήγησε μου.


Λίγο πιο πάνω η Μελανία μιλάει με Φινεύς και λέει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι, ζητώντας του καλύτερο σήμα. Έπειτα μιλάει πάλι για σήματα και για ΔΑ.

Αρχική δημοσίευση από: ~Melania~
Μα ακόμα δεν έχω καταλάβει που έπαιζε το όνομα μου :confused: επίσης δεν έχω εξαφανιστεί, ο παρακάτω παίκτης όπως θα έχεις ασφαλώς προσέξει θεωρεί ότι στέλνω σε όλους σήματα επειδή ρωτάω και διευκρινίζω τα πάντα. Μια χαρά ενεργή είμαι, σε αντίθεση με εσένα που ακόμα δεν έχω καταλάβει αν είσαι πολίτης σχετικά ανενεργός ή βολικά ήσυχος παίκτης για τη μαφία.



Τι ρόλο θεωρείς ότι είχε ο ακίκο; ΔΑ από ό,τι καταλαβαίνω; Πιστεύεις ότι ως μαφία θα ανέβαζα πρώτη πρώτη τον ΔΑ μου (γιατί να σου υπενθυμίσω εγώ έβγαλα τον ακίκο πρώτη από την ισοψηφία και έμεινα κιόλας εκεί) από την ισοψηφία αντί να προσπαθήσω να τον σώσω; Είδες καμία προσπάθεια που δεν είδα εγώ από τον ακίκο να μου απαντάει ή να προσπαθεί να δικαιολογήσει τον εαυτό του; Σε Χάρη τι σήμα έκανα;


Στο ποστ 229 η Μελανία στρέφεται σε Εμιλυ και Marjorie για να πουν κάτι. Τόσο η Έμιλυ όσο και η Marjorie έχουν αναφερθεί σ' αυτήν όπως φάνηκε παραπάνω, οπότε προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται.


Επίσης 2 σχόλια που ξέχασα να κάνω. 1ον: η έμιλυ είπε θα έκανε ένα ποστ. Ακόμα λείπει... ;
2ον. Η μαργιωρη εμφανίστηκε την ώρα που ψηφίστηκε..
(just food for thought)


Ποστ 232 από Έμιλυ


melania: Δεν έχει κινηθεί περίεργα μέχρι στιγμής.

φινεύς: καλά τα λέει μέχρι τώρα


Έχουν προηγηθεί οι αναφορές μου στα τραγούδια του Ultraviolence που είναι αγαπησιάρικα, ο Ultra γράφει τη θεωρία του για μένα με το τραγούδι που ανέβασα, μια θεωρία που με βόλεψε άπειρα σε εκείνη τη φάση, θα καταλάβετε γιατί. Η Μελανία κάνει ξανά αναφορά σε εμότικονς και περιμένει να δει απαντήσεις εμού και του ultra.


Αρχική δημοσίευση από: ~Melania~


Αυτή η εμμονή σας με τα τραγούδια και τα εμότικονς είναι θρυλική :hehe: μήπως το έχετε παρακάνει που βασίζετε τις θεωρίες σας στις χαιρετούρες που κάναμε όταν ξεκίνησε το παιχνίδι; Ναι μεν πραγματικά βάσιμη υποψία, και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει ποτέ τον Ικαρίωνα σε κακό ρόλο για να πω ότι θα ήταν μια τακτική του αυτή, αλλά δεν θα βιαστώ να τον κατατάξω σε στρατόπεδο. Περιμένω να δω πως θα απαντήσει.


H θεωρία του ultra λοιπόν με βοήθησε πολύ διότι όντας σίγουρος ότι η Μελανία είναι ο ΔΑ, ήθελα να επιχειρήσω να πάρω τον ΔΑ με το μέρος μου και να προσπαθήσω να τον κάνω να κάψει την ιδιότητά του βγάζοντας έξω μαφιόζο. Γι' αυτό καθυστέρησα επίτηδες να γράψω το ποστ πριν την ψηφοφορία, ώστε να δώσω σήμα στον ΔΑ και να μην έχουν χρόνο να αντιδράσουν οι μαφιόζοι. Δείτε και διαβάστε προσεκτικά το ποστ 266.
Το ανέβασα 10 λεπτά πριν την ψηφοφορία. Εκεί απαντάω πρώτα στον Ultra γράφοντας:


Ο σαγηνεμένος από τη θεωρία των emoticons Ikarionas στο ποστ που παραπέμπεις, το 96, λέει ξεκάθαρα:


Μέχρι στιγμής αυτά έγιναν και νομίζω δεν μου ξέφυγε κάτι. Αν βλέπετε τίποτα ύποπτο σε emoticons πλην λουλουδιών και καρδιών, πείτε και σε μένα. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ύποπτο ή κάποιο pattern στα υπόλοιπα emoticons και άρα ίσως είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθεί κανείς με αυτά.


Και λίγο πιο κάτω στο ίδιο post:

Σημειωτέον ότι ο Comfortably ψήφισε την Marjorie που έκανε επίσης καρδιά και άρα ίσως να μην χρειάζεται να ασχοληθούμε τόσο με τις καρδιές από άποψη του ότι δείχνουν τους μαφιόζους. Ίσως να έχουν άλλο νόημα. Ακόμη και τυχαία να ξεκίνησαν, δεν αποκλείεται να προσέλαβαν νόημα στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο απ' όσο πρέπει αλλά ούτε και να τις ξεχάσουμε εντελώς.

Και συνεχίζω στο ίδιο post:

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καλό να κρατήσουμε λίγο ακόμη τις καρδιές και τα λουλούδια αλλά οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να μη σημαίνουν κάτι τόσο τρανταχτό όσο νομίζουμε και άρα πρέπει να επαγρυπνούμε για άλλα πιο έμμεσα σήματα.

Οπότε τα περί ''εμμονής'' και ''σαγήνευσης'' του Αστέρη από τα emoticons δεν ισχύει. Απλώς δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα χωρίς έρευνα. Και μόνο που με κατηγορείτε γι' αυτό εκπλήσσομαι.

Τώρα για τους στίχους απ' το τραγούδι ούτε που τους πρόσεξα. Απλώς είμαι κι εγώ αγαπησιάρης κατά βάθος. Καταλαβαίνω τον λόγο σου να με ψηφίσεις και η πλάκα είναι ότι κι εγώ γελάω με τους στίχους όσο τους βλέπω. Θα μπορούσε να είναι σήμα. Υπάρχει και η λέξη sign μέσα. Δεν βλέπω όμως τι νόημα θα είχε π.χ. ο στίχος: Time changed, we are different. Σε τι είμαι διαφορετικός; Όσος καιρός κι αν περάσει θα είμαι πάντα το αιώνια καλό αγόρι του παλέρμο.


Έβαλα με bold όλα αυτά που μιλάνε για καρδιές και λουλούδια στα οποία τονίζω ότι πρέπει να επαγρυπνούμε αλλά χωρίς να τα παίρνουμε πολύ τοις μετρητοίς. Και λέω ότι όντως οι στίχοι του τραγουδιού μου θα μπορούσαν να είναι σήμα. Αναρωτιέμαι μάλιστα τι νόημα να έχει ο στίχος Time changed, we are different και τον συνδέω με το αιώνια καλό αγόρι του παλέρμο. Δηλαδή με έμμεσο υπαινιγμό στη Μελανία. Ότι πέρασε ο καιρός και είμαστε διαφορετικοί π.χ. εγώ μαφιόζος και εσύ ΔΑ, δεν είμαστε οι αιώνια καλοί που ήμασταν.

Και τι κάνω αμέσως μετά απ' αυτά που έγραψα στον Ultra; Συνεχίζω το ποστ μου με αναφορά στη Μελανία και μιλάω μαζί της.


Επειδή με ρώτησες για emoticons, μην νομίζεις ότι δεν βλέπω τα ερωτήματά σου αλλά ψιλοβαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Όπως είπα και παραπάνω μέχρι ενός σημείου τα emoticons τα κρατάμε αλλά δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο εκεί γιατί μπορεί να μας ξεφύγουν πιο πραγματικά σήματα. Γι' αυτό και έκανα όλο αυτό τον κόπο. Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Ακόμη κι αν οι μαφιόζοι ήθελαν να επιχειρήσουν εξαρχής να παίξουν λίγο με σήματα π.χ. με καρδούλες (αυτό θα μας έκανε π.χ. μαφιόζους τον dimijim και τον comfortably που έβαλαν τις πρώτες με πιο φανερό τρόπο), επειδή κι άλλοι παίκτες έβαζαν καρδούλες είναι εύκολο να παραπλανηθεί κανείς και να οδηγηθεί σε λάθος σενάρια. Κάποιοι μπορεί να θελήσουν να παραπλανήσουν και κάνα ΔΑ που δεν είναι κακό αλλά μπορεί να μπερδέψει τους υπόλοιπους πολίτες. Γι' αυτό και κάθισα να ασχοληθώ με αυτά, ώστε να δω τι παίζει. Οι σκέψεις σου δεν με πείθουν εντελώς αλλά είναι ενδιαφέρουσες και νομίζω ότι παίζεις μόνη, τουλάχιστον ως έναν βαθμό. Θα σε εντάξω για λίγο και σένα στους αθώους μου και θα ήθελα να πορευτούμε για λίγο μαζί μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου όπου δεν θα διστάσω να σε ψηφίσω. Αν με ρωτάς ποιους θεωρώ 100% αθώους που θα πρέπει να τους προστατέψουμε από τους μαφιόζους, θα έβαζα την Εμιλούκο που φαίνεται να έχει καλό ρολάκι και που πραγματικά δεν ξέρω γιατί την κατηγορούν και της οποίας τα γραπτά έψαξα και δεν νομίζω να έδωσε ποτέ σήμα για κάτι ή αν έδωσε το έδωσε κατά λάθος. Τέλος, για τον Physiognomist παρότι δεν έχω καθαρή εικόνα και τον ψήφισα επειδή δεν μιλάει, δεν ξέρω αν θα πρέπει να τον αφήσουμε να βγει σε αυτόν τον γύρο. Καλύτερα να τον δούμε λίγο ακόμη στο παιχνίδι. Ακόμη και αν είναι μαφιόζος ίσως μας βοηθήσει να βρούμε άλλους μετά. Η μαφία δεν αποκλείεται να κάνει περίεργα παιχνίδια π.χ. να αλληλοψηφίζονται ή να αλληλοκατηγορούνται. Τόσα πράγματα έχουν δει τα μάτια μας. Το ίδιο θα έλεγα και για τον Johnny που παίζει μεν παράξενα αλλά μπορεί να κρύβει κάτι πιο σημαντικό που θα μας βοηθήσει αργότερα. Περιμένω κι από σένα να γράψεις περισσότερες σκέψεις για να μας βοηθήσεις.

Επειδή δεν μπόρεσα να σκεφτώ καθαρά κάποια πράγματα δεν θέλω να συμμετέχω στο να βγει κάποιος σημαντικός ρόλος εξαιτίας μου οπότε αλλάζω την ψήφο μου στον ΦΙΝΕΥΣ και θα εξηγήσω αργότερα τον λόγο. Έχω να πω κάμποσα που θα προσθέσω μετά την ψηφοφορία αφού τα γράψω με την ησυχία μου.


Τι της λέω; Ότι ''μην νομίζεις πως δεν βλέπω τα ερωτήματά σου'', ''τα εμότικονς τα κρατάμε αλλά δεν πρέπει να εστιάσουμε εκεί για να μην μας ξεφύγουν πιο πραγματικά σήματα''. Της λέω ότι οι μαφίοζοι ίσως να ήθελαν να παίξουν με σήματα στην αρχή π.χ. με τις καρδιές αλλά μετά έβαζαν κι άλλοι παίκτες και έτσι είναι εύκολο να οδηγηθεί κανείς σε λάθος σενάρια. ''Μπορεί κάποιοι απ' αυτούς να θέλουν να παραπλανήσουν ΔΑ''. Στην πραγματικότητα ασφαλώς προσπαθούσα να την κάνω να εστιάσει στις καρδιές ξέροντας ότι θεωρεί εμένα, τον Κομφόρταμπλι με το αρχικό του ποστ και υποψιάζεται και τον ντίμιτζιμ, ως μαφιόζους. Της λέω μετά ''οι σκέψεις σου δεν με πείθουν εντελώς αλλά είναι ενδιαφέρουσες και νομίζω ότι παίζεις μόνη, τουλάχιστον ως έναν βαθμό. Θα σε εντάξω για λίγο και σένα στους αθώους μου και θα ήθελα να πορευτούμε για λίγο μαζί μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου''. Παίζει μόνη ως ένα βαθμό γιατί ναι μεν ο ΔΑ είναι μόνος αλλά είναι και με τη μαφία. Και της λέω να πορευτούμε μαζί. Πιο καραμπινάτο σήμα δεν μπορούσα να δώσω. Κανείς δεν το σχολίασε περιέργως. Και έρχεται στη συνέχεια το αποκορύφωμα: ''Αν με ρωτάς ποιους θεωρώ 100% αθώους που θα πρέπει να τους προστατέψουμε από τους μαφιόζους, θα έβαζα την Εμιλούκο που φαίνεται να έχει καλό ρολάκι και που πραγματικά δεν ξέρω γιατί την κατηγορούν και της οποίας τα γραπτά έψαξα και δεν νομίζω να έδωσε ποτέ σήμα για κάτι ή αν έδωσε το έδωσε κατά λάθος''. Της λέω ότι θεωρώ αθώα και με καλό ρολάκι την Έμιλυ, η οποία ασφαλώς δεν αθωώνεται από τίποτα και της λέω ότι ίσως έδωσε σήμα κατά λάθος η Έμιλυ, ώστε να την ωθήσω να πετάξει έξω απ' το παιχνίδι την Έμιλυ, νομίζοντάς την για αθώα. Και συνεχίζω: ''Τέλος, για τον Physiognomist παρότι δεν έχω καθαρή εικόνα και τον ψήφισα επειδή δεν μιλάει, δεν ξέρω αν θα πρέπει να τον αφήσουμε να βγει σε αυτόν τον γύρο. Καλύτερα να τον δούμε λίγο ακόμη στο παιχνίδι. Ακόμη και αν είναι μαφιόζος ίσως μας βοηθήσει να βρούμε άλλους μετά. Η μαφία δεν αποκλείεται να κάνει περίεργα παιχνίδια π.χ. να αλληλοψηφίζονται ή να αλληλοκατηγορούνται. Τόσα πράγματα έχουν δει τα μάτια μας. Το ίδιο θα έλεγα και για τον Johnny που παίζει μεν παράξενα αλλά μπορεί να κρύβει κάτι πιο σημαντικό που θα μας βοηθήσει αργότερα. Περιμένω κι από σένα να γράψεις περισσότερες σκέψεις για να μας βοηθήσεις''. Αυτά τα είπα ασφαλώς γιατί ήθελα να της φάω την ιδιότητα στην προσπάθειά της να σώσει Physio ή Johnny και να πετάξει έξω Έμιλυ. Προσπαθούσα να προστατέψω τους δυο τους. Για τον πρώτο το ψιλομετάνιωσα αλλά δεν με χάλασε το ότι βγήκε αρχιμαφιόζος.

Άρα τι έχουμε μέχρι στιγμής: Κομφόρταμπλι, Εμιλουκο, ντίμιτζιμ, Μαρτζορί και Φινεύς να κάνουν σινιάλα σε Μελανία (ασφαλώς κάποιος κατά λάθος -θα πω αργότερα γι' αυτό). Πάω και ψηφίζω Φινεύς, χωρίς να φανταστώ φυσικά πως θα μάζευε τόσες ψήφους αλλά τον υποπτεύονταν πολλοί και είχε και μια ψήφο ήδη. Έβλεπα και την Έμιλυ τότε με δύο ψήφους και θα μπορούσα να αλλάξω άνετα από Physio για να τη βγάλω αν μπορούσα. Ήθελα να τον ανεβάσω κι αυτόν λίγο γιατί μου έβγαινε μαφιόζος με το σενάριο που έκανα. Προσωπικά θεωρώ ότι η Μελανία θα μπορούσε να σκεφτεί να σώσει τον Φινέα αλλά επειδή της είπα να σώσει αν χρειαστεί εμένα ή να κρατήσουμε Φυσιογνωμων και Τζονι, δεν το έκανε και έτσι καταφέραμε να φάμε αρχιμαφιόζο, ο οποίος δήλωσε sad ίσως επειδή περίμενε η Μελανία να έχει πιάσει τα σημάδια του και να τον σώσει.

Έπειτα η Emilouko έκανε ένα ποστ μόλις ο Ηλίας έριξε τυμβωρυχία νομίζοντας ότι την έριξε στον Φινέα αφού στην πραγματικότητα ο Φινεύς την έκαιγε και η Έμιλυ μας λέει στο ποστ 289:


Παρακολουθώ όσο μπορώ.

Μου φαίνονται ουλτρα ύποπτες όλες οι αλλαγές οι φινευς και η τυμβωρυχια του i_lie_us ειδικά εφόσον ότι ο φινευς είπε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει το παιχνίδι. Σαν να μυρίστηκε καλό ρόλο και να θέλει να τον βγάλει.
Θα δούμε.


Δεν με πείθει το ότι κάνει πως δεν ήξερε τον ρόλο του Φινεύς και προσποιείται σαν να περίμενε πως ο Φινεύς μπορεί να είχε καλό ρόλο που τον μυρίστηκε ο Ηλίας. Και αν ο Ηλίας κρατούσε την τυμβωρυχία του θα μπορούσαμε να μάθουμε και το ρολάκι της Έμιλυς όταν θα τη βγάλουμε. Και μόνο που πάει να παρουσιάσει τον Ηλία σαν κακό που πάει να βγάλει αθώο, αθωώνει τον Ηλία. Επίσης το ''ούλτρα'' μου κίνησε επίσης την περιέργεια ως πιθανό σήμα στον Ούλτρα.

Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να σας πω το τι πήγα να κάνω ή αν θα έπρεπε να συνεχίσω να το παίζω μαφιόζος για να καθοδηγώ τη Μελανία, όμως το γεγονός ότι συνέβαλα στο να βγει αρχιμαφιόζος, όπως και το γεγονός ότι λογικά οι μαφιόζοι που θα είδαν το σήμα μου θα κατάλαβαν ότι πάω να το παίξω μαφιόζος στον ΔΑ τους και άρα θα ήθελαν να με φάνε το βράδυ για να του δείξουν ότι δεν ήμουν, θεώρησα καλύτερο να ανοίξω τα χαρτιά μου και να σας τα πω αυτά παρά να πεθάνω έτσι, όσο κι αν μάλλον δεν θα μου έριχναν τυμβωρυχία και θα μπορούσα να μιλάω με ηχώ. Προσπάθησα να γράψω όσο καλύτερα μπορούσα το σκεπτικό μου παρά την κούρασή μου. Ασχολούμαι με αυτό όλη μέρα. Δεν ήταν εύκολο γιατί στις παραθέσεις λόγων δεν φαίνονται τα άτομα στα οποία απαντάει αυτός του οποίου τα λόγια παραθέτω και έπρεπε να ψάχνω το κάθε ποστ ξεχωριστά. Αν έχει κάποιος την υπομονή αξίζει να κάνει και ο ίδιος την ίδια εξερεύνηση για να δει ότι αυτό που λέω για Μελανία βγαίνει και φαίνεται εύκολα. Σκέφτηκα ακόμη και το να μην πω τίποτα και να σας αφήσω να κατηγορείτε Ηλία ότι δήθεν έκανε σήμα σε ΔΑ για να τον νομίζει μαφιόζο ο ΔΑ και να τον σώσει βγάζοντας κάναν άλλο ίσως μαφιόζο. Αλλά ήταν ρίσκο και μπορεί να έφευγε αθώος.

Τώρα για το ποιοι είναι οι μαφιόζοι της. Τα άτομα που θα μπορούσε τα λεγόμενά τους απέναντί της να ήταν σήμα είναι τα εξής:
Κομφόρταμπλι, Εμιλουκο, ντίμιτζιμ, Μαρτζορί και Φινεύς. Ο Φινεύς αποδείχτηκε μαφιόζος ήδη. Ο Ντίμιτζιμ έριξε εκείνο το καραμπινάτο σινιάλο για ΔΑ που παρέθεσα παραπάνω αλλά μου φαίνεται διαρκώς σαν να παίζει αθώα. Δεν είναι προτεραιότητα νομίζω αλλά να τον έχετε κατά νου αν ψάχνετε μετά άλλο μαφιόζο. Την Έμιλυ τη θεωρώ ένοχη κι απ' αυτά που είπε π.χ. ''καλά τα λέει ο Φινεύς'', ''η Μελανία δεν έκανε κάτι ύποπτο'', ''θα μας βγει καλό ρολάκι ο Φινεύς'' κλπ οπότε θα την έβαζα στους μαφιόζους. Η Μαρτζορί δεν βοηθάει και δεν συμμετέχει. Αν δεν είναι απλός πολίτης μου κάνει για μαφιόζο στυλ Μάιρας ή Νεφέλης Γκραφ που δεν έλεγε τίποτα και έμενε μέχρι το τέλος χωρίς να την βγάλει κανείς. Μην την αθωώνεται τόσο εύκολα. Ο Κομφόρταμπλι μου ταιριάζει σε κάθε σενάριο ως ύποπτος με τους κακούς αλλά σήμερα με μπέρδεψε πάρα πολύ, αρχικά με την ψήφο του στον Φινέα, που για μια στιγμή τρόμαξα ότι πάμε να βγάλουμε αθώο και τώρα με την ακύρωση της προφυλάκισης που έπαιξε σε μένα. Για την ψήφο στον Φινέα έχω κάποιες σκέψεις. Π.χ. ότι σαν μαφιόζος είδε το ποστ που έκανα για τον ΔΑ του και αφενός μη θέλοντας να χάσει ο ΔΑ την ιδιότητά του για να προστατέψει Τζόνι και αφετέρου ίσως νομίζοντας ότι ο ΔΑ του κατάλαβε πως ο Φινεύς είναι μαφιόζος και θα τον έσωζε, έριξε ψήφο στον Φινέα για να τον ανεβάσει, χωρίς να γνωρίζει βέβαια ότι θα έπαιρνε άλλες τρεις ψήφους μετά και ευελπιστώντας να μην αφήσει τον ΔΑ του να χάσει την ιδιότητα. Στο ποστ 253 μετά που ο Ultra μου έδωσε δεύτερη ψήφο, είπε ότι σκεφτόταν να με ψηφίσει και τώρα μου ρίχνει ακύρωση προφυλάκισης. Να έχω πέσει τόσο έξω στο σενάριό μου; Δύσκολο το βλέπω. Για τη Μελανία είμαι σίγουρος ότι δεν έχω πέσει έξω. Νιώθω πάντως λίγο τύψεις που κατηγορώ Comfy ενώ με έσωσε από προφυλάκιση. Τώρα για ποιο λόγο το έκανε αν είναι κακός; Δεν ξέρω. Να έχουν απελπιστεί στη μαφία και να προσπαθούν να περαστούν για πολίτες μπας και γλιτώσουν να τους βρούμε; Όλα είναι πιθανά. Άλλωστε έχουν αθωωθεί πολλά άτομα και ποιος κακός θα τολμήσει να παίξει προφυλάκιση σε κάποιον απ' αυτούς. Ίσως με το να σώσουν αθώους να προσπαθούν να διαφύγουν της προσοχής. Ο Comfy μάλιστα έσπευσε να ψηφίσει i lie us πρώτος πρώτος, ξέροντας ότι είναι ευκαιρία να βγει ένας αθώος που θα τον θεωρούν όλοι μαφιόζο επειδή έπαιξε λάθος και στάθηκε άτυχος. Και τώρα που με έσωσε από την προφυλάκιση του Physiognomist πάει και ψηφίζει αυτόν. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Physiognomist είναι κακός. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι αθώος και πήγε να με φάει πριν γράψω το κείμενό μου ή ενώ βοήθησα να βγει ο Φινεύς δίνοντάς του τη δεύτερη ψήφο. Μπορεί να το έστησαν μαζί με Comfy σε μια κίνηση απελπισίας. Ίσως τραβηγμένο αλλά το λέω κι αυτό. Μπορεί να είναι και αθώος που απλώς έπλασε ένα σενάριο με μένα ΔΑ και βιάστηκε να με βγάλει μέσα στα ξημερώματα. Δεν ξέρω τι τρέχει με αυτόν. Είδα κάποια πράγματα που έγραψε και δεν ήθελα να τον βγάλω σήμερα παρότι τον ψήφισα πρώτος. Ας τον έχουμε όμως υπόψιν.

Στο ερώτημα για ποιο λόγο η μαφία άφησε τον Φινεύς να φύγει τόσο εύκολα, να σκεφτείτε και το σενάριο ότι ήταν σίγουροι πως θα τον έσωζε ο ΔΑ αλλά την πάτησαν. Και νομίζω πως το ποστ μου στη Μελανία βοήθησε στο να την πατήσουν.

Η Μελανία σαν ΔΑ πρέπει να είναι φουλ μπερδεμένη απ' το παιχνίδι πάντως και τώρα που βλέπει ότι κι εγώ δεν είμαι μαφιόζος της ή ότι ίσως να μην είναι ούτε ο Κόμφυ πρέπει να μπερδεύτηκε ακόμη περισσότερο.

Στο ποστ 246 και ενώ προηγούνταν ο Physiognomist, ξέχασα να αναφέρω ότι του κάνει ερωτήσεις για το αν πιστεύει ότι πρέπει να είναι σε ισοψηφία κλπ, σαν να προσπαθεί να μάθει αν πρέπει να επέμβει για να τον σώσει ή όχι. Ασφαλώς δεν μπορούσε να τον ρωτήσει αν πιστεύει ότι πρέπει να τον σώσουν. Τον ρώτησε πιο έμμεσα. Ίσως το γεγονός πως ο Physiognomist δεν της απάντησε να είναι υπέρ του ως αθώος που δεν έχει ιδέα από ΔΑ αλλά δεν ξέρω.

Το τελευταίο ποστ της, το 322 έχει επίσης ενδιαφέρον. Εκεί λέει:


Καλησπέρα κι από εμένα,

Γενικά έγινε ένας χαμός.. όπως έχω αναφέρει από τις συμμετοχές ήδη έχω τεράστιο έλλειμα χρόνου και πραγματικά ήθελα να είμαι στη ψηφοφορία αλλά δεν τα κατάφερα. Το κεφάλι μου είναι καζάνι. Θα προσπαθήσω να τα πιάσω όλα από την αρχή υπό το φως των νέων γεγονότων.

Είχα κάνει άπειρες παραθέσεις αλλά δεν έχει νόημα να τα σχολιάσω όλα ένα ένα. Χρειαζόμαστε όλοι ένα re-read. Παραδέχομαι εκ των προτέρων ότι στάθηκα εντελώς λάθος.

O Φινέας αρχιμαφιόζος. Αρχικά να συγχαρώ που καταφέρατε να βγάλετε τον αρχιμαφιόζο. Αν και στην αρχή με ανησύχησε αυτό το κύμα, τελικά αποδείχτηκε σωστό.Παρόλα αυτά τώρα πρέπει να αναζητήσουμε γιατί έκαψαν έτσι τον αρχηγό τους.. (τρελαίνομαι αυτή τη στιγμή ). Σίγουρα κάπου εκεί κρύφτηκαν μαφιόζοι.

Σενάρια: 1. Ο Ηλίας είναι ο μαφιόζος που προσπαθεί να σώσει τον Αρχιμαφιόζο (οι άλλοι δεν ρίσκαραν να φανερωθούν). Τελικά αποτυγχάνει η κίνηση (τύμβω σε Ακίκο, ρίλι; πώς θα μας βοήθαγε σε αυτή τη φάση εδώ; ).
2. Πέσαμε πάνω σε 2 μαφιόζους. Κάποιος έπρεπε να θυσιαστεί για τους άλλους και ο πιο συζητημένος ήταν ο Φινέας, ο Φυσιο και ο Τζόννυ (που όπως θα εξηγήσω παρακάτω, τον θεωρώ πλέον επίσημα αθώο). Αρχικά πήγαιναν για Φυσιο εναντίον Τζόννυ, τελικά εντελώς "απρόβλεπτα" έφυγε ο Φινέας και δεν είχαν από που να το πιάσουν. Συνεπώς προστατεύθηκε 1 μαφιόζος; Ή πέσαμε σε 2 πολίτες και 1 μαφιόζο και απλά δεν είχαν πώς να το σώσουν; (τραβηγμένο σενάριο, το αναφέρω και μόνο επειδή έχω μείνει έκπληκτη με την αποχώρηση του αρχιμαφιόζου). Στο σενάριο μου άρα καταλήγω ότι ίσως ο Φύσιο είναι ο άλλος μαφιόζος που "χτυπήθηκε".
3. Κρατάμε ότι ο Φινέας ανέφερε πολύ: α) Τζόννυ (τον οποίο δεν θα κατηγορούσε ποτέ εξαρχής, ούτε θα δημιουργούσε τέτοιο κύμα εναντίον του, ή θα τον ανέβαζε τόσο ψηλά χτες και σήμερα, ακόμα κι αν πχ. ήταν φανερός και ήθελε να πάρει με το μέρος του τον αντίστοιχο παίκτη που τον γνωρίζει. Ο Φινέας τον προέβαλε ξεκάθαρα από την αρχή, οπότε αυτό του δίνει το λευκό χαρτί αυτόματα, κατά την γνώμη μου).
β) Χάρης
γ) Σύλβια

Το αναμενόμενο με μια τέτοια αποχώρηση ήταν να παιχτεί τυμβω. Οι μαφιόζοι λογικά προσπάθησαν να τον περάσουν ως κάποιον που ξέρει ρόλο (ΑΜ ή πληροφοριοδότη ή ντετέκτιβ; καθώς έκανε σχόλιο του τύπου "είχα πράγματα να σας βοηθήσω") και κατηγόρησαν 2 παίκτες... Περιμένοντας να γίνει το αναπόφευκτο, υπολόγισαν είτε ότι θα τους αθωώσουμε αμέσως ή αντίθετα, ότι θα τους κατηγορήσουμε ακριβώς επειδή ήταν τα τελευταία λόγια του Αρχμαφ.

4. Ερωτηματικό σε ρόλο: -Τσάρα, που είχε αμφιβολίες για τη φυγή του Φινέα
- Γρήγορες ψήφοι κόμφι, ιλιάσο και ιντιάνα σε Φινέα κυριολεκτικά τελευταία στιγμή. Η εξήγηση μου είναι απλή... πιστεύω ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να κρύβεται ένας μαφιόζος , εφόσον είδαν ότι ο φινέας ανέβαινε επικίνδυνα πολύ και να μπήκε εκεί για ξεκάρφωμα: α) Να προσπαθήσει να δημιουργήσει πλασματικά εικόνα ότι ο φινέας είναι πάνω και να αλλάξει τελευταία στιγμή με κάποιον άλλο, και το ίδιο παράλληλα ένας από αυτούς που ψήφισαν άλλους παίκτες (που προφανώς δεν έγινε, αφού φάνηκε χαμένο το παιχνίδι, και έτσι έμεινε εκεί που ήταν για ξεκάρφωμα)
β)να έστειλαν φανερό να ταχθεί τόσο κοντά στη λήξη της ψηφοφορίας εναντίον του Φινέα, ώστε να πόνταραν στην αλλαγή του ΑΜ ή του πληροφοριοδότη αν είχε ψηφίσει Φινέα ή έστω στην προσπάθεια του να τον αθωώσει (πράγμα δύσκολο στη παράταση, με τη τόση διαφορά ψήφων, noted ότι δεν άφησαν καθόλου χρόνο για σχοολιασμό, και το ότι δεν δικαιολογήθηκαν)
γ) να έγινε για ξεκάρφωμα επειδή κατάλαβαν ότι ο Φινέας θα φύγει
η λογική μου λέει ότι πρέπει να υπάρχει κάποια εξήγηση που άφησαν τον αρχιμαφιόζο τους να φύγει έτσι.

Από τους τρεις, ο ιντιανα φαινεται λιγότερο ένοχος από τους άλλους δύο επειδή ψήφισε τον φυσιο (όχι απολύτως αθώος, επειδή λίγο πριν κλείσει η ψηφοφορία ψήφισε τον φύσιο)..

- Μικρό ερωτηματικό για κόμφι, που είναι αρκετά υποστηρικτικός απο την αρχη του παιχνιδιου, χωρις ουσιαστικη συμβολή (πρώτα με εμένα μετά τον τζόνυ)
Ικαρίωνα ακόμα περιμένουμε σχόλια από εσένα, γιατί θα γέλαγα πολύ αν ησουν πορνη και εβγαλες τον αρχιμαφιοζο σου

Οι σκέψεις μου είναι μπερδεμένες αυτή τη στιγμή, απλά παραθέτω όσο πιο λογικά μπορώ όσα μου ήρθαν τώρα στο κεφάλι. Δεν έχω ξαναγράψει έτσι. Επίσης αναφέρομαι στους άμεσα εμπλεκόμενους και θα αναφερθώ σε όλους τους υπόλοιπους αύριο με ποστ και ψήφο πριν την δολοφονία. Καλο βράδυ από εμένα!

ΥΓ απάντηση στη Σύλβια: δεν είχα πει ότι δεν θα μπω από τις 7 και μετά γιατί δεν πρόλαβα, μάλλον με μπερδεύεις με την Έμιλυ.

Η αρχή του μηνύματος είναι σαν να ζητάει συγγνώμη απ' τη μαφία που έπαιξε λάθος και που δεν κατάφερε να είναι στην ψηφοφορία. Λέει μάλιστα ότι τρελαίνεται που η μαφία έκαψε έτσι τον αρχηγό της. Πρέπει να είναι φουλ μπερδεμένη γιατί θεωρούσε μαφία εμένα και τον κόμφυ και μας είδε να ψηφίζουμε κι οι δυο μας Φινεύς. Στο σημείο 4 ασχολείται μόνο με το να προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε με τους μαφιόζους και γιατί άφησαν να φύγει ο αρχιμαφιόζος. Λέει ότι πρέπει να τον ψήφισαν συνμαφιόζοι του. Αποφεύγει να αναφέρει εμένα αλλά αναφέρει τον Κόμφι και κάνει σενάρια για τους μαφιόζους που δεν βοηθούν τους πολίτες παρά εκφράζουν τα δικά της ερωτήματα ως ΔΑ. Στο τελευταίο bold αναφέρει μαζί εμένα και τον Κόμφυ. Περιμένει από τον Κόμφυ να της δώσει κάποια απάντηση. Ήταν τόσο υποστηρικτικός απ' την αρχή μαζί της αλλά δεν έχει δει συμβολή του ακόμη και μπερδεύτεται. Μήπως δεν είναι μαφιόζος της; Και από εμένα επίσης γυρεύει απαντήσεις. Με θεωρεί σίγουρο μαφιόζο με το ποστ που της έγραψα και της έκανα σήμα αλλά δεν μπορεί ασφαλώς να πει ότι θα γελάσει αν είμαι μαφιόζος που έφαγα αρχιμαφιόζο μου οπότε το λέει έμμεσα ότι θα γελάσει αν ήμουν πόρνη και έφαγα αρχιμαφιόζο. Λέει και ότι οι σκέψεις της είναι μπερδεμένες αυτή τη στιγμή.


Συμπερασματικά και για να το κλείσω κάποτε και να πέσω για ύπνο έχουμε τα εξής:

Μελανία: ΔΑ σίγουρος κατ' εμέ.
Οι σίγουροι αθώοι του παιχνιδιού είναι μέχρι στιγμής: Himela, Libertus, Johnny, cinefil, Indiana Jones, i lie us και εγώ. Himela έριξε τυμβωρυχία σε αρχιμαφιόζο, Libertus και Johnny ψήφισαν καλά μέχρι στιγμής και βοήθησαν αρκετά το παιχνίδι, η Σινεφίλ παίζει μόνη και έχει προσθέσει στο παιχνίδι αρκετές παρατηρήσεις που άλλοι δεν έκαναν και που δεν θα τη συνέφερε να κάνει ως μαφιόζα, ο Indiana Jones δεν έλεγε πολλά την πρώτη μέρα αλλά απ' τη σημερινή έδειξε ότι είναι με τους πολίτες τόσο με τις ψήφους του όσο και με τα λεγόμενά του και προσπάθησα να σας δείξω το γιατί είναι αθώος και ο Ηλίας που όχι μόνο δεν κολλάει με τους υπόπτους που σας συνέδεσα αλλά έρχεται και σε αντιπαράθεση με Μελανία κλπ. Δεν είναι μαφιόζος σίγουρα, απλώς βιάστηκε να παίξει κάρτα και πόνταρε στο λάθος άλογο. Δεν είδα στα γραπτά του ούτε να ζητάει σήμα κλπ οπότε ούτε ΔΑ ή πόρνη τον θεωρώ. Τσάμπα θα χάσετε ψηφοφορία αν πάτε να τον βγάλετε.

Σ' αυτούς μπορούν να προστεθούν αλλά όχι εντελώς σίγουρα οι εξής πιθανοί αθώοι: tsarachaf (για τα όσα σας είπα σχετικά με τη σχέση του με Μελανία), iliaso (το ποστ 56 μου βγάζει ότι δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση στο παιχνίδι με Μελανία) και θα μπορούσε και ο dimijim αλλά με αρκετά ερωτηματικά. Για παράδειγμα στο ποστ 174 έχει μια αντιπαράθεση με Μελανία που δεν μου φαίνεται φτιαχτή. Αλλά εκείνο το καραμπινάτο ποστ που έκανε με τη διαλεκτική πολίτη-μαφιόζου σχετικά με τη Μελανία δεν πρέπει να ξεχαστεί. Απ' τους τρεις πιθανούς αθώους, θεωρώ τον tsarachaf λίγο περισσότερο αλλά όχι λόγω ασυλίας αυτοκράτορα.

Όλοι οι εναπομείναντες κακοί ρόλοι (3 μαφιόζοι +2 βοηθοί) είναι ανάμεσα σε: Emilouko, Comfortably, Marjorie, Physiognomist, Karadakov, Ultraviolence και Μελανία. Αυτό μας κάνει 2 απ' τη λίστα αθώους. Την Έμιλυ τη θεωρώ μαφιόζο. Ο Comfortably μου φαίνεται επίσης αλλά με μπέρδεψε σήμερα. Η Marjorie σε κάποια φάση πρέπει να φύγει γιατί κινδυνεύετε να την πατήσετε πάλι όπως με Μάιρα και Νεφέλη που δεν λένε τίποτα και όλο επιβιώνουν. Ο Φυσιογνώμων επίσης με μπερδεύει. Δεν είναι κίνηση καλού ρόλου το να μου πετάξει προφυλάκιση σε τέτοια φάση αλλά απ' την άλλη οι κακοί έχοντας χάσει έναν αρχιμαφιόζο θα πετούσαν έτσι κάρτα που λογικά θα ήξεραν ότι θα ακυρωθεί αφού αρκετοί με θεωρούν αθώο; Μπορεί να είναι καμιά πόρνη. Για Karadakov δεν έχω ιδέα. Δεν εστίασα πολύ σ' αυτόν και θα πρέπει να γίνει. Μου φαίνεται σαν να παίζει με αθώους αλλά δεν νομίζω να έχει προσφέρει πολλά σε επίπεδο ψήφων και κατηγοριών. Ultraviolence νομίζω επίσης θα πρέπει να φύγει σε κάποια φάση γιατί το μόνο που κάνει εδώ και δυο μέρες είναι να μου/μας την λέει που ασχολούμαι με τα emoticons (όπου οι καρδιές φαίνεται ότι τελικά δεν ήταν όλες τυχαίες) και να φτιάχνει θεωρίες για το τραγούδι μου. Ήταν βέβαια βάσιμη η θεωρία του αυτή. Ίσως και να είναι με αθώους αλλά δεν είμαι σίγουρος. Όλα τα τραγούδια του για έρωτες, αρώματα και desires και οι στίχοι που παρέθεσα θα μου τον έκαναν άνετα την πόρνη του παιχνιδιού. Μην ξεχάσετε ωστόσο και dimijim για εναλλακτικό σενάριο. Θα πρέπει να διερευνηθούν αυτοί οι 7-8 με κάθε δυνατό τρόπο.

Μελανία τη θεωρώ σίγουρα ΔΑ. Ξέρω ότι αρκετοί διαφωνείτε με το να εστιάζει κανείς σε ΔΑ και όχι σε μαφιόζους αλλά ο ΔΑ έχει ιδιότητα χρήσιμη για μαφιόζους και μπορεί να πετάξει έξω κάνα καλό ρόλο. Έστω ότι πάμε σε Εμιλούκο ή κάποιο μαφιόζο και τον ψηφίζουμε όλοι. Τι κερδίζουμε; Θα τον σώσει ο ΔΑ και θα βγει πολίτης, ίσως με καλό ρόλο. Αν όμως τον βγάλουμε και ειδικά τώρα που έφυγε και ένας μαφιόζος, τότε θα γλιτώσει ένας πολίτης και μάλιστα αν κάποιος τον ξαναφέρει με νεκροφάνεια, θα ξέρετε και μαφιόζο σίγουρο. Η Μελανία είχε κάνει και κάποιους υπαινιγμούς για επαναφορές παιχτών σε κάποια ποστ που βαριέμαι ειλικρινάνα ψάξω, οπότε ίσως να έχει και καμιά νεκροφάνεια και θα είναι καλό να της την φάμε. Ψηφίζω λοιπόν ΜΕΛΑΝΙΑ και όσο ζω θα προσπαθήσω να την βγάλω σήμερα. Θα ήταν τέλειο να κρατούσε ο Ηλίας την τυμβωρυχία του και να της την ρίχναμε μετά. Θα ξεκαθάριζαν πόσα πράγματα. Αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Και τα λάθη μέρος του παιχνιδιού είναι. Το παιχνίδι νομίζω πάει καλά για τους πολίτες αλλά φροντίστε οι διάφοροι ρόλοι και ειδικά αυτοί που καρφώνονται να κρατήσετε χαμηλό προφίλ αν δεν έχετε κρατήσει. Θα είναι κρίμα να το χάσουμε από καρφώματα.

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι ως παιχνίδι: Το παλέρμο είναι παιχνίδι που ΠΑΝΤΑ δημιουργεί εντάσεις και όσο μπαίνεις μέσα στον ρόλο σου, τόσο παθιάζεσαι ή τσατίζεσαι και πιο εύκολα. Μην παίρνετε λοιπόν τόσο προσωπικά κάποια πράγματα που λέγονται. Είναι πρόσκαιρα λόγω της έντασης του παιχνιδιου. Με το που τελειώσει το παιχνίδι όλη αυτή η ένταση θα φύγει και θα είναι όλα όπως πριν. Έχουν γίνει πολλές μαλακίες πάνω σε εντάσεις τέτοιου είδους και δεν χρειάζεται να δίνει κανείς σημασία. Ε το πολύ πολύ θα νευριάσουμε ή θα νιώσουμε θιγμένοι και μετά από λίγο θα μας φύγει. Όλοι μπορούμε να το απολαύσουμε και αν κάποιος πει και μια λέξη παραπάνω καμιά φορά εντός του παιχνιδιού δεν έγινε και τίποτα. Ακούω να λέτε ότι ''μετάνιωσα που μπήκα'' ή ''είναι το τελευταίο μου παιχνίδι''. Ελάτε βρε. Μην το χαλάτε. Αφού κατά βάθος σε όλους μας αρέσει και το απολαμβάνουμε όσο κι αν σπαζόμαστε ώρες ώρες. Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο παιχνίδι κανενός και να παίξουμε για αρκετά καλοκαίρια ακόμη. Καληνύχτα.

1) Βέβαια αν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν δύο Μαφιόζοι, θα πρέπει να εξετάσουμε και τους υπόλοιπους τρεις, με τον Ηλία να έχει κάνει αυτό το περίεργο πλει, το Φύσιο να έχει τραβήξει ήδη τα φώτα πάνω του και τη Μελανία να φαίνεται (αλλά να είναι όντως?) η Πολίτης Μελανία.

2) Μπορεί όμως ο Αστέρης να μην είναι η Πόρνη. Μπορεί να ήταν μια πολύ καλοστημένη μπλόφα. Ξέροντας ότι ο Ούλτρα θα έψαχνε το τραγούδι να παρουσιάστηκε σαν Πόρνη στον Ούλτρα, περιμένοντας να δει αν αυτός θα τον θεωρήσει Πόρνη κι άρα είναι Μαφιόζος ή αν δε θα τσιμπήσει ή θα τον εκθέσει. Ο Ούλτρα φάνηκε να τον εκθέτει. Αυτό τον αθωώνει; Ή μπορεί ακόμη να είναι Μαφιόζος, να έχει βρει την ορίτζιναλ Πόρνη του και τώρα να πάει έτσι να κάψει τον Αστέρη;
Δε νομίζετε κι οι υπόλοιποι ότι υπάρχει ενδιαφέρον σ αυτήν την κίνηση; Κι αφού για τον Ούλτρα οι περισσότεροι δεν είμαστε σίγουροι, γιατί αυτό το post να αγνοηθεί από τους περισσοτέρους; Τι πιστεύετε οι υπόλοιποι;

Επειδή διάβασα το ποστ σου πριν πέσω για ύπνο. Στο 1) κάνεις πάλι αυτό για το οποίο σε κατηγόρησα ως ύποπτο στο τελευταίο μου ποστ, το οποίο δεν είδες πριν γράψεις το δικό σου γιατί το ανέβασα μετά και ίσως να ήταν καλύτερο που δεν το είδες. Στο ποστ 92 λες στη Μελανία ότι ΔΕΙΧΝΕΙ σαν πολίτης αλλά το ίδιο θα έκανε αν ήταν μαφία. Και κάνεις μια διαλεκτική ανάμεσα στον πολίτη και στον μαφιόζο, όπου ασφαλώς μπορεί να είναι υπόνοια στον ΔΑ, ο οποίος είναι πολίτης αλλά με τους μαφιόζους και ο οποίος ΔΕΙΧΝΕΙ σαν πολίτης αλλά δεν είναι.

Σεβάστηκα την απουσία σου και την έλλειψη χρόνου. Αλλά μιας κι απ όσο φαίνεται γύρισες σε πιο έντονους ρυθμούς έχω να σου πω ότι δε φοβάμαι τίποτε. Απλά περιμένω. Η ιστορία έχει δείξει πως είτε Πολίτης, είτε Μαφιόζα, ο ρόλος σου φανερώνεται σχετικά εύκολα. Για αρχή φαίνεσαι να το ψάχνεις και να δείχνεις Πολίτης αλλά φαντάζομαι το ίδιο ακριβώς θα ήθελες να παίξεις κι αν ήσουν ξανά Μαφία. Ίδωμεν Μελανία...

Τώρα σ' αυτό σου το ποστ λες πάλι ότι η Μελανία ΦΑΙΝΕΤΑΙ σαν πολίτης αλλά είναι όντως; Σαν να της πετάς σήμα για ΔΑ, ότι φαίνεται σαν πολίτης αλλά είναι πολίτης; Ίσως το λες και για να εκφράσεις την απογοήτευσή σου που δεν έπαιξε μέχρι στιγμής σωστά και άφησε τον αρχιμαφιόζο να φύγει. Σαν να λες ''μήπως μπερδεύτηκες και παίζεις σαν πολίτης Μελανία; Με τους μαφιόζους είσαι ξέρεις''. Να είσαι τελικά εσύ ο ένας απ'τους εναπομείναντες μαφιόζους; Δεν μπορώ να το θεωρήσω καθόλου τυχαίο αυτό που είπες σε δύο ποστ προς τη Μελανία. Τα υπόλοιπα που λες είναι σωστά και σαν να παίζεις με τους αθώους αλλά νομίζω πως μετά το ποστ σου αυτό η θεωρία μου για τη Μελανία ως ΔΑ διατρανώνεται πολύ.


2) Αμάν κι εσύ. Μου χάλασες την μπλόφα.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top