Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Επιτέλους ενα pc.
Χωρίς παραθέσεις. Μπήκα σε μια τριάδα από τον Ικαρίωνα αρχικά επειδή είπα να μην αναφερόμαστε σε προηγούμενα παιχνίδια(έχω κάποια πράγματα να γραψω στο ποστ γκειμ για αυτο) και επειδή ψήφισα χωρίς αιτιολόγηση τον indiana jones στον πρώτο γύρο.Δε μπορώ να προσφέρω καποια απάντηση σε αυτό.Με ένα κανονικό επιχείρημα ευχαρίστως να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε. Ο Ικαρίωνας μου φαίνεται πως ρίχνει αδεια για να πιασει γεμάτα βγαζοντας παικτες στη σεντρα.Είναι απο τη μια χρήσιμο γτ μπορεί να πεσεις σε κακό ρόλο αλλά μπορεί και να θυσιάζεις και άθελα(ή ηθελημένα) σου πολίτη in the meantime.
Σχετικά με τους υποπτους που με ρωτατε,προσωπικά έχω χάσει την μπάλα.Όταν βρω περισσοτερο χρόνο,πρέπει να διαβάσω καλύτερα το παιχνίδι και να βγάλω ένα συγκεντρωτικό ποστ.Έχω καποια πραγματα στο μυαλο μου αλλα αφενος αποπροσανατολίζομαι λίγο από την ιστορια emojis/τραγούδια και αφετερου δε θέλω να έχω την ευθύνη για την φαντασμοποίηση πολιτών.Δε θα το κάνω forced τωρα το ποστ από το ''μιλάς λίγο,δεν συμμετέχεις'' που μου καταλογίζεται.Οπότε η ψήφος μου θα πηγαινε βασει της ισοψηφιας που ζητουσα και των μη λογικών κινήσεων που θα γίνονταν.Ο τζόνι έκανε μια αντιφατική,μη λογική κίνηση για μένα οποτε πηρε την ψήφο μου.
Επισης,σινεφιλ δεν μας έφερες σε ισοψηφία.Με την ψήφο σου έχω 4 και ο γιαννης 3

Το έκανα Χιμελα.Εχεις καποια αλλη ερωτηση?
Απλά θεωρώ οτι όταν υπολογίζεις να διαβάσεις και να πεις γνώμες ίσως δεν είσαι πια εδώ. Εγώ για σένα το κάνω. Η στάση σου δείχνει είτε έναν πολίτη που θεωρεί οτι αδικήθηκε και δεν τον νοιάζει να φύγει, είτε έναν μαφιόζο που είναι χαλαρός γιατί ξέρει οτι θα έρθουν να τον σώσουν. Καταλαβαίνεις οτι στην πρώτη περίπτωση δε θα ήθελα να φύγεις επειδή έχεις θιχτεί που ο Ικαρίονας και ο κάθε Ικαρίονας σε έβαλε στο στόχαστρο και σου ζητώ να το παλέψεις. Τώρα από κει και πέρα, εσύ ξέρεις.

Ο Κόμφυ δηλώνει ότι αν ο Τζόννυ χρειαστεί βοήθεια θα την έχει.

Καλά εντάξει. Από το να το λέει ως να το κάνει, είναι πολλά τσιγάρα δρόμος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Απλά θεωρώ οτι όταν υπολογίζεις να διαβάσεις και να πεις γνώμες ίσως δεν είσαι πια εδώ. Εγώ για σένα το κάνω. Η στάση σου δείχνει είτε έναν πολίτη που θεωρεί οτι αδικήθηκε και δεν τον νοιάζει να φύγει, είτε έναν μαφιόζο που είναι χαλαρός γιατί ξέρει οτι θα έρθουν να τον σώσουν. Καταλαβαίνεις οτι στην πρώτη περίπτωση δε θα ήθελα να φύγεις επειδή έχεις θιχτεί που ο Ικαρίονας και ο κάθε Ικαρίονας σε έβαλε στο στόχαστρο και σου ζητώ να το παλέψεις. Τώρα από κει και πέρα, εσύ ξέρεις.


Δεν έχω θιχτεί που ο Ικαρίονας με έβαλε στο στόχαστρο ούτε θεωρώ οτι αδικήθηκα καπου.Το παιχνίδι είναι roleplay,δεν είναι προσωπικό και δε με χαλάει και καθολου το ειρωνικό/σαρκαστικό ύφος που αναφέρθηκε κάπου γιατί είναι απλα μια περσονα.Κρίνω επιχειρήματα και ο λόγος που έχω βρεθεί εδώ οπως ανεφερα στο προηγουμενο ποστ είναι γελοιος. Στο μόνο που δίνω λίγη βαρύτητα είναι στο επιχείρημα οτι ''είμαι αθόρυβος και δεν πολυμιλαω αρα έχω προφιλ μαφιοζου'' μιας που και γω θα ψηφιζα καποιον με το ιδιο σκεπτικό.
Να δούμε αν θα έρθουν να με σώσουν Χίμελα.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Κι εμένα με ανησυχεί αυτή η ησυχία. Αλλά δυστυχώς μόνο εγώ και 2-3 ακόμα που συμμετέχουμε αυτή την ώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι.
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Εγώ θέλω να κάνω μια άλλη παρατήρηση.
Χθες το μεσημέρι κάποια στιγμή ήμασταν σε ισοψηφία εγώ, ο Χάρης κι ο Τζόννυ. Τότε ήρθε η Σύλβια να πει ότι πρέπει να βρισκόμαστε μεταξύ αθώων και ζήτησε να αλλάξουμε γραμμή. Έκτοτε έγιναν οι εξής αλλαγές: Ιορδάνης πρώτα και στη συνέχεια σχεδόν ταυτόχρονα Μελανία και Σύλβια έδωσαν ακίκο. Ο Αστέρης ανέβασε τον Ινδιάνα. Ο Φύσιο πήγε αμέσως μετά την αλλαγή αυτή του Αστέρη να βγει απ τον Ινδιάνα αλλά ο Ιορδάνης τον σταμάτησε. Αργότερα ο Φινεύς έδωσε σε Τζόννυ και στο τέλος ο Κόμφυ ψήφισε τον Χάρη. Και καταλήξαμε σε μια ισοψηφία με ακίκο-χάρη-ινδιάνα, με τον Τζόννυ στις 2 ψήφους.
Σήμερα συμβαίνουν επίσης κάποια παρόμοια σκηνικά. Η λίστα των πιθανών mvp είναι σχετικά διαφορετική, το μόνο κοινό της όμως είναι πάλι η ύπαρξη του Τζόννυ με πολλές ψήφους. Η Σύλβια έρχεται και λέει ότι της φαίνεται ύποπτο που έχει ψηφισθεί κι ανέβει ο Τζόννυ. Ο Αστέρης επίσης λέει ότι δεν του αρέσει η τροπή που έχει πάρει η ψηφοφορία. Ο Κόμφυ δηλώνει ότι αν ο Τζόννυ χρειαστεί βοήθεια θα την έχει. Ο Φινεύς ψηφίζει ξανά Τζόννυ. Ο Ιορδάνης είναι απών.

Μήπως οι παραπάνω ομοιότητες με τη χθεσινή ημέρα είναι κάπως περίεργες; Δύο ημέρες που ο Τζόννυ είναι ψηλά σε ψήφους, δύο ημέρες που Σύλβια-Ικαριων-Κόμφυ ζητάνε και κάνουν αλλαγές. Χθες ήταν κι η Μελανία με τον Ιορδάνη, σήμερα απόντες, αν και κατηγορούν αν έχω καταλάβει σωστά τον Τζόννυ (η μία τον ψήφισε, ο άλλος όχι). Κι ο Φινεύς ξανά ψηφίζει Τζόννυ.

Προφανώς δε νομίζω ότι έχει εκτεθεί όλη η Μαφία αλλά δεν είναι περίεργες αυτές οι ομοιότητες;
Επίσης, έχουμε πολλή ησυχία γιατί η Μαφία βολεύεται ή είναι η ησυχία πριν την καταιγίδα;

Ο Ιορδάνης είναι εδώ και παρακολουθεί how's this going to play out μήπως και βγάλουμε καμιά άκρη, γτ αυτή την στιγμή I have no clue.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Η Μελανία έχει πει οτι μετά τις 7 δε θα είναι εδώ, οπότε έχουν σιγουρέψει μια ψήφο προς Johnny και έχουν πέσει πάνω του. Απλά σαν παρατήρηση. Θα εμφανιστεί ο Τζόνυ;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λόγω της εμμονής του ikarionas με το κατά πόσο είμαι ΔΑ/πόρνη και κατ'επέκταση να στέλνω σήματα, μπήκα στην διαδικασία να ανατρέξω στα ποστ του μπας και καταλάβω τι πετριά έχει φάει πάλι με'μένα. Παρατήρησα όμως κάτι που δεν έχει δει κανείς άλλος.
Ας ξεκινήσουμε:

Post #9: Γίνεται η πρώτη αναφορά στα emoticons.
Mετά απ'αυτό γίνεται η γνωστή σε μερικούς "στιχομυθία" μεταξύ dimijim-Himelas, με τον dimijim να έρχεται στο post 44. Ο dimijim ανοίγει το κουτί της Πανδώρας για τα παλιά παιχνίδια και σήματα ΔΑ/μαφιόζων. Έχουμε από χθες που 3/4 ποστ αναφέρονται στα emoticons που χρησιμοποιούμε :P (να συμπεριληφθεί κι αυτό στην λίστα με τα emoticons που χρησιμοποίησαν οι παίκτες παρακαλώ) λόγω του ότι ο ikarionas έδωσε συνέχεια.

Ερχόμαστε στο #48, το πρώτο επί της ουσίας ποστ που βλέπουμε τον σαγηνεμένο από την θεωρία των emoticons ikarionas. Λέει ότι μεταξύ άλλων, έκανα κι εγώ αναφορά στο 43.
Ακολουθούν several posts του ikarionas που αναφέρεται στα emoticons, ώσπου φτάνουμε στο ποστ #96. Με κατηγορεί ως ΔΑ/πόρνη λόγω του τραγουδιού που ανέβασα. Γιατί όμως; Γνωρίζοντας το πως παίζω, ήξερε ότι θα σπεύσω να αμυνθώ τον εαυτό μου, πράγμα το οποίο έκανα στο ποστ 97. Εδώ υπάρχει συνέχεια συγκεκριμένα στο ποστ 99, την αναλύω μερικές παραγράφους πιο κάτω.

Post 179:

Λες πάλι ότι ψάχνω σήμα, υπονοώντας ότι είμαι ΔΑ/πόρνη.

Post 200

Ενώ σου εξήγησα πολλάκις ότι η ψήφος ήταν απλά κάτι το αστείο, χιούμορ. Δεν το άφησες ποτέ να πέσει κάτω ενώ εξακολουθείς να υπενθυμίζεις ότι είμαι λογικά η πόρνη επειδή βάζω τέτοια τραγούδια. Είναι όμως κάτι που έκανα μόνο εγώ;

Κάπου εδώ όμως αγαπητέ, θα στρέψω το επιχείρημα σου, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.

Ερχόμαστε στο ζουμί : Ο ikarionas κατηγορεί γενικά ότι ίσως είμαι ΔΑ/πόρνη με το τραγούδι που έβαλα, γιατί οι στίχοι παραπέμπουν εκεί. Εδώ ξεκινά η συνέχεια που έλεγα παραπάνω. Σκοπός του ήταν να με "τσιγκλίσει" ώστε με αφορμή αυτό να αφήσει την βόμβα του. Απαντά λοιπόν στο ποστ 99. Και προσέξτε, βάζει ένα βίντεο από το youtube. Όχι σε λινκ που θα μπορούσε να παραληφθεί από τον οποιοδήποτε, αλλά σε μορφή βίντεο και μάλιστα ούτε σε σπόιλερ. Θέλει δηλαδή να είναι εύκολα ορατό αυτό το βίντεο. Όμως κανείς δεν το σχολίασε αυτό, ούτε καν το τι λένε οι στίχοι του τραγουδιού του. (Του ούλτρα όμως παρόλα αυτά, να τα βλέπουμε...) Στίχοι του τραγουδιού που έβαλε ο ikarionas:


  • Annoying you with smoke signals asking you for help

  • You'll find a sign that says you can't get by with a lie

  • Time changed, we're different



Πας να βγάλεις εμένα πόρνη μ'αυτά τα επιχειρήματα, ενώ στην ουσία έκανες το ίδιο αρκετά οφθαλμοφανέστατα. Άρπαξες την ευκαιρία ότι ήμουν πόρνη στο 43 κι σε συνδυασμό με τα τραγούδια που βάζω, πας να με βγάλεις κακό ρόλο ενώ παράλληλα λες "Ψάχνω τα πάντα", σαν μήνυμα στους μαφιόζους σου για να καταλάβουν ότι ψάχνεις να τους βρεις.

Προσοχή, υπό άλλες συνθήκες δεν θα κατηγορούσα κάποιον για τραγούδι./emoticons το έχω ξεκαθαρίσει άλλωστε ότι είναι βλακείες. Αλλά εγώ τουλάχιστον βλέπω ότι ο ikarionas έξυπνα&πονηρά έχει στήσει την εξής κομπίνα: σπρώχνει εμένα ως πόρνη για τους γνωστούς του λόγους ενώ ο ίδιος χρησιμοποιεί αυτό που λέει ότι εγώ κάνω, για να τον αντιληφθούν οι μαφιόζοι.
Αν υπάρχει πιθανότητα ένας από τους 2 μας να είναι πόρνη, ο ikarionas κερδίζει διθυραμβικά.

Ο σαγηνεμένος από τη θεωρία των emoticons Ikarionas στο ποστ που παραπέμπεις, το 96, λέει ξεκάθαρα:

Μέχρι στιγμής αυτά έγιναν και νομίζω δεν μου ξέφυγε κάτι. Αν βλέπετε τίποτα ύποπτο σε emoticons πλην λουλουδιών και καρδιών, πείτε και σε μένα. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ύποπτο ή κάποιο pattern στα υπόλοιπα emoticons και άρα ίσως είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθεί κανείς με αυτά.

Και λίγο πιο κάτω στο ίδιο post:

Σημειωτέον ότι ο Comfortably ψήφισε την Marjorie που έκανε επίσης καρδιά και άρα ίσως να μην χρειάζεται να ασχοληθούμε τόσο με τις καρδιές από άποψη του ότι δείχνουν τους μαφιόζους. Ίσως να έχουν άλλο νόημα. Ακόμη και τυχαία να ξεκίνησαν, δεν αποκλείεται να προσέλαβαν νόημα στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο απ' όσο πρέπει αλλά ούτε και να τις ξεχάσουμε εντελώς.

Και συνεχίζω στο ίδιο post:

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καλό να κρατήσουμε λίγο ακόμη τις καρδιές και τα λουλούδια αλλά οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να μη σημαίνουν κάτι τόσο τρανταχτό όσο νομίζουμε και άρα πρέπει να επαγρυπνούμε για άλλα πιο έμμεσα σήματα.

Οπότε τα περί ''εμμονής'' και ''σαγήνευσης'' του Αστέρη από τα emoticons δεν ισχύει. Απλώς δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα χωρίς έρευνα. Και μόνο που με κατηγορείτε γι' αυτό εκπλήσσομαι.

Τώρα για τους στίχους απ' το τραγούδι ούτε που τους πρόσεξα. Απλώς είμαι κι εγώ αγαπησιάρης κατά βάθος. <3 Καταλαβαίνω τον λόγο σου να με ψηφίσεις και η πλάκα είναι ότι κι εγώ γελάω με τους στίχους όσο τους βλέπω. Θα μπορούσε να είναι σήμα. Υπάρχει και η λέξη sign μέσα. Δεν βλέπω όμως τι νόημα θα είχε π.χ. ο στίχος: Time changed, we are different. Σε τι είμαι διαφορετικός; Όσος καιρός κι αν περάσει θα είμαι πάντα το αιώνια καλό αγόρι του παλέρμο.

Δεν έχει καμία σημασία αν είναι από αυτούς που κινούν τα νήματα ή όχι.. αν είναι με τους μαφιόζους πρέπει να βγει όπως και να χει. Μην μου τα λες τώρα σαν τον Τζόννυ (ο οποίος παρεπιμπτόντως είναι υπερβολικά χαλαρός για τις κατηγορίες που του έχουν προσαφθεί, είναι αρκετά ψηλά στη λίστα και δεν έχει μπει στο κόπο να σχολιάσει, λες και ξέρει ότι θα τη γλιτώσει και δεν θα βγει σήμερα). Συν ότι για σένα πρόσεξα ότι δεν ψήφισες πριν την δολοφονία... :whistle: noted.

Εδώ είναι η σειρά και η ώρα των ποστ που ανέφερα. Την ψηφίζει ο Καραντάκοβ και αυτή αμέσως απαντάει. Ή τουλάχιστον "προσπαθεί".





Ο άλλος πολυσυζητημένος της μέρας...


Η ισοψηφία "ιδρώνει" την μαφία όταν παίζεται κάποιος δικός της μέσα. Άμα είναι πολίτες αυτή αράζει και απολαμβάνει το θέαμα. Σήμερα πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι σε ισοψηφία; Τι περιμένεις να βγει από αυτο; Τι συμπεράσματα έχεις ως τώρα; Γιατί δεν έχεις απαντήσει ουσιαστικά και σε κανέναν από αυτούς που σε κατηγορούν.



Μάλλον θα εννοείς όταν ρώταγαν πού είμαι, επειδή άργησα να μπω λόγω δουλειάς τη Κυριακή; Αυτό εννοείς ότι παίζει το όνομά μου;


Αυτή η εμμονή σας με τα τραγούδια και τα εμότικονς είναι θρυλική :hehe: μήπως το έχετε παρακάνει που βασίζετε τις θεωρίες σας στις χαιρετούρες που κάναμε όταν ξεκίνησε το παιχνίδι; Ναι μεν πραγματικά βάσιμη υποψία, και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει ποτέ τον Ικαρίωνα σε κακό ρόλο για να πω ότι θα ήταν μια τακτική του αυτή, αλλά δεν θα βιαστώ να τον κατατάξω σε στρατόπεδο. Περιμένω να δω πως θα απαντήσει.



Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό για τον αυτοκράτορα και τον Ακριβό. Μας λες για Φυσιο (που εντέλει δεν σου φαίνεται ύποπτος) και για Τζόννυ και ψηφίζεις τελικά Φινεύς;


Επειδή με ρώτησες για emoticons, μην νομίζεις ότι δεν βλέπω τα ερωτήματά σου αλλά ψιλοβαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια. :P Όπως είπα και παραπάνω μέχρι ενός σημείου τα emoticons τα κρατάμε αλλά δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο εκεί γιατί μπορεί να μας ξεφύγουν πιο πραγματικά σήματα. Γι' αυτό και έκανα όλο αυτό τον κόπο. Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.Ακόμη κι αν οι μαφιόζοι ήθελαν να επιχειρήσουν εξαρχής να παίξουν λίγο με σήματα π.χ. με καρδούλες (αυτό θα μας έκανε π.χ. μαφιόζους τον dimijim και τον comfortably που έβαλαν τις πρώτες με πιο φανερό τρόπο), επειδή κι άλλοι παίκτες έβαζαν καρδούλες είναι εύκολο να παραπλανηθεί κανείς και να οδηγηθεί σε λάθος σενάρια. Κάποιοι μπορεί να θελήσουν να παραπλανήσουν και κάνα ΔΑ που δεν είναι κακό αλλά μπορεί να μπερδέψει τους υπόλοιπους πολίτες. Γι' αυτό και κάθισα να ασχοληθώ με αυτά, ώστε να δω τι παίζει. Οι σκέψεις σου δεν με πείθουν εντελώς αλλά είναι ενδιαφέρουσες και νομίζω ότι παίζεις μόνη, τουλάχιστον ως έναν βαθμό. Θα σε εντάξω για λίγο και σένα στους αθώους μου και θα ήθελα να πορευτούμε για λίγο μαζί μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου όπου δεν θα διστάσω να σε ψηφίσω. Αν με ρωτάς ποιους θεωρώ 100% αθώους που θα πρέπει να τους προστατέψουμε από τους μαφιόζους, θα έβαζα την Εμιλούκο που φαίνεται να έχει καλό ρολάκι και που πραγματικά δεν ξέρω γιατί την κατηγορούν και της οποίας τα γραπτά έψαξα και δεν νομίζω να έδωσε ποτέ σήμα για κάτι ή αν έδωσε το έδωσε κατά λάθος. Τέλος, για τον Physiognomist παρότι δεν έχω καθαρή εικόνα και τον ψήφισα επειδή δεν μιλάει, δεν ξέρω αν θα πρέπει να τον αφήσουμε να βγει σε αυτόν τον γύρο. Καλύτερα να τον δούμε λίγο ακόμη στο παιχνίδι. Ακόμη και αν είναι μαφιόζος ίσως μας βοηθήσει να βρούμε άλλους μετά. Η μαφία δεν αποκλείεται να κάνει περίεργα παιχνίδια π.χ. να αλληλοψηφίζονται ή να αλληλοκατηγορούνται. Τόσα πράγματα έχουν δει τα μάτια μας. Το ίδιο θα έλεγα και για τον Johnny που παίζει μεν παράξενα αλλά μπορεί να κρύβει κάτι πιο σημαντικό που θα μας βοηθήσει αργότερα. Περιμένω κι από σένα να γράψεις περισσότερες σκέψεις για να μας βοηθήσεις.

Επειδή δεν μπόρεσα να σκεφτώ καθαρά κάποια πράγματα δεν θέλω να συμμετέχω στο να βγει κάποιος σημαντικός ρόλος εξαιτίας μου οπότε αλλάζω την ψήφο μου στον ΦΙΝΕΥΣ και θα εξηγήσω αργότερα τον λόγο. Έχω να πω κάμποσα που θα προσθέσω μετά την ψηφοφορία αφού τα γράψω με την ησυχία μου.

Συγγνώμη παιδιά για τη σημερινή σχετική απουσία αλλά προέκυψαν αρκετά.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL--> Physiognomist
2. Comfortably Smug --> Libertus
3. dimijim --> Indiana Jones
4. Emilouko--> ultraviolence
5. Himela--> Physiognomist
6. i_lie_us --> Johnny15
7. Ikarionas --> Φινεύς
8. Iliaso --> Emilouko
9. Indiana Jones--> Emilouko
10. JKaradakov --> i_lie_us
11. Johnny15--> Physiognomist
12. Libertus--> Φινεύς
13. Marjoree26--> Ikarionas
14. ~Melania~ --> Johnny15
15. Physiognomist--> Johnny15
16. tsarachaf --> Libertus
17. ultraviolence--> Ikarionas
18. Φινεύς --> Johnny15

Ψήφοι:
4 Johnny15
3 Physiognomist
2 Emilouko
2 Ikarionas
2 Libertus
2 Φινεύς
1 Indiana Jones
1 i_lie_us
1 ultraviolence


Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Αλλάζω κι εγώ σε Φινεύς που από χτες θεωρώ ύποπτο.
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Άρχισαν να γίνονται πολύ περίπλοκα τα πράγματα.

Συμμερίζομαι την άποψη της Χίμελας ότι κάποιοι ύποπτοι πάνε να προστατέψουν τον Physiognomist. Ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν Τζόνυ είναι η Εμιλούκο,που έχω ψηφίσει, και ο Φινεύς που τον άφησα λίγο για την δικαιολογία του περιορισμένου ίντερνετ. Η Εμιλούκο πιέστηκε λίγο να πει κάποια πράγματα αλλά και πάλι, δεν με έπεισε. Από εκεί και πέρα όμως ο Φινεύς λειτουργεί με τρόπο που δεν βοηθάει καθόλου τους πολίτες. Αντί να υποστηρίξει τον Τζόνυ που συμμετέχει πιο πολύ στο παιχνίδι και ψάχνει υπόπτους, υποστηρίζει τον Physiognomist που αλλάζει περίεργα τις χθεσινές ψήφους,( πρώτα σε εμένα,μετά σε Ικαρίωνα και μετά την υπόδειξη του Ιορδάνη, πάλι σε μένα χωρίς να πει κάτι) απέχει και είναι μυστηριώδης. Φινέα θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Γιατί όταν ήταν ισοψηφία ο Φύσιο με τον Τζόνυ δεν άλλαξες την ψήφο σου για να πάει μπροστά ο Τζόνυ αλλά το έκανες όταν ο Φύσιο έφυγε μπροστά και κινδύνεψε; Τα ίδια δεν ίσχυαν για τον Τζόνυ σύμφωνα με τη γνώμη σου στην ισοψηφία αλλά και μετά που έφυγε μπροστά ο Φύσιο; Άλλαξε κάτι;

Μου φαίνεται περίεργο που ενώ ο Φύσιο βρισκόταν σε ισοψηφία, κανείς δεν πήγε να τον σώσει, παρά μόνο όταν έφυγε μπροστά. Ανησυχεί η μαφία μήπως χάσει έναν σημαντικό γι'αυτούς παίκτη;

Φινέα με μπερδεύεις πολύ με τη συμπεριφορά σου. Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις εντός τον Physiognomist. Γι' αυτό αλλάζω σε Physiognomist
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Φινέα με μπερδεύεις πολύ με τη συμπεριφορά σου. Υπάρχει κάποιος λόγος που θέλεις εντός τον Physiognomist. Γι' αυτό αλλάζω σε Physiognomist

Οπότε υποπτεύεσαι Φινέα αλλά ψηφίζεις physiognomist; Τί λογική είναι αυτή;
 

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Ρίξτε Φινεύς να τον αιφνιδιάσουμε.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Όλα καλά για τους πολίτες. Δεν έχω ίντερνετ για αυτό δεν γράφω. Ο φινευς μόλις εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, θα τον βγάλουμε μετά τον physio. Παίζω ακύρωση ψήφου στον physiognomist.
 

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Αλλάζω σε φινευς μιας και θεωρώ το johny15 αθώο.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Αλλαγή σε φινευς
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
επιπλέον σε johnny.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL--> Physiognomist
2. Comfortably Smug --> Φινεύς
3. dimijim --> Indiana Jones
4. Emilouko--> ultraviolence
5. Himela--> Φινεύς
6. i_lie_us --> Johnny15(x2)
7. Ikarionas --> Φινεύς
8. Iliaso -->Φινεύς
9. Indiana Jones--> Physiognomist
10. JKaradakov --> i_lie_us
11. Johnny15--> Φινεύς
12. Libertus--> Φινεύς
13. Marjoree26--> Ikarionas
14. ~Melania~ --> Johnny15
15. Physiognomist--> Johnny15 (ακυρώθηκε)
16. tsarachaf --> Libertus
17. ultraviolence--> Ikarionas
18. Φινεύς --> Johnny15

Ψήφοι:
6 Φινεύς
4 Johnny15
2 Ikarionas
2 Physiognomist
1 Libertus
1 Indiana Jones
1 i_lie_us
1 ultraviolence


Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Το 5λεπτο της παράτασης μεταφέρεται. Το θέμα ανοίγει 20:15 και κλείνει 20:20. Post δεκτά έως και 20:19.
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Αλλαγή σε Φινεύς
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
MVP της σημερινής ψηφοφορίας με 7 ψήφους είναι ο Φινεύς. Μας αποχαιρετά για την φαντασματοχώρα και περιμένουμε τα τελευταία του λόγια!

Η τελική λίστα της μέρας:

Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL--> Physiognomist
2. Comfortably Smug --> Φινεύς
3. dimijim --> Indiana Jones
4. Emilouko--> ultraviolence
5. Himela--> Φινεύς
6. i_lie_us --> Johnny15(x2)
7. Ikarionas --> Φινεύς
8. Iliaso -->Φινεύς
9. Indiana Jones--> Φινεύς
10. JKaradakov --> i_lie_us
11. Johnny15--> Φινεύς
12. Libertus--> Φινεύς
13. Marjoree26--> Ikarionas
14. ~Melania~ --> Johnny15
15. Physiognomist--> Johnny15 (ακυρώθηκε)
16. tsarachaf --> Libertus
17. ultraviolence--> Ikarionas
18. Φινεύς --> Johnny15

Ψήφοι:
7 Φινεύς
4 Johnny15
2 Ikarionas
1 Libertus
1 Indiana Jones
1 i_lie_us
1 Physiognomist
1 ultraviolence


Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Johnny15
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον ψήφος από i_lie_us
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top