30-07-19

19:37
Απλά θεωρώ οτι όταν υπολογίζεις να διαβάσεις και να πεις γνώμες ίσως δεν είσαι πια εδώ. Εγώ για σένα το κάνω. Η στάση σου δείχνει είτε έναν πολίτη που θεωρεί οτι αδικήθηκε και δεν τον νοιάζει να φύγει, είτε έναν μαφιόζο που είναι χαλαρός γιατί ξέρει οτι θα έρθουν να τον σώσουν. Καταλαβαίνεις οτι στην πρώτη περίπτωση δε θα ήθελα να φύγεις επειδή έχεις θιχτεί που ο Ικαρίονας και ο κάθε Ικαρίονας σε έβαλε στο στόχαστρο και σου ζητώ να το παλέψεις. Τώρα από κει και πέρα, εσύ ξέρεις.Επιτέλους ενα pc.
Χωρίς παραθέσεις. Μπήκα σε μια τριάδα από τον Ικαρίωνα αρχικά επειδή είπα να μην αναφερόμαστε σε προηγούμενα παιχνίδια(έχω κάποια πράγματα να γραψω στο ποστ γκειμ για αυτο) και επειδή ψήφισα χωρίς αιτιολόγηση τον indiana jones στον πρώτο γύρο.Δε μπορώ να προσφέρω καποια απάντηση σε αυτό.Με ένα κανονικό επιχείρημα ευχαρίστως να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε. Ο Ικαρίωνας μου φαίνεται πως ρίχνει αδεια για να πιασει γεμάτα βγαζοντας παικτες στη σεντρα.Είναι απο τη μια χρήσιμο γτ μπορεί να πεσεις σε κακό ρόλο αλλά μπορεί και να θυσιάζεις και άθελα(ή ηθελημένα) σου πολίτη in the meantime.
Σχετικά με τους υποπτους που με ρωτατε,προσωπικά έχω χάσει την μπάλα.Όταν βρω περισσοτερο χρόνο,πρέπει να διαβάσω καλύτερα το παιχνίδι και να βγάλω ένα συγκεντρωτικό ποστ.Έχω καποια πραγματα στο μυαλο μου αλλα αφενος αποπροσανατολίζομαι λίγο από την ιστορια emojis/τραγούδια και αφετερου δε θέλω να έχω την ευθύνη για την φαντασμοποίηση πολιτών.Δε θα το κάνω forced τωρα το ποστ από το ''μιλάς λίγο,δεν συμμετέχεις'' που μου καταλογίζεται.Οπότε η ψήφος μου θα πηγαινε βασει της ισοψηφιας που ζητουσα και των μη λογικών κινήσεων που θα γίνονταν.Ο τζόνι έκανε μια αντιφατική,μη λογική κίνηση για μένα οποτε πηρε την ψήφο μου.
Επισης,σινεφιλ δεν μας έφερες σε ισοψηφία.Με την ψήφο σου έχω 4 και ο γιαννης 3
Το έκανα Χιμελα.Εχεις καποια αλλη ερωτηση?
Ο Κόμφυ δηλώνει ότι αν ο Τζόννυ χρειαστεί βοήθεια θα την έχει.
Καλά εντάξει. Από το να το λέει ως να το κάνει, είναι πολλά τσιγάρα δρόμος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.